PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ufo Göreniniz Oldu mu?

TUBA
07-06-2011, 12:30
Belli bir zaman önce ,akşam vakti yıldızları seyrederken beyaz parlak bir cismin kayarcasına gittiğini ve sonunda da kaybolduğunu görmüştüm.

Halk arasında "yıldız kayması" olarak bilinen meteor veya göktaşı olabileceğini düşündüm.

Fakat birkaç gün sonra tekrar aynı saatlerde bu beyaz parlak cismi yeniden gördüm ,gene çok hızlı bir şekilde hareket ediyordu ve sonunda gözden kayboldu ,hala göktaşı olabileceğini düşünüyordum.

Ama daha sonraları bu cismi sık sık görmeye başladım ,üstelik bu gördüklerimde yön değiştiriyordu ,doğudan batıya kayarken batıdan doğuya doğru kaymaya başlamıştı.Bir doğuya doğru bir batıya doğru kayıyordu.

En son olarak dün akşam gene aynı saatlerde gördüm ,üstelik çok daha uzun süreli kaldı gökyüzünde.

Bu sırada yan komşum da balkonda oturuyordu ve ona gösterdim.Gayet sakin bir tavırla bana ,çok uzun zamandır bu cismi gördüğünü ve "herhalde izleniyoruz" demesi benim de göktaşı olarak düşündüğüm cisme bakış açımı değiştirdi.Yani dünya dışı varlıkların (uzaylılar) ufo ile gözlem yaptıklarını düşünmeye başladım.

Ben bu konuları zamanında çok araştıran biri olarak NASA nın bu konu ile görüşlerini de okumuştum.Ve NASA nın bu konuda ki görüşü ,ufo gözlemlenememiştir ,dolayısıyla bu gerçek değildir.

Ama diğer taraftan da dünya genelinde özel çalışan Ufo Araştırma Merkezleri nin bilgilerini okuduğum zaman NASA nın tam tersi bir savunmaları vardı.

Örneğin ,Türkiye de Haktan Akdoğan yönetmeliğinde olan Sirius Uzay Araştırma Merkezi bunlardan sadece bir tanesi.Haktan Akdoğan ,NASA nın elinde bu konu ile ilgili birçok belge ve kanıt olmasına rağmen bunları halktan gizlediklerine dair bir açıklaması var.

Sizlerden bu konu hakkında yardım istiyorum ,gerçekten gördüğüm ufo muydu? Yoksa yanılıyor muyum? Göreniniz oldu mu?

Çünkü ben uzayda yolculuk yapmanın ne kadar zor olduğunu evreni araştırdıktan sonra anlamış biri olarak ,ufo ya pek inanmıyordum.

Şimdiden teşekkürle

Russell
07-06-2011, 12:44
Bir ara dediğin gibi bir şeyler gördüm, hatta daha da fazlasını görmüş olabilirim hatırlamıyorum. Bununda ilgili 2005'te açtığım bir başlığım vardı onu da aradım bulamadım.

Sonradan Carl Sagan'ın karanlık bir dünyada mum ışığı adlı kitabını okuyup hayal gördüğüme ikna oldum. Birkaç yıl sonra sorgulama yeteneğim iyice gelişince Carl Sagan'ın da yalan söylüyor olabileceği ihtimali zihnimde belirdi.

TUBA
07-06-2011, 12:49
sevgili russell

ben 1 veya 2 defa görmedim bu cismi ,defalarca gördüm
komşum bana o cevabı vermeseydi ben gene göktaşı diyecektim
yani fikrimi değiştiren komşum oldu aslında

gördüğümün ne olduğunu tam idrak etmek istediğim içinde konuyu buraya taşıdım ki,gören olduysa bana yardımcı olsun diye

sende gördüğünden bahsettiğine göre ,ufo olayının gerçeklik payı vardır diye düşünmeye başladım

teşekkürler

Natan
07-06-2011, 13:31
Ben de üç kez gördüm. Yalova'da ve Antalya'da . Evimiz çok yüksek bi konumda. Karşı taraf yani İstanbul dahi görülebilir. Akşam vakti tanımlayamadığım ışıklı bir cisimdi bu. İçeri koştum, camera vb. bir şeyle görüntülemek istedim fakat geri geldiğimde kaybolmuştu. Annem de farklı bir zamanda balkonda görmüş.

Antalya'da ise gee yürüyüş sırasında rastladım. Önce yıldız sandım; yıldıza benziyordu. Sonra gözüm takıldı yürürken sürekli kontrol ediyordum. Sonra şüphelendim ve yerimde öylece durup onun hareket edip etmediğini kontrol ettim. Hareket ediyordu. Hızlandı bense peşinden koştum 60 yada 70 metre.

Ortadan kayboldu ve ben 10 dakika gökyüzünü gözlemlemeye devam ettim. Yanımda camera yada cep telefonu olmaamsı büyük talihsizlikti.

Gördüklerimizin herbiri ufo olmayabilir fakat ben gördüklerimin ufo olduğunu düşünüyorum. Ayrıca dünya dışı yaşamın var olduğunu da. Bu konuda çok net gözlem ve veriler var. Nasa da biliyor açıklayabildiği kadar bilgi veriyor sadece.

Tuba, bence gözlemlemeye devam et. Benim de aklıma geldikçe baktığım olur.

TUBA
07-06-2011, 13:42
sevgili natan

bende artık gerçek oluğunu düşünmeye başladım

önceleri insanları herhalde uyutuyorlar ,hikaye anlatıyorlar gibi gelirdi
ama kendim gördükten sonra komşumun da bunu teyid etmesinden sonra ve sizlerden gelen cevaplardan sonra eminim artık

zaten NASA ile ilgili konuları araştırırken ,kesinlikle evrende başka yaşam formları vardır ,derdim ama yolculuk yapabileceklerine inanamazdım ,evrende yolculuk yapmanın çok zor olduğunu bildiğimden

şayet zekaları çok üstün ve teknolojileride doğru orantılı olarak üstün ise bu mümkün olur

emin ol artık gözlerim hep gökyüzünde olacak:)

tşkler

VraeL
07-06-2011, 14:01
Neden gökyüzünde gördüğünüz ışıklı nesneleri farklı gezegenlere, galaksilere bağlıyorsunuz. Bu gezegende yapılan insan yapımı nesneler olamazlar mı? Vril'leri araştırmanızı öneririm.

TUBA
07-06-2011, 14:06
sevgili vrael

ben ışıklı cismi ne gezegene ne de galaksiye bağladım ,çünkü gezegenin hareketleri bellidir
gökadaları ise gezegenler gibi hareketli değildir ,en azından bize olan uzaklıklarından dolayı (yoksa evrende son sürat gezerler)

gördüğüm cisim çok hızlıydı ,yani bir gezegen hele gökadası olma ihtimalı yoktu

Vril ne oluyor acaba? bilgilendirirsen sevinirim

TUBA
07-06-2011, 14:12
buldum sevgili arkadaşım

Vril : insan yapımı uçan daire

bursali68
07-06-2011, 15:07
Merhaba,

Ben hayatım boyunca bir kez gördüm...Ama UFO mudur değil midir bunu bilmem imkansız...99 depreminden iki gün önce gece saat 01.00 suları ,hava sıcak,balkonda eşim,ben ve annem...Üçümüzün de gözü aynı anda birbirimizden habersiz aynı şeyi gördü...Özellikle ben Bandırma'da bulunan Hava Kuvvetlerinden kalkan jetler sandım,tam anımsayamadım sayıyı ancak 6 veya 7 tane uçak gibi farkettim...Ancak bir anda 180 derece dönüş yaparak ters istikamete gittiler ve de çok aşırı süratliydiler...Ve üçümüz de hemen hemen aynı şekilde farketmişiz birbirimizden habersiz...

Ancak yine de UFO mudur,göz aldanması mıdır bilemiyorum...

Sağlıcakla kalınız...

TUBA
07-06-2011, 15:39
sevgili bursalı

aynı anda 3 kişi yani 6 göz gördüyse bunun göz yanılması olacağını sanmam
1 kişi yanılabilir ama 3 kişinin yanılacağına ihtimal vermem ,dolayısıyla görmüş olma ihtimaliniz çok yüksek

benim bir tanıdığım da gölcük depreminden birkaç gün önce ,bir çok cismin birçok insan tarafından görüldüğü raporunun olduğundan bahsetmişti

bu kadar çok şahite istinaden ,ben artık kesin varlar diyeceğim:)

tşkler

Russell
07-06-2011, 15:40
Benim olayla ilgili bir link buldum: http://www.kilispostasi.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1201

Habere göre 2004 ağustosta görmüşüm, işin inancımı destekleyen tarafı bu olay sırasında bulunduğum yerle kilisin arasında fazla mesafe olmaması ve sabah gazetede kiliste ufo göründü haberini okumam olmuştu.

TUBA
07-06-2011, 15:43
Benim olayla ilgili bir link buldum: http://www.kilispostasi.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1201

Habere göre 2004 ağustosta görmüşüm, işin inancımı destekleyen tarafı bu olay sırasında bulunduğum yerle kilisin arasında fazla mesafe olmaması ve sabah gazetede kiliste ufo göründü haberini okumam olmuştu.

evet haberi okudum ,orada cismin renkli ışıklar saçtığından bahsediyor

ama benim gördüğüm bembeyazdı ,sanki yıldız gibiydi ama çok parlaktı ve çok hızlı hareket ediyordu

Russell
07-06-2011, 15:55
evet haberi okudum ,orada cismin renkli ışıklar saçtığından bahsediyor

ama benim gördüğüm bembeyazdı ,sanki yıldız gibiydi ama çok parlaktı ve çok hızlı hareket ediyordu

Benimki hem savaş uçağı gibi falsolu hareket ediyor hem de ses çıkarmıyordu, hareketlerini izlerken ilk başta sessiz casus uçak falan sanmıştım ama bambaşka bir şey olduğunu sabit de durunca anladım :scared: sabit durduğu yerde 5-6 saniye gibi izleme imkanı buldum, topaç gibi dönüyordu.

Seninki belki meteor yağmurudur, bak bakalım şunun gibi miydi:

http://www.youtube.com/watch?v=7lIhQNvLkaY

TUBA
07-06-2011, 16:01
evet arkadaşım bunun gibiydi ,yani bembeyaz ama çok parlak ve çok hızlıydı

ama ben 1 tane gördüm ve günlerce gözlemledim üstelik hep aynı saatlerde ,akşam 11 civarları

Sangre
07-06-2011, 16:08
Ben de zamanında eski evimizde cin görmüştüm.. Hatta son anda resmini bile çektim.

Ahan da link; http://www.hizliresim.com/img...016299.gif
(http://www.itusozluk.com/img.php/44067a9d398f99658ab2fb431590d1c016299/eti+cin)

Russell
07-06-2011, 16:09
evet arkadaşım bunun gibiydi ,yani bembeyaz ama çok parlak ve çok hızlıydı

ama ben 1 tane gördüm ve günlerce gözlemledim üstelik hep aynı saatlerde ,akşam 11 civarları

Tamam seninki tipik meteor yağmuru o zaman ufoyla alakası yok, belli saatlerde yoğunlaştıkları da bir gerçek zaten.

Bir de şu linkler yardımcı olur sanırım:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Meteor_ya%C4%9Fmuru

http://www.bilim.org/forum/viewtopic.php?p=4112&sid=f773f0588920763d5f4a5b3f5dfc1900

http://www.bilimfeneri.gen.tr/phpBB2/viewtopic.php?f=5&t=3063

TUBA
07-06-2011, 16:18
demekki ilk düşünülen doğru oluyormuş:)

ben ilk gördüğümde zaten göktaşı olduğunu düşünmüştüm ,daha sonra buradan da görüldüğüne dair bilgiler gelince ,kesin ufodur demeye başlamıştım

neyse ki doğrusu buymuş ,gördüğüm ufo değilmiş ve NASA gene haklı çıktı:)

vartor
07-06-2011, 16:19
Cocukken ben de inanmak isterdim UFOlara; hatta beni alip goturseler de, bu dunyanin cehalet dolu yasamindan kurtulsam diye dusunurdum. Daha sonralari, bunca yolu katedip de, insanlarla temasa gecmeyen uzaylilarin da, tanrilar gibi, insan urunu olabilecegini, var olmalarini istedigimiz icin benzetmeler yaptigimiza karar vermem uzun surmedi.
Benim gorusum, maddeyi birakin, enerjinin bile, milyonlarca isik yili uzakliktaki bir gezegenden hareket edip, dunyaya ulasmasi ve yeniden maddeye donmesi mumkun olmayip, tamamen bir utopya oldugu yonundedir.

Firestorm
07-06-2011, 16:28
Cocukken ben de inanmak isterdim UFOlara; hatta beni alip goturseler de, bu dunyanin cehalet dolu yasamindan kurtulsam diye dusunurdum. Daha sonralari, bunca yolu katedip de, insanlarla temasa gecmeyen uzaylilarin da, tanrilar gibi, insan urunu olabilecegini, var olmalarini istedigimiz icin benzetmeler yaptigimiza karar vermem uzun surmedi.
Benim gorusum, maddeyi birakin, enerjinin bile, milyonlarca isik yili uzakliktaki bir gezegenden hareket edip, dunyaya ulasmasi ve yeniden maddeye donmesi mumkun olmayip, tamamen bir utopya oldugu yonundedir.

belki ışık hızı ile gelmiştirler, yada bir çeşit kara delik yöntemi kullanıyordurlar(ıslık calarak uzaklaşır)

Natan
07-06-2011, 17:06
Ben de zamanında eski evimizde cin görmüştüm.. Hatta son anda resmini bile çektim.

Ahan da link; http://www.hizliresim.com/img...016299.gif
(http://www.itusozluk.com/img.php/44067a9d398f99658ab2fb431590d1c016299/eti+cin)

Yerim senin cinini sangre, İnsanları yanlış yönlendiriyorsun bide günaha giriyorsun :)

Şaka bi yana ben gerçekten de Ufo gördüm abicim. Siz ne derseniz diyin. Üstelik burgazadada çekilen görüntüleri izleyin. Ben şimdi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

TUBA
07-06-2011, 17:13
Yerim senin cinini sangre, İnsanları yanlış yönlendiriyorsun bide günaha giriyorsun :)

Şaka bi yana ben gerçekten de Ufo gördüm abicim. Siz ne derseniz diyin. Üstelik burgazadada çekilen görüntüleri izleyin. Ben şimdi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

o görüntülerden çok seyrettim ,acaba doğrular mı?

benim gördüğüm o görüntülerdeki gibi değil di açıkcası
benim gördüğüm yıldız gibiydi ,bembeyaz yıldızdan parlak ve çok hızlıydı

neyse ,belki senin gördüğün gerçektir
kimbilir belki benim gördüğümde gerçektir:noidea:

bu arada sangre iyi espiri yapmış :)

Natan
07-06-2011, 17:33
Tuba;

Sana bahsettiğim video tamamen gerçek. Hata bunu belgelemek için Haktan, Tubitaka götürdü görüntüyü. Tubitak görüntülerin gerçek olduğunu herhangi bir sahteliği içermediğini raporladı. Bu bilimsel belge sirius sitesinde de vardı.

