Orijinalini görmek için tıklayınız : Gericilik Her Yerde !..
irsArtvin
20-03-2010, 18:29
Manisa'nın Salihli ilçesindeki bir okulda, fen bilgisi öğretmeni, derste Kuran okuyor, tesbih çekiyor.
Salihli’nin Adala (http://haber.sol.org.tr/haberleri/adala) beldesinde bulunan Nergis Demet İlköğretim Okulu'nda, fen bilgisi öğretmeni olan M. Ali Ceylan’ın derste fen bilgisi müfredatında yer alan konular yerine Kuran okumayı tercih ettiği öğrenildi.
Elinde tespih, cebinde Kuran, okul koridorlarında cirit atan Ceylan’ın, derslerinde evrimi, bilimi, teknolojiyi ve canlıların yaşamı gibi konuları anlatması gerekirken Kuran okuduğu ve bununla da kalmayıp, öğrencilere şiddet uyguladığı ifade edildi.
Adala’ya giden soL muhabiri öğrencilerle görüştü.
soL: Öğretmeniniz derste neler yapıyor?
K. L.: Öğretmenimiz derste kuran okuyor, tespih çekiyor.
Ö. T.: Sınavlarda, sınav kağıdına dualar yazarsak bize tam not veriyor, yazamazsak kötü notlar veriyor.
K. L.: Bize her zaman dini bilgiler veriyor, fen bilgisi konularını işlemiyor. Birkaç gündür okula da gelmiyor. İzin almış, biz öğrenci arkadaşlarımızla her yere şikayet ettik, imza topladık, ama bizi dinleyen olmadı.
Ö. T.: Okulumuza müfettiş geldiğinde, öğretmenime fen dersiyle ilgili bir soru sordum, cevaplayamayınca bana kızdı, kulağımı çekti, beni yerime oturttu. Ders aralarında araç odasına girip tek başına oturuyor ve orada da Kuran okuyor. Biz anlamadık bir türlü, bu öğretmen din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni mi, yoksa fen bilgisi öğretmeni mi?
soL: Peki kimlere şikayetlerde bulundunuz?
K.L: Okul müdürümüze, belediye başkanımıza ve ailelerimize şikayet ettik. Fakat kimse bir şey yapmadı.
Veliler de tepkili
Öğrenci velileri de öğretmeni Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikâyet ettiklerini, okul müdürüyle görüştüklerini, okula üç defa müfettiş yollandığını, yine de bu öğretmen hakkında bir türlü işlem yapılmadığını söylediler. Bu durumun çocuklarının sınav sonuçlarını kötü yönde etkileyeceğini belirten aileler, SBS sınavında istedikleri liselere öğrencileri yerleştiremeyeceklerini söylüyorlar.
Bu öğretmenin, eğitim kurumlarının hiçbirinde görev almaması gerektiğini söyleyen veliler, gerekirse bütün Adalalılardan imza toplayıp yetkili mercilere bu imzaları vereceklerini belirttiler.
Öğrencilerin ve velilerin tepkisi üzerine 20 gün rapor kullandığı ifade edilen Ceylan’ın arkasında güçlü cemaat desteği olduğu ve yetkililerin kendisine yönelik soruşturma açmaktan çekindiği iddia ediliyor.
(soL-Manisa)
http://haber.sol.org.tr/kent-gundemleri/fen-ogretmeni-derste-kuran-okuyor-haberi-25601
Gericilik, ne yazık ki ülkemizin heryerinde tüm hızıyla ilerlemeye devam ediyor.
basitrasin
21-03-2010, 01:54
Herkese Selam.
Bu haberi okuyunca öğrencilik yıllarımı hatırladım. Ortaokulda iken şizofreni hastalığı olan bir öğretmenimiz vardı. Bir gün derste bir öğrenciyi dövmüştü ve ardından açılan soruşturmadan sonra meslek hayatı son bulmuştu. Ancak hatırladığım kadarıyla bu süreç 3 ay kadar sürmüştü.
Habere konu olan okulun internet sayfasına girerseniz söz konusu öğretmenin yeni tayin olduğundan bahsedildiğini görebilirsiniz.
Aşağıdaki linkte var.
görmek için tıklayınz>>>>>>>> (http://www.adalanergisdemet.k12.tr/duyuru_giden_gelen_ogretmen.html)
tıkladığınızda çıkan yazı:
"Okulumuzda Sınıf Öğretmni Cevriye KAYA, Beden Eğitim Öğretmeni İ.Uğur DALAMAN, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ahmet BALKI, Fen ve Teknoloji Öğretmeni M.Ali CEYLAN göreve başlamıştır. Öğretmenlerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz."
şeklinde.
Haberden de öğrendiğimize göre öğretmen 20 gün rapor almış. Bu bilgileri birleştirince olayın henüz yeni olduğuna ve gereği ne ise yapılacağına inanıyorum. Türkiye 10 yıl öncenin Türkiye'si değil. Kimsenin kimseyi kayırabileceğine ihtimal vermiyorum. Biraz sabredersek gerekenin yapılmış olduğunu duyacağımıza inanıyorum.
Saygılarımla.
Kemaloğlu
21-03-2010, 14:52
Manisa'nın Salihli ilçesindeki bir okulda, fen bilgisi öğretmeni, derste Kuran okuyor, tesbih çekiyor.
Salihli’nin Adala (http://haber.sol.org.tr/haberleri/adala) beldesinde bulunan Nergis Demet İlköğretim Okulu'nda, fen bilgisi öğretmeni olan M. Ali Ceylan’ın derste fen bilgisi müfredatında yer alan konular yerine Kuran okumayı tercih ettiği öğrenildi.
Elinde tespih, cebinde Kuran, okul koridorlarında cirit atan Ceylan’ın, derslerinde evrimi, bilimi, teknolojiyi ve canlıların yaşamı gibi konuları anlatması gerekirken Kuran okuduğu ve bununla da kalmayıp, öğrencilere şiddet uyguladığı ifade edildi.
Adala’ya giden soL muhabiri öğrencilerle görüştü.
soL: Öğretmeniniz derste neler yapıyor?
K. L.: Öğretmenimiz derste kuran okuyor, tespih çekiyor.
Ö. T.: Sınavlarda, sınav kağıdına dualar yazarsak bize tam not veriyor, yazamazsak kötü notlar veriyor.
