Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadis hocası sağolsun
Aşırı dindar bir ailede ve çevrede yetiştim.Çocukluğum kuran kurslarında geçti.Lise giriş sınavlarında iyi bir puan almama rağmen aile zoruyla imam hatip lisesine gönderildim.Yani anlıyacağınız hayatın her alanında her an dinin etkisindeydim.Dindar,cemaatci namazında niyazında Atatürk düşmanı şeriatcı biriydim ben.Dindar bir şeriatcı olmak en büyük erdemdi benim için.Lise 3. sınıfa kadar herşey normaldi taaki hadis dersinde hocanın anlattığı bir kıssaya kadar.Muhammedin ne kadar şefkatli olduğuyle ilgili bir kıssaydı.Muhammed yolda yürürken ağlayan bir kız görüyor.Kıza niye ağladığını soruyor.Kız da diyorki ben bir cariyeyim.Sahibim beni un almaya gönderdi ama ben parayı kaybettim eve de çok geç kaldım.Sahibimin beni dövmesinden korkuyorum.Sonra tabi Muhammed küçük kızı alıyor sahibine götürüyor ve durumu açıklıyor.Küçük kızın sahibide muhammedi kapıda görünce seviniyor kızı azad ediyor.Hikaye kısaca böyle.Herkes ne şefkatli peygamber küçük kıza yardım etti diye düşünürken birden aklıma şöyle bir düşünce geldi.Küçük bir kız nasıl köle olur!.Dindar bir çevrede yetişmeme rağmen çocukların da köle yada cariye olabildiğini daha önce hiç duymamıştım.Aklımda oluşan ilk soru işaretiydi bu.Hiçbir mantıklı izah bulamadım.Geçireceğim çok sancılı bir değişim sürecinin başlangıç noktasıydı bu.Uzun bir süre araştırdım okudum ve gerçekten anladım.Eski halimle şimdiki arasında dağlar kadar fark var.Artık insan olduğumun bilincindeyim.İçim nefret değil sevgiyle dolu.
Mutezile
12-03-2012, 09:12
Küçük kız meseleleri Resul-ü Ekremin zayıf karnıdır.
Hemen ilk etapta aklıma Ayşe, Cüveyriye (Berre) ve Safiye geliyor.
Evet, iki cihan serverinin bir küçük kız 'hassasiyeti' olduğu inkar edilmez bir gerçek.
Jolly Jocker
13-03-2012, 04:11
Kuran ayetlerinde cennetteki huri tasvirleri incelendiğinde onların da küçük kızlar olduğu görülecektir. Bir ayette ''göğüsleri yeni tomurcuklanmış'' ifadesi geçiyor çünkü. Bir dişinin göğüsleri ne zaman ''tomurcuklanır''? ergenlik döneminde olsa gerek. Yaş aralığı nedir? 9 ile 12'dir. Çocuklarla ilişkiye girmek için iman ediyor bu insanlar. Rezillik.
Her neyse, seni kutlarım. Şeriatçı bir aileden çıkıp uyanmışsın. Benzer bir durumu ben de yaşadım. Ailem şeriatçı değil ama ben eskiden inançlı biriydim. Ateist kaynaklara yabancıydım, bu yüzden kendiliğimden ayıldım ve bırakma sürecim biraz sancılı oldu. Dini bırakırken ne kadar sancı duyuyorsan, sonrasında dine tepkin de o kadar büyük oluyor. Şimdiden uyarayım. Benim hikayem de şöyleydi. (Yedi seneyi aşmış uyanalı). http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=23267
Mutezile
13-03-2012, 09:01
Jolly;
Kuran ayetlerinde cennetteki huri tasvirleri incelendiğinde onların da küçük kızlar olduğu görülecektir. Bir ayette ''göğüsleri yeni tomurcuklanmış'' ifadesi geçiyor çünkü. Bir dişinin göğüsleri ne zaman ''tomurcuklanır''? ergenlik döneminde olsa gerek. Yaş aralığı nedir? 9 ile 12'dir. Çocuklarla ilişkiye girmek için iman ediyor bu insanlar. Rezillik.
Sadece genç, taze huriler değil mesele. Bunların bikr'leri (bekaretleri) de izale olmuyor. Ne kadar ilişkiye girseler de hep bakire kalıyorlar.
Yaradanın hikmeti?!
islamin kucuk kizlarla ve cinsellikle olan saplantisi benim de dinden cikmamda en buyuk etkenlerden biriydi.
sehitlik en yuksek makam diyorlar mesela. ve en yuksek makama odul olarak dusunebildikleri tek sey bakire kizlar. yani bu adamlarinkafasindaki en muhtesem en harika sey bakire kizlarla cinsel iliskiye girmek. daha otesi yok. sadece bu bile dinden sogumak icin yeter.
