PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turan Dursun'u Adnan Oktar sayesinde tanıdım

tardu
27-11-2009, 02:27
Harun Yahya'ya ait şu paragraf hayatımı değiştirdi yani Turan Dursun'un eserleriyle tanışmama vesile oldu:

"Bu noktada, özellikle evrimci materyalist düşüncenin ülkemizdeki savunucularına açık kapı bırakmakta fayda görüyoruz. Bu kimseler gerçekten samimi bir arayış içinde olup da çocukluklarından beri, İslam adına üretilen hurafelerin, Peygamber adına uydurulan yalanların etkisinde kalarak dinden uzaklaşmış ve dinin gerçeğini öğrenme imkanı bulamamış olabilirler. İslam'ı, Kuran'da bulunmayan uydurma ve safsatalarla, gerici ve bağnaz düşünceyle özdeşleştirmeye çalışan Turan Dursun, Erdoğan Aydın, İlhan Arsel, Doğu Perinçek gibi din düşmanlarının kalemlerinden öğrenmiş olabilirler. Oysa İslam'ın aslı ve özü bu öğrendiklerinden çok farklı, hatta bunlarla taban tabana zıttır. Bu nedenle, kendilerine önerimiz, herşeyden önce bir Kuran edinerek samimi, vicdanlı ve önyargısız bir biçimde Allah'ın kitabını okumaları ve dinin aslını bu kaynaktan öğrenmeleridir. Akıllarına takılan noktalarda ise, bu satırların yazarının Harun Yahya ve Cavit Yalçın müstear isimleriyle Kuran'daki temel konular hakkında yazmış olduğu açıklayıcı kitaplara başvurabilirler."

İşte bu paragraf hayatımın dönüm noktası oldu. Gördüm ki Turan Dursun ile İlhan Arsel doğrudan doğruya Kur'an'ı eleştiriyorlar. Cesaretlerine, ikna ediciliklerine ve dürüstlüklerine hayran kaldım. Adnan Oktar'ın 280 kitabını okudum. Terazinin bir kefesine Harun Yahya'yı bir kefesine de Turan Dursun'u koydum ve Turan Dursun kefesi ağır bastı.

breymin
27-11-2009, 02:47
Sayin tardu,Turan dursunu ben dahil cok insan tesadüfen taniyor tüm türkiye ve dünya tanisa zaten dinlerin fazla sansi kalmaz,din kurumlari dünyanin en yalanci kurumlaridir,turan dursun hocam ve arkadaslariysa bu yalanci kurumlarin bütün yalanlarini tezgaha seriyor.

MephistophiA
27-11-2009, 02:54
İlk defa HY'nın bi işe yaradığını görüyorum.Adam seni müslo edicem derken ters köşeye yatırmışsın adamı.

tardu
27-11-2009, 02:54
Halkımızın %90'ı şöyle söylemektedir:

"Ben dine değil irticaya karşıyım"!!!

Mesela en başta Deniz Baykal ve İlker Başbuğ bunu söylemektedir.

Halbuki Turan Dursun ve İlhan Arsel şunu ispatlamıştır:

DİN=İRTİCA

Her müslüman irticacıdır.

Adnan Oktar ise şu cümlesiyle bu gerçeği gizlemeye çalışmaktadır:

"İslam'ı, Kuran'da bulunmayan uydurma ve safsatalarla, gerici ve bağnaz düşünceyle özdeşleştirmeye çalışan Turan Dursun, Erdoğan Aydın, İlhan Arsel, Doğu Perinçek gibi din düşmanlarının kalemlerinden öğrenmiş olabilirler."

Halbuki İslam ile Kur'an'ın bizzat kendisi uydurma ve safsatalarla, gerici va bağnaz düşüncelerle doludur.
Turan Dursun bu büyük gerçeği ortaya çıkarmış ve insanlara anlatmak için hayatını adamıştır.

MephistophiA
27-11-2009, 03:02
Sn tardu;
Benim gördüğüm kadarıyla Türkiye'de tek bir allah kavarmı yok zaten.Herkes farklı bir şekilde yorumluyor allahı ve kuranı.Herkesin kafasındaki allah farklı herkesin kendi allahı var.Ben müslümanım diyor ama batıla inanmam diyebiliyor ama farkedemiyor ki islamın batılın ta kendisidir.

AhbAp
27-11-2009, 03:23
Karun Yahya'nın ilk defa "hayırlara vesile olduğunu" görüyorum...

Haberi olsa (ki olur sanırım, BBG) kahrından ölür herhalde!

:)

tardu
27-11-2009, 04:17
en büyük amacım adnan oktarla yüz yüze görüşüp onu fikirsel olarak tuş etmek zaten...

ama cesaret edemez.

Averroes
27-11-2009, 14:40

DİN=İRTİCA

"İslam'ı, Kuran'da bulunmayan uydurma ve safsatalarla, gerici ve bağnaz düşünceyle özdeşleştirmeye çalışan Turan Dursun, Erdoğan Aydın, İlhan Arsel, Doğu Perinçek gibi din düşmanlarının kalemlerinden öğrenmiş olabilirler."

Halbuki İslam ile Kur'an'ın bizzat kendisi uydurma ve safsatalarla, gerici va bağnaz düşüncelerle doludur.
Turan Dursun bu büyük gerçeği ortaya çıkarmış ve insanlara anlatmak için hayatını adamıştır.

Deniz Baykal ve İlker Başbuğ'un halkın yüzde doksanıyla aynı fikirde olduğu görülmüş değildir, ya neyse.

Merak etme siz de CHP başkanı ya da GK başkanı olsaydınız siz de takiyye yapar, müslümanlara saygı duyuyor ayaklarına yatardınız.

Onların sizin gibi forumlardaki halleri de aynı size benziyor zaten.

Yani takiyye müslümana değil de, olmayana daha çok yakışıyor. Nasılsa hesap verilebilirliğe inanmıyorsun.

İfşaata devam edeceğiz...

tardu
27-11-2009, 18:16
Deniz Baykal ve İlker Başbuğ'un halkın yüzde doksanıyla aynı fikirde olduğu görülmüş değildir, ya neyse.

Merak etme siz de CHP başkanı ya da GK başkanı olsaydınız siz de takiyye yapar, müslümanlara saygı duyuyor ayaklarına yatardınız.

Onların sizin gibi forumlardaki halleri de aynı size benziyor zaten.

Yani takiyye müslümana değil de, olmayana daha çok yakışıyor. Nasılsa hesap verilebilirliğe inanmıyorsun.

İfşaata devam edeceğiz...

bu mesajınla tam olarak ne demek istiyorsun?

Averroes
27-11-2009, 20:28
Yazdıklarımın kendisine yetmeyip, müslüman olup olmadığım bilgisi olmadan yazıya cevap veremeyen ateist arkadaşım.

Demek istiyorum ki, Deniz Baykal ve şürekası İslam'ı kara kaşı kara gözü için mi methediyorlar, "Dinci ayrı dindar ayrı" diyorlar sanıyorsun? Bu düpedüz takiyyedir. Onlar da tıpkı senin gibi "din eşittir irtica" diye düşünüyorlar zaten. Ama gerçek niyetlerini ortaya koyamazlar, çünkü damarlarındaki asil takiyyecilik buna izin vermez. Böyle yaparsalar müslüman halktan nasıl oy alacaklar? O yüzden islam'a saygı duyuyor ayaklarına yatmaları onlar adına anlaşılır bir durumdur. Ama siz hala sanal kişilikler olarak forumlarda bunu açıkça diyebiliyorsunuz. Çünkü sanalda herkes sadece kendisidir. Siz de adını andığınız zevatın yerinde olsaydınız, siz de takiyyecilik yapıp İslam'a saygı duymak zorunda kalırdınız.

Şimdi de cevap yazmana yetecek cevabı veriyorum: Müslümanım

tardu
27-11-2009, 21:09
birincisi ateist değilim ama dinsizim.

ikincisi makamım ne olursa olsun din=irtica olduğunu açıkça ilan ederim.

üçüncüsü üslubun hiç de müslümana benzemiyor. mesela carl saganın sözünü yazmışsın. o ise en azılı ateisttir.

tyd13
27-11-2009, 21:22
Azizim Diyalektik materyalizmle ilgili düşüncelerinizi belirtir misiniz? Ayriyeten Sosyalist misiniz?

Averroes
27-11-2009, 21:48
birincisi ateist değilim ama dinsizim.

Yoksa sen de kendi dininin peygamberleri olan deistlerden misin?

Hani bize Tanrı'larından haber veren kişilerden...

ikincisi makamım ne olursa olsun din=irtica olduğunu açıkça ilan ederim.

üçüncüsü üslubun hiç de müslümana benzemiyor. mesela carl saganın sözünü yazmışsın. o ise en azılı ateisttir.

Öyle görünüyor ki, Carl Sagan'ı anlamamışsın. Garajımdaki Ejder'de buradaki ateistler için çok önemli bilgiler var aslında. Bir Yaratıcının varlığını ispatlamayı işi olarak görmeyi reddeden bilim, yokluğunu sağlamayı nasıl işi olarak görebilir? diyor. Güzel bir soru. Aforizmasını imzam yaptım, çünkü benim işim cümleyledi, Carl Saganla değil...

tardu
27-11-2009, 23:26
Azizim Diyalektik materyalizmle ilgili düşüncelerinizi belirtir misiniz? Ayriyeten Sosyalist misiniz?

turan dursun gibi ben de diyalektik materyalizmden etkilendim ayriyeten sosyalistim.

eekangal
02-12-2009, 00:16
Allahıda ve Peygamberleride insan yaratır....

feneras
02-12-2009, 11:56
"Bu noktada, özellikle evrimci materyalist düşüncenin ülkemizdeki savunucularına açık kapı bırakmakta fayda görüyoruz. Bu kimseler gerçekten samimi bir arayış içinde olup da çocukluklarından beri, İslam adına üretilen hurafelerin, Peygamber adına uydurulan yalanların etkisinde kalarak dinden uzaklaşmış ve dinin gerçeğini öğrenme imkanı bulamamış olabilirler. İslam'ı, Kuran'da bulunmayan uydurma ve safsatalarla, gerici ve bağnaz düşünceyle özdeşleştirmeye çalışan Turan Dursun, Erdoğan Aydın, İlhan Arsel, Doğu Perinçek gibi din düşmanlarının kalemlerinden öğrenmiş olabilirler. Oysa İslam'ın aslı ve özü bu öğrendiklerinden çok farklı, hatta bunlarla taban tabana zıttır. Bu nedenle, kendilerine önerimiz, herşeyden önce bir Kuran edinerek samimi, vicdanlı ve önyargısız bir biçimde Allah'ın kitabını okumaları ve dinin aslını bu kaynaktan öğrenmeleridir. Akıllarına takılan noktalarda ise, bu satırların yazarının Harun Yahya ve Cavit Yalçın müstear isimleriyle Kuran'daki temel konular hakkında yazmış olduğu açıklayıcı kitaplara başvurabilirler."

en büyük amacım adnan oktarla yüz yüze görüşüp onu fikirsel olarak tuş etmek zaten...

ama cesaret edemez.

oncelıklı olarak hıkayen cok ılgınc :) harun yahya demek kı bı işe yarayabılıyormus...

ayrıca adnan oktar senın karsına tabıkı cıkamaz zaten sitesinde anlattıkları kendısıne aıt dusunce degıl....ABD'deki "yaradılıs arastırmaları entıtusu ve kesıf entıtusunun propagandalarını islami kılıfa sokup ( musluman yapıp :D ) harun yahya ımzasıyla kendı dusuncelerıymıs gıbı aktarıyorlar....:der:

arsenic
04-12-2009, 06:32
Yazdıklarımın kendisine yetmeyip, müslüman olup olmadığım bilgisi olmadan yazıya cevap veremeyen ateist arkadaşım.

