Orijinalini görmek için tıklayınız : Yine, yeniden, neden AkParti?
ahmetaltan
13-06-2011, 08:29
Bir kişiyi sürekli kandırabilirsiniz.
Bir toplumu bir süre kandırabilirsiniz.
Fakaaat
Bir toplumu sürekli kandıramazsınız.
Her defasında aldığı oy miktarırıı arttırmak suretiyle üçüncü kere iktidara gelmek, mutlaka iyi şeyler yapmakla mümkündür.
%50 oy....
iki kişiden biri demek...
Tarihte bir ilk plarak 3. kez oy arttırarak gelmek, mutlaka iyi işler yapmayı gerektirir.
Yoksa bu millet niye oy versin, derdi ne?
Olanları biraz insaflı değerlendiren, şunu takdir ederki, bu hükümet iyi işler yaptı, dahada yapacak.
Milletimize hayırlı olsun.
Nice yeni Akpartili yıllara...
osmanlı padişahları gibi bir hükümet kurmak istemesi ve bunun getirisinin sonucunu görebiliyor musun sevgili ahmetaltan bey
maksat belli değil mi sence?
yada sana göre nedir?geleceğini görebiliyor musun?
bakkalmahmud
13-06-2011, 10:17
Kölelestirdiyin beyinleri kandirmana gerek yok,o herzaman senin.
Ayrica ,kötülerin galip gelmesi icin, iyilerin hicbirsey yapmamasida yeterli.
KIRZİNCRLERNİOSMANLI
13-06-2011, 10:24
osmanlı padişahları gibi bir hükümet kurmak istemesi ve bunun getirisinin sonucunu görebiliyor musun sevgili ahmetaltan bey
Ne alakası var?Niye her şeyi Osmanlı üzerinden eleştiriyoruz? Neden acaba: Bu o zamanın düşünce sistemi, denilmiyor da hep bu şekilde Osmanlı suçlanmakta. Osmanlının suçu ne?
KIRZİNCRLERNİOSMANLI
13-06-2011, 10:29
AKP seçildi çünkü bu güne kadar hükümetlerden çok daha iyi yatırım ve gelişme sağladı. Ben demiyorum ki AKP çok iyi. Ama şu an TC hiç görmediği hizmeti gördü. bu hizmetlerin karşılığı da bu. Tabi ki de AKP ye oy verenlerden bazıları "ben Müslümanım kardeşim" şeklinde veriyor. Ama bunu da anlayışla karşılamalıyız, çünkü oy itibari ile CHP ye oy verenlerin büyük bölümü de "şeriat geliyor!Laiklik gidiyor!nerede Atatürk gençliği!" şeklinde bağırmıyor mu?
Az çok hepimiz biliriz koalisyon dönemi. Sağlık hizmetlerinde ki rezaleti bilmeyen yok. Katılırsınız katılmassınız ama o dönemlerde herkes bilir ki kuran okumak bile suç gibiydi. Türkçe ezan, kara borsa ,kriz ,darbe, sağlık sorunları...
Bunları kimse unutmaz. bu nedenle AKP ne kadar yolsuzluk yaparsa yapsın ne kadar adam kayırırsa kayırsın halk ondan bu hizmeti bekliyor,
Saygılarımla,
AKP seçildi çünkü bu güne kadar hükümetlerden çok daha iyi yatırım ve gelişme sağladı. Ben demiyorum ki AKP çok iyi. Ama şu an TC hiç görmediği hizmeti gördü. bu hizmetlerin karşılığı da bu. Tabi ki de AKP ye oy verenlerden bazıları "ben Müslümanım kardeşim" şeklinde veriyor. Ama bunu da anlayışla karşılamalıyız, çünkü oy itibari ile CHP ye oy verenlerin büyük bölümü de "şeriat geliyor!Laiklik gidiyor!nerede Atatürk gençliği!" şeklinde bağırmıyor mu?
Az çok hepimiz biliriz koalisyon dönemi. Sağlık hizmetlerinde ki rezaleti bilmeyen yok. Katılırsınız katılmassınız ama o dönemlerde herkes bilir ki kuran okumak bile suç gibiydi. Türkçe ezan, kara borsa ,kriz ,darbe, sağlık sorunları...