K. L.: Bize her zaman dini bilgiler veriyor, fen bilgisi konularını işlemiyor. Birkaç gündür okula da gelmiyor. İzin almış, biz öğrenci arkadaşlarımızla her yere şikayet ettik, imza topladık, ama bizi dinleyen olmadı.
Ö. T.: Okulumuza müfettiş geldiğinde, öğretmenime fen dersiyle ilgili bir soru sordum, cevaplayamayınca bana kızdı, kulağımı çekti, beni yerime oturttu. Ders aralarında araç odasına girip tek başına oturuyor ve orada da Kuran okuyor. Biz anlamadık bir türlü, bu öğretmen din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni mi, yoksa fen bilgisi öğretmeni mi?
soL: Peki kimlere şikayetlerde bulundunuz?
K.L: Okul müdürümüze, belediye başkanımıza ve ailelerimize şikayet ettik. Fakat kimse bir şey yapmadı.
Veliler de tepkili
Öğrenci velileri de öğretmeni Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikâyet ettiklerini, okul müdürüyle görüştüklerini, okula üç defa müfettiş yollandığını, yine de bu öğretmen hakkında bir türlü işlem yapılmadığını söylediler. Bu durumun çocuklarının sınav sonuçlarını kötü yönde etkileyeceğini belirten aileler, SBS sınavında istedikleri liselere öğrencileri yerleştiremeyeceklerini söylüyorlar.
Bu öğretmenin, eğitim kurumlarının hiçbirinde görev almaması gerektiğini söyleyen veliler, gerekirse bütün Adalalılardan imza toplayıp yetkili mercilere bu imzaları vereceklerini belirttiler.
Öğrencilerin ve velilerin tepkisi üzerine 20 gün rapor kullandığı ifade edilen Ceylan’ın arkasında güçlü cemaat desteği olduğu ve yetkililerin kendisine yönelik soruşturma açmaktan çekindiği iddia ediliyor.
(soL-Manisa)
http://haber.sol.org.tr/kent-gundemleri/fen-ogretmeni-derste-kuran-okuyor-haberi-25601
Gericilik, ne yazık ki ülkemizin heryerinde tüm hızıyla ilerlemeye devam ediyor.
Tam bir kominist probaganda
O yazılanların yüzde ellisinin yalan olduğunu hemen anlar insan
şuraya bakarmısınız kuran okuyor ve tespih çekiyor başkada bir şey yapmıyor fen bilgisi öğretmeni
Hatta fen bilgisi öğrenmenin günah olduğunuda söylemiştir kesin
Fen bilgisi öğretmeni!!!!
Fen bilgisi öğrenenlerin şiddetli bir şekilde cezalandırılacağınıda söylemiştir
Fen bilgisinin müfredattan kaldırılmasını kaldırmayanların mürted ilan edileceğinide söyler
Haberin kaynağınada bakın
Ateisthaber
redyellow
21-03-2010, 16:41
şuraya bakarmısınız kuran okuyor ve tespih çekiyor başkada bir şey yapmıyor fen bilgisi öğretmeni
Fen bilgisinin müfredattan kaldırılmasını kaldırmayanların mürted ilan edileceğinide söyler
Ateisthaber
Tamamen katılıyorum. Bu haberin yalan olduğuna inanıyorum.
Ö. T.: Sınavlarda, sınav kağıdına dualar yazarsak bize tam not veriyor, yazamazsak kötü notlar veriyor
Hani deselerde söz imtihanda böyle böyel yapıyor tamam belki yapılabilir.
Ama YAZILI İMTİHANDA bu nasıl olur yahu?
Yazılı kağıdına dua yazılınca iyi not yazılmazsa kötü not:)
Asparagas olur da bu kadar da olmaz ki!
irsArtvin
21-03-2010, 16:50
Ateisthaber
Eğer ülkenin her yanında cemaatler; gerici faaliyetlerine son hızıyla devam ediyorsa, masum insanları yobaz düşüncelerine maruz bırakıyorlarsa, bilimin, aydınlanmanın, medeniyetin yerini sadece yedinci yüzyıla ve de onun insanına hitap eden, içinde sadece Muhammed’in özel hayatını, çıkarları doğrultusunda yaptığı işleri anlatan bir kitap (Kuran) ile insanları; özgür düşünceden, sorgulamadan, ilerici düşünceden aciz bırakıp, her gün insanları uyuşturmak için vaaz verirken dünya üzerindeki savaşların, açlığın, sefaletin, adaletsizliğin nedeni olan emperyalizmin ve de kapitalizmin uşağı yapıyorsa evet bu bir komünist propagandadır.
Ayrıca bu haber sitesi sizin alışkın olduğunuz kendi finansal çıkarları doğrultusunda işine gelen haberi yapıp işine geleni halktan gizleyen çürümüş burjuva medyası değildir. Ve de bu haber sitesi; halkı sömüren sermayeye, zengin medya patronlarına satılmış değil tam aksine halkın ve de işçi, emekçinin yani ezilenin ve de haklının yanında olan, onların menfaatleri doğrultusunda yayınını sürdürüp o doğrultuda gazetecilik anlayışı olan onurlu bir haber sitesidir.
En son olarak da bu ve de benzeri birçok yobaz olaylar maalesef ki ülkemizin her yerinde, her zaman olmasına karşın bu haber için bu kadar emin bir şekilde yalan olduğunu söylemenizin de oldukça samimiyetsiz bir yaklaşım olduğunu ayrıca belirtmek isterim.
Kemaloğlu
21-03-2010, 17:01
Eğer ülkenin her yanında cemaatler; gerici faaliyetlerine son hızıyla devam ediyorsa, masum insanları yobaz düşüncelerine maruz bırakıyorlarsa, bilimin, aydınlanmanın, medeniyetin yerini sadece yedinci yüzyıla ve de onun insanına hitap eden, içinde sadece Muhammed’in özel hayatını, çıkarları doğrultusunda yaptığı işleri anlatan bir kitap (Kuran) ile insanları; özgür düşünceden, sorgulamadan, ilerici düşünceden aciz bırakıp, her gün insanları uyuşturmak için vaaz verirken dünya üzerindeki savaşların, açlığın, sefaletin, adaletsizliğin nedeni olan emperyalizmin ve de kapitalizmin uşağı yapıyorsa evet bu bir komünist propagandadır.
