Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraf'ta eşcinsellik: Günahtan bile kötü, hastalıktan bile beter!
insan_olmak
13-08-2010, 15:56
özgürlüğe, eşitliğe ''taraf'' ile bir bakalım(!)
Eşcinselliğin günah mı yoksa hastalık mı olduğunu tartışan Taraf gazetesinde çok ilginç yazılar ardı ardına yayımlandı. Gelinen son nokta: Günahtan bile kötü hastalıktan bile beter!
Her fırsatta demokrasi adına konuştuğunu iddia eden Taraf, bir kez daha "sınırları zorladı". Daha önce eşcinsellik ve İslam ile ilgili bir yazı yayımlayarak bu konudaki tartışmalara müdahale eden Taraf, ne kadar demokrat olduğunu gösterdi. 3 Ağustos'ta yayımlanan yazıda eşcinselliğin “neden günah değil de hastalık” olduğu anlatılmaya çalışıldı.
“Eşcinselliğe günah demek normal insana hakarettir”
Eşcinselliğin fıtri, insana ait bir şey olmadığı, bu yüzden günah kategorisinde ele alınamayacağını iddia eden Murat Kapkıner “Eşcinsellik günahtan daha fazla bir şeydir” başlıklı yazısında “Yaradılışı bozulmamış hiçbir mümin”in, “hiçbir insan”ın, eşcinselliği anlamayacağını da iddia etti.
“Eğer eşcinselliğe salt ‘günah’ derseniz, zinakâr ama sağlıklı insana hakaret etmiş olursunuz, aynı kefeye koymakla” diyen Kapkıner, şöyle devam etti: “Eşcinselliğe günah derseniz afife kadın [iffetli] ve afif erkekleri aşağılamış olur, onların da potansiyel birer eşcinsel olduklarını söylemiş olursunuz.”
İyi niyetliymiş!
Bu tespitlerle hızını alamayan Kapkıner, “Sağlıklı insanların ilk kez tren gören ineğin trene baktığı gibi baktığı, bu gayrı fıtri [doğaya aykırı], gayrı tabii olay günah değil (şimdilik) en genel kategori ile hastalıktır” dedi. Eşcinsellik için bu ifadeleri kullanan Kapkıner yazısını ise şu cümleler ile bitirdi: “Bu yazı eşcinselleri aşağılamak, onları dışlamak için yazılmamış, aksine onlar için ne yapılabiliri tartışmıştır. Onları kendi doğuştanlıklarına tekrar kavuşturmanın yolları ne olabilir sorusuna yanıt aramıştır.”
“Nefret suçu işleniyor”
Lamdaistanbul internet sitesinde yayımlanan yorum yazısında Taraf'ta yayımlanan bu yazı ile ilgili olarak şu değerlendirme yapıldı:
"Bu ülkede nefret suçu diye bir suç yok. Savcıların kitabında böyle bir suç yazmaz. Bu suç için başvurulacak bir merci yoktur. Adalet duygusu olan insanların yüreklerinden başka. Demokratikleşmenin, sivilleşmenin önemli öncülerinden biri kabul edilen bir gazetenin böyle bir yazıyı yayınladığı ülkede hepimiz tehdit altındayız, hepimiz kurban adayıyız. Ve bu ülkede mücadele etmekten, mücadele edenlerle el ele vermekten, sesimiz kısılıncaya kadar bağırmaktan başka ufukta hiçbir umut yok…"
“Demokrasi ile ilgimiz yok!”
Daha önce Taraf'ta yayımlanan yazısından eşcinselliğin hastalık değil günah olduğunu yazan Hilal Kaplan, “hem kendi nefsimden hem de toplumdan neşet eden her tür kötülüğü dert etmeye çalışan bir Müslüman olarak eşcinsellerin vatandaşlık hakkı diye talep ettiği ve eşcinselliğin meşruiyet kazanmasına sebep olacak her tür girişime karşıyım. Ancak yine tam da bu sebeple bir insanın sırf eşcinsel olduğu için malına, canına ve namusuna halel gelmesine de karşıyım” demişti.
Demokrasi ve İslam tartışmaları konsunda da çok net bir görüş ortaya koyan Kaplan, “Başörtülü kadınlara 'eşcinsel haklarını savun' demekse 'Allah’a karşı gel' demekten farksız. Zira hem Kur’an’da hem de Sünnette eşcinselliğin günâh oluşuna dair pek çok delil mevcut. Şimdi başörtülü bir kadın, Allah’a itaat etmek için pek çok zulme göğüs gerecek ama eşcinseller başörtüsü yasağına karşı olduğundan ötürü onların özgürlüğünü savunup Allah’a isyan edecek” demişti.
Bakan başlatmıştı
Eşcinselliğin bir hastalık olduğu ile ilgili tartışmalarını Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Aliye Kavaf başlatmıştı. Kavaf, "Ben eşcinselliğin biyolojik bir bozukluk, bir hastalık olduğuna inanıyorum. Tedavi edilmesi gereken bir şey bence" demişti. Kavaf'ın bu sözleri çok tartışılmıştı.
(soL - Haber Merkezi)
kaynak (http://haber.sol.org.tr/medya/tarafta-escinsellik-gunahtan-bile-kotu-hastaliktan-bile-beter-haberi-31805)
Dostum, neden bu kadar önyargılı olduğunu anlamıyorum.. Taraf'ın 'HerTaraf' isimli köşesinde, çeşitli konularla ilgili yazılar yayımlandığı gibi, belli bir konu hakkında karşılıklı tartışmalar da yayımlanmaktadır.. Ve bu şekilde bahsi geçen konu hakkında okuyuculara daha fazla bilgi imkanı sunulmaktadır..
Bildiğiniz gibi Taraf'ın önemli yazarlarının, Ahmet Altan, Murat Belge vesairenin dinle felan alakaları yoktur.. Ama aynı köşede Edip Yüksel'in -Adem'den önce de insanların olduğu, İslam'da Evrimin var olduğu, Harun Yahya'nın sahtekar olduğu ile ilgili- çok aykırı yazıları da yayımlanmıştır.
O yazıdan bir hafta sonra, 10 Ağustos'ta bahsi geçen yazıya bir yanıt da yayımlandı.. Taraf eşcinselliğe şöyle karşıdır, böyle laf eder felan demeden önce bir araştırın, sonra -sırf eleştirmek için- eleştirin;
Bahsi geçen yazının linki;
http://www.taraf.com.tr/haber/ultra-gunah-escinsellik-baglaminda.htm
insan_olmak
13-08-2010, 17:27
sayın sangre
bahsi geçen yazıyı okudum(öyle sol haberde görüm araştırmadan koymadım sizin anlayacağınız(!) )
ama lütfen liberal geçinip eşcinselliğe saydıran gazateyi de burda aklamaya kalkmayalım.
radikal islamcılarla liberalcilik oynamaya kalkılırsa bizim liberal gazetemizde böyle olur.
Saygılarımla
not:yine de türkiyedeki bomboş gazetelerin yanında güzel yazılarının bulunabileceğini düşünüyorum bu sıralar
Dostum, neden bu kadar önyargılı olduğunu anlamıyorum.. Taraf'ın 'HerTaraf' isimli köşesinde, çeşitli konularla ilgili yazılar yayımlandığı gibi, belli bir konu hakkında karşılıklı tartışmalar da yayımlanmaktadır.. Ve bu şekilde bahsi geçen konu hakkında okuyuculara daha fazla bilgi imkanı sunulmaktadır..
Bildiğiniz gibi Taraf'ın önemli yazarlarının, Ahmet Altan, Murat Belge vesairenin dinle felan alakaları yoktur.. Ama aynı köşede Edip Yüksel'in -Adem'den önce de insanların olduğu, İslam'da Evrimin var olduğu, Harun Yahya'nın sahtekar olduğu ile ilgili- çok aykırı yazıları da yayımlanmıştır.
O yazıdan bir hafta sonra, 10 Ağustos'ta bahsi geçen yazıya bir yanıt da yayımlandı.. Taraf eşcinselliğe şöyle karşıdır, böyle laf eder felan demeden önce bir araştırın, sonra -sırf eleştirmek için- eleştirin;
Bahsi geçen yazının linki;
Sayın sangre sizin probleminiz bu zaten Beni yanlış anlamayın özgürlükçüyüz diyorsunuz ama sadece kendinize özgürsünüz, demokrasi diyorsunuz demokrasinin alfabesini bilmeyen adamlarla işbirliği yapıyorsunuz, sırf bir inat uğruna burada akpyle birlikteymiş gibi tavır alıyorsunuz.
Yukarıda neyin ne olduğunu açıkladım, yeterli olduğunu düşünüyorum..
Ayrıca bırakın 'HerTaraf' köşesini, köşe yazarlarında dahi demokrat olmayan -kendine demokrat olan- isimler barındırıyor Taraf gazetesi.. Bunlardan bazıları; Hilal Kaplan, Emre Uslu, Önder Aytaç vb. isimlerdir..
Yani ben Taraf gazetesi yalan haber yapmaz, her zaman demokrat yazarlar bulundurur ve demokrat yazılar yazarlar demedim.. Böyle bir şey demem de zaten.. Hatta Sevan Nişanyan'ın sırf din karşıtı yazılar yazdığı için, -tabi gazete yönetiminin muhafazakar kesim tarafından da okunma (para kazanma) arzusuyla-, işinden olması konusunda da gazeteyi eleştirmiştirm..
Ama alternatiflerine göre gazete, çok daha demokrat, insan hak ve özgürlüklerine saygılı ve Türkiye'deki siyasi ortamı bilen insanlardan oluşuyor.. Hakkını vermek gerek.
Ben escinsel olmakdan gurur duyuyorum !!!!
Bu gibi tipler yiyorsa escinsellerle tartissin..
Üc Bes heretosexual ile escinsellik tartisilamaz !!
Bu ayni 3-5 Ateistin (iclerinde din adami, inancli kisiler olmadan ) birbiriyle DINI tartismasi gibidir !
Ozamanda herzaman Ateistler hakli cikacakdir !!
Gecenlerde gey bir forumda okumustum, konu anneme escinsel oldugumu nasil anlatayim idi. Bir yazar diyordu ki, "annem escinselligi hastalik, bizi de mikrop olarak biliyor ama benim escinsel oldugumu bilmiyor". Eger bu insanlar escinsel hastaligina yaklanmislarsa (!) bundan keyif aliyorlar ve iyilestirilmek de istemiyorlar. Bu durum da özgürlük iddiasinda olanTaraf'a veya baska birlerine escinsellik hakkinda hastaliktir, günahtir gibi haddini asan yorumlar yapma hakki vermemeli. Uzmanlar escinselligin bir hastalik olmadigini beyan etmisler, bunu bilmezden gelip bu konuda sözde uzmanlik yapmak da dogru olmaz.
Bu durum da özgürlük iddiasinda olanTaraf'a veya baska birlerine escinsellik hakkinda hastaliktir, günahtir gibi haddini asan yorumlar yapma hakki vermemeli.
Taraf'ın bahsi geçen köşesinde yayınlanan yazılar, konu hakkında uzman olan kişilerin yazdıkları ve sadece topluma gerçek! bilgiyi vermek amacıyla yazılan yazılar değil..
Taraf'ın günümüz Türkiye'sinde çok farklı bir vizyonu var.. Örneğin bazı konuları, -eşcinsellik gibi- Müslümanlar arasında tartışmaya açarak ve böylece toplumun bu tür konuları sorgulamasını, tartışmasını ve böylece bilinçlenmesi için çaba sarfediyor... Yani bir anlamda kamuoyunu yönlendiriyor.. Bir topluluk arasında tabu sayılan konuları tartışmaya açarak, o topluma ivme kazandırmak istiyor.