Bunları kimse unutmaz. bu nedenle AKP ne kadar yolsuzluk yaparsa yapsın ne kadar adam kayırırsa kayırsın halk ondan bu hizmeti bekliyor,
Saygılarımla,
Din çatışmasını normal karşılamalıyız diyorsun Ulusal birliğimizin parçalanmasını normal karşılamalıyız yani Seçim meydanlarında ker konuşmasında Bay kemal alevidir diyen kitlelere yuuuuuuh çektirenleri Normal karşılamalıyız diyorsun Bu vatanın sahip olduğu devlet fabrikalarının sahipleri artık yabancılar.Kendilerinden yana olmayan imamları kasete alıp şantaj yapanları normal karşılayalım .Atatürkçülere milliyetçilere kaset şantajı yapan şeriatçıları normal karşılayalım öylemi Hileli sınavlarla yandaşlarını üniverstelere yerleştirenleri normal karşılayalım öylemi Heykelleri ucube diye yıkanları Kitapları basılmadan toplatanları normal karşılamıyacağız Kör ettiğiniz zavallı halkımızın gözlerini açacağız Emperyalizmin kucağında din yaşanmaz Malını kaybedersin ,Onurunu kaybedersin .Şehitleriniz hüngür hüngür ağlıyor olmalı Limanları telekomu peşkeş çekenler Emperyalizmin elini gizleyen eldivenlerdir kirli eldivenler ve kuklalar sizin olsun Biz bir Atatürk daha çıkarırız İngiliz ver yunanlar TÜRK KÖYLERİNİ BASARKEN KADINLARIMIZA TECAVÜZ EDİP BEBEKLERİ ÖLDÜRÜRKEN İskilipli Atıf denen şeyhülislamda onlar misafirimizdir demiş Mustafa kemalin ve silah arkadaşlarıonın katlini istemiştir .Dün yobazlar işgalcilerden yanaydı Bu günde o cephede değişen birşey yok Sizler kardeş kavgasını batının istediğini göremiyecek kadar sallabaş olmuşsunuz Nesilleriniz Bu gün takındığınız çizgi için sizlerden nefret edecek Vatan kaybediliyor açın kör gözlerinizi.Irakta libyada Müslümanları öldürenler Burada neden el üstünde tutar kendinize sorun .Hitler seçimle geldi Bunu unutmayın
bursali68
13-06-2011, 11:08
Din çatışmasını normal karşılamalıyız diyorsun Ulusal birliğimizin parçalanmasını normal karşılamalıyız yani Seçim meydanlarında ker konuşmasında Bay kemal alevidir diyen kitlelere yuuuuuuh çektirenleri Normal karşılamalıyız diyorsun Bu vatanın sahip olduğu devlet fabrikalarının sahipleri artık yabancılar.Kendilerinden yana olmayan imamları kasete alıp şantaj yapanları normal karşılayalım .Atatürkçülere milliyetçilere kaset şantajı yapan şeriatçıları normal karşılayalım öylemi Hileli sınavlarla yandaşlarını üniverstelere yerleştirenleri normal karşılayalım öylemi Heykelleri ucube diye yıkanları Kitapları basılmadan toplatanları normal karşılamıyacağız Kör ettiğiniz zavallı halkımızın gözlerini açacağız Emperyalizmin kucağında din yaşanmaz Malını kaybedersin ,Onurunu kaybedersin .Şehitleriniz hüngür hüngür ağlıyor olmalı Limanları telekomu peşkeş çekenler Emperyalizmin elini gizleyen eldivenlerdir kirli eldivenler ve kuklalar sizin olsun Biz bir Atatürk daha çıkarırız İngiliz ver yunanlar TÜRK KÖYLERİNİ BASARKEN KADINLARIMIZA TECAVÜZ EDİP BEBEKLERİ ÖLDÜRÜRKEN İskilipli Atıf denen şeyhülislamda onlar misafirimizdir demiş Mustafa kemalin ve silah arkadaşlarıonın katlini istemiştir .Dün yobazlar işgalcilerden yanaydı Bu günde o cephede değişen birşey yok Sizler kardeş kavgasını batının istediğini göremiyecek kadar sallabaş olmuşsunuz Nesilleriniz Bu gün takındığınız çizgi için sizlerden nefret edecek Vatan kaybediliyor açın kör gözlerinizi.Irakta libyada Müslümanları öldürenler Burada neden el üstünde tutar kendinize sorun .Hitler seçimle geldi Bunu unutmayın
Merhaba,
Sn.gega,bu yazınızın neredeyse her noktası virgülünün altına ben de imzamı atarım...Ancak bir şeyi daha sanki atlıyoruz...Bu tarz zihniyetlerin bu şekildeki yükselmesine bizlerin katkısı var mıdır acaba...??? Sanırım ana sorun burada yatıyor,diye düşünüyorum.Oylarını o yönde kullanmış olan özellikle " eğitimsiz,cahil " kesim için söyleyebileceğim fazla bir şey yok da eğitimli kesimin niçin o yönde tercih yaptığı önemlidir bana göre...Bir şeyleri yanlış mı aksettirdik,yanlış mı yapıyoruz...Bilemiyorum,sorgulamak,eğriyi-doğruyu ortaya koymak gerek diye düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim...