Demek istiyorum ki, Deniz Baykal ve şürekası İslam'ı kara kaşı kara gözü için mi methediyorlar, "Dinci ayrı dindar ayrı" diyorlar sanıyorsun? Bu düpedüz takiyyedir. Onlar da tıpkı senin gibi "din eşittir irtica" diye düşünüyorlar zaten. Ama gerçek niyetlerini ortaya koyamazlar, çünkü damarlarındaki asil takiyyecilik buna izin vermez. Böyle yaparsalar müslüman halktan nasıl oy alacaklar? O yüzden islam'a saygı duyuyor ayaklarına yatmaları onlar adına anlaşılır bir durumdur. Ama siz hala sanal kişilikler olarak forumlarda bunu açıkça diyebiliyorsunuz. Çünkü sanalda herkes sadece kendisidir. Siz de adını andığınız zevatın yerinde olsaydınız, siz de takiyyecilik yapıp İslam'a saygı duymak zorunda kalırdınız.

Şimdi de cevap yazmana yetecek cevabı veriyorum: Müslümanım

Peki düşündünmü hiç, insanlar neden takiyye yapıyor? Aslında insanlar biraz mecbur değilmi takiyye yapmaya? Ne düşünüyorsun bu hususda.

Takiyyeye neden olan şeyin özü nedir mesela? Eğer varsa bu özü ortadan kaldırırsak takiyye engellenebilir mi? Neden şimdiye kadar insanlar kaldıramamış? Eğer takiyyeden rahatsız oluyorsan bir çözümünde vardır herhalde.

micromega
04-12-2009, 13:59
Karun Yahya'nın ilk defa "hayırlara vesile olduğunu" görüyorum...

Haberi olsa (ki olur sanırım, BBG) kahrından ölür herhalde!

:)

Sevgili AhbAp,
Ben Harun Yahya denilen kişininde Kurana,Allaha inandığını düşünmüyorum.Hatta dinlere vakıf olmuş insanların büyük bir bölümümünün inandığını düşünmüyorum.Harun Yahya'nın yaşam tarzına bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

tiktaalik
12-03-2010, 01:46
Saygıdeger tardu;

Hayatım da harun yahya kadar saçmalıyan bir isim tanımadım.Zaten gerçek ismide o degil.

İyi paylaşımlar

insan_olmak
27-03-2010, 18:00
harun yahya fotoshop,süsleme,kitap iç tasarımı,oymacılık yani fosil üretme tabi buda heykel tıraşçılıkta da bir beceri kazanmasını sağlıyor...vb... birçok alanda ileri gitmiş bir insandır özellikle el emeği göz nuru fosillere bayılıyorum :) hakkını vermek gerek...

serkotek
11-04-2010, 21:25
din olgusunun içinde iyilik dürüstlük çalışkanlık gibi erdemler işleniyor...bu sebebten iştirak fazla ve yine bu sebebten özellikle müslim dinine katılım fazladır...çünkü cehaletin bilinen adın "elhamdülillah"...kaç kişi anlamını bilip söylüyor...yada okunan ezanı kaç kişi anlayıp saygı gösteriyor...araştırmalı dindar"ım diyen kesim tabii sonuçlara kendileride şaşırmayacaktır...uyuyan halklar uyutan yobazlar...

resuluseytan
02-05-2010, 16:35
itiraf ediyorum onceden bende bir muslumandim ve musbet ilimlerede asiri bir ilgim vardir. Internette musbet ilimler hakkinda arastirma yaparken harun yahya yi tesadufen buldum. ilk onceleri ilgimi cekti ama zamanla yazdigi sacmaliklari gordukce hele birde EDİT kendisini mehdi olarak ima etme gayretlerini sezince isin gercegini anladim. nickimden de anlasilacagi gibi bende seytandan vahiy almaya basladim :)
( ne yani allahin 124000 tane var seytanin neden birtane resulu olmasin )

tesekkurler harun yahya :)

Herseyden onemlisi tesekkurler ustad TURAN DURSUN sen benim gozlerimi acip onca yil arastirdigim musbet ilimleri islam gozlugu ile degilde kendi gozlerimle gormemi sagladigin için. senin fikirlerini ve din denen seyin ne sacma ve ne kadar bilimden uzak oldugunu simdi her firsatta cevreme anlatiyorum

tardu
08-06-2010, 16:56
7 yaşımdayken bana abim Fethullah Gülen'in kitaplarını, annem ise Hans von Aiberg'in kitaplarını okuttular.

Dünyaya gözlerimi Fethullah Gülen ve Hans von Aiberg ile açtım diyebilirim.

Onlardan "din=bilim"i öğrendim.

Çok sonradan farkettim ki Fethullah Gülen CIA ajanı, Hans von Aiberg(gerçek adı Bülent Ayberk'miş!!!) de şizofrenmiş.

Birçok yaşayan İslamist liderin(Necmettin Erbakan, Yusuf Tavaslı, Ömer Öngüt, Ahmed Hulusi, Adnan Oktar[Harun Yahya]...) kitaplarını okudum.

Ali Bulaç'ın Kur'an Meali'ni ezberledim.

Turan Dursun ile İLHAN ARSEL'i tanıdığım için çok mutluyum...

tardu
13-06-2010, 12:17
Müslümanken etkilendiğim yazarlar(sırasıyla):

-"hans von aiberg"

-fethullah gülen

-"ismail yahya"

-yusuf tavaslı

-ömer öngüt

-"harun yahya"

fevziyapak
29-06-2010, 16:02

ama cesaret edemez.

Adnan hoca ile bende tanıştım fakat gördümkü bu adam bir hiç. Kısaca her yazdığı çizdiği çalıntıdır. Kendi düşünceleri bile değildir. Etrafında kafası çalışan değişik branşlardan çok kişi var. Tabi menfaat birlikteliği tarzında.
Bu sebeple o adamla vakit geçirmek hücre ziyanlığı sadece.

Sevgiler

tardu
15-02-2011, 02:47
Abit Dursun ile Adnan Oktar'ın canlı yayında açok oturum yapmalarını o kadar çok istiyorum ki...

(umarım bu mesajımdan ötürü site yönetimi beni tekrar engellemez çünkü kısa mesaj yazan tek ben değilim)

dark planet
15-02-2011, 03:05
Çok sonradan farkettim ki Fethullah Gülen CIA ajanı, Hans von Aiberg(gerçek adı Bülent Ayberk'miş!!!) de şizofrenmiş.

insanın hayallerinin yıkılması kadar kötü bir şey yok. ne düşündün sonrasında...

tardu
15-02-2011, 03:21
insanın hayallerinin yıkılması kadar kötü bir şey yok. ne düşündün sonrasında...

Gerçekliğe olan aşkım imanımdan üstün geldi; tıpkı Turan Dursun gibi...

ahmetsln
15-02-2011, 09:17
Aramız öncelikle hoşgeldin, daha sonra HY'nin böyle bir şeye neden olması beni şaşırttı. Bildiklerini bizlere de öğretmen dileğiyle.

erdm34
16-02-2011, 15:58

DİN=İRTİCA

turan dursun çarptırarak konuları ele aldığından ortada bakış açısı denen bir şey kalmıyor, sadece turan dursunun bakış açısı kalıyor. O kitaplar bu durumda açıkça insanların dini inançlarını zayıflatmak ve yok etmek amacı ile yazılmıştır, amaç gerçeği orataya çıkarmak değildir… Thammülsüzlükten bahsederken turan dursunun hakarete kadar varan tavrını ve ilhan arsenin yazdıklarını okumanızı tavsiye ederim, bakın bakalım islama karşı duyulan kin ne boyuttaymış…

tardu
16-02-2011, 16:42
Turan Dursun ile İlhan Arsel'in tüm eserlerini okudum.

erdm34
17-02-2011, 11:32
din olgusunun içinde iyilik dürüstlük çalışkanlık gibi erdemler işleniyor...bu sebebten iştirak fazla ve yine bu sebebten özellikle müslim dinine katılım fazladır...çünkü cehaletin bilinen adın "elhamdülillah"...kaç kişi anlamını bilip söylüyor...yada okunan ezanı kaç kişi anlayıp saygı gösteriyor...araştırmalı dindar"ım diyen kesim tabii sonuçlara kendileride şaşırmayacaktır...uyuyan halklar uyutan yobazlar...

Ellahdürillah kelimesinin anlamı sudur= Hamd, şükür Allah'ü tealaya mahsustur, bütün nimetler O'ndandır" manasınadadır mübarek, kıymetli bir söz. Buna hamdele de denir (anlayacagın şekilde teşşekürdür)

ezanın manasını herkez bilir cahaletse bilmeyenlerindir..
manası:

1- Allahü ekber:
Allahü teâlâ, büyüktür. Ona bir şey lazım değildir. Kullarının ibadetlerine de muhtaç olmaktan büyüktür. İbadetlerin, Ona faydası yoktur.
Bunu, zihinlerde iyi yerleştirmek için, bu kelime, dört kere söylenir.

2- Eşhedü en la ilahe illallah:
Kibriyası, büyüklüğü ile ve kimsenin ibadetine muhtaç olmadığı halde, ibadet olunmaya Ondan başka kimsenin hakkı olmadığına şehadet eder, elbette inanırım. Hiçbir şey Ona benzemez.

3- Eşhedü enne Muhammeden Resulullah:
Muhammed aleyhisselamın, Onun gönderdiği Peygamberi olduğuna, Onun istediği ibadetlerin yolunu bildiricisi olduğuna ve Allahü teâlâya, ancak Onun bildirdiği, gösterdiği ibadetlerin, yaraşır olduğuna şehadet eder, inanırım.

4 ve 5- Hayye alessalah, hayye alelfelah:
Müminleri, felaha, saadete, kurtuluşa sebep olan namaza çağıran iki kelimedir.

6- Allahü ekber:
Ona layık bir ibadeti kimse yapamaz. Herhangi bir kimsenin ibadetinin Ona layık, yakışır olmasından, çok büyüktür, çok uzaktır.

7- La ilahe illallah:
İbadete, karşısında alçalmaya müstahak olan, hakkı olan ancak Odur. Ona layık bir ibadeti kimse yapamamakla beraber, Ondan başka kimsenin ibadet olunmaya hakkı yoktur

1 örnek dindar insanları gerici oldugunu zannedeler hep

soruyorum ölüm ileridemi geride tabi ilerde... dindar insanlar hep ölümü düşünür o yüzden devamlı ilericidir...

Termo
17-02-2011, 11:45
:D

Erdm34 birader;

1► Ellahdürillah değil, elhamdulillah
2► Teşşekür değil, teşekkür
3► Cahalet değil, cehalet
4► Güçlü insan ölümü değil, yaşamı düşünür.

Neyse, takıl sen.Kolay gelsin.

erdm34
17-02-2011, 11:54
:D

Erdm34 birader;

1► Ellahdürillah değil, elhamdulillah
2► Teşşekür değil, teşekkür
3► Cahalet değil, cehalet
4► Güçlü insan ölümü değil, yaşamı düşünür.

Neyse, takıl sen.Kolay gelsin.

