13-06-2011, 08:29
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
Yine, yeniden, neden AkParti?
Bir kişiyi sürekli kandırabilirsiniz.
Bir toplumu bir süre kandırabilirsiniz.
Fakaaat
Bir toplumu sürekli kandıramazsınız.
Her defasında aldığı oy miktarırıı arttırmak suretiyle üçüncü kere iktidara gelmek, mutlaka iyi şeyler yapmakla mümkündür.
%50 oy....
iki kişiden biri demek...
Tarihte bir ilk plarak 3. kez oy arttırarak gelmek, mutlaka iyi işler yapmayı gerektirir.
Yoksa bu millet niye oy versin, derdi ne?
Olanları biraz insaflı değerlendiren, şunu takdir ederki, bu hükümet iyi işler yaptı, dahada yapacak.
Milletimize hayırlı olsun.
Nice yeni Akpartili yıllara...
|

13-06-2011, 10:14
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
osmanlı padişahları gibi bir hükümet kurmak istemesi ve bunun getirisinin sonucunu görebiliyor musun sevgili ahmetaltan bey
maksat belli değil mi sence?
yada sana göre nedir?geleceğini görebiliyor musun?
|

13-06-2011, 10:17
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Kölelestirdiyin beyinleri kandirmana gerek yok,o herzaman senin.
Ayrica ,kötülerin galip gelmesi icin, iyilerin hicbirsey yapmamasida yeterli.
"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
|

13-06-2011, 10:24
|
 |
Üye
|
|
|
|
TUBA´isimli üyeden Alıntı
osmanlı padişahları gibi bir hükümet kurmak istemesi ve bunun getirisinin sonucunu görebiliyor musun sevgili ahmetaltan bey
maksat belli değil mi sence?
yada sana göre nedir?geleceğini görebiliyor musun?
|
Ne alakası var?Niye her şeyi Osmanlı üzerinden eleştiriyoruz? Neden acaba: Bu o zamanın düşünce sistemi, denilmiyor da hep bu şekilde Osmanlı suçlanmakta. Osmanlının suçu ne?
|

13-06-2011, 10:29
|
 |
Üye
|
|
|
|
AKP seçildi çünkü bu güne kadar hükümetlerden çok daha iyi yatırım ve gelişme sağladı. Ben demiyorum ki AKP çok iyi. Ama şu an TC hiç görmediği hizmeti gördü. bu hizmetlerin karşılığı da bu. Tabi ki de AKP ye oy verenlerden bazıları "ben Müslümanım kardeşim" şeklinde veriyor. Ama bunu da anlayışla karşılamalıyız, çünkü oy itibari ile CHP ye oy verenlerin büyük bölümü de "şeriat geliyor!Laiklik gidiyor!nerede Atatürk gençliği!" şeklinde bağırmıyor mu?
Az çok hepimiz biliriz koalisyon dönemi. Sağlık hizmetlerinde ki rezaleti bilmeyen yok. Katılırsınız katılmassınız ama o dönemlerde herkes bilir ki kuran okumak bile suç gibiydi. Türkçe ezan, kara borsa ,kriz ,darbe, sağlık sorunları...
Bunları kimse unutmaz. bu nedenle AKP ne kadar yolsuzluk yaparsa yapsın ne kadar adam kayırırsa kayırsın halk ondan bu hizmeti bekliyor,
Saygılarımla,
|