Bunu neden diger muslumanlar goremiyor hayret degil mi?
kurani okumadiklari icin olabilir bence. cogu kisiye bunlari soylediginizde size inanmaz, konduramaz kendilerine. yoktur oyle birsey derler ya da baska bir aciklamasi vardir vs. diye dusunurler.
dini inanclardan kurtulanlarin hikayelerine goz attim dun, okuduklarimin cogu bu sekilde kaybetmis inancini.once bir celiski bulmuslar, sonra bu celiskiyi arastirip kurandaki yerini vs. bulmuslar ve dinden kopmuslar.
eger ulkemizde kurani turkce okuyanlarin sayisi cogalirsa bence ateistlerin de sayisi cogalir.
en azindan oyle umuyorum.
Jolly;
Sadece genç, taze huriler değil mesele. Bunların bikr'leri (bekaretleri) de izale olmuyor. Ne kadar ilişkiye girseler de hep bakire kalıyorlar.
Yaradanın hikmeti?!
O zaman huriler her defasinda aci cekecekler.....her defasinda
kanama olacak.....Cennet kan gölüne döner.....
Haa ...Allah hurileri belkide bazi kadinlarda oldugu gibi elasti zarli yaratir...
hic kanamazlar.....:-)
Bu kadar sacmaliga insan söylüyecek bir söz bulamiyor....masallar bile bu kadar mantiksiz degil....
Bugün bilene Arap ülkelerinde 9, 10 yasindaki kizlarla evleniyorlar.....
Belkide ay hali bile olmadilar......Serefsizlik, adilik,,,..insanlik disi bir sey...
benimkine benzer ama benim şoklar çok daha büyüktü.
700 kafanın kesildiği kadınların cariye çocukların köle olduğu beni kureyza vakası.
kab bin eşrefin katli.
yapılan sayısız saldırı...
Discoverme
30-07-2012, 06:51
için neden nefrette doluydukı ve kıme doluydu?
Bunu neden diger muslumanlar goremiyor hayret degil mi?
bilemezler çünkü işlerine gelen bu.bu adamlara sex ver başka bir şey verme.e bu dünyada zina diye kendilerini kısıtladıklarına göre.eşleride demek ki çok tatmin etmiyor bunları.
Aşırı dindar bir ailede ve çevrede yetiştim.Çocukluğum kuran kurslarında geçti.Lise giriş sınavlarında iyi bir puan almama rağmen aile zoruyla imam hatip lisesine gönderildim.Yani anlıyacağınız hayatın her alanında her an dinin etkisindeydim.Dindar,cemaatci namazında niyazında Atatürk düşmanı şeriatcı biriydim ben.Dindar bir şeriatcı olmak en büyük erdemdi benim için.Lise 3. sınıfa kadar herşey normaldi taaki hadis dersinde hocanın anlattığı bir kıssaya kadar.Muhammedin ne kadar şefkatli olduğuyle ilgili bir kıssaydı.Muhammed yolda yürürken ağlayan bir kız görüyor.Kıza niye ağladığını soruyor.Kız da diyorki ben bir cariyeyim.Sahibim beni un almaya gönderdi ama ben parayı kaybettim eve de çok geç kaldım.Sahibimin beni dövmesinden korkuyorum.Sonra tabi Muhammed küçük kızı alıyor sahibine götürüyor ve durumu açıklıyor.Küçük kızın sahibide muhammedi kapıda görünce seviniyor kızı azad ediyor.Hikaye kısaca böyle.Herkes ne şefkatli peygamber küçük kıza yardım etti diye düşünürken birden aklıma şöyle bir düşünce geldi.Küçük bir kız nasıl köle olur!.Dindar bir çevrede yetişmeme rağmen çocukların da köle yada cariye olabildiğini daha önce hiç duymamıştım.Aklımda oluşan ilk soru işaretiydi bu.Hiçbir mantıklı izah bulamadım.Geçireceğim çok sancılı bir değişim sürecinin başlangıç noktasıydı bu.Uzun bir süre araştırdım okudum ve gerçekten anladım.Eski halimle şimdiki arasında dağlar kadar fark var.Artık insan olduğumun bilincindeyim.İçim nefret değil sevgiyle dolu.