Mesela bunu Habertürk kanalı da tartışmalarda yapıyor.. Ama onların yaptığı şey, biraz daha kendi popüleritesini arttırmak ve daha fazla izlenmek, okunmak amacıyla yapılan bir durum.. Kanaldaki tartışmalara çoğu zaman marjinal kişilerin katılması da, bunu kanıtlıyor zaten.
Yani konunun uzmanını alıp gazetede yazısının yayınlanması kolay olan.. Zor olan ise, bu tür konuların tabu sayılan toplulukta tartışmaya yol açmasıdır... Ben çok uzun zamandır Taraf gazetesini takip ediyorum.. Ve olayı da bu yönden görüyorum.
emperrordiablo
14-08-2010, 04:06
Taraf'ın bahsi geçen köşesinde yayınlanan yazılar, konu hakkında uzman olan kişilerin yazdıkları ve sadece topluma gerçek! bilgiyi vermek amacıyla yazılan yazılar değil..
Taraf'ın günümüz Türkiye'sinde çok farklı bir vizyonu var.. Örneğin bazı konuları, -eşcinsellik gibi- Müslümanlar arasında tartışmaya açarak ve böylece toplumun bu tür konuları sorgulamasını, tartışmasını ve böylece bilinçlenmesi için çaba sarfediyor... Yani bir anlamda kamuoyunu yönlendiriyor.. Bir topluluk arasında tabu sayılan konuları tartışmaya açarak, o topluma ivme kazandırmak istiyor.
Mesela bunu Habertürk kanalı da tartışmalarda yapıyor.. Ama onların yaptığı şey, biraz daha kendi popüleritesini arttırmak ve daha fazla izlenmek, okunmak amacıyla yapılan bir durum.. Kanaldaki tartışmalara çoğu zaman marjinal kişilerin katılması da, bunu kanıtlıyor zaten.
Yani konunun uzmanını alıp gazetede yazısının yayınlanması kolay olan.. Zor olan ise, bu tür konuların tabu sayılan toplulukta tartışmaya yol açmasıdır... Ben çok uzun zamandır Taraf gazetesini takip ediyorum.. Ve olayı da bu yönden görüyorum.
Sn.Sangre güzel ajite ediyorsunuz siz de klonlarınız gibi lakin eşcinsellik müslüman toplumunda tabu mudur?Ki taraf bu misyonu üstlenmiş ve toplumuna ivme kazandırma çabasına girmiş ,ayrıca eşcinsellik gene müslüman bir toplumda tabu ise neden tabudur ?Hiç düşündünüz mü_?Dünya sağlık örgütü tarafından kabul görür ki eşcinsellik kişinin tatmin yolunu ve hayata bakışını belirlemesinden başka bir şey değil , bir rahatsızlık değil sadece bir seçimdir?Psikiatrlar hem fikirdir,dünyada artık dernekleşmeleri bile normaldir,hatta AQP sayesinde Türkiye de bile dernek kurabiliyorlar,AQP bu kadar omurga yoksunu ve doğrusunu savunamayacak düzeyde oy avcısı ve kendine tezattır işte...
Peki müslüman toplumu (Türkiye deki)tüm bunlardan habersiz bu kadar geri kalmış ve geri zekalı insanlar mı ki?Taraf kendi kendine bir misyon edinip eş cinsellik konusunu tartışmaya yatırıp tabu olmaktan çıkarmaya çalışıyor?Ayrıca neden çalışıyor ?Yoksa Kurana aykrı hareket mi ediyor taraf bunu yaparken samimi niyeti bu ise gerçekten?İslamda da eşcinsellik haram ve günahtır...O halde taraf da bizim tarafmış yaw :D ne yapsak okusak mı rakı şişesi sarmak yerine :D Ön yargılarımızı yıkıp bir sağlam ...var ondan da mı olsak :D Eş cinsel bile oluruz biz hepimiz ib...yiz diye bağırıp miting yaparız bu ajitasyon ve kıvırma polemikleri ile...
sayın sangre
bahsi geçen yazıyı okudum(öyle sol haberde görüm araştırmadan koymadım sizin anlayacağınız(!) )
ama lütfen liberal geçinip eşcinselliğe saydıran gazateyi de burda aklamaya kalkmayalım.
radikal islamcılarla liberalcilik oynamaya kalkılırsa bizim liberal gazetemizde böyle olur.
Saygılarımla
not:yine de türkiyedeki bomboş gazetelerin yanında güzel yazılarının bulunabileceğini düşünüyorum bu sıralar
Sizler ifade ozgurlugunun ne oldugunu anlamamissiniz daha ama zamanla ogreneceksiniz .... Turkiye'de su ana kadar olmayan bir ortam oldugu icin maruz karsiliyorum ....
Taraf gazetesi yine ifade ozgurlugunun en iyi ornegini vermis gazetelerinde ...
Aciklayayim;
Escinselleri hedef almis bir yazar escinselligi bir hastaliktan ve hatta gunahtan bile kotu oldugu tezini makale olarak yazmis ....
Ama ayni gazete ; baska bir yazarin cevabini da yayimlamis ;
(sayin Sangre'nin verdigi su adreste :)
Siyah ve buyuk puntoyla ne yazmis bu makalede ;
ŞABAN BIYIKLI * / Murat Kapkıner’in “eşcinselliğin günahtan daha fazla bir şey” olduğuna ilişkin yazısı homofobik literatürün nadide bir örneği olarak fakültelerin psikoloji bölümlerinde okutulmayı hak ediyor doğrusu...
Sonrada birbir curutmus Murat Kapkiner'in dusuncelerini ....
Simdi bunun yerine Murat Kapkiner'in boyle bir makale yazmasina izin vermeseniz ne olacakti ? Bu dusuncede olup da karsit dusunceleri duymamis oldugundan bu safsatalara inaniyorlarsa Saban Biyikli'nin cevabini okumadiklari icin buna inanmaya devam etmiyeceklermiydi ....
Demokrasilerdeki ifade ozgurlugunun yarari tam da budur iste .... Hersey ortaya dokulsun tartisilsin ..... Bu herkezi daha da olgunlastiracaktir ....
Taraf boyle bir gazete zaten ... ama Turkiye'de ilk oldugu icin yadirganiyor .. normallesince ortam medyanin buyuk bir bolumu bu seviyeye cikacaktir .....
Sabirla bekliyoruz ...
Saygilar,
3.yol
insan_olmak
14-08-2010, 13:30
Sayın 3.yol
ısrarla tarafı aklama derdindesiniz.Bunun düşünce özgürlüğü ile ilgisi yoktur.
Taraf aslanlar gibi tam radikal islama yanaşır şekilde homofobisini göstermiştir.
Görelim bakalım taraf gazetesinde eşcinsel haklarına dair bir haber,
yazıyı eleştirip;bu homofobidir vb... demek özgürlükçü olmak değildir.
Ama yapamazlar yoksa islamcı abileri tepelerine biner.
Madem taraf bu kadar özgürlükçü bünyesine ulusalcıları da alsın,ülkücüleri de alsın...
sonuçta her kafadan bir ses çıkıyor ifade özgürlüğü varya sonuçta(!)
şeriatçıların kadını aşağılayan yazıları da yayınlansın,
ne güzel değil mi?
düşünce özgürlüğü sonuçta(!)
sonra taraf gazetesi özgürlükçü bir gazete deriz(!)
ne güzel,son olarak ifade özgürlüğü için şunu söyleyebilirim;
''Düşünce özgürlüğünün olmaması, düşündüğünü söyleyememek değildir, düşünememektir”
Saygılarımla
emperrordiablo
14-08-2010, 18:24
Sizler ifade ozgurlugunun ne oldugunu anlamamissiniz daha ama zamanla ogreneceksiniz .... Turkiye'de su ana kadar olmayan bir ortam oldugu icin maruz karsiliyorum ....
Taraf gazetesi yine ifade ozgurlugunun en iyi ornegini vermis gazetelerinde ...
Aciklayayim;
Escinselleri hedef almis bir yazar escinselligi bir hastaliktan ve hatta gunahtan bile kotu oldugu tezini makale olarak yazmis ....
Ama ayni gazete ; baska bir yazarin cevabini da yayimlamis ;
(sayin Sangre'nin verdigi su adreste :)
Siyah ve buyuk puntoyla ne yazmis bu makalede ;
ŞABAN BIYIKLI * / Murat Kapkıner’in “eşcinselliğin günahtan daha fazla bir şey” olduğuna ilişkin yazısı homofobik literatürün nadide bir örneği olarak fakültelerin psikoloji bölümlerinde okutulmayı hak ediyor doğrusu...
Sonrada birbir curutmus Murat Kapkiner'in dusuncelerini ....
Simdi bunun yerine Murat Kapkiner'in boyle bir makale yazmasina izin vermeseniz ne olacakti ? Bu dusuncede olup da karsit dusunceleri duymamis oldugundan bu safsatalara inaniyorlarsa Saban Biyikli'nin cevabini okumadiklari icin buna inanmaya devam etmiyeceklermiydi ....
Demokrasilerdeki ifade ozgurlugunun yarari tam da budur iste .... Hersey ortaya dokulsun tartisilsin ..... Bu herkezi daha da olgunlastiracaktir ....
Taraf boyle bir gazete zaten ... ama Turkiye'de ilk oldugu icin yadirganiyor .. normallesince ortam medyanin buyuk bir bolumu bu seviyeye cikacaktir .....
Sabirla bekliyoruz ...
Saygilar,
3.yol
Vay be ne gazeteymiş ben de yarın yazar olmak için müracat edeceğim bu Tarak denen zımbırtıya ve işe alınırsam hasbel kader Mevlana ile Şemsin birer eşcinsel olduğunu bunun kanıtları ile ortada olduğunu ve eşcinselliğin mesneviden yükseldiğini hatta sünnet olduğunu yazacağım,bu da benim ifade özgürlüğüm olacak :) Sn.3yol bakıyorum artık cevap verebileceğiniz söylemleri muhattap alıyor sizi fena susturanlara yazacak bir şey bulamıyorsunuz...Güldürdünüz gene beni,yalan haber yaptığı ayan beyan ortada iki memeye vatanını satanların yazdığı gazete seviyesine Türk basını çıkacak mış :D var canım zaten öyle gazeteler,ne gerek var edebiyat duayeni havalarında köşe yazısı yazan ucubelere,Şok var Bulvar var işte biraz yapış yapış da olsa harfler silinmeyince okunabiliyor gayet güzel.Hem iki değil onlarca meme koymuşlar içerik olarak,hiç değilse ne olduklarını gizlemiyorlar...
islamneferi
14-08-2010, 18:39
Eşçinsellik iğrenç bir şey olup Lüt Kavminin bile helakına sebep olmuştur. Bu konuyu sayfalarına taşıyan taraf gözümde daha da büyüdü.
emperrordiablo
14-08-2010, 18:43
Eşçinsellik iğrenç bir şey olup Lüt Kavminin bile helakına sebep olmuştur. Bu konuyu sayfalarına taşıyan taraf gözümde daha da büyüdü.
Bana görede islam iğrenç bir şey olup arap dünyasının 3.dünyanın bile gerisinde kalmasını sağlayan yegane sebeptir,buyrun islamfeneri.Fikirler bu kadar temelsizce ortaya atılabiliyor ise bu da benim fikrim...
Sn İslamfeneri,
Sanırım fenerinizdeki ''ampul'' patlamış.
Eşcinsellik nedir, nasıl ortaya çıkar, bir insan durup duruken eşcinsel mi olur, bunun biyolojik ve psikolojik nedenleri nelerdir vs.
Bunlardan herhangi birini araştırdınız mı?
Herkesin başına gelebilir.
