Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadınlar İnsan Üretme Makinesidir!!
"KADINLAR İNSAN ÜRETME MAKİNESİDİR"
Kadınların erkeklerden fazla enerjiye sahip olduklarını belirten Üresin: ''Kadınlar insan üretme makinesidir. Dolayısıyla erkeklerde olmayan bir enerjiye sahipler. Bütün gün evi temizleyerek, çocuk büyüterek bu enerjiyi tüketmeleri mümkün değil. Kadınlarımız neden çok çabuk kanser oluyor ve depresyona giriyorlar? Çünkü bu enerjilerini dışarıya akıtmıyorlar." ifadelerine yer verdi.
http://www.ensonhaber.com/sibel-uresinden-yasar-hocaya-kapali-es-tavsiyesi-izle-2011-10-06.html
:tape2::tape2::tape2::tape2::tape2:
Kadınlar insan üretme makinesidir. Dolayısıyla erkeklerde olmayan bir enerjiye sahipler. Bütün gün evi temizleyerek, çocuk büyüterek bu enerjiyi tüketmeleri mümkün değil. Kadınlarımız neden çok çabuk kanser oluyor ve depresyona giriyorlar? Çünkü bu enerjilerini dışarıya akıtmıyorlar. - Sibel Üresin
Direk düz mantık.
Dur bir benzerini de ben yapayım:
Kuşlar uçan varlıklardır.
Uçaklar uçan varlıklardır.
O halde uçaklar canlıdır hatta çiftleşirler.
Aslında uçak fabrikaları yok, onlar canlı.
(.
keşke senin annen zamanında seni üretmeseymiş
spartacus
06-10-2011, 23:37
Eline fırsat geçmiş, henüz bulmuş mudur? Bilmiyorum, ama sanki bulmuş gelir kapısını...
Kadınlar insan üretme makinesidir. Dolayısıyla erkeklerde olmayan bir enerjiye sahipler.
O zaman bu kadınların birden fazla erkek alma haklarının olması lazım. Yoksa nasıl bitecek o enerji, ev işi yapmakla biter mi hiç?
Petek Dinçöz gibi iqsu'nun yerlerde süründüğü bir kadının programında, haysiyeti yerlerde sürünen bir konukla (üremesin, bir tanesi bile dellendirmeye yetiyor, fazlası cinnet sebebi) Yaşar Nuri layığını bulmuş.
spartacus
07-10-2011, 01:11
ne diyor;
Mutlaka 3. eşide almanız gerekiyor, şart yani.
Artık gönül arkadaşı, muhabbet arkadaşı aranır öyle değil mi hocam..
Kadının, kadına bakışıdır bu ve bu yönüyle yorumsuz ve rezil diyorum... Üstelik de orada beni al dediğini de ve iyi bir pazarlama işi yaptığını da düşünüyorum. Zaten kaygısını dile getiriyor, ben dünyaya erkek olarak gelseydim ve zengin olsaydım 4 kadın alırdım. Buradan bir başka sonuçda çıkartmak mümkün demek ki o erkek, Y.N.Öztürk oluyor... hayli akıllı aslında, ne derler işini şeytanca yapmış...
Bir başka detay ise orada yaptığı ayrımcılıktır, daha önce arada söylemiş. Bunu da gözden kaçırmamak gerekiyor. Diyor ki; 2 eşinizin ikisinin de başı açık. Gel sen bunu üçle, örtülü bir kadın al. Artık gönül arkadaşı, muhabbet arkadaşı aranır... Birincisi demek ki kadın insan değil. İkincisi demek ki, başörtülü olmayanlar sevgi duygularına sahip değiller, ya da paylaşılacak hiç bir şey yok(2 tane var ama onlar başı açık olduğu için gönül arkadaşı olamıyor, o yüzden arayış şart diyor). Üç, başörtülü olanlarda gönül arkadaşıdır. Şimdi elbetde buradaki gönül kelimesinden hayli ilginç sonuçlar çıkartmak mümkün, ama art niyetsiz yaklaşımla demek istediği, gönül, sevgi, iman, ruh gibi bir arkadaşlık olsa gerek. Aslında tipik bir islami yaklaşım, cins ayrımcılığı ve bizden olan olmayan ayrımcılığı denebilir, tabi videoya yapılmış yorumlarda öyle başa böyle tarak diyor.
istatistik
07-10-2011, 01:20
Bu kadında aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum.
spartacus
07-10-2011, 01:23
Kendisini pazarlıyor, o da son bölümde, son nokta ile :) Her kadın alim ve filozofların yükünü taşıyamaz diyor... Alim veya filozof kim? Y.N.Öztürk.. de anla artık kalın kafalı değilsin ya o kadın benim diyor, buda diğer ayrımcılığı oluyor, tabi diğeri ise kendi eşlerine biçilen o vasıflar karşısında hala gevelemeye devam ediyor, bu da eşlerine verdiği değer olsa gerek... Neyse ilk cevabımdaki tespiti ifade için bu kadar yorum yeter..