Harf hatası okadarda önemli deil demekki ne demek istedigimi çok iyi anlayabilmişsin

Biz müslümanlar arasında yaygın bir söz vardır bunun bilmemmen imkansız..
hiç ölmeyecekmiş gibi çalış hemen ölecekmiş gibi ibadet et
ne kadar Güçlü olursan ol bir gün öleceksin firavundan dahamı güçlüsün veya şimdiye kadar gelmiş geçmiş insanlardan daha mı güçlüsün ölmeyecegini garanti edebiliyormusun sence sen kaç sene daha yaşarsın onu allahtan başka bilen varm?

Termo
17-02-2011, 11:57
Doğrudur, erdm34 birader.

ereninthenature
26-05-2011, 01:42
İlk defa HY'nın bi işe yaradığını görüyorum.Adam seni müslo edicem derken ters köşeye yatırmışsın adamı.

bende evrimi Harun Yahya sayesinde öğrendim.ama yıllarca salak bilim adamları kendi nelere inandırmaya çalışıyolar dedim.bilimden mantıktan uzaklaştım.şimdi dünya da en nefret ettiğim insanlardan biri Adnan Oktar'dır.bilerek isteyek yalan söylüyo üçkağatcı sahte peygamber.

Özgürcan
26-05-2011, 17:56
Ben de milomanara'nın çevirileri sayesinde tanıdım bu güzel siteyi...

troyya
26-05-2011, 18:10
bu site sayesinde ateizmin ne kadar yanlış olduğunu anladım...o yüzden bu sitenin bana tek öğrettiği doğru bilgiyi araştırmayı

_melek_
26-05-2011, 18:28
Beni buraya ilk Vartor amcanın yazısı çekti herşeye rağmen güzel bir site seviyorum burayı..

cem-66
26-05-2011, 22:47
bende evrimi Harun Yahya sayesinde öğrendim.ama yıllarca salak bilim adamları kendi nelere inandırmaya çalışıyolar dedim.bilimden mantıktan uzaklaştım.şimdi dünya da en nefret ettiğim insanlardan biri Adnan Oktar'dır.bilerek isteyek yalan söylüyo üçkağatcı sahte peygamber.

Adnan Hoca efendi uyarıcı ilim ve irfan sahibi bir hocamızdır Allah ondan razı olsun. Bellidir ki Harun Yahya eserlerini okumamış birisiniz, sakın okumayın ha, yoksa çok şey öğrenirsiniz sizi tutamam sonra
Sizin gibi Her devirde böyle sapık ve sapkınlık içersinde olan kişiler süre gelmiş.
Herzaman sapkın bir zamanda kesinlikle bir uyarıcı gelmiştir, ama madde dürtüsüne yoğun bağlanan kişiler her zaman ısrar edip durdular
Bu sözüme yorum alkışlanır bakın altını iyi çizerek söylüyorum MADDE DÜRTÜSÜNE bağlanan insanlar , maddeyi kendinden daha çok benimserler.
Varsın olsun tebliğ yapıldı kendi pisliğinizde bocalayıp durun !!!

_melek_
26-05-2011, 23:05
Ah güzel kardeşim bir bilsen kim o savunduğun bozamıyorum da Allahım ağzımı değmez zaten o insan için biraz arşatırsan keşke..Kimin sapık ve sapkın olduğunu anlayacaksın o zaman..

bakkalmahmud
26-05-2011, 23:08
[QUOTE=_melek_;387438]Ah güzel kardeşim bir bilsen kim o savunduğun bozamıyorum da Allahım ağzımı değmez zaten o insan için biraz arşatırsan keşke..Kimin sapık ve sapkın olduğunu anlayacaksın o zaman..

Turan baba icinmi bu sözler?

_melek_
26-05-2011, 23:11
Hayır sahtekar Harun pardon Karun yahya için.Turan Dursun'u henüz tanımıyorum hakkında araştıma yapmadığım şahıslar için yorum yapmamamaya tevbeliyim..:)

cem-66
26-05-2011, 23:21
psikolojik muayene yaptırın at gözlüklerini çıkarın derim
Daha sonra Harun Yahya nın Özellikle şu cümlelerini iyi okumanı tavsiye ediyorum" İnsanlara Barış Kardeşlik ve Kuran ahlakının yerleşmesi insanların içlerindeki kin nefret duygularının silinmesi için uğraşıyoruz"
bununda Üstün ahlak öğretisi olan Kuranla mümkün olduğunu belirtiyoruz"
''Ateistler, Darwinistler, Marxistler'' gibi ideolojiler şimdiye kadar ne yaptı , söylesenize ne yaptı dünya için HA savaştan başka ne verdi dünyaya,Bütün bunlar insanlığın çöküşüne neden olan ideolojilerdir. Nokta.

_melek_
26-05-2011, 23:26
Kardeşim ben ateistleri filan savunmuyorum ben müslümanım Harun Yahyanında 3 güne kadar şiddetli hayranlarındandım fakat o insanın başka amaçları var eserler ona ait değil bi araştırın lütfen benim onun okumadığım kitapları kalmadı hepsinide kendi ellerimle yaktım pisikolojik rahatsızlığı olan kesinlikle eminim ki o savunuğun hocan.

cem-66
26-05-2011, 23:43
Eminimki ne bir kitabını okumuşsun nede bir eserini izlemişsin. Ben diyorumki eserleri biraz takip edip daha sonra yorum hakaret yapılsa bence daha isabetli olucak. elle tutulur gözle görülür bir hainliği yoktur.Sn. Harun yahya ahiret gününde insanlığın bilinçlenmesi islama yönelmesi açısından yaptığı bu eserlerle belki kendini kurtarabilicek onlarca insanın duasını alacak. Peki sizler nasıl kurtulucaksınız? kaç insanı islama yönelmesi için teşfikte bulundunuz ? yada kaç kez alnınız secdeye indi? Tabi Harun Yahyayı karalayan siz melek hanım Ataist'seniz açık açık söyleyin.

cem-66
27-05-2011, 00:23
Şarlatanların babası Evrim hikeyecisi DARWİN dir.

Bu adam Allahın kudretini öne çıkarmaya çalıştığı için sapkın sapık oluyor sa eğer o zaman benim gözümde de;

Her seçimde kaslarına trilyonlarca lirayı dolduran partiler,

Allah yoktur asıl olan maddedir insanın yaratma özelliği vardır diyen sözde bilim adamları,

öğrencilerden topladığı milyonlarca dolarla cihaz aldım diye duyuran ama o cihazın asla üniversiteye gelmediği SOYGUNCU - ATEİST üniversite öğretim üyeleri ve rektörler

Dünyanın hiçbir yerinde insanların dini innaçlarına engel olunmazken bu ülkede başı kapalı diye üniversite kapısından içeri sokmayanlar,

Ben müslümanıp deyipte oruç tutmayan - namazını kılmayan - zekatını vermeyen - gücü yettiği halde hacca gitmeyen (gösteriş haccı değil Allah inancı için yapılan HAC) - kazandığı parada tüyü bitmemiş yetimin dahi hakkı olduğunu unutupta GECE kulüplerinde BARLARDA harcayan,

Dini siyesete katan - din üzerinden siyaset yapan - halkın dini yaşayışına engel olmaya çalışan - ATEİZM ve türevlerini DARWİN felsefeleri ile halkın zihnine kazımaya çalışan,

Bir zorluğun üsteinden gelmeyi başardığında BEN NEYMİŞİM BE BEN SÜPERİM DİYEN AMA O ZORLUKTAN ÇIKMASI İÇİN ALDII İLAHİ KUDRETİ GÖREMEYECEK KADAR ASALAK OLAN ŞÜKRETMEYEN...

BU İNSANLAR DA BENİM GÖZÜMDEKİ ŞARLATANLARDIR!...

TUBA
27-05-2011, 00:30
Şarlatanların babası Evrim hikeyecisi DARWİN dir.

Bu adam Allahın kudretini öne çıkarmaya çalıştığı için sapkın sapık oluyor sa eğer o zaman benim gözümde de;

Her seçimde kaslarına trilyonlarca lirayı dolduran partiler,

Allah yoktur asıl olan maddedir insanın yaratma özelliği vardır diyen sözde bilim adamları,

öğrencilerden topladığı milyonlarca dolarla cihaz aldım diye duyuran ama o cihazın asla üniversiteye gelmediği SOYGUNCU - ATEİST üniversite öğretim üyeleri ve rektörler

Dünyanın hiçbir yerinde insanların dini innaçlarına engel olunmazken bu ülkede başı kapalı diye üniversite kapısından içeri sokmayanlar,

Ben müslümanıp deyipte oruç tutmayan - namazını kılmayan - zekatını vermeyen - gücü yettiği halde hacca gitmeyen (gösteriş haccı değil Allah inancı için yapılan HAC) - kazandığı parada tüyü bitmemiş yetimin dahi hakkı olduğunu unutupta GECE kulüplerinde BARLARDA harcayan,

Dini siyesete katan - din üzerinden siyaset yapan - halkın dini yaşayışına engel olmaya çalışan - ATEİZM ve türevlerini DARWİN felsefeleri ile halkın zihnine kazımaya çalışan,

Bir zorluğun üsteinden gelmeyi başardığında BEN NEYMİŞİM BE BEN SÜPERİM DİYEN AMA O ZORLUKTAN ÇIKMASI İÇİN ALDII İLAHİ KUDRETİ GÖREMEYECEK KADAR ASALAK OLAN ŞÜKRETMEYEN...

BU İNSANLAR DA BENİM GÖZÜMDEKİ ŞARLATANLARDIR!...

sen allaha mı tapıyorsun harun yahya sözde mehdisine mi ?

bu ne şiddet bu ne celal arkadaş biraz yavaş ol!

cem-66
27-05-2011, 00:30
Harun Yahyayı sevmeyenlerin başında yahudiler masonlar birde müslüman düşmanları gelir..Harun Yahya islamiyete çok büyük hizmetler yapmaktadır.
Allah razı olsun ondan..İftiracılar ona engel olamayacak inşallah..