Bu arada videoyu buldum:

http://www.youtube.com/watch?v=2BEM-ObMXJY

Ayrıca Nasa görüntüleri ede var, araştıranlar görebilir..

mahirzz
07-06-2011, 17:40
nasa bu konuda bildiklerini açıkladığını ve %100 şeffaf olduğunu düşünmemekteyim.
çünkü eğer bu şekilde bilgileri varsa bunları saklamak için bir hayli sebebleri de olabilir.

insan oğlu eğer NASA gibi bir kurum olmasa senin gibi, benim gibi, hatta 2-3 tane ülke hariç diğer ülkelerin kendi bilgileri ile bunları teyit etmeye güçleri / bilgileri yetmeme ihtimali yüksek. bu dünya da ki uzay ile ilgili en yetkin kurum herhalde nasa dır. o da amerikan devletinin bir kurumudur. dünya liderliği konumundaki bu ülkenin bu kurumu da bilimsel ama devlete bağlıdır. bu durumda basına, topluma açıklanacak bilgiler amerikan devletinin onayına tabii ki uğrar.

eğer bu varsa da nasa nın en akla yatkın hareketi zaten bu konuda "yok böyle bir şey" demesidir.

bazı kaynaklara göre nasa gizli çalışmalarını 51. bölge (area 51) denilen bölgede yapmaya başladı, toprak altında dağların içindeki tesislerinde ve girişin yasak olduğu bir bölge idi burası. yakın zamanda ise artık burası çok ayyuka çıkdığı için şimdilerde nasa güney kutup bölgesindeki tesislerinde bu işlerini devam ettirmekte imiş.

bugün nasa bildiği şeyleri açıklasa dünya hayatının düzeni açısından bir kaoso sürüklenmeyeceği ve yaşanacak gerginlikleri de hesaba katmış olabilirler. bu da bu tür bilgileri saklamaktaki sebeblerinden biri olabilir.

TUBA
07-06-2011, 17:41
sevgili natan

evet ben bu görüntüleri seyretmiştim ,hatta bahsettiğin NASA ile ilgili videoları da seyretmiştim

gerçi NASA hala yalanlamakta ,doğru olmadığını savunmakta ,tabiki bilemiyoruz ne kadar doğru söylüyorlar

yani sence doğru olduğuna inanalım mı?

benim gördüğüm göktaşı mıydı ,ufo muydu?

neyse ben gene takipte olacağım ,akşamları gökyüzünü seyretmeye devam:)

TUBA
07-06-2011, 17:47
nasa bu konuda bildiklerini açıkladığını ve %100 şeffaf olduğunu düşünmemekteyim.
çünkü eğer bu şekilde bilgileri varsa bunları saklamak için bir hayli sebebleri de olabilir.

insan oğlu eğer NASA gibi bir kurum olmasa senin gibi, benim gibi, hatta 2-3 tane ülke hariç diğer ülkelerin kendi bilgileri ile bunları teyit etmeye güçleri / bilgileri yetmeme ihtimali yüksek. bu dünya da ki uzay ile ilgili en yetkin kurum herhalde nasa dır. o da amerikan devletinin bir kurumudur. dünya liderliği konumundaki bu ülkenin bu kurumu da bilimsel ama devlete bağlıdır. bu durumda basına, topluma açıklanacak bilgiler amerikan devletinin onayına tabii ki uğrar.

eğer bu varsa da nasa nın en akla yatkın hareketi zaten bu konuda "yok böyle bir şey" demesidir.

bazı kaynaklara göre nasa gizli çalışmalarını 51. bölge (area 51) denilen bölgede yapmaya başladı, toprak altında dağların içindeki tesislerinde ve girişin yasak olduğu bir bölge idi burası. yakın zamanda ise artık burası çok ayyuka çıkdığı için şimdilerde nasa güney kutup bölgesindeki tesislerinde bu işlerini devam ettirmekte imiş.

bugün nasa bildiği şeyleri açıklasa dünya hayatının düzeni açısından bir kaoso sürüklenmeyeceği ve yaşanacak gerginlikleri de hesaba katmış olabilirler. bu da bu tür bilgileri saklamaktaki sebeblerinden biri olabilir.

51.bölge de bir zamanlar çalışmış olan ufolar üzerinde çalışma yapmış olan Bob Lazar ın bir itirafı var bu konu ile ilgili

ve Bob Lazar ,amerikanın teknolojiyi düşen birçok ufodan aldığını ve 51.bölgede birçok ufo nun bulunduğunu ve amerikanın da bunu gizlediğini söylemiş

ne kadar doğrudur bilimez tabiki

mahirzz
07-06-2011, 17:55
rossvelt olayını biliyor musunuz ?

TUBA
07-06-2011, 18:04
rossvelt olayını biliyor musunuz ?

evet Roswell olayını biliyorum ,ama doğru değil deniyor ve NASA kabul etmiyor
hatta çekilen görüntülerin sahte olduğundan bahsediliyor

mahirzz
07-06-2011, 18:16
nasa, önceleri amerikan hava kuvvetleri bu olayı zaten direkt yalanladılar, o bölgede ilk etapta olayı duyuran radyoya bile zorla bunlar hava balonu diye yayın yaptırttılar. bu olay ilk defa halka 1993 yılında duyurulunca nasa bu konuda ne dedi ? hiç bir şey. yalan diyemedi. demek istemedi. çünkü bu tartışmaya girmek istemedi. eğer yalan deseydi bu sefer uzmanların tüm sorularına yanıt vermek zorunda kalacakdı. bu da en iyi yolun sessiz kalmak olması gereği idi.

yerel basında ilk yayınlanan yazı:
http://www.gokgunlugu.com/images/stories/roswell1.jpg

bir adamın çifliğine bir uçan cisim düşüyor, pek de okumamış biraz hani köylü diye tabir ettiğimiz çiflik sahibi yani çobanımız William Brezel her amerikan vatandaşı gibi, gidip askeriyeye haber verim diyor ve ordaki en yakın hava üssüne (ufak bir üs, cisim uçduğu için hava üssü) haber veriyor. tabii ardından merkez üs haber veriliyor, onlarda gelip en iyisi bu olayı saklayalım diyor ve hemen ardından meteoroloji balonu yalanları geliyor.

mahirzz
07-06-2011, 18:21
bu videoyu izkemişssindir:

http://www.youtube.com/watch?v=SlHLlkpr0-Y

tanıdığın fx uzmanı (film efektleri uzmanı) varsa bi sorun bakalım bunlar yapılabiliyor mu ?

Lynx
07-06-2011, 18:30
türkiyenin yüzde doksan dokuzu ufo zaten

denklem
07-06-2011, 19:52
ufo gördüğünü söyleyen o kadar çok ki.bence bir kısmı aldanmış olsa bile bir kısmı doğrudur.benim anlamadığım net bir nokta var.yok diyenler bu çekilmiş görüntüleri nasıl yorumluyorlar.ne diyorlar bu konularda.bilen biri varsa bu konularda beni aydınlatırsa sevinirim.

VraeL
07-06-2011, 22:50
sevgili vrael

ben ışıklı cismi ne gezegene ne de galaksiye bağladım ,çünkü gezegenin hareketleri bellidir
gökadaları ise gezegenler gibi hareketli değildir ,en azından bize olan uzaklıklarından dolayı (yoksa evrende son sürat gezerler)

gördüğüm cisim çok hızlıydı ,yani bir gezegen hele gökadası olma ihtimalı yoktu

Vril ne oluyor acaba? bilgilendirirsen sevinirim

Yok zaten sizi kastetmemiştim, genele söylediğim birşet bu. İnsanlar gökyüzünde ışıklı birşey görünce bunu direkmen dünya dışı bir yaşam formuna bağlarlar. Oysaki bu dünyadaki insanların-devletlerin gizli araçları olduğu ihtimalini hiç tartmazlar bile.
Gezegenler ve galaksiler derkende dünya dışı yaşam formlarını kastetmiştim.

Ben hayatımda hiç görmedim. Göreni de görmedim o derece (.

Benim düşüncem şöyle ki, bunların uzaylılar ile dünya dışı yaşam formları ile hiç bir alakaları yok. Tamamen bu dünyada üretilen ve uzaya "çıkamayan", tipik askeri uçaklardan pek farkı olmayıp sadece biraz daha ileri teknolojiye sahip hava araçlarıdır.

Bunlar ilk defa II.dünya savaşı sırasında, alman hatları üzerinde uçarlerken görülmüşlerdir. Daire şeklinde, anormal hızlarda, parlak uçan cisimler almanlar ile çarpışan bir çok farklı ülkenin askerleri tarafından bahsedilip durulmuştur. Tahminimce almanlar tarafından üretilen bu araçlar test aşamalarındaydılar ve savaşmak için henüz hazır değildiler. Test aşaması bitmeden, savaş bitince nazi karargahlarında bu uçan dairelerin projeleri ele geçirildi. Ve bütün o bilimadamlarıda amerikaya gönderildi. Bu araçlar 2 ye ayrılır. Vril ve Haunebu... Googleden bu 2 kelimeyi araştırdığınızda epey detaya ve bilgiye ulaşılabilir.

Ufo denilen fenomenin ortaya çıktığı yılların tamda ikinci dünya savaşından sonrasına gelmesi bir tesadüf müdür?

Ufoların ilk olarak amerika ve rusyada görülmeleri ve en çok amerika ve rusyanın ufo olaylarında ünlü olması bir tesadüfmüdür?

İkinci dünya savaşından sonra bu 2 ülkenin teknolojide bir anda çağ atlaması bir tesadüfmüdür?

Üstüne birde birbirlerinden bir anda bu kadar nefret etmeleri ve soğuk savaşın başlaması ayrı bir konudur.

Yoksa aralarındaki bu nefretin asıl kaynağı nazi karargahlarında ele geçirilen ve bugüne kadar görmedikleri çok ilginç teknolojik rapor ve bulguların paylaşımındaki sıkıntıdanmıdır?

Bugün roket kavramını dünyaya kazandıran almanlardır. En acayip savaş araçları, taktikleri, ve okültizme olan ilgileriyle, naziler tam bir fenomendir.

Vril ve Haunebu'lara ait nazi karargahlarında ele geçirlen dökümanlar:

http://obscurantist.com/images/vril-1.jpg

http://www.itusozluk.com/img.php/e19289566e6441af51be5330bd938d3d21505/vril+odin

http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_tierrahueca/L_Vril1-01.gif

http://www.download.bg/upl/attachments/vril01_02a.9941.gif

http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_tierrahueca/L_Vril9-01.gif

Netteki vrillerin varlığan dair en sağlam foto olarak gösterilen fotolardan bir tanesi :

http://www.ufonet.be/UFOLAR/nazi-ufo_vril6.jpg

http://www.ufonet.be/UFOLAR/nazi-ufo_vril2.jpg

xcan
07-06-2011, 23:23
Sevgili tuba ilk yazını kutlarım öncelikle On sene kadar önceydi İzmirde şirinyerde Balkonda iki kişiydik .Bir buçuk kilometre çapında olduğunu tahmin ettiğimiz Küresel bir gök çismi Üzerimize doğru gök yüzünden gelmekteydi Cisim bir kızarıyor alev topu halini alıyor bir sönümleniyordu Orada öleceğimizi düşünmeye başladık Fakat birden yeryüzüne üzerimize düşmekte olan cisim yere beş yada on kilometre yaklaşmışken yön değiştirdi ve karşıyaka istikametine doğru yere paralel şekilde yönlenerek gözden kayboldu Çok enteresan olan bu olayı ilk kez anlatıyordum.Ufolora hala kuşkulu bakıyorum Lakin evrenin gizemleri ufolarda dahil tek tek çözülecek Kuşkum ışık hızınında çok üzerindeki araçlar Çok gelişkin bir yada daha çok uygarlık neden gizlenmek zorunda hissetsin.Binlerce ışık yılı mesafeler zamanın engellemesi.Ve yüzlerce soru geliyor insanın aklına Bilim çözecektir umuduyla konuna minik bir katkı olmuştur umarım.

murted
07-06-2011, 23:57
ufo gördüğünü söyleyen o kadar çok ki.bence bir kısmı aldanmış olsa bile bir kısmı doğrudur.benim anlamadığım net bir nokta var.yok diyenler bu çekilmiş görüntüleri nasıl yorumluyorlar.ne diyorlar bu konularda.bilen biri varsa bu konularda beni aydınlatırsa sevinirim.

Cin gören de çok, napak yani? :)

Bugüne kadar ufoların ya da parapsikoloji ile ilgili bir kısım olayların varlığına dair bilimsel açıdan değer teşkil eden bir şey ortaya konamamıştır.

Ascendent
08-06-2011, 00:24
Gökyüzü bilimleriyle çok yakından ilgiliyim. Dünya dışı akıllı yaşamı araştırmaya tutkulu bir şekilde bağlıyım ve SETI@HOME projesi gönüllüsüyüm ama başka dünyalardan ziyaret edildiğimize inanmıyorum. Ortada sadece bundan rant elde etmeye çalışan birkaç komplo teorisyeni var. İddialarını destekler hiçbir bilimsel kanıta sahip değiller. Dünya dışı zeki yaşamı araştırma bugün gerçek bilim adamları tarafından yapılıyor ve bir sonuç çıkmadı, bu konuyla ilgilenen herkese de gerçek bilime yönelmelerini tavsiye ederim. Çok daha heyecan verici.

Ayrıcıa şunu da belirtmek isterim tanımlanamayan uçan nesneler "sözde bilim" kategorisine girer: http://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%B6zdebilim

ereninthenature
08-06-2011, 00:24
Uşak eşme'de ufo'lara taş atılmıştı bir vakit köylüler tarafından.köylü amca bildiği bütün yeminleri ediyordu uzay aracından indi taş attım kaçtı fln diye:D

noldu 1 yıl sonra Kanada'lı bir şirket devletle anlaşıp altın madeni açtı o köye.şimdi tonlarca altını işleyip Kanada'ya götürüyolar.

bu uçan cisimlerin hepsi bizim teknolojimiz.kimin uçurduğunu bilemem ama binler ışık yılı öteden gelip, karadelikleri , quasarları, nebulaları aşıp dünya'ya geldikten sonra kameraya yakalancak kadar salak değillerdir heralde.zaten yakalanmak istemeseler inerler yere kendilerini tanıtırlar:D

Subliminal
08-06-2011, 02:35
Bende uzun zaman önce farklı yer ve zamanda aynı cismi gördüm fakat düz bir metal boru şeklinde gördüm üzerinde herhangi bir ışık yoktu.
Yaklaşık 30 mt kadar üzerimden düz bir hat izleyerek geçti boyutları 1 mt uzunluğunda tıpkı boru biçimindeydi.
Daha sonra araştırdım ve bu şekilde olanlarında başkaları tarafından gözlemlendiğini okuyunca çok şaşırmıştım..,

TUBA
08-06-2011, 11:23

tanıdığın fx uzmanı (film efektleri uzmanı) varsa bi sorun bakalım bunlar yapılabiliyor mu ?

evet mahirzz arkadaşım ben bu videolardan çok seyrettim

zaten NASA bu videoyu kabul etmiyor üstelik yapılan son çalışmalarda sahte olduğu anlaşılmış

TUBA
08-06-2011, 11:32
Yok zaten sizi kastetmemiştim, genele söylediğim birşet bu. İnsanlar gökyüzünde ışıklı birşey görünce bunu direkmen dünya dışı bir yaşam formuna bağlarlar. Oysaki bu dünyadaki insanların-devletlerin gizli araçları olduğu ihtimalini hiç tartmazlar bile.