Ayrıca bu haber sitesi sizin alışkın olduğunuz kendi finansal çıkarları doğrultusunda işine gelen haberi yapıp işine geleni halktan gizleyen çürümüş burjuva medyası değildir. Ve de bu haber sitesi; halkı sömüren sermayeye, zengin medya patronlarına satılmış değil tam aksine halkın ve de işçi, emekçinin yani ezilenin ve de haklının yanında olan, onların menfaatleri doğrultusunda yayınını sürdürüp o doğrultuda gazetecilik anlayışı olan onurlu bir haber sitesidir.
En son olarak da bu ve de benzeri birçok yobaz olaylar maalesef ki ülkemizin her yerinde, her zaman olmasına karşın bu haber için bu kadar emin bir şekilde yalan olduğunu söylemenizin de oldukça samimiyetsiz bir yaklaşım olduğunu ayrıca belirtmek isterim.
Bak dostum eğer haber doğruysa ben buna karşı çıkarım yani o fen bilgisi öğretmenine..onun görevi fen bilgisi öğretmektir başka şeyler öğretecekse başka bir alanın öğretmeni olacaktı bu ayrı
Ama bu haberin girişine bakalım ortasına bakalım sonucuna bakalım yani hiç mi ışık çakmıyor kafanızda tamamen doğru mu diyorsunuz bakın ben tamamen yalanda demedim %50 dedim Birileri eklemeler yapmış anlaşılıyor bu...
yazınızda döktürmüşsünüz
1968 de değil 2010 dayız dostum
doğru habercilik yapın yeter
irsArtvin
21-03-2010, 17:48
Ama bu haberin girişine bakalım ortasına bakalım sonucuna bakalım yani hiç mi ışık çakmıyor kafanızda tamamen doğru mu diyorsunuz bakın ben tamamen yalanda demedim %50 dedim Birileri eklemeler yapmış anlaşılıyor bu...
Bu ülkede olmaz denilen neler neler olmuştur. Siz böyle bir şeyin olma ihtimalini düşük görüyorsunuz diye haberin yalan veyahut eklenmiş olduğunu nasıl kesin bir ifade ile söylersiniz. Bu yorumunuzu bir kez daha analiz edin.
yazınızda döktürmüşsünüz
1968 de değil 2010 dayız dostum
doğru habercilik yapın yeter
1968’de halkın ezilmişliği, yoksulluğu, acziyeti gün yüzüne çıkmış, yani halklar tarafından fark edilmişti. Ne yazık ki emperyal güçler bu halk hareketini engellemeyi başardılar. Ve de bugün tüm insanlığın, farkındaysanız sizin de içinde bulunduğunuz; insanları bir meta olarak, para makinesi olarak gören, kendi finansal çıkarları doğrultusunda çok basit bir şekilde savaş çıkartabilen, dünyada milyarlarca insanın sefalet içerisinde iken çok küçük bir azınlığın inanılmaz bir şekilde refah içinde yaşadığı, doyumsuz tüketme çılgınlığı olan, insanların, ihtiyacının kat be katını hiçbir vicdani rahatsızlık duymadan bir gecede harcamasına müsaade eden kapitalizm, hayatımızın tüm noktalarını işgal etmiş ve de yaşamımızın en ücra köşesine kadar girmiştir. İşte bu yüzdendir ki aynı zamanda ne acıdır ki tabii dinlerin de bu düzeni savunan uyuşturucu etkisiyle 2010’da bu bozuk düzeni göremez hale gelmişsiniz.
Yani 1968 ile 2010 arasındaki tek fark; 1968’de insanlar bu adaletsiz düzenin yanlışlığının farkındayken ve buna karşı mücadele ediyorken, üzülerek söylüyorum ki 2010’da insanların tabii ki sizin de bu büyük adaletsizliği üstelik tüm etkilerine bugüne dek hiç olmadığı kadar korkunç bir şekilde maruz kala kala görememenizdir.
basitrasin
21-03-2010, 18:33
Herkese Selam.
Sivil tepkilere güvenin.
Bu olayın gerçeklik derecesini en iyi Sözkonusu okulun öğrenci velileri bilir.
Hiçbir velinin, haberde bahsedildiği gibi yapan, bir fen bilgisi öğretmenini hoş göreceğini sanmıyorum.
Böyle bir öğretmenin, velilere rağmen görevde kalabileceğine ihtimal vermiyorum.
Demokrasimiz gelişiyor ve demokrasilerde sivil tepkiler önemlidir.
Saygılarımla.
irsArtvin
21-03-2010, 18:45
Demokrasimiz gelişiyor ve demokrasilerde sivil tepkiler önemlidir.
Ah o sivil tepkiler bir gelebilse, demokrasimiz gelişecek de bir türlü gelmiyor o sivil tepkiler. İnsanların artık yanlış olana, bozuk olana, adaletsizliğe ses çıkarması gerek; fakat ne yazık ki hala daha açılmadı halkımızın gözü.
ozgur_beyin
21-03-2010, 21:22
EDİT.
Bu imam benim kahramanımdır
İSTANBUL Sultangazi’de Habipler Cemevi’nin camları, kimliği belirsiz kişiler tarafından kırılmış.
Bu olay üzerine Habipler Kanuni Sultan Süleyman Camii imamı Ahmet Sevim, yanına cami cemaatini de alarak Habipler Cemevi’ni ziyaret etmiş.
İmam Ahmet Sevim, saldırıyı kınamış ve şöyle demiş: “Kardeşliğimiz bu tür olaylar karşısında daha da pekişmelidir.”
Fotoğrafı gördüm:
Posbıyıklı Alevi dedesi ile badem bıyıklı hocamız nasıl da hemhal olmuşlar...
Sakallı, cüppeli cami cemaati ile kasketleri başındaki cemevi cemaati nasıl kaynaşmışlar.
* * *
Bizde şöyle okkalı bir “Barış Ödülü” var mı?
Eğer varsa benim adayım İmam Ahmet Sevim’dir.
Eğer yoksa Başbakan Erdoğan’dan ricamdır:
Lütfen Ahmet Sevim Hoca’yı arayıp kutlayınız... Ve mümkünse onu ödüllendiriniz.
Çünkü onun yaptığı bu “süper hareket”, bin “Alevi açılımı”ndan daha muteberdir.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/14169216.asp?yazarid=131&gid=61
ozgur_beyin
21-03-2010, 23:52
yahu titan ben bir kelimeyi kaldrıdın sandım.
sen bahar geldi diye bağ budamasını erken yapmışsın
Bu tür haberler, bu tür haberleri eklemeler bu yazıları yazabilmek için mi? Türkiye'de en çok kızdığım noktalardan bir tanesi de insanların doğrudan fikirlerini, düşüncelerini, tepkilerini söylememesi.