Sağlıcakla kalınız...
KIRZİNCRLERNİOSMANLI
13-06-2011, 11:23
İdam fermanı konusunda buyur yazım:http://ciilgin.wordpress.com/2011/06/08/125/
Dİğer konulara geçelim.
MHP'nin iktidarda olduğu dönemde IMF'den 30 milyar dolar borç vardı, Bu sadece MHP için geçerli değil diğer koalisyon partileri içinde geçerli.Ayrı Koalisyon döneminde 21 banka boşaltılıp fona devredildi. Peki sendikalar o zmanalar grev yapmıyor muydu? Kriz patlamıyor muydu?
Bunları hepsi olmaktaydı.
Ayrıca özelleştirilen yerdeki çalışanlar her zaman daha iyi koşullarda çalışır. Ülkeye ekonomik fiyattan daha iyi kaliteli ürün girer.
Burada sorun aKP'nin bu özelleştirmeleri ucuz fiyattan yapmasıdır.zaten yorumumda bunu belirttim. Ayrıca denetim az buda bir sorun.
"atatürkçülere milliyetçilere kaset şantajı yapan şeriatçıları normal karşılayalım" bu şantajı AKP'nin yaptığını nasıl kanıtlayabiliyorsun?Baykal bile bunun aksini özellikle söylerken sen bunu nasıl diyebiliyorsun?
"Irakta libyada Müslümanları öldürenler" Buyur buradada sana bir link atayım : http://ciilgin.wordpress.com/2011/06/04/hacli-seferleri/
KIRZİNCRLERNİOSMANLI
13-06-2011, 11:25
Merhaba,
Sn.gega,bu yazınızın neredeyse her noktası virgülünün altına ben de imzamı atarım...Ancak bir şeyi daha sanki atlıyoruz...Bu tarz zihniyetlerin bu şekildeki yükselmesine bizlerin katkısı var mıdır acaba...??? Sanırım ana sorun burada yatıyor,diye düşünüyorum.Oylarını o yönde kullanmış olan özellikle " eğitimsiz,cahil " kesim için söyleyebileceğim fazla bir şey yok da eğitimli kesimin niçin o yönde tercih yaptığı önemlidir bana göre...Bir şeyleri yanlış mı aksettirdik,yanlış mı yapıyoruz...Bilemiyorum,sorgulamak,eğriyi-doğruyu ortaya koymak gerek diye düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim...
Sağlıcakla kalınız...
"eğitimsiz,cahil " ben bu konuda diyeceğim i söyledim. M. Akyol 'un şu yazısını okumanı tavsiye ederim :http://www.mustafaakyol.org/ic-politika/%E2%80%98cahil-halk-ve-kibirli-seckinler/
bursali68
13-06-2011, 11:28
"eğitimsiz,cahil " ben bu konuda diyeceğim i söyledim. M. Akyol 'un şu yazısını okumanı tavsiye ederim :http://www.mustafaakyol.org/ic-politika/%E2%80%98cahil-halk-ve-kibirli-seckinler/
Merhaba,
Sn.KIRZİNCRLERNİOSMANLI,üstünüze alındığınız gibi bir his uyandı içimde birden...!!! Yazı mı ne yazısı...Gidip varoş kesimlerine,evinden tarlaya gidilen köylere,bol bol şehir efsaneleri ve dedikodu türetilen " kıraathanelere " ,stadlarda terör estiren MAGANDALARA...bakmak yeterlidir halkın içerisinde olanlar için...!!!
Sağlıcakla kalınız...
bursali68
13-06-2011, 11:31
Merhaba,
Ayrıca " Kitap Okuma Oranında " dünyada kaçıncıyız bir bilginiz var mı...Günlük gazete okumayı kasdetmiyorum...Kitap,kitap...Bunun diplomayla dahi ilgisi yok...!!!
Sağlıcakla kalınız...
KIRZİNCRLERNİOSMANLI
13-06-2011, 11:32
Merhaba,
Sağlıcakla kalınız...