TUBA
27-05-2011, 00:32
Harun Yahyayı sevmeyenlerin başında yahudiler masonlar birde müslüman düşmanları gelir..Harun Yahya islamiyete çok büyük hizmetler yapmaktadır.
Allah razı olsun ondan..İftiracılar ona engel olamayacak inşallah..

merak etme adalet var canım arkadaşım:D

sen dua ette gene bir 3 yıl içeri girmesin mehdiniz

cem-66
27-05-2011, 00:32
sen allaha mı tapıyorsun harun yahya sözde mehdisine mi ?

bu ne şiddet bu ne celal arkadaş biraz yavaş ol!

saçmaladın

TUBA
27-05-2011, 00:33
saçmaladın

acaba?

tarih kitapları öyle demiyor canım arkadaşım:D

bakkalmahmud
27-05-2011, 00:34
Sayin cem66 hosgeldiniz,üstkatdakiler dinlere inanmaz kullanir,din halkin afyonudur,dinler ancak kokusmus beyinlere taht kurabilirler,dinlerin elit tabakasida maddeyi sever,siz hic gecekonduda yasayan elit tabaka mensubu gördünüzmü?elitler en cok altinlarini severler.

vartor
27-05-2011, 00:35
Melek'in eski iletilerine bakarsan, harun kahya'nin hararetli savunucusu oldugunu hemen gorursun cem-66. Aslinda bugunku iletisini okuyunca bayagi sasirdim ve umitlendim. Pek ender de olsa, bir aferim aldi benden bugun. Sonucta, son gunlere kadar o da senin gibiydi; kim oldugunu anlayinca, senin de aklin basina gelecek, ama tabi varsa.

cem-66
27-05-2011, 00:42
acaba?

tarih kitapları öyle demiyor canım arkadaşım:D

Kulaktan dolma bilgilerle ve bugünde olduğu gibi hürriyet gibi yalan haber üreten medya ile amel edip birini hain ilan etme alışkanlığımızdan vazgeçsek gerçekler okadar göz önüne gelecek ki anlatamam.Harun yahyanın eserlerinden hangisi hakkında kötü bir düşünceye sahip olabilirizki.Elinizde doğruyu kıyaslıyacağınız tek bir kaynak olursa işiniz kolay olur.Kuranda her şey mevcut olduğu için olayları onunla kıyaslayın.Doğru şablonu kurandır.Getirin araştırmak istediğiniz konunun üstüne şablona uyuyorsa benimse uymuyorsa tereddüt etme at.Sosyoloji,fizik,psikoloji,matematik,tıp vs.aklınıza gelebilecek ne varsa onda mevcut.Harun yahya eserlerinde bu şablonu kullandığı için yanlış kelime bulma şansınız azdır.Ve doğru Tek olduğu için bugün dünya bu eserleri tartışıp kendi tezlerini buruşturup atıyor.

cem-66
27-05-2011, 00:45
BİR GÜNDE ŞAH OLMADIKKİ TEK HAMLEYLE MAT OLALIM

Gece kurt yavrularken çıktık dünyaya
Sabah kükrerken arslan, ismimiz konuldu
Lailahe illallah
Ey kara toprak her zerren baruttan ağlasa da
Hüzünlü bir şekilde sana dönmeyeceğiz
Lailahe illallah

Hiçbir zaman hiçbir kimseye pes etmedik biz
Ecel veya zaferden biridir seçeneğimiz
Lailahe illallah

cem-66
27-05-2011, 01:02
merak etme adalet var canım arkadaşım:D

sen dua ette gene bir 3 yıl içeri girmesin mehdiniz

Harun Yahya Yı Siz

Evrİmcİler Sevmez Zaten

Maymundan Geldİğiniz için Anlayamazsınız.

cem-66
27-05-2011, 01:14
Melek'in eski iletilerine bakarsan, harun kahya'nin hararetli savunucusu oldugunu hemen gorursun cem-66. Aslinda bugunku iletisini okuyunca bayagi sasirdim ve umitlendim. Pek ender de olsa, bir aferim aldi benden bugun. Sonucta, son gunlere kadar o da senin gibiydi; kim oldugunu anlayinca, senin de aklin basina gelecek, ama tabi varsa.

Araştırdım ve Sn. Adnan Hoca'ya yapılan komploların masonlar tarafından tezgahlandığını öğrendim.Aynı senin kuyruk acın olduğu gibi
feci kuyruk acıları var. Aklımız başımızda evel ALLAH sen tasalanma. Harun yahya eserleriyle evrim denen masalı bitirmiş büyük bir alimdir. Komünistlerin onu sevmesini beklemiyorum zaten. Masonlar onu karalamaya çalıştılar.

vartor
27-05-2011, 02:25
hmm, demek masonlar sizin mehdiden de guclu.
Yaw, biraz genel kulture sahip birisi, bu adamin bir sahtekar oldugunu sip diye anlar. Kahya gibilerine bel baglayanlar, gunun birinde gercegi anlayacaklar ama korkarim cok gec olacak. Guvenlerinin yikilmasi psikolojik sorunlar yaratabilir.

cem-66
27-05-2011, 02:52
hmm, demek masonlar sizin mehdiden de guclu.
Yaw, biraz genel kulture sahip birisi, bu adamin bir sahtekar oldugunu sip diye anlar. Kahya gibilerine bel baglayanlar, gunun birinde gercegi anlayacaklar ama korkarim cok gec olacak. Guvenlerinin yikilmasi psikolojik sorunlar yaratabilir.

Genel kültürede sahibiz evel ALLAH yine tasalanmışsın. Arkadaş bu siteden harun yahyanın eserlerini ve hayatını incele ama düşünceleri seninle tamamen ters zaten seninde harun yahyayı sevmeni beklemiyorum.
www.harunyahya.org (http://www.harunyahya.org)

neler yanlış bu adamın

bi söyleyin bakalım

cem-66
27-05-2011, 03:07
Barış ve kardeşlikten , insanların birbirini incitmemesi gerektiğini, kötülüğün Maddecilikten materyalizmden olduğunu ısrarla ifşa eden bir Adam (Adnan Oktar) Pisikolojik sorunlar olmayan biri, üzerine atılan iftiralar sayesinde sizler papağanları kıskandıracak derecede bilgisiz bilgisiz eski geçersiz haberleri bilmeyenlerin önüne koyup konuşuyorsunuz.
Akıl yaşta değil baştadır, onun gibi insanları değiştirecek Taş gibi bir eser koyun meydana , meydan sizin olsun.

_melek_
27-05-2011, 09:14
Cem ben ateist değilim müslümanım bak isbat istiyorsan "eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abduhu ve Rasuluhu."

İnandın mı şimdi?

Bak güzel kardeşim ben de senin gibi düşünüyordum Adnan Oktarı sana yemin ediyorum evimiz benim sayemde onun kitap ve Cdleriyle doluydu.
Nette ufak bir araştırma yaptım ilk olarak Hülya Avşarla konuşmasına baktım lütfen sende dinle onu, berbat bir adammış malikanede yaşıyor.Buna bizim gibi çok afedersin ama böyleymişiz kendim içinde konuşuyorum bilgisizce bağlanan bir takım genç kız ve genç erkek evden kaçarak ona sığınıyor ve birlikte yaşıyorlarmış bu kadar etkiliyor insanları sonra mehdilik iddiasında bulunmasa da imaa ediyor.

Ya git araştır bi tarafsız bir şekilde kendin duy kendi ağzından bir müslümanla burada tartışmak niyetinde değilim.Yalnız savunduğun adam yarın seni utandıracak çünü ben onu savunduğum her iletiyi utançla okuyorum.

Hadi Allaha emanet ol...

_melek_
27-05-2011, 09:41
Amcam bana aferin demiş sırtım yere gelmez artık.:)
(Size olan sevgi ve saygımdan ötürü amca diyorum lütfen saygısızlık olarak almayın.)

TUBA
27-05-2011, 10:12
Harun Yahya Yı Siz

Evrİmcİler Sevmez Zaten

Maymundan Geldİğiniz için Anlayamazsınız.

sevgili cem

evrimciler deyip durmana anlam veremedim

ama neyse;

sizler 3 maymunu oynuyorsunuz

bizler maymun gözünü açtı diyoruz:D

ayrıca maymundan gelmedik ,maymunlarla atamız ortak denir dikkatini çekerim

eh tabi kaynak hy olunca bilgide yanlış oluyor!!!

TUBA
27-05-2011, 10:22
Kulaktan dolma bilgilerle ve bugünde olduğu gibi hürriyet gibi yalan haber üreten medya ile amel edip birini hain ilan etme alışkanlığımızdan vazgeçsek gerçekler okadar göz önüne gelecek ki anlatamam.Harun yahyanın eserlerinden hangisi hakkında kötü bir düşünceye sahip olabilirizki.Elinizde doğruyu kıyaslıyacağınız tek bir kaynak olursa işiniz kolay olur.Kuranda her şey mevcut olduğu için olayları onunla kıyaslayın.Doğru şablonu kurandır.Getirin araştırmak istediğiniz konunun üstüne şablona uyuyorsa benimse uymuyorsa tereddüt etme at.Sosyoloji,fizik,psikoloji,matematik,tıp vs.aklınıza gelebilecek ne varsa onda mevcut.Harun yahya eserlerinde bu şablonu kullandığı için yanlış kelime bulma şansınız azdır.Ve doğru Tek olduğu için bugün dünya bu eserleri tartışıp kendi tezlerini buruşturup atıyor.

kulaktan dolma bilgiler mi?

yooo asla işim olmaz

ben bizzat kendim araştırırım ve kendim emin olurum
asla bir başkasının sözlerine de kulak vermem

biraz araştırma yaptıktan sonra nereden kaynaklı olduğu kendini belli eden tüm kitapları okudum
boş yere konuşmak gibi bir huyum yoktur ,araştırır ve özünü bulurum

harun yahyanın gerçek mesleği nedir?
sosyolog mu?
fizikçi mi?
psikolog mu?
matematikçi mi?
tıp alanında eğitim görmüş mü?
vs mi?

hangisi?

kaldı ki elimizde yığınla doğruyu kanıtlayacak belge var!!!

ayrıca adnan oktar (harun yahya) ın hapise girmediğini bilmeyen yok

eh isim değişince kimse anlamıyor harun yahya nın adnan hoca olduğunu

bakkalmahmud
27-05-2011, 13:15
cem-66 kardesim,bende sana bir soru sorayim.
Kuranmi yüce?,adnan abinmi yüce?.

cem-66
27-05-2011, 19:07
sevgili cem

evrimciler deyip durmana anlam veremedim

ama neyse;

sizler 3 maymunu oynuyorsunuz

bizler maymun gözünü açtı diyoruz:D

ayrıca maymundan gelmedik ,maymunlarla atamız ortak denir dikkatini çekerim

eh tabi kaynak hy olunca bilgide yanlış oluyor!!!

Valla kusura bakma da senin gözün karar mercii falan değil ve senin gözünden bakmıyoruz biz. Hem o gözde bozukluk var

Firestorm
27-05-2011, 19:13
Valla kusura bakma da senin gözün karar mercii falan değil ve senin gözünden bakmıyoruz biz. Hem o gözde bozukluk var

Yahu bu anlatanlar ateist, pis, öcü filan Melek müslüman ona da inanmıyorsun sadece kendi dediklerini tekrarlıyıp duruyorsun. Buradaki insanların düşüncelerini değiştere bilicegini mi zannediyorsun Okar'a övgüler sunarak istersen birde adak filan ver ne bilim yemekler meyvalar filan koy buraya ne dersin....

cem-66
27-05-2011, 19:28
İslam'ı dünyaya anlatmak için, 300'E YAKIN İLMİ ESER meydana getirmiş ve meydana getirdiği eserler yine dünya üzerindeki birçok ülkede yankı bulmuş, 50'DEN FAZLA YABANCI DİLE çevrilmiştir.
Tabii bu durum bazı İSLAM KARŞITI çevrelerin kendilerince önlemler almasına yol açmış, kendisine türlü iftira ve komplo tezgahları hazırlanmıştır;fakat bu olaylar aksine kendisine güç vermiş ve onu yıllar süren mücadelesinden yıldıramamıştır.
ÖZELLİKLE ŞEYTANİ ÖRGÜT MASONLARA KARŞI yürüttüğü mücadelede 9 kez suikast'e maruz kalmış ama hepsinden de Allah'ın yardımıyla kurtulmuştur. Kendisi üzerine uygulanan PSİKOLOJİK SAVAŞ hala devam etmektedir.
O'nu hakkıyla tanıyalım ve çevremizdekilere de anlatalım inşaAllah!..

