Orijinalini görmek için tıklayınız : YK İçin Öneriler
Kamuya acik bir sitenin bir aktif üyesi olarak, secilebilme hakki gerekli görmesem bile, secme hakkimin olmamasina ragmen, site yönetimine layik gördügüm bir kac arkadasi önermek istiyorum, bu bir beklentiden ziyade, sitenin icerik olarak gücleneceginden yola cikarak bilinmesini rica ediyorum.......
YÖNETİM KURULU ( aday önerileri )
1- Meaculpa
2- qw19
3- Pervane
4- Dilaver
5- milomanara
Neferkamin Anu
02-08-2009, 20:10
1- İnvi
2- qw19
3- Hakdogan
4- AYATA
5- OQONUC
1- İnvi
2- qw19
3- Hakdogan
4- AYATA
5- OQONUC
Bu yönetim kurulu,
"Bu maçın sonu KARAKOL da biter" nev'inden
Şahsımın önerisi de
(Pek tabiidir ki bir önem arzeder ise)
1-)Spartacus
2-)Dilaver
3-)Oki
4-)Sargon
5-)Frodo
bu nasil is ?
artik öneri de mi yapilamayacak ?
benim buradaki yayinlanmis olan iletimi buradan kaldiran sorumlu iletimin konumu hakkinda beni niye bilgilendirme geregi görmez ?
Benim önerim ise;
1.Frodo
2.Cem
3.Frodo
4.Cem
5.Frodo
6.Cem
.....
99999.Frodo
10.000-Cem
Gerçeğe en yakın zhirdeki görüntü yukarıdaki önerimi Frodo ve Cem'in onayına sunuyorum :D
Selamlar
Selamlar
siz kimi önerirseniz önerin....eski sovyetler birliğindeki gibi perde arkasındaki eller önemli....onları aşamazsınız....seçilmiş olmanızında önemi yok...o yüzden bırakın dağınık kalsın....biride bendeki meclis üyesi yazan o ünvanı lütfen silsin milletde bir yetkim var sanıyor....her an gulak takım adalarına gitmeye aday sıradan bir yazar olarak kalmak istiyorum.
Açıklaman için çok teşekkürler sevgili dostum ve adaşım.
Önerilerimizin,
ki bir anlamı ve gereği olmadığını cafeye taşınmasından anlamış oldum ayrıca :)
Zahmet olacak ama bunu da taşırsanız sevinirim.
Sayın Ayata
eclis üyesi olmak istemiyorsanız, ya da üyelikten ayrılmak istiyorsanız bu konuda mecliste açılan istifalar, üyeler vb başlıgı var. Oraya yazarsanız isteginiz işleme konulr. Siz halen meclis üyesisiniz.
saygılarımla
Neferkamin Anu
04-08-2009, 22:03
siz kimi önerirseniz önerin....eski sovyetler birliğindeki gibi perde arkasındaki eller önemli....onları aşamazsınız....seçilmiş olmanızında önemi yok...o yüzden bırakın dağınık kalsın....biride bendeki meclis üyesi yazan o ünvanı lütfen silsin milletde bir yetkim var sanıyor....her an gulak takım adalarına gitmeye aday sıradan bir yazar olarak kalmak istiyorum.
Birden lenini hatırladım.
Geminin dümeninde biz varız fakat gemi bizim istediğimiz yere gitmiyor.
Portakaloglu
04-08-2009, 22:06
Üst düzey yönetici,kıdemli üye vs.lerinizde bildiğim kadarıyla Müslümanlarda var.Hiç İsevi yoksa Paolo'nun olmasını öneriyorum.
Esenlikler...
