Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 30-10-2009, 08:13
Hortlak Hortlak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Onun hem TV'si var hem badileri

<QUOTE>
İmralı Adası’nda müebbet hapis cezasına mahkum edilen Abdullah Öcalan, yeni yaptırılan F Tipi Cezaevi’ne taşındıktan sonra bu cezaevinde kalan mahkumların yararlandığı tüm imkanlardan faydalanacak.

Böylece Öcalan, 10 yılın ardından ilk kez televizyon seyredecek ve belirli zamanlarda yakınlarıyla telefonlaşacak. Öcalan’ın, yeni yaptırılan cezaevine bu hafta içerisinde götürülmesi bekleniyor. 5 milyon dolara mal olan bu cezaevinde Öcalan dışında, Adalet Bakanlığı’nın belirleyeceği 8 PKK’lı mahkum daha kalacak.
Yeni cezaevinde kalacak bu 9 mahkum, televizyonlarını parasını ödedikten sonra cezaevi idaresinden alacak. Öcalan, günde bir saati geçmeyecek şekilde diğer mahkumlarla hobi odasında görüşebilecek ve 15 günde bir 10 dakikayı geçmemek şartıyla yakınlarıyla telefonlaşacak. Cezaevinde oluşturulan hobi odasında isterse meslek edinme kurslarına katılıp sosyal aktivitelerden yararlanabilecek.[/QUOTE]

Benim gözlerimi yaşartan, demokrasi adına olumlu bir gelişme. Devlet de otoritesinden o kadar taviz vermez ki TV'yi bile parasıyla veriyor bu mahkumlara, hem de öğretici, çalışıp helal kazanmayı öğreniyor böylece sevgili teröristler. Bravo diyor bir tarafımla gülüyorum bu olup bitene. Yakında Mandela gibi hapisten çıkarıp cumhurbaşkanı yaparlarsa ona da şaşırmayacağım...

Önerilen Siteler