Merhaba,
Sn.KIRZİNCRLERNİOSMANLI,üstünüze alındığınız gibi bir his uyandı içimde birden...!!! Yazı mı ne yazısı...Gidip varoş kesimlerine,evinden tarlaya gidilen köylere,bol bol şehir efsaneleri ve dedikodu türetilen " kıraathanelere " ,stadlarda terör estiren MAGANDALARA...bakmak yeterlidir halkın içerisinde olanlar için...!!!
Sağlıcakla kalınız...
Tabi yazıyı okumadınız için sorun yok sizin için ama lütfen bir kere okuyunuz.Bakın bir alıntı (en güzel yerinden):
"Emin olun, Türkiye’de de Hakkari’nin bir mezrasında yaşayan bir köylünün “Kürt sorunu” hakkında hepimize ufuk açacak bir bilgeliği, ya da Kayseri’deki küçük bir işletme sahibinin ekonomik meselelerde Ankara’ya yol gösterecek önemli sezgileri vardır."
Cah,illik sabahtan akşama kadar kadın programlarından, Facebook'tan kafasını kaldırmayan insanlar için geçerlidir. Herkez her konuda bilgili olcak diye birşey yok. Ayırca üzerime alınmış filan değilim. Ama insanlar "cahil,geri kafa" diyebilme yetkisi kimsede değildir. Kendinizde bu yetkiyi görüyorsanız aynı şey sizin için" bunar gavur ya" denildiğinde de saygı duymalısınız.
Saygılarımla,
KIRZİNCRLERNİOSMANLI
13-06-2011, 11:35
Merhaba,
Ayrıca " Kitap Okuma Oranında " dünyada kaçıncıyız bir bilginiz var mı...Günlük gazete okumayı kasdetmiyorum...Kitap,kitap...Bunun diplomayla dahi ilgisi yok...!!!
Sağlıcakla kalınız...
Her şey kitap değildir. Ben de çok kitap okurum ama herşey kitap okumakla da alakalı değildir. Tecrübe sadece kitaplarda olmaz pratikte de olur. Ama akademik bilgi isterseniz kitaplara sarılmalısınız. Ve her akademik bilgisi olmuyan cahil olmayacağı gibi her kitap okumayan da cahil-yobaz olacak değildir.
bursali68
13-06-2011, 11:42
Tabi yazıyı okumadınız için sorun yok sizin için ama lütfen bir kere okuyunuz.Bakın bir alıntı (en güzel yerinden):
"Emin olun, Türkiye’de de Hakkari’nin bir mezrasında yaşayan bir köylünün “Kürt sorunu” hakkında hepimize ufuk açacak bir bilgeliği, ya da Kayseri’deki küçük bir işletme sahibinin ekonomik meselelerde Ankara’ya yol gösterecek önemli sezgileri vardır."
Cah,illik sabahtan akşama kadar kadın programlarından, Facebook'tan kafasını kaldırmayan insanlar için geçerlidir. Herkez her konuda bilgili olcak diye birşey yok. Ayırca üzerime alınmış filan değilim. Ama insanlar "cahil,geri kafa" diyebilme yetkisi kimsede değildir. Kendinizde bu yetkiyi görüyorsanız aynı şey sizin için" bunar gavur ya" denildiğinde de saygı duymalısınız.
Saygılarımla,
Merhaba,
Sn.KIRZİNCRLERNİOSMANLI,cahillik okuma oranı ile direkt ilgilidir,ayrıca " özgürce " hareket edememek ile de ilgilidir...İstisnalar her bölgede,her toplumda vardır...Genele bakmak gerek...Örneğin ben küçük bir ilçede geçirdim çocukluğumu...Şu an ki yeni yetişenler hariç,eskilerin " CANLI " olarak dialog kurdukları tek kişi caminin imamı veya vaizi veya müezzinidir...Bunların din haricinde vatandaşa ne sağladığını söyler misiniz...???İşte özellikle " Mahallesinden-sokağından-bulunduğu yerden "...dışa açılamamış insanımızın makus talihi...
Şimdi bu konuda o insanlara PROF mu demem gerekiyor...Ayetlerde geçen SOL u " solculukla özdeşleştiren " e ne dememi bekliyorsunuz...Sonra da ülkemizde sol yapılanamaz denir,neden acaba...Bunu böyle lansedip halkın duygularını siyasete alet edenler varken,vatandaşımız da okumazken...Ne diyelim BİLGE mi diyelim...!!!
Sağlıcakla kalınız...
KIRZİNCRLERNİOSMANLI
13-06-2011, 11:48
İmamın dinden başka bir şey bilmesi gerekmez. Ama nedir islam tarihi bilir , islam ile ilgili alanını bilir. Peki bir tarihçi matemetikten anlarmı?Peki bu adama matematikten anlamadı diye cahil mi demek lazım?