Kim bu üst düzey yönetici müslümanlar? kıdemli üye var ama yönetimde ve mecliste yok müslüman kimse. en müslümanı galiba agnostik müslüman pante idi! Paolo da agnostik isevi olursa zannımca üst düzey bir kademeye yerleştirilecektir:)
kafasikarisik
04-08-2009, 22:17
Dinlerden özgürlük grubu üyeliği adaylarım,
barudi
demir tunc
Dinlere laf söyleyen karşısında beni bulur grubu üyeliği adaylarım;
Cem
Sargon
Dilaver
Niveru
böylece siz sağ ben selamet
Dinlere laf söyleyen karşısında beni bulur grubu üyeliği adaylarım;
Tüzük :
46- İslam Dinine veya Başka Bir Dine, Onun "Peygamberine" Hakaret Etmeyiniz Bu sitenin dinlere karşı bir site olması, ateist veya din karşıtı üyelerimizin İslam'a, Muhammed'e veya başka dinlere hakaret etme serbestisini getirmez. Eleştirmek ve hakaret etmek farklı şeylerdir. Saygı temelinde dinlerin eleştirilmesinden yanayız. Dinlere hakaret içeren yazılara sitemizde yer verilmeyecektir. Böyle yazılar tarafımızdan silinecektir.
saygılarımla
Portakaloglu
04-08-2009, 22:24
Kim bu üst düzey yönetici müslümanlar? kıdemli üye var ama yönetimde ve mecliste yok müslüman kimse. en müslümanı galiba agnostik müslüman pante idi! Paolo da agnostik isevi olursa zannımca üst düzey bir kademeye yerleştirilecektir:)
Kıdemleri derinleme bilmiyorum ama arkadaşımızın en azından bir nebze yükseltilmesini öneriyorum.Müslüman olduğu kadar (Hem kanımca Paolo bu iş için biçilmiş kaftan) İsevi biri olmalı.Paolo uzun zamandır da takılıyor,bu İsevilik konusunda bilgilerini güzel.Bence sonuna kadar hak ediyor.Tabi karar yönetime kalmış.
Esenlikler...
mehmetsalih
04-08-2009, 22:29
Selam Pervane;
Gizliden şehadet getir bizim tarafa geç işte Mülsüman bir yetkili olur :D
kıvançla...
mehmedim salihim benim favori adaylarım arasındasın! senden sonra da zaten akhenaton paşam var sırada. mehmetsalih ben sitede yetkili değilim sadece meclis üyesiyim. ama mehmetsalihten ve akhenatondan sorumlu üye olarak kendi kendime yetki verdim:)
Paolo konusunda ise elcihanaferin'in görüşlerine baş vurmak lazım! Paolo'dan sorumlu yetkili üye olarak canı gönülden kendini yetkili kılmış üyemiz olur kendisi sabırlar diliyorum! ben kaç zamandır okuyamıyorum Paolo'nun iletilerini yoksa erdi de benim haberim mi yok:)
kafasikarisik
04-08-2009, 22:38
Tüzük :
46,5- Ateizm bir din olmadığı ve peygamberi filan olmadığından her türlü hakaret serbesttir. Hakaret etmek isteyenlere kolaylık olması açısından forumumuzda aşağıdaki linkteki karakter analizi sunulmuştur. İsteyenler bunu kullanabilir veya silinme, edit, uyarı korkusu olmadan istedikleri hakareti genelleyerek söyleyebilirler.
Ateistler dünyaya bir kez geldiklerini düşündükleri için bunu en iyi şekilde geçirmek için ellerinden geleni yaparlar ama bu istekleri onlara sürekli mutsuzluk getirir. her olayda sinirlenirler. dengesiz bir ruh halleri vardır. insanların "onun sağı solu belli olmaz" dedikleri insanlardır. her an herşeyin beklenebileceği bir kişilik yapıları vardır. bu yüzden etraflarına güven vermezler. bir kişinin bir lafını günlerce düşünüp ona takılabilirler. genelde duygusal bir yapıları vardır bu yüzden akılcı kararlar veremezler. dünyaya bir kez geldikleri için bir arkadaşlarına buluşmak için söz verirler , daha çok sevdiği bir arkadaşı arayıp buluşalım derse hemen diğerini iptal edip o aradaşıyla buluşur. çünkü o an bir kez yaşanacaktır. diğer arkadaşına verdiği söz onun için önemli değildir. kendisinin veya ailesinin zor duruma düşeceği bir durumda yalan söylemekten iftira atmaktan çekinmez . çünkü dünyaya bir kez gelecektir ve en güzel yaşamı yaşaması için herşeyi yapar. dürüst olmanın bir önemi yoktur. çünkü ona bu dünyada fayda sağlamayacaktır. ahirete de inanmadığı için sınır tanımaz.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=11168
saygılar,
Sayın portakaloğlu ben yönetim kurulunda değilim fakat bildiğim kadarıyla kıdemli üyelik mesajlara verilen yanıtlar,uslüp biçimi ve belirli bir mesaj adedine ulaşmak ile oluyor.
