Orijinalini görmek için tıklayınız : gereksiz bulunursa silinebilir
gameover
24-01-2006, 01:17
arkadaşlar bugün biraz uzaylılarla ilgili siteleri dolaştım.acaba bu konu hakkında detaylı araştırmalar yapmış arkadaşımız var mı ?
uzaylılarla ve ufolarla ilgili tanıklar var ve de detaylı bilgiler vermişler.
siz ne düşünürsünüz ?
sizce bir yalan mı yoksa araştırmaya değer mi ?
saygılar.
13 14 yaşlarındayken yani bundan 20-25 sene evvel ufolara merak salmıştım. 3-4 tane kitap okumuştum ufolarla ilgili.
Sanirim 5-10 sene evvel, bir gazetecinin konu ile ilgili tarafsız olarak yazdığı bir araştırma kitabını okuma fırsatım oldu.
Daha önceki kitaplarda delil olarak sunulan fotograf ve olayların nasıl uydurma olduğunu bir bir anlatıyordu. Hatta daha önceki kitaplarda bir brezilyalı çiftçi tarafından nasıl kaçırıldığını anlatan çok canlı ilgi çekici bir öykü vardı, daha sonraları çiftçi bu olayı uydurduğunu itiraf etmiş. Yeni kitapta yazıyordu.
Heyecan duymak, ilgi duymak, meraklanmak, araştırmak güzeldir
Küçükken gündüz vakti, uçaktan en az 4-5 kat daha hızlı hareket eden bir gök cismi görmüştüm.
Hepsi bu :)
Bu başlık cafe forumu için daha uygun olurdu ancak bir süre burda dursun sonra oraya taşırım.
Ortaokul yıllarımda ben de çok ilgi duymuştum ufolara. Hatta el-işi dersinde hazırladığım ciltli klasöre gazetelerden bulduğum ufo haberlerini yapıştırıyordum. O yıllarda en sevdiğin filmler ve diziler bilim-kurgu olanlar idi: Uzay 1999, Uzay Yolu, Mork ve Mindy, Star Wars vs. Ha bir de Turist Ömer Uzay Yolunda" vardı :)
Daha sonraları uzaylıların kendisini dünyalılardan saklamak için hiç bir mantıklı gerekçenin olmayacağına inandığım için dünyayı uzaylıların ziyaret ettiğine inanmamaya başladım. Halen de inanmıyorum.
Ayrıca bu UFO denilen cisimlerin çoğu gökte salak-sapık hareketler çiziyor. Benim çocukluğumda bayramlarda yaktığımız "kız kaçıran" dediğimiz bir çeşit barutlu maytaplar vardı. İşte hareketi onlara benziyor çoğunun. Yahu bu cisimler gelişmiş bir uygralığın olsa neden düzgün anlaşılır rotaları olmaz da abuk sabuk hareketler yaparlar gökte? :)
Evren çok büyük. Çok uzaklarda canlıların olması hatta bizim gibi gelişmişlerinin olması olasıdır. Ancak onların dünyaya ulaştıklarını hiç sanmıyorum.
gameover
24-01-2006, 13:17
anlamadığım şey şu insanların uzaylılar tarafından kaçırılma konusu.bu konu bir yalansa bu kadar insan nasıl böyle kolaylıkla yalan atabilir ? yoksa bu bir devlet stratejisi midir ?
gameover
24-01-2006, 13:35
şu linke bakmamış olanlar da bir göz atabilir.
http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/
metafizik ile ilgilenenlere şu siteyi öneriyorum www.near-death.com
burası "ölüm anı deneyimi" yaşayanların yani gidipte gelenlerin anlattıkları ile oluşturulmuş bir site ve tek kelime ile muhteşem doyurucu. Yani Tanrıyı daha iyi anlamanızı sağlar üstelik her türlü karşı argümanıda içine almış bu konu şu anda batıda en çok üzerinde durulan metafiziki alan tabii kilise şiddetle karşı çıkıyor bunlara onuda söyleyeyim. Benim hayata ve ölüme karşı bütün bakış açımı değiştirdi şimdi daha iyi anlıyorum bazı şeyleri
gameover
24-01-2006, 14:39
ya bu sitelerin türkçe ve doyurucu bilgilere sahip olanları yok mu ?