Bu başlık cafe forumu için daha uygun olurdu ancak bir süre burda dursun sonra oraya taşırım.
Ortaokul yıllarımda ben de çok ilgi duymuştum ufolara. Hatta el-işi dersinde hazırladığım ciltli klasöre gazetelerden bulduğum ufo haberlerini yapıştırıyordum. O yıllarda en sevdiğin filmler ve diziler bilim-kurgu olanlar idi: Uzay 1999, Uzay Yolu, Mork ve Mindy, Star Wars vs. Ha bir de Turist Ömer Uzay Yolunda" vardı
Daha sonraları uzaylıların kendisini dünyalılardan saklamak için hiç bir mantıklı gerekçenin olmayacağına inandığım için dünyayı uzaylıların ziyaret ettiğine inanmamaya başladım. Halen de inanmıyorum.
Ayrıca bu UFO denilen cisimlerin çoğu gökte salak-sapık hareketler çiziyor. Benim çocukluğumda bayramlarda yaktığımız "kız kaçıran" dediğimiz bir çeşit barutlu maytaplar vardı. İşte hareketi onlara benziyor çoğunun. Yahu bu cisimler gelişmiş bir uygralığın olsa neden düzgün anlaşılır rotaları olmaz da abuk sabuk hareketler yaparlar gökte?
Evren çok büyük. Çok uzaklarda canlıların olması hatta bizim gibi gelişmişlerinin olması olasıdır. Ancak onların dünyaya ulaştıklarını hiç sanmıyorum.