Sayın paolo'da sanırım bunlardan birini eksik yaptığı için(yönetim kurulunun düşüncesine göre)kıdemli üyelik alamamıştır.Yönetici statüsünde olmak için zaten bildiğiniz üzere dinlerden özgürlük grubu üyesi olmak gerekiyor.
Benim bildiklerim bunlar,yanlışım varsa,bilenler düzeltsinler.
Saygılarımla...
Portakaloglu
04-08-2009, 22:51
En azından bir üst mertebeye demiştim.Bence olmalı.Tabiki son söz site yönetiminin.
Esenlikler...
ozgur_beyin
05-08-2009, 00:07
Kıdemleri derinleme bilmiyorum ama arkadaşımızın en azından bir nebze yükseltilmesini öneriyorum.Müslüman olduğu kadar (Hem kanımca Paolo bu iş için biçilmiş kaftan) İsevi biri olmalı.Paolo uzun zamandır da takılıyor,bu İsevilik konusunda bilgilerini güzel.Bence sonuna kadar hak ediyor.Tabi karar yönetime kalmış.PORTAKALOĞLU
sevgili portakaloğlu paolo hrıstiyanlığı bilmiyor derin bir bilgisi yok . osadece bulunduğu cemaattaki anlatılanlar kadar biliyor hrısiyanlığı. tıpkı cami cemaatinin bildiği islamiyet gibi
Neferkamin Anu
05-08-2009, 00:15
Tüm kürtler mod olsun..
paolo'da sanırım bunlardan birini eksik yaptığı için
paolo hrıstiyanlığı bilmiyor derin bir bilgisi yok
Paolo'ya haksızlık edilmiş o zaman ben de hristiyanlığı bilmiyordum, benim de derin bilgim yoktu ama beni kıdemli yaptılar!:suspicious:
Neferkamun kardeşim nedir senin bu kürt takıntın :pop2:
Her iletinde bahsetmeden duramıyorsun sonrada mod lara çıkışıyorsun.
Tüm kürtler mod olsun..
Olmaz paşam şanlı Türkler önden lütfen. Vallahi ölümü gör yoksa öncelikli mod olmaz isen:)
Akhaneton mod olmasın diyenlerden özgürlük grubu:laugh:
Neferkamin Anu
05-08-2009, 00:33
Olmaz paşam şanlı Türkler önden lütfen. Vallahi ölümü gör yoksa öncelikli mod olmaz isen:)
Akhaneton mod olmasın diyenlerden özgürlük grubu:laugh:
Akhenatonun modluğunu bu forum kaldırmaz, 1900 model feodal düşüncelerin tekrarlandığı yurdum sözde entellektüel forum ortamlarında insanların bilgilerinin çöp olduğunu görmek bazı kişileri kızdırabilir.
Neferkamin Anu
05-08-2009, 00:35
Neferkamun kardeşim nedir senin bu kürt takıntın :pop2:
Her iletinde bahsetmeden duramıyorsun sonrada mod lara çıkışıyorsun.