Benim düşüncem şöyle ki, bunların uzaylılar ile dünya dışı yaşam formları ile hiç bir alakaları yok. Tamamen bu dünyada üretilen ve uzaya "çıkamayan", tipik askeri uçaklardan pek farkı olmayıp sadece biraz daha ileri teknolojiye sahip hava araçlarıdır.

Bunlar ilk defa II.dünya savaşı sırasında, alman hatları üzerinde uçarlerken görülmüşlerdir. Daire şeklinde, anormal hızlarda, parlak uçan cisimler almanlar ile çarpışan bir çok farklı ülkenin askerleri tarafından bahsedilip durulmuştur. Tahminimce almanlar tarafından üretilen bu araçlar test aşamalarındaydılar ve savaşmak için henüz hazır değildiler. Test aşaması bitmeden, savaş bitince nazi karargahlarında bu uçan dairelerin projeleri ele geçirildi. Ve bütün o bilimadamlarıda amerikaya gönderildi. Bu araçlar 2 ye ayrılır. Vril ve Haunebu... Googleden bu 2 kelimeyi araştırdığınızda epey detaya ve bilgiye ulaşılabilir.

Ufo denilen fenomenin ortaya çıktığı yılların tamda ikinci dünya savaşından sonrasına gelmesi bir tesadüf müdür?

Ufoların ilk olarak amerika ve rusyada görülmeleri ve en çok amerika ve rusyanın ufo olaylarında ünlü olması bir tesadüfmüdür?

İkinci dünya savaşından sonra bu 2 ülkenin teknolojide bir anda çağ atlaması bir tesadüfmüdür?

Üstüne birde birbirlerinden bir anda bu kadar nefret etmeleri ve soğuk savaşın başlaması ayrı bir konudur.

Yoksa aralarındaki bu nefretin asıl kaynağı nazi karargahlarında ele geçirilen ve bugüne kadar görmedikleri çok ilginç teknolojik rapor ve bulguların paylaşımındaki sıkıntıdanmıdır?

Bugün roket kavramını dünyaya kazandıran almanlardır. En acayip savaş araçları, taktikleri, ve okültizme olan ilgileriyle, naziler tam bir fenomendir.

http://www.itusozluk.com/img.php/e19289566e6441af51be5330bd938d3d21505/vril+odin

Netteki vrillerin varlığan dair en sağlam foto olarak gösterilen fotolardan bir tanesi :

evet bunlarıda okumuştum ,ama aklımdan çıkmış ,daha sonra hatırladım

hatta bir söylem var ,almanların bu ufo teknolojisini Aldebaran da bulunan canlıların yardımı sayesinde aldılklarına dair .tabi ne kadar doğru tartışılır.

bu arada 51.bölgede çalışıp emekli olmuş Bob Lazar düştüğü söylenen ufoların gerçek olduğunu 51.bölgede tutulduğunu hatta birkaç tane canlı birkaç tane de ölü D.D. varlık ele geçirildiğini söylemiş

Russell
08-06-2011, 11:34
evet mahirzz arkadaşım ben bu videplardan çok seyrettim

zaten NASA bu videoyu kabul etmiyor üstelik yapılan son çalışmalarda sahte olduğu anlaşılmış

Kimlerin yaptığı hangi çalışmalar? Nasıl anlaşılmış? Kaynak?

TUBA
08-06-2011, 11:44
Sevgili tuba ilk yazını kutlarım öncelikle On sene kadar önceydi İzmirde şirinyerde Balkonda iki kişiydik .Bir buçuk kilometre çapında olduğunu tahmin ettiğimiz Küresel bir gök çismi Üzerimize doğru gök yüzünden gelmekteydi Cisim bir kızarıyor alev topu halini alıyor bir sönümleniyordu Orada öleceğimizi düşünmeye başladık Fakat birden yeryüzüne üzerimize düşmekte olan cisim yere beş yada on kilometre yaklaşmışken yön değiştirdi ve karşıyaka istikametine doğru yere paralel şekilde yönlenerek gözden kayboldu Çok enteresan olan bu olayı ilk kez anlatıyordum.Ufolora hala kuşkulu bakıyorum Lakin evrenin gizemleri ufolarda dahil tek tek çözülecek Kuşkum ışık hızınında çok üzerindeki araçlar Çok gelişkin bir yada daha çok uygarlık neden gizlenmek zorunda hissetsin.Binlerce ışık yılı mesafeler zamanın engellemesi.Ve yüzlerce soru geliyor insanın aklına Bilim çözecektir umuduyla konuna minik bir katkı olmuştur umarım.

desteğin için teşekkürler arkadaşım

sanırım metreler yanlışlıkla km olmuş:) bazen karışabiliyor

ışık hızı ile ilgili okuduğum bazı yazılar var
gerçi ünlü fizikçi ışık hızını aşmanın mümkün olmadığını söylese de ,japon bilim adamları yaptıkları bir deneyde foton maddesine sıçramayı yaptırabilmişler ,yani ışık varacağı noktaya daha erken varmış (bu daha yolun başı)
bu anlamda baktığımız da ileriki zamanlarda ışık hızının aşılabileceğini tahmin ediyorum

zaten bu ufolar gerçek ise yani D.D. varlıklara ait ise ,bunların başka galaksilerden gelmekten ziyade gelecekteki dünyadan geldiklerine daha çok inanıyorum (ışık hızı aşılırsa bu mümkün)

TUBA
08-06-2011, 11:49
Gökyüzü bilimleriyle çok yakından ilgiliyim. Dünya dışı akıllı yaşamı araştırmaya tutkulu bir şekilde bağlıyım ve SETI@HOME projesi gönüllüsüyüm ama başka dünyalardan ziyaret edildiğimize inanmıyorum. Ortada sadece bundan rant elde etmeye çalışan birkaç komplo teorisyeni var. İddialarını destekler hiçbir bilimsel kanıta sahip değiller. Dünya dışı zeki yaşamı araştırma bugün gerçek bilim adamları tarafından yapılıyor ve bir sonuç çıkmadı, bu konuyla ilgilenen herkese de gerçek bilime yönelmelerini tavsiye ederim. Çok daha heyecan verici.

Ayrıcıa şunu da belirtmek isterim tanımlanamayan uçan nesneler "sözde bilim" kategorisine girer: http://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%B6zdebilim

seti kesinlikle bunları kabul etmiyor ve hikaye gözüyle bakıyor
setinin dev çanaklarla yaptığı çalışmalarda sanırım artık yapılmayacak ,doğru mu? çünkü dünyadan çıkıp uzaya yayılan sesin belli bir yere kadar düzgün ama belli noktadan sonra dağıldığını söylemişler ,bu dorğu mu?

yani ses uzayda bozuluyormuş ,bu anlamda başka gezegenlerden de sesi almak zor olurmuş.

bilgilendirirsen sevinirim

Özgürcan
08-06-2011, 11:57
Belli bir zaman önce ,akşam vakti yıldızları seyrederken beyaz parlak bir cismin kayarcasına gittiğini ve sonunda da kaybolduğunu görmüştüm.

Halk arasında "yıldız kayması" olarak bilinen meteor veya göktaşı olabileceğini düşündüm.

Fakat birkaç gün sonra tekrar aynı saatlerde bu beyaz parlak cismi yeniden gördüm ,gene çok hızlı bir şekilde hareket ediyordu ve sonunda gözden kayboldu ,hala göktaşı olabileceğini düşünüyordum.

Ama daha sonraları bu cismi sık sık görmeye başladım ,üstelik bu gördüklerimde yön değiştiriyordu ,doğudan batıya kayarken batıdan doğuya doğru kaymaya başlamıştı.Bir doğuya doğru bir batıya doğru kayıyordu.

En son olarak dün akşam gene aynı saatlerde gördüm ,üstelik çok daha uzun süreli kaldı gökyüzünde.

Bu sırada yan komşum da balkonda oturuyordu ve ona gösterdim.Gayet sakin bir tavırla bana ,çok uzun zamandır bu cismi gördüğünü ve "herhalde izleniyoruz" demesi benim de göktaşı olarak düşündüğüm cisme bakış açımı değiştirdi.Yani dünya dışı varlıkların (uzaylılar) ufo ile gözlem yaptıklarını düşünmeye başladım.

Ben bu konuları zamanında çok araştıran biri olarak NASA nın bu konu ile görüşlerini de okumuştum.Ve NASA nın bu konuda ki görüşü ,ufo gözlemlenememiştir ,dolayısıyla bu gerçek değildir.

Ama diğer taraftan da dünya genelinde özel çalışan Ufo Araştırma Merkezleri nin bilgilerini okuduğum zaman NASA nın tam tersi bir savunmaları vardı.

Örneğin ,Türkiye de Haktan Akdoğan yönetmeliğinde olan Sirius Uzay Araştırma Merkezi bunlardan sadece bir tanesi.Haktan Akdoğan ,NASA nın elinde bu konu ile ilgili birçok belge ve kanıt olmasına rağmen bunları halktan gizlediklerine dair bir açıklaması var.

Sizlerden bu konu hakkında yardım istiyorum ,gerçekten gördüğüm ufo muydu? Yoksa yanılıyor muyum? Göreniniz oldu mu?

Çünkü ben uzayda yolculuk yapmanın ne kadar zor olduğunu evreni araştırdıktan sonra anlamış biri olarak ,ufo ya pek inanmıyordum.

Şimdiden teşekkürle

Şu sıralar Perseid Meteor yağmıuru vardır. Bu yağmur sırasında yön değiştiren, sarı ya da kırmızı ya da beyaz renkte ve çok çeşitli büyüklüklerde gök taşları gözükebilir. Aynı saatlere ben de gördüm.

Dünya dışı yaşam bulundu onu belirteyim,
Mars gezegeninin kutbunda Dünya'da da bulunan bir tür bakteri keşfedildi. Aynı zamanda Satürn'ün Titan uydusunda da moleküler yaşamın başlamış olabileceği olasılık olarak %80
Ben bir amatör astronomum, çeşitli gözlem mekanlarına, gökyüzü gözlemlerine giderim. Bakın bu gittiğim en son yer,
http://gokbilim.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=7006&start=285
toplamda 8-9 saat boyunca kesintisiz gökyüzü gözlemi yapıyoruz ve bunu yılda 10'dan daha fazla defa toplanıp yapıyoruz.
Ne yazık ki ben hayatım boyunca hiç uçan tabak görememişken sokaktan geçen türlü türlü eğitimsiz şahıs değil UFO, uzaylı gördüğünü iddia ediyor...

TUBA
08-06-2011, 11:57
Kimlerin yaptığı hangi çalışmalar? Nasıl anlaşılmış? Kaynak?

internette bu görüntüler dolaşıyor zaten

hatta USA askeriyeden emekli ismini hatırlayamadığım bir askeri personel bu bantı ingiltere nin ünlü muhabirlerinden birine satıyor ve böylece video patlıyor
ve daha sonra bir kurul toplantısı ile video inceleniyor ve incelemenin sonucunda sahte olduğu anlaşılıyor

şuan isimleri gerçekten hatırlamıyorum ama internette hepsinin adı yazıyor

Özgürcan
08-06-2011, 12:01

Bu kayıt Tha Alien Autopsy filminden alıntıdır...
http://en.wikipedia.org/wiki/Alien_Autopsy_(film)
Sonradan filmin yönetmeni gerçek olduğunu iddia etmiştir (yok artık)

TUBA
08-06-2011, 12:02
Şu sıralar Perseid Meteor yağmıuru vardır. Bu yağmur sırasında yön değiştiren, sarı ya da kırmızı ya da beyaz renkte ve çok çeşitli büyüklüklerde gök taşları gözükebilir. Aynı saatlere ben de gördüm.

Dünya dışı yaşam bulundu onu belirteyim,
Mars gezegeninin kutbunda Dünya'da da bulunan bir tür bakteri keşfedildi. Aynı zamanda Satürn'ün Titan uydusunda da moleküler yaşamın başlamış olabileceği olasılık olarak %80
Ben bir amatör astronomum, çeşitli gözlem mekanlarına, gökyüzü gözlemlerine giderim. Bakın bu gittiğim en son yer,
http://gokbilim.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=7006&start=285
toplamda 8-9 saat boyunca kesintisiz gökyüzü gözlemi yapıyoruz ve bunu yılda 10'dan daha fazla defa toplanıp yapıyoruz.
Ne yazık ki ben hayatım boyunca hiç uçan tabak görememişken sokaktan geçen türlü türlü eğitimsiz şahıs değil UFO, uzaylı gördüğünü iddia ediyor...

evet ,mikro düzeyde zaten göktaşında da hayat var:)
titanda olma olasığı yüksektir ama olursada çok farklı bir formda olacağı kesindir

çalışmalarınızda başarılar dilerim:)

Özgürcan
08-06-2011, 12:03
Tuba;

Sana bahsettiğim video tamamen gerçek. Hata bunu belgelemek için Haktan, Tubitaka götürdü görüntüyü. Tubitak görüntülerin gerçek olduğunu herhangi bir sahteliği içermediğini raporladı. Bu bilimsel belge sirius sitesinde de vardı.