Siz de bir eşcinsel olsaydınız fikriniz değişir miydi?
Saygılar.
Sayin islamneferi,lut kavmi masali insanlik tarihinin en büyük masallarindan biri,hadi tevratin tanrisi onlari helak etdide sizinkine ne oluyor?heryil yüzbinlerce escinsel dünyanin cesitli yerlerinde toplaniyor,lut kavmini helak eden allahin,neden onlara birsey yapmiyor?ayrica allahinin swinger ve nudistler hakkinda ne düsünüyor?isin gücün dalga gecmek,,,güzel birseyler yazda millet bi adam görsün.saygilar
Eşçinsellik iğrenç bir şey olup Lüt Kavminin bile helakına sebep olmuştur. Bu konuyu sayfalarına taşıyan taraf gözümde daha da büyüdü.,,
sayın islamfeneri
Bu işin sonucunda Lut'un iki kızıyla birlikte yatması ve İsrailogullarının buradan soy alması meselesi vardır. Bunu da kutluyor musunuz.
saygılarımla
Iste böyle insanlar yüzûnden Tûrkiyede nekadar escinsel müslûman varsa hepsi dinden cikmasini öngörmekdeyim !
Cûnkû bu zihniyet ile hem ayni hava solunmaz hemde ayni yerde yasanmaz. Hemde ortaklasa bir din olmaz ! Kendime olur diye yakistiriyorsa ozaman sende onlardansin dermisim !
Cûnkü dini ile kendini karalayamaz
Neyse söz simdi islamneferine !
Size acik ve net bir soru..
Eger bir cocugun olursa escinsel
Sana bunu söyledikden sonra
OGLUM SEN IGRENCSIN OGLUM SEN CEHENNEMLIKSIN DIYECEK MISIN ?
Bu soruya kivirmadan cevap ver bakalim !
emperrordiablo
15-08-2010, 05:02
Iste böyle insanlar yüzûnden Tûrkiyede nekadar escinsel müslûman varsa hepsi dinden cikmasini öngörmekdeyim !
Cûnkû bu zihniyet ile hem ayni hava solunmaz hemde ayni yerde yasanmaz. Hemde ortaklasa bir din olmaz ! Kendime olur diye yakistiriyorsa ozaman sende onlardansin dermisim !
Cûnkü dini ile kendini karalayamaz
Neyse söz simdi islamneferine !
Size acik ve net bir soru..
Bu soruya kivirmadan cevap ver bakalim !
Sn.İslamneferi yerine ben cevap vereyim olur ha oğlu böyle bir seçim yapmış olsa , tepkisi sandığınızdan çok daha sert ve fiiliyata dayalı olacaktır.Gerçek kadını önce uyar sonra yatağından kov sonrada darp et (güya hafifce imiş falan filan)Diyen bir din erkek görüntülü kadın kimliğine sence neler edebilir?
Kadın kimliğini islamda oturtamamışken,kadın gibi hisseden bir erkek kimliği sece nereye konacaktır...
Bence oğlunu öldürecek ve bu söylediklerini ona söylemek yerine aklınca cehenneme kendisi gönderecektir zaten...
Ama işin en realist kısmı ise eşcinsel seçim yapan böylesine tutkulu bir dindarın oğlu babası tarafından asla bu kimliği ile tanınmayacaktır :D babası oğlum var erkek oğlum aslan oğlum diye kendisini kandıracak bu gerçeği asla göremeyecektir.Tıpkı allah gerçeği ve muhammed gerçeğini göremeyeceği gibi...İç huzuru ve bencil yapısı bu düşünsele asla müsade etmeyecektir...
Sayin diablo yorum icin tskler
Evet Tam Yerinde Bir Söz
Böyle Bir zihniyet Hic Bir zaman cocuklarinin bir escinsel oldugunu ögrenemeyecekler ?
Bu arada escinsellik farklidir !
Kadin gibi hissetmek yokdur ! ( en azinda kendimde öyle )
Eger Kendilerini kadin gibi hissedenler varsa bunlar cinsiyet degistirmeye meyilidir !
Kadin camasirlari giyinip makaj olmaya kadar yani kadin gibi bakimli olmaya güzel olmaya calismaya meyilidir !
Kendinde var olan erkeklikden hic memnun degildirler !!
Ama Bendeki Escinsellik öyle degildir ! Tam bir erkegim. Düsünce yapisi olarak TAM BIR ERKEGI ANDIRIRIM OKADAR !
Yani Kendimden cok memnunum ! Hic bir anormallik falan görmemekdeyim..
Sadece Cinsel ic gücüdülerim ve ilgi duydugum alanda erkekdir olay bundan ibaret !!!
Artik SITEDE BIR ESCINSEL OLARAK BU ZIHNIYETLERE SAVAS ACIYORUM :D
Hadi bakalim kendi aranizda yeterince tartisdiniz birde gelin benimle tartisin bakalim !
Sayın 3.yol
ısrarla tarafı aklama derdindesiniz.Bunun düşünce özgürlüğü ile ilgisi yoktur.
Taraf aslanlar gibi tam radikal islama yanaşır şekilde homofobisini göstermiştir.
Görelim bakalım taraf gazetesinde eşcinsel haklarına dair bir haber,
yazıyı eleştirip;bu homofobidir vb... demek özgürlükçü olmak değildir.
Ama yapamazlar yoksa islamcı abileri tepelerine biner.
Sayin Insan_olmak,
Bircok insan taraf gazetesine karsi on yargili ... hatta hic okumamalarina ragmen karsi fikir sahibiler .... Bu Turkiye'de cok sikca rastlanan bir durum ... bir tur tembellik diye adlediyorum ben .. ve o insanlari dusunme ve arastirma tembeli olarak adlandiriyorum ....
[color=red]"Görelim bakalım taraf gazetesinde eşcinsel haklarına dair bir haber yazıyı eleştirip;bu homofobidir vb... demek özgürlükçü olmak değildir." - Insan_olmak[color]
Yaziyi elestirip homofobi denmesi nasil oluyorda ozgurlukculuk olmuyor ? Taraf gazetesinin ne yazmasi gerekiyor peki ?
Bu da taraf gazetesinden "escinsellik" ile ilgili bir haberlerinin/makalelerinin 10'da biri ....
Eşcinsellik, içki ve diğer benzeri günahlar üzerine
ZEYNEP GAMBETTİ * / Ankara’ya 5. Homofobi Karşıtı Buluşma’ya gelen Judith Butler, Batı’da islamafobi ve homofobinin kaynağının aynı zihniyet olduğunu iddia etmektedir.
http://www.taraf.com.tr/haber/escinsellik-icki-ve-diger-benzeri-gunahlar.htm
Eşcinsellik üzerinden liberal camiaya balans
EVREN ASENA * / Kaplan, eşcinsellere adeta şunları demektedir: Zulüm görmenize karşıyım, ancak fıtrata aykırı dürtüleriniz yüzünden, meşruiyet kazanma mücadelenizi destekleyemem.
http://www.taraf.com.tr/haber/escinsellik-uzerinden-liberal-camiaya-balans.htm
Evet, ‘gay'im ve muhafazakârım
Başta Ortadoğu ülkeleri olmak üzere dünyanın pekçok yöresinde birinci sırada “ötekileştirilmeye” aday onlar... Cinsel tercihleri hastalıktan sapıklığa kadar çok farklı tanımlar altına sokulan gayler biziz aslında.
Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Aliye Kavaf’ın kısa bir süre önce sarfettiği “Eşçinsellik bir hastalıktır” sözleri tepki de çekti, onu haklı görenler de oldu. Eşcinsel dernekleri Kavaf hakkında suç duyurusunda bulunurken, konu daha ziyade heteroseksüeller arasında tartışıldı. Oysa Dünya Sağlık Örgütü 20 yıl önce eşcinselliği hastalıklar listesinden çıkarmıştı.
http://www.taraf.com.tr/haber/evet-gayim-ve-muhafazakarim.htm
Hak isteme hakkı
SAMİM AKGÖNÜL * / Vardığımız noktada artık baraj çatlamıştır. Artık cinsel ayrımcılığa, namus cinayetleri ve kadına şiddete karşı radikal bir açılım beklemek hakkımızdır.
Geçenlerde gazetelerde ülkemizdeki toplumsal gelişmeleri tahlil etmemize araç olabilecek küçük ama çok önemli bir haber yer aldı. Bursa’da yer alan Gökkuşağı derneği (Travestileri Transseksüelleri Gayleri Lezbiyenleri Koruma Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikleri Geliştirme Derneği) üyeleri bir basın toplantısı düzenleyip kendilerine ayrımcılık yapıldığını, fuhuştan başka yaşam kapısı bırakılmadığını, temel insan haklarını talep ettiklerini ve de en önemlisi Kürt açılımı, Çingene açılımından sonra onların da Travesti açılımı istediklerini açıkladılar. (Radikal, 28.03.2010).
http://www.taraf.com.tr/haber/hak-isteme-hakki.htm
Gayleri konu alan bir oyunun elestirisi :
Sevecek kadar sarhoş
Feminist yazar Caryl Churchill’in Seni Seviyorum Diyecek Kadar Sarhoş oyunu iki erkek üzerinden yaşadığımız dünyayı sert bir şekilde eleştiriyor
http://www.taraf.com.tr/haber/sevecek-kadar-sarhos.htm
Bunlar benim 10 dakika icindeki arastirmalarimdan bulduklarim Daha bunun gibi duzunelerce makale var taraf gazetesinde.... Diyorumki kendinizi tembel yetistirmeyin ... Fikir sahibi olmadan once bir arastirin .... Benim icin degil ya da onlar icin degil .... sadece kendiniz icin ....
Saygilar,
Evet islamneferi,escinsellere tu kaka diyen allahin,swinger,nudist ve fkk cilar hakkinda nasil bir ayet yollamis?veya onlar hakkinda ne düsünüyor?.saygilar
islamneferi
15-08-2010, 17:43
Soru çok basit. Çocuğunuzu doğru yetiştirirseniz olmmaz. İçinde
Allah(c.c.) korkusu ile yetişen ve bu bilgileri edinen bir kişi zaten nefsine yenik düşmez. İbadet özellikle oruç işte buun için var. Ama bangır bangır "bakın eşcinsellik ne kadar normal" diye reklam yaparsanız otraya lüt kavmi çıkar.
emperrordiablo
15-08-2010, 22:07
Allah(c.c.) korkusu ile yetişen ve bu bilgileri edinen bir kişi zaten nefsine yenik düşmez. İbadet özellikle oruç işte buun için var. Ama bangır bangır "bakın eşcinsellik ne kadar normal" diye reklam yaparsanız otraya lüt kavmi çıkar.
Bu da konuya değişik bir açıdan taraf'dan bakmak :D işte doğru yetişmek ve eşcinsellik :) Ne alaka ise...
Lüt kavmi ensestle meşhurdur ayrıca ben mi yanlış biliyorum acaba?Eşcinsellik ile ilgisi nedir Sn.İslamneferi,
Tarafa gelince eşcinsellik ile ilgili yazı ve makalelerine ben daha önce sn.3yolun bir eleştirisi üzerine yorum yazdım fakat cevabı gelmedi.Sn.3 yol neden taraf bu misyonu birden sahiplendi kendinde de birden islam camiasını Eşcinsellik konusunda aydınlatma lüzumu gördü acaba_?
Ayrıca Sn.3yol şimdi eşcinsellik size görede normal bir durum mudur?Bir rahatsızlı ya da bir sapkınlık değil midir merak ettim doğrusu o kadar aydınlatıcı yazıyı okuduktan sonra titriniz nedir bu konuda ?
Sayin islam neferi ben LUT kavmini cok iyi biliyorum meraklanmayin !!