Önce sen niye yazılarım ve başlıklarımı hasır altı edildiğini açıkla belirteyim. Allaha şükür kanun ve tüzük lafı ağzınızda sakız fakat işinize gelmeyen üyeleri denetime alıp yazılarını şahsi süzegeçlerinizden geçirerek basmak mübah.:blah:
Pervane gibi benim favorilerimden ilki Akhenaton..Gaz odaları,sabun köpükleri,fırınlar falan forumun dekorları arasına girerdi.:D..Tabii ondan sonra Mehmet Salih..Taşlanan ve asılan kadınlar geliyor aklıma nedense .Allaa allaa neden acaba..Baş sayfaya Turan Dursun resminin yanına bazı ayetler eklemek isteyebilirdi.
Neferkamin Anu
05-08-2009, 00:39
Pervane gibi benim favorilerimden ilki Akhenaton..Gaz odaları,sabun köpükleri,fırınlar falan forumun dekorları arasına girerdi.:D..Tabii ondan sonra Mehmet Salih..Taşlanan ve asılan kadınlar geliyor aklıma nedense .Allaa allaa neden acaba..Baş sayfaya Turan Dursun resminin yanına bazı ayetler eklemek isteyebilirdi.
Mehmet salih ayrıcalıklı ama, arada kürdüm falan yapıyor, bizim meşhur modların dizlerinin bağı çözülüyor hemen. Kan çekiyor demek ki.
Akhenatonun modluğunu bu forum kaldırmaz, 1900 model feodal düşüncelerin tekrarlandığı yurdum sözde entellektüel forum ortamlarında insanların bilgilerinin çöp olduğunu görmek bazı kişileri kızdırabilir.
Çok haklısınız paşam siz bu siteye extra extra large geliyorsunuz, bu işler sizin tenezzül edeceğiniz işler değil zaten! siz şu anda tekerleği veya baltayı yeniden icad etmek ile meşgulsünüz buraya da ağıracağınız zamanınız yoktur:)
AÖG (akhenatona özgürlük gurubu) adına pervane...:cheer2:
Önce sen niye yazılarım ve başlıklarımı hasır altı edildiğini açıkla belirteyim. Allaha şükür kanun ve tüzük lafı ağzınızda sakız fakat işinize gelmeyen üyeleri denetime alıp yazılarını şahsi süzegeçlerinizden geçirerek basmak mübah.:blah:
Td sitesi eline kılıcı alıp kafa kesebileceğin,ırkçılık yapıp beğenmediğinin kafasına sıkabileceğin yer değil akhe.Bunu belki N.Atsızın alıntılarını yaptığın forumlarda yazabilirsin ama burada değil.
Geçelim bu teferruatları.
Mehmet salih ayrıcalıklı ama, arada kürdüm falan yapıyor, bizim meşhur modların dizlerinin bağı çözülüyor hemen. Kan çekiyor demek ki.Mod kadrosunda Kürt kökenli arkadasımız olduğunu bilmiyordum..İletilerin genelde bana denk geliyor ,28 yıldır Türküm her nekadar kendimi üstün ırk olarak görmesemde :hug:
Mod kadrosunda Kürt kökenli arkadasımız olduğunu bilmiyordum..İletilerin genelde bana denk geliyor ,28 yıldır Türküm her nekadar kendimi üstün ırk olarak görmesemde :hug:
Sayın prozac02 herkez kendi ırkını üstün ırk görüyor,bırakında bizde kendi ırkımızı üstün görelim.En azından biz bunu efendi gibi göstererek yapıyoruz,başkaları gibi su altından saman yürüterek değil.
Saygılarımla...
Neferkamin Anu
05-08-2009, 01:01
Td sitesi eline kılıcı alıp kafa kesebileceğin,ırkçılık yapıp beğenmediğinin kafasına sıkabileceğin yer değil akhe.Bunu belki N.Atsızın alıntılarını yaptığın forumlarda yazabilirsin ama burada değil.
Geçelim bu teferruatları.
Valla böyle bir yazı yazdın bunu foruma ispatla mükellefsin. Nasıl denetime alındığımı bilmiyorsan Frodo veya aydoe'ye sor.
Irkçılık yaptığıma dairde bir yazı getirmelisin. Ortada bir şehir efsanesi var fakat somut delil yok. Var diyorsan forum okuyucularına kısa alıntı yap.