Kendisini pazarlıyor, o da son bölümde, son nokta ile :) Her kadın alim ve filozofların yükünü taşıyamaz diyor... Alim veya filozof kim? Y.N.Öztürk.. de anla artık kalın kafalı değilsin ya o kadın benim diyor, buda diğer ayrımcılığı oluyor, tabi diğeri ise kendi eşlerine biçilen o vasıflar karşısında hala gevelemeye devam ediyor, bu da eşlerine verdiği değer olsa gerek... Neyse ilk cevabımdaki tespiti ifade için bu kadar yorum yeter..
Bence de kendini pazarlamış..Yaşar Nuriye canlı yayında kur yapmış densiz üreme makinesi..Programda konukları da seviyesiz..
Kendisini pazarlıyor, o da son bölümde, son nokta ile :)
Cok kotusun Spartacus.. Kadincagiz kanser olmasin, depresyona girmesin diye enerjisini disa akitiyor.:smokin:
Her zaman dedim ve diyeceğim
espiri olsun diye de demiyorum
Bu ülkede sağlam safsata uydurabilene,
safsatasını tvde etkileyici bir şekilde anlatabilme yeteneğine sahip olana veya
safsatasını yazı yoluyla iyi açıklayabilene ve
gerizekalılık konusunda iyi olanlara,
devlet aylık maaş bağlıyor, ev-daire-araba-ün veriyor.
kanıtlarımı bulunca üzerine yazı yazmayı planlıyorum .D
spartacus
07-10-2011, 21:56
Cok kotusun Spartacus.. Kadincagiz kanser olmasin, depresyona girmesin diye enerjisini disa akitiyor.:smokin:
Almış zaten hoca enerjiyi, her halinden belliydi:flame:
Öğretme akıla güzel örneklerden biri. Kendisine öğretileni sergilemekten başka bir şey dememiş ki kadın. Hocası değil mi bunun gibi binlercesine bu akılları veren şimdi de meyvesini topluyor işte daha ne demesini bekliyordunuz ki..Hayrını görsün diyesim var da adam kendi eserlerinin değerini bilmiyor...
bırakın üresin (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=sibel+%C3%BCresin)
herhalde olduğu yerde gerici söylemi en iyi yapanlar mevkii falan kapıyor..
ya da geri zekâlı söylem diyelim...hayır takılmayak falan diyom ama bu kafalar ülke yönetiyorlar..bu kafalara nohut pirinç,buzdolabı kömür karlşılığında oy verenleri göbeğini kaşıyan adam olarak tarif ediyordu B.Coşkun zaten..
------------------------
Aşağıda T.C. Milli Eğitim Bakanının da bir demecini okuyabilirsiniz..
Bakandan Tarık Akan'a ağır suçlama!
Galatasaray Lisesi önünde YGS'deki şifreleme açıklamalarından tatmin olmayan öğrencilerin ve sanatçıların gerçekleştirdiği eyleme destek veren Tarık Akan'a Milli Eğitim Bakanı Çubukçu'dan şok suçlama: Bu şahıs mı liseli gençlerimize örnek olacak? Elimizde kendisinin Hababam Sınıfı'nda defalarca kopya çektiğini ve disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu gösteren CDler var. Gerekirse bu CDleri kamuoyuyla paylaşıp kendisinin gerçek yüzünü halkımıza gösteririz.
spartacus
08-10-2011, 03:35
------------------------
Aşağıda T.C. Milli Eğitim Bakanının da bir demecini okuyabilirsiniz..
Bakandan Tarık Akan'a ağır suçlama!
Galatasaray Lisesi önünde YGS'deki şifreleme açıklamalarından tatmin olmayan öğrencilerin ve sanatçıların gerçekleştirdiği eyleme destek veren Tarık Akan'a Milli Eğitim Bakanı Çubukçu'dan şok suçlama: Bu şahıs mı liseli gençlerimize örnek olacak? Elimizde kendisinin Hababam Sınıfı'nda defalarca kopya çektiğini ve disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu gösteren CDler var. Gerekirse bu CDleri kamuoyuyla paylaşıp kendisinin gerçek yüzünü halkımıza gösteririz.