Hem ben kitap gelişmekle alakalı değildir demiyorum. Ama her kitap okumayan da cahil değildir diyorum,
Sevgili kardeşlerim Heryıl sadece sigara için yabancılara 20 milyar dolar ödüyoruz milli varlıklarımızın peşkeş cekilmesinin Sigaradaki faturası budur Bu para ile her yıl bir gap yapılır Milli varlığımıza Düşman olanlar Sadece alevi düşmanı değiller Milliyetçilerinde düşmanıdır Kürtlerinde düşmanıdır İşadamlarımızında işçilerimizinde düşmanıdır Hangi taşı kaldırsak altından ABDçıkıyor Bahçeli büyük bir geçikme ile taşın altındakinin abd olduğunu görmüştür Baykalın Pensilvanyaya teşekkürü abd şeriat ittifakının ayrı şeyler olduğunu düşünmesi yanlıştır Türkiye kaybediyor Bu kayıp en çok şeriatçileri vuracaktır Tarih affetmeyecektir Dinle gözleri karartılan Akılları alınan müslümanlar malesef bindikleri dalı kesmektedir Hiç vakit kaybetmeden ülkenin yağmalanmasından zarar görecek Yüzde doksanlık ülkem insanı önce vatan demek ve tek vucut olabilmek zorundadır .Namuslu dindarlar başımızda taçtır bu laf takiyye değildir fakat dinin gerçeğiniGizlenen dini halkımızın bilmesi için mücadele etmemiz zorunluluktur Kandırılan insanlar gerçeği görebilirler Şayet bunu sağlayamazsakkendi bindikleri dalı keseckler ve daha kötü bir konuma gelecektir .Laiklik uluısal kardeşliğimizi sağlayan bir kurumdu birleştiriciydi Artık laiklik yıkılmış Hukuk yıkılmış Devletin tüm kurumları işgale uğratılmakta Ordu nizamı cedit ordusuna dönüştürülmek istenmekte Şeriat batının boyunduruğundadır .Önümüzdeki süreç tüm tarikatlerin yokedilip Tek tarikat bırakılmasıMuhalif güçlerin sindirilip yok edilmesi sürecidir Emperyalistler işgalle elde edemediklerini İşbirlikçilerle elde etmiş ekonomiyi ele geçirmiştir .Kay bedilecek tek bir saniyemiz bile yoktur söyleyeceklerim budur
çözüm: sigara yasaklansın..
Özgürcan
13-06-2011, 13:35
Çözüm, bir şeyleri yasaklamak isteyen herkesi İran'a sürgün edelim.
çözüm: sigara yasaklansın..
keşke!
ama bu mümkün görünmüyor ,çünkü iyi bir getirisi var (parasal olarak)
yani danışıklı dövüş misali ,üzerinde caydırıcı yazılar ve resimler eklemek ama diğer taraftanda satışa yasak getirmemek
ingilterede tıp uzmanları bunu istediler ama orası bile yapamadı..
sigarayı hiç mi hiç sevmem..
yasaklayamıyor ama en azından caydırıcı tedbirleri alıyor. hükümet olmak herşeyi yapabilirm demek değil, ülke yönetmek kolay bir iş değil. tabii doğru bildiğin şeyler üzerine savaşacaksın. ama padişahlıkda değil bu sonuçda. recep bey de sigara yı yasaklamak ister ancak bu sadece onun isteğiyle olmuyor. o yüzden o da yapabildiği ölçüde savaş halinde. doğrusunu yapdığını düşünüyorum.. ahh ne güzel oldu kahvehaneler :)
Voltaire Darwin
13-06-2011, 14:02
AKP'nin 3. kez iktidarda olmasının tek bir sebebi vardır:
"Dini çok etkili ve akıllı bir biçimde lehinde kullanmaktadır."
hahaha yapma mahirzz arkadaşım ne kahvehanesinden bahsediyorsun:)
gelde bir istanbul gibi büyük şehirlerin dışına çık ve gör ,sigara içiliyor mu içilmiyor mu?
buda danışıklı dövüştür ,kahvehane sahibi hem çevresini kaybetmek istemez (mali) hemde etrafındakilerin kahvehane sahibine nazı geçtiği için yasağı bir türlü uygulayamaz
hiçbir ülke parasal getirisi olan birşeyi engellemek istemez ama şu varki dünyanın en fazla sigara tüketen ülkeleri sıralamasında ön sıralardayız
uyuşturucunun yasak olmadığı ülkeler vardır
bu manada konuya bakmak lazım
hükümet olmak herşeyi yapabilmek demek değilse ne iş yapar?