Hatta siz onu sadece LUT kavmi olarak biliyorsunuzdur ! Ya ordaki Toplumun ismi nedir peki ?????
Neyse siz oglugunu en iyi sekilde yetistirmeye bakin :hug:Ama aklinizda halen onlara kin ve nefret olursa. cocugun dahi escinsel oldugunu ögrenemeyeceksin !
Bir 30-40 sene sonra ögrenince o günkü psikolojini görmek isterdim :crazy:
Ama soruya NET bir cevap halen veremedin ! Zaten Misallar icinde konusuyoruz. Basit bir cevap deyip gene kivirtmissin..
Asil Soru Basit
Misal oglunun escinsel olursa escinsel
Bunu ögrendikden sonra
ogluna igrencsin, nefretsin, lanetsin oglum sen bir ib nesin diyecek misin bakalim ???
islamneferi
15-08-2010, 23:24
Lüt kavmi ensestle meşhurdur ayrıca ben mi yanlış biliyorum acaba?Eşcinsellik ile ilgisi nedir Sn.İslamneferi,
Öğrende gel...
Misal oglunun escinsel olursa escinsel
Bunu ögrendikden sonra
ogluna igrencsin, nefretsin, lanetsin oglum sen bir ib nesin diyecek misin bakalim ???
1- olayı kişiselleştirmeyin.
2- asıl ben sizi merak ederim o durumda ne diceniz? "Afferin oğlum, tv de, gazetede dergide internette gördüklerini ne güzel uygulamışşsın da rujun biraz taşmış" mı? :D
emperrordiablo
15-08-2010, 23:33
Öğrende gel...
[B]
1- olayı kişiselleştirmeyin.
2- asıl ben sizi merak ederim o durumda ne diceniz? "Afferin oğlum, tv de, gazetede dergide internette gördüklerini ne güzel uygulamışşsın da rujun biraz taşmış" mı? :D
Öğrende gel mi :D Sn.İslamfeneri mazur görüyorum bu tavrınızı ama ben mi yanlış biliyorum diyerek bilmediğimi lütfetmişim zaten size.Buna rağmen öğrende gel üslbunuzu başbakanınızdan mı öğrendiniz?
:D
Neyse öğrenip gelirim peki...
Şunu sormak istiyorum , gazete dergi ve internetten önce eşcinsellik yok mu idi peki sn.İslamfeneri,mesela eşcinsel seçim yapan kediler var :D onlar nereden görmüş acaba bu işi?Kesin onlar da cehennemliktir..
Ayrıca son soruyu ben üstüme alarak cevap vereyim Voldemort da ayrıca cevap verecektir...Toplum içinde normal kavramı içinde yer alacak ve kolay kabul görecek olmadığı aşikar bir kavramı ve yaşama yolunu seçtiği , kolay bir hayatı olmayacağı için oğlum yada kızımın eşcinsel olduğunu öğrenirsem üzülürüm tabii.Lakin O'nun hayatı ve seçimidir.Benim öğretilerim ya da her hangi bir öğreti buna etken değildir,yeterki sağlıklı ve olgun şartlarda bu seçimi yapmış olsun...İslamı da seçebilir benim oğlum ki eşcinsel olmasından bence daha kötü bir durum buna da şükür derim...En azından beyni yıkanmayacak...
Sayin islam neferi igrenctir diyince sanki olay bana karsi kisisellestirmiyorsun !!
Ben sana anlatmak istedigim sey nedir halen anlayabilmismisin ???
Neyin dogru yol , neyin sapiklik , neyin igrenc olup olmadigina SEN KARAR VEREMESSIN !!
Birseyin ne oldugunu bilmeden karar vermek senin haddine degildir !
Bende sana aciklamak istiyorumki eger oglun escinsel olursa artik bu noktadan sonra Escinselligin ne oldugunu ögrenmis olacaksin..
O halde beyninde halen bu kararlar mi olacakdir ??????
halen igrenc, halen lanet , halen ib ne gözüyle bakacak misin ???
Soru net ve basit !
Bekara Kari Bosamak Kolay ! Birsey basa gelmedimi bilemessin !
Ha bu adam daha escinselligin ne oldugun ögrenmesi gerekecek :D
Escinsel = Kendi Cinsine Ilgi duyan
3 e ayrilir !
GAY = Erkek Olup Sadece Erkege ilgi duyan !
Lezbiyen = Kadin Olup Sadece Kadina Ilgi duyan !
Bisexual = Kadin / erkek Hem kadina hemde erkege ilgi duyan !
Gayler ikiy ayrilir
1- Bildigin Normal Erkek
2- Kadinsi Olma Merasini mi
Lezbiyenlerde ikiye ayrilir
1-Bildigin resmen kadin
2-Erkeksi olma merasini mi !
Bisexualler hakkinda pek fazla bilgim yok !
Ama onlarin hallerinden cok memnun oldugu kesindir !
Kadinsi olmaya meyili erkekler genelde o dedigin Makaj sürer kadin gibi giyinir daha dogrusu hatta cinsiyet degistirmeye bile meyilidir !
Kadinlarda böyledir erkek olmak isterler Kendi organlarindan memnun degillerdir !!
Ama bildigin Escinsel erkekler ve kadinlar onlar zaten hallerinden memnunlar bildigin yüzde yüzlük bir erkek karsinda sadece cinsel istegide erkekdir ve ya kadin !!
Burda senin sandigin gibi her escinseller makkaj yapip kadin gibi giyinecek diye bir söz konusu yok . Türkiyedede bir cok escinsel bildigin NORMAL BIR ERKEK yada KADIN !!!!
Cogu korkularina yenik düserek normal evlilik yapmis!
Coguda aile zoru ile evlendirilmisdir !
Bildigin normal bir baba cocugu hatta torunu olan escinseller cooook var aranizdaa uyanmanizin vakti cokdan geldi sanirim !!!
Her 10 Aileden birinde Escinsel var dünyada 650 milyonu askin escinsel oldugu düsünülüyor !
emperrordiablo
16-08-2010, 00:26
Kıyamet yakın desene :D 650 milyon eşcinsel , neredeyse müslümanlar kadar var :D
Kıyamet de gelse de beraber kopsak madem muhah :D
Ya kiyameti sallada :D
650 milyon escinsel niye helak olmuyor :D Cok süper bir masal uydurmuslar !! LUT kavmi helak ediliyor orda 650 milyon varmiydi la :D
Rekoru simdi kiriyoruz eee nerde helak nerde tufan !! :D
emperrordiablo
16-08-2010, 01:32
Ya kiyameti sallada :D
650 milyon escinsel niye helak olmuyor :D Cok süper bir masal uydurmuslar !! LUT kavmi helak ediliyor orda 650 milyon varmiydi la :D
Rekoru simdi kiriyoruz eee nerde helak nerde tufan !! :D
Şimdi yandın işte kesin cehennemliksin sen :D Zaten cennete gidip ne yapacaksın ki huri ile ne işin olur senin :D muhahah :D
muhahah süper oldu :D:D
Bu arada türkiyeden 7 milyonuda yanimda götürcem desene :D
Ben escinselligi normal karsiliyorum ... Ve o insanlarinda insanca haklara sahip olmasi taraftariyim ...... Lezbiyenlerin ve gaylerin bulundugu partilere katildim ve katiliyorum ...aralarinda arkadaslarim var .... o insanlari cinsel tercihlerinden dolayi "ocu" olarak gorulmesine karsiyim ....
Lut hikayesinin escinsellikle alakasi yoktur ... hikayeyi okursaniz gorursunuz ... Lut hikayesi ensestlik uzerinedir ....
Saygilar,
3.yol
Sayin 3.Yol islamda zaten hersey hikaye !!!
Normal karsilasdigin icin TSK ler . Zaten anormal bir durum degil !!
emperrordiablo
16-08-2010, 02:26
Ben escinselligi normal karsiliyorum ... Ve o insanlarinda insanca haklara sahip olmasi taraftariyim ...... Lezbiyenlerin ve gaylerin bulundugu partilere katildim ve katiliyorum ...aralarinda arkadaslarim var .... o insanlari cinsel tercihlerinden dolayi "ocu" olarak gorulmesine karsiyim ....
Lut hikayesinin escinsellikle alakasi yoktur ... hikayeyi okursaniz gorursunuz ... Lut hikayesi ensestlik uzerinedir ....
Saygilar,
3.yol
Sn.3 Yol bende ensestlik üzerine biliyordum , lakin islamneferi buna itiraz etti,neyse doğru biliyormuşum demek ki,lakin sizin normal karşıladığınız bu durumu , din denen olgu pek normal karşılamıyor,şimdi İslam aleminde bu konuyu bu yüzden tartışmaya açtı diyelim Taraf gazetesi ve konuya gelelim,İslam aleminde bu konu tartışmaya açılırken , Tarafın bu yaklaşımı sonrası ne oldu sizce , İslam dünyası en azından eş cinselliği artık mekruh falan mı kabul ediyor?Taraf neden böyle bir misyon edindi kendisine?
Neo-Liberal İslam böyle bir şey mi yoksa?Yakında iki de tefsir çakar , Hoca , ulvi bilgileri ile , dinde eşcinselliğin yanlış algılanıp aslında cehennemlik olmadıklarını ilan eder konu hallolur sanırım...
Belki de Tayyip dönemi dernekleşebilmelerine yönelik kararnameyi akla yatırıp , iktidarı beslemek istemiştir kim bilir,belki de özgürlükçü anayasalarına bir kaç eşcinselin evetini de eklemek istemiştir?
Durun arkadaslar islam neferiMMMM daha soruma cevap veremedi :D
Sn.3 Yol bende ensestlik üzerine biliyordum , lakin islamneferi buna itiraz etti,neyse doğru biliyormuşum demek ki,lakin sizin normal karşıladığınız bu durumu , din denen olgu pek normal karşılamıyor,şimdi İslam aleminde bu konuyu bu yüzden tartışmaya açtı diyelim Taraf gazetesi ve konuya gelelim,İslam aleminde bu konu tartışmaya açılırken , Tarafın bu yaklaşımı sonrası ne oldu sizce , İslam dünyası en azından eş cinselliği artık mekruh falan mı kabul ediyor?Taraf neden böyle bir misyon edindi kendisine?
Neo-Liberal İslam böyle bir şey mi yoksa?Yakında iki de tefsir çakar , Hoca , ulvi bilgileri ile , dinde eşcinselliğin yanlış algılanıp aslında cehennemlik olmadıklarını ilan eder konu hallolur sanırım...
Belki de Tayyip dönemi dernekleşebilmelerine yönelik kararnameyi akla yatırıp , iktidarı beslemek istemiştir kim bilir,belki de özgürlükçü anayasalarına bir kaç eşcinselin evetini de eklemek istemiştir?
Bir daha gereksiz bir kufur etmeyeceginizi farzederek cevap veriyorum;
Taraf gazetisi sonucta bir gazete ..... okurlarinin buyuk bolumu de dindarlardan olusuyor deniyor ???? ( kesin konusamiyorum cunku istatistikleri gormedim sadece bahsi gecti yazilardan birinde) ..... Eger bu dogru ise Taraf gazetesinin bu turlu dogmalari da tartismaya acmasi dindarlarin da bu dogmalari sorgulamasina sebep verecektir ... Bu iyi bir gelismedir .... dindarlarda da gayet pozitif gelismeler vardir ..... "seriat getirecekler" perdesini gozunuzun onunden kaldirip soyle bir baksaniz siz de goreceksiniz bu gercekleri ..... Ilhan Selcuk bile son zamanlarinda AKP'nin seriat meriat getirmek istemedigini anladi ve Hikmet Cetinkaya vasitasiyla duyurdu insanlara hasta yatagindan....
