murted´isimli üyeden Alıntı
Her zamanki diktatör edasıyla rakip partinin propagandasını engellemek için insanların hassasiyetlerini kullanarak medyanın işine de karışıyor. Zamanında gazete patronları yazarlarının ne yazdığını kontrol etmeli demiş, teker teker yazarlarla uğraşmaktansa gazetelerin patronlarını tehdit etmişti. Gözümüzün içine baka baka ileri demokrasi nutukları atan, atarken bir yandan da despotluğunu göstermekten geri kalmayan şaka gibi bir adam var karşımızda. Halkın %50'ye yakını kendisine oy verdiğine göre halkımızın espiri anlayışının kıt olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
|
Hitleri'de başa getiren demokrasiydi.Başa gelmek için demokrasiyi kullan başa gelincede demokrasiyi tasfiye etmeye çalış.
Halkımız zaten zekasıyla değil duygularıyla karar verir siyasi konularda.Onun için kandırılması gayet kolaydır.Yeterki Muaviye gibi dini bir maskeniz olsun.
Ama hiç bir yalan sonsuza kadar sürmez.AKP yalanıda sonsuza kadar sürmeyecektir.
AKP nin dindar olmadığı ve olamayacağı az çok anlaşılıyor artık.Başbakanın kendi hırslarından başka hiç bir şeyi umursamayacağıda anlaşılıyor.
Diğer bir hata AKP nin milletimiz milli kutsallarına saldırmaya başlaması.Türklüğü ve Türkçeyi alaya almaları ve tasfiye etmeye çalışmaları.Milletimiz bu konuda çok hassastır ve AKP kendi seçmeninden bile tepkiler görmeye başlamıştır.