Orijinalini görmek için tıklayınız : Kardes forum sitemiz, yolunbirligi.com hacklanmistir...
Sevgili canlar, yoldaslar, kardes forum sitemiz yolunbirligi.com birkac günden beri, dinci ve yobaz fasitler tarafindan hacklanmistir...
Basta islam olmak üzere, hertürlü misyonerlere karsi cikan, izzettinlerin yanisira, gizli izzetinleride desifre eden yegane alevi forumu olan yolunbirligi. com u susturacaginizi saniyorsaniz, yaniliyorsunuzdur...
Alevilerin özüne dönüp kendi kimliklerini kazanmasini istemeyen, bunun icin islam dininin afyon etkisine maruz kalmamizi isteyen, bu dinci ve yobaz fasitleri siddetle ve nefretle kiniyorum...
ozgur_beyin
28-01-2012, 00:36
sevgili deman bunlar hiç bitmeyecek .bu karanlıkla aydınlığın savaşı . geçmiş olsun demekten elimden başka bir şey gelmiyor
Dostlar,
AlevilerBirligi surecxinden bu tarafa gerici gruh tarafindan hedef durumundaydik tabiiki bu surecten su anki yerimize geldik, yeni bir adla ve baslangicla devam edecektik
Ama sadece gerici degil kendi icimizdeki hinzirlar bos durmuyor gerek AB sureci gerekse yeni adimizla bizlerden korkanlar en kucuk bir acik ve gedik arayarak gece gunduz uyumamislar, tabii bunda bizimde ihmalimiz var yogun is kosullarindan dolayi kurulum sonrasi aciklar ve duzenlemelere baslayamadik buda firsatci hinzirlara imkan verdi ve site saldiriya ugradi.
Peki dogru durust yeterince konu ve mesaj sayisi olmayan bir yer neden saldirilir tabiiki yuklendigimiz vizyon ve misyon disimizdakiler kadar icimizdeki kurtlarida rahatsiz etti.
Ama burdan soz veriyoruz, bizi kimse susturamaz 1000 kerede saldiriya ugrasak on bin kere yeniden baslariz.
Yilginlik ve bitkinlik bekleyenler bosuna heveslenmesin.
En kisa surede AB deki tum mesajlarda en kisa surede buraya yedekten tasinacaktir.
Kategoriler hizla yeniden duzenlenecek ama guvenlik gerekcesi ile acik yaratacak eklentiler ve bazi opsiyonlar kapatilacaktir. Bu nedenle herkesten anlayis bekliyoruz
Saygilarimizla
Lutfen yeniden uye olalim...
H. Balta
kral ciplak
28-01-2012, 19:56
Sevgili DEMAN;
Bu saldırılar vardı bundan sonra da olacaktır...
Yapabileceğimiz ne varsa onları yaparak yolumuza devamj edeceğiz...
Yolun Birliği birilerini fazlaca rahatsız etmiş e zaten bizim amacımız da buydu...
Buradaki arkadaşlar Yolun Birliğine de üye olup katkı sunarlarsa seviniriz...
sevgili deman bunlar hiç bitmeyecek .bu karanlıkla aydınlığın savaşı . geçmiş olsun demekten elimden başka bir şey gelmiyor
Tesekkürler sevgili ozgur_beyin. Dedigin cok dogru, karanlikla aydinligin savasidir bu bencede. Isin aci tarafi bu karanliga yavas yavas biz Alevilerinde sürüklenmis olmasidir. Bu isi bizzat devlet tarafindan kurdurulan cem(aatci) vakif ve yandaslari üstlenmektedir. Buna dur demenin tek yolu üstüne basa basa Aleviligin Islam olmadigini, dolayisiyla Alevilerinde Müslüman olmadiklarini ve olamayacaklarini her zaman ve her yerde beyan etmektir.
Bu görevi alevi kurum ve kuruluslar üstlenmedikleri icin zorunlu olarak basta sayin kral ciplak (Sinan ISIK) olmak üzere, benim gibi siradan alevi vatandaslar üstlenmektedirler. Bu tutumlariyla sözde alevi kurum ve kuruluslarida dolayli yoldan asimilasyona hizmet etmektedirler ve cem(aatci) vakif ve benzerlerinden geri kalmamaktadirlar.
Sonuc itibariyle bir "izzettinler" vardir, birde "gizli izzettinler"...
Sevgilerimle...
Firestorm
28-01-2012, 20:04
Her şeyi bir kenera bırakarak bir DÖG üyesi olarak konuya yorum yapmak istiyorum...
Üye olma itsteği.... Ne olursa olsun her şeyi anlarım ama bunu anlamak zor aynı şeyi bizde yapsaydık mesela "Gelin dinlerden özgürlük burada" ana fikrinde bir yazı yazıp orada topik olarak açsaydık. Tabi siz bu topiği açmadan önce sizce o topik bırakılır mıydı? Hiç sanmıyorum...
Baskiyla susturulabilseydi, bugun din hortlatilamazdi. Okul, universite profesorlar yerine, ulke, cami, haci-hocayla doldurulamazdi.Hakerler de, sadece daha kamcilayacak, daha cok baglanmaniza neden olacaktir sizin sitenize. TD'ye yaptiklari gecmisteki saldirilar, musluman uyelerimizi bile cileden cikarmis, daha guclu olarak gecebilmistik faaliyetlerimize. Sizin icin de oyle olacagina eminim.
Boylece sizleri islama dahil edebilmisler mi bari..(!)
Uzulmeyin bir site gider oburu gelir.