Mod kadrosunda Kürt kökenli arkadasımız olduğunu bilmiyordum..İletilerin genelde bana denk geliyor ,28 yıldır Türküm her nekadar kendimi üstün ırk olarak görmesemde :hug:
Bilmediğin seni kesinlikle incitebilir. R.Dye ve L harmonun bir kitabı vardır ; The Irony of Democracy , işte tüm sır burdadır, fakat insan Sır' ı öğrenmek istemez, insana haz veren daima kandırılmadır.
:hungry:
Prozac ablam akhenetonun mesajı belki geç çıkar diye telepati yeteneğim sayesinde! aynen aktarıyorum. Bak bakalım belki vardır damarlarının birinde o kandan! diyecektir kesin:)
yanlız bir aksilik var bu başlıkta henüz yahudilere değinmiş değil!
Sayın prozac02 herkez kendi ırkını üstün ırk görüyor,bırakında bizde kendi ırkımızı üstün görelim.En azından biz bunu efendi gibi göstererek yapıyoruz,başkaları gibi su altından saman yürüterek değil.
Saygılarımla...
Sevgili nogada , ırkınızı üstün görmekte serbestsiniz bunu engelleyen yokki.Ancak TD sitesinde biz insana değer veririz ırk ikinci plandadır yahut plana dahil değildir.Kısaca şöyle anlatayım bu forumda herhangi bir üye Türkler aşağılarsa tepkiniz ne olurdu yada kürtleri aşağılasa tepki verirmiydiniz ? Karşınızdaki insanın laz olması birşeyi değiştirirmi bizim için değişmez..
İnsan insandır .
Gelelim akhe kardeşime , senin suçsuz olduğuna inanıyorum kesin Türk olduğun için denetime almıştır .
Pervane ablam sıra yahudilerede gelecektir hele Kürtleri bir pişirelimde .
Sayın prozac aslında haklısınız son zamanlarda sitede ırksal bir gerilim var ama bunu tırmandıran biz değil,insanlık namına konuşup saman altından kendi ırk milliyetçiliklerini yapanlardır.Sanırım sizde bunu görebilmişsinizdir.
Sonuç olarak insan tabiki inandır,kimseyi hor görmüyorum ama madem öyle işte böyle havasında bende ırkımın yüceliğine dem vuruyorum(kendi içsel sevgimle)
Saygılarımla...
madem öyle işte böyle havasında
Bu söylemler anca gerilimi tırmandırır meyl vermemek gerekir , ben zaten politikadan pek anlamam o konularada bulasmamaya çalısırım yönetime laf geldiği için konuya dahil olurum genelde..
Konuyu daha fazla bölüp uzatmak istemem ama sunuda belirteyim , bu millet yılarca birbirine kırdırıldı Sağcı&Solcu denilerek,Kürt&Türk denilerek ,Alevi&Sünni denilerek Neden ayrışalım ortak temel insanda buluşmak varken neden yüceltelim ırkı ideolojiyi.. ? Hangimize ne faydası olabilir bunların ?
Aşırıya kaçılmadık sürece sitede her tür düşüncenin ifadesinden yanayız .. Dileğim bu tür konularda tansiyonun fazla yükselmemesi...
Sayın prozac sizin belirtmiş olduğunuz pek haklı olan fikirlerinizi bende belirtmiş hatta desteklemiştim.Fakat biz bir şey söylediğimizde,ama kardeşim görmüyormusunuz ortada bir oluşum var gibi tepkilere maruz kaldık.Biz milli bir bütünlük içinde olalım dedikçe,birileri haklarını istediklerini söyleyip durdu.Ama kusura bakmasın kimse her türlü iyi niyete karşı sonuç alacak bir şey yapamıyorsak yada tınlanmıyorsak,bizimde bir yere kadar dayanma gücümüz olduğundan,ister istemez insanın milliyet damarıda kabarıyor.
