Kamuya acik bir sitenin bir aktif üyesi olarak, secilebilme hakki gerekli görmesem bile, secme hakkimin olmamasina ragmen, site yönetimine layik gördügüm bir kac arkadasi önermek istiyorum, bu bir beklentiden ziyade, sitenin icerik olarak gücleneceginden yola cikarak bilinmesini rica ediyorum.......
bu nasil is ?
artik öneri de mi yapilamayacak ?
benim buradaki yayinlanmis olan iletimi buradan kaldiran sorumlu iletimin konumu hakkinda beni niye bilgilendirme geregi görmez ?
siz kimi önerirseniz önerin....eski sovyetler birliğindeki gibi perde arkasındaki eller önemli....onları aşamazsınız....seçilmiş olmanızında önemi yok...o yüzden bırakın dağınık kalsın....biride bendeki meclis üyesi yazan o ünvanı lütfen silsin milletde bir yetkim var sanıyor....her an gulak takım adalarına gitmeye aday sıradan bir yazar olarak kalmak istiyorum.
eclis üyesi olmak istemiyorsanız, ya da üyelikten ayrılmak istiyorsanız bu konuda mecliste açılan istifalar, üyeler vb başlıgı var. Oraya yazarsanız isteginiz işleme konulr. Siz halen meclis üyesisiniz.
saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
siz kimi önerirseniz önerin....eski sovyetler birliğindeki gibi perde arkasındaki eller önemli....onları aşamazsınız....seçilmiş olmanızında önemi yok...o yüzden bırakın dağınık kalsın....biride bendeki meclis üyesi yazan o ünvanı lütfen silsin milletde bir yetkim var sanıyor....her an gulak takım adalarına gitmeye aday sıradan bir yazar olarak kalmak istiyorum.
Birden lenini hatırladım.
Geminin dümeninde biz varız fakat gemi bizim istediğimiz yere gitmiyor.