Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dünya Dinleri, Mitoloji & Antik Uygarlıklar > Mitoloji & Esoterisizm

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-06-2011, 12:30
TUBA TUBA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Ufo Göreniniz Oldu mu?

Belli bir zaman önce ,akşam vakti yıldızları seyrederken beyaz parlak bir cismin kayarcasına gittiğini ve sonunda da kaybolduğunu görmüştüm.

Halk arasında "yıldız kayması" olarak bilinen meteor veya göktaşı olabileceğini düşündüm.

Fakat birkaç gün sonra tekrar aynı saatlerde bu beyaz parlak cismi yeniden gördüm ,gene çok hızlı bir şekilde hareket ediyordu ve sonunda gözden kayboldu ,hala göktaşı olabileceğini düşünüyordum.

Ama daha sonraları bu cismi sık sık görmeye başladım ,üstelik bu gördüklerimde yön değiştiriyordu ,doğudan batıya kayarken batıdan doğuya doğru kaymaya başlamıştı.Bir doğuya doğru bir batıya doğru kayıyordu.

En son olarak dün akşam gene aynı saatlerde gördüm ,üstelik çok daha uzun süreli kaldı gökyüzünde.

Bu sırada yan komşum da balkonda oturuyordu ve ona gösterdim.Gayet sakin bir tavırla bana ,çok uzun zamandır bu cismi gördüğünü ve "herhalde izleniyoruz" demesi benim de göktaşı olarak düşündüğüm cisme bakış açımı değiştirdi.Yani dünya dışı varlıkların (uzaylılar) ufo ile gözlem yaptıklarını düşünmeye başladım.

Ben bu konuları zamanında çok araştıran biri olarak NASA nın bu konu ile görüşlerini de okumuştum.Ve NASA nın bu konuda ki görüşü ,ufo gözlemlenememiştir ,dolayısıyla bu gerçek değildir.

Ama diğer taraftan da dünya genelinde özel çalışan Ufo Araştırma Merkezleri nin bilgilerini okuduğum zaman NASA nın tam tersi bir savunmaları vardı.

Örneğin ,Türkiye de Haktan Akdoğan yönetmeliğinde olan Sirius Uzay Araştırma Merkezi bunlardan sadece bir tanesi.Haktan Akdoğan ,NASA nın elinde bu konu ile ilgili birçok belge ve kanıt olmasına rağmen bunları halktan gizlediklerine dair bir açıklaması var.

Sizlerden bu konu hakkında yardım istiyorum ,gerçekten gördüğüm ufo muydu? Yoksa yanılıyor muyum? Göreniniz oldu mu?

Çünkü ben uzayda yolculuk yapmanın ne kadar zor olduğunu evreni araştırdıktan sonra anlamış biri olarak ,ufo ya pek inanmıyordum.

Şimdiden teşekkürle
Alt 07-06-2011, 12:44
Russell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Russell Russell isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Bir ara dediğin gibi bir şeyler gördüm, hatta daha da fazlasını görmüş olabilirim hatırlamıyorum. Bununda ilgili 2005'te açtığım bir başlığım vardı onu da aradım bulamadım.

Sonradan Carl Sagan'ın karanlık bir dünyada mum ışığı adlı kitabını okuyup hayal gördüğüme ikna oldum. Birkaç yıl sonra sorgulama yeteneğim iyice gelişince Carl Sagan'ın da yalan söylüyor olabileceği ihtimali zihnimde belirdi.

Kuran'ı okuyup anlayana gayrimüslim, anlamayana müslüman denir.
Alt 07-06-2011, 12:49
Üyeliğini Sonlandırmış

sevgili russell

ben 1 veya 2 defa görmedim bu cismi ,defalarca gördüm
komşum bana o cevabı vermeseydi ben gene göktaşı diyecektim
yani fikrimi değiştiren komşum oldu aslında

gördüğümün ne olduğunu tam idrak etmek istediğim içinde konuyu buraya taşıdım ki,gören olduysa bana yardımcı olsun diye

sende gördüğünden bahsettiğine göre ,ufo olayının gerçeklik payı vardır diye düşünmeye başladım

teşekkürler
Alt 07-06-2011, 13:31
Natan Natan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Ben de üç kez gördüm. Yalova'da ve Antalya'da . Evimiz çok yüksek bi konumda. Karşı taraf yani İstanbul dahi görülebilir. Akşam vakti tanımlayamadığım ışıklı bir cisimdi bu. İçeri koştum, camera vb. bir şeyle görüntülemek istedim fakat geri geldiğimde kaybolmuştu. Annem de farklı bir zamanda balkonda görmüş.