Neyse bu konuda artık bir şey söylemek istemiyorum.Bu ülkeye hepberaber hizmet etmeli ve yüceltmeliyiz,bizim aramızı bozmak isteyenlere bu en iyi ders olur.Fakat ülkenin iyiliği,insan hakları gibi söylemler altında başka açılımlar olacaksa,o zaman bende ırksal bilincimi ortaya koyarım.
Saygılarımla...
Baslik YK icin öneriler basligi......
icerik ise, kadin düsmani mehmetsalih ile insanlik düsmani akhenaton arasindaki "nuans" farklarina yönelik iletiler olmus......
aslinda ben iletimi yazarken önerilerimde son derece ciddiydim.
ama akhenatona da mehmetsalih konusunda hak veremeden edemeyecegim, bu caba ile mehmetsalih sitenin "müslüman yüzü" olmaya aday, tüm ici bos ve kadinlar ile alakali hakaretvari iletilerin altina "sevgi" yazmak ile "korunma altina" alinan nadir "müslüman" üyelerden....
sevgi :-) !
Valla böyle bir yazı yazdın bunu foruma ispatla mükellefsin.
Yemezler akhe :kiss:
Neferkamin Anu
05-08-2009, 02:56
Yemezler akhe :kiss:
Korkunun ecele faydası olmadığını teker teker giden/istifa eden üyelerden anlamanız lazım aslında.
Neferkamin Anu
05-08-2009, 03:39
yanlız bir aksilik var bu başlıkta henüz yahudilere değinmiş değil!
İşte dünya insanlığının ortak derdi ; biri sağcı yapılmış diğeri solcu ikisinin ortak paydasıda yahudi çıkarları için çalışmaları.Bunu semavi dinlerden itibaren ve özelikle dünyanın son yüz yılı olarak masaya yatırabiliriz , tüm karşıt ideolojiler yahudilere çalışır, çünkü amaç sürekli anti-tez yaratarak zenginleşmektir.Solda bu oyunun bir parçasıdır, nazizmde.ikisinin teorisyenleri ve uygulayıcısıda yahudidir.
size gelince sizin bütün teorisyenleriniz yahudi, zaten amaç kürtler değil israilin vaadedilmiş topraklara kavuşmasıdır.Sizde her zaman ki gibi işin piyonları ;
buyrun teorisyenlerinizi görün ;
http://www.sabetay.50g.com/Mardin/Barzani/barzani.html
malesefki islamda judaize olmuş bir dindir, gerçek özünden uzaklaştırılarak, yahudi şeriatı uygulanmaktadır.uzun mevzular, nette bu konuları tartışabilecek entellektüellikte birisine henüz raslamadım, siz raslarsanız haber verin.
Korkunun ecele faydası olmadığını teker teker giden/istifa eden üyelerden anlamanız lazım aslında.
Yaw bu sitede senden fazla giden gelen yok. Istifa edenler ise gitmis degiller, bazilariniza uyguladigimiz demokrasi sasirtti cogumuzu. Ama merak etme, hepimiz burada ve bir aradayiz. TD sitesi uyeleri, ateisti ve dindariyla beraber, tek bir aileyiz.
Neferkamin Anu
05-08-2009, 05:29
Yaw bu sitede senden fazla giden gelen yok. Istifa edenler ise gitmis degiller, bazilariniza uyguladigimiz demokrasi sasirtti cogumuzu. Ama merak etme, hepimiz burada ve bir aradayiz. TD sitesi uyeleri, ateisti ve dindariyla beraber, tek bir aileyiz.
Zorunlu bir açıklama !!!!
Bence artık AKHENATON üzerinden oynamayı bırakında gerçekleri görün.
istifa üstüne istifa.
Şu demokrasi anlayışınızıda sitede çözebilene aşk olsun.
prozac ırkçılıkla suçlama yapmış , bas herkes görsün diyorum kaçıyor.
Aynısını 3 günden kişisel hırslarla 15 güne çıkardığınız cezada sizde yaptınız.
Sizede o mesajınızı kanıtlamanızı öneriyorum.
malum yetkiler sizde klavyedede mürekkep bitmez.