Bunu fark etmen iyi olmuş da Muhammed herkesi kırmış geçirmiş, hiç acımamış, ben de çok genç yaşlar da kuran dersi veriyordum mahallede çocuklara hiç aklıma gelmiyordu bir kere açıp türkçesini okumak okusam bile o yaşlarda anlamıyorsun, yani Kuran'daki sahtekarlığı çözecek olgunluğa erişmek için 30-40 yaşında falan gelmek lazım ama ben görüyorum ki bazı gençler daha çocuk yaşta olmalarına rağmen olayı çözüyorlar. Kuran denilen kitapta sürekli öldürmeyi emrediyor yani bir insan inanmadı diye onu öldürmenin mantığı var mıdır? Tamam Muhammed böyleydi diye hemen öbür tarafa geçip Atatürkçlük yapmak istemiyorum sonuçta o da bir insan, onun da hataları olmuştur. Muhammed'inkiler hata değil resmen vahşettir başka birşey değildir. 40 yaşına kadar yaşlı bir kadınla yaşamanın acısını çıkartmak istercesine mağaraya gidiyor sürekli orda şeytanca planlar yapıyor bütün dünyayı uyutmak için, sonra bir anda peygamber oluyor sonra gelsin kızlar gelsin paralar, biz de kektik kitabın gökten indiğine inanacak kadar... Ya en çok neye üzülüyorum biliyor musunuz, zavallı babam öbür tarafta namaz kılıyor nasıl bir oyunun içinde olduğunu bile fark etmeden... Adam Darwin dedim bilmem ne dedim "Ya kızım geç bunları çürüttüler Darwin'i dedi. Kim çürüttü daha şimdi Adnan Oktar'ın photoshopda yaptığı sahtekarlıkları izliyorum. Bilim adamı Dawkins dalga geçiyor basın mensuplarının önünde...
Çevremdeki insanların gerçeği görmeleri için elimden geleni yapıyorum deyim yerindeyse gözlerine sokuyorum bağzı şeyleri bir kıvılcım olsun düşünmeye başlasınlar diye.İnsanı düşünmeye sevkedicek bir konuları bir şekilde açıyorum fikirlerini soruyorum.Afallayıp kalıyorlar sen ne cevap verdin diye merakla soruyorlar.Bende o konuyla ilgilli konuştuğum dini konularda bilgi ve yetki sahibi kişilerin verdiği absürt cevapları söylüyorum.Beni ateistlerle tartışan islamı savunan biri sanıyorlar.Gerçekleri onlara direk olarak söylemeyi inanın çok isterdim.Ama söyleyemem herşeyi içime atıyorum.Şu ana kadar sadece metroda ayaküstü konuştuğum bir japon turiste söyledim ateist olduğumu .Çok büyük bir sevinçdi benim için sonunda birisine gerçeği söyleyebilmek.Ben yine herşeyi içime atmaya rağzıyım da gözümün önünde küçücük çocukları zehirliyorlar saçma sapan şeylerle çocukların zihinlerini bulandırıyorlar.En çok bana aci veren şey bu.Karşılarına dikilip gerçeği haykırmak ve o çocukları kurtarmak istiyorsun ama elinden bir şey gelmiyor.
demirefe
09-08-2012, 14:41
Arkadaşlar kendimizi etiketlememiz yararlı da değil gerekli de değil. "Müslümanım elhamdülillah" gibi bir kalıplaşmış ritüele sahip olmak zorunda değiliz. Bırakalım bu gibi saçma ritüelleri müslümanlar kalıplaştırsın. Bizim "ateistim evrimin gücü adına" gibi bir saçmalığa ihtiyacımız olmadığı açık!
Neden, çünkü kendini etiketlediğin anda bir karşı koyma bariyeri anında yükseliyor. Bu bariyeri de önyargı dikenli telleri anında örüveriyor. Müslümanlar konuşmamak için, kafamızı bulandırır imanımızdan oluruz korkusuyla köprüleri atıyorlar.
Tecrübe ile sabittir. Ha, uzun bir konuşmadan sonra konu oraya gelirse ateist olduğumu deklere etmekten asla kaçınmam. Ama bir kişiyle konuşurken ilk başta ateist olduğunu deklere edersen gitti yani, önyargıları aşamazsın.
Bunun yerine allahı kim yarattı, putlar cevap vermiyor ama allah da cevap vermiyor, insanlık ensestle mi türedi, niye şempanze ile genetiğimiz bu kadar yakın, muhammed niye insanlar arasında inanç, cinsiyet ve hür köle ayrımı yapmış gibi konularla başlamak uygundur.
O zaten kuranda bilimsel mucizeler olduğunu filan söyleyecektir. Bu safsataların aslı olmadığını kanıtlamak çok kolaydır. Kuranda bilim milim yoktur. Bu çok açıktır ve kanıtlıdır.
Bilgi sahibi olunca fikir sahibi de olunur ve tartışmada sıkıntı çekilmez. Bu sözün sahibi büyük kahramanımız Uğur Mumcu'yu derin hasret ve saygıyla anıyorum.
efe kardeş güzel demişsin ama bunların kalbi mühürlü anlamıyorlar