PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Onun hem TV'si var hem badileri

Hortlak
30-10-2009, 08:13
<QUOTE>İmralı Adası’nda müebbet hapis cezasına mahkum edilen Abdullah Öcalan, yeni yaptırılan F Tipi Cezaevi’ne taşındıktan sonra bu cezaevinde kalan mahkumların yararlandığı tüm imkanlardan faydalanacak.

Böylece Öcalan, 10 yılın ardından ilk kez televizyon (http://tvrehberi.hurriyet.com.tr/) seyredecek ve belirli zamanlarda yakınlarıyla telefonlaşacak. Öcalan’ın, yeni yaptırılan cezaevine bu hafta içerisinde götürülmesi bekleniyor. 5 milyon dolara mal olan bu cezaevinde Öcalan dışında, Adalet Bakanlığı’nın belirleyeceği 8 PKK’lı mahkum daha kalacak.
Yeni cezaevinde kalacak bu 9 mahkum, televizyonlarını parasını ödedikten sonra cezaevi idaresinden alacak. Öcalan, günde bir saati geçmeyecek şekilde diğer mahkumlarla hobi odasında görüşebilecek ve 15 günde bir 10 dakikayı geçmemek şartıyla yakınlarıyla telefonlaşacak. Cezaevinde oluşturulan hobi odasında isterse meslek edinme kurslarına katılıp sosyal aktivitelerden yararlanabilecek.[/QUOTE]

Benim gözlerimi yaşartan, demokrasi adına olumlu bir gelişme. Devlet de otoritesinden o kadar taviz vermez ki TV'yi bile parasıyla veriyor bu mahkumlara, hem de öğretici, çalışıp helal kazanmayı öğreniyor böylece sevgili teröristler. Bravo diyor bir tarafımla gülüyorum bu olup bitene. Yakında Mandela gibi hapisten çıkarıp cumhurbaşkanı yaparlarsa ona da şaşırmayacağım...

history
30-10-2009, 14:47
İmralı Adası’nda müebbet hapis cezasına mahkum edilen Abdullah Öcalan, yeni yaptırılan F Tipi Cezaevi’ne taşındıktan sonra bu cezaevinde kalan mahkumların yararlandığı tüm imkanlardan faydalanacak.

Böylece Öcalan, 10 yılın ardından ilk kez televizyon (http://tvrehberi.hurriyet.com.tr/) seyredecek ve belirli zamanlarda yakınlarıyla telefonlaşacak. Öcalan’ın, yeni yaptırılan cezaevine bu hafta içerisinde götürülmesi bekleniyor. 5 milyon dolara mal olan bu cezaevinde Öcalan dışında, Adalet Bakanlığı’nın belirleyeceği 8 PKK’lı mahkum daha kalacak.
Yeni cezaevinde kalacak bu 9 mahkum, televizyonlarını parasını ödedikten sonra cezaevi idaresinden alacak. Öcalan, günde bir saati geçmeyecek şekilde diğer mahkumlarla hobi odasında görüşebilecek ve 15 günde bir 10 dakikayı geçmemek şartıyla yakınlarıyla telefonlaşacak. Cezaevinde oluşturulan hobi odasında isterse meslek edinme kurslarına katılıp sosyal aktivitelerden yararlanabilecek.

Benim gözlerimi yaşartan, demokrasi adına olumlu bir gelişme. Devlet de otoritesinden o kadar taviz vermez ki TV'yi bile parasıyla veriyor bu mahkumlara, hem de öğretici, çalışıp helal kazanmayı öğreniyor böylece sevgili teröristler. Bravo diyor bir tarafımla gülüyorum bu olup bitene. Yakında Mandela gibi hapisten çıkarıp cumhurbaşkanı yaparlarsa ona da şaşırmayacağım...[/QUOTE]

birincisi sayın hortlak mandela ve öcalanı aynı zemin üzeirnde bulusturmussunuz ya bravo gerçekten..ikincisi yıllardır sorunu görmezden gelme inkar etme politikaları yüzünden hem Kürt hem Türk anneleri yeterince acı çekmedi mi?ki bu olayın sadece bir yönü ve bence en önemlisi..
yani olaylara kibirle bakıp alaya almak inceden inceye laf sokmak malesef bu sorunu çözümlemeye yetmiyor...o yüzden bu yapılanı bir hakaret olarak düşünmenin de hiçbir kesime faydası olmaz..ancak suları daha fazla bulandırır...

Hortlak
01-11-2009, 04:14
Sayın History, bence laflarımdan bu manayı çıkarıyorsanız üye adınızı da Histeri yapın daha çok oturur. Bunun inkarla, analarla, görmezden gelme ile ne alakası var? Neredeyse Usame Bin Ladin'den daha tehlikeli, daha çok kişinin ölümüne sebep olmuş bu vitaminsiz goril serbest bırakılsın diyeceksiniz...

history
01-11-2009, 20:46
asıl sizin bu söyledikleriniz tamamen laflarımın carpıtılması... bu kadar sığ bir sekilde algılayabileceginizi düşünmemiştim ,eğlendirdiniz beni..
başka bir yoldan ,demek istediklerimi anlamınız için şöyle yineleyim sözlerimi..vitaminsiz goril diye bahsettiğiniz kişinin sorumlu oldugu suclardan elbetteki cezalanmasını isterim ki anayasa ölçüsünde de cezasını halihazırda çekmektedir..sadece her yapılan şeyin altında sürekli bir art niyet aramak,olayı nerdeyse vatan elden gidiyor haline dönüştürmek sorunları çözmekten cok dediğim gibi suları daha fazla bulandırır..
ama olaylara sağduyulu yaklaşmak yerine sürekli bir 'bit yeniği'yaklaşımı içerisinde olursanız benim dediklerimi de çarpıtır ve en kötüsü de oldugunuz yerde sayarsınız..
eğer bir çözüm istiyorsanız şayet, yapılan herseyi milli değerlerinize ya da milli kimliğinize yapılan bir saldırı olarak görmekten vazgeçmekle başlayın . kibrinizi biraz daha ehlileştirmeniz ise çok yerinde bir davranış olur..