Firestorm
27-05-2011, 19:31
İslam'ı dünyaya anlatmak için, 300'E YAKIN İLMİ ESER meydana getirmiş ve meydana getirdiği eserler yine dünya üzerindeki birçok ülkede yankı bulmuş, 50'DEN FAZLA YABANCI DİLE çevrilmiştir.
Tabii bu durum bazı İSLAM KARŞITI çevrelerin kendilerince önlemler almasına yol açmış, kendisine türlü iftira ve komplo tezgahları hazırlanmıştır;fakat bu olaylar aksine kendisine güç vermiş ve onu yıllar süren mücadelesinden yıldıramamıştır.
ÖZELLİKLE ŞEYTANİ ÖRGÜT MASONLARA KARŞI yürüttüğü mücadelede 9 kez suikast'e maruz kalmış ama hepsinden de Allah'ın yardımıyla kurtulmuştur. Kendisi üzerine uygulanan PSİKOLOJİK SAVAŞ hala devam etmektedir.

Bak hala aynı şeyi yapıyorsun ne yapım, ne yapabilirim, ne ediyim yani beni ilgilendirmez ne yaptıgı ne ettigi git o zaman dinlemek isteyenlere anlat burada dinlemek isteyen yok yahu....

cem-66
27-05-2011, 19:32

Aşağılık kompleksi olan bazı insanlar, büyük olma ve diğer insanlar içinde yer edinebilme arzusuyla şirin görünme ve yaranma politikası izlerler...

Firestorm
27-05-2011, 19:33
Örnek sen! O zaman bu dediklerine göre!

cem-66
27-05-2011, 19:34
Örnek sen! O zaman bu dediklerine göre!

sözüm sana değildi sen niye atıldın

cem-66
27-05-2011, 19:37

Dünyaya düşkün bir inkarcının, Müslümanlarla uğraşmak için tüm vaktini ve malını harcaması Allah'ın örtülü mucizelerinden biridir...

Firestorm
27-05-2011, 19:38
sözüm sana değildi sen niye atıldın

Sözünün bana olup olmaması değil sorun, sorun olan gelipte insanlara birini zorla sevdirmeye calışman ve karşı cıkanlarada alttan alttan laf atmaya calışmanda karşında ufak ufak çocuklar var sanıyor isen yanılıyorsun! Öyle kolay kolay birini bak bu şunu şunu yapmış iyimiş diyerek yediremezsin.

cem-66
27-05-2011, 19:45
sözünün bana olup olmaması değil sorun, sorun olan gelipte insanlara birini zorla sevdirmeye calışman ve karşı cıkanlarada alttan alttan laf atmaya calışmanda karşında ufak ufak çocuklar var sanıyor isen yanılıyorsun! Öyle kolay kolay birini bak bu şunu şunu yapmış iyimiş diyerek yediremezsin.

burasi benİm bİldİĞİm fİkİrlerİn ÖzgÜrce tatiŞildiĞi konuŞulduĞu bİr pencere sen konuya vakif deĞİlsen susmani Önerİrİm. Bİr baŞkasi adina konuŞman hİÇ hoŞ deĞİl.

Firestorm
27-05-2011, 19:50
burasi benİm bİldİĞİm fİkİrlerİn ÖzgÜrce tatiŞildiĞi konuŞulduĞu bİr pencere sen konuya vakif deĞİlsen susmani Önerİrİm. Bİr baŞkasi adina konuŞman hİÇ hoŞ deĞİl.

En başta düzgün yazmayı öğren kelime içerisinde büyük harflerle yazılmaz. Fikirlerin özgürce tartışıldıgı bir platform burası evet doğru anlamışsın ama sen gözgürce tartışmıyorsun firkilerini kabul ettirmeye calışıyorsun ikisi aynı şeyler değiller, ayrıca bu bit topik yani açık bir mesaj yeri kişiye yazdıgında o kişi de dahil isteyen kişi yanıt verir buna yönelik bir benim bildigim şartmane yok eğer sadece kişiden yanıt almak ister isen özel mesaj yaz mail yaz ne bilim profil mesajı yaz ona ben yanıt verirsem gelir laf edersin....

Dünyaya düşkün bir inkarcının, Müslümanlarla uğraşmak için tüm vaktini ve malını harcaması Allah'ın örtülü mucizelerinden biridir...

Bence burada olan şey tam tersi siz gelipte anıp duruyorsunuz ben ateist değilim ama ben bile bazen yılıyorum aynı konularda ısrar edilmesinde....

cem-66
27-05-2011, 19:58
En başta düzgün yazmayı öğren kelime içerisinde büyük harflerle yazılmaz. Fikirlerin özgürce tartışıldıgı bir platform burası evet doğru anlamışsın ama sen gözgürce tartışmıyorsun firkilerini kabul ettirmeye calışıyorsun ikisi aynı şeyler değiller, ayrıca bu bit topik yani açık bir mesaj yeri kişiye yazdıgında o kişi de dahil isteyen kişi yanıt verir buna yönelik bir benim bildigim şartmane yok eğer sadece kişiden yanıt almak ister isen özel mesaj yaz mail yaz ne bilim profil mesajı yaz ona ben yanıt verirsem gelir laf edersin....

Bence burada olan şey tam tersi siz gelipte anıp duruyorsunuz ben ateist değilim ama ben bile bazen yılıyorum aynı konularda ısrar edilmesinde....

Cahille uğraşacağıma ortalık yatışana kadar yazmamak en hayırlısı herhalde. Ben şimdilik yazmıyorum kendin yazılarını yaz kendi yazılarına yorum getir meydan senin olsun. Üsteki yazılarıma bakarsan eğer ne kadar imla kurallarına dikkat ettiğimi göreceksin. Aceleye geldiği için hemen yazdım. İdare et artık.

Firestorm
27-05-2011, 20:10
Cahille uğraşacağıma ortalık yatışana kadar yazmamak en hayırlısı herhalde. Ben şimdilik yazmıyorum kendin yazılarını yaz kendi yazılarına yorum getir meydan senin olsun. Üsteki yazılarıma bakarsan eğer ne kadar imla kurallarına dikkat ettiğimi göreceksin. Aceleye geldiği için hemen yazdım. İdare et artık.

Şu mesajından görüyorum ki asıl ben boşa uğraşıyorum burada cahil olanın kim oldugu belli oluyor. Cahil her şeyi kendi bildigini zanneder hiç bir zaman karşısındakinin dedigini dinlemez bile he şimdi dersin sen dinliyor musun ben bu Oktar dedigim adamı zaten tanıyorum senden yeniden dinlemeye ihtiyacım yok ki...

Ayrıca aceleye geldigince noktalama işareti olmaz onu umursamam bile ama bÖylE yAzIlmAsI tamamen ayrı bir şey karıştırma...

bakkalmahmud
27-05-2011, 21:19

Sevgili cem,ben sana ne soruyom ,sen ne cevap veriyon,cevap vermesen cok daha iyi olurdu,,ben islamla ugrasmiyorum,islamla islam ülkeleri ugrassin islamin zararini yasayan onlar ben deyilim,,,benim yasadigim ülkede islaminda allahinda borusu ötmüyor,burda insan haklarinin borusu ötüyor.
Sevgili cem,ilhan arsel turan dursun sizin kuraninizi yerle bir etdi,,daha bu adnancilik mehdicilikde ne oluyor?.senin adnan abinde böyle bir organizasyon bu kadar bilgiyi tasiyacak kafa oldugunu hic sanmiyorum,,,muhtemelen büyük bir planin kücük bir figurani,,senin abininde abileri var anliyacagin,,is o büyük abilerde ,senin abinde deyil.

cem-66
27-05-2011, 22:02
Şu mesajından görüyorum ki asıl ben boşa uğraşıyorum burada cahil olanın kim oldugu belli oluyor. Cahil her şeyi kendi bildigini zanneder hiç bir zaman karşısındakinin dedigini dinlemez bile he şimdi dersin sen dinliyor musun ben bu Oktar dedigim adamı zaten tanıyorum senden yeniden dinlemeye ihtiyacım yok ki...

Ayrıca aceleye geldigince noktalama işareti olmaz onu umursamam bile ama bÖylE yAzIlmAsI tamamen ayrı bir şey karıştırma...

Sn.Adnan Hoca'ya yapılan iftiraların asılsız olduğu konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştım. Malesef siz yazdıklarımdan birşeyler çıkaramamışsınız. Her zamanki gibi konu üzerinde vakıf cevap vermekten kaçınıp işine gelmediği için konuyu bölmek dağıtmak için başka alakasız konular üzerinde odaklanmayı tercih ettin. Aceleyle yazmış olduğum yazının imla kuralına takıldın kaldın ne kadarda takıntılıymışsın. İmla kurallarıyla yazmadığım zaman yazdıklarımı anlayacak kapasiten yokmu. Önemli olan yazdığımı okuyup anlayabilmen

cem-66
27-05-2011, 22:18
Şimdi asıl konumuz olan Adnan Hoca efendi Hazretleri konusuna gelelim. Adnan Oktar'ı şu ana kadar bildiklerim/gördüklerim itibariyle severim. Çünkü kendisi hiç bir müslüman lider, şeyh veya hocaların yap(a)madığını yapıp, teknolojinin her imkanını kullanıp, ateizm ve evrim teorisine karşı politikasını var gücüyle sürdüren tek insandır. Adnan Oktar dışında da bu tür, insanları bilinçlendirme çabası içinde olanlar olabilir ancak hepsi kendi hallerinde ve hitapları belli kesimleredir. Televizyonda, tüm halka açık şekilde bu tür konuları irdeleyip halkı bilgi sahibi yapan ve yaptıran başkasını göremezsiniz. Gerek kendisi olsun gerekse de yetiştirmiş olduğu insanlar.
Aynı şekilde Cübbeli Ahmet Hoca'yı da severim ki bunun sebebi de Adnan Oktar'a olan sempatimin başlıca nedenidir.
Adnan Oktar gibi teknolojiyi kullanıyor. Televizyona çıkıyor, çok geniş kitleye hitap ediyor. Kimsenin yap(a)madığını yaparak İslamî konuların derinliklerini reytingi çok yüksek olan kanallarda (kıvırmadan, lafı çevirmeden) anlatıyor. Adnan Oktar gibi hakkında türlü ve asılsız dedikodular çıkarılıyor. Bindiği jetskiden tutun da evindeki plazmaya laf söyleyecek kadar özel hayatına inilip laf söyleniyor.
Bu sebeplerden ötürüdür ki bu tip insanlar ben ve benim gibi olaya tarafsız, duyguyla değil de mantıkla yaklaşan kişilerin sevgisini ve taktirini kazanıyor.

İnsanların iyi taraflarını görün

_melek_
28-05-2011, 01:04
Şimdi asıl konumuz olan Adnan Hoca efendi Hazretleri konusuna gelelim. Adnan Oktar'ı şu ana kadar bildiklerim/gördüklerim itibariyle severim. Çünkü kendisi hiç bir müslüman lider, şeyh veya hocaların yap(a)madığını yapıp, teknolojinin her imkanını kullanıp, ateizm ve evrim teorisine karşı politikasını var gücüyle sürdüren tek insandır. Adnan Oktar dışında da bu tür, insanları bilinçlendirme çabası içinde olanlar olabilir ancak hepsi kendi hallerinde ve hitapları belli kesimleredir. Televizyonda, tüm halka açık şekilde bu tür konuları irdeleyip halkı bilgi sahibi yapan ve yaptıran başkasını göremezsiniz. Gerek kendisi olsun gerekse de yetiştirmiş olduğu insanlar.
Aynı şekilde Cübbeli Ahmet Hoca'yı da severim ki bunun sebebi de Adnan Oktar'a olan sempatimin başlıca nedenidir.
Adnan Oktar gibi teknolojiyi kullanıyor. Televizyona çıkıyor, çok geniş kitleye hitap ediyor. Kimsenin yap(a)madığını yaparak İslamî konuların derinliklerini reytingi çok yüksek olan kanallarda (kıvırmadan, lafı çevirmeden) anlatıyor. Adnan Oktar gibi hakkında türlü ve asılsız dedikodular çıkarılıyor. Bindiği jetskiden tutun da evindeki plazmaya laf söyleyecek kadar özel hayatına inilip laf söyleniyor.
Bu sebeplerden ötürüdür ki bu tip insanlar ben ve benim gibi olaya tarafsız, duyguyla değil de mantıkla yaklaşan kişilerin sevgisini ve taktirini kazanıyor.