Escinsellerin hakki ve hukuku sorunu partiler ustudur T.C.'de. Su anda benim bildigim kadariyla hicbir parti secim meydaninda escinsellerin hakkini savunamaz ... buna cesaret bile edemez .... Yanlis mi dusunuyorum ? ... Eger oyleyle ise lutfen kanitlayin bana ....
Saygilar,
3.yol
emperrordiablo
16-08-2010, 13:32
Bir daha gereksiz bir kufur etmeyeceginizi farzederek cevap veriyorum;
Taraf gazetisi sonucta bir gazete ..... okurlarinin buyuk bolumu de dindarlardan olusuyor deniyor ???? ( kesin konusamiyorum cunku istatistikleri gormedim sadece bahsi gecti yazilardan birinde) ..... Eger bu dogru ise Taraf gazetesinin bu turlu dogmalari da tartismaya acmasi dindarlarin da bu dogmalari sorgulamasina sebep verecektir ... Bu iyi bir gelismedir .... dindarlarda da gayet pozitif gelismeler vardir ..... "seriat getirecekler" perdesini gozunuzun onunden kaldirip soyle bir baksaniz siz de goreceksiniz bu gercekleri ..... Ilhan Selcuk bile son zamanlarinda AKP'nin seriat meriat getirmek istemedigini anladi ve Hikmet Cetinkaya vasitasiyla duyurdu insanlara hasta yatagindan....
Escinsellerin hakki ve hukuku sorunu partiler ustudur T.C.'de. Su anda benim bildigim kadariyla hicbir parti secim meydaninda escinsellerin hakkini savunamaz ... buna cesaret bile edemez .... Yanlis mi dusunuyorum ? ... Eger oyleyle ise lutfen kanitlayin bana ....
Saygilar,
3.yol
Sn.3 yol ben size küfür falan etmedim yineliyorum , :) O sizin dilbilgisine bakış açınız , içinizin kötülüğü ...
Ayrıca şeriat ve tayyib atıfınıza zaten sizin açtığınız başlıkta ben değindim,inan bana tayeib zaten şeriatı getirebilecek delikanlılıkta olsa idi yeşil bayrağı alır en önde ben koşardım,Onda o yürek zaten yok neo liberal islam diye bunu anlatmak istemiştim,ama yazdıklarıma bir cevaptan çok konuyu saptırmışsınız,şeriat diyen kim?
Tarafın bu haberleri neden yaptığını anlattım ben...
Küfürle ilgili olarak son bir kelam daha edeyim de rahatlayın bari öyle algılamanıza yol açtıysam özür dilerim,lakin ben Ajitasyonun size has bir güzellik olmadığını size yaşatarak öğretmek istedim,insan iyi hissetmiyormuş değil mi...
Eşcinsellerin hakkını savunabilen partiye gelince :)Genelde bunu da neo liberal kalıba bürünmüş partiler yapar...LDP yaptı ÖDP yaptı liberal sol olarak,neo liboş islamcı tayyeib de yaptı...Cesaret edilememe durumu yok anlayacağınız...
Eşcinsellik İnsanın doğasına aykırı eğer kişide hemcinsine ilgi duyuyorsa bu hastalıktır ve tedavi edilmelidir,normal bir davranış olması kişinin özel yaşamı gibi basite indirgenmemelidir..
kitapsızım
16-08-2010, 22:11
Eşcinsellik İnsanın doğasına aykırı eğer kişide hemcinsine ilgi duyuyorsa bu hastalıktır ve tedavi edilmelidir,normal bir davranış olması kişinin özel yaşamı gibi basite indirgenmemelidir..
Sn Kevin,
TD forumlarına hoşgeldiniz.
Bir hastalık olarak gördüğünüz eşcinselliği mesela hangi yöntemle tedavi etmeyi düşünürsünüz ? Fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
neden hastalık çünkü insanlığın üremesi için kadın-erkek ilişkisi olması zorunluluğu gereğidir,ayırca tedavisi ancak kişinin bu rahatsızlığını kabul etmesi ile başlar,bu olmazsa olmazlardandır yoksa bu olayın insanın bir tercihidir yaklaşımıyla olursa tedaviside imkansız hal alır..
emperrordiablo
16-08-2010, 22:28
neden hastalık çünkü insanlığın üremesi için kadın-erkek ilişkisi olması zorunluluğu gereğidir,ayırca tedavisi ancak kişinin bu rahatsızlığını kabul etmesi ile başlar,bu olmazsa olmazlardandır yoksa bu olayın insanın bir tercihidir yaklaşımıyla olursa tedaviside imkansız hal alır..
Oldu olacak tedavi şeklini de yazarsanız aramızda eşcinsel olduğunu beyan eden arkadaşlar var bari naspiplensinler bu ulviyatınızdan...
Yapma ya
Dünyada 650 milyon insan hasta bir tek sen akillisin öyle mi ?
WHO ( Dünya Saglik Örgütü ) Hastalik olarak kabul etmeyip Hastalik Sinifindan cikariyor.
Onlar yaniliyor bir tek sen Dogrusun öylemi ??
Yahu kardesim sirf size INAT OLSUN diye Escinsellige devam !!
Aha bu hastalikdir diye sifa dagitsalar ben gene tedavi olmak istemem !!
Hatta Tedavi olmak isteyecek bir escinsel olacagini hic sanmiyorum !!
Sen degil , senin gibileri degil , Doktorlar ve psikologlar degil senin ALLAHIN bile gelse Escinselin fikrini degistiremez !!
Sirf Size Inat Olsun diye herzaman variz , Sizin söyleniminizle TEDAVI bile olmayacagiz..
Escinsel insanlar hayatta daha basarili , Daha saygili , hösgörü sahibidir !!
Siz ilk önce kendinizi bizimle bir eslestirin ondan sonra hakkimizda yorum sahibi olmayi ögrenin !!
Heterosexual insanlarin Cinsel sapikliklarini ortaya listelesem
Inan Bir erkegin arkasini vurdurmasi ondan daha hayirli cikar !!!
Yapma ya
Dünyada 650 milyon insan hasta bir tek sen akillisin öyle mi ?
WHO ( Dünya Saglik Örgütü ) Hastalik olarak kabul etmeyip Hastalik Sinifindan cikariyor.
Onlar yaniliyor bir tek sen Dogrusun öylemi ??
Yahu kardesim sirf size INAT OLSUN diye Escinsellige devam !!
Aha bu hastalikdir diye sifa dagitsalar ben gene tedavi olmak istemem !!
Hatta Tedavi olmak isteyecek bir escinsel olacagini hic sanmiyorum !!
Sen degil , senin gibileri degil , Doktorlar ve psikologlar degil senin ALLAHIN bile gelse Escinselin fikrini degistiremez !!
Sirf Size Inat Olsun diye herzaman variz , Sizin söyleniminizle TEDAVI bile olmayacagiz..
Escinsel insanlar hayatta daha basarili , Daha saygili , hösgörü sahibidir !!
Siz ilk önce kendinizi bizimle bir eslestirin ondan sonra hakkimizda yorum sahibi olmayi ögrenin !!
Heterosexual insanlarin Cinsel sapikliklarini ortaya listelesem
Inan Bir erkegin arkasini vurdurmasi ondan daha hayirli cikar !!!
Dünya nufusunun 7 milyar yaklaşık olduğu düşünülürse 650 milyondan bahsetmet azınlığın çoğunluğa hakimeti olur buda mantığa aykırıdır..yahu senin ataların hepsi eşcinsel olsaydı sen şimdi bu günlerde olabilirmiydin,ayrıca bu sadece benim fikrim ister katıl ister katılma,yukarıda söylediğim gibi tedavide başarı kişinin kabul etmesi ile başlar yoksa bunu normal karşılarsa tedavi imkansız olur artık o yaşam onun normal fonksiyonu olur,vurdurmaya devam eder..:)
emperrordiablo
16-08-2010, 23:21
Dünya nufusunun 7 milyar yaklaşık olduğu düşünülürse 650 milyondan bahsetmet azınlığın çoğunluğa hakimeti olur buda mantığa aykırıdır..yahu senin ataların hepsi eşcinsel olsaydı sen şimdi bu günlerde olabilirmiydin,ayrıca bu sadece benim fikrim ister katıl ister katılma,yukarıda söylediğim gibi tedavide başarı kişinin kabul etmesi ile başlar yoksa bunu normal karşılarsa tedavi imkansız olur artık o yaşam onun normal fonksiyonu olur,vurdurmaya devam eder..:)
Azınlık deyip küçümsediğin rakam dünya üzerindeki müslümanların yarısından fazladır...O halde siz de azınlıksınız aynı mantıkla sizde devam...
Azınlık deyip küçümsediğin rakam dünya üzerindeki müslümanların yarısından fazladır...O halde siz de azınlıksınız aynı mantıkla sizde devam...
biz burada insan nüfusundan bahsediyoruz yoksa konuda eşcinsellerin dinlere ayrılması gibi bir hususmu vardıda ben göremedim..
yahu Dünyada Islamdan iyi Escinselligi karalayan mi var ???
Sizin Sayiniza bakinca 1 bucuk milyar müslüman !
Pehh Dünyada 7 milyar bunun 1.5 milyari müslüman diger 5.5 milyari ayri din yada ateist !!
Simdi biz hangisine güvenelim Islama mi yoksa 5.5 milyar insana mi ???
Yahu siz CINI bile gecemediniz ! Budizm bile sizin dinden daha fazla inanani vardir !
Siz kendinizi ne saniyorsunuz ?????
Sadece yasadigin topluma göre mi aklin calisiyor hic dünyada bakacak gözlerin yok mu senin ??
Biz burada dinden bahsetmiyoruz eğer bahsedersek Hristyan,İslam ve Musevilik ilk üç sırayı paylaşırki ateistlik ise sıralamaya bile girmez..
emperrordiablo
16-08-2010, 23:47
Biz burada dinden bahsetmiyoruz eğer bahsedersek Hristyan,İslam ve Musevilik ilk üç sırayı paylaşırki ateistlik ise sıralamaya bile girmez..
Bizde dinden bahsetmiyoruz siz eşcinselliğe ne gözle bakıyorsanız biz de islama o gözle bakarsak iş içinden çıkılmaz bir hal alır,ayrıca iddaa ediyorum,dünya üzerinde yaşayan ateist sayısı müslümandan zaten fazla , hristiyanlık ve musevilikten size ne ki onları semavi olarak siz görüyorsunuz onlar ise müslümanları adam yerine bile koymayıp terörist olarak görüyor,sözüm ona hukuken bende müslümanım yaptığınız sayımlarda ben ve benim gibiler de var,kimliğime ateist yazdıramıyorum ki...
Sayin Kevin iste bir soru sorulmus ?
Bu Hastaligin Sifasi nedir peki ???
Buna Kivirmadan cevap verin !!
Sifasini bilmedigin birseye hastalik deme hakkini nerden aliyorsun ???
Hadi kivirmadan cevap bekliyorum !!
Ayrıca öncelikle uslüplerimiz biraz daha düzgün olursa birbirimizi daha iyi anlayabiliriz kanısındayım..
Hastalık olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok..değilmiki insanlık kadın ve erkek diye katagoriye ayrılmış..eğerki sen kurtulmak istersen kendin cinsellik üzerinde yoğunlaşmayacak kendine başka uğraşlar bulacaksın,manevi olgularla kendine öz güvenini sağlıyacaksın neden bir kadın değilde erkek olarak dünyaya gelmenin gayesinin ne olduğunu idrak etmeye başlayacaksın..
emperrordiablo
17-08-2010, 00:10
Ayrıca öncelikle uslüplerimiz biraz daha düzgün olursa birbirimizi daha iyi anlayabiliriz kanısındayım..