İstediğiniz kadar yazın.
Ama sona geldiğinizin sizde farkındasınızdır umarım.
Herkes farkında çünkü.
Amacınız bu ülkeye bir şeyler vermek değil bu ülkenin altını oymak.
Nasılsa biz ermenileri kestik, rumları attık, kürtleri sindirdik , kıbrısı işgal ettik, anadolu topraklarını işgal ettik.
Değilmi !!!!!!
Sitenin bu format dışında bir politkası varsa belirtinde bilelim.
prozac ırkçılıkla suçlama yapmış , bas herkes görsün diyorum kaçıyor.
Akheneton kaçtığım yok yahu o iletiler forum alanlarına asılacak nıtelikte olsa neden kaldırılsın ?
Nefekamin anu ırkçı ha....:pound:dilaver ne kadar müslümansa o da o kadar ırkçıdır ;) :mmph:yanlışmı yazdım tersimi olacaktı ya neyse...
Portakaloglu
05-08-2009, 11:25
Sayın pervane,
Çok derin bilgisi olmasa da başa çıkıyor diye düşünüyorum.Özellikle istememin sebebi üst düzeyler de Müslümanında olması fakat bir İsevi'nin olmaması.Ayrıca forumda uzun süredir olan biri.
Esenlikler...
Üst düzeyden kastınız yönetim ise yönetimde müslümanların olmadığını söyledi sayın pervane. Üst düzeyden kastınız Kıdemli Üyelik ise, Kıdemli Üyelik ile üst düzeyin bir alakası yok diye biliyorum. Bizde kıdemli üyeyiz ama üst düzey bir yetkimiz vs. yok.
Saygılar
yucemanitu
05-08-2009, 14:49
Portakaloğlu başa çıkma çıkmamaya göre değil üsluba göre veriliyor kıdem. Bak hakkını teslim edeyim fikirlerimiz uyuşmasa da senin bir üslup sorunun yok. Bu üslubu sürdürür ve site kurallarına uygun davranmaya devam edersen yeterli mesaj sayısına ulaştığında sen kıdemli olursun. Sen de zaten İsevisin.
hakdogan
05-08-2009, 15:08
Neferkamin, prozac'tan uzak dur.
Onun üzerindeki bütün eleştiri hakları 2017'ye kadar bana ait. Kendisinin cürümlerinden oluşmuş kabarık bir liste elimde bulunmakta, o sebeple sen sıranı bekleyeceksin...
Kendi kendinize calin, oynayin bakalim, Prozac kadar tas dusecek basiniza...Sevmediginiz, begenmediginiz sitede isiniz ne bilmiyorum ama, bu sitede hala bulunabildiginiz icin, "Demokrasiye" dua edin,
mehmetsalih
05-08-2009, 20:02
Selam,
Kafadaşlar meclise :D bu olsa olsa mutfak ile tuvalet arasındaki boru olarak tanımlanan sıradan avvam tabakası için güzel bir söz... Bence önemli olan zıtlar Dünasında yaşamak negatif-pozitif... Hem Allah demiyor mu ''ikili kitap indirdik'' Kötü olmadan iyi tanımlanabilir mi? Ben yönetimlere karşıyım az gelişmiş toplumlarda olur. Demeki sitemiz henüz az gelişmiş :D Yani yasağa, engelenmeye ve kavgaya müsait :D Ya kestip Kadın olacaksın, ya Kadını üstün bileceksin, ya Kadın Hakları diyeceksin, ya Kadına Erkek diyeceksin yada seni ''Kadın Düşmanı'' diye yaftalarız. Böyle düşünmeye hakkım yok mu? var. O halde neden Kadın düşmanıyım? Çünkü Erkek gibi değil diyorsun. Yani ben şimdi Kediye İnsan demediğim için Kediye düşman mı oluyorum? olmazda işte olmaz ya... :D Ya Kadına çarşaf giydirelim diyen kim? Birkere Kadın göğüs örtüsü hariç kıyafet olarak özgürdür Kurana göre.