İnsanların iyi taraflarını görün
Her alanda eserleri olması eğitim seviyesine baktığımızda biraz garip değil mi evet ben onun yaklaşık 1,5 sene takipçisi oldum ama onun müridi olmadım Allahıma hamdolsun ya siz hazretleri derken onu mu kasteddiniz müritlerinden misiniz?
Benim burada yaptığım hatayı sizde yapıyorsunuz biraz hakkında araştırın ve öyle devam edelim yoksa siz burada o cahil cühela sahtekar insanı savundukça ona olan öfke ve kinde çoğalıyor emin olabilirsiniz.
Gerçekten kendime çok kızıyorum hiç bir tv proğramını kaçırmazdım iki kelimeyi yayında bi araya getiremiyen elinde ki kağıttan okumayı bile başaramayan karşısında ki proğrama görüntüden başka yaramayan adeta robat mankenlere övgüler yağdırmaktan başka hiç bir şey yapmıyormuş.

Birde bu insanın her alanda eserleri oluyor öyle mi?
Kesinlikle inanmıyorum karanlık bir geçmişi var gizemli bir hayat sürüyor arkasında kimler var bir araştırın yoksa burada onu savunarak kendinizi rezil etmeyin. (bir dost tavsiyesi)

vartor
28-05-2011, 01:44
Sevgili melek,
Hersey gorundugu gibi degildir, sen tavsiyemize uydun, arastirdin ve daha once muslumanliga bunca hizmetler berdigini sandigin adamin sahtekarligini, kendi arastirlarinla ogrendin. Dinlerin de, birgun, insan uydurmasi oldugunu anlayacagina eminim. Sadece bir hatirlatma yapayim, herkesin kendi inandiginin en dogrusu oldugunu zannetmesi, sence bir gercek degil mi? Cem-66, karun kahyaya bu kadar guvenmesi ama ayni zamanda buyuk bir yanilgi icinde olmasi sana birseyler soylemiyor mu? Bizler dinler icin de aynisini diyoruz, belki de bosuna degil.

cem-66
28-05-2011, 09:36
Her alanda eserleri olması eğitim seviyesine baktığımızda biraz garip değil mi evet ben onun yaklaşık 1,5 sene takipçisi oldum ama onun müridi olmadım Allahıma hamdolsun ya siz hazretleri derken onu mu kasteddiniz müritlerinden misiniz?
Benim burada yaptığım hatayı sizde yapıyorsunuz biraz hakkında araştırın ve öyle devam edelim yoksa siz burada o cahil cühela sahtekar insanı savundukça ona olan öfke ve kinde çoğalıyor emin olabilirsiniz.
Gerçekten kendime çok kızıyorum hiç bir tv proğramını kaçırmazdım iki kelimeyi yayında bi araya getiremiyen elinde ki kağıttan okumayı bile başaramayan karşısında ki proğrama görüntüden başka yaramayan adeta robat mankenlere övgüler yağdırmaktan başka hiç bir şey yapmıyormuş.

Birde bu insanın her alanda eserleri oluyor öyle mi?
Kesinlikle inanmıyorum karanlık bir geçmişi var gizemli bir hayat sürüyor arkasında kimler var bir araştırın yoksa burada onu savunarak kendinizi rezil etmeyin. (bir dost tavsiyesi)

Ben Sn.Adnan Hocanın müridi felan değilim. Özellikle dini bilgiler konusunda sürekli kendisini geliştiren bir insanım. Sn.Adnan Hocanın eserlerini okurudum. Kurana ve hadislere göre yorumu benim dini görüşümle aynıdır. Hocaya yapılanlar karalamalar masonların işidir dedik üstde yazdım araştır. Sözgelimi özel hayatı iyi değil beni ilgilendirmez arkadaşım ben dini konudaki çalışmlarını dikkate alırım. Seni Sn. Ahmet hocanın fikirleri eserleri etkilememiş belliki özel hayatı daha çok etkilemiş. Rezil olan yok milyonlarca insan Adnan hocayı dinliyor eserlerini okuyor. kısmet olursa ateistler başka konuya atlamazsa Adnan hocanın eserlerine burada yer vereceğim. Sana gelince ateistliğe doğru adım adım ilerlemektesin. Bugün sana Adnan Hoca şöylede böylede diyerek seni etkileyip adnan hocayı gözünde sildirirler. yarın (haşa) peygamberimizi ALLAHü TEALA'yı derken Ateist bir model olup çıkarsın rezil alan birisi varsa oda sensin. (Benden dost tavsiyesi)

TUBA
28-05-2011, 13:04

o ülkelrin adını yazar mısın bana lütfen

araştıracam

TUBA
28-05-2011, 13:08

mal varlığından bahsettiğin şahız herhalde hy oluyor

:Donun malının kaynağı belli neyse konuşmayayayım:pound:

TUBA
28-05-2011, 13:11

burası dinlerden özgürlüğün sesi forumu

bir daha oku istersen anlamını kavramak için

TUBA
28-05-2011, 13:19
kulaktan dolma bilgiler mi?

yooo asla işim olmaz

ben bizzat kendim araştırırım ve kendim emin olurum
asla bir başkasının sözlerine de kulak vermem

biraz araştırma yaptıktan sonra nereden kaynaklı olduğu kendini belli eden tüm kitapları okudum
boş yere konuşmak gibi bir huyum yoktur ,araştırır ve özünü bulurum

harun yahyanın gerçek mesleği nedir?
sosyolog mu?
fizikçi mi?
psikolog mu?
matematikçi mi?
tıp alanında eğitim görmüş mü?
vs mi?

hangisi?

kaldı ki elimizde yığınla doğruyu kanıtlayacak belge var!!!

ayrıca adnan oktar (harun yahya) ın hapise girmediğini bilmeyen yok

eh isim değişince kimse anlamıyor harun yahya nın adnan hoca olduğunu

cem

lütfen yukarıda ki soruma cevap

bölümleriyle bana bitirdiği okulların isimlerini yazabilir misin?

denklem
28-05-2011, 14:23
bu sitede turan dursunun söylediklerinden çok daha etkili şeyler tartışılıyor.turan dursun bir kapı açtı.ama şimdi turan dursunun da öğreneceği çok şey olurdu.yaşasaydı da bilgilerinden faydalansaydık ne güzel olurdu.ama sonuçta eserleriyle yaşıyor.

cem-66
28-05-2011, 16:14
cem

lütfen yukarıda ki soruma cevap

bölümleriyle bana bitirdiği okulların isimlerini yazabilir misin?

Ya tuba ya ben anlatamıyorum yada sen ve senin gibiler anlamak istemiyor.Bitirdiği okuldan banane sanki turan dursun oxfortu okudu. Bitirdiği okuldan sanane hapise girdiyse sanane Harun Yahya (Adnan Okyar) hocanın özel hayatından sanane niye böyle şeylerle ilgileniyorsunuz paparazziciler gibi. Adamın dini konularda mükemmel anlatımları var ben bunlarla ilgileniyorum diyorum. Sende biraz boş konuşmak ve boş şeylerle uğraşmak yerine www.harunyahya.org (http://www.harunyahya.org) sitesine gir biraz bilgi edin çok mu zor.

TUBA
28-05-2011, 16:24
Ya tuba ya ben anlatamıyorum yada sen ve senin gibiler anlamak istemiyor.Bitirdiği okuldan banane sanki turan dursun oxfortu okudu. Bitirdiği okuldan sanane hapise girdiyse sanane Harun Yahya (Adnan Okyar) hocanın özel hayatından sanane niye böyle şeylerle ilgileniyorsunuz. Adamın dini konularda mükemmel anlatımları var ben bunlarla ilgileniyorum diyorum. Sende biraz boş konuşmak ve boş şeylerle uğraşmak yerine www.harunyahya.org (http://www.harunyahya.org) sitesine gir biraz bilgi edin çok mu zor.

sevgili cem

1. ben o zatin eser dediğiniz kitaplarını okudum ,hele o yaratılış atlası adı altında ki kitabı bir felaket ,komedi (konuyu bilenler için komedi oluyor)
o kitaplarla saf cahil insanları resmen teslim alıyor (biraz bilgilen sende neyin ne olduğunu gör)

2.yere göğe sığıdıramayan sendin (sosyolog ,psikolog ,matematik alimi gibi konularla)

buna istinaden bende belge istiyorum
hangi okullar hangi bölümler
lütfen yazarsan beni de aydınlatmış olursun

çünkü ben hiçbiryerde denk gelmedim

ha yoksa böyle bilgiler bana ahkam kesemezsin yok şudur yok budur diye
bilmem anladın mı arkadaşım

cem-66
28-05-2011, 16:36
sevgili cem

1. ben o zatin eser dediğiniz kitaplarını okudum ,hele o yaratılış atlası adı altında ki kitabı bir felaket ,komedi (konuyu bilenler için komedi oluyor)
o kitaplarla saf cahil insanları resmen teslim alıyor (biraz bilgilen sende neyin ne olduğunu gör)

2.yere göğe sığıdıramayan sendin (sosyolog ,psikolog ,matematik alimi gibi konularla)

buna istinaden bende belge istiyorum
hangi okullar hangi bölümler
lütfen yazarsan beni de aydınlatmış olursun

çünkü ben hiçbiryerde denk gelmedim

ha yoksa böyle bilgiler bana ahkam kesemezsin yok şudur yok budur diye
bilmem anladın mı arkadaşım

Bende okudum hemde bütün eserlerini yaratılış atlası kitabınıda okudum. Bu kitapda darwincilere atıfda bulunduğu için doğal olarak sana saçma gelmiş kitabı komik bulup ister gül ister ağla umrumda değil. Tekrardan anlatıyorum anlamakta zorluk çektiğin için okuduğu okul özel hayatı beni alakadar etmez ben Hocanın eserleriyle ilgileniyorum. Gerisi hocanın sadece kendisini ilgilendirir.Özel hayatıyla yada hangi okulları bölümü okuduğu konusunda çok alakadar oluyorsan Hocanın web sitesin'de soru cevap kısmı var oradan bizzat hocanın kendisine sorarsın.