Hastalık olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok..değilmiki insanlık kadın ve erkek diye katagoriye ayrılmış..eğerki sen kurtulmak istersen kendin cinsellik üzerinde yoğunlaşmayacak kendine başka uğraşlar bulacaksın,manevi olgularla kendine öz güvenini sağlıyacaksın neden bir kadın değilde erkek olarak dünyaya gelmenin gayesinin ne olduğunu idrak etmeye başlayacaksın..
sn.Arkadaşım,
Sadece insanlık mı eril ve dişil olarak ayrılmıştır?Tüm hayvanlar da mevcut ve sık görülen bir özelliktir,özellikle memelilerin tamamında...
Lakin bu hastalık hayvanlarda da görülebilmek de onlara ne gibi bir özgüven , maneviyat ve tedavi yönteminiz olacak peki?Ayrıca benim özgüveni bir müminden 10 kat daha fazla eşcinsel arkadaşlarım vardı,özellikle bayanları inceleyin,öz güveni en tavanda olanlar lezbiyenlerdir_?
Hatta bu özgüven yüzünden lezbiyen oldukları bile söylenebilir belki,erkeğe ihtiyaç duymayıp sadece kadın olarak ayakta kalabilme duygusu ile...
Hastalıkların tamamının teşhisi katii ise tedavi yöntemi aynıdır,sizin özgüven teoriniz farmakolojik olarak şu an çöktü sanırım...Ayrıca gene özgüveni arttıran ilaçlar vardır,erkek bir eşcinsele bu ilaçlardan versek _?Acaba iyileşir mi?Oysa Travestilerin çoğu zaten kullanıyorlar bu ilaçları :D sırf makara olsun diye_?
Ee Hem kadin hemde erkek olarak dogan Insan iki tane cinsiyeti bulunan Insan
Hangi Katagoriye Aitmis ????
emperrordiablo
17-08-2010, 00:15
O takdiri ilahi :D karışma sen :D allahın sınavı işte :D yada bana kalırsa bir çeşit defolu üretim olsa gerek,tanrıda arada hata yapabiliyor :D
Madem bu escinsellik hastaliksa neden GÜNAH ???
Insanligin var olusundan beri Dünyaya gelmis gecmis bütün doktorlar buna bir cözüm bulamadi , demekki cözüm sadece allahda !
O halde hastaliksa neden günah ????
Hani nerde Allahin sifasi
Yoksa Kurani Kerim Yalan mi söylüyor ???
26:80 - "Hastalandığım zaman bana O, şifâ verir."
Şimdi siz dostum tabiki olaya alaysı ifadeyle yaklaşıp,insanla hayvanı kendine kıyaslama yaparsan ki seninle vakit kaybedilecek zamanımızın olmadığıdır..
Ve siz Voldemort arkadaşım evrende var olan çoğunluk kadın ve erkek örneğini bırakıp her iki cinsiyeti taşıyan örneği kendinize baz aırsanız tabiki bulunduğun hali normal görürsün..
zaten hastalık dediğimiz olay normal gelişimin dışında olan hadiselerdir..
Şimdi siz dostum tabiki olaya alaysı ifadeyle yaklaşıp,insanla hayvanı kendine kıyaslama yaparsan ki seninle vakit kaybedilecek zamanımızın olmadığıdır..
Ve siz Voldemort arkadaşım evrende var olan çoğunluk kadın ve erkek örneğini bırakıp her iki cinsiyeti taşıyan örneği kendinize baz aırsanız tabiki bulunduğun hali normal görürsün..
Insanligin var olusundan beri Dünyaya gelmis gecmis bütün doktorlar buna bir cözüm bulamadi , demekki cözüm sadece allahda !
ŞUARA 80. Hastalandığım zaman bana şifa veren O’dur.
Benim sizin durumunuzla alakalı bir dinsel tavsiyeden özelliklede İslamla ilgili bir önerim olmadıki,sizde var olanın günahmı diye sorarak bakış açısını dinler mevzuuna getirmeniz biraz garip geldi doğrusu..
emperrordiablo
17-08-2010, 00:29
Benim sizin durumunuzla alakalı bir dinsel tavsiyeden özelliklede İslamla ilgili bir önerim olmadıki,sizde var olanın günahmı diye sorarak bakış açısını dinler mevzuuna getirmeniz biraz garip geldi doğrusu..
Tamam o halde hastalık olması ile ilgili olarak ben sorularıma yanıt arıyorum ?Arkadaşım sen hastalık olduğunu iddaa ettin bende aynı hastalık hayvanda da görülebiliyor dedim_?Bunda alaysılık nerede?Senin ifaden eğer hastalık ve tıp bilimi doğrultusunda ise bende bu önermeyi kurduğum da komik oluyorsa bu senin önermen yüzünden , cevap vermek istemiyorsan verme ama insanla hayvanı kıyaslamadım ben bir hastalık durumundan bahsettim sadece...
Cevap veremeyince de insanlara alay ediyorsunuz diye ithamda bulunma...Alay ettiğim yada şaka yaptığım sadece voldemorttu , yazdığı çift cinsiyetli insanlar ne olacak peki cümlesine karşılık...Onla da o kadarlık samimiyetim var ya da bozulmayacağına inandığım için şaka yapmışım ,demek ki...
Sana yazdığım her şey son derece ciddi sorular içeriyor...Ve yanıt bekliyor...
Yahu Sen Kendinle celisiyorsun !!
Cift Cinsiyetli dogan insanlar ERKEK MI OLMAK ISTER yoksa KADIN MI ???
Buna bir cevap veremiyorsun ??
Dünyada sadece normal olan kadin erkek katagorise ise CIFT CINSIYET li insanlarin katagorisinede bir yorum yapman gerekiyor ???
Eger yorum yapamiyorsan Insanlari katagoriye göre ayiramayacagini , hangisinin normal ve ya anormal olacagina sen karar veremeyecegini kabullenmen gerekiyor !!!
Soru basit
Cift Cinsiyetli dogan insanlar KADIN MI OLMAK ISTER YOKSA ERKEK MI ??
Eger Erkek olmak isterse bunu neye göre karar verir ?
Eger Kadin olmak isterse bunu neye göre karar verir ?
Eğer dinsel manada sorarasan Hünsa bilimsel manada sormak istersende çift cinsiyet..
emperrordiablo
17-08-2010, 00:35
Eğer dinsel manada sorarasan Hünsa bilimsel manada sormak istersende çift cinsiyet..
Hünsa mı?Hünsa nedir ?
Teşbihte hata olmaz, sözünü bilmem hatırlatmaya gerek varmıdır.
Hayırdır :) acelemizmi var. Bukadar yukarıdan bakmayınız, karşımızda konuştuğumuz kişiler "insandır".
Toplumun genelinde olan davranış yada durumlar hastalık kabul edilmemektedir.
Bir ülkede insanların %80 i, normal olmayan aynı davranışa sahip ise %20 si hasta sayılır.
Ve voldemort çok güzel sormuş "aragon' dan bıçak gibi 2 mısra" misali.
Madem hastalık, neden günah.
Bu arada hermafrodit canlılar (insan dahil), deniz anaları ve daha doğada bulunan bir çok aynı davranışa ait canlı, allah yaratısı olmasına ve kendi iradeleri dışında olan şeylerden dolayıdamı günaha girecekler.
Örnek verelim, siz doğdunuz....müslümansınız(doğardoğmaz, oda ayrı bi konu)...ve hermafroditsiniz.
Yorumunuz ne olurdu?
Bu ne Perhis , bu ne lahana tursusu ??
Yahu Sen Kendinle celisiyorsun !!
Cift Cinsiyetli dogan insanlar ERKEK MI OLMAK ISTER yoksa KADIN MI ???
Buna bir cevap veremiyorsun ??
Dünyada sadece normal olan kadin erkek katagorise ise CIFT CINSIYET li insanlarin katagorisinede bir yorum yapman gerekiyor ???
Eger yorum yapamiyorsan Insanlari katagoriye göre ayiramayacagini , hangisinin normal ve ya anormal olacagina sen karar veremeyecegini kabullenmen gerekiyor !!!
Soru basit
Cift Cinsiyetli dogan insanlar KADIN MI OLMAK ISTER YOKSA ERKEK MI ??
Eger Erkek olmak isterse bunu neye göre karar verir ?
Eger Kadin olmak isterse bunu neye göre karar verir ?
Cevabı basit hangi cinsiyet ağı basıyorsa kişi zaten onu ister, ve operasyonda tıbbi olarak o şekilde yapılır,ayrıca bu soruyu bana değil çift cinsiyetli olan kişiye sorsanız daha makbul olur, çünkü vücudunda olan eksikliği veya fazlalığı kendisi bizden daha iyi bilir..
Yani Sen diyorsun ki bunun hastalik oldugunu anlamak icin pek arastirmaya gerek yok !!
Cünkü Insanlar Kadin ve Erkek ikiye ayrilir !!
Bunun hastalik oldugunu sen böyle anlayabiliyorsan
Ücünü katagorin nerden cikiyor ??
Ben dermisimki escinsellik cift cinsiyet türemis ! yalniz bedensel olarak degil ruhsal olarak ortaya cikmis bir birey ozaman NASIL HASTALIK Diyebilirsin ????
Cevabı basit hangi cinsiyet ağı basıyorsa kişi zaten onu ister, ve operasyonda tıbbi olarak o şekilde yapılır,ayrıca bu soruyu bana değil çift cinsiyetli olan kişiye sorsanız daha makbul olur, çünkü vücudunda olan eksikliği veya fazlalığı kendisi bizden daha iyi bilir..
Ister Ister Bu Istemek neyin nesi peki arkadas ?????
Hastaligin ürünü mü ??????
Ister Ister Bu Istemek neyin nesi peki arkadas ?????
Hastaligin ürünü mü ??????
çift cinsiyet hastalık değilde neyin ürünü..o zaman..
Ve sayın Voldemort sizinde konuyu başka yerlere çekmeye çalıştığınız o nedenlede tartışmadan uzaklaştığım sizede kendi deyiminizle iyi vurdurmalarla mutlu olmanız..temennilerimle.
Yahu Sen Sorularin hic birine cevap veremedin ki ??
Kendinle celisiyorsun
hastalik diyorun
Sifasi nedir diyoruz bilmiyorsun ama bilmedigini kabul edemiyorsun ??
Konuyu bu sefer katagoriye ayiriyorsun sana ücünsü katagoriyide getirince
Dilin donuyor !!
Asil tartisilmaya degmeyen insan sensin ! Elinde bilimsel bir kanit dahi yok !!
Dünya sadece senin icin döndügünü saniyorsun !!
O yüzden Dogaya aykiri diyebiliyorsun !!
hastalik ise hastalikdir diye bir RAPOR getir göster bana bende bunu kabul edeyim yok öyle yagmalik . Sadece kendi kafandan hastalikdir diye ortaya atmak , cahillikden baska birsey degil !!
Merak etme ben cokda mutluyumdur :D
çift cinsiyet hastalık değilde neyin ürünü..o zaman..
Kendini saglikli sanan hetero babalarin ürünü :D
emperrordiablo
17-08-2010, 00:53
ayrıca hastalık da olsa doğaya aykrı değildir,doğa hastalıkları da içinde barındıran bir fenomendir,lakin bunu anlamasını da beklemiyorum kevin arkadaşın...
Ayrılık da sevdaya dahil :D
Not:Sn.Nova hermafroditi arkadaşa izah etmeyi unutmuşsun :D o yüzden cevapsız kalmış...