Ama insanlar ne yazık ki, tek başlarına bir yerde yaşamadıklarını hep unutuyorlar. Ayrıca ülkede malesef insanlar kendilerine solcuyuz diyorlar ama solculuktan bihaberler, keza aynısı sağcılar içinde geçerli. Bir başladım mı sivil haklardan, emekten, emperyal güçlerden, ezilmişlikten vs. tutabilene aşk olsun :)
Habere gelince, kanaatimce epey bir saptırılmış bir haber. Bir kere bir çok yerinde mantık hatası var. Yazılı bir sınavda öğrenci kağıda nasıl dua yazabilir ki? Bunlar arşivlenen şeyler.
Belediye başkanına şikayet edilmiş, birşey yapmamış. Gerçek olsa, CHP belediye başkanını o koltukta tutmazdı. Niye mi?
http://www.salihli.bel.tr/yonetim.aspx?id=32
CHP li belediye başkanı. CHP ne tür bir parti? Sol görüşlü bir parti.
Peki burada şunu sorsak, haber sol, sol görüşlü bir partiyimi kötülüyor?
Sayın irsArtvin, insanlarımız okusalar, direk kapılmasalar solculuğa, sağcılığa bazı şeyleri daha net görecekler ya, neyse...
Saygılarımla
irsArtvin
23-03-2010, 01:17
Bu tür haberler, bu tür haberleri eklemeler bu yazıları yazabilmek için mi? Türkiye'de en çok kızdığım noktalardan bir tanesi de insanların doğrudan fikirlerini, düşüncelerini, tepkilerini söylememesi.
Ben bir konu hakkındaki görüşümü, fikriyatımı, ideolojimi hiçbir zaman, hiçbir yerde menfaatlerim doğrultusunda pısırıkça saklamadım. Eğer zahmet edip de forumdaki mesajlarıma bakarsanız; görüşlerimi dile getirmek için hiçbir şekilde uzatmadan, gevelemeden, bir şeylerin altına sığınarak farklı yollardan mesaj vermediğimi açıkça görebilirsiniz. Ne söylenmesi gerekiyorsa; söylenmesi gereken yerde, lafı dolandırmadan söylemesini bilirim. Bu yorumları yazmamın nedeni ise Sayın Kemaloğlu’nun sizinle aynı yönde olan yorumlarına karşılık yaptığım, eğer farkedebildiyseniz haklı bir tutumla ortada olan bir yanlışlığı düzeltme çabası. Yani sizin zannettiğiniz gibi gizliden gizliye bir mesaj verme çabası değil.
Ama insanlar ne yazık ki, tek başlarına bir yerde yaşamadıklarını hep unutuyorlar. Ayrıca ülkede malesef insanlar kendilerine solcuyuz diyorlar ama solculuktan bihaberler, keza aynısı sağcılar içinde geçerli. Bir başladım mı sivil haklardan, emekten, emperyal güçlerden, ezilmişlikten vs. tutabilene aşk olsun :).
Benim “solculuktan bihaber…” olduğumu nasıl ve nereden anladınız çok merak ettim. Yoksa insanlar hakkındaki bilgiler (fikir, zeka, fiziksel özellik vb.) size gaipten mi geliyor? Eğer öyle bir özelliğiniz varsa bizle de paylaşın da biz de aydınlanalım. İnsanlar hakkında fikir beyan ederken yakıştırmalarınızda, ithamlarınızda daha dikkatli olmanızın ehemmiyetini ve de gerekliliğini şiddetle hatırlatırım.
Habere gelince, kanaatimce epey bir saptırılmış bir haber. Bir kere bir çok yerinde mantık hatası var. Yazılı bir sınavda öğrenci kağıda nasıl dua yazabilir ki? Bunlar arşivlenen şeyler.
Bu sözlerinize; daha önce de Sayın Kemaloğlu’nun yorumlarına vermiş olduğum cevapların aynısını yazacağımdan, bir daha tekrarlama gereği duymuyorum. Lütfen oraya bakınız.
Belediye başkanına şikayet edilmiş, birşey yapmamış. Gerçek olsa, CHP belediye başkanını o koltukta tutmazdı. Niye mi?
http://www.salihli.bel.tr/yonetim.aspx?id=32
CHP li belediye başkanı. CHP ne tür bir parti? Sol görüşlü bir parti.
Peki burada şunu sorsak, haber sol, sol görüşlü bir partiyimi kötülüyor?
“haber sol, sol görüşlü bir partiyimi kötülüyor” bu sorunuza eğer ortada bir yanlış varsa ve de bu, halkın çıkarlarına ters düşüyorsa kesinlikle evet diyerek cevap veriyorum. Ayrıca Sol Haber için şahısların, kurumların kimliği değil yaptığı işler ve de emek yanlısı tutumları önemlidir. Eğer dikkatli bir inceleme yaparsanız; Sol Haber, burjuva medyası gibi sermayeye kendisini satmamış olduğunu rahat bir şekilde görebilirsiniz.
Ve belirtmek isterim ki; eğer CHP’nin görüntüde değil yani kendini vitrinde sergileme şeklinden ziyade tam aksine izlemiş olduğu politikalardan, yapmış olduğu işçi, emek düşmanı parti çalışmalarından, kapitalizme hizmet etme sevdasından ve de partinin tabanının milliyetçi, Atatürkçü, laik, liberal kesimden oluşmasına rağmen, CHP’nin sol görüşlü pir parti olduğu çıkarımını yapıyorsanız veya zannediyorsanız ya siz, solun tanımını bilmiyorsunuz ya CHP’yi tanımıyorsunuz veyahut politik bilginizin hangi düzeyde olduğunu ısrarla bize sergilemek istiyorsunuz. İlk önce solun tanımını ve de CHP’nin nasıl bir parti olduğunu öğrenin ondan sora yorum yapın.
Sayın irsArtvin, insanlarımız okusalar, direk kapılmasalar solculuğa, sağcılığa bazı şeyleri daha net görecekler ya, neyse...
