Site ana sayfasından Yönetim Kurulu ve özelde de ben sorumluyum. Güncel Haberler kısmından ise prozac02 sorumlu.
Güncelleme konusunda arzu ettiğimiz düzeyi yakalayamadığımız bir gerçek. Bunun en önemli nedeni kadro sorunu. Yeterli sayıda ve nitelikte çalışanlarımız yok.
Bazı çalışma gruplarımız tamamen rölantide, bazıları ise (radyo ve evrim teorisi gibi, birkaç ay öncesinde ise video grubu gibi) bir veya iki kişinin yoğun çalışmaları ile ayakta durabiliyor. Keza Yayım Grubu gene 1-2 kişiyle yürümüştü.
Diğer aktif üyelerimiz ise daha hayati olan Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Site Meclisi Divanı gibi yerlerde bulunuyorlar.
Kadro sıkıntımız olduğundan dolayı sevgili pervanenin dediği gibi "şurası neden iyi işlemiyor?" diyenlere hemencecik o işi vermeye eğilimliyiz.

Ama sizin önce D.Ö. grubuna üyelik talebinde bulunmanız gerekiyor. DÖ grup başkanı frodo'nun bu talebi değerlendirmesi gerekiyor. Tüm bu görevler sadece DÖ grubu üyelerine verilebiliyor.
Bekleriz efendim