TUBA
28-05-2011, 16:47
Bende okudum hemde bütün eserlerini yaratılış atlası kitabınıda okudum. Bu kitapda darwincilere atıfda bulunduğu için doğal olarak sana saçma gelmiş kitabı komik bulup ister gül ister ağla umrumda değil. Tekrardan anlatıyorum anlamakta zorluk çektiğin için okuduğu okul beni alakadar etmez ben Hocanın eserleriyle ilgileniyorum. Gerisi hocanın sadece kendisini ilgilendirir.Özel hayatıyla yada hangi okulları bölümü okuduğu konusunda çok alakadar oluyorsan Hocanın web sitesin'de soru cevap kısmı var oradan bizzat hocanın kendisine sorarsın.

sanırım sen anlamayırsun benim ne demek istediğimi

onu öven sendin yok psikolog yok sosyolog yok şu yok bu yazan sendin
ne oldu kıvırma hareketleri mi bunlar?

daha önce yazdığın yazıları bir kontrol et ,nasıl övdüğünü kendin oku

zaten sizin gibilerden alışığım kıvırma hareketlerine

kaldı ki darwinci değil onun adı
evrim

evrim teorisini savunan sadece ateistlermiş gibi bir bilgi kazımışlar beynine

ama doğrusunu öğren
inanırlarda destekliyor bu teoriyi

benim etrafımda çok var buna örnek
iranda bile islama ters değil düşüncesiyle en ince ayrıntısına kadar evrim okutulurken bana kalkıp evrimi (bilimi) aşağılayamazsın

cem-66
28-05-2011, 17:01
sanırım sen anlamayırsun benim ne demek istediğimi

onu öven sendin yok psikolog yok sosyolog yok şu yok bu yazan sendin
ne oldu kıvırma hareketleri mi bunlar?

daha önce yazdığın yazıları bir kontrol et ,nasıl övdüğünü kendin oku

zaten sizin gibilerden alışığım kıvırma hareketlerine

kaldı ki darwinci değil onun adı
evrim

evrim teorisini savunan sadece ateistlermiş gibi bir bilgi kazımışlar beynine

ama doğrusunu öğren
inanırlarda destekliyor bu teoriyi

benim etrafımda çok var buna örnek
iranda bile islama ters değil düşüncesiyle en ince ayrıntısına kadar evrim okutulurken bana kalkıp evrimi (bilimi) aşağılayamazsın

Evet övüyorum Sayın Adnan Hoca'yı islama olan katkılarından dolayı siz ateistlerin düşüncelerini alt üst ettiği için siz ateislerin darvincilerin evrim saçmalığını çürütecek eserler ortaya çıkardığı için kıvıran yok hakaret etme ben de hakaret edince moderatör efendi uyarı gönderiyor.İnanırların evrim saçmalığını desteklediği yok. Biz Hz Adem(as) ve Hz Havva (as) dan meydana geldik buna inarız maymundan meydana gelmedik. Evrim saçmalığına inanıp maymundan evrimleşerek meydana geldiğine inanan siz ateistler darvinciler maymun olduğunuzu kabul ettiniz. Kıvırmadan söyle senin en üst ataların maymun mu?

TUBA
28-05-2011, 17:08
Evet övüyorum Sayın Adnan Hoca'yı islama olan katkılarından dolayı siz ateistlerin düşüncelerini alt üst ettiği için siz ateislerin evrim saçmalığını çürütecek eserler ortaya çıkardığı için kıvıran yok hakaret etme ben de hakaret edince moderatör efendi uyarı gönderiyor.İnanırların evrim saçmalığını desteklediği yok biz Hz Adem(as) ve Hz Havva (as) dan meydana geldik maymundan meydana gelmedik. Evrim saçmalığına inanıp maymundan evrimleşerek meydana geldiğine inanan siz ateistler darvinciler maymun olduğunuzu kabul ettiniz.kıvırmadan söyle senin en üst ataların maymunmu

hayır maymun değil

ama ortak bir atamız var (bunu asla bir hakaret olarak algılamıyorum ,gerçek olduğu için)

bu arada bir araştır bakalım dünya üzerinde hangi müslüman ülkelerde evrim okutuluyor
en yakınımız iran da okutuluyor ,biliyorsun şeriatla yönetilir

övüyorsan bana belgelerini bilrideceksin
okul - bölüm olarak
öyle kuru kuru övmekle olmuyor bu işler

ancak sizin gibi kıt kanaatliler inanırlar saf gibi

cem-66
28-05-2011, 17:19
hayır maymun değil

ama ortak bir atamız var (bunu asla bir hakaret olarak algılamıyorum ,gerçek olduğu için)

bu arada bir araştır bakalım dünya üzerinde hangi müslüman ülkelerde evrim okutuluyor
en yakınımız iran da okutuluyor ,biliyorsun şeriatla yönetilir

övüyorsan bana belgelerini bilrideceksin
okul - bölüm olarak
öyle kuru kuru övmekle olmuyor bu işler

ancak sizin gibi kıt kanaatliler inanırlar saf gibi

Ya tuba sen şakamısın nesin hakaret olarak algılamadığına göre alınmadığına göre ve gerçek olduğunu düşündüğüne göre üst atalarının maymun olduğunu kabul ediyorsun maymun soyundan geldiğini inkar etmemen komik:D hangi ülkelerde evrim okutuluyor bilemem az bir gurup ateistin müslüman ülkelerinde bu evrim saçmalığını yayma çabası içinde olduğunu biliyorum. Biz dini bütün müslümanlar'da o dinsizlerin hakkından gelecektir. Örnek Harun yahya gibi hocalarımız. Övüyorum belgelerinide bildiririm aç Hocamızın sitesini bilgilen www.harunyahya.org (http://www.harunyahya.org) kuru kuruya öven yok Maşallah Allah bin razı olsun ondan ne güzel eserlerini yazmış insanlığa sunmuş.

TUBA
28-05-2011, 17:23
Ya tuba sen şakamısın nesin hakaret olarak algılamadığına göre alınmadığına göre ve gerçek olduğunu düşündüğüne göre üst atalarının maymun olduğunu kabul ediyorek maymun soyundan geldiğini inkar etmemen komik:D hangi ülkelerde evrim okutuluyor bilemem az bir gurup ateistin müslüman ülkelerinde bu evrim saçmalığını yayma çabası

sadece ben değil tüm insanlar evrimleşerek bu son halimizdeyiz
ama hayır diyorsan bana gereksiz organları açıkla ,neden varlar?

az bir grup ateistin müslüman ülkelrinde bu evrim sa.malığını yayma çabası mı?

ne dediğini anlayamadım ,ama sana şunu söyleyebilirim

İran - Şeriat daha nice islam ülkeleri var

cem-66
28-05-2011, 17:37
sadece ben değil tüm insanlar evrimleşerek bu son halimizdeyiz
ama hayır diyorsan bana gereksiz organları açıkla ,neden varlar?

az bir grup ateistin müslüman ülkelrinde bu evrim sa.malığını yayma çabası mı?

ne dediğini anlayamadım ,ama sana şunu söyleyebilirim

İran - Şeriat daha nice islam ülkeleri var

Bir kere yazdığım yazıdan eksik alıntı yapmışsın. Tüm insanlar evrimleşerek diyerek genelleme yapma biz müslümanlar kabul etmiyoruz o saçmalığı o darwin denilen ingiliz maymununun uydurması. Biz maymun değiliz insanız. Siz maymun soyundan evrimleşerek maymun olduğunuzu söyleyen ateislere sözüm Elhamdülillah müslümanım insan oğlu insanım müslüman olarak doğduk. Müslüman olarak hakkın huzuruna gideceğiz sizde darvininizde maymunlarınızda cehennemin dibine gidecek.

TUBA
28-05-2011, 17:40
Ya tuba sen şakamısın nesin hakaret olarak algılamadığına göre alınmadığına göre ve gerçek olduğunu düşündüğüne göre üst atalarının maymun olduğunu kabul ediyorsun maymun soyundan geldiğini inkar etmemen komik:D hangi ülkelerde evrim okutuluyor bilemem az bir gurup ateistin müslüman ülkelerinde bu evrim saçmalığını yayma çabası içinde olduğunu biliyorum. Biz dini bütün müslümanlar'da o dinsizlerin hakkından gelecektir. Örnek Harun yahya gibi hocalarımız. Övüyorum belgelerinide bildiririm aç Hocamızın sitesini bilgilen www.harunyahya.org (http://www.harunyahya.org) kuru kuruya öven yok Maşallah Allah bin razı olsun ondan ne güzel eserlerini yazmış insanlığa sunmuş.

sen alzheimr mısın?

ben okuduğumu yazmıştım
çünkü ben araştırmadan neyin ne olduğunu kavramadan konuşmam

bak son kez yazıoyurm

o-ku-dum

umarım aklından silinmez bu yazı ,silinmesin diye heceledim ve bold yazdım üstelik altını çizgiyle belirttim

kaldı ki birçok ülkelerden bahsetmişti hanig ülkeler bir yaz bakalım
araştırayım

sakın gene bana site ismi verme
ülkeler var dediğine göre bir fikrin vardır
herhalde boş atmadın depil mi?
atmadıysan ülke isimleri lütfen

TUBA
28-05-2011, 17:44
Bir kere yazdığım yazıdan eksik alıntı yapmışsın. Tüm insanlar evrimleşerek diyerek genelleme yapma biz müslümanlar kabul etmiyoruz o saçmalığı o darwin denilen ingiliz maymununun uydurması. Biz maymun değiliz insanız. Siz maymun soyundan evrimleşerek maymun olduğunuzu söyleyen ateislere sözüm Elhamdülillah müslümanım insan oğlu insanım müslüman olarak doğduk. Müslüman olarak hakkın huzuruna gideceğiz sizde darvininizde maymunlarınızda cehennemin dibine gidecek.

bak cem kardeş

senin algın mı zayıf yoksa yazdığını okuyamama gibi bir kusurun mu var ?

iran - şeriat la yönetiliyor (daha birçok islam ülkesi var)
yani müslüman bir ülke (demekki müslümanlar kabul ediyormuş)

cem-66
28-05-2011, 17:49
sen alzheimr mısın?

ben okuduğumu yazmıştım
çünkü ben araştırmadan neyin ne olduğunu kavramadan konuşmam

bak son kez yazıoyurm

o-ku-dum

umarım aklından silinmez bu yazı ,silinmesin diye heceledim ve bold yazdım üstelik altını çizgiyle belirttim

kaldı ki birçok ülkelerden bahsetmişti hanig ülkeler bir yaz bakalım
araştırayım

sakın gene bana site ismi verme
ülkeler var dediğine göre bir fikrin vardır
herhalde boş atmadın depil mi?
atmadıysan ülke isimleri lütfen

evrimi benimsediğin için maymun tuba diyeceğim sana.Git araştır tembellik yapma teknoloji diye bir şey var maymun tuba:D

ozgur_beyin
28-05-2011, 18:21
cme 66 ne kadar zavallı bir admsın oktarın burda gönüllü avukatımısın.
maymundan gelme diye bir şey yok bunu nerden çıkardın.

ortak ata var bu ortak atadan biz ayrılmışız.dinlere bakarsan böyle değil dinlere bakarsan bir çok şey öyle değil ama herşeyde senin zannettiğin gibi değil.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0nsans%C4%B1lar
şuraya bir bak
birde şu amcana bir bak buda senin gibi tam insan değil .bu adamı ne zaman yaratmış. allahın .elhamdülillahtan öncemi yaratmış sonramı

http://www.google.com.tr/search?q=%C3%B6tzi&hl=tr&biw=1020&bih=566&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zhPhTYK1BIXtsga5x6CBBg&ved=0CDoQsAQ

http://www.google.com.tr/search?q=neandertal&hl=tr&sa=X&biw=1003&bih=566&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=gRXhTaikDoSWswa1hOyLBg&ved=0CDwQsAQ

cem-66
28-05-2011, 18:48
cme 66 ne kadar zavallı bir admsın oktarın burda gönüllü avukatımısın.
maymundan gelme diye bir şey yok bunu nerden çıkardın.