Saygılarımla
Yukarıda da yazdığım gibi; benim neyi bilip bilmediğimi veya okuyup okumadığımı nasıl anladınız. Beni etrafınızdaki sol hakkında hiçbir bilgisi olmamasına karşın kendini solcu olarak tanımlayan insanlarla karıştırıyorsanız; büyük bir yanlış içerisindesiniz. Şunun da bilincine varın ki; solcu (sosyalist, komünist) olmanın gereklerinden bazıları da "her zaman, her yerde ne pahasına olursa olsun haksızlığa karşı çık, ezilenin, sömürülenin (işçi, emekçi) yanında ol, sor ve sorgula"dır. Bizim (sosyalist, komünist) elimize bir bilgi geçtiğinde; kulaktan dolma, birilerinin uydurma bilgileriyle değil o bilgiyi, sorarak, sorgulayarak, kime, neye hizmet ettiğinin tahlilini yaparak hareket ederiz. Bunun farkına varın.
irsArtvin
23-03-2010, 13:32
Bu haber, bu başlıkla ilintili olduğu için bir daha başlık açmak yerine buradan linkini veriyorum. Lütfen dikkatle okuyunuz.
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/liselerde-kimler-egitim-veriyor-haberi-25709 (http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/liselerde-kimler-egitim-veriyor-haberi-25709)
Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık çağın ve de bu karanlık çağı; geleceğin Türkiye’sini inşa edecek olan ülkenin genç beyinlerini uyuşturarak devam ettirmek isteyen gericilerin faaliyetlerinin somut olarak gözler önüne serilmiş hali.
Bu haber, bu başlıkla ilintili olduğu için bir daha başlık açmak yerine buradan linkini veriyorum. Lütfen dikkatle okuyunuz.
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/liselerde-kimler-egitim-veriyor-haberi-25709 (http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/liselerde-kimler-egitim-veriyor-haberi-25709)
Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık çağın ve de bu karanlık çağı; geleceğin Türkiye’sini inşa edecek olan ülkenin genç beyinlerini uyuşturarak devam ettirmek isteyen gericilerin faaliyetlerinin somut olarak gözler önüne serilmiş hali.
Haber için teşekkürler. Zaten bildiğimiz şeylerdi. Kendim lisedeyim ve şahit oluyorum. Ne yazıkki gerçek bu.
ozgur_beyin
23-03-2010, 16:02
sevgili hemşerim artvinli bunlar (kemaloğlu gibiler) bi boktan anlamazlar.onlara ninni diye
komunizmin kötülüğünü anlatmışlar ışık yanan eve girebilirsin denen aptalca şeylere inandırmışlar ve hala aynı otlaklaraın müdavimi olup yerinden kıpırdamamışlar.
çünkü bu kafalara göre komunistler namussuzdurlar vatan hainidirler en iyi haslet bunlar gibi düşünenlerdedir ama komunistler bunun tersidirler.
nazımı bunların kafasındaki maneviyatçı mukaddesatçı milliyetçizevat guruhu gönderdi
bu ülkeden çünkü nefes almalarına fırsat vermediler
1955 6/7 olaylarında yine komunizmi en büyük tehlike gören gavurun ganimetini
seven müslüman hırsızlar sayesinde oldu ağızlarından salyalar akarak mağazalara saldırdılar
o zamana kadar hiç görmedikleri şeyleri bile bir işe yarıyordur yağmaladılar.
onların içi rahattı çünkü yaptıkları sünneti seniyyeye uygundu
komunistler kötü bunlar ise sütten çıkmış ak kaşık öylemi
Ne tesadüfse Artvin'liyim ve Artvin'de okuyorum.
Burada bile gericilik başladı. İnsanların Atatürk'e saygısı kalmadı, gericilik ilerledi. Cahillik başladı.
irsArtvin
23-03-2010, 16:34
Haber için teşekkürler. Zaten bildiğimiz şeylerdi. Kendim lisedeyim ve şahit oluyorum. Ne yazıkki gerçek bu.
Habere karşı olan ilginiz için asıl ben teşekkür ederim. Çoğu insan, bu haberleri bir çarpıtma, propaganda olarak algılıyor; fakat ülkemizin acı gerçekleri bu olaylar.
irsArtvin
23-03-2010, 16:46
sevgili hemşerim artvinli bunlar (kemaloğlu gibiler) bi boktan anlamazlar.onlara ninni diye
komunizmin kötülüğünü anlatmışlar ışık yanan eve girebilirsin denen aptalca şeylere inandırmışlar ve hala aynı otlaklaraın müdavimi olup yerinden kıpırdamamışlar.
çünkü bu kafalara göre komunistler namussuzdurlar vatan hainidirler en iyi haslet bunlar gibi düşünenlerdedir ama komunistler bunun tersidirler.
nazımı bunların kafasındaki maneviyatçı mukaddesatçı milliyetçizevat guruhu gönderdi
seven müslüman hırsızlar sayesinde oldu ağızlarından salyalar akarak mağazalara saldırdılar
Sevgili ozgur_beyin; ülkemizde bu denli yobaz, gerici faaliyetler hat safhadayken sizin gibi aydın insanların var olduğunu bilmek, üstüne üstlük bu insanların bir de hemşerim olması beni oldukça mutlu ediyor. Habere karşı olan ilginiz için çok teşekkürler.
Kemaloğlu
23-03-2010, 20:06
Bakın eğer okullarda sadece belli bir görüşe sahip öğretmenler istiyorsanız bunu hemen söylemelisiniz
Hepsi solcu,sosyalist,kominist olsun diyorsanız bunu söyleyiniz lütfen
Arif Nihat Asya, Erdem Beyazıt (http://haber.sol.org.tr/haberleri/beyazit) ve Sezai Karakoç gibi isimlerin şiirleri yer alıyor. Önsözde ise Tanrı aşkına değiniliyor.
Dostum eğer arif nihat asya ve sazai karakoç gibi isimlerden bile rahatsız olunabiliyorsa orada bir sorun var demektir herşeye baştan başlamalıyız
Eğer görüşlerinden dolayı arif nihat asya dan rahatsız olunuyorsa orada bir sorun büyük sorun var demektir
hele tamamen propaganda malzemesi diğer haberlere ne demeli....