ha tabiki benim haklarıma tecavüz etmeye hakkı yoktur ,mahremime burnunu sokamaz tabikide ,ama herne hikmetse sokar bu hükümet "en az 3 çocuk diyerek" bu gidişle evlenirken kadınların başınıda örtmeye başlar
doğru ya haklısın mahirzz arkadaşım ,hükümet herşeyi yapamıyor ,işiyle ilgilenmiyor nerede harala gürele başıboş bir konu var onunla ilgileniyor
gıda terörü var bu ülkede ama kimin umurunda?ben başörtüsü ile ilgilenirim ve en önemliside benim ayağıma batan askeriye ile uğraşırım der ,işi belli bu hükümetin :)
AlbatrosS
13-06-2011, 21:16
*seçim yasası değişmediği sürece bu meclis ''gayrı meşru''dur.
*siyasi partiler yasası değişmediği müddetçe bu partiler gayrı meşrudur.
ben ömrü hayatım boyunca bu kadar ''sakat'' ve ''anti demokratik'' ancak bu kadar ''kutsanan'' bir parlamenter ucubelik görmedim. haksızlık etmeyelim: bir de tc'deki amerikancıların ırak parlamentosu var:)
demokrasinin ''seçim paradosi''ne indirgendiği bir komediyi; seçmenin ''kendi vekili''ni değil, partilerin icazet verdiği ''hokkabazları'' seçtiği bir nizamın neresi ''meşru ve demokratik''tir?
perfect_storm
13-06-2011, 22:24
peki sizce dğerleri nasl bir iktiar peşndeydi
sizde blyorsnzki bu parti içi seçim sistemi ve demokrasi anlayışı değşmedikçe
her gelen iktidar kendi padişahlığını ilan edecek ve en stratejik konumlara kendi adamlarını getirecektir
KIRZİNCRLERNİOSMANLI
14-06-2011, 11:50
Sevgili kardeşlerim Heryıl sadece sigara için yabancılara 20 milyar dolar ödüyoruz milli varlıklarımızın peşkeş cekilmesinin Sigaradaki faturası budur Bu para ile her yıl bir gap yapılır Milli varlığımıza Düşman olanlar Sadece alevi düşmanı değiller Milliyetçilerinde düşmanıdır Kürtlerinde düşmanıdır İşadamlarımızında işçilerimizinde düşmanıdır Hangi taşı kaldırsak altından ABDçıkıyor Bahçeli büyük bir geçikme ile taşın altındakinin abd olduğunu görmüştür Baykalın Pensilvanyaya teşekkürü abd şeriat ittifakının ayrı şeyler olduğunu düşünmesi yanlıştır Türkiye kaybediyor Bu kayıp en çok şeriatçileri vuracaktır Tarih affetmeyecektir Dinle gözleri karartılan Akılları alınan müslümanlar malesef bindikleri dalı kesmektedir Hiç vakit kaybetmeden ülkenin yağmalanmasından zarar görecek Yüzde doksanlık ülkem insanı önce vatan demek ve tek vucut olabilmek zorundadır .Namuslu dindarlar başımızda taçtır bu laf takiyye değildir fakat dinin gerçeğiniGizlenen dini halkımızın bilmesi için mücadele etmemiz zorunluluktur Kandırılan insanlar gerçeği görebilirler Şayet bunu sağlayamazsakkendi bindikleri dalı keseckler ve daha kötü bir konuma gelecektir .Laiklik uluısal kardeşliğimizi sağlayan bir kurumdu birleştiriciydi Artık laiklik yıkılmış Hukuk yıkılmış Devletin tüm kurumları işgale uğratılmakta Ordu nizamı cedit ordusuna dönüştürülmek istenmekte Şeriat batının boyunduruğundadır .Önümüzdeki süreç tüm tarikatlerin yokedilip Tek tarikat bırakılmasıMuhalif güçlerin sindirilip yok edilmesi sürecidir Emperyalistler işgalle elde edemediklerini İşbirlikçilerle elde etmiş ekonomiyi ele geçirmiştir .Kay bedilecek tek bir saniyemiz bile yoktur söyleyeceklerim budur
Ben size anlatamıyormuyum? Aynı şekilde 21 bankada battı fona devredildi! Aynı şey diğer hükümetlerin dönemlerindede oldu. Tek fark onların döneminde bu kadar kurum yokru.
Ben AKP iyidir her yaptığı hoştur mu diyorum ki konuyu ordan oraya taşıyor cevap bekliyorsunuz. Şu an en iyisi odur diyorum.
