06-10-2011, 20:23
|
|
Üye
|
|
|
|
Kadınlar İnsan Üretme Makinesidir!!
|

06-10-2011, 23:29
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
|
Kadınlar insan üretme makinesidir. Dolayısıyla erkeklerde olmayan bir enerjiye sahipler. Bütün gün evi temizleyerek, çocuk büyüterek bu enerjiyi tüketmeleri mümkün değil. Kadınlarımız neden çok çabuk kanser oluyor ve depresyona giriyorlar? Çünkü bu enerjilerini dışarıya akıtmıyorlar. - Sibel Üresin
|
Direk düz mantık.
Dur bir benzerini de ben yapayım:
Kuşlar uçan varlıklardır.
Uçaklar uçan varlıklardır.
O halde uçaklar canlıdır hatta çiftleşirler.
Aslında uçak fabrikaları yok, onlar canlı.
(.
|

06-10-2011, 23:33
|
 |
Üye
|
|
|
|
keşke senin annen zamanında seni üretmeseymiş
içmişem bir dolu olmuşam ayık ...
|

06-10-2011, 23:37
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Eline fırsat geçmiş, henüz bulmuş mudur? Bilmiyorum, ama sanki bulmuş gelir kapısını...
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|

07-10-2011, 00:19
|
 |
Moderator
|
|
|
|
|
Kadınlar insan üretme makinesidir. Dolayısıyla erkeklerde olmayan bir enerjiye sahipler.
|
O zaman bu kadınların birden fazla erkek alma haklarının olması lazım. Yoksa nasıl bitecek o enerji, ev işi yapmakla biter mi hiç?
Petek Dinçöz gibi iqsu'nun yerlerde süründüğü bir kadının programında, haysiyeti yerlerde sürünen bir konukla (üremesin, bir tanesi bile dellendirmeye yetiyor, fazlası cinnet sebebi) Yaşar Nuri layığını bulmuş.
|

07-10-2011, 01:11
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
ne diyor;
Mutlaka 3. eşide almanız gerekiyor, şart yani.
Artık gönül arkadaşı, muhabbet arkadaşı aranır öyle değil mi hocam..
Kadının, kadına bakışıdır bu ve bu yönüyle yorumsuz ve rezil diyorum... Üstelik de orada beni al dediğini de ve iyi bir pazarlama işi yaptığını da düşünüyorum. Zaten kaygısını dile getiriyor, ben dünyaya erkek olarak gelseydim ve zengin olsaydım 4 kadın alırdım. Buradan bir başka sonuçda çıkartmak mümkün demek ki o erkek, Y.N.Öztürk oluyor... hayli akıllı aslında, ne derler işini şeytanca yapmış...
Bir başka detay ise orada yaptığı ayrımcılıktır, daha önce arada söylemiş. Bunu da gözden kaçırmamak gerekiyor. Diyor ki; 2 eşinizin ikisinin de başı açık. Gel sen bunu üçle, örtülü bir kadın al. Artık gönül arkadaşı, muhabbet arkadaşı aranır... Birincisi demek ki kadın insan değil. İkincisi demek ki, başörtülü olmayanlar sevgi duygularına sahip değiller, ya da paylaşılacak hiç bir şey yok(2 tane var ama onlar başı açık olduğu için gönül arkadaşı olamıyor, o yüzden arayış şart diyor). Üç, başörtülü olanlarda gönül arkadaşıdır. Şimdi elbetde buradaki gönül kelimesinden hayli ilginç sonuçlar çıkartmak mümkün, ama art niyetsiz yaklaşımla demek istediği, gönül, sevgi, iman, ruh gibi bir arkadaşlık olsa gerek. Aslında tipik bir islami yaklaşım, cins ayrımcılığı ve bizden olan olmayan ayrımcılığı denebilir, tabi videoya yapılmış yorumlarda öyle başa böyle tarak diyor.
-------
-------
-------
-------
------
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|

07-10-2011, 01:20
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Bu kadında aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum.
Dinler çoğunluğun korkusu ve azınlığın kurnazlığı üzerine kuruludur. (Stendhal)
SERBEST KALEM
|

07-10-2011, 01:23
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Kendisini pazarlıyor, o da son bölümde, son nokta ile  Her kadın alim ve filozofların yükünü taşıyamaz diyor... Alim veya filozof kim? Y.N.Öztürk.. de anla artık kalın kafalı değilsin ya o kadın benim diyor, buda diğer ayrımcılığı oluyor, tabi diğeri ise kendi eşlerine biçilen o vasıflar karşısında hala gevelemeye devam ediyor, bu da eşlerine verdiği değer olsa gerek... Neyse ilk cevabımdaki tespiti ifade için bu kadar yorum yeter..
-------
-------
-------
-------
------
------
|

07-10-2011, 04:11
|
|
Üye
|
|
|
|
spartacus´isimli üyeden Alıntı
Kendisini pazarlıyor, o da son bölümde, son nokta ile  Her kadın alim ve filozofların yükünü taşıyamaz diyor... Alim veya filozof kim? Y.N.Öztürk.. de anla artık kalın kafalı değilsin ya o kadın benim diyor, buda diğer ayrımcılığı oluyor, tabi diğeri ise kendi eşlerine biçilen o vasıflar karşısında hala gevelemeye devam ediyor, bu da eşlerine verdiği değer olsa gerek... Neyse ilk cevabımdaki tespiti ifade için bu kadar yorum yeter..
|
Bence de kendini pazarlamış..Yaşar Nuriye canlı yayında kur yapmış densiz üreme makinesi..Programda konukları da seviyesiz..
|

07-10-2011, 06:20
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
spartacus´isimli üyeden Alıntı
Kendisini pazarlıyor, o da son bölümde, son nokta ile 
|
Cok kotusun Spartacus.. Kadincagiz kanser olmasin, depresyona girmesin diye enerjisini disa akitiyor.
|