Haksızlık etmeyelim Milli Eğitim Bakanı bir kere, koskoca milli eğitim bakanından dahamı iyi bilecez kimin kopya çekip çekmediğini, üstelik halkımıza gösteririz diyor :) Rıfat Ilgaz sağ olsaydı da görebilseydi, hali durumu..
sefaqwzx
08-11-2012, 05:18
http://www.youtube.com/watch?v=MdIapm4J-G8&feature=player_embedded#!
İlhan Arsel ne yapsın?
Hanımefendi Yaşam koçu, eğitimli üstelik.
Eşine arkadaşını önerdiğini anlatıyor.
Bir yönüyle inanılmaz, bu çağda kadınlığı ne hale getiriyor dedirtiyor.
Ama bir yanı da hiç değilse delikanlıca.
Metres hayatı yaşayıp zina yapmaktansa 2. evliliği yasalaştırsınlar, müslümanlar günahtan bari kurtulsun, metres de sosyal güvenceye kavuşsun anlamında sözleri dobra dobra söyleyebiliyor.
Hiç değilse takiye yapmıyor kadın.
Ama ne olursa olsun sonuçta çağımızda bile kimi kadınlarımızın düştüğü durum ne yazık ki budur.
İlhan Arsel büyük bir değer. Gündeme taşıdığınız için teşekkürler sevgili ALKA
Bir yönüyle inanılmaz, bu çağda kadınlığı ne hale getiriyor dedirtiyor.
O da birsey mi? Degismez bu bilinc kolayinda.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=27219
Bu kadın iyice yoldan çıktı artık...
sefaqwzx
08-11-2012, 19:03
Herkese merhaba,
Bakınız birinci sayfada verilen linkteki videoda muhteşem din magazincisi (ki dinin magazini olmaz diyenlere kapak olur kendileri) iki zatı ı muhterem karşılıklı olarak nelerden söz ediyorlar:
S.Üresin- :Çok ilginç, filozof ve alimler genelde eşleriyle sorun yaşayan insanlar. Çünkü o kapasiteye her kadın maalesef eşlik edemiyor. Farkındaysanız geçmişte de böyle bu. Böyle bir adamı taşımak çok zor, her kadın bu şeyi taşıyamaz. Bu yükü yüklenemez gerçekten.
Y.Nuri- Şimdi gene bu ne muhteşem bir kadın ve ne muhteşem bir kafa diyeceğim yani. Demiyim mi şimdi? Bakın şu tesbite.
Not . sadece o mu muhteşem hocam, onun muhteşem kafasını keşfeden siz sanki az mı muhteşemsiniz. Kanal kanal gezip reformist islamı anlatırken araya aşklarınızı da serpiştirmeniz, sürekli bekarlığınızdan, evlenmek arzunuzdan sözetmeniz az mı muhteşem.
Bir hatun bul evlen de kurtulalım hocam bu karı-kız muhabbetinden…
Ama dur, vazgeçtim, bulma, dolan böyle hatun programlarında. İlim Erbabı Alim sıfatlarınla, Saba tümer, Petek dinçöz deme koştur, afilli takım elbiselerinle.
Dini anlat bize. Biz de sana bakalım, seni ne hale getirmişse, o hale gelmeyi zirve amaç edinerek iki cihanımızı da çatır çatır kurtaralım. Sen ve seni bu hale koyan ilmin böyle güzel be hocam.
Bir da arada H.yahuya'ya fırça atma, şöyle de hatta; Yok aslında birbirimizden farkımız, ama biz ... işte artık lafı nasıl tamamlayacaksan ilmin bilir.
Britist Agent MKemal
27-04-2013, 00:18
Doğru söylemiş.
Ahlaksız
04-05-2013, 15:55
http://www.muhalifgazete.com/resimler/04.05.2013_7779963_14_42_.jpg
Skandallarıyla ünlü olan Sibel Üresin bu kez de kadın cinayetlerini savundu...
Sibel Üresin, yaptığı açıklamayla herkesin tepkisini çekecek.
Son dönemlerde yapmış olduğu sivri çıkışlarla gündeme gelmeye çalışan, muhafazakarların yaşam koçu Sibel Üresin tepki çekecek açıklamalarda bulundu. Üresin, İkra Dergisi'ne verdiği röportajda, kadına yönelik şiddeti savundu.