Syn. Kılıçtaroğlunun tüm ailesi sigortalı. Küçücük çocuğun sigortası var! Gösteerdiği adres yalan! Gökçe ile hemde star TV'de girdiği tartışmada 38 defa şahsi çıkarlarını belgeliyeceğini söyledi ama hala bekliyoruz yok bir şey! Kürşat Tüzmeni suçladı Tüzmenle yüz yüze geldi sustu kaldı. Mitingte söylerken iyiydi!Nasıl olsa kimse sorgulamaz ancak alkışlar!
Ayrıca din devlet işlerine karıştırılmaz dünya işerinde karıştırılır!Bu adam müslüman ne var açılışlarda "ya allah" dediyse? besmele ile söze başlamak ne zmanadır din devlet karışması oldu?Geçelim bunları. AKP dini karışmadı dindarlardan gasp edileni ger verdi. Magna karta kraldan aldıklarını isteyince demokrasi, AKP hak isteyince şeriat olur zaten.
Bir kişiyi sürekli kandırabilirsiniz.
Bir toplumu bir süre kandırabilirsiniz.
Fakaaat
Bir toplumu sürekli kandıramazsınız.
Yok be, o nereden çıktı? Akp üçtür kandırıyor. Yandaş medyasıyla (mesela Ahmet Altan'ın tombik kardeşi Mehmet Altan'ın sanırım baş yazar olduğu Star gazetesini bedava dağıtılıyor marketlerde, kim veriyor bu gazetenin çalışanlarının parasını merak ediyorum.) istikrar var diyor, durumu kötü olanlar benim durum kötü ama başkalarında istikrar vermış diye oyu sallıyor Akp'ye. Oysa durumu kötü olanlar çoğunluğu oluşturuyor. Herkes böyle düşünce Akp showuna devam ediyor.
Hitler'in iktidarda olduğu dönmemde durum bundan daha iyiydi Hitler'in partisi adına. O yüzden yaptığınız çıkarımın üzerine, yani üçtür seçiliyorlar demek ki doğru ve iyi olanı yapıyorlar şeklindeki argümanınızın üzerine sifonu çekiverin.
Ben size anlatamıyormuyum? Aynı şekilde 21 bankada battı fona devredildi! Aynı şey diğer hükümetlerin dönemlerindede oldu. Tek fark onların döneminde bu kadar kurum yokru.
Ben AKP iyidir her yaptığı hoştur mu diyorum ki konuyu ordan oraya taşıyor cevap bekliyorsunuz. Şu an en iyisi odur diyorum.
Syn. Kılıçtaroğlunun tüm ailesi sigortalı. Küçücük çocuğun sigortası var! Gösteerdiği adres yalan! Gökçe ile hemde star TV'de girdiği tartışmada 38 defa şahsi çıkarlarını belgeliyeceğini söyledi ama hala bekliyoruz yok bir şey! Kürşat Tüzmeni suçladı Tüzmenle yüz yüze geldi sustu kaldı. Mitingte söylerken iyiydi!Nasıl olsa kimse sorgulamaz ancak alkışlar!
Ayrıca din devlet işlerine karıştırılmaz dünya işerinde karıştırılır!Bu adam müslüman ne var açılışlarda "ya allah" dediyse? besmele ile söze başlamak ne zmanadır din devlet karışması oldu?Geçelim bunları. AKP dini karışmadı dindarlardan gasp edileni ger verdi. Magna karta kraldan aldıklarını isteyince demokrasi, AKP hak isteyince şeriat olur zaten.
sevgili arkadaşım dediklerinin bir kısmına katılıyorum ama bir kısmına hiç katılamıyorum
ya allah deyip söze başlaması değildir sorun olan ,keşke sadece sorun o olsaydı
bu RTE zatın yıllar önce çekilmiş bir videoda ,Atatürk'e hakaret eden ,"hem laik hem müslüman olunmaz ,ya laik olacaksın ya müslüman olacaksın" diyerek insaların içine fitneyi ve ayrımcılığı sokan ,halktan birine kızdığı zaman amiyane tarzda "ananıda al git" diyebilecek kadar aşağı bir seviyede olabilen biri
ben bu adamın dışarıda bizi temsil etmesini dahi kınıyorum ,bana seviye olarak yeterli gelmiyor
Anima Libera
14-06-2011, 14:21
AKP`nin hizmetlerini görmemezlikten gelmek prensiplerime karsidir ancak basarilar gecicidir, elestirilere kulak vermeleri lazim.