İlahiyat Fakültesi mezunlarının da formasyon (http://haber.sol.org.tr/haberleri/formasyon) şartı aranmadan öğretmen yapılması yetmedi
yetmedi daha fazla bilgi kirliliği eskiden bu şart yoktu şimdi var
en yakın akrabalarımdan biliyorum
söyle bilelim ben tek kafa isterim de
düşünmesin başka şeyler
çekinme söyle
Ben bir konu hakkındaki görüşümü, fikriyatımı, ideolojimi hiçbir zaman, hiçbir yerde menfaatlerim doğrultusunda pısırıkça saklamadım. Eğer zahmet edip de forumdaki mesajlarıma bakarsanız; görüşlerimi dile getirmek için hiçbir şekilde uzatmadan, gevelemeden, bir şeylerin altına sığınarak farklı yollardan mesaj vermediğimi açıkça görebilirsiniz. Ne söylenmesi gerekiyorsa; söylenmesi gereken yerde, lafı dolandırmadan söylemesini bilirim. Bu yorumları yazmamın nedeni ise Sayın Kemaloğlu’nun sizinle aynı yönde olan yorumlarına karşılık yaptığım, eğer farkedebildiyseniz haklı bir tutumla ortada olan bir yanlışlığı düzeltme çabası. Yani sizin zannettiğiniz gibi gizliden gizliye bir mesaj verme çabası değil.
Benim “solculuktan bihaber…” olduğumu nasıl ve nereden anladınız çok merak ettim. Yoksa insanlar hakkındaki bilgiler (fikir, zeka, fiziksel özellik vb.) size gaipten mi geliyor? Eğer öyle bir özelliğiniz varsa bizle de paylaşın da biz de aydınlanalım. İnsanlar hakkında fikir beyan ederken yakıştırmalarınızda, ithamlarınızda daha dikkatli olmanızın ehemmiyetini ve de gerekliliğini şiddetle hatırlatırım.
Bu sözlerinize; daha önce de Sayın Kemaloğlu’nun yorumlarına vermiş olduğum cevapların aynısını yazacağımdan, bir daha tekrarlama gereği duymuyorum. Lütfen oraya bakınız.
“haber sol, sol görüşlü bir partiyimi kötülüyor” bu sorunuza eğer ortada bir yanlış varsa ve de bu, halkın çıkarlarına ters düşüyorsa kesinlikle evet diyerek cevap veriyorum. Ayrıca Sol Haber için şahısların, kurumların kimliği değil yaptığı işler ve de emek yanlısı tutumları önemlidir. Eğer dikkatli bir inceleme yaparsanız; Sol Haber, burjuva medyası gibi sermayeye kendisini satmamış olduğunu rahat bir şekilde görebilirsiniz.
Ve belirtmek isterim ki; eğer CHP’nin görüntüde değil yani kendini vitrinde sergileme şeklinden ziyade tam aksine izlemiş olduğu politikalardan, yapmış olduğu işçi, emek düşmanı parti çalışmalarından, kapitalizme hizmet etme sevdasından ve de partinin tabanının milliyetçi, Atatürkçü, laik, liberal kesimden oluşmasına rağmen, CHP’nin sol görüşlü pir parti olduğu çıkarımını yapıyorsanız veya zannediyorsanız ya siz, solun tanımını bilmiyorsunuz ya CHP’yi tanımıyorsunuz veyahut politik bilginizin hangi düzeyde olduğunu ısrarla bize sergilemek istiyorsunuz. İlk önce solun tanımını ve de CHP’nin nasıl bir parti olduğunu öğrenin ondan sora yorum yapın.
Yukarıda da yazdığım gibi; benim neyi bilip bilmediğimi veya okuyup okumadığımı nasıl anladınız. Beni etrafınızdaki sol hakkında hiçbir bilgisi olmamasına karşın kendini solcu olarak tanımlayan insanlarla karıştırıyorsanız; büyük bir yanlış içerisindesiniz. Şunun da bilincine varın ki; solcu (sosyalist, komünist) olmanın gereklerinden bazıları da "her zaman, her yerde ne pahasına olursa olsun haksızlığa karşı çık, ezilenin, sömürülenin (işçi, emekçi) yanında ol, sor ve sorgula"dır. Bizim (sosyalist, komünist) elimize bir bilgi geçtiğinde; kulaktan dolma, birilerinin uydurma bilgileriyle değil o bilgiyi, sorarak, sorgulayarak, kime, neye hizmet ettiğinin tahlilini yaparak hareket ederiz. Bunun farkına varın.
Manisa Salihli ilçe belediye başkanı AKP den olsa idi, bu habere bu eklenir miydi, eklenmez miydi?
Eğer eklenmiş olsa idi sizde işte yobazlar şöyleler böyleler demez miydiniz? Ki zaten diyorsunuz.
Niye kızdığımı az çok anlatmaya çalıştım ama anlatamamışım.
Türkiye'nin karanlık çağda falan olduğu yok arkadaşım, bunu empoze etmeyi, bunun yaygarasını yapmayı bırakın artık. Niye CHP örneğini verdim? Bende biliyorum CHP nin artık SOL bir parti olmadığını. Peki CHP de ne değişti de şimdi böyle oldu? Yoksa senelerce böyleydi de biz mi yeni farkediyoruz?
Ağzına emek lafını alan kendini solcu, emekçi sayıyor. Sonra ne oluyor? Gerçek emekçileri de insanlar kötü sanıyor.
Haber Sol'un ne olduğu, nasıl bir haber sitesi olduğu beni ilgilendirmiyor. Herkes kendince doğrudur, onlarda kendilerince doğruyu yapıyorlardır bilemem. Ama haber yanlı bir haberdir ve bu çok açık ve net ortadadır.
Sizler bizleri yobaz olarak görmeye devam ettiğiniz sürece kaybeden SİZ olacaksınız, biz değil. Çünkü biz ne yobazız nede emekçileri kötü görürürüz. Gerçek emekçilerin arkalarına saklananlar boşa kürek çekiyorlar artık.
Solcu olmak, her zaman haksızın tarafında olmaktır gibi birşey söylüyorsunuz. Böyle düşünen solcuların karşısında her zaman saygım sonsuzdur. Ama insanlar neyin haksız neyin haklı olup olmadığını iyi irdeleyip değerlendirmeden solculuk yapmaya çalışıyorlar ki bunlarında ben karşısındayım. Kısacası solcu öyle olmalı ki, yeri geldiğinde benimde yanımda olmalıdır. Ama ben haksız konuma düştüğümde yanımda olmayıp bana YOBAZ damgasını vuruyorsa kimse kusura bakmasın ben o kişiye solculuktan bihabersiniz diye çekinmeden söylerim...
Saygılarımla
ozgur_beyin
24-03-2010, 01:35
sevgili kemaloğlu, yine yanlış yargı ve izpeşindesin.
güzel olanı sevmek ayrıdır.bir politik düşünceye sahip olmak ayrıdır. sen bu iki tarzı kafanda karıştırıyorsun.
ben bugün necip fazılıda okurum, nazımıda. bu adamlar güzel yazan adamlardır.
biri aşırı sağcı diğeri komunist diye okumamak hödüklük olur. senin yol haritan nasıldır?