13-06-2011, 10:59
|
 |
Üye
|
|
|
|
KIRZİNCRLERNİOSMANLI´isimli üyeden Alıntı
AKP seçildi çünkü bu güne kadar hükümetlerden çok daha iyi yatırım ve gelişme sağladı. Ben demiyorum ki AKP çok iyi. Ama şu an TC hiç görmediği hizmeti gördü. bu hizmetlerin karşılığı da bu. Tabi ki de AKP ye oy verenlerden bazıları "ben Müslümanım kardeşim" şeklinde veriyor. Ama bunu da anlayışla karşılamalıyız, çünkü oy itibari ile CHP ye oy verenlerin büyük bölümü de "şeriat geliyor!Laiklik gidiyor!nerede Atatürk gençliği!" şeklinde bağırmıyor mu?
Az çok hepimiz biliriz koalisyon dönemi. Sağlık hizmetlerinde ki rezaleti bilmeyen yok. Katılırsınız katılmassınız ama o dönemlerde herkes bilir ki kuran okumak bile suç gibiydi. Türkçe ezan, kara borsa ,kriz ,darbe, sağlık sorunları...
Bunları kimse unutmaz. bu nedenle AKP ne kadar yolsuzluk yaparsa yapsın ne kadar adam kayırırsa kayırsın halk ondan bu hizmeti bekliyor,
Saygılarımla,
|
Din çatışmasını normal karşılamalıyız diyorsun Ulusal birliğimizin parçalanmasını normal karşılamalıyız yani Seçim meydanlarında ker konuşmasında Bay kemal alevidir diyen kitlelere yuuuuuuh çektirenleri Normal karşılamalıyız diyorsun Bu vatanın sahip olduğu devlet fabrikalarının sahipleri artık yabancılar.Kendilerinden yana olmayan imamları kasete alıp şantaj yapanları normal karşılayalım .Atatürkçülere milliyetçilere kaset şantajı yapan şeriatçıları normal karşılayalım öylemi Hileli sınavlarla yandaşlarını üniverstelere yerleştirenleri normal karşılayalım öylemi Heykelleri ucube diye yıkanları Kitapları basılmadan toplatanları normal karşılamıyacağız Kör ettiğiniz zavallı halkımızın gözlerini açacağız Emperyalizmin kucağında din yaşanmaz Malını kaybedersin ,Onurunu kaybedersin .Şehitleriniz hüngür hüngür ağlıyor olmalı Limanları telekomu peşkeş çekenler Emperyalizmin elini gizleyen eldivenlerdir kirli eldivenler ve kuklalar sizin olsun Biz bir Atatürk daha çıkarırız İngiliz ver yunanlar TÜRK KÖYLERİNİ BASARKEN KADINLARIMIZA TECAVÜZ EDİP BEBEKLERİ ÖLDÜRÜRKEN İskilipli Atıf denen şeyhülislamda onlar misafirimizdir demiş Mustafa kemalin ve silah arkadaşlarıonın katlini istemiştir .Dün yobazlar işgalcilerden yanaydı Bu günde o cephede değişen birşey yok Sizler kardeş kavgasını batının istediğini göremiyecek kadar sallabaş olmuşsunuz Nesilleriniz Bu gün takındığınız çizgi için sizlerden nefret edecek Vatan kaybediliyor açın kör gözlerinizi.Irakta libyada Müslümanları öldürenler Burada neden el üstünde tutar kendinize sorun .Hitler seçimle geldi Bunu unutmayın
|

13-06-2011, 11:08
|
 |
Üye
|
|
|
|
gega´isimli üyeden Alıntı
Din çatışmasını normal karşılamalıyız diyorsun Ulusal birliğimizin parçalanmasını normal karşılamalıyız yani Seçim meydanlarında ker konuşmasında Bay kemal alevidir diyen kitlelere yuuuuuuh çektirenleri Normal karşılamalıyız diyorsun Bu vatanın sahip olduğu devlet fabrikalarının sahipleri artık yabancılar.Kendilerinden yana olmayan imamları kasete alıp şantaj yapanları normal karşılayalım .Atatürkçülere milliyetçilere kaset şantajı yapan şeriatçıları normal karşılayalım öylemi Hileli sınavlarla yandaşlarını üniverstelere yerleştirenleri normal karşılayalım öylemi Heykelleri ucube diye yıkanları Kitapları basılmadan toplatanları normal karşılamıyacağız Kör ettiğiniz zavallı halkımızın gözlerini açacağız Emperyalizmin kucağında din yaşanmaz Malını kaybedersin ,Onurunu kaybedersin .Şehitleriniz hüngür hüngür ağlıyor olmalı Limanları telekomu peşkeş çekenler Emperyalizmin elini gizleyen eldivenlerdir kirli eldivenler ve kuklalar sizin olsun Biz bir Atatürk daha çıkarırız İngiliz ver yunanlar TÜRK KÖYLERİNİ BASARKEN KADINLARIMIZA TECAVÜZ EDİP BEBEKLERİ ÖLDÜRÜRKEN İskilipli Atıf denen şeyhülislamda onlar misafirimizdir demiş Mustafa kemalin ve silah arkadaşlarıonın katlini istemiştir .Dün yobazlar işgalcilerden yanaydı Bu günde o cephede değişen birşey yok Sizler kardeş kavgasını batının istediğini göremiyecek kadar sallabaş olmuşsunuz Nesilleriniz Bu gün takındığınız çizgi için sizlerden nefret edecek Vatan kaybediliyor açın kör gözlerinizi.Irakta libyada Müslümanları öldürenler Burada neden el üstünde tutar kendinize sorun .Hitler seçimle geldi Bunu unutmayın
|
Merhaba,
Sn.gega,bu yazınızın neredeyse her noktası virgülünün altına ben de imzamı atarım...Ancak bir şeyi daha sanki atlıyoruz...Bu tarz zihniyetlerin bu şekildeki yükselmesine bizlerin katkısı var mıdır acaba...??? Sanırım ana sorun burada yatıyor,diye düşünüyorum.Oylarını o yönde kullanmış olan özellikle " eğitimsiz,cahil " kesim için söyleyebileceğim fazla bir şey yok da eğitimli kesimin niçin o yönde tercih yaptığı önemlidir bana göre...Bir şeyleri yanlış mı aksettirdik,yanlış mı yapıyoruz...Bilemiyorum,sorgulamak,eğriyi-doğruyu ortaya koymak gerek diye düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim...
Sağlıcakla kalınız...
" Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiç bir şey yapmaması kafi " Edmund Burke
|