Antalya'da ise gee yürüyüş sırasında rastladım. Önce yıldız sandım; yıldıza benziyordu. Sonra gözüm takıldı yürürken sürekli kontrol ediyordum. Sonra şüphelendim ve yerimde öylece durup onun hareket edip etmediğini kontrol ettim. Hareket ediyordu. Hızlandı bense peşinden koştum 60 yada 70 metre.

Ortadan kayboldu ve ben 10 dakika gökyüzünü gözlemlemeye devam ettim. Yanımda camera yada cep telefonu olmaamsı büyük talihsizlikti.

Gördüklerimizin herbiri ufo olmayabilir fakat ben gördüklerimin ufo olduğunu düşünüyorum. Ayrıca dünya dışı yaşamın var olduğunu da. Bu konuda çok net gözlem ve veriler var. Nasa da biliyor açıklayabildiği kadar bilgi veriyor sadece.

Tuba, bence gözlemlemeye devam et. Benim de aklıma geldikçe baktığım olur.
Alt 07-06-2011, 13:42
Üyeliğini Sonlandırmış

sevgili natan

bende artık gerçek oluğunu düşünmeye başladım

önceleri insanları herhalde uyutuyorlar ,hikaye anlatıyorlar gibi gelirdi
ama kendim gördükten sonra komşumun da bunu teyid etmesinden sonra ve sizlerden gelen cevaplardan sonra eminim artık

zaten NASA ile ilgili konuları araştırırken ,kesinlikle evrende başka yaşam formları vardır ,derdim ama yolculuk yapabileceklerine inanamazdım ,evrende yolculuk yapmanın çok zor olduğunu bildiğimden

şayet zekaları çok üstün ve teknolojileride doğru orantılı olarak üstün ise bu mümkün olur

emin ol artık gözlerim hep gökyüzünde olacak

tşkler
Alt 07-06-2011, 14:01
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Neden gökyüzünde gördüğünüz ışıklı nesneleri farklı gezegenlere, galaksilere bağlıyorsunuz. Bu gezegende yapılan insan yapımı nesneler olamazlar mı? Vril'leri araştırmanızı öneririm.
Alt 07-06-2011, 14:06
Üyeliğini Sonlandırmış

sevgili vrael

ben ışıklı cismi ne gezegene ne de galaksiye bağladım ,çünkü gezegenin hareketleri bellidir
gökadaları ise gezegenler gibi hareketli değildir ,en azından bize olan uzaklıklarından dolayı (yoksa evrende son sürat gezerler)

gördüğüm cisim çok hızlıydı ,yani bir gezegen hele gökadası olma ihtimalı yoktu

Vril ne oluyor acaba? bilgilendirirsen sevinirim
Alt 07-06-2011, 14:12
Üyeliğini Sonlandırmış

buldum sevgili arkadaşım

Vril : insan yapımı uçan daire
Alt 07-06-2011, 15:07
bursali68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bursali68 bursali68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Merhaba,

Ben hayatım boyunca bir kez gördüm...Ama UFO mudur değil midir bunu bilmem imkansız...99 depreminden iki gün önce gece saat 01.00 suları ,hava sıcak,balkonda eşim,ben ve annem...Üçümüzün de gözü aynı anda birbirimizden habersiz aynı şeyi gördü...Özellikle ben Bandırma'da bulunan Hava Kuvvetlerinden kalkan jetler sandım,tam anımsayamadım sayıyı ancak 6 veya 7 tane uçak gibi farkettim...Ancak bir anda 180 derece dönüş yaparak ters istikamete gittiler ve de çok aşırı süratliydiler...Ve üçümüz de hemen hemen aynı şekilde farketmişiz birbirimizden habersiz...

Ancak yine de UFO mudur,göz aldanması mıdır bilemiyorum...

Sağlıcakla kalınız...

" Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiç bir şey yapmaması kafi " Edmund Burke
Alt 07-06-2011, 15:39
Üyeliğini Sonlandırmış

sevgili bursalı

aynı anda 3 kişi yani 6 göz gördüyse bunun göz yanılması olacağını sanmam
1 kişi yanılabilir ama 3 kişinin yanılacağına ihtimal vermem ,dolayısıyla görmüş olma ihtimaliniz çok yüksek

benim bir tanıdığım da gölcük depreminden birkaç gün önce ,bir çok cismin birçok insan tarafından görüldüğü raporunun olduğundan bahsetmişti

bu kadar çok şahite istinaden ,ben artık kesin varlar diyeceğim

tşkler

Önerilen Siteler