"KOCASININ DELİ OLMASI ÇOK NORMAL"
Sibel Üresin, 'bir erkek neden eşini öldürecek kadar canileşir? Neden şiddet uygulama ihtiyacı hisseder?' sorusuna: "Kesinlikle kadınların dillerinin uzaması ! Kadınlar çok para sahibi oldular ve o egoları çok yükseldi. Çok bilip çok konuşuyorlar ama kadına naif olmak kibar olmak yumuşak olmak yakışır. Bu dinimizde de böyledir.
Evet kadın çok bilebilir ama bildiğini konuşmak değildir doğru olan, kadına sessiz kalmanın daha çok yakıştığını düşünüyorum. Hakikaten öyle gelinler öyle kadınlar tanıyorum ki ben sinir oluyorum ki kocasının deli olması çok normal. Sen bana durup dururken vurabilir misin? Ölen mi suçlu öldüren mi ? Bir tahrik var yani ortada. Kadının en büyük silahı kinlenmek içine atmak ve tavırlarıyla belli etmektir ama erkek şiddete baş vurur çünkü yaratılışı böyle. Ama kadında ilk şiddeti çocuğuna uyguluyor. Kadında şiddete meyilli. Şiddete karşı olan kadının çocuğunu dövmemesi gerekir ki kadınların % 90'ı çocuğuna vuruyor.
Hem de mesela nasıl bir sebepten dolayı; çocuk yolda yürüyor ayağı taşa takılıyor yere düşüyor annesi bir tane de ona yapıştırıyor niye düştün diyerek. Kadının vurma sebebi bakın ne kadar basit.Erkekler neden vuruyor? Kadın car car car konuştuğu için, o yüzden ben böyle kadınların şiddeti hak ettiğini düşünüyorum.
İstisnalar dışında tabii psikolojik hasta olan veya sarhoş olup karısını haksız yere şiddete maruz bırakanlar da var ama bunlar çok nadir görülüyor." şeklinde yanıt verdi.
"ADAM NE YAPSIN?"
Bu konuyla ilgili sözlerini bir adım daha ileri götüren Sibel Üresin, kadın cinayetleriyle ilgili olarak da, "Kadın çileden çıkarıyor yani ne yapsın adam" dedi.
Sibel resin'den aklalmaz k | CHP Haberleri | Habertrk | Vatan | Milliyet | Hrriyet | En son muhalif gndem (http://www.muhalifgazete.com/67825-Sibel-uresinden-akilalmaz-cikis.htm)
Ne yazık ki,bu toplumda böyle düşünüyor..Bu bakımdan bu ülkede yaşayıpta aklı başında olan birisinin anarşist olması gayet doğal..
Lanet olsun bu topluma,bu zihniyete,bu kafaya..
Deist1907
04-05-2013, 19:11
Yorum Yapmaya degmez bir insan.. böylelerinin yazdiklari buforumda yayinlanmamali kaliteyi düsürüyo
Gündeme gelmek için yalanmadık uzuv bırakmadığı gibi, şimdi de kadınlarımıza laf eder oldu. Bir erkeğin hayatında 1 kadın yeterken, bundan 4 e kadar alabilirsiniz. 4 e kadar almakla kalmayıp, sıkıştığınızda satarak paraya bile çevirebilirsiniz.
Sibel Üresin de beni çok tahrik ediyor cahil açıklamalarıyla ve bilgisizliğiyle. Bu yüzden onu öldürmeyeyim, dayak delisi yapmayayım da ne yapayım? :) Yani her önüne geleni bu gibi bayağı nedenlerden öldürseydik Sibel Üresin de pek uzun yaşayamayacaktı bu durumda.
Dollenmeyi dahi, saglikli dollenme-sagliksiz dollenme diye niteleyen bir zihniyet icin cok da sasirtici olmayan soylemler.
Helalinden bir cinsel ilişkiden doğan çocukla, haramla girilen cinsel ilişkiden doğan çocuğun yaradılışları aynı mı? Doğru namaz kılmak iyi abdest almaktan geçiyorsa, Allah’a iyi kul olmanın koşulu da sağlıklı döllenmektir.
http://www.muftulukhaberler.com/haber/sibel-uresin-dogru-namazin-yolu-dogru-cinsel-birlesmeden-gecer-11127.html
irsArtvin
08-11-2013, 17:35
Bu haberi paylaşırken elimden geldiğince yorum yapmamaya çalıştım; zira adına Sibel Üresin denilen ilkel yaşam formuna ve de haiz olduğu iptidai çağlarda kalmış, ilkel zihniyetine çok ağır küfürler sıralayabilirdim!