Sayin emperrordiablo
Dur degme ayarlamaya calisiyorum :D:D:D
emperrordiablo
17-08-2010, 00:56
Sayin emperrordiablo
Dur degme ayarlamaya calisiyorum :D:D:D
Allah vurmuş bir de sen vurma gariptir boşver :D
Gülmekden koptum ya :D
Cift cinsiyer ve Escinseller Hastalikli diye iddia eden HETEROlar
Cift cinsiyet ve escinsellik hastaliksa bunlar NEYIN ürünü sorusuna ?
Gene Hetero BABALAR cikiyor karsima :D:D:D:D
Buna niye yorum getiremedin !!!!
Madem hastalik ozaman hastalik sizin ta kendinizde
Escinselden önce Escinseli meydana getiren babalar getirmeden önce dnalarini kontroll ettirseler iyi olur !! :D dimi Kevincim
O halde cocuk yapmadan önce bir doktorda DNA kontroll ettirki sende escinsel cocuk dogmasin :D eger doktor sende escinsel cocuk dogacak derse ozaman hic cocuk yapma
yoksa nüfüsü 650.000.001 yaparsin :D
ayrıca hastalık da olsa doğaya aykrı değildir,doğa hastalıkları da içinde barındıran bir fenomendir,lakin bunu anlamasını da beklemiyorum kevin arkadaşın...
Ayrılık da sevdaya dahil :D
Not:Sn.Nova hermafroditi arkadaşa izah etmeyi unutmuşsun :D o yüzden cevapsız kalmış...
Hermafrodit kelimesi latince kökenli olup: hem "cucu" su, hemde "mumu" su olan canlılara denir.
Bu canlılar, hem erkek hemde dişi cinseşl organına sahiptir.
Eski inanışlarda, en kutsal canlılardan birisi sayıldığını duymuştum biyerden, fakat kaynağı hatırlayamıyorum.
Yahu Akil var mantik var
Escinsellik hastalik olarak kabul edersek bunun kökeni gerekiyor !!
Eger Ben Escinsel isem ozaman babaminda escinsel olmasi gerekiyor dedeminde onun babasininda demi ecdanininda ZÜRRIYETININDE ve bütün insan ADEM DEN GELDIGINI VAR SAYARSAK OZAMAN ADEMINDE escinsel olmasi gerekiyor :D
Ama sizdeki düsünceler armut pis agzima düs misali !!
Escinsellik daha bir dnasal kanit bile ortaya cikmadi bu nerden nasil gelip bana bulasacak sayin Kevin ???
A benim Akilli kardesim :D
650 milyon insana birden bu hastalikda neyin nesi ???
Yani simdi dünyada yasayan 650 milyon var ya yasayipda ölenleri bir araya toplasak
Inan yasayipda ölen müslümanlarla ve simdi müslümanlarin saysinin 10 kati eder !
Wow ne hastalikmis bea :D
Ee kardesim cocuk yapmadan önce DNA larini kontroll edecek misin :D
Malum adami hasta eden sizlersiniz ancak sizden bulasiyor :D
emperrordiablo
17-08-2010, 01:57
Bi sn.voldemort arkadaşın (üzgünüm ama kullanacak başka kelime bulamadım )cehaletinden sıkıldım artık.Bırak biraz aydınlatalım bu cehaleti,
Şimdi Sn.Kevin bu hastalık tanımlamanız henüz tarafımdan onay görmemiş olsa da , varsayalım öyle olsun, o halde bana bu hastalığı ve zaafiyeti biraz anlatın , mesela genetik olmak zorunda değil diyorsunuz,o halde kaynağı ne olabilir yada biliyorsanız eğer nedir?
virütik mi?Böyle bi virüs bulunmadı ama...
Psikolojik mi?Patalojik mi?Her ikisi birden mi?
Hastalığın tanımını yapar mısınız bana herşeyden önce , bu kavramın kafanızda net olmadığı açık...
Tamam Voldemort sen iyice cıvıttın,hastalık değil bu tercih meselesi özür,yoksa bizde inbe olup gitceğiz...:D
emperrordiablo
17-08-2010, 02:00
:) Ben cevap alamayacağım anlaşıldı...
Bu şekilde konu aydınlığa kavuşmaz ki...Neyse ...
:) Ben cevap alamayacağım anlaşıldı...
Bu şekilde konu aydınlığa kavuşmaz ki...Neyse ...
aydınlığını isteyen kimki adam halinden çok memnun bizemi düştü şimdi onun halini kurtarmak..
Ya arkadas sende SIKMAYA basladin :D
Tamam kabul ediyorum bu bir hastalik :) Ve Atesliyim doktora ihtiyacim var doktorum olur musun ????
malum hasta diye ortaya atan sensin !
Birseyin hastalik oldugunu bilmen icin onu arastirmis olman gerekiyor sayin Prof.Dr.Kevin
Yarin geleyim mi iyilesmeye :D Yüksek Ates var :D Koptum
vay be simdide tercih meselesi :D
Ozaman özellikle seni TERCIH ediyorum Kevin :D
emperrordiablo
17-08-2010, 02:07
aydınlığını isteyen kimki adam halinden çok memnun bizemi düştü şimdi onun halini kurtarmak..
Onu değil senin konuya bakışının yanlışlığını aydınlatacaktık zaten ama sen hala cevap veremeyeceğini bildiğin sorularla muhattap olmaktan kaçmak için polemik aranıyorsun :) Bence esas hastalık budur , kendi iddasının arkasında duramayıp körü körüne bir inanca bağlılığın eseri olaraktan dünyayı ve algısını şekillendirmek...Toplumsal bir hastalıktır lakin,bireysel olarak bir şey ifade etmez,adına da Din denir,Semptomları Yobazlık,bağnazlık,biat kültürü ve cehalettir...
Onu değil senin konuya bakışının yanlışlığını aydınlatacaktık zaten ama sen hala cevap veremeyeceğini bildiğin sorularla muhattap olmaktan kaçmak için polemik aranıyorsun :) Bence esas hastalık budur , kendi iddasının arkasında duramayıp körü körüne bir inanca bağlılığın eseri olaraktan dünyayı ve algısını şekillendirmek...Toplumsal bir hastalıktır lakin,bireysel olarak bir şey ifade etmez,adına da Din denir,Semptomları Yobazlık,bağnazlık,biat kültürü ve cehalettir...
+ 1905
Baska söze ne hacet !!!
Yaw Woldemort senin tezinle hareket ettik birde forum yönetiminden ceza puanı aldık biz sana ne ettik elimizimi bile değmedikki ..aman benden uzak ol hade bakimmmm..:hand:
emperrordiablo
17-08-2010, 02:12
+ 1905
Baska söze ne hacet !!!
+1905 mi :D o ne yaw :D Galatasarayın kuruluş yılı :D
Evet takinti yaptim bunu :D GS yi andiriyor bir yandan :P
sizin işiniz vasa yoksa dinmi..? onada bir tecih meselesi olarak bakmak gibi bir hasletinizdemi yok..
Yaw Woldemort senin tezinle hareket ettik birde forum yönetiminden ceza puanı aldık biz sana ne ettik elimizimi bile değmedikki ..aman benden uzak ol hade bakimmmm..:hand:
yaw yemisim ceza puanini :D Paylasalim istersen :whoo:
Senin buna hastalik diyebilmen icin bilim adami ünvanini alman gerekiyor !!
Bunu bir hastalik olarak bilimsel yoldan kanitla dünyadaki bütün doktorlar sana ITAAT etsin :D
:smokin:
Bilmedigin , beceremeyecegin , ardindan gelecek olan sorulara cevap veremeyecegini BUNLARI YAZMADAN ÖNCE DÜSÜNMEN gerekiyor !!
Yoksa kacarsin böyle canim benim :angel:
uleeeee ben ne etmişim bu konu inbelerin konusu imişde haberem yokmuş kusura kalmayin arkideşler,yanış yerde imişim özür...
emperrordiablo
17-08-2010, 02:20
sizin işiniz vasa yoksa dinmi..? onada bir tecih meselesi olarak bakmak gibi bir hasletinizdemi yok..
Tabii ki yok Sn.Kevin siz islamı bilinçli olarak mı seçtiniz?Din bir seçim değil bir dogmadır...Benim bile kimliğimde daha öncede söyledim müslüman yazıyor?Sizce ben müslüman mıyım?Bence değilim.Ama Devletten iyi bilecek halimiz yok , fıtratımızda da var katii allahtanda iyi bilemeyiz,lakin bu dini ne çocukluğumda ne bugün ne de yarın kabullenmedim kabullenmeyeceğim,Müslüman çocuk yoktur,müslüman ailede doğmuş bir çocuk vardır,ailesi tarafından öğreti ve gördükleri ile müslüman edilir,aynı çocuk bebeyken bir katolik rahibe verilse katolik olarak yetişir?Seçim göremiyorum , lakin bir seçim şansınız var o da sonradan değiştirmektir,ama var olanı seçmek yada seçmemek şansınız ne yazık ki yok...
İşimiz gücümüz din mi ye gelince hayvanseverler forumunda yazmıyorsunuz...Girdiğiniz forumun içerik ve işlevselliğini tartışmayalım isterseniz,burada olmak da sizin seçiminiz...Ama iki üç ateisti imana getireyim mantığı ile girdiğiniz forumda evrime mizahi bakış diye izlediğiniz saçmalık videosunda olduğu gibi karşınızda çoluk çocuk bulamayınca böyle veryansın etmeniz de sizin ironiniz...
emperrordiablo
17-08-2010, 02:22
uleeeee ben ne etmişim bu konu inbelerin konusu imişde haberem yokmuş kusura kalmayin arkideşler,yanış yerde imişim özür...
Gene yanlışınız var konu Taraf Gazetesinin eşcinselliğe bakış açısı.Taraf okurlarından biri iseniz bu eleştiriyi gazetenize yapın...Değilseniz sadece eş cinselliği tartışmak için evet yanlış başlıktasınız...
Neyse umarım zekanızı tam tartamadığım için şaka mı ciddi mi yazdığınızı anlamadığım, yazılara benim gayet ciddi verdiğim cevapları bu sefer beğenmiş sizle dalga geçilmediğini idrak edebilmişsinizdir...
Sayin Kevin kaldiki mitnick
hacen inbe demek :D nereye inelim arkadas
habire bozuk plak gibi in beeeeee diyip duruyorsun :D
Zaten Konuda gittikce asagilara iniyor :D Kuranda gökten iniyor :P
Insaf be arkadas :D
Foruma En Son Üye Olan Sensin :D
http://i34.tinypic.com/2m4aik1.jpg
Mesaj Istatiklerine bakiyoruz 26 Mesajinadn ilk ikinci Mesajin ise buraya patlamis :D
En cok Mesajin ise burada :D
:fencing::gossip::noidea::peace:
Voldemort arkadaşım eğer sizi kırdı idiysem özür dilerim,birden buraya dalmışım işte elimde olmadan...
Haci biz aliskiniz böyle kavgalara !!!
Bana hic dokunmaz biri hastada desede
Malum Ben kendimi bana hasta diyenden daha iyi bilirim !
Hasta olmadigim icin benim icin bir sorun degil !!
Kafam calisiyor hemde iyi basiyor zekam iyidir bunlar yeter bana !!! :D
faydasızım
17-08-2010, 19:19
insanların cinsel tercihlerine hastalık gözüyle bakan ve ya haram helal gözüyle bakan insan din kurum v.b. asıl onlar hastadıur ...
Dimi mesela onun bir tedavisi var !
ve Dinden cikmakdir !!
Burada birde şunu gördüm insanlar zaaflarının esiri olup dininde bunları günah kavramlarıyla yasaklaması ile ,zaafı olanlar dinden çıkmak gibi bir yönteme başvurmuşlar..