şiir anlayışın ve kabulun asya ve karakoç ibarettense sen şiir değil politik şiiri şiir sanıyorsun demektir. bu konuda söylenecek çok şey var .ama sanırım anlarsın
yahu titan ben bir kelimeyi kaldrıdın sandım.
sen bahar geldi diye bağ budamasını erken yapmışsın
Sayın özgür beyin
eğer editlenen yazınınızda aşağıdaki gibiyse
neyse bişey demeyeyim. Biz boktan anlamayız.
Boktan anlayan uzman kişiler uğraşsın bokla.
Saygılar
irsArtvin
25-03-2010, 01:21
Bakın eğer okullarda sadece belli bir görüşe sahip öğretmenler istiyorsanız bunu hemen söylemelisiniz
Hepsi solcu,sosyalist,kominist olsun diyorsanız bunu söyleyiniz lütfen
Arif Nihat Asya, Erdem Beyazıt (http://haber.sol.org.tr/haberleri/beyazit) ve Sezai Karakoç gibi isimlerin şiirleri yer alıyor. Önsözde ise Tanrı aşkına değiniliyor.
Dostum eğer arif nihat asya ve sazai karakoç gibi isimlerden bile rahatsız olunabiliyorsa orada bir sorun var demektir herşeye baştan başlamalıyız
Eğer görüşlerinden dolayı arif nihat asya dan rahatsız olunuyorsa orada bir sorun büyük sorun var demektir
hele tamamen propaganda malzemesi diğer haberlere ne demeli....
İlahiyat Fakültesi mezunlarının da formasyon (http://haber.sol.org.tr/haberleri/formasyon) şartı aranmadan öğretmen yapılması yetmedi
yetmedi daha fazla bilgi kirliliği eskiden bu şart yoktu şimdi var
en yakın akrabalarımdan biliyorum
söyle bilelim ben tek kafa isterim de
düşünmesin başka şeyler
çekinme söyle
Siz haberin detayına, içeriğine ve de o kadar yorum yazmama rağmen bu haberlerden; ancak bu çıkarımı mı yapabildiniz? Ya siz haberleri tam okumadınız ya da sırf sol ideolojiye muhalefet olup bir kulp takma çabası içerisindesiniz. Diyorum ki; her insan, elbette ki aynı düşünüp, aynı giyinip, her özelliği ile aynı olamaz. Ama çok büyük önem taşıyan bir husus var. O da; eğitim bakanlığının vermiş olduğu tüm eğitim hizmetlerinde (üniversite, lise, ilkokul) bu başlık altında anlatmaya çalışıp da ısrarla sizin anlamadığınız; Harun Yahya, Fethullah Gülen veya diğer idealistlerin, eğitim gören genç beyinleri; din kisvesi adı altındaki hiçbir işe yaramayan uydurmalarla uyuşturup, sorgusuz, her şeyi kabul eden bir gençlik yaratma imkanını o sahtekarlara vermeyip, insanlığın çağ atlamasına hizmet eden, toplumsal gelişmeler için hayati önem taşıyan bilimsel eğitimin verilmesi.
En nihayetinde; bu haberleri, bu platformda paylaşmamın ve de önemle üzerinde durmamın nedeninin, var olduğu hiçbir zaman kanıtlanamayacak olan, insanlığın tarihsel gelişimindeki bilimsel olarak bilgisizliğinden kaynaklanan metafizik, doğaüstü olarak nitelendirdiğimiz öğretileri; birilerinin özellikle, bilim gibi insanlığın gelişmesi için zorunlu olan bir kavramın yerine koyup, genç beyinleri kör etmelerinin toplumsal gelişmedeki gerekliliklerin önüne geçerek insanlığın gerilemesinin önünü açan etmenlerin gün yüzüne çıkmış halini göstermek istemem olmasıdır. Umarım ne demek istediğimi, biraz olsun anlayabilmişsinizdir.
irsArtvin
25-03-2010, 01:37
Haber Sol'un ne olduğu, nasıl bir haber sitesi olduğu beni ilgilendirmiyor. Herkes kendince doğrudur, onlarda kendilerince doğruyu yapıyorlardır bilemem. Ama haber yanlı bir haberdir ve bu çok açık ve net ortadadır.
Sizin ve de Sayın Kemaloğlu’nun bu doğrultuda olan yorumlarınıza vereceğim cevap; vermiş olduğum önceki mesajlarımla aynı olacağından bir daha tekrar etme gereği duymuyor ve de bu görüşlerinizin sizin öznel görüşleriniz olduğu gerçeğini göz önüne alarak, bu konuya nesnel bakmanızı tavsiye edip sizi şahsı görüşlerinizle baş başa bırakıyorum.
Sizler bizleri yobaz olarak görmeye devam ettiğiniz sürece kaybeden SİZ olacaksınız, biz değil. Çünkü biz ne yobazız nede emekçileri kötü görürürüz. Gerçek emekçilerin arkalarına saklananlar boşa kürek çekiyorlar artık.
Sizlerin, kimler olduğunu anlamadığımdan ötürü size uygun bir cevabı veremiyorum. Sizler kimsizin? Muhafazakar mı, liberal mi, şeriatçı mı ya da kendini başka kavramlar adı altında niteleyen başka bir dünya görüşüne hakim insanlar mı? Ama şunun da farkına varın ki solcular(sosyalist, komünist) yobaz olarak; din ya da milliyetçilik gibi toplumları uyuşturup, insanları birey olmaktan çıkarıp bir tebaaya dönüştüren olguları kullanarak, halkları kitleler halinde kendi emelleri ve de menfaatleri doğrultusunda kullanmaya çalışan veya böyle bir duruma şahsi olarak alet olan kişileri görür. Lütfen kavram karmaşası içerisine düşmeyip; neyin, ne olduğunun düzgün bir şekilde bilincine varalım.
“Gerçek emekçilerin arkalarına saklananlar boşa kürek çekiyorlar artık.” Tarzındaki yorumunuzu; solcuların (sosyalist, komünist), bencillik ve menfaat gibi, ancak parasal düzenlerde olabilecek duygulara sahip olmadıkları için, bu düzene karşı çıkıp parasız, mülkiyetsiz yani eşit ve de sınıfsız bir düzen yaratma gibi bir ideolojiye hakim olduklarının bilgisine sahip olmamanıza yoruyorum.