13-06-2011, 11:23
|
 |
Üye
|
|
|
|
gega´isimli üyeden Alıntı
|
İdam fermanı konusunda buyur yazım: http://ciilgin.wordpress.com/2011/06/08/125/
Dİğer konulara geçelim.
MHP'nin iktidarda olduğu dönemde IMF'den 30 milyar dolar borç vardı, Bu sadece MHP için geçerli değil diğer koalisyon partileri içinde geçerli.Ayrı Koalisyon döneminde 21 banka boşaltılıp fona devredildi. Peki sendikalar o zmanalar grev yapmıyor muydu? Kriz patlamıyor muydu?
Bunları hepsi olmaktaydı.
Ayrıca özelleştirilen yerdeki çalışanlar her zaman daha iyi koşullarda çalışır. Ülkeye ekonomik fiyattan daha iyi kaliteli ürün girer.
Burada sorun aKP'nin bu özelleştirmeleri ucuz fiyattan yapmasıdır.zaten yorumumda bunu belirttim. Ayrıca denetim az buda bir sorun.
"atatürkçülere milliyetçilere kaset şantajı yapan şeriatçıları normal karşılayalım" bu şantajı AKP'nin yaptığını nasıl kanıtlayabiliyorsun?Baykal bile bunun aksini özellikle söylerken sen bunu nasıl diyebiliyorsun?
"Irakta libyada Müslümanları öldürenler" Buyur buradada sana bir link atayım : http://ciilgin.wordpress.com/2011/06...cli-seferleri/
|

13-06-2011, 11:25
|
 |
Üye
|
|
|
|
bursali68´isimli üyeden Alıntı
Merhaba,
Sn.gega,bu yazınızın neredeyse her noktası virgülünün altına ben de imzamı atarım...Ancak bir şeyi daha sanki atlıyoruz...Bu tarz zihniyetlerin bu şekildeki yükselmesine bizlerin katkısı var mıdır acaba...??? Sanırım ana sorun burada yatıyor,diye düşünüyorum.Oylarını o yönde kullanmış olan özellikle " eğitimsiz,cahil " kesim için söyleyebileceğim fazla bir şey yok da eğitimli kesimin niçin o yönde tercih yaptığı önemlidir bana göre...Bir şeyleri yanlış mı aksettirdik,yanlış mı yapıyoruz...Bilemiyorum,sorgulamak,eğriyi-doğruyu ortaya koymak gerek diye düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim...
Sağlıcakla kalınız...
|
"eğitimsiz,cahil " ben bu konuda diyeceğim i söyledim. M. Akyol 'un şu yazısını okumanı tavsiye ederim : http://www.mustafaakyol.org/ic-polit...rli-seckinler/
|

13-06-2011, 11:28
|
 |
Üye
|
|
|
|
KIRZİNCRLERNİOSMANLI´isimli üyeden Alıntı
|
Merhaba,
Sn.KIRZİNCRLERNİOSMANLI,üstünüze alındığınız gibi bir his uyandı içimde birden...!!! Yazı mı ne yazısı...Gidip varoş kesimlerine,evinden tarlaya gidilen köylere,bol bol şehir efsaneleri ve dedikodu türetilen " kıraathanelere " ,stadlarda terör estiren MAGANDALARA...bakmak yeterlidir halkın içerisinde olanlar için...!!!
Sağlıcakla kalınız...
" Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiç bir şey yapmaması kafi " Edmund Burke
|