Burada birde şunu gördüm insanlar zaaflarının esiri olup dininde bunları günah kavramlarıyla yasaklaması ile ,zaafı olanlar dinden çıkmak gibi bir yönteme başvurmuşlar..
Cok yanlis ama sayin Kevin...Inancli escinsellerin neler cektigini, kendi nefisleriyle böyle proplemlere sahip olmayan herkesten daha cok nasil mücadele verdiklerini ve Allah'tan nasil yardim umduklari ve Allah'tan gelmeyen yardimlar, son care olarak bekledikleri ama bir türlü olmayan mucize icin ne kadar üzüldüklerini varsa bir Allah bilir bir de kendileri...Intihar eden escinsellerin büyük orani daha önce cok dindar ve escinsellik gibi ayip ve cok büyük bir günahla yasamaktansa ölmeyi tercih eden kisilerdir.
Bazilari intihar edecek duruma gelen kadar hic bir sekilde daha önce seks veya escinsel iliskiler yasamadiklari halde bunun nereden gelsigini anlayamadiklari, bunun bir günah oldugunu düsünerek neden sadece kendilerinde böyle bir seyin oldugunu, hic bir sekilde seks yapmadiklari halde bunun neden gitmedigini, neden cezalandirildiklarini veya diger insanlardan daha cok sinandiklarini, Allah'in neden seytani geri tutmadigini ve denemesine izin verdigini , oysaki cok ahlakli bir yasam yasiyor olduklarini, hatta bazilarinin din adami oldugu ve her türlü ibadeti yaptigi halde , gündüzleri sadece Kuran ayetleri okudugu, namaz kildigi,defalarca dua ettikleri halde, bu escinsel güdülerin ve hislerin neden gitmedigini, Allah'in kendilerine neden yardim etmedigini, gündüzleri düsüncelerini Kuran ayetleri okuduklari icin temiz tutabildikleri halde neden geceleri uykuda rüyalarinda en korunmasiz olduklari zamanda Allah'in bu ahlaksiz rüyalarda yardimlarina kosmadigini , meleklerin seytanlari kovmadiklari ve iyi bir insan oldugu halde Allah'in neden bu tür cirkin rüyalari görmesine izin verdigini ve bir de hosnut olmasdini saglayip rüyasinda gördüklerinden etkilenip bosaldiklari her gün aci ve üzüntüyle tanik olup gün ve gün kahrolmuslardir bu özürleri ve zaafliklari yüzünden.
Bazilarinin son caresi Allah'tan bir mucize beklemek olmustur ama o da gelmeyince Allah'in onlari sevmediklerini düsünmüs ya sinir krizleri icinde kendilerini hastanede bulmuslardir ya da cehenneme layik olduklarini düsünerek suclari olmadiklari halde intihar etmislerdir.
Onlar öldükleri icin durumlarini anlatamiyorlar ve seslerini cikaramiyorlar ama intihar ettikten sonra kurtarilanlar hayat hikayerlerini anlatiyorlar. Dikkatlice dinlenirse...
sayın Alka dediğiniz gibi insanlar bu duruma düşmek istemiyorlar ama bir şekilde çevresel veya genetik bir durumdan dolayı ne yazıkki bu durumlarla karşılaşıyorlar,o nedenlede bir kesim tarafından hastalık olarak görülüyor ama ne yazıkki bu durum bazıları tarafından sanki eşcinsel yaşam tercih edilmiş gibi gözüksede durum öyle değil,içlerindeki hisse yenik düştüklerinden vede bu durumu kabullenmeleride bence bir kaçış olarak görüyorum,bunada dini açıdan bakmak yanlış olur,çünkü bu duruma düşmeyi onlar istemediler vede kınanmamalıdır..
Şimdi hadiseyi din baskısı gibi gösterip onlarında inanç kavramından çıkıp bu hayatı benimseyince durumlarından kurtuluyorlarmı tabiki hayır sadece olsa olsa durumun meşrulaştırılması oluyor ama vaktaki kaybedilen pek çok hususda beraberinde gidiyor..
Cok yanlis ama sayin Kevin...Inancli escinsellerin neler cektigini, kendi nefisleriyle böyle proplemlere sahip olmayan herkesten daha cok nasil mücadele verdiklerini ve Allah'tan nasil yardim umduklari ve Allah'tan gelmeyen yardimlar, son care olarak bekledikleri ama bir türlü olmayan mucize icin ne kadar üzüldüklerini varsa bir Allah bilir bir de kendileri...Intihar eden escinsellerin büyük orani daha önce cok dindar ve escinsellik gibi ayip ve cok büyük bir günahla yasamaktansa ölmeyi tercih eden kisilerdir.
Bazilari intihar edecek duruma gelen kadar hic bir sekilde daha önce seks veya escinsel iliskiler yasamadiklari halde bunun nereden gelsigini anlayamadiklari, bunun bir günah oldugunu düsünerek neden sadece kendilerinde böyle bir seyin oldugunu, hic bir sekilde seks yapmadiklari halde bunun neden gitmedigini, neden cezalandirildiklarini veya diger insanlardan daha cok sinandiklarini, Allah'in neden seytani geri tutmadigini ve denemesine izin verdigini , oysaki cok ahlakli bir yasam yasiyor olduklarini, hatta bazilarinin din adami oldugu ve her türlü ibadeti yaptigi halde , gündüzleri sadece Kuran ayetleri okudugu, namaz kildigi,defalarca dua ettikleri halde, bu escinsel güdülerin ve hislerin neden gitmedigini, Allah'in kendilerine neden yardim etmedigini, gündüzleri düsüncelerini Kuran ayetleri okuduklari icin temiz tutabildikleri halde neden geceleri uykuda rüyalarinda en korunmasiz olduklari zamanda Allah'in bu ahlaksiz rüyalarda yardimlarina kosmadigini , meleklerin seytanlari kovmadiklari ve iyi bir insan oldugu halde Allah'in neden bu tür cirkin rüyalari görmesine izin verdigini ve bir de hosnut olmasdini saglayip rüyasinda gördüklerinden etkilenip bosaldiklari her gün aci ve üzüntüyle tanik olup gün ve gün kahrolmuslardir bu özürleri ve zaafliklari yüzünden.
Bazilarinin son caresi Allah'tan bir mucize beklemek olmustur ama o da gelmeyince Allah'in onlari sevmediklerini düsünmüs ya sinir krizleri icinde kendilerini hastanede bulmuslardir ya da cehenneme layik olduklarini düsünerek suclari olmadiklari halde intihar etmislerdir.
Onlar öldükleri icin durumlarini anlatamiyorlar ve seslerini cikaramiyorlar ama intihar ettikten sonra kurtarilanlar hayat hikayerlerini anlatiyorlar. Dikkatlice dinlenirse...
Iste bu ya iste bu !!! Ben bile duygulari bukadar güzel tarif edemezdim
Tebrikler ALKA
sayın Alka dediğiniz gibi insanlar bu duruma düşmek istemiyorlar ama bir şekilde çevresel veya genetik bir durumdan dolayı ne yazıkki bu durumlarla karşılaşıyorlar,o nedenlede bir kesim tarafından hastalık olarak görülüyor ama ne yazıkki bu durum bazıları tarafından sanki eşcinsel yaşam tercih edilmiş gibi gözüksede durum öyle değil,içlerindeki hisse yenik düştüklerinden vede bu durumu kabullenmeleride bence bir kaçış olarak görüyorum,bunada dini açıdan bakmak yanlış olur,çünkü bu duruma düşmeyi onlar istemediler vede kınanmamalıdır..
Şimdi hadiseyi din baskısı gibi gösterip onlarında inanç kavramından çıkıp bu hayatı benimseyince durumlarından kurtuluyorlarmı tabiki hayır sadece olsa olsa durumun meşrulaştırılması oluyor ama vaktaki kaybedilen pek çok hususda beraberinde gidiyor..
Sayin love Kevin
Bu Kesim hangi kesim
Körü körüne inanipda kendileri escinsel olmadigi halde escinseller hakkinda sitem yapan kesimler mi ?
Yoksa bilim adamlari kesimleri mi ????
Bu Kesimi yazarken hangi kesim oldugunu düsünürseniz cok daha makbule gecer
Bu Kesim hep bilgisizlerden olusuyor farkindamisin ??? Toplumda erkekligi kendinlerine bir marifet gören kesim !!
Bu kesim geneldir içerisinde İnançlı olanı var,doktor olanı,üniversite mezunu vs.varda var..önemli olan onun hastalık olduğunu kabul etmeleri yoksası faraziye olur..
Off kevin sen burda nöbet mi tutuyorsun ?
Tamam varsin gelsin hastalik.. Hastaliksa günah kabul etmem ozaman
Inancli inancsiz bütün escinsellerin korkusuz , sakincasiz cinsel iliskiyide girmelerini veya beraber yasamalarini tavsiye ederim !!!
Cennette GILMAN lar var unutmayin :D:D:D
kevin senide davet edelim mi !!! Malum bazilari Hetero olupda erkeklerle cinsel fatazileri ve meraklarida az degildir haaa :D
Homofobik acilimlar, baska birsey degil.
Bazı arkadaşlar "taraf" ta her türlü görüşün özgürce dile getirilebildiği gibi, kuvvetle muhtemel kendilerinin de inanamadığı bir argüman öne sürmüşler...
Ancak belli ki gerçek bu değil;
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=20557&page=9
Ve yine tarafın sürekli fetoş finans destekli reklam gelirleri de dikkat çekici;
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=20557&page=13
Taraf'ın 18/08/2010 günü(rastgele seçilmiştir) reklam verenleri;
Garanti bankası, Türkiye finans
A101 marketleri
Nil yayınevi
Timaş (Osman Can'ın kitabı tanıtılıyor)
Herkes tarafın "tetikçilik" görevi verilmiş bir mecmua olduğunu biliyor!Akit, zaman, yenişafak gibi gazeteler zaten deşifreydi, üstelik "faiz karşıtlığı" gibi, liboşistlerle hayatta anlaşamayacakları bir tavırları da vardı...Oysa muhammed fettullah hoca efendi hazretleri öyle mi ya?
İcabında israile, icabında her hangi bir kartele yakın durup, sürtünen...Dahası kanadı yaralı arıya bal verip, başında yarım saat ağlayan(ağlamaktan başka numarası yok ama hadi neyse...) ancak özünde; vahşi kapitalizmle islamın, hayranlık uyandırıcı sentezini yapabilmiş çooook büyük ve yüce insan!
Ve taraf ile olan bağı da yukarıdaki bağlantılarda apaçık ortaya dökülmüştür.
Ve yine aynı argümana daha önce arkadaşların verdiği çok net yanıt ve hemen ardından gelen can alıcı, sahteyi ayıran, yalanı ortaya döken soru yanıtlanamamış!
Neden taraf'da bir ülkücü yazar yok?
Neden taraf'da bir ulusalcı yazar yok?
Neden hep liboş ve liboşluğa sola dönerek terfi etmiş gurup var...
Neden amerika aleyhine ya da fetoş hoca efendi aleyhine tek bir satır yazmaz?
Neden ABD ırak'ı dağıtıp çıkarken tek bir eleştiri kaleme alınmaz da, söz konusu ülkenin ekonomik tetikçisi "soros"a methiyeler düzülür?
Şu da fikir verebilir;
http://www.odatv.com/n.php?n=taraf-aydinlarin-katliamini-nasil-destekliyor-2402101200
Taraf şeriat yanlısı vesaire bir gazete kesinlikle değildir!
Taraf; insanları sömürme yolunda oldukça kullanışlı, "islam"ı profesyonelce kullanan, ülkemiz liboş ve fetoş takımının gemini tutan, emperyalist güçlerin tetikçisidir!