Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dinlerden Özgürlük > Özgür Düşünce Platformu > Dinsel İnançlardan Nasıl Kurtuldum?

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 12-03-2012, 04:23
eysa eysa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Hadis hocası sağolsun

Aşırı dindar bir ailede ve çevrede yetiştim.Çocukluğum kuran kurslarında geçti.Lise giriş sınavlarında iyi bir puan almama rağmen aile zoruyla imam hatip lisesine gönderildim.Yani anlıyacağınız hayatın her alanında her an dinin etkisindeydim.Dindar,cemaatci namazında niyazında Atatürk düşmanı şeriatcı biriydim ben.Dindar bir şeriatcı olmak en büyük erdemdi benim için.Lise 3. sınıfa kadar herşey normaldi taaki hadis dersinde hocanın anlattığı bir kıssaya kadar.Muhammedin ne kadar şefkatli olduğuyle ilgili bir kıssaydı.Muhammed yolda yürürken ağlayan bir kız görüyor.Kıza niye ağladığını soruyor.Kız da diyorki ben bir cariyeyim.Sahibim beni un almaya gönderdi ama ben parayı kaybettim eve de çok geç kaldım.Sahibimin beni dövmesinden korkuyorum.Sonra tabi Muhammed küçük kızı alıyor sahibine götürüyor ve durumu açıklıyor.Küçük kızın sahibide muhammedi kapıda görünce seviniyor kızı azad ediyor.Hikaye kısaca böyle.Herkes ne şefkatli peygamber küçük kıza yardım etti diye düşünürken birden aklıma şöyle bir düşünce geldi.Küçük bir kız nasıl köle olur!.Dindar bir çevrede yetişmeme rağmen çocukların da köle yada cariye olabildiğini daha önce hiç duymamıştım.Aklımda oluşan ilk soru işaretiydi bu.Hiçbir mantıklı izah bulamadım.Geçireceğim çok sancılı bir değişim sürecinin başlangıç noktasıydı bu.Uzun bir süre araştırdım okudum ve gerçekten anladım.Eski halimle şimdiki arasında dağlar kadar fark var.Artık insan olduğumun bilincindeyim.İçim nefret değil sevgiyle dolu.
Alt 12-03-2012, 09:12
Mutezile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mutezile Mutezile isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Küçük kız meseleleri Resul-ü Ekremin zayıf karnıdır.

Hemen ilk etapta aklıma Ayşe, Cüveyriye (Berre) ve Safiye geliyor.

Evet, iki cihan serverinin bir küçük kız 'hassasiyeti' olduğu inkar edilmez bir gerçek.

‘Barışı sabote etmek için Türklerle savaştık. Öldük ve öldürdük… Sevr Antlaşması ve ‘büyük Ermenistan’ hayali gözlerimizi kör etti. Kandırıldık ve Rusya’ya bağlandık… Tehcir doğruydu ve gerekliydi…’

''Askerî operasyonlara katıldık. Kandırıldık ve Rusya’ya bağlandık. Tehcir doğruydu ve gerekliydi. Gerçekleri göremedik, olayların sebebi biziz. Türklerin millî mücadelesi haklıydı. Barışı reddetmemiz ve silahlanmamız büyük bir hataydı. ''
Ovanes Kaçaznuni (Ermenistan'ın 1. Başbakanı)
Alt 13-03-2012, 04:11
Jolly Jocker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Jolly Jocker Jolly Jocker isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Kuran ayetlerinde cennetteki huri tasvirleri incelendiğinde onların da küçük kızlar olduğu görülecektir. Bir ayette ''göğüsleri yeni tomurcuklanmış'' ifadesi geçiyor çünkü. Bir dişinin göğüsleri ne zaman ''tomurcuklanır''? ergenlik döneminde olsa gerek. Yaş aralığı nedir? 9 ile 12'dir. Çocuklarla ilişkiye girmek için iman ediyor bu insanlar. Rezillik.