Bu arada videoyu buldum:

http://www.youtube.com/watch?v=2BEM-ObMXJY

Ayrıca Nasa görüntüleri ede var, araştıranlar görebilir..
") Tubitak bu videoyu sahte buldu.
2) Neden etrafta hiç apartman, kara parçası yok?
3) Ben de evimde her tarafı kapatırım, lambaya şekilli bir karton kesip yaoıştırırım. AL sana UFO!

xcan
08-06-2011, 12:03
TUBA anlattığm olay tamamen gerçek çok büyük bir gök taşı olduğu için üzerimize geldiği için kaçmaya teşebbüs bile etmedim yanımdaki arkadaş iyice panik oldu gülümsedim sadece Olay bittikten sonra aklıma karşıt madde olabileceği geldi dünya ile birbirini iten kuvvetler taşıması yani.Işık hızı aşılabilir tuba fakat Uzayda hiç boşluk yok Cisim hızlandıkça sürtünme artar Bilinen maddelerin tümü Osürtünme ışık hızına çoook uzakken bile erirler Herşeyin açıklanacağı bir süreç bilimin serüveni Umalımkı Evrende çok gelişmiş uygarlıklar olsun

KızıL
08-06-2011, 12:05
bundan 3 yıl önce bende şehir dışındayken kaldığım evin damında gece vakti hareket eden renkli bir cisim gördüm uzaktı baya ama hareketleri kesinlikle uçak , helikopter yada göktaşı değildi.. bir süre izledim bi ara daha yakına geldi kesinlikle tanımlayamadığım bir cisim di sonra hızlıca yükselerek kayboldu...

babama söylediğimde içip içip dama çıkma dedimişti :s bende kimseye anlatmadım :)

Özgürcan
08-06-2011, 12:08
Ben de üç kez gördüm. Yalova'da ve Antalya'da . Evimiz çok yüksek bi konumda. Karşı taraf yani İstanbul dahi görülebilir. Akşam vakti tanımlayamadığım ışıklı bir cisimdi bu. İçeri koştum, camera vb. bir şeyle görüntülemek istedim fakat geri geldiğimde kaybolmuştu. Annem de farklı bir zamanda balkonda görmüş.

Antalya'da ise gee yürüyüş sırasında rastladım. Önce yıldız sandım; yıldıza benziyordu. Sonra gözüm takıldı yürürken sürekli kontrol ediyordum. Sonra şüphelendim ve yerimde öylece durup onun hareket edip etmediğini kontrol ettim. Hareket ediyordu. Hızlandı bense peşinden koştum 60 yada 70 metre.

Ortadan kayboldu ve ben 10 dakika gökyüzünü gözlemlemeye devam ettim. Yanımda camera yada cep telefonu olmaamsı büyük talihsizlikti.

Gördüklerimizin herbiri ufo olmayabilir fakat ben gördüklerimin ufo olduğunu düşünüyorum. Ayrıca dünya dışı yaşamın var olduğunu da. Bu konuda çok net gözlem ve veriler var. Nasa da biliyor açıklayabildiği kadar bilgi veriyor sadece.

Tuba, bence gözlemlemeye devam et. Benim de aklıma geldikçe baktığım olur.

Tebrikler, bir yapay uydu görmüşsünüz :)
Kendi çektiğim bir videoyu paylaşıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=JnusX1kF7r0
Özellikle şu sıralar o kadar çoğaldılar ki bir güğnde, hele hele bir baliyo'da 100'den fazla görülebilir bunlar...

Özgürcan
08-06-2011, 12:10
bundan 3 yıl önce bende şehir dışındayken kaldığım evin damında gece vakti hareket eden renkli bir cisim gördüm uzaktı baya ama hareketleri kesinlikle uçak , helikopter yada göktaşı değildi.. bir süre izledim bi ara daha yakına geldi kesinlikle tanımlayamadığım bir cisim di sonra hızlıca yükselerek kayboldu...

babama söylediğimde içip içip dama çıkma dedimişti :s bende kimseye anlatmadım :)
Şöyle miydi?
http://www.youtube.com/watch?v=1PFUP5LPyuA&feature=related
Bu bir İridium uydu parlaması.
PS. Resim siyah beyaz ama asıl rengi kırmızı.

TUBA
08-06-2011, 12:11
TUBA anlattığm olay tamamen gerçek çok büyük bir gök taşı olduğu için üzerimize geldiği için kaçmaya teşebbüs bile etmedim yanımdaki arkadaş iyice panik oldu gülümsedim sadece Olay bittikten sonra aklıma karşıt madde olabileceği geldi dünya ile birbirini iten kuvvetler taşıması yani.Işık hızı aşılabilir tuba fakat Uzayda hiç boşluk yok Cisim hızlandıkça sürtünme artar Bilinen maddelerin tümü Osürtünme ışık hızına çoook uzakken bile erirler Herşeyin açıklanacağı bir süreç bilimin serüveni Umalımkı Evrende çok gelişmiş uygarlıklar olsun

uzayda sürtünme kuvveti yok ,öyle olsaydı her cisim çoktan yanıp kül olmalıydı
çünkü çok yüksek hızlarda hareket ediyorlar ,ama evrende seyahat etmenin birçok tehlikesi var sürtünmeden ziyade

örneğin en kötü cisimlerden bir tanesi Quasarlar müthiş derecede radyasyon yaymakta yani yaklaşmak kül eder ,karadelikleri söylemiyorum bile ,birçok asteorit göktaşı var ,bunlar gibi tehlikeleri çok ,ayrıca ışık yılı olarak tabir edilen mesafeler var:(

bunları bertaraf edebilirsek ve seyahat etmeyi en kısa zamanda yapmayı bulursak belki o zaman evrende seyahat mümkün olur:)

Özgürcan
08-06-2011, 12:12
Bu konu tam bana göre!

TUBA
08-06-2011, 12:15
Bu konu tam bana göre!

bende severim
anlaşacağız desene;)

Özgürcan
08-06-2011, 12:17

Bununla ilgili bir sinema filmi yapıma başlandı...
http://www.youtube.com/watch?v=4KEueJnsu80&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=pgQIWXMGHDs
http://www.youtube.com/watch?v=kNDaOFQ6g2I

İlginç bir şeye benziyor..

TUBA
08-06-2011, 12:51
Şöyle miydi?
http://www.youtube.com/watch?v=1PFUP5LPyuA&feature=related
Bu bir İridium uydu parlaması.
PS. Resim siyah beyaz ama asıl rengi kırmızı.

benim gördüğümde bunun gibiydi ama çok daha parlak ve daha hızlıydı

TUBA
08-06-2011, 12:54
sevgili özgür

tunguska olayını duymuşsunuzdur ,ve onun sırrı hala çözülememiştir

bu olay hakkında ne düşüyorsunuz?

Özgürcan
08-06-2011, 13:28
O tarihte Güneş'e çok yakın geçen bir kuyruklu yıldız, bir gök taşına çarpıp yön değiştirdi ve Sibirya yakınlarına düştü. Hatta bu olay gök cismi tahmin etme konusunda insanoğlunun beceriksizliğini göstermişti...

VraeL
08-06-2011, 13:35
Bununla ilgili bir sinema filmi yapıma başlandı...
http://www.youtube.com/watch?v=4KEueJnsu80&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=pgQIWXMGHDs
http://www.youtube.com/watch?v=kNDaOFQ6g2I

İlginç bir şeye benziyor..

İron Sky filmi sözde yıllardı ha yapılacak ha yapılacak. Ben ilk trailer'lerini ilk gördüğümde yıl 2008'di. İMBD'de söylendiğine göre 2012'de sinamaya giricek. Dur bakalım bu sefer yapabilecekler mi?

VraeL
08-06-2011, 13:38
sevgili özgür

tunguska olayını duymuşsunuzdur ,ve onun sırrı hala çözülememiştir

bu olay hakkında ne düşüyorsunuz?

O tarihte Güneş'e çok yakın geçen bir kuyruklu yıldız, bir gök taşına çarpıp yön değiştirdi ve Sibirya yakınlarına düştü. Hatta bu olay gök cismi tahmin etme konusunda insanoğlunun beceriksizliğini göstermişti...

Tunguska olayının ne olduğu belli değil. Ufo desen, en ufak bir kalıntı yok. Meteor desen metrelerce kazılmasına rağmen meteor veya kuyruklu yıldız falanda bulunmadı. (tabi okuduklarıma göre). Fakat illa ki birşeyler ile bağdaştırılacaksa göktaşı veya benzeri birşey ile bağdaştırılmalı. Rusların bölgesine bir ufo düşecek ve ruslar düşmeden önce havadayken bu ufoyu, en azından ufonun yaydığı radyo dalgalarını radarlarında göremeyecekler öyle mi? Hiç sanmıyorum. En gerçekci yaklaşımlar anti madde veya göktaşı...

TUBA
08-06-2011, 13:40

evet bende öyle okumuştum ,ama kafama bir soru takılıyor

şayet kuyruklu yıldız ise neden bir iz bırakmamış (krater) havada patlaması bana ilginç geliyor

Ascendent
08-06-2011, 13:43
Hayır tuba,

Seti çalışmaları tam gaz devam ediyor. Radyo teleskopları uzaya çevrilmiş şekilde sinyalleri işliyor hâlâ.

Yeni keşfedilen gezegen kuşağına çevirdiler antenleri.

TUBA
08-06-2011, 13:45
Tunguska olayının ne olduğu belli değil. Ufo desen, en ufak bir kalıntı yok. Meteor desen metrelerce kazılmasına rağmen meteor veya kuyruklu yıldız falanda bulunmadı. (tabi okuduklarıma göre). Fakat illa ki birşeyler ile bağdaştırılacaksa göktaşı veya benzeri birşey ile bağdaştırılmalı. Rusların bölgesine bir ufo düşecek ve ruslar düşmeden önce havadayken bu ufoyu, en azından ufonun yaydığı radyo dalgalarını radarlarında göremeyecekler öyle mi? Hiç sanmıyorum. En gerçekci yaklaşımlar anti madde veya göktaşı...

ben ufonun düşmesinden ziyade bir ufonun dünyaya çarpacak olan göktaşını yere düşmeden patlattıklarını ve büyük faiciayı önlediklerini okumuştum

TUBA
08-06-2011, 13:46
Hayır tuba,

Seti çalışmaları tam gaz devam ediyor. Radyo teleskopları uzaya çevrilmiş şekilde sinyalleri işliyor hâlâ.

yani ses dalgaları belli bir mesafeden sonra bozulduğu haberi fos o halde

bilgin için teşekkürler

Özgürcan
08-06-2011, 14:00
Hayır tuba,

Evet haklısın.
En son SETİ iflas etmişti ama acil yapılan yardım fonlarıyla şu anda çalışmalarına devam ediyor.
Bence şayet akıllı bir forum bulunursa SETI sayesinde bulunacak...

KızıL
08-06-2011, 14:03
yok özgürcan benim gördüğüm böle bişey değildi daha ne olduğu belli ve arada bir yeşil ve kırmızıya benzeyen renkleri çevresinde barındırıyordu yaklaştığı esnada bir cisim olduğunu anladım bir ufo gibiydi hareketleri daha kesindi yani titreme yada parlama değil baya hareket ediyordu..

Özgürcan
08-06-2011, 14:15
İsmi parlamadır ama sağa sola sürekli hareket eder.
Hatta bazı keskin gözlü insanlar cismin tam şeklini de görebilirler...
Prof. Dr. Ethem Derman'ın sesinde İridyum Parlamaları
http://www.youtube.com/watch?v=Br0tubJ0YAA
Şöyle bir şey görmüş olabilirsin, ama çarpmamış ve uzaklaşmış olabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=3dan3wM3rns&feature=related

mahirzz
08-06-2011, 17:46
amerika nın bu tür olayları saklamak için bir çok nedeni var.

bunlardan bir tanesi şu:

"insanlara gökleri kontrol etme gücümüz olmadığını söyleyemeyiz."

mahirzz
08-06-2011, 18:04
peki sizce tevratta geçen şu kısımlar konusunda ne düşünüyorsunuz:

musa ve ibraniler mısır dan çıkıyor. önlerinde rabbin bulutunu takip ediyorlar, gündüzleyin bulut, geceleyin ise arkasından ateş çıkıyor bunun.

bu na benzer tarifle tariflendirilmiş.

nasıl bir bulut takip edilebilir, rüzgar ile yönlenen bir bulutlar burada rüzgar ile mi yönlenmekte, birine rehber olan bulut gitmesi gereken hedefe rüzgardan bağımsız nasıl gidiyor, bir bulutun takip edilmesi için hangi yükseklite olması yada olmaması lazım, neden geceleyin arkasından ateş çıkıyor, ...

bu soruların cevabı nasıl bir mantıkla açıklanabilir ?

şöyle yapmayınız, "aa bu tevrat mı aa olmaz,, yalan bu,, " açıklamaktan kaçınmak dışında mantıklı bir açıklamanız olabilir mi diye soruyorum ?

Özgürcan
08-06-2011, 20:11
Ben en başından beri tanrının uzaylı ya da bir çeşit bilgissayar oynayan şahıs olduğunu düşünmüştüm zaten...
Ama sırf bu ayetten dolayı "aa! O zaman %100 uzaylılar var!" diyemem. Sonuçta yaklaşık 3000 yıl önce yazılmış bir kitap...

frodo
09-06-2011, 00:00

Buzdan oluşmuş bir göktaşı olamaz mı ? C.Sagan bu teoriye inanıyordu. Benzer biçimde bir çölde aynı olguyla karşılaşldığını ve geriye camsı bir iz kaldığını yazıyordu.

frodo
09-06-2011, 00:04
Unuttum, sevgili Tuba sanırım P.Tesi akşamı saat 21 civarlarında İstanbul üzerinde batıdan doğuya doğru bir göktaşı geçişi oldu. Haliç köprüsüne doğru inerken 4-5 saniye, (belkide daha fazla) göktaşını izleme şansına sahip oldum.

TUBA
09-06-2011, 00:05
Buzdan oluşmuş bir göktaşı olamaz mı ? C.Sagan bu teoriye inanıyordu. Benzer biçimde bir çölde aynı olguyla karşılaşldığını ve geriye camsı bir iz kaldığını yazıyordu.

ihtimallerden bi tanesi kuyruklu yıldızın bir parçasının düşmüş olması

diğer ihtimallerde mümkün olabilir ,çünkü daha tam netliğe kavuşmuş bir konu gibi görünmüyor

TUBA
09-06-2011, 00:09
Unuttum, sevgili Tuba sanırım P.Tesi akşamı saat 21 civarlarında İstanbul üzerinde batıdan doğuya doğru bir göktaşı geçişi oldu. Haliç köprüsüne doğru inerken 4-5 saniye, (belkide daha fazla) göktaşını izleme şansına sahip oldum.

doğrudur olabilir ,benim gördüğüm 1 taneydi ve 1 kereye has görmedim birçok defa gördüm

zaten bende yardımlarınızla anlam vermek için topiği açtım

açıkcası kafam çok karışmıştı ,bir tarafta D.D. varlıklar hikayesi diğer tarafta da bilim

mahirzz
15-06-2011, 16:42
ufo müzesini ufo larda mı takip ediyor acaba ?
yani ya acayip kandırmaca var yada ...

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/17958/18031466/1/iste-istanbul-daki-ufo-gercegi.aspx

Özgürcan
15-06-2011, 17:52
ufo müzesini ufo larda mı takip ediyor acaba ?
yani ya acayip kandırmaca var yada ...

