PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakan din kartını oynuyor!

murted
31-05-2011, 00:01
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan CHP'lileri 'ateist' ilan etti (http://www.haberaktuel.com/basbakan-recep-tayyip-erdogan-chplileri-ateist-ilan-etti-haberi-432166.html)

Bu adam artık beni şaşırtamıyor.

Ateistler, oyunuzu Chp'ye verin. :D

Müslüman yetişmesin diye Kürt çocuklarını yakıyorlar (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17907747.asp?gid=381)

Terörün gölgesi

Sandık güvenliği konusunda yasal düzenleme yapıldı biliyorsunuz. Ancak vatandaşlarımızın gözünü korkutmak için ve beslendikleri terörün devam ettiğini göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Cizre’de imam hatip öğrencilerinin kaldığı yurda molotofkokteyli ile saldırdılar. 13-14 yaşındaki çocukları yakarak öldürmek istediler. Maalesef yanarak yaralananlar oldu.

Camilere el atıldı

Şimdi de camilere el attılar. Sivil cuma eylemleri yapıyorlar. Cuma ne zamandan beri resmi idi ki şimdi sivilleşiyor. Camide imamın arkasında namaz kılmıyorlar. Dışarıda toplanıyorlar. Zaten daha önce Kürtler’in Müslüman olmadığını, Zerdüşt dininden olduğunu iddia ediyorlardı. Güya daha sonra Türkler kılıç zoru ile Müslüman yapmışlar. Hatta Öcalan’ın peygamber olduğunu bile iddia ettiler. Öte yandan Cizre’de bizzat Kürtler’in çocuklarını sırf Müslüman olarak yetişmesinler diye diri diri yakmaya kalkıyorlar. Şimdi, “Gerekirse camileri de ele geçiririz” açıklaması çok manidar.

Bu kez de insanları Bdp'den soğutmak için din kartını kullanıyor. Pervasızca...

Ekrana çıkartmayın

BDP kesinlikle Kürt halkının temsilcisi olamaz. Onlar istismar peşindeler. Bunlara destek vermek teröre destek vermektir. Bunların kesinlikle muhatap alınmaması gerekir. Ben daha önce medya yöneticilerine bunlara prim verilmemesini söyledim. Siz kalkar bunları ekrana çıkarırsanız, karşınıza alıp onların arzu ettiği yönde sorular sorup propagandaları için şahane zemin hazırlarsanız, bizim işimizi zorlaştırırsınız. Medya kendi arasında konsensüs sağlamalı ve bunlara tavır almalıdır.

Her zamanki diktatör edasıyla rakip partinin propagandasını engellemek için insanların hassasiyetlerini kullanarak medyanın işine de karışıyor. Zamanında gazete patronları yazarlarının ne yazdığını kontrol etmeli demiş, teker teker yazarlarla uğraşmaktansa gazetelerin patronlarını tehdit etmişti. Gözümüzün içine baka baka ileri demokrasi nutukları atan, atarken bir yandan da despotluğunu göstermekten geri kalmayan şaka gibi bir adam var karşımızda. Halkın %50'ye yakını kendisine oy verdiğine göre halkımızın espiri anlayışının kıt olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ascendent
31-05-2011, 00:26
Öyle yapacağım zaten. Bu adam bu seçimde oy kaybedecek ve yüzünün hali çok güzel olacak. Gazetecilere ve kendisini eleştirenlere yaptığı zulüm son bulacak.

murted
31-05-2011, 20:38
Kılıçdaroğlu'na seslendi: Elini imam hatiplerin üzerinden çek (http://www.ihlassondakika.com/gazete_baslik_detay.php?hd=379277&id=28359)

Kılıçdaroğlu'na Seslendi: Gölge Etme ! (http://www.aktifhaber.com/kilicdarogluna-seslendi-golge-etme--449251h.htm)

Başbakan Erdoğan, CHP'nin eğitim raporunda yer alan 'imam hatip eğitimi din görevlisi ihtiyacına göre yeniden düzenlenecek' ifadelerini eleştirdi.

CHP'nin eğitim raporunda, imam-hatip liselerinin sayısının, din görevlisi ihtiyacına göre belirlenecek olması, "CHP imam-hatip liselerini kapatıyor" yorumlarına yol açtı.

Şekilde görüldüğü gibi imam hatip liselerine gidenler her bir halt olabilsinler istiyor. O zaman gitmesinler imam hatibe. İmam hatipler din görevlisi yetiştirmek için açılmadı mı?

Öğretmen lisesinden çıkıp da doktor olunamıyor mu? Olunabiliyor. Öyleyse de imam hatipten çıkan da biyolog olabilmeli şeklinde bir argümanları var. Ne kdar boş olduğu aşikar, iki kesimin de ne tarz bir eğitimden geçtikleri belli. Ama gel de anlat.

Firestorm
31-05-2011, 20:41
Yok artık :heh: ben bu konuyu alıyorum murtedd haberin olsun :heh: artık boşbakan ne yapıcagını karıştırdı :heh:

Natan
31-05-2011, 20:47
Öncelikle Murted'e teşekkürler başlık için.
Sayın Erdoğan'ın dinden başka ne sermayesi var ki kullanacak!

Alıştık artık.

Sevgili Ascendent ;

Ben senin gibi düşünmüyorum. Bu seçim sonucunda Erdoğan'ın çok fazla üzüleceğini sanmıyorum. Diktatörün gitme vakti geldi fakat halkımız cahil..

Neva
15-04-2013, 00:03
Din her zaman iyi bir arac neticede.

evrensel-insan
15-04-2013, 00:18
Din her zaman iyi bir arac neticede.

Evet kitle olarak milliyetcilikten daha genis.

Bak bugun ulkede milliyetcilik ve farklari tartisiliyor, peki hic dini elestiren var mi? :)

Herkes birbirine din uzerinden "vuruyor"

Ayrica su an kutlu dogum haftasi.

manve
15-04-2013, 00:23
Her zamanki diktatör edasıyla rakip partinin propagandasını engellemek için insanların hassasiyetlerini kullanarak medyanın işine de karışıyor. Zamanında gazete patronları yazarlarının ne yazdığını kontrol etmeli demiş, teker teker yazarlarla uğraşmaktansa gazetelerin patronlarını tehdit etmişti. Gözümüzün içine baka baka ileri demokrasi nutukları atan, atarken bir yandan da despotluğunu göstermekten geri kalmayan şaka gibi bir adam var karşımızda. Halkın %50'ye yakını kendisine oy verdiğine göre halkımızın espiri anlayışının kıt olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Hitleri'de başa getiren demokrasiydi.Başa gelmek için demokrasiyi kullan başa gelincede demokrasiyi tasfiye etmeye çalış.
Halkımız zaten zekasıyla değil duygularıyla karar verir siyasi konularda.Onun için kandırılması gayet kolaydır.Yeterki Muaviye gibi dini bir maskeniz olsun.
Ama hiç bir yalan sonsuza kadar sürmez.AKP yalanıda sonsuza kadar sürmeyecektir.
AKP nin dindar olmadığı ve olamayacağı az çok anlaşılıyor artık.Başbakanın kendi hırslarından başka hiç bir şeyi umursamayacağıda anlaşılıyor.
Diğer bir hata AKP nin milletimiz milli kutsallarına saldırmaya başlaması.Türklüğü ve Türkçeyi alaya almaları ve tasfiye etmeye çalışmaları.Milletimiz bu konuda çok hassastır ve AKP kendi seçmeninden bile tepkiler görmeye başlamıştır.