ortak ata var bu ortak atadan biz ayrılmışız.dinlere bakarsan böyle değil dinlere bakarsan bir çok şey öyle değil ama herşeyde senin zannettiğin gibi değil.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0nsans%C4%B1lar
şuraya bir bak
birde şu amcana bir bak buda senin gibi tam insan değil .bu adamı ne zaman yaratmış. allahın .elhamdülillahtan öncemi yaratmış sonramı

http://www.google.com.tr/search?q=%C3%B6tzi&hl=tr&biw=1020&bih=566&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zhPhTYK1BIXtsga5x6CBBg&ved=0CDoQsAQ

http://www.google.com.tr/search?q=neandertal&hl=tr&sa=X&biw=1003&bih=566&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=gRXhTaikDoSWswa1hOyLBg&ved=0CDwQsAQ

Konumuz ne idi ne oldu sayenizde ya siz hiç bir konu üzerinde sabit kalamazmısınız. Neyse hadi sizin belirlediğiniz konu üzerine konuşalım. Belliki sende evrimi benimseyerek maymun olduğunu kabul edenlerdensin maymun 1 idi 2 oldu. Neandarteller bundan 100 bin yıl önce Avrupa'da aniden ortaya çıkmış ve yaklaşık 35 bin yıl önce de yine hızlı ve sessiz bir biçimde yok olmuş -ya da diğer ırklarla karışarak asimile olmuş- insanlardır. Günümüz insanından tek farkları, iskeletlerinin biraz daha güçlü ve kafatası hacmi ortalamalarının biraz daha yüksek olmasıdır.Neandarteller iri yapılı bir insan ırkıdır ve bugün artık bu gerçek hemen herkes tarafından kabul edilmektedir.Evrimciler ise bu insanları "ilkel bir tür" olarak göstermek için çok çabalamışlar, ama bütün neandarteller bulgular insanının bugün sokakta yürüyen herhangi bir "yapılı" insandan daha farklı olmadığını göstermiştir. Bu konuda önde gelen bir otorite sayılan New Mexico Üniversitesi'nden paleoantropolog Erik Trinkaus şöyle yazar:

Neandertal kalıntıları ve günümüz insanı kemikleri arasında yapılan ayrıntılı karşılaştırmalar göstermektedir ki, Neandertaller'in anatomisinde ya da hareket, alet kullanımı, zeka seviyesi veya konuşma kabiliyeti gibi özelliklerinde günümüz insanlarından aşağı sayılabilecek hiçbir şey yoktur.
Bu nedenle günümüzde birçok araştırmacı, neanderlaler insanını günümüz insanının bir alt türü olarak tanımlayarak Homo sapiens neandertalensis demektedir. Bulgular, Neandertaller'in ölülerini gömdüklerini, çeşitli müzik aletleri yaptıklarını ve aynı dönemde yaşamış Homo sapiens sapienslerle beraber gelişmiş bir kültürü paylaştıklarını açıkça göstermektedir.

Zavallı olan biri varsa o da sensin özürlü beyin.:tongue1:

ozgur_beyin
28-05-2011, 23:29
Konumuz ne idi ne oldu sayenizde ya siz hiç bir konu üzerinde sabit kalamazmısınız. Neyse hadi sizin belirlediğiniz konu üzerine konuşalım. Belliki sende evrimi benimseyerek maymun olduğunu kabul edenlerdensin maymun 1 idi 2 oldu. Neandarteller bundan 100 bin yıl önce Avrupa'da aniden ortaya çıkmış ve yaklaşık 35 bin yıl önce de yine hızlı ve sessiz bir biçimde yok olmuş -ya da diğer ırklarla karışarak asimile olmuş- insanlardır. Günümüz insanından tek farkları, iskeletlerinin biraz daha güçlü ve kafatası hacmi ortalamalarının biraz daha yüksek olmasıdır.Neandarteller iri yapılı bir insan ırkıdır ve bugün artık bu gerçek hemen herkes tarafından kabul edilmektedir.Evrimciler ise bu insanları "ilkel bir tür" olarak göstermek için çok çabalamışlar, ama bütün neandarteller bulgular insanının bugün sokakta yürüyen herhangi bir "yapılı" insandan daha farklı olmadığını göstermiştir. Bu konuda önde gelen bir otorite sayılan New Mexico Üniversitesi'nden paleoantropolog Erik Trinkaus şöyle yazar:

Neandertal kalıntıları ve günümüz insanı kemikleri arasında yapılan ayrıntılı karşılaştırmalar göstermektedir ki, Neandertaller'in anatomisinde ya da hareket, alet kullanımı, zeka seviyesi veya konuşma kabiliyeti gibi özelliklerinde günümüz insanlarından aşağı sayılabilecek hiçbir şey yoktur.
Bu nedenle günümüzde birçok araştırmacı, neanderlaler insanını günümüz insanının bir alt türü olarak tanımlayarak Homo sapiens neandertalensis demektedir. Bulgular, Neandertaller'in ölülerini gömdüklerini, çeşitli müzik aletleri yaptıklarını ve aynı dönemde yaşamış Homo sapiens sapienslerle beraber gelişmiş bir kültürü paylaştıklarını açıkça göstermektedir.

Zavallı olan biri varsa o da sensin özürlü beyin.:tongue1:

kendi ağzınla ispatlamışsın yani iki tane insan var öylemi biri neandertal ötekide sizin allahın yarattığı insan öylemi

cem-66
28-05-2011, 23:41
Neandertaları'da Allah yarattı modern insanıda.
Darwinist oyunlar, asla başarıya ulaşamaz. Çünkü bu Yüce Allah’ın kanunudur. Bu sahte teori, tüm dünyada, mutlaka büyük bir hüsran ve başarısızlıkla haşmetli bir yıkıma uğrayacaktır. Rabbimiz bu yıkılışın delillerini şu anda bize sayısız ve ihtişamlı şekilde göstermektedir. Yüce Allah’ın yarattığı kader, en güzel şekilde tecelli edecektir.
Haberin olsun, göktekilerin ve yerdekilerin tümü gerçekten Allah'ındır. Haberin olsun; şüphesiz Allah'ın va'di haktır; ancak onların çoğu bilmezler. (Yunus Suresi, 55)

TUBA
29-05-2011, 13:56
evrimi benimsediğin için maymun tuba diyeceğim sana.Git araştır tembellik yapma teknoloji diye bir şey var maymun tuba:D

sevgili cem

ahlakını ve terbiyeni ,savunduğun islamiyetten mi,yoksa övdüğün hy den mi alıyorsun?

uslubunu korumaya davet ediyorum seni

sorduğum sorulara cevap veremeyerek ,askıda bırakarak kendini yerlere kadar düşürmeni gerektirdi anlaşılan

"yenilmeye doymayan pehlivan" misali "bükemediğin bileğide öpmüyorsun"
dolayısıyla da uslubunu bu mana da korumasını da beceremiyorsun

kaldı ki ;
övdüğün ateist-savar hy ,evrim teorisini ateistlerin pagan din oluşturdukları iddiası ile çürüttüğünü sanıyor

bu arada ateist-savar hy ,çoğunluğu ateistlerden oluşan fizik adamlarının savunduğu big bang teorisini yere göğe koyamıyor

bu ne kadar çelişkili bir durum

acaba olay sadece ateist-savar olmak değilde iğrenç ötesi enses ilişkisini konu alan,ahlak dışı adem-havva hikayesine ters düştüğü için olmasın
veyahut ceplerini bu uğurda iyicene doldurma sevdası olmasın

siz de ceplerini parayla dolduran bu safsatacıların avukatı olmaya devam edin

_melek_
29-05-2011, 15:40
Ben Sn.Adnan Hocanın müridi felan değilim. Özellikle dini bilgiler konusunda sürekli kendisini geliştiren bir insanım. Sn.Adnan Hocanın eserlerini okurudum. Kurana ve hadislere göre yorumu benim dini görüşümle aynıdır. Hocaya yapılanlar karalamalar masonların işidir dedik üstde yazdım araştır. Sözgelimi özel hayatı iyi değil beni ilgilendirmez arkadaşım ben dini konudaki çalışmlarını dikkate alırım. Seni Sn. Ahmet hocanın fikirleri eserleri etkilememiş belliki özel hayatı daha çok etkilemiş. Rezil olan yok milyonlarca insan Adnan hocayı dinliyor eserlerini okuyor. kısmet olursa ateistler başka konuya atlamazsa Adnan hocanın eserlerine burada yer vereceğim. Sana gelince ateistliğe doğru adım adım ilerlemektesin. Bugün sana Adnan Hoca şöylede böylede diyerek seni etkileyip adnan hocayı gözünde sildirirler. yarın (haşa) peygamberimizi ALLAHü TEALA'yı derken Ateist bir model olup çıkarsın rezil alan birisi varsa oda sensin. (Benden dost tavsiyesi)

Beni hiç kimse etkilemdi evet yanlışsın dediler doğru yoluda gösterdiler ben yine dikime gitmeye hatta daha da abartmaya devam ettim.Ailem farketmiş olacak ki zaten benim onun kitaplarını okumamı istemezlerdi tasvip etmiyorlardı kendisiyle ilgili hiç izlemediğim videoları ve geçmişi nasıl bir hayat yaşadığı vs. hazırlatıp zorla izlettiler.

Kimsenin günahını alma hakkımdaki asılsız düşüncelerini de lütfen kendine sakla.Ateist sonuçta demi hepimiz aynı hatayı yapıyoruz dinlemeden yanlıştır diyoruz.
Rahat olun siz ben ateist filan Allahın izniyle olmayacağım.İman tek kelime değildir.O lailaheillalah lazfzı dileden kalbe ineccek.

Ben o insanı konuşmak istemiyorum bana savunmayın bunu din adınada sakın yapmayın eğer ki müslümanım diyorsanız.

Masonun kim olduğunu da kendiniz araştırp görmenizi basiretli olmanızı temenni ederim.

Bunun dışında sizin için yapabileceğim hiç bir şey yok.

Firestorm
29-05-2011, 16:02
Beni hiç kimse etkilemdi evet yanlışsın dediler doğru yoluda gösterdiler ben yine dikime gitmeye hatta daha da abartmaya devam ettim.Ailem farketmiş olacak ki zaten benim onun kitaplarını okumamı istemezlerdi tasvip etmiyorlardı kendisiyle ilgili hiç izlemediğim videoları ve geçmişi nasıl bir hayat yaşadığı vs. hazırlatıp zorla izlettiler.

Kimsenin günahını alma hakkımdaki asılsız düşüncelerini de lütfen kendine sakla.Ateist sonuçta demi hepimiz aynı hatayı yapıyoruz dinlemeden yanlıştır diyoruz.
Rahat olun siz ben ateist filan Allahın izniyle olmayacağım.İman tek kelime değildir.O lailaheillalah lazfzı dileden kalbe ineccek.

Ben o insanı konuşmak istemiyorum bana savunmayın bunu din adınada sakın yapmayın eğer ki müslümanım diyorsanız.

Masonun kim olduğunu da kendiniz araştırp görmenizi basiretli olmanızı temenni ederim.

Bunun dışında sizin için yapabileceğim hiç bir şey yok.

Sevgili melek nasıl hisediyorsun bak o kadar uğraşıyorsun ama yinede benim dedigim, demeye devam ediyor. Açıkcası bu forumda bunu sürekli hisediyorlar ve açıkcası bende bunu sürekli hisediyorum bazen bıktıgım oluyor ve eminim ki burdaki bir çok arkadaş ta aynı şekilde bıkıyor ama yined yazmaya devam ediyorlar sadece insanlara biraz bilgi verebilmek için...