Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyelerden altın sözler
Bence şöyle bir şey deneyelim;
Bilgi, fikir paylaşımlarında ve tartışmalarda dile getirilen ve beğendiğiniz " işte bu iyi laftı haa" diyebileceğiniz satırları buraya asın. :)
Bakalım nasıl bir şey çıkacak.
Saygılarımla
Rumpelstiltskin
Firestorm
26-02-2013, 01:03
İmzam :)
"Dinlerin doğru tarafları da vardır; Mesela Hristiyan'lık İslamiyet'in, İslamiyet de Hristiyanlığın yanlış olduğunu iddia eder."
Ama hocam bu üniversite giriş sınavı sorularına benzemiş sonuçda eksi artıyı götürürse sonuç sıfır oluyor.! yani:yield:
Kendi iletilerinizden seçmeyin lütfen uyanık fire. :)
"benim savaşımın altında insanlık yatar.. yani tüm dünya insanlığı.. ben bir kaç dini inancın, milletin, etnik kökenin savaşçısı değilim.. benim ne bir inancım ne bir milletim ne de etnik bir kimliğim var.. ben sadece sıradan bir insanım.."paslıcivi
Saygılarımla
Rumpelstiltskin
İyi geceler benim iyi kalpli modorötörüm(süper yazmasını unutdum)
İlla sulandıracaksın rasa:)
Gitmeