Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dünya Dinleri, Mitoloji & Antik Uygarlıklar > Dünya Dinleri > Alevilik

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-01-2012, 00:34
DEMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DEMAN DEMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Kardes forum sitemiz, yolunbirligi.com hacklanmistir...

Sevgili canlar, yoldaslar, kardes forum sitemiz yolunbirligi.com birkac günden beri, dinci ve yobaz fasitler tarafindan hacklanmistir...

Basta islam olmak üzere, hertürlü misyonerlere karsi cikan, izzettinlerin yanisira, gizli izzetinleride desifre eden yegane alevi forumu olan yolunbirligi. com u susturacaginizi saniyorsaniz, yaniliyorsunuzdur...

Alevilerin özüne dönüp kendi kimliklerini kazanmasini istemeyen, bunun icin islam dininin afyon etkisine maruz kalmamizi isteyen, bu dinci ve yobaz fasitleri siddetle ve nefretle kiniyorum...

"Ben senin yalanlarınla ve hilelerinle baş edemedim, bu bana dert oldu. Ama bende senin önünde diz çökmedim, bu da sana dert olsun"...Pir Sêy Rıza

4 MAYIS: DÉSIM JENOSİDİNİ ANMA GÜNÜ

https://www.facebook.com/Alevism

https://www.facebook.com/BirAlevininKimlikMucadelesi
Alt 28-01-2012, 00:36
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sevgili deman bunlar hiç bitmeyecek .bu karanlıkla aydınlığın savaşı . geçmiş olsun demekten elimden başka bir şey gelmiyor

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 28-01-2012, 19:33
Üye

Dostlar,

AlevilerBirligi surecxinden bu tarafa gerici gruh tarafindan hedef durumundaydik tabiiki bu surecten su anki yerimize geldik, yeni bir adla ve baslangicla devam edecektik

Ama sadece gerici degil kendi icimizdeki hinzirlar bos durmuyor gerek AB sureci gerekse yeni adimizla bizlerden korkanlar en kucuk bir acik ve gedik arayarak gece gunduz uyumamislar, tabii bunda bizimde ihmalimiz var yogun is kosullarindan dolayi kurulum sonrasi aciklar ve duzenlemelere baslayamadik buda firsatci hinzirlara imkan verdi ve site saldiriya ugradi.

Peki dogru durust yeterince konu ve mesaj sayisi olmayan bir yer neden saldirilir tabiiki yuklendigimiz vizyon ve misyon disimizdakiler kadar icimizdeki kurtlarida rahatsiz etti.

Ama burdan soz veriyoruz, bizi kimse susturamaz 1000 kerede saldiriya ugrasak on bin kere yeniden baslariz.

Yilginlik ve bitkinlik bekleyenler bosuna heveslenmesin.

En kisa surede AB deki tum mesajlarda en kisa surede buraya yedekten tasinacaktir.

Kategoriler hizla yeniden duzenlenecek ama guvenlik gerekcesi ile acik yaratacak eklentiler ve bazi opsiyonlar kapatilacaktir. Bu nedenle herkesten anlayis bekliyoruz

Saygilarimizla

Lutfen yeniden uye olalim...

H. Balta

"Ben senin yalanlarınla ve hilelerinle baş edemedim, bu bana dert oldu. Ama bende senin önünde diz çökmedim, bu da sana dert olsun"...Pir Sêy Rıza

Alt 28-01-2012, 19:56
kral ciplak kral ciplak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili DEMAN;

Bu saldırılar vardı bundan sonra da olacaktır...
Yapabileceğimiz ne varsa onları yaparak yolumuza devamj edeceğiz...
Yolun Birliği birilerini fazlaca rahatsız etmiş e zaten bizim amacımız da buydu...
Buradaki arkadaşlar Yolun Birliğine de üye olup katkı sunarlarsa seviniriz...
Alt 28-01-2012, 20:01
Üye

ozgur_beyin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili deman bunlar hiç bitmeyecek .bu karanlıkla aydınlığın savaşı . geçmiş olsun demekten elimden başka bir şey gelmiyor
Tesekkürler sevgili ozgur_beyin. Dedigin cok dogru, karanlikla aydinligin savasidir bu bencede. Isin aci tarafi bu karanliga yavas yavas biz Alevilerinde sürüklenmis olmasidir. Bu isi bizzat devlet tarafindan kurdurulan cem(aatci) vakif ve yandaslari üstlenmektedir. Buna dur demenin tek yolu üstüne basa basa Aleviligin Islam olmadigini, dolayisiyla Alevilerinde Müslüman olmadiklarini ve olamayacaklarini her zaman ve her yerde beyan etmektir.
Bu görevi alevi kurum ve kuruluslar üstlenmedikleri icin zorunlu olarak basta sayin kral ciplak (Sinan ISIK) olmak üzere, benim gibi siradan alevi vatandaslar üstlenmektedirler. Bu tutumlariyla sözde alevi kurum ve kuruluslarida dolayli yoldan asimilasyona hizmet etmektedirler ve cem(aatci) vakif ve benzerlerinden geri kalmamaktadirlar.
Sonuc itibariyle bir "izzettinler" vardir, birde "gizli izzettinler"...

Sevgilerimle...

Alt 28-01-2012, 20:04
Firestorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Firestorm Firestorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Her şeyi bir kenera bırakarak bir DÖG üyesi olarak konuya yorum yapmak istiyorum...

Üye olma itsteği.... Ne olursa olsun her şeyi anlarım ama bunu anlamak zor aynı şeyi bizde yapsaydık mesela "Gelin dinlerden özgürlük burada" ana fikrinde bir yazı yazıp orada topik olarak açsaydık. Tabi siz bu topiği açmadan önce sizce o topik bırakılır mıydı? Hiç sanmıyorum...
Alt 28-01-2012, 20:15
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Baskiyla susturulabilseydi, bugun din hortlatilamazdi. Okul, universite profesorlar yerine, ulke, cami, haci-hocayla doldurulamazdi.Hakerler de, sadece daha kamcilayacak, daha cok baglanmaniza neden olacaktir sizin sitenize. TD'ye yaptiklari gecmisteki saldirilar, musluman uyelerimizi bile cileden cikarmis, daha guclu olarak gecebilmistik faaliyetlerimize. Sizin icin de oyle olacagina eminim.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 28-01-2012, 22:13
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Boylece sizleri islama dahil edebilmisler mi bari..(!)

Uzulmeyin bir site gider oburu gelir.
Alt 30-01-2012, 03:43
Natürelist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Natürelist Natürelist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili Deman,

üzülmeyiniz yeni bir site acarak kaldiginiz yerden devam edersiniz, tabii ki bu zaman acisindan bir kayiptir, ama "beyinlerde ki düsünceleri" asla silemeyecekler.

sevgiler...

İnsanlık onuru her şeyden üstündür
Alt 30-01-2012, 21:27
Üye

Natürelist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Deman,

üzülmeyiniz yeni bir site acarak kaldiginiz yerden devam edersiniz, tabii ki bu zaman acisindan bir kayiptir, ama "beyinlerde ki düsünceleri" asla silemeyecekler.

sevgiler...
Saygideger Natürelist, sitemiz su an itibariyle tüm virüslerden, parazitlerden ve afyonculardan arinmis durumdadir
Her zaman ve her yerde Ateist oldugunu acik acik ifade eden, riyakarlik ederek, Alevi oldugunu iddia etmeyen senin gibi saygin kisilikleri, Yolunbirligi´ ndede görmek isteriz...
Bu alcak saldiridan sonra, eski üyelerin yeniden üye olmasi gerekiyor, sayet yeniden aramiza katilmak istersen, yeniden üye olman gerekiyor. Bizler, Aleviligin basli basina kendine özgü bir yol veya din oldugunu savunanlar olarak, yilmadan ve usanmadan, aynen yolumuza devam edecegiz...

Saygilarimla...

Önerilen Siteler