Orijinalini görmek için tıklayınız : anasayfa?
sitenin anasayfasından kim sorumlu acaba????
biraz daha güncel olması mümkün değil mi?? hala 14 Ağustos taki bir haber var. Şimdiye kadar dünyada ilgili konularda hiç mi gelişme yaşanmadı...
bence biraz daha güncel olması gerekir anaysayfanın..belki bizim açımızdan bir öenmi olmayabilir çünkü biz direkt foruma dalıyoruz ama siteyle yeni tanışanlar açısından önemli bence
Sn. azrael yakalandınız sitemizin bir gelenegi var! hangi konuda rahatsızlık belirtirseniz, o kısınım sorumluluğunu size verip susturuyorlar:)
ama sizi şöyle DÖ ye alsak ve de anasayfadan sorumlu mod olarak görevlendirilseniz YK tarafından hiç fena olmaz sanırım! bilgisayar ile ilgili epeyce de birikiminiz var daha önce başka başlıklarda bunun sinyalini almıştım yanılıyormuyum yoksa?
Bugün ayın kaçı bu arada DÖ ye katılım için bir kaç gününüz daha var bu arada düşünürsünüz :caked:
evt doğru sinyaller almışsınız... :) daha önce kendi sitemi kurmuştum ama basit bi projeydi...daha büyük şeyler düşünyorum..sitede görev almayı çok isterim ama haftaya okul başlıyor nasıl bir zmn aralığım olacak hiç belli değil...
ama olabilir tabi neden olmasın....:)
Başlığı YK'nin dikkatine sunuyorum. ayın 25 DÖ başvurusu tarihiniz olabilir. mesaj sayınız yeterlidir. önemli olan sitede çalışma isteğinizdir ve bu kaçırılmayacakbir avdır bizim için, zamansızlığı mazaret olarak kabul etmiyoruz ayrıca, ana sayfa için gece gündüz nöbete gerek yoktur :)
Site ana sayfasından Yönetim Kurulu ve özelde de ben sorumluyum. Güncel Haberler kısmından ise prozac02 sorumlu.
Güncelleme konusunda arzu ettiğimiz düzeyi yakalayamadığımız bir gerçek. Bunun en önemli nedeni kadro sorunu. Yeterli sayıda ve nitelikte çalışanlarımız yok.
Bazı çalışma gruplarımız tamamen rölantide, bazıları ise (radyo ve evrim teorisi gibi, birkaç ay öncesinde ise video grubu gibi) bir veya iki kişinin yoğun çalışmaları ile ayakta durabiliyor. Keza Yayım Grubu gene 1-2 kişiyle yürümüştü.
Diğer aktif üyelerimiz ise daha hayati olan Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Site Meclisi Divanı gibi yerlerde bulunuyorlar.
Kadro sıkıntımız olduğundan dolayı sevgili pervanenin dediği gibi "şurası neden iyi işlemiyor?" diyenlere hemencecik o işi vermeye eğilimliyiz. :) Ama sizin önce D.Ö. grubuna üyelik talebinde bulunmanız gerekiyor. DÖ grup başkanı frodo'nun bu talebi değerlendirmesi gerekiyor. Tüm bu görevler sadece DÖ grubu üyelerine verilebiliyor.
Bekleriz efendim :)
kadronun yetersiz olduğu inancında değilim. kadroda aktif çalışan yazars sayısının az olması nedeniyle bu durum yaşanıyor. aktif bir çalışan bulduğunuzda yüklenin, çok yararlı olacaktır. ben olsam çalışmak isteyeni eşek gibi çalıştırırdım.
http://www.turandursun.com/forumlar/showgroups.php