Her neyse, seni kutlarım. Şeriatçı bir aileden çıkıp uyanmışsın. Benzer bir durumu ben de yaşadım. Ailem şeriatçı değil ama ben eskiden inançlı biriydim. Ateist kaynaklara yabancıydım, bu yüzden kendiliğimden ayıldım ve bırakma sürecim biraz sancılı oldu. Dini bırakırken ne kadar sancı duyuyorsan, sonrasında dine tepkin de o kadar büyük oluyor. Şimdiden uyarayım. Benim hikayem de şöyleydi. (Yedi seneyi aşmış uyanalı). http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=23267
Alt 13-03-2012, 09:01
Mutezile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mutezile Mutezile isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Jolly;

Kuran ayetlerinde cennetteki huri tasvirleri incelendiğinde onların da küçük kızlar olduğu görülecektir. Bir ayette ''göğüsleri yeni tomurcuklanmış'' ifadesi geçiyor çünkü. Bir dişinin göğüsleri ne zaman ''tomurcuklanır''? ergenlik döneminde olsa gerek. Yaş aralığı nedir? 9 ile 12'dir. Çocuklarla ilişkiye girmek için iman ediyor bu insanlar. Rezillik.
Sadece genç, taze huriler değil mesele. Bunların bikr'leri (bekaretleri) de izale olmuyor. Ne kadar ilişkiye girseler de hep bakire kalıyorlar.

Yaradanın hikmeti?!

‘Barışı sabote etmek için Türklerle savaştık. Öldük ve öldürdük… Sevr Antlaşması ve ‘büyük Ermenistan’ hayali gözlerimizi kör etti. Kandırıldık ve Rusya’ya bağlandık… Tehcir doğruydu ve gerekliydi…’

''Askerî operasyonlara katıldık. Kandırıldık ve Rusya’ya bağlandık. Tehcir doğruydu ve gerekliydi. Gerçekleri göremedik, olayların sebebi biziz. Türklerin millî mücadelesi haklıydı. Barışı reddetmemiz ve silahlanmamız büyük bir hataydı. ''
Ovanes Kaçaznuni (Ermenistan'ın 1. Başbakanı)
Alt 03-04-2012, 21:06
sevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sevi sevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

islamin kucuk kizlarla ve cinsellikle olan saplantisi benim de dinden cikmamda en buyuk etkenlerden biriydi.
sehitlik en yuksek makam diyorlar mesela. ve en yuksek makama odul olarak dusunebildikleri tek sey bakire kizlar. yani bu adamlarinkafasindaki en muhtesem en harika sey bakire kizlarla cinsel iliskiye girmek. daha otesi yok. sadece bu bile dinden sogumak icin yeter.
Alt 04-04-2012, 03:40
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Bunu neden diger muslumanlar goremiyor hayret degil mi?

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 04-04-2012, 08:32
sevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sevi sevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kurani okumadiklari icin olabilir bence. cogu kisiye bunlari soylediginizde size inanmaz, konduramaz kendilerine. yoktur oyle birsey derler ya da baska bir aciklamasi vardir vs. diye dusunurler.
dini inanclardan kurtulanlarin hikayelerine goz attim dun, okuduklarimin cogu bu sekilde kaybetmis inancini.once bir celiski bulmuslar, sonra bu celiskiyi arastirip kurandaki yerini vs. bulmuslar ve dinden kopmuslar.
eger ulkemizde kurani turkce okuyanlarin sayisi cogalirsa bence ateistlerin de sayisi cogalir.
en azindan oyle umuyorum.
Alt 06-06-2012, 20:30
biker biker isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Mutezile´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Jolly;
Sadece genç, taze huriler değil mesele. Bunların bikr'leri (bekaretleri) de izale olmuyor. Ne kadar ilişkiye girseler de hep bakire kalıyorlar.
Yaradanın hikmeti?!
O zaman huriler her defasinda aci cekecekler.....her defasinda
kanama olacak.....Cennet kan gölüne döner.....
Haa ...Allah hurileri belkide bazi kadinlarda oldugu gibi elasti zarli yaratir...
hic kanamazlar.....:-)
Bu kadar sacmaliga insan söylüyecek bir söz bulamiyor....masallar bile bu kadar mantiksiz degil....

Bugün bilene Arap ülkelerinde 9, 10 yasindaki kizlarla evleniyorlar.....
Belkide ay hali bile olmadilar......Serefsizlik, adilik,,,..insanlik disi bir sey...

Konu biker tarafından (06-06-2012 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.
Alt 07-06-2012, 02:12
vishnu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vishnu vishnu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

benimkine benzer ama benim şoklar çok daha büyüktü.

700 kafanın kesildiği kadınların cariye çocukların köle olduğu beni kureyza vakası.

kab bin eşrefin katli.

yapılan sayısız saldırı...

insan olsak yeter
Alt 30-07-2012, 06:51
Discoverme Discoverme isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

için neden nefrette doluydukı ve kıme doluydu?

Önerilen Siteler