Ama insanlar neyin haksız neyin haklı olup olmadığını iyi irdeleyip değerlendirmeden solculuk yapmaya çalışıyorlar ki bunlarında ben karşısındayım.
Sol (sosyalizm, komünizm) eğitim ve de teorik bilgisi olmamasına karşın, solcu (sosyalist, komünist) söylemlerde bulunarak, sola (sosyalizm, komünizm) zarar veren kişilerin; merak etmeyin sadece siz değil biz (sosyalist komünist) de karşısındayız.
Kısacası solcu öyle olmalı ki, yeri geldiğinde benimde yanımda olmalıdır. Ama ben haksız konuma düştüğümde yanımda olmayıp bana YOBAZ damgasını vuruyorsa kimse kusura bakmasın ben o kişiye solculuktan bihabersiniz diye çekinmeden söylerim...
Böyle bir durumda size; olayla ilgili hiçbir bilgisi olmamasına karşın, sadece içinde bulunan kin ve de öfkesinden ötürü “YOBAZ” damgası vuran kişiye, sol (sosyalizm, komünizm) bilgileri olmadıkları için emin olabilirsiziniz ki hep birlikte “solculuktan bihabersiniz diye çekinmeden” söyleyebiliriz.
sevgili arkadaşlar, bahsi geçen okulda yaşanılanlar doğrudur. bu röportajı öğrenci ve velilerle gerçekleştiren benim... şimdi yeni bir öğretmen talebi var öğrencilerin, milli eğitimden müfettiş gelecek bu hafta, sanırım inceleme yapacaklar. okul müdürü öğrencilerden dilekçe topladı öğretmenlerini istemediklerini belirten. her neyse, şimdi, gönüllü fen bilgisi öğretmeni arıyoruz öğrencilere ders verecek.( imam olmayan )
sevgili arkadaşlar, bahsi geçen okulda yaşanılanlar doğrudur. bu röportajı öğrenci ve velilerle gerçekleştiren benim... şimdi yeni bir öğretmen talebi var öğrencilerin, milli eğitimden müfettiş gelecek bu hafta, sanırım inceleme yapacaklar. okul müdürü öğrencilerden dilekçe topladı öğretmenlerini istemediklerini belirten. her neyse, şimdi, gönüllü fen bilgisi öğretmeni arıyoruz öğrencilere ders verecek.( imam olmayan )
Hem haber muhabiri, hemde okulda görevli misiniz?
Birde röportajı gerçekleştiren sizseniz, haberin içerisinde şu ifade var.
"Ö. T.: Okulumuza müfettiş geldiğinde, öğretmenime fen dersiyle ilgili bir soru sordum, cevaplayamayınca bana kızdı, kulağımı çekti, beni yerime oturttu. Ders aralarında araç odasına girip tek başına oturuyor ve orada da Kuran okuyor. Biz anlamadık bir türlü, bu öğretmen din kültürü ve ahlak (http://haber.sol.org.tr/haberleri/ahlak) bilgisi öğretmeni mi, yoksa fen bilgisi öğretmeni mi?"
Okula zaten müfettiş gelmiş, şimdiki gelecek müfettiş kim?
Saygılar
merhaba, okulda görevli biri değilim, olsaydım bu öğretmene haddini bildirecek kişi ilk ben olurdum. okula bu güne kadar 3 kez müfettiş geldiğini söyledi öğrenciler. bu hafta gelecek olan müfettiş okul müdürünün öğrencilerden topladığı dilekçeler sonucunda okula teşrif edecek. bu sefer adalalılar, öğrenciler ve öğrenci velileri şikayetçi oldular. umarım açıklayıcı olmuştur.okullarda gericiliğe izin vermeyeceğiz...
Kemaloğlu
29-03-2010, 00:12
merhaba, okulda görevli biri değilim, olsaydım bu öğretmene haddini bildirecek kişi ilk ben olurdum. okula bu güne kadar 3 kez müfettiş geldiğini söyledi öğrenciler. bu hafta gelecek olan müfettiş okul müdürünün öğrencilerden topladığı dilekçeler sonucunda okula teşrif edecek. bu sefer adalalılar, öğrenciler ve öğrenci velileri şikayetçi oldular. umarım açıklayıcı olmuştur.okullarda gericiliğe izin vermeyeceğiz...
Bana bak sen gitde o beyni sol örümceklerle kaplı insanları kandır,bizi kandıramassın haberin % 70 i yalan,dolan
Ben de bir haber ürettim;
Sivasın şarkışla ilçesinde bir üfürükçü fizik derslerine giriyor,okul müdürü en iyi fizikçilerin üfürükçülerden çıktığını söyledi.Öğrencilerin anlattığına göre üfürükçü derslerde öğrencileri okuyup üflüyor Bizde öğrenci K.L ile röportaj yaptık
Öğretmen ne yapıyor
K.L;Okuyor,üflüyor
Başka ne yapıyor
K.L;Bide tükürüyor
Sizi falakaya yatırıyormu
K.L;Haa evet evet nasılda bildiniz
Kuranda okuyormu
K.L;Valla evliya gibim adamsın
Gericiliğe izin vermeyeceğiz
HaberSol
irsArtvin
29-03-2010, 15:02
Artık, bu tür gerici faaliyetleri bu başlık altında veriyorum. Okullarda kutlu doğum haftası adı altında, gericiliğin, devletin tüm aşamalarının kullanılmasıyla öğrencilere yedirilmesinin bir örneği.
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/okullarda-zorunlu-kutlu-dogum-haftasi-haberi-25967
Artık, bu tür gerici faaliyetleri bu başlık altında veriyorum. Okullarda kutlu doğum haftası adı altında, gericiliğin, devletin tüm aşamalarının kullanılmasıyla öğrencilere yedirilmesinin bir örneği.
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/okullarda-zorunlu-kutlu-dogum-haftasi-haberi-25967
Yine yanlı bir haber. Başlık zorunlu kılınılan diyor. Ama verdiği içerikte katılmak zorunludur gibi bir ifade yok.
Siz bence gericilik kavramını biraz daha iyi düşünün.
Saygılar
Okulda görevlimisiniz diye sordum çünkü yeni öğretmen bakıyoruz arıyoruz dediniz. Siz bu okulda görevli değilde Haber Sol da bu haberi yapan kişi iseniz siz kimsiniz ki bu okul için öğretmen arıyorsunuz?
Niye insanlar, birilerini birilerine düşürmek için bu kadar çaba sarfediyor anlamıyorum.