Bir yanım bu kadına karşı büyük bir hiddet ve öfke duyuyorken, bir yanım da anlayışlı ol diyor; çünkü inandığı din böyle iğrenç bir şeyi ahlaka mugayir görmeyip, sıradan bir olgu gibi görerek normalleştiriyor!
(Bkz: 1 (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=14474))
(Bkz: 2 (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=32934&highlight=ai%FEe))
Sibel Üresin’den kızlı erkekli yorumu
http://sozcu.cubecdn.net/wp-content/uploads/2013/11/sibel1.jpg
AKP'li belediyelerin aile danışmanı Sibel Üresin, Başbakan Erdoğan'a destek çıkarken, ilginç açıklamalarda bulundu.
Çok eşliliği savunması ve kocasını bekar arkadaşlarıyla tanıştırabileceği şeklindeki ilginç çıkışlarıyla tanınan AKP’li belediyelerin aile danışmanı Sibel Üresin katıldığı programda Başbakan Erdoğan’ın “kızlı-erkekli aynı evde kalanlara denetim” talimatını değerlendirdi.
Üresin, toplumun son dönemlerde ahlakının bozulduğunu iddia edip, Başbakan Erdoğan’ın kız ve erkek öğrencilerle ilgili söylemlerini gecikmiş bulduğunu belirtti.
.....................................
“12 YAŞINDA KIZ 60 YAŞINDA ADAMLA EVLENDİRİLEBİLİR”
60 yaşında bir adamın 12 yaşında bir kızla eş olmasının sorulması üzerine Üresin, “12 yaşındaki bir kız ergen olmuşsa evlenebilir, dinen hükmü budur. 60 yaşında bir erkekle evlenmesinin de benim için bir sakıncası yok, eğer kız istiyorsa. İnsanlar niye buna tepki gösteriyor anlamış değilim. Zina yapmak rahat olsun, ama ortada helalinden evlilik olduğunda yaş sınırı gibi abuk bir durum öne sürüyorlar. Dinde yaş sınırı yok. Evlenmede sadece ergen olma şartı ve aklın yerinde olma şartı var.”
.......................................
http://sozcu.com.tr/2013/gundem/sibel-uresinden-kizli-erkekli-yorumu-403126/
Vefik Sami
08-11-2013, 17:54
Bakınız; ABD'nin ortadoğu politikaları değişene kadar Türkiyede ortalık "Atatürk'çü" den geçilmiyordu. Şimdi "Ilımlı İslâm" revaçta. Küpünü doldurmak isteyen "İslâmcı" oluyor. Helâlinden; namusuyla, şerefiyle ekmeğini kazanmak isteyenler de simitçi, pazarcı çorbacı, anahtarcı vs. oluyor.
Son on yılın İlginç simâlarından bir de Münib Engin NOYAN'dır. Ne hikmetse âniden "hidâyet'e ermiş ve mUsliman olmuştur. Geçenlerde kanal 7 de çıktığı bir söyleşide programı sunan-yöneten bayan, "Ebû Zer el Gifâri için sosyalist diyen müslümanlar var. Siz ne dersiniz ?" şeklindeki sorusuna, "Ebû Zer gibi muhterem bir sahâbiye bu yakıştırmayı yapamam; Sosyalist diyemem." dedi. Sunucu bayan, "Şmdiki müslümanların Ebû Zer'i örnek almaları geremiyor mu ?" mealindeki sorusuna sn NOYAN; "Hayır" diye cevap verdi.
Gerekçesi de çok ilginçti!...
"Ebû Zer, hep uçlarda yaşamış marjinal biridir"
İktidarın çevresinde saf tutanlar Ebû Zer'den ziyâde, "Mazira" yemeği için Muaviye'ye her türlü yalakalığı yapan Ebû Hureyre'ye benziyorlar.
Eğer Ebû Zer'i fazla övecek olursa "Fincancı katırları"nı ürkütebilir.
Sibel ÜRESİN denen hâtun da, kendince bir yol tutmuş nasipleniyor.
Bu devran dönünceye kadar "küp"ünü doldurmaya uğraşıyor.
Fazla ciddiye almışsınız.
iyi de 60 yaşında bir adamın 17 yaşında bir kızla zina yapması da çok hoş davranılacak iş değil kaldı ki 12 yaşında ya?