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/17958/18031466/1/iste-istanbul-daki-ufo-gercegi.aspx

Gerçekten öyle... Bu işten inanılmaz para kazanılıyor...

spartacus
16-06-2011, 00:55
Resimler çok acemice işlenmiş, yapan her kimse, farklı yerlerde tamamen aynı olan 2 parça UFO aracının etrafında izler bırakmış bazı yerlerde ise pixel izler bırakmış.. Hele bir tanesi var ki ⸗)

http://oi53.tinypic.com/5zozh4.jpg

mahirzz
16-06-2011, 08:59
yok o pixel iz dediğin şey olmasın reklam olmasın diye karartma yapılıyorya.. o şey.. orada reklam var ya..

TUBA
16-06-2011, 11:42
yahu gene kafam karıştı dün akşam:alien:
bu sefer yanımda bir arkadaşım ve aynı komşum vardı ,3 kişiydik
saat 10:30 civarlarıydı ve batıdan doğuya doğru daha önceki gördüklerimin tersine hızlı değil resmen süzülürcesine ,yere çok yakın ve çok parlaktı
üstelik yıldız gibi yuvarlak değil elips şeklindeydi ve epey uzun süre havada uçtu en son bir binanın arkasına varana kadar seyrettik
daha bu kaybolmadan çok daha yükseklerde daha önceki gördüklerime benziyordu tek farkla daha yavaştı ve bu güneyden kuzeye doğru uçuyordu

şimdi bunlar nedir?:crazy:
bunlarda mı göktaşı?

errata
16-06-2011, 12:45
UFO (Unidentified Flying Object) (tr:Tanımlanmamış Uçan Nesne)

Uzmanlar tarafından ne olduğu hakkında kesin yargıya varılamayan, tanımlanamamış uçan nesnelere bu ad verilir ve bu şekilde rapor dosyalarına işlenirler. UFO ve dolayısıyla UFO fenomenleriyle ilgili pek bilim dışı ve para heveslisi zevatlar genel olarak insanları bu raporlarla "bakın gördünüz mü işte dosyada da yazıyor" diyerek kandırırlar. Temelde yapılan iş bir konu hakkında genel bir şartlanma yaratıp, doğal süreçlerin de (aşağıdaki sebepler) desteğiyle gelişen olaylar sonrasında parsa toplamaktır. (parsa: müze açarak uzaylı kostümü, maskotu, kitabı ve eşyası satmak, genel bir itibar görmek, dolgun ücretli konferanslar düzenlemek, dolgun ücretle haber ve tartışma programlarında yer almak, kısaca oldukça iyi para kazanmak)

UFO olarak adlandırıldıktan sonra (insani olarak) uzaylı muamelesi gören nesnelerin büyük bir yüzdesi dünyaya düşen meteorlarla açıklanabilmektedir. (Meteorların yanarak şekil değiştirdiklerini, hafiflediklerini, atmosfer tabakalarında farklı gazlarla yön değiştirebildiklerini, türbülansa girebildiklerini, hatta süzülebildiklerini unutmayın.) Aynı zamanda havada gelişen ani gaz yanmaları, havadaki statik elektrikle tepkimeye giren sismik yer kaynaklı gaz çıkışı yanmaları (metan) da bu UFO olaylarının başlıca kahramanlarıdır.

Dünyanın çevresinin ve yüzeye kadar ki atmosferin oldukça iyi bilindiğini, yüzlerce haberleşme uydusu tarafından sürekli izlendiğini, fotoğraflarının çekildiğini, devasa teleskopların hergün uzayı izlediğini, binlerce sivil ve askeri uçağın hergün yukarıda sizden daha iyi gözlem yapabileceğini bilmenizi isterim.

TUBA
16-06-2011, 12:56
UFO (Unidentified Flying Object) (tr:Tanımlanmamış Uçan Nesne)

Uzmanlar tarafından ne olduğu hakkında kesin yargıya varılamayan, tanımlanamamış uçan nesnelere bu ad verilir ve bu şekilde rapor dosyalarına işlenirler. UFO ve dolayısıyla UFO fenomenleriyle ilgili pek bilim dışı ve para heveslisi zevatlar genel olarak insanları bu raporlarla "bakın gördünüz mü işte dosyada da yazıyor" diyerek kandırırlar. Temelde yapılan iş bir konu hakkında genel bir şartlanma yaratıp, doğal süreçlerin de (aşağıdaki sebepler) desteğiyle gelişen olaylar sonrasında parsa toplamaktır. (parsa: müze açarak uzaylı kostümü, maskotu, kitabı ve eşyası satmak, genel bir itibar görmek, dolgun ücretli konferanslar düzenlemek, dolgun ücretle haber ve tartışma programlarında yer almak, kısaca oldukça iyi para kazanmak)

UFO olarak adlandırıldıktan sonra (insani olarak) uzaylı muamelesi gören nesnelerin büyük bir yüzdesi dünyaya düşen meteorlarla açıklanabilmektedir. (Meteorların yanarak şekil değiştirdiklerini, hafiflediklerini, atmosfer tabakalarında farklı gazlarla yön değiştirebildiklerini, türbülansa girebildiklerini, hatta süzülebildiklerini unutmayın.) Aynı zamanda havada gelişen ani gaz yanmaları, havadaki statik elektrikle tepkimeye giren sismik yer kaynaklı gaz çıkışı yanmaları (metan) da bu UFO olaylarının başlıca kahramanlarıdır.

Dünyanın çevresinin ve yüzeye kadar ki atmosferin oldukça iyi bilindiğini, yüzlerce haberleşme uydusu tarafından sürekli izlendiğini, fotoğraflarının çekildiğini, devasa teleskopların hergün uzayı izlediğini, binlerce sivil ve askeri uçağın hergün yukarıda sizden daha iyi gözlem yapabileceğini bilmenizi isterim.

ama diğer tarafta da NASA gerçeği saklıyor diyen kesimler var:twitch:
evet bende daha önceleri NASA nın sitesine girip araştırma yapmıştım ve UFO yu kesinlikle kabul etmiyorlar
ama diğer tarafta 51.bölgede çalışmış ve şuan emekli olan Prof.Bob LAZAR ın itirafları var ve Bob LAZAR a göre ABD nin elinde birçok D.D. varlıklara ait UFO nun bu bölgede saklı tutulduğuna dair açıklamaları var

3 kişi olarak gördüğümüz cisim çok parlak ama elipsti

errata
16-06-2011, 13:40
Tekrar etmekte fayda var; UFO, uzmanların tanımlayamadıkları tüm nesnelere verdiği genel isimden başka bir şey değil. Yani NASA başkanı çıkıp UFO tespit ettiğini söylediğinde şunu demek istiyordur: "Biz bir cisimle karşılaştık fakat bunun ne olduğundan emin değiliz. Bu bir gaz yanması, meteor düşüşü, güneş ışınlarını kıran su buharı ya da atmosfer gazları, kuzey ışıkları, güçlü bir manyetik alan ya da elbette uzaylılar olabilir."

NASA gerçeği saklıyor diyen insanların elinde bir belge yok. Tüm literatürü karıştırın, saçma sapan videolardan, sözde FBI raporlarından, uzaylılarla temas ettiği söyleyen şizofrenlerden ve sırf bu işler için özellikle materyal üreten şarlatanlardan başkasını bulamayacaksınız.

Hanımefendi orası Amerika, Amerika bir yana dünyanın geri kalanı bir yana. Amerika derken paranın sizi yirmi sene yatmaktan kurtarabildiği, filmlerin insan aklını domine edebildiği, laikliğin anayasa maddesi olarak desteklenmesine rağmen dincilerin, büyük Yahudi ve Evanjelist lobilerinin her şeyi yönettiği bir yerden bahsediyoruz. Burada insanların oldukça azımsanamayacak bir kısmı iyi yaşam için gerçekten çok garip şeyler yapar.

Olimpiyat
16-06-2011, 13:45
kendi halklarını inandırmışlar ama:)..
kız arkadaşım Kolombiya asıllı Amerikalı idi, yaklaşık 8 yıl beraber olduk..ailesinin , akrabalarının hepsi ufo ya inanıyordu(bana öyle demişti) ve bir tek o kararsızdı..

ama ufoların da inanç konusu olması ilginç..yeni bir din mi geliyor:)

TUBA
16-06-2011, 13:48
Tekrar etmekte fayda var; UFO, uzmanların tanımlayamadıkları tüm nesnelere verdiği genel isimden başka bir şey değil. Yani NASA başkanı çıkıp UFO tespit ettiğini söylediğinde şunu demek istiyordur: "Biz bir cisimle karşılaştık fakat bunun ne olduğundan emin değiliz. Bu bir gaz yanması, meteor düşüşü, güneş ışınlarını kıran su buharı ya da atmosfer gazları, kuzey ışıkları, güçlü bir manyetik alan ya da elbette uzaylılar olabilir."

NASA gerçeği saklıyor diyen insanların elinde bir belge yok. Tüm literatürü karıştırın, saçma sapan videolardan, sözde FBI raporlarından, uzaylılarla temas ettiği söyleyen şizofrenlerden ve sırf bu işler için özellikle materyal üreten şarlatanlardan başkasını bulamayacaksınız.

Hanımefendi orası Amerika, Amerika bir yana dünyanın geri kalanı bir yana. Amerika derken paranın sizi yirmi sene yatmaktan kurtarabildiği, filmlerin insan aklını domine edebildiği, laikliğin anayasa maddesi olarak desteklenmesine rağmen dincilerin, büyük Yahudi ve Evanjelist lobilerinin her şeyi yönettiği bir yerden bahsediyoruz. Burada insanların oldukça azımsanamayacak bir kısmı iyi yaşam için gerçekten çok garip şeyler yapar.

ne diyeyim ,aslında sana katılıyorum ,bende hep mümkün olamayacağını savunuyordum
ama diğer tarafta bu tip açıklamalar olunca ,ister istemez insanın beynine bir kurt düşüyor ,heleki birtakım nesneler gördükten sonra:)

Özgürcan
16-06-2011, 13:49
ama diğer tarafta da NASA gerçeği saklıyor diyen kesimler var:twitch:
evet bende daha önceleri NASA nın sitesine girip araştırma yapmıştım ve UFO yu kesinlikle kabul etmiyorlar
ama diğer tarafta 51.bölgede çalışmış ve şuan emekli olan Prof.Bob LAZAR ın itirafları var ve Bob LAZAR a göre ABD nin elinde birçok D.D. varlıklara ait UFO nun bu bölgede saklı tutulduğuna dair açıklamaları var

3 kişi olarak gördüğümüz cisim çok parlak ama elipsti

Ne renkti, nasıl hareket ediyordu?

TUBA
16-06-2011, 13:56
Ne renkti, nasıl hareket ediyordu?

bembeyaz ,çok parlaktı ve diğer gördüklerimin aksine süzülerek hareket ediyordu ,üstelik elips şeklinde idi ve 3 kişi gözlemledik bunu
ve önemli bir nokta yere yakındı

Özgürcan
16-06-2011, 13:58
Şunun gibi miydi?
http://www.youtube.com/watch?v=wYM_jOds0t8

TUBA
16-06-2011, 14:05
yok böyle değildi
keşke buradan çizebilme imkanım olabilseydi

ben tekrar tarif etmeye çalışayım

bir cisim var elips (şekli görünebiliyor ,yani küçük değil) ve çok parlak
batıdan doğuya doğru süzülerek gidiyor (bu videodaki gibi aşağıya doğru gitmiyordu)
en önemli olanı da yere yakın uçuyordu (bulutların altından ,diğerleri bulutların üstünden gidiyorlardı)

Özgürcan
16-06-2011, 14:34
Bir meteoroloji balonu olabilir. Çünkü onlar da elips şeklinde oluyor. Hatta bazılar kırmızı ışık saçıyor..

TUBA
16-06-2011, 14:44
hmm belkide gerçi bu bembeyazdı

Özgürcan
16-06-2011, 15:20
Bir meteoroloji balonu şuna benzer
http://www.milliyet.com.tr/ve-uzaylilar-new-york-ta-/yasam/haberdetay/15.10.2010/1301676/default.htm

TUBA
16-06-2011, 15:45
yok canım ya

bu balon pek elipse benzemiyor

TUBA
24-06-2011, 13:42
NASA İLK UZAYLIYI BULDU (başlık)

İlk gerçek uzaylı bulundu

Daha önce hep tartışma konusu olan uzaylıların varlığını nihayet NASA ispatlandı.Sitemizde de bir çok kez yer alan göktaşları meselesi nihayet açıklığa kavuştu.NASA’nın astrobiyolji bölümünde görevli dr Richard B. Hoover daha önce dünyaya çarpım olan göktaşlarını elektron mikroskobu ile inceledi ve ilk gerçek uzaylıyı bakteriyel düzey dede olsa gördü.Bu son derece heyecan verici keşif her kes gibi bizi de heyecanlandırdı.Dünya dışı uygarlıklar konusunda ilk kabul edile bilinir bilimsel bulgu olması açısında da son derece önemli alan bu keşif aynı zamanda bir çok tartışmaya da gebe.Çünkü insan oğlu şimdiye kadar yaşamın dünyada başladığını ve o şekilde hayatın oluştuğunu var sayıyordu.Ancak bu yeni keşif aslında hepimizin kökeninin dünya dışı olduğunu kanıtlıyor.Şimdi sorgulanması gereken sanırım dinler.

orjinali : http://ufosirius.org/kategori/nasa/

yazının sonunda "şimdi sorgulanması gereken sanırım dinler" kısmı hakkında ne düşünüyorsunuz?

ereninthenature
24-06-2011, 13:56
NASA İLK UZAYLIYI BULDU (başlık)

İlk gerçek uzaylı bulundu

Daha önce hep tartışma konusu olan uzaylıların varlığını nihayet NASA ispatlandı.Sitemizde de bir çok kez yer alan göktaşları meselesi nihayet açıklığa kavuştu.NASA’nın astrobiyolji bölümünde görevli dr Richard B. Hoover daha önce dünyaya çarpım olan göktaşlarını elektron mikroskobu ile inceledi ve ilk gerçek uzaylıyı bakteriyel düzey dede olsa gördü.Bu son derece heyecan verici keşif her kes gibi bizi de heyecanlandırdı.Dünya dışı uygarlıklar konusunda ilk kabul edile bilinir bilimsel bulgu olması açısında da son derece önemli alan bu keşif aynı zamanda bir çok tartışmaya da gebe.Çünkü insan oğlu şimdiye kadar yaşamın dünyada başladığını ve o şekilde hayatın oluştuğunu var sayıyordu.Ancak bu yeni keşif aslında hepimizin kökeninin dünya dışı olduğunu kanıtlıyor.Şimdi sorgulanması gereken sanırım dinler.

orjinali : http://ufosirius.org/kategori/nasa/

yazının sonunda "şimdi sorgulanması gereken sanırım dinler" kısmı hakkında ne düşünüyorsunuz?

bekle bakalım TUBA hep fos çıkıyor bu haberler.

