Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dinlerden Özgürlük > Özgür Düşünce Platformu > Dinsel İnançlardan Nasıl Kurtuldum?

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-11-2009, 02:27
tardu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
tardu tardu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Turan Dursun'u Adnan Oktar sayesinde tanıdım

Harun Yahya'ya ait şu paragraf hayatımı değiştirdi yani Turan Dursun'un eserleriyle tanışmama vesile oldu:

"Bu noktada, özellikle evrimci materyalist düşüncenin ülkemizdeki savunucularına açık kapı bırakmakta fayda görüyoruz. Bu kimseler gerçekten samimi bir arayış içinde olup da çocukluklarından beri, İslam adına üretilen hurafelerin, Peygamber adına uydurulan yalanların etkisinde kalarak dinden uzaklaşmış ve dinin gerçeğini öğrenme imkanı bulamamış olabilirler. İslam'ı, Kuran'da bulunmayan uydurma ve safsatalarla, gerici ve bağnaz düşünceyle özdeşleştirmeye çalışan Turan Dursun, Erdoğan Aydın, İlhan Arsel, Doğu Perinçek gibi din düşmanlarının kalemlerinden öğrenmiş olabilirler. Oysa İslam'ın aslı ve özü bu öğrendiklerinden çok farklı, hatta bunlarla taban tabana zıttır. Bu nedenle, kendilerine önerimiz, herşeyden önce bir Kuran edinerek samimi, vicdanlı ve önyargısız bir biçimde Allah'ın kitabını okumaları ve dinin aslını bu kaynaktan öğrenmeleridir. Akıllarına takılan noktalarda ise, bu satırların yazarının Harun Yahya ve Cavit Yalçın müstear isimleriyle Kuran'daki temel konular hakkında yazmış olduğu açıklayıcı kitaplara başvurabilirler."

İşte bu paragraf hayatımın dönüm noktası oldu. Gördüm ki Turan Dursun ile İlhan Arsel doğrudan doğruya Kur'an'ı eleştiriyorlar. Cesaretlerine, ikna ediciliklerine ve dürüstlüklerine hayran kaldım. Adnan Oktar'ın 280 kitabını okudum. Terazinin bir kefesine Harun Yahya'yı bir kefesine de Turan Dursun'u koydum ve Turan Dursun kefesi ağır bastı.
Alt 27-11-2009, 02:47
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayin tardu,Turan dursunu ben dahil cok insan tesadüfen taniyor tüm türkiye ve dünya tanisa zaten dinlerin fazla sansi kalmaz,din kurumlari dünyanin en yalanci kurumlaridir,turan dursun hocam ve arkadaslariysa bu yalanci kurumlarin bütün yalanlarini tezgaha seriyor.

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 27-11-2009, 02:54
MephistophiA MephistophiA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İlk defa HY'nın bi işe yaradığını görüyorum.Adam seni müslo edicem derken ters köşeye yatırmışsın adamı.

Nothing to kill or die for.
Alt 27-11-2009, 02:54
Üye

Halkımızın %90'ı şöyle söylemektedir:

"Ben dine değil irticaya karşıyım"!!!

Mesela en başta Deniz Baykal ve İlker Başbuğ bunu söylemektedir.

Halbuki Turan Dursun ve İlhan Arsel şunu ispatlamıştır:

DİN=İRTİCA

Her müslüman irticacıdır.

Adnan Oktar ise şu cümlesiyle bu gerçeği gizlemeye çalışmaktadır:

"İslam'ı, Kuran'da bulunmayan uydurma ve safsatalarla, gerici ve bağnaz düşünceyle özdeşleştirmeye çalışan Turan Dursun, Erdoğan Aydın, İlhan Arsel, Doğu Perinçek gibi din düşmanlarının kalemlerinden öğrenmiş olabilirler."

Halbuki İslam ile Kur'an'ın bizzat kendisi uydurma ve safsatalarla, gerici va bağnaz düşüncelerle doludur.
Turan Dursun bu büyük gerçeği ortaya çıkarmış ve insanlara anlatmak için hayatını adamıştır.
Alt 27-11-2009, 03:02
MephistophiA MephistophiA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sn tardu;
Benim gördüğüm kadarıyla Türkiye'de tek bir allah kavarmı yok zaten.Herkes farklı bir şekilde yorumluyor allahı ve kuranı.Herkesin kafasındaki allah farklı herkesin kendi allahı var.Ben müslümanım diyor ama batıla inanmam diyebiliyor ama farkedemiyor ki islamın batılın ta kendisidir.