12 yaşında bir kız evleniyorsa bu o dedeyi sevdiği için deği ailesi istediği içindir. seviyorsa evlensin ne 12 yaşında çocuk nerden öğrenmiş aşkı sevgiyi.
irsArtvin
08-11-2013, 18:51
Sibel ÜRESİN denen hâtun da, kendince bir yol tutmuş nasipleniyor.
Bu devran dönünceye kadar "küp"ünü doldurmaya uğraşıyor.
Fazla ciddiye almışsınız.
Sayın Vefik Sami; aslına bakarsanız, elbette ki ben bu kadını ciddiye almıyorum; ancak hiçbir akademik geçmişe ve bilgi birikime sahip olmayan, bir de üstüne üstlük ilkel, köhnemiş fikirlere ve zihniyete haiz bu tarz insanların ekranlara çıkıp oldukça bilinçsiz ve yeterince cahil insan ihtiva eden toplumumuza kendi saçmalıklarını anlatması beni oldukça rahatsız ediyor.
Ama ciddiye aldığım bir şey var; o da Sibel Üresin gibi bilgisiz, vasıfsız insanların medya tarafından ciddiye alınıp programlara çıkarılması ve bu insanların fazla ciddiye alınan ilkel, gerici fikirleri ve de inanışları. Yani anlayacağınız, Sibel Üresin benim için sadece çağrıştırıcı bir nesne; beni sinirlendiren, onun kafasının içerisindeki düşünceleri ve ilkel inanışları. Ve bu konuda da yeterince haklı olduğumu düşünmekteyim; zira bahsettiğim ilkel düşünce her yanımızı sarmış vaziyette ve daha beteri ise siyasi, sosyal ve de toplumsal erk maalesef onların eline geçmiş durumda.
Islami ikoncan yine mi konusmus?
Bu kadın mazoşist. demedi demeyin evinde kendini kırbaçlatmıyorsa ben neyim.
Geçenlerde de kocasına karı aramaya girişmişti.
Kozmik Perspektif
08-11-2013, 20:35
http://www.muhalifgazete.com/resimler/04.05.2013_7779963_14_42_.jpg
"KOCASININ DELİ OLMASI ÇOK NORMAL"
Sibel Üresin, 'bir erkek neden eşini öldürecek kadar canileşir? Neden şiddet uygulama ihtiyacı hisseder?' sorusuna: "Kesinlikle kadınların dillerinin uzaması ! Kadınlar çok para sahibi oldular ve o egoları çok yükseldi. Çok bilip çok konuşuyorlar ama kadına naif olmak kibar olmak yumuşak olmak yakışır. Bu dinimizde de böyledir.
Benim peder de bu kafada. O da misojinist ve kadın düşmanıdır. "Beni tahrik etti" favori savunmasıdır.
Kozmik Perspektif
11-11-2013, 20:48
"KADINLAR İNSAN ÜRETME MAKİNESİDİR"
Kadınların erkeklerden fazla enerjiye sahip olduklarını belirten Üresin: ''Kadınlar insan üretme makinesidir. Dolayısıyla erkeklerde olmayan bir enerjiye sahipler. Bütün gün evi temizleyerek, çocuk büyüterek bu enerjiyi tüketmeleri mümkün değil. Kadınlarımız neden çok çabuk kanser oluyor ve depresyona giriyorlar? Çünkü bu enerjilerini dışarıya akıtmıyorlar." ifadelerine yer verdi.
http://www.ensonhaber.com/sibel-uresinden-yasar-hocaya-kapali-es-tavsiyesi-izle-2011-10-06.html
:tape2::tape2::tape2::tape2::tape2:
Şeyhülislam Musa Kazım Efendi: “Bir de kadınların yaratılış gayeleri, onların sırf dünyaya çocuk getirmeleri ve o çocukları terbiye etmelerinden ibarettir.”
“Kadınlar sizin tarlanızdır, tarlanıza istediğiniz gibi girin. Erkekler, kadınlardan üstündür, çünkü Allah onları bir çok şeylerde kadınlardan üstün etmiştir... Kadınlarınızın serkeşliğinden korkunca onlara öğüt verin, onları yatakta yalnız bırakın, dövün onları. (Bknz. Nisa 34)
Tanrı böyle olursa kulları ne yapsın? :)
İlahimasal
13-05-2015, 11:25
MdIapm4J-G8
h-PBvZTor3k
dOmR1-6MG5g
CGs8tYlV6AI
GlSe1Fo6VrQ
kikikiki..hahhahahahh bunların hepsi müslüman