Orijinalini görmek için tıklayınız : Mısır'da İslamcılar solculara ve laik gruplara saldırdı
Takiyeciliğe uygun olarak İslamcılar her yerde kendileri demokratmış gibi gösterip özgürlük, demokrasi diye bağırırlar ama başkalarının haklarına ve özgürlüğüne saygı göstermeyi düşünmezler. İşte yine tipik bir örneği.. Diktatör ve baskıcı rejimler nasıl kötüyse İslamcıların da onlardan bir farkı yok..
Mısır'da Müslüman Kardeşler taraftarları saldırdı!
Mısır'daki Tahrir Meydanı'nda, geçtiğimiz seneki isyan sırasında develi çeteleri halkın üzerine süren 24 eski rejim yetkilisinin aklanmasını protesto etmek isteyen solcu ve seküler gruplara Müslüman Kardeşler yanlısı bir kalabalık saldırdı. Saldırıda çok sayıda yaralı olduğu bildiriliyor.
Mısır'ın Tahrir Meydanı'nda, geçtiğimiz seneki eylemler sırasında halkın üzerine develi çeteleri süren 24 eski rejim yetkilisinin aklanması üzerine solcu, seküler ve Arap milliyetçileri tarafından düzenlenen eyleme Müslüman Kardeşler ve Muhammed Mursi yanlıları saldırdı.
http://haber.sol.org.tr/dunyadan/misirda-musluman-kardesler-taraftarlari-saldirdi-haberi-60847
idontneedagod
12-10-2012, 23:16
Bunlar önce insan olsun. Özgürlük bilmem ne diye çıkışları hep iktidar kavgası. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz!!??!!??
müslüman kardeşler zaten bunu hep yapıyor hamas ve hizbullahın karışımı bu adamlar daha öncede tehdit etmişlerdi, şeriat getirecekleri kendi aralarında konusuluyordu önceleri güçleri arttıkça rahatça söylemeye başladılar, eylemler zamanında ortak davranıyorlardı şimdi saldırıyorlar!
iranı hatırladım:( şaha karşı beraber savaş sonra solcuları idam et...
Bunlara (dini butun gecinenlere), bilhassa demokrasi soz konusu olunca, katiyen aldanmamak gerekir. Tanrilari kendini tuzak kurucularin en buyugu diye tanitan bir dinin mensuplarinin, tanrilarinin yolunda gitmesine mani olamazsiniz.
Kendi ulkemizde de solcularin, liberallerin destegini alip, takiyye yapanlari isimlendirmeye bilmem gerek var mi? Peygamberleri, elinde kilic, soyguna cikmasini hakli goren bir mantaliteden bahsediyoruz.
Evrensel oldugunu iddia ettikleri bir dinin, insanlara dogru yolu gostermesi icin allah tarafindan vazifelendirildigine inandiklari, 52 yasindaki kurucusunu, 9 yasindaki bir cocukla gerdege girmesini de olumlu gorenler guruhu, neden boyle bir davranisin gunumuzde ahlaksizlik sayildigini, hic de evrensel bir davranis olmadigini idrak edemezler kapali gozleriyle.
Oh be!
Takiyeciliğe uygun olarak İslamcılar her yerde kendileri demokratmış gibi gösterip özgürlük, demokrasi diye bağırırlar ama başkalarının haklarına ve özgürlüğüne saygı göstermeyi düşünmezler. İşte yine tipik bir örneği.. Diktatör ve baskıcı rejimler nasıl kötüyse İslamcıların da onlardan bir farkı yok...
Çok merak ettim, dincilerin referansı olan Kuran'ın neresinde "Demokrasi" var? Kimse kusura bakmasın; referansında demokrasi olmayan insanlarda demokrasi çıkmaz. Tıpkı Tayyip Erdoğan'ın bir zamanlar "Ya laik olacaksın ya da müslüman" dediği gibi!
Bilindiği gibi "Demokrasi" sözcüğü literatürlere yeni girmiş kavramdır. Dolayısıyla bu kavramdan önce yazılmış kitaplarda demokrasi kavramına ilişkin atıflar yalnızca "Hümanist" kavramıyla açıklanabilmektedir. Fakat Kuran'da gerek "Hümanist" olsun, gerekse yeni bir kavram olan "Demokrasi" olsun, bu kelimelere bir atıf sözkonusu bile değil.
Var diyen bunu bir ayetle ortaya koymalıdır. Örneğin "benim dinim bana, senin dinin sana" ifadesini içeren ayetin Hümanistlikle, demokrasiyle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur. Bu ifade karşısındaki kişiyi (Müşrikleri, Hristiyanları, Yahudileri) kendisinden uzak tutmaktan başka bir anlam içermez.
inanç en büyük tehlikedir!
ölümlerinde bile mutluluk duyuyorlar.. canları ve hayatları inançlarından çok değersiz..
mavi marmarada öldüklerinde ölen bi kaçının eşinin açıklaması allah hepimize böyle ölüm nasip etsin olmuştu.. bende amen dedim ama ibret alınmalı...
Çok merak ettim, dincilerin referansı olan Kuran'ın neresinde "Demokrasi" var? Kimse kusura bakmasın; referansında demokrasi olmayan insanlarda demokrasi çıkmaz. Tıpkı Tayyip Erdoğan'ın bir zamanlar "Ya laik olacaksın ya da müslüman" dediği gibi!
Çok doğru upuaut, gel de bunu insanlara anlat. Her Allah ve din diyene her defasına kanıyorlar. İslam'dan demokrasi çıkmaz..
Corpse Bride
14-10-2012, 02:45
sevgili başbakanımız tayyip yakın ilişki içinde olduğu müslüman kardeşlerden ilerleyen günlerde yardım isteyebilir belkim, ülkede istikrar pardon radikal islam uygulamasıının herkese benimsetilmesi için. dostluklarını bilmeyen yok gazi mısırlıyla.
sevgili başbakanımız tayyip yakın ilişki içinde olduğu müslüman kardeşlerden ilerleyen günlerde yardım isteyebilir belkim, ülkede istikrar pardon radikal islam uygulamasıının herkese benimsetilmesi için. dostluklarını bilmeyen yok gazi mısırlıyla.
Suriye'deki gelişmelerden sonra yakında Müslüman Kardeşlerle zaten komşu olacağız bir de :)