Özgürcan
24-06-2011, 14:00
:D :D
Sirius denilen site ***** 'in teki tarafından hazırlanmaktadır!
Dünya dışı canlı bulundu ama mikro boyutlarda, zaten bilim de dünya dışı yaşamın olmayacağını düşünmüyordu.
Mars'ın kutbuda ölmüş bir bakteri bulundu.
Ama bu Mars'a gittiğimizde bizi yiyecek yaratıkların olması anlamına gelmiyor..

TUBA
24-06-2011, 14:02
buda youtube video bir izleyin isterseniz :)

http://www.youtube.com/watch?v=vYgRUFJTkcY

neden fos haber olsunki ,nihayetinde farklı farklı organizmalar göktaşlarıyla evrende dolaşıyordur

bunlardan biri de zamanında dünyaya çarpmış ve bizleri oluşturmuş olabilir

yalnizs
24-06-2011, 14:03
ben izmirde yazlıkta gördüm birşey ne olduğunu bilmiyorum. 4 gün üst üste terasımızın gördüğü dağın tepesinde beyaz-kırmızı ışıyan bir süre sonra bir anda yok olan bir şey gördüm. ışık gayet netti, büyüktü yıldız gibi noktasal değildi, titrek değildi, beyaza başlıyor sonra güçlendikçe kırmızıya dönüyordu ve bir anda belirip bir anda yok oluyordu. gece 23-02 gibi gördüm. sonra bakmadım bir daha(korktum belki) kimseye de anlatmadım kafayı mı yedin demesinler diye.

TUBA
24-06-2011, 14:21
asıl konu canlılığın göktaşları ile gelmesinden ziyade göktaşların üzerinde bu tip mini canlıların yani mikroorganizmaların nasıl oluştuğudur? sonuç itibari ile bu organizmalarda cansız maddenin canlanması ile alakalıdır ,sanırım patlamayla beraber canlı organizmalar da fışkırmamıştır:) cansızdan canlı oluşmuştur ama evrende serseri mayın misali dolaşan bu göktaşlarında nasıl oluşmuş olabilir?

benim tahminim radyasyon kaynaklıdır

Özgürcan
24-06-2011, 14:23
Olabilir.
Bakteriler öyle canlılar ki 4 ay gibi bir sürede evrim geçirebiliyorlar. Arsenik'de yaşayan bakterileri hatırlayalım...

TUBA
24-06-2011, 14:26
Olabilir.
Bakteriler öyle canlılar ki 4 ay gibi bir sürede evrim geçirebiliyorlar. Arsenik'de yaşayan bakterileri hatırlayalım...

aynen arkadaşım ,ben bir makalede okumuştum ,arseniğin içinde yaşayan canlıya dair ,hatta bunu söyleyen prof. şimdiye kadar dünya dışı yaşam izlerini yanlış yerlerde aramışız ,silikon bazlı canlılar dahi mevcut olabilir demişti

bu gidişle dini kitapların hepsi güme gidecek gibi görünüyor :)

Özgürcan
24-06-2011, 14:29
Ya NASA şu anda dünya dışı yaşam aramıyor. Yoksa Titan'da bile yaşam olduğu düşünülüyor. NASA'nın amacı insanlara yaşayabileceği bir yer bulmak.
"İnsanoğlu şu andan başlayıp kendine yaşayabilecek ikinci bir gezegen bulamazsa 50 ya da 100 yıl içinde türü yok olacak" Prof. Stephen Hawking

TUBA
24-06-2011, 14:36
evet bende bir videoda seyretmiştim ,hatta bayan prof. Titanın uydusuna uyum sağlayabilmek için şimdiden evrim geçirmeye başlamamız gerektiğini ,çünkü Titan da bulunan sıvının su değil metan olduğunu söylemişti

mahirzz
24-06-2011, 15:37
ne zaman gidiyoruz titan a :D

bence gitselerde bizi almazlar, yani nasa da çalışan türk var diye biliyorum ama,

ben evrim geçirmeye başlayamam eşim beni bu halimle seviyor, ya alien felan olursam sevmeyebilir çünkü..

TUBA
24-06-2011, 15:40
gidilecek ortama ayak uyduramazsan tabiki dünyada kal ,seni almazlar :D

aslına bakarsan bizlerde evrende alien oluyoruz :)

mahirzz
24-06-2011, 16:41
bööööööö

http://4.bp.blogspot.com/_nHDtuI31R-I/TR4iLH8zCnI/AAAAAAAAELU/A8ApTtZpnmw/s1600/alien11.jpg

Anima Libera
24-06-2011, 17:24
İlk önce gökyüzünde nesnelerin çıplak insan gözü tarafından algılanabilmesi için dünya atmosferine bir hayli yakın olması veyahut gözetilen cismin büyüklüğü aşırılığa kaçması lazım. Bu iki ihtimal üzerinde duralım. Eğer uzaylı gemilerinin dünya atmosferine problemsiz, vizesiz, ellerini kollarını sallayarak giriş-çıkış yaptığını düşünüyorsak, bu demek oluyor ki çocukluğumuzda Amerikan film endüstrisi bizi gayet önemli bir ölçüde tesiri altında bırakmış. Sonuçta UFO ve içinde bulundukları iddia edilen uzaylı tiplerinin muhtemel 'süper güç' oldukları bir Tanrının varlığının düşüncesi kadar bilimsel olarak hiçbir ciddiyete ve olasılığa dayanmamaktadır. Şayet ikinci ihtimali dikkate alırsak belirli cisimlerin türümüz tarafından kavranması gözetilen objenin büyüklüğünü kaçınılmaz kılar. Şayet özetlediğimiz durum böyle ise bu cins olayların günümüzün teknoloji çağında, örneğin uzay istasyonları tarafından farkedilememesi mümkün değildir. Güneşe çok yakın olduklarından ve Güneş ışığının enerjisi ve açıklığından dolayı keşfedilmelerine yıllardır olumsuzlukla bakılan cisimler bile günümüzde tesadüfen de olsa bulunmuştur.

Ezoterik triplere kaçmak ne kadar doğru bilmiyorum. Bu gibi konularda bilime ve teknolojiye güveniyorum çünkü o şüphesiz herşeyi gören, herşeyi işitendir. :D

Anima Libera
24-06-2011, 18:01
aynı anda 3 kişi yani 6 göz gördüyse bunun göz yanılması olacağını sanmam
1 kişi yanılabilir ama 3 kişinin yanılacağına ihtimal vermem ,dolayısıyla görmüş olma ihtimaliniz çok yüksek

benim bir tanıdığım da gölcük depreminden birkaç gün önce ,bir çok cismin birçok insan tarafından görüldüğü raporunun olduğundan bahsetmişti

bu kadar çok şahite istinaden ,ben artık kesin varlar diyeceğim:)

tşkler

Sevgili TUBA,

bu tür olaylardan sonra yaptığınız çıkarımınız bana Tanrı inancının yüzyıllardan beri varolmasını Tanrının mutlak olarak var oluşunun ıspatını sunduğunu düşünen kişileri aklıma getirdi. Zira mevzuyu argumentum ad traditio gibi basit mantık hatalarıyla ilişkilendirmemiz doğru olamaz.

Bir çok kişinin herhangi bir nesneyi algılaması veya algıladığını sanması bunun mutlak olarak bilincimizden, yani zaman ve mekandan bağımsız olarak var olduğu anlamına gelmez. Aksi takdirde metafiziki bir çizgiye kaymış oluruz. Doğal olarak bir veya birçok kişinin yalnız ya da toplu olarak yanılması hiç veya nadir olarak rastlanılan bir fenomen değildir. Örneğin infra ses enerjisi yüksek olan çevrelerde infra sesi insanlara olumsuz etki yapmaktadır. Biz insanlar infra sesini algılamayız çünkü çok düşüktür ancak Fil veya Balina gibi canlılar bu sesi duyabilirler. Dediğim gibi infra sesinin yüksek olduğu çevrelerde insanların topluca hayaletler, dev canavarları işittiğini sanması mümkündür ve bir çok kez bu varsanılar gözetilmiştir. İnfra sesi kapıların kendiliğinden açılıp kapanmasına, çekmecelerin oynamasına veyahut mutfakta bardakların nedensizce yere düşüp kırılmasına yol açabilir. Durum böyle iken olup bitenleri herhangi bir 'üstün varlık'larla ilişkilendirmemiz gayet doğal ve insanidir.

Kişisel algılamayın, sadece bazen inanamadığız veya aklımızın sınırlarını zorlayan olaylar için bilimsel açıklamaların olabileceğini anlatmaya çalıştım.

Saygılar.

Natan
24-06-2011, 18:15
Fos haber diye bir şey yok. Asparagas haber var. Alaycı uslubunuz bilimsel tutumunuzu daha anlaşılır kılıyor.

TUBA
24-06-2011, 21:23
Sevgili TUBA,

bu tür olaylardan sonra yaptığınız çıkarımınız bana Tanrı inancının yüzyıllardan beri varolmasını Tanrının mutlak olarak var oluşunun ıspatını sunduğunu düşünen kişileri aklıma getirdi. Zira mevzuyu argumentum ad traditio gibi basit mantık hatalarıyla ilişkilendirmemiz doğru olamaz.

Bir çok kişinin herhangi bir nesneyi algılaması veya algıladığını sanması bunun mutlak olarak bilincimizden, yani zaman ve mekandan bağımsız olarak var olduğu anlamına gelmez. Aksi takdirde metafiziki bir çizgiye kaymış oluruz. Doğal olarak bir veya birçok kişinin yalnız ya da toplu olarak yanılması hiç veya nadir olarak rastlanılan bir fenomen değildir. Örneğin infra ses enerjisi yüksek olan çevrelerde infra sesi insanlara olumsuz etki yapmaktadır. Biz insanlar infra sesini algılamayız çünkü çok düşüktür ancak Fil veya Balina gibi canlılar bu sesi duyabilirler. Dediğim gibi infra sesinin yüksek olduğu çevrelerde insanların topluca hayaletler, dev canavarları işittiğini sanması mümkündür ve bir çok kez bu varsanılar gözetilmiştir. İnfra sesi kapıların kendiliğinden açılıp kapanmasına, çekmecelerin oynamasına veyahut mutfakta bardakların nedensizce yere düşüp kırılmasına yol açabilir. Durum böyle iken olup bitenleri herhangi bir 'üstün varlık'larla ilişkilendirmemiz gayet doğal ve insanidir.

Kişisel algılamayın, sadece bazen inanamadığız veya aklımızın sınırlarını zorlayan olaylar için bilimsel açıklamaların olabileceğini anlatmaya çalıştım.

Saygılar.

sevgili Anima Libera

sanırım beni yanlış anladınız ,kesin gezegenimizi ziyaret ediyorlar demedim ,ama ne yalan söyleyeyim beynimin bi tarafında bizlerden çok daha zeki yaşam formlarının olabileceğinden dolayı küçük bir ihtimal dahi olsa gezegenimize gelebileceklerini düşünmeden edemiyorum

velhasıl ,evrenimizde en az 100 milyar galaksi ve her galakside de en az 200 milyar yıldız olduğunu bildiğimize göre bu yıldızların birçoğunda da yaşam olabilecek gezegenlerin etraflarında dönebileceklerini tahmin etmekteler
diğer galaksileri geçelim çünkü ışıkyılı olarak bakıldığı zaman imkansız denebilecek ulaşım sözkonusu ,ama kendi galaksimize baktığımız zaman ki son fırlatılan uydu sayesinde epey bilgi sahibi olmaya başladık ve galaksimizin minicik bir kesitinde dahi yıldızları etrafında dönen birçok dünya benzeri gezegenler keşfedildi ,gerçi kendi galaksimizde dahi ışık yılı mesafeler olunca biraz geri adım atıyorsun ama diğer taraftan da bizden çok daha zeki olabilecek belki beyin yerine çok daha farklı bir zeka organı geliştirmiş canlıları düşündüğümüz zaman ister istemez UFO ya dair anlatılan hikayeler cazip geliyor :) yoksa bunun bir Tanrı ile lakasının olacağını sanmıyorum ,zaten benim düşüncemde tanrı kendini kanıtlamadığı veya kanıtlanmadığı sürece kafamda hep hayal olarak kalacaktır ,yani gerçek olmayacaktır ,ama UFO mantıklı tarafı vardır ve olma olasılığıda vardır

umarım anlatabilmişimdir?

TUBA
24-06-2011, 21:30
Fos haber diye bir şey yok. Asparagas haber var. Alaycı uslubunuz bilimsel tutumunuzu daha anlaşılır kılıyor.

sevgili natan

haklısınız ,gerçi bizler kendi aramızda böyle yazmıştık ama ne olursa olsun ciddi olmak gerekir :)

habere gelince ben asparagas olacağını sanmıyorum ,çünkü habere göre komplex bir canlıdan bahsetmiyor zaten mikroorganizma seviyesinde canlıdan bahsediyor ,ve bu sanırsam mümkün olabilecek bir durum ,nihayetinde dünya canlılarının da bunun gibi bir göktaşı üzerinden gelen minicik canlılar sayesinde oluştuğu tezi vardır

ereninthenature
24-06-2011, 23:08

benden çok isteyen yoktur dünya dışı organizma bulunmasını ama hep yalan çıkıyo işte.umutlanmak yerine kızıyorum.üzdüysem birini affola:D

TUBA
26-06-2011, 14:40
benden çok isteyen yoktur dünya dışı organizma bulunmasını ama hep yalan çıkıyo işte.umutlanmak yerine kızıyorum.üzdüysem birini affola:D

daha önceleride yine göktaşları üzerinde mikoorganizmalar bulunmuştu ,bu son bulunan epey farklı ,yani dünyada bu tip bir mikroorganizma yok

ayrıca ,bir grup bilimadamı dünyada yaşamın bu tip göktaşları ile geldiğini savunmaktalar ,bir grup ise dünyada bulunan cansız maddenin bazı füzyonların etkisiyle canlıya dönüşmesini savunmaktalar ,yani evrim öncesi canlıların nasıl oluştuğu kesin bir netlik arz etmiyor ama canlıların oluşumundan sonraki süreç kesindir

bence herşeye rağmen umutlan ,ben umutluyum :)

Özgürcan
26-06-2011, 15:27
Şu ana kadar bir tanesi bilimsel olarak bulunup kaydedildi.
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0006320704001806
http://www.sciencemag.org/content/152/3730/1763.short

Greatestlieevertold
26-06-2011, 15:27
bodrum civarında akşam üstü yuvarlak beyaz bir cismin hareket ettiğini görmüştüm. bulunduğu irtifayı tam hesaba katamıyorum o yüzden hızını pek söyleyemicem ama böyle ağır ağır gidiyodu. o tarafa doğru bakarak bir arkadaşı bulup göstermek istedim ama bulana kadar kaybetmiştim zaten o kadar yıldız içinde.

teee 11-12 sene önce oldu bu olay, çok nadir aklıma gelirdi, şimdi gene aklıma geldi. sanırsam o zaman meteoroloji balonudur, yada kedidir kedi şeklinde konuşmuştuk. ufo olup olmadığını bilmiyorum ama çok eşşeklerdir o kadar yolu gelip bir selam bile vermiyorlarsa, görgüsüz yaratıklar!