Nothing to kill or die for.
Alt 27-11-2009, 03:23
AhbAp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AhbAp AhbAp isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Karun Yahya'nın ilk defa "hayırlara vesile olduğunu" görüyorum...

Haberi olsa (ki olur sanırım, BBG) kahrından ölür herhalde!

When You Kill A Man, You're A Murderer
Kill Many And You're A Conqueror
Kill Them All And You're A God!

----------------

war is over
(if you want it)
Alt 27-11-2009, 04:17
Üye

en büyük amacım adnan oktarla yüz yüze görüşüp onu fikirsel olarak tuş etmek zaten...

ama cesaret edemez.
Alt 27-11-2009, 14:40
Averroes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Averroes Averroes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

tardu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Halkımızın %90'ı şöyle söylemektedir:

"Ben dine değil irticaya karşıyım"!!!

Mesela en başta Deniz Baykal ve İlker Başbuğ bunu söylemektedir.

Halbuki Turan Dursun ve İlhan Arsel şunu ispatlamıştır:

DİN=İRTİCA

Her müslüman irticacıdır.

Adnan Oktar ise şu cümlesiyle bu gerçeği gizlemeye çalışmaktadır:

"İslam'ı, Kuran'da bulunmayan uydurma ve safsatalarla, gerici ve bağnaz düşünceyle özdeşleştirmeye çalışan Turan Dursun, Erdoğan Aydın, İlhan Arsel, Doğu Perinçek gibi din düşmanlarının kalemlerinden öğrenmiş olabilirler."

Halbuki İslam ile Kur'an'ın bizzat kendisi uydurma ve safsatalarla, gerici va bağnaz düşüncelerle doludur.
Turan Dursun bu büyük gerçeği ortaya çıkarmış ve insanlara anlatmak için hayatını adamıştır.

Deniz Baykal ve İlker Başbuğ'un halkın yüzde doksanıyla aynı fikirde olduğu görülmüş değildir, ya neyse.

Merak etme siz de CHP başkanı ya da GK başkanı olsaydınız siz de takiyye yapar, müslümanlara saygı duyuyor ayaklarına yatardınız.

Onların sizin gibi forumlardaki halleri de aynı size benziyor zaten.

Yani takiyye müslümana değil de, olmayana daha çok yakışıyor. Nasılsa hesap verilebilirliğe inanmıyorsun.

İfşaata devam edeceğiz...

-Şeytanın yaptığı en büyük hile bütün dünyayı yaşamadığına inandırmakmış-

"The Usual Suspects" filminden
Alt 27-11-2009, 18:16
Üye

Standart müslüman mısın?

schopenhauer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Deniz Baykal ve İlker Başbuğ'un halkın yüzde doksanıyla aynı fikirde olduğu görülmüş değildir, ya neyse.

Merak etme siz de CHP başkanı ya da GK başkanı olsaydınız siz de takiyye yapar, müslümanlara saygı duyuyor ayaklarına yatardınız.

Onların sizin gibi forumlardaki halleri de aynı size benziyor zaten.

Yani takiyye müslümana değil de, olmayana daha çok yakışıyor. Nasılsa hesap verilebilirliğe inanmıyorsun.

İfşaata devam edeceğiz...
bu mesajınla tam olarak ne demek istiyorsun?
Alt 27-11-2009, 20:28
Averroes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Averroes Averroes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yazdıklarımın kendisine yetmeyip, müslüman olup olmadığım bilgisi olmadan yazıya cevap veremeyen ateist arkadaşım.

Demek istiyorum ki, Deniz Baykal ve şürekası İslam'ı kara kaşı kara gözü için mi methediyorlar, "Dinci ayrı dindar ayrı" diyorlar sanıyorsun? Bu düpedüz takiyyedir. Onlar da tıpkı senin gibi "din eşittir irtica" diye düşünüyorlar zaten. Ama gerçek niyetlerini ortaya koyamazlar, çünkü damarlarındaki asil takiyyecilik buna izin vermez. Böyle yaparsalar müslüman halktan nasıl oy alacaklar? O yüzden islam'a saygı duyuyor ayaklarına yatmaları onlar adına anlaşılır bir durumdur. Ama siz hala sanal kişilikler olarak forumlarda bunu açıkça diyebiliyorsunuz. Çünkü sanalda herkes sadece kendisidir. Siz de adını andığınız zevatın yerinde olsaydınız, siz de takiyyecilik yapıp İslam'a saygı duymak zorunda kalırdınız.

Şimdi de cevap yazmana yetecek cevabı veriyorum: Müslümanım

-Şeytanın yaptığı en büyük hile bütün dünyayı yaşamadığına inandırmakmış-

"The Usual Suspects" filminden

Önerilen Siteler