Natürelist
30-01-2012, 03:43
Sevgili Deman,
üzülmeyiniz yeni bir site acarak kaldiginiz yerden devam edersiniz, tabii ki bu zaman acisindan bir kayiptir, ama "beyinlerde ki düsünceleri" asla silemeyecekler.
sevgiler...
Sevgili Deman,
üzülmeyiniz yeni bir site acarak kaldiginiz yerden devam edersiniz, tabii ki bu zaman acisindan bir kayiptir, ama "beyinlerde ki düsünceleri" asla silemeyecekler.
sevgiler...
Saygideger Natürelist, sitemiz su an itibariyle tüm virüslerden, parazitlerden ve afyonculardan arinmis durumdadir:)
Her zaman ve her yerde Ateist oldugunu acik acik ifade eden, riyakarlik ederek, Alevi oldugunu iddia etmeyen senin gibi saygin kisilikleri, Yolunbirligi´ ndede görmek isteriz...
Bu alcak saldiridan sonra, eski üyelerin yeniden üye olmasi gerekiyor, sayet yeniden aramiza katilmak istersen, yeniden üye olman gerekiyor. Bizler, Aleviligin basli basina kendine özgü bir yol veya din oldugunu savunanlar olarak, yilmadan ve usanmadan, aynen yolumuza devam edecegiz...
Saygilarimla...
Sevindim herseyin yoluna girdigine.
Bu son
Dostlar
Hacklenme olayindan sonra guvenlik icin baslinca eklentiler ve opsiyoinlar kapali olacak demistik.
Hacklenmeden once kullandigimiz surumdeki program aciklari nedeneiyle yeni surumu bugun yukledim. Tabii bu nedenle temiz olsun diye sifirdan kurdum.
Tabii bu son ve anlayisla karsilayip yeniden uye olup. eski yeni size ait tum yazilarinizi buraya kopyalamanizi rica ediyorum.
Bende Alevilerbirligindeki tum kayda deger yazilari yedekten buraya aktaracagim.
Gercekten bu son
Su anda tum guvenlik onlemleri maximumda ve iyilestirmeler devam edecek
H. Balta
Natürelist
01-02-2012, 23:21
Sevgili Deman, siteye nedense üye olamiyorum, her sey güzel tamam da, yalnizca Grafik Dogrulama da, ne yapip ne ettimse bir türlü sifreyi kabül ettiremedim? yoksa sorun bendemi kaynaklaniyor? biraz bilgisayar cahiliyimdir de :confused:
Sevgili Deman, siteye nedense üye olamiyorum, her sey güzel tamam da, yalnizca Grafik Dogrulama da, ne yapip ne ettimse bir türlü sifreyi kabül ettiremedim? yoksa sorun bendemi kaynaklaniyor? biraz bilgisayar cahiliyimdir de :confused:
Sevgili Natürelist, bende bir bilgisayar mühendisi degilim, ama nasil olduysa becerebildim:)
Grafikleri okuyamiyorsan, degistirebilirsin yanilmiyorsam...
Belkide sifreyi yanlis vermissindir:)
Xetirim icin bir daha dene:hug:
Natürelist
02-02-2012, 00:30
Grafikleri degistirsem de, cevirsem de, yine bir türlü basaramadim :smash:
neyse bunu en iyisi benim oglan'la müsait bir günde hallederim :D
Yolunbirligi.com, fasit yobazlar tarafindan yeniden hacklanmistir.
Öyle anlasiliyorki, forumumuz malum alevi forumlarindan farkli oldugundan, Aleviligin islam dininden apayri basli basina bir inanc veya dogal din olarak tanimlanmasindan alevi islamcilarin yanisira hakiki müslümanlarda rahatsizlik duymaktadirlar.
Aleviligin dogal ve felsefi PANTEIST bir din oldugunun apacik bir sekilde vurgulanmasi, onlari, yani islam misyonerlerini elbette rahatsiz edecektir, cünkü bu sekilde emellerine ulasmalari bir hayli zor olacaktir.
Saygilarimla
DEMAN
Geçmiş olsun sevgili Deman, umarım bir an evvel bu soruna teknik bir çözüm bulabilirsiniz.
Jolly Jocker
03-05-2012, 16:02
Geçmiş olsun yoldaşlar.
Dincilerin bu saldırıları sadece kendi yetersizlik ve korkularını gösteriyor.
Engelleyemezler.
Geçmiş olsun sevgili Deman, umarım bir an evvel bu soruna teknik bir çözüm bulabilirsiniz.
Geçmiş olsun yoldaşlar.
Dincilerin bu saldırıları sadece kendi yetersizlik ve korkularını gösteriyor.
Engelleyemezler.
Sagolun sevgili dostlar. Seve seve bir kez daha yeniden üye olacagim, yobaz düsmanlarimiz bikmadan usanmadan saldirilarina istedikleri kadar devam etsinler. Bu halde bizde asla YILMAYACAGIZ ve YOLUMUZDAN DÖNMEYECEGIZ.
Saygilarimla...
kral ciplak
06-05-2012, 00:05
Yine aynı şey...
Denecek tek şey hepimize geçmiş olsun ...
Yılmak yok inatla devam...
gecmis olsun deman kardes. Siz yilmazsaniz, onlar yilacak, veya akillanacak.
gecmis olsun deman kardes. Siz yilmazsaniz, onlar yilacak, veya akillanacak.
Sagolasin, sevgili vartor. Umarim öyle olur, ancak bunlarda akil olmadigi icin, akillanmalarida pek mümkün görünmüyor:)