Özgürcan
26-06-2011, 16:06
Beyaz, şekli neydi?

Greatestlieevertold
26-06-2011, 16:24
yuvarlak ufacık top gibi birşeydi.

Özgürcan
26-06-2011, 16:45
Evet bir meteoroloji balonu görmüşsün :)

Neva
21-09-2012, 02:22
Guncelleme.

Corpse Bride
21-09-2012, 17:01
yıllar önce köyümüzde, gece 12 gibi kuzenlerle dışarda çekirdek çitlerken köye yakın bir dağın tepesinde -ki dağ volkanik- yanan ışık topu gördük 4 kişiydik ışık topları 5 dakika kadar kaldı dağın teğesinde sonra yükseldiler , 3 ışık topu doğu istikametinde ilerleyip durdu ve yukselerek kayboldu. o dönemde tvlerde bu haberler sıkça geçiyordu. bizde gülüştük köye tv ler geliyormuş haberlere çıkıyormuşuz diye sonra buna kimse inanmaz diyip kaldığımız yerden çitlemeye devam ettik. bu da böylebi anıydı. köyde sık sık görüldüğü için o dönem amerkalıların gizli çalışması gorunmez uçaklarıyla araştırma yapıyorlar (gece ışıklarını yakıyordu zar) diyenlerde oluyordu

Olimpiyat
21-09-2012, 17:10
Aslında merak ettğim bir şey.

İlerde bu tür araştırma yapan derneklere katılmak istiyorum(Hobi amaçlı:))

efeince
21-09-2012, 18:06
Aslında bende birçok kez bazı olaylara şahit oldum, bu hafta içerisinde mesela; 400-450 metre kadar ilerimizdeki tepenin etrafında hızlı biçimde sağa sola giden birşeylere şahit oldum. Tek başıma olduğumdan kimseye bişey söyleyemedim, kanıtlayamazdım sonuçta :)

Sonra bazı şeyleri araştırmak için bilgisayarın başına geçtiğimde, bu konuda baya bişeyler buldum. Belki birçoğunuza konuyla alakalı gelmeyecek ama, bu uzaylık ziyaretlerinin sebebi hakkında belki fikir edinmenizde yardımcı olur.

Şimdi 2 zıt olayı baz alarak bişeyler paylaşayım ; yakın zamanda dünya liderlerine "uzayın diğer sakinleri" tarafından bir mesaj iletildiği bir ara çok sık gündeme geliyordu.

Bir mesaj yayınlandığını öğrendim bazı araştırmalarımda, ne kadar doğru yada yanlış bilemiyorum. Bu konuda çok ilgilenen biriyle tanıştım bazı bilgiler edindim ondan :

Gönderilen mesaj buymuş :

""I am SaLuSa from Sirius, and many of you will know already that this coming week is one that is a last chance for your leaders to respond to our demands. If we are ignored yet again, we shall go forward ourselves, and make ourselves known in such a way that our presence can no longer be ignored or hidden. Yes, we have the deadline Saturday the 4th. of August in mind and no longer, before we take matters into our own hands. SaLuSa."

"Ben Siriustan SaLusa, cogunuzun da bildigi gibi bu hafta liderlerinizin taleplerimize cevap vermesi icin son sanstir. Birkez daha gormezden gelinirsek bu isi kendimiz yapicaz ve varligimizi kendi yontemlerimizle aciklayacagiz, bu artik hicbirsekilde gormezden gelinemez ve gizlenemez. Evet, isleri elimize almamizdan once 4 agustos cuamrtesi gunune kadar vakit var. SaLusa"

Ceviri: Shaban Interactive."

İleriki araştırmalarda da şu bilgilere ulaştım.

Bu mesaj içeriğinin, aslında bilinçli bir şekilde çıkarıldığını ve yeni bir din'e yöneltmek amacıyla olduğunu.

Detaylı bilgilerde burada (http://tahribat.com/Forum-Yeni-Dunya-Dini-Ve-Galaktik-Federasyon-Soytariligi-Hakkinda-137266/1/galaktik)

kaanuni
21-09-2012, 23:35
Bir kere ufo, tanınamamış uçan cisim demek (unidentified flying object). Ufo görmek şaşırtıcı birşey değil, ve hiç bir devlet veya aklı başında bilim adamı da ufoların varlığını red etmez, çünkü uçan herşeyin ne olduğunu kestirememiz normal :) Ancak uçan bir şeyi tanıyamıyınca bunun uzaylı olduğuna kanaat getirmek tipik bir argumentum ad ignorantiam (cahillikten argüman) örneği. Senin ne olduğunu bilmediğin uçan bir cisim uzaylı olmak zorunda mı? İlk iletide tasvir edilen şey bana kağıt çin lambalarını hatırlattı (bkz: http://en.wikipedia.org/wiki/Sky_lantern). Uzaktan bakınca ne olduğu anlaşılmayabilir, rüzgarda tabiki zig zag da edebilir, ve elbet eninde sonunda içindeki mum da sönüyor. Son birkaç yılda da moda olmuşlardı, düğünlerde filan bazen havayi fişek yerine kullanılıyorlar. Tabi gördüğünüzün bunlardan mı, maket uçak mı, veya başka birşey mi olduğunu bilmiyorum. Belki de uzaylı, veya gelecekten gelmiş birilerini görmüşsünüzdür, ama pek ihtimal vermem.

http://www.youtube.com/watch?v=zqf8E2-WKoM

http://www.youtube.com/watch?v=hwvJkHV-HW8

Paparock
22-09-2012, 00:23
Kucukken izledigimiz cizgi filmlerde ucan daireler daire seklinde
Ne ilginctirki gozlemlenen ufolarda daire seklinde,

Evrende tek canli neslin dunya oldugunu dusunmek budalalik
Ama uzaylilarin ziyaret edip dur herkese kendimisi gostermeyelim abd hukumetindeki memurlarla goruselim gizli kalsin demesi :) Ne kadar ilginc dimi

qlause
22-09-2012, 00:31
Bu kadar büyük bir evrende, başka yaşam formlarının olmayacağını düşünmek mantıksız.

Var oldukları kesin, ancak akıllı yaşamın şartları normal yaşamdan çok daha farklı, eğer akıllı bir yaşam bizim dünyamızı keşfettiyse mantıklı olarak hemen görüşmelere başlamaz, uzunca bir süre bilgi toplar gözlem yapar, bilimsel araştırmalar yapar gerekli bilgi toplanınca görüşüp görüşmeme kararını alır, kaldı ki biz bir gezegen bulsak ve bunlar bizden teknik olarak geri akıllı yaşam formları olsalar, yinede onlarla temasa geçmezdik.

Hükümetlerin tamamen yalanlar üzerine kurulduğunu biliyoruz, ufo olsa bile bize bunu açıklamazlar, ancak bir çok devlet gizli belgelerini halk ile paylaşıyor, tamam belgelerin çoğu sansürlü maksat gizlilik, ancak yinede belirli bir esneklik var.

Zeki bir uzaylı formunun asla ve asla bizim gezegenimizdeki canlılara yardım edeceğini düşünmüyorum.

nebukadnezar
22-09-2012, 00:52
Ben gördüm. Hatta geçen yıl bi tane doktor E.T den almıştım ama göstergedeki ışık hızını tam vurmuyor.:)

http://www.ufomarketim.com/FotoGoster.aspx?Resim=LINE_UK3.jpg

qlause
22-09-2012, 01:10
:dance::dance::dance::dance:

Dostum sen en aşağıdaki forumlara bir bak.

nebukadnezar
22-09-2012, 01:24
:dance::dance::dance::dance:

Dostum sen en aşağıdaki forumlara bir bak.

Baktım baktım. İlla ki teşekkür isteyeceksin yani:)
Tamam borcum olsun:D

qlause
22-09-2012, 02:53
Merak bendeki çok meraklıyım :D

Neva
04-11-2013, 05:20
Guncelleme.

romulus83
04-11-2013, 05:51
http://www.youtube.com/watch?v=8eq-2PD8Tp8

Bu gemileri videoya çeken adam ümit paker ile geçen yaz alanya'da görüştüm.62 yaşında banka şefi emeklisi,sessiz sakin naif ağzından ne küfür ne kötü bir söz çıkan torun torba sahibi kendi halinde bir adam.allaha inanan birisi ama öyle dinle minle de pek arası yok klasik müslim de değil.Adamın çektiği şeyler burdan inanan inanmayan herkese söylüyorum kesinlikle yıldız,gezegen,çin balonu zartu zurtu değildir!!1999 yılında bir trafik kazası geçirdikten sonra bu ufolar bu adamın hayatına girmiş,sürekli çekiyor onları.haktan akdoğan ile eski VHS tipi kasetle evinde çektiği konuşmaları da izledim.kendinizi inanmamak için yırtabilirsiniz ama üzgünüm ne yazık ki ama VARLAR.... :)

romulus83
04-11-2013, 06:22
bu arada beyaz yakalı rahiplerden olan soytarı prof.ETHEM DERMAN'ı da davet ettik bu şahsın evine!Uçak biletini,kalacak oteli herşeyi cebimizden dahi karşılamaya söz verdik GELMEDİ yani YEMEDİİİİ.görüntüleri gönderdik YILDIZ,GEZEGEN vs vs demiş....Bu beyaz yakalı rahiplerle hiçbir yere varamayız.!new agecilik ruhçuluk anladık bu akımları ama tümden de ret ile yaklaşamayız.Prof.derman'ın Bilim adamlığına da saygı duymuyorum.

Almanya'da münih ludwig maximilian üniversitesinde fizik fakültesinden aynı zamanda amerikan bilimler akademisi üyesi olan Dr.Edgar Steinitz alanya belediye başkanlığının ve antalya büyükşehir belediye başkanı sayın mustafa akaydın hocanın ricaları ile kalktı buralara geldi.görüntüleri incelediklerini söylediler ve ümit paker'e bir takım sorular sordular..Kirlian fotoğrafçılığından tutun bir dizi soru soruldu ümit paker'e...Dr.steinitz haktan akdoğana bu adamın yani ümit paker'in tıpkı ufoları 1970'de videoya çekmeye başlayan isviçreli billy meier adlı kişinin durumuna benzetmiş.yani SEÇİLMİŞ VE PARAZİT ALICI.... görüntüler de gerçek..

NAZGUL
04-11-2013, 17:53
Bilmiyorum Ufolar bana hiç mantıklı gelmiyor. ne yani biz onların yerinde olsak, bilmen kaç milyon ışık yılı uzaktan gelsek Dünya ya tam varmışken, belli belirsiz görünüp kaçar mıyız? Bunun mantığı nedir?

mutenahi
04-11-2013, 20:24
ufo mu bilmiyorum ama küçükken köyde ufoya benzettiğim bir şey görmüştüm. bir gece yatağa yattığımda pencereden bir ışık görmüştüm tepenin üstünde.

Corpse Bride
15-11-2013, 20:53
http://www.youtube.com/watch?v=FNgzyylR0lA#t=513

rusça bilen birisi çevirirse iyi olur. 8:12 de hitlerin ufo çalışmalarından görüntüler var

ayrıca orjinali şu http://doktora757.blog.bg/history/2011/11/17/hitler-e-umrial-v-antarktida-prez-1971-g.852093 olup google çevirisiyle türkçe paylaşılmış http://www.realwar.org/forum/index.php?topic=13182.0 deki yazı çok enteresan. hitlerin intihar etmediğini antartika'ya kaçtığını iddia ediyor. sonra bununla bağlantılı iddialar devam ediyor abd li amiral Byrd komutasında antartika'ya operasyon düzenleniyor 1947 de ufoların direnişi yüzünden savaş kaybediliyormuş en başta eklediğim videodaki kısaca bahsedilen amiral byrd nin bu operasyonu hakkında yazı ise şu linkte http://www.bibliotecapleyades.net/antarctica/antartica11.htm sonra amiral byrd ün malum günlüğü öldükten sonra eşi tarafından basına veriliyor hani uçak kutuplarda havada arızalanıyor 3 saat kendisinden haber alınamıyor o süre içersinde kutupların içinde başka bir çölde vaha misali son teknoljiye sahip bir yerde almanca konuşan zarif güzel insanların onu yer altında bir yerleşim merkezine götürüldüğünü anlatan günlük.türkçesini şu linkte buldum. https://www.facebook.com/note.php?note_id=221536491194136 çok fantastik ve şu bibliotecapleyades.net sitesi çok ilginç hikayelerle dolu.

inferno
15-11-2013, 21:26
6 yaşında bir kızım var ailece uzaylılara inanıyoruz :)
her fırsat bulduğumuzda uzaylılara dilek balonu yolluyor üzerine kızımın isteklerini yazıyoruz.
Büyüyünce Astronot olmak istiyor. fakat şimdiye kadar uzaylı bir arkadaşımız olmadı.
Eğer bir gün istediği mesleği kazanırsa onları aramak için çalışcakmış

romulus83
17-12-2013, 00:34
resmen belli işte...
http://www.youtube.com/watch?v=f5AQm1x88nA

qlause
17-12-2013, 00:59

Haktan Akdoğan'ın tamamen parası peşinde koşan bir adam olduğunu düşünüyorum, bir keresinde Antalya'da üniversitenin yanında ki 5m migrosa gelmişti, küçücük ve 60 derecelik bir ısıya sahip bir konteyner içine, her türlü basit siteden ulaşabileceğimiz, gayet basit ve absürt bilgi ve fotoğrafları koymuş, giriş için öğrenci ücreti olarak 5 lira vermiştik.

Öte yandan evren o kadar geniş ki, başka bir canlı formu olmaması imkansız, ama bunlar zeki midir, yoksa tek hücreli veya çok hücreli zekaya sahip olmayan canlılar mıdır, zeki iseler ne kadar zekilerdir, ışık hızını aşmanın bir yolu var mıdır varsa bulmuşlar mıdır, bulmuşlarsa, onca galaksiden nasıl olur da samanyolu galaksisini seçip de dünyayı bulduracaklar o ayrı bir mesele.

Neva
17-12-2013, 01:01
Neden gökyüzünde gördüğünüz ışıklı nesneleri farklı gezegenlere, galaksilere bağlıyorsunuz. Bu gezegende yapılan insan yapımı nesneler olamazlar mı? Vril'leri araştırmanızı öneririm.