Iktidar partisi ve yandaslari zaten secim meydanlarinda ve bir cok yerde "Kisi basi milli gelir" propagandasi sacmaligiyla oy ve itibar toplamaya calisiyorlardi, ki bu ülkenin ekonomik gecmisi, gidisati ve su an ki durumu icin hic birsey söylemez. Yabancilar sermayelerini Türkiyeden cektiklerinde, meydanlarda partizanca ne olduklarini bilmedikleri kisilere ve kurumlara ithafen "A-Ke-Pe, A-Ke-Pe" diye bögüren, televizyonlarda tartisma programlarina cikip hükümet hakkinda konustuklarinda agzindan salya akitan ve utanmasalar Basbakana evlenme teklifi yapacak kadar ileri konusan liboslarin yüzlerini hep birlikte görecegiz. Ülkenin cari acigi Osmanli ile kiyaslamaya deger: üretmekten aciz, kendi tükettigini bile yurtdisindan getirenlerin sonu samanlik seyran olamaz ve olmadi da.
Halk kararini acikca belirtmistir ve sonuclarina da katlanma mecburiyetindedir. Bunun nedenleri ister halkin büyük bir kisminin iktidar partisiyle duydugu memnuniyet olsun, ister Tayyibin karizmasi olsun, ister alternatifsizlik olsun; hicbir sey farketmez. AKP ve yandaslari yavas yavas devlet kurumlarini ele gecirmeye devam edecek, toplumu daha da dindarlastiracak ancak bu esnada halka karsi gülümsemeyi ve "ilerici" görünmekten yoksun kalmayacaktir. CHP, MHP ve diger beceriksizlerden arinmis ciddi bir muhalefet ortaya cikmazsa o halde AKP devam eder.
Arkadaşlar iki komşunun gelirinin ortalamasını alalım. Biri o gece acından ölse diğerinin geliri yüzbin dolar olsa ortalama gelir elli bin dolar deriz .
Oysa o gece acından ölmüş birine ortalama gelir ne ifde eder.Ulusal bağımsızlıktan yana olanlar kaybetmiştir ABD güdümündeki şeriat kazanmıştır.
Kitler artık yabancıların.Satıp savarak ekonomi olmaz kölelik olur .Halk kaybetmiştir Vatan kaybetmiştir.Yardakçılar sigara içmeyin diyorlar.Yarın ekmek bulamadığımızda pehriz yapın diyeceklerdir.Dünyanın her yerinde ihanet yüssüz ve gurursuzdur.İskilipli Atıfla meydanlarda gurur duyduğunu söyleyenler savaşı kazanmıştır.Unutmamamız gereken birşey var Bu ülkenin aydınlık vatanseverleri asla teslim olmayacaktır.Satılsada vatan geri alacak onurlu bir duruş gösterec insanlar çoktur .Ve tarihi onurlu insanlar yazar
Saygılarımla,
ne tür hizmet gördünüz doğrusu çok merak ediyorum.
telekom,petkim,tekel gibi cumhuriyet döneminde kurulan kuruluşlar ya satıldı,ya özelleştirildi.
bunun dışında tüm cumhuriyet tarihi boyunca 80 milyar olan dış borç şu an 480 milyarlara dayanmış durumda.
ithalat ve ihracat arasındaki farklara bakınız;dışardan alıyoruz sürekli herşeyi.
yani ülkemizde üretimde durmuş durumda.
yapılan yatırım var ama bakın inkar edemicem onu:kendi sülalelerine ve 7 cedlerine yatırım yaptılar.
birde sormak istiyorum,ayda 2 kilo et alabilen var mı acaba evine?
malum et ithal ucuzlayacaktı ya:)
oy verenleri görüyoruz zaten,ne kadar cahil,ne kadar okumamış,ne kadar sefil sürünen insan varsa bunlara oy vermekte.
bi arkadaşım ilk sayfada belirtmiş,köleleştirdiyseniz o hep sizindir diye.çok doğru bi laf......
Firestorm
22-06-2011, 20:23
Alışmış kudurmuştan beterdir.
Osmanlı zincirlerini kır zincirle dolaşma .Zincir kırmak için önce zincirleyenlerden uzaklaş .Ve önce beynindeki zincirlerini kır .Sen zincirlerini kırabilirsen umut yeşerir Özgürlük gelişir .Halkı köleleştirenler halkı zincirleyenler aynı güçlerdir .Ülkeyi parçalamak isteyenler Ekonomik bağımsızlığımızı yokedenler .Sen uyurken seni zincirleyenlerdir. Zinciri takanları iyi tanı arkadaşım iyi tanı.