Kıvançla...
Portakaloglu
06-08-2009, 00:10
Portakaloğlu başa çıkma çıkmamaya göre değil üsluba göre veriliyor kıdem. Bak hakkını teslim edeyim fikirlerimiz uyuşmasa da senin bir üslup sorunun yok. Bu üslubu sürdürür ve site kurallarına uygun davranmaya devam edersen yeterli mesaj sayısına ulaştığında sen kıdemli olursun. Sen de zaten İsevisin.
Baya var o mesaj sayısna.:roll:Neyse o sayıya ulaşınca belki ben olurum.:roll:
Kendi kendinize calin, oynayin bakalim, Prozac kadar tas dusecek basiniza...Sevmediginiz, begenmediginiz sitede isiniz ne bilmiyorum ama, bu sitede hala bulunabildiginiz icin, "Demokrasiye" dua edin, -Vartor Dayı...
........
Anlaşılan Demokrat Parti anlayışı yurt dışını da taşmış. Mendersin plakları da herkes olmaz zaten. En azıondna bir 70 devirmek lazım :D
Selamlar
OQONUC abi,
bunun menderes ile ne kadar alakasi var tabiki yasim itibari ile bilemem ama, benim bildigim, adam bize "ölümü gösterip sitmaya razi etmek" istiyor .....demokrasinin oldugu yerde, azinliign hic olmazsa bir secme hakki olmali, temsil edilme hakki olmasi lazim diye bilirdik, megersem tüm bildiklerimiz yanlis mis....demokrasi demek üzerinizdeki anti-ahlaki yaptirimlari kabullenmekmis......
demek ülkemizin müslüman olsun, dinsiz / allahsiz olsun ciddi bir demokrasinin ne olup olmadigi konusunda bir sorunu var.....hay size okullarinda egitim veren sisteme diyecegim demesine, bu kez de anti-kemalist, yobaz diyecekler.....
Benim önerim ise;
1.Frodo
2.Cem
3.Frodo
4.Cem
5.Frodo
6.Cem
.....
99999.Frodo
10.000-Cem
Cem
thunderpoint
ozgur_beyin
adlı üyelerimiz frodo ile birlikte yeni YK üyelerimiz olarak yeni dönemde görev almışlardır.
abim, iki kisiyi önermisin....ikisininde görevleri tekrar iyade edilmis.....
yönetimdeki arkadaslar, forumu daha olgunca yönetecegini ümit ediyorum.....
Canım Kardeşim;
Biz birşeyler biliyoruz da öneriyoruz demi ya :)
Aklımdayken;
Menderes'in plakları muhabbetine doğaldır ki yaşın yetmez. Benim de bir kaç yılla kaçırmışlığım var. Yani bizler taze peyniriz. Ama taşlaşmış kaşarlanmış eski peynirler bilirler bu mevzuyu. Malum o zamanlar NATO kedisinin yemi olarak çok fare tutturdular.
Şimdi ise bu site de Çınar altından Kedicilik oynuyorlar köftehorlar.
Selamlar
Neferkamin Anu
10-08-2009, 21:52
hahaha aradaki yazımı frodo silmiş, açıklamayada seviyesiz uslup yazmış.Okuyanda forumdan seviye fışkırıyo sanıcak.
Kral Çıplak söyleminin neresi seviyesiz.
belirtirseniz bizde geliştiremediğimiz seviyemizi geliştirmiş oluruz.
Tekrar ediyorum ;
Kral Çıplak.
yucemanitu
14-09-2009, 19:44
Baya var o mesaj sayısna.:roll:Neyse o sayıya ulaşınca belki ben olurum.:roll:
Sabreden derviş muradına ermiş...
Portakaloglu
14-09-2009, 22:20
Sabreden derviş muradına ermiş...
Öyle...:D:D:D
Hayrolsun! Sizlere de YK begendiremedik arkadaşlar:) Bu başlığın tekrar güncellendiğini görünce akılma eyvah üyeler yine yeni aday listeleri ile geldi diye düşündüm.