Vrael, bir ara ugrasan da, su Vril'ler hakkinda aydinlatsan bizi:D

RainFall
17-12-2013, 21:12
Bizden başka uzaylı varmı :D

Ahlaksız
26-01-2014, 01:06
http://www.youtube.com/watch?v=LssXuY6Zf5c
Süper bir adam:D

Ahlaksız
26-01-2014, 15:58
Şu yapımı,ufo-uzaylı meraklıları izleyebilir;
http://unutulmazfilmler.com/into-the-universe-with-stephen-hawking.html

romulus83
26-01-2014, 19:18
Şu yapımı,ufo-uzaylı meraklıları izleyebilir;
http://unutulmazfilmler.com/into-the-universe-with-stephen-hawking.html

buraya gelip filmleri kopyalıyorsun ama önceki sayfalarda paylaştığım görüntüye hiç bir açıklama getirmiyorsun?:decision:

evet sataşıyorum gibi olacak ama biraz beynini serbest bıraksan diyorum NOLAN..yani belkide illa bilim ile yada inat üzerine kurulu akraik-klişeli martavallarla açıklayamayacağın şeylerde olamaz mı?raelyan yada new agecilerden değilim ama öyle zart kestirilip atılacak bir konuda değil..
http://www.youtube.com/watch?v=8eq-2PD8Tp8
http://www.youtube.com/watch?v=KSkKU7bNw8E

Ahlaksız
26-01-2014, 20:02
buraya gelip filmleri kopyalıyorsun ama önceki sayfalarda paylaştığım görüntüye hiç bir açıklama getirmiyorsun?:decision
Sn.romulus83;ben uzaylılar var veya yok dedim mi?
Sadece iki gündür iki video paylaştım..Birisi kanıt olmadan uzaylıların varlığına inanamam diyen bir bilim adamının videosu,diğeri de uzayların olma ihtimali çok yüksek diyen Dünya'nın sayılı fizikçilerinden olan Hawking..
Kişisel fikrime göre,Dünya dışı yaşam büyük olasılıkla var ama bugüne kadar net bir kanıt bulamadık..

romulus83
26-01-2014, 20:15
Sn.romulus83;ben uzaylılar var veya yok dedim mi?
Sadece iki gündür iki video paylaştım..Birisi kanıt olmadan uzaylıların varlığına inanamam diyen bir bilim adamının videosu,diğeri de uzayların olma ihtimali çok yüksek diyen Dünya'nın sayılı fizikçilerinden olan Hawking..
Kişisel fikrime göre,Dünya dışı yaşam büyük olasılıkla var ama bugüne kadar net bir kanıt bulamadık..

gündem yoğun olunca sinirime yenik düşmüşüm kırdıysam affaola..yani bu ufo yada DDV ler ile ilgili çok fazla yoktur yada gelemez edemez gibi sözlerde ısrarcı olmamak lazım..herşey mümkündür..biz dünya parametreleriyle algılamak yada anlamak istiyoruz bu olayları(ufo-ddv)ama belki de daha başka algı seçenekleri de vardır..

_muhammed_
03-02-2014, 20:08
Bize en yakın yıldız yaklaşık 4 ışık yılı uzaklıkta. Şuanki teknolojimizle oraya gitmeye kalksak 100,000 yılda ancak ulaşırız. Bildiğim kadarı ile en yakın gezegen barından sistem ise 20 ışık yılı mesafede. Bu kadar muazzam boyutları şuanki bildiğimiz fizik kanunlarına göre aşmak imkansız. En yakın gezegende akıllı canlı türleri olduğunu varsaysak, heriflerin bizden çok çok yüksek teknolojileri olsa gelmeleri en az 40-50 sene sürer. Böyle bir durumda başka akıllı varlıkların dünya üzerine gelip kendini cinler, periler, hortlaklar gibi gizlemeleri; sadece bazılarına görülmeleri ve ortaya çıkmamaları hiç mantıklı görünmüyor şuan için.

Ben bizim dışımızda binlerce (belki daha fazla) tür olduğuna inanıyorum galaksimizde. Ama bırakın birbirimizi ziyaret etmeyi, karşılıklı olarak var olduğumuza dair bilimsel veriler ortaya koymak bile imkansız. Şayet böyle şeyler ispatlanırsa, bugünkü bildiğimiz tüm fizik kurallarını, bilimi başka temeller üzerine koyacağız anlamına geliyor. Bu konuda daha fazla birşey bilmiyorum, hala uzay bilimleri ile ilgili kitaplar okuyor ve konu ile amatör olarak ilgileniyorum.

Odyssey
19-11-2014, 01:23
Birçok kişinin farklı şekillerde bahsettiği gibi, "UFO'lar dünyaya geldi mi?" konusu ile "uzayda başka uygarlıklar var mı?" konusu farklı şeylerdir.
Uzayda, hayat olan gezegenler, farklı yaşam formları, bence kesinlikle var.
"Yok" demek, çok küçük düşünmeyi gerektirir. uzayın sonsuzluğu, bu kadar küçük düşünmeye musade etmiyor.

Diğer taraftan, UFO konusu da, Haktan Akdoğan gibi ciddi araştırmacılar sayesinde saygı duyulması gereken bir noktaya gelmiştir. en azından ufkumuzu açıyor.

gur91
19-11-2014, 01:59
ufo görülse bu kadar gizli bişey olmaz yani bütün dünyanın bundan haberi olur nasanın saklayacağını da sanmıyorum neden böyle bişey yapsın ki

Nana Buluku
19-11-2014, 08:03
ufo görülse bu kadar gizli bişey olmaz yani bütün dünyanın bundan haberi olur nasanın saklayacağını da sanmıyorum neden böyle bişey yapsın ki

Para için saklar.Olmasa bile varmış gibi gösterir.

pianola
11-05-2015, 16:34
ygML-DAMgLE

Aleph
11-05-2015, 23:56
Gökyüzünde gördüğünüz ve tanımlayamadığınız her şey "UFO"dur arkadaşlar.
Daha önce paylaşılmıştır muhakkak ancak UFO deyince aklıma bu OFLU geliyor:
https://www.youtube.com/watch?v=9TqumM0Q1WQ

dine mine ne
02-07-2015, 00:39
Bu eylül 7 yıllık türbülasyon devri baslıyormuş bu kaynaklara göre,hazır olun deniyor.Bu tarihin vurguladıgı filmlerde genelde ufo istilası ve canavarlar önplanda ve komplocular tarafından bu tarih İlluminatinin ufo istilası kagıdını kullanacagı bir tarih olarak da görülüyor,dünya nüfusu bayagı geriye cekilecekmiş.

Sayin Deep

ufo denilen seyleri hep youtube dden seyrediyor ve inanmiyordum
ama kendim 4tane gördüm isk seklinde parliyorlar ve dikkatli
bakinca isgin kirmizi mavi yesil gibi yandip döndügünü fark etim

bunlarin bir tanesi gece ve öbürü de sabah leyin bu isiklarin söndügüne kendi gözümle sahidim, isin komik tarafi gökteki sabahaleyin sönen isik söndükten sonra yok oldu arkasi masmavi gökyüzü ama kendisi yok oldu ,neyin nesi dir bilemiyecem , hatta benim patron,da gördü .

koynuyla ilgili sunuda eklemek iyidir diye düsündüm

http://[IMG]http://i57.tinypic.com/20v0rck.jpghttp://i57.tinypic.com/20v0rck.jpg

http://i60.tinypic.com/smruig.jpg

álinti;

Amerika’nın Georgia Eyaleti’ne bağlı Elbert County’de bir tepeye dikilen her biri 6 metre boyunda ve toplam ağırlıkları

110 ton olan bu 6 granit blok üzerinde kıyamet sonrası hayatta kalan insanlara yol gösterecek bilgilerle dolu.Dünyanın en eski

dilleri olan Sanskritçe, Çince, Antik Yunanca, Arapça hatta Svahili dilinde bile yazılar barındıran bu anıt aynı zamanda bir

güneş takvimi. Altında doğru zamanda ortaya çıkacak bir zaman

kapsülü olduğu iddia ediliyor. Yapıldığı tarih ise 22 Mart 1980

Kimin yaptırdığı ise hâlâ tam olarak bilinmiyor. Sadece taşların Robert C. Christian takma adlı biri tarafından sipariş edildiği ve
Haziran 1979 tarihinde anlaşma yapılarak Elberton Granit şirketine yaptırılmıştır.

belediyeden bu isim üzerine yapım izni çıkartıldığı biliniyor. Anıtın gerçek dikilme nedeninin bilinmiyor

Anıta kazılmış yazılarda insanlığa şöyle bir tavsiyelerde bulunuluyor;
-İnsan nüfusunu daima doğa ile uyumlu olarak 500.000.000'un altında tut.

-Farklılıkların ve uygunluğun, gelişiminin çoğaltılmasını bilgece idare et.

-İnsanlığı yaşayan yeni bir dil ile birleştir.
-Tutku, inanç, gelenek ve her şeyi yönet.

-İnsanları ve ulusları, adil yasalar ve sadece mahkemeler ile koru.

-Bütün anlaşmazlıkları ülkeler üstü bir mahkemeye bağla.

-Küçük yasalar ve kulanışsız protokollerden kaçın.

-Kişisel hakları, sosyal görevler ile dengele.

-Gerçeği, güzelliği, aşkı, sonsuzlukla ahenk kurma arayışını taktir et.

-Dünyada bir kanser olma, doğaya yer bırak, doğaya yer bırak.

4 granit taş birbirine ayrı yönlere bakarken ortalarındaki ince bir granit sütun tepeye yerleştirilmiş kapağı tutar. 5.47 metre yüksekliğindeki yapının toplam ağırlığı yaklaşık 108 tondur

Nana Buluku
02-07-2015, 08:32
Sayin Deep

ufo denilen seyleri hep youtube dden seyrediyor ve inanmiyordum

UFO'nun, uzaylı olmadığını söylemeye gerek yok herhalde.

UFO= Unidentified Flying Object= Tanımlanamayan Uçan Cisim

UFO olaylarının %95'inin açıklandığını düşünürsek sizin gördüklerinizde açıklanabilir türden bir olaydır.

Tekrar görürseniz cisimlerin belirli bir formasyonda ilerleyip ilermediğine bakın. :)

dine mine ne
02-07-2015, 14:14
UFO'nun, uzaylı olmadığını söylemeye gerek yok herhalde.

Tekrar görürseniz cisimlerin belirli bir formasyonda ilerleyip ilermediğine bakın. :)

1 nerden bilyim uzaylimi ,insanmi ? göremedikten sonra ne desek yalan olur

2 canim kardesim ne ilerlemesi saatlerce oldugu yerde
kaliyor sonra söndüyü vakit kayboluyor ve göremiyorsun cismini seklini

Nana Buluku
02-07-2015, 14:22
2 canim kardesim ne ilerlemesi saatlerce oldugu yerde
kaliyor sonra söndüyü vakit kayboluyor ve göremiyorsun cismini seklini

Gezegen gördün herhalde. :)

Boolean
02-07-2015, 16:28
Belki uzayın çok boktan bir köşesinde var olduğumuz için sıkıcı bir durumdayız. Şöyle çevremizde 2 veya 3 tane daha canlılar için yaşanılabilir gezegenler olsaydı ve biz de Ay'a gideceğimize o gezegenlere gitmiş olsaydık, daha eğlenceli bir evrende yaşıyor olurduk.

Sıkıntı, tanık olabildiğimiz tek gelişmiş zekaya sahip canlı türünün insan olması ve tamamen dünyayı keşfetmiş olmamız.

Google earth'ten gözlemyebiliyoruz.

Bu tür komplo teorilerine inananlar da bu sıkıcı durumdan kurtulup, hayatlarına bir renk katıyorlar. "Dünyayı ziyaret eden uzaylılar" ne kadar esrarengiz ve ilginç bir durum. Eğleniyorlar.

Dinlere benzetiyorum bu komplo teorilerini. Aynı Cennetteki Tuba isimli ağaç gibi.

"Cennette Tuba isimli bir ağaç varmış, onun tomurcuklarından elbiseler yapılıyormuş."

Alın size insanların kendilerini eğlendirebilecekleri bir şey.

Şahsıma ise bilimsel teoriler yetiyor.

Çoklu evrenler, kara delikler, kütlenin zamanı bükmesi gibi şeyler. Bunları düşünerek bu sıkıcı evrenden kurtuluyorum azcık.

dine mine ne
02-07-2015, 16:36
Gezegen gördün herhalde. :)

yok be canim ne gezegeni , billiyorum insan aciklik getir mek istiyor ama ne yaziki gördüklerimi paylasmaktan baska bir sey gelmiyor elimden

42yasindayim boyumca cocuklarim var, inan bana burda sizlere hikaye anlatmiyorum
yada dalgaya almiyorum sizleri

Nana Buluku
02-07-2015, 16:43
42yasindayim boyumca cocuklarim var, inan bana burda sizlere hikaye anlatmiyorum

Dalgaya alıyorsun filan demedim zaten.

Bende gördüm bir defa. Sizin deneyiminizden oldukça farklıydı.

dine mine ne
02-07-2015, 16:55
Bu tür komplo teorilerine inananlar da bu sıkıcı durumdan kurtulup, hayatlarına bir renk katıyorlar. "Dünyayı ziyaret eden uzaylılar" ne kadar esrarengiz ve ilginç bir durum. Eğleniyorlar.

yahu Boolean kardesim yapma böyle ya

eylen mek icin divan sazimi alip egleniyorum ,ben

görmeyipte insanlari dalgaya almak benim icin terbiyesizliktir

ama gördügüm seyi, sadece sizlere bildirmektir amacim

dine mine ne
02-07-2015, 16:58
Dalgaya alıyorsun filan demedim zaten.

Bende gördüm bir defa. Sizin deneyiminizden oldukça farklıydı.

nasil farkli ?

Nana Buluku
02-07-2015, 17:06
nasil farkli ?

Aslında bunları konuşmanın pek faydası yok. Ben uzaylılara inanan biri değilim.

Gece gök yüzünde yıldızlardan onlarca kat büyük bir ışık gördüm. Bir anda ortaya çıktı. Yaklaşık 3 saniye kadar sabit olarak kaldı. Daha sonra yok oldu. 15 dk sonra tekrar gördüm. Aynı yerde ortaya çıkmadı. Birbirine yakındı ancak aynı yer değildi. Sonra tekrar yok oldu. Bir daha görmedim.

dine mine ne
04-07-2015, 04:40
yarismayi kazandik diye sevindik deyil,mi
neden kazandigimizi resim anlatiyor , iyi bakin

http://i57.tinypic.com/34e9lir.jpg

komplo be abi , teori be abisi
teori nedir bilmiyormusun be abi
dogru bilmiyorum ama gördüklerime inaniyorum

Neva
04-07-2015, 08:18
yok be canim ne gezegeni , billiyorum insan aciklik getir mek istiyor ama ne yaziki gördüklerimi paylasmaktan baska bir sey gelmiyor elimden

Vril olmasin o gordugunuz sevgili dine mine ne..?

dine mine ne
04-07-2015, 19:16
sayin Neva

sizlerin yüzünden cekip buraya koyacam yakalarsam bu inekleri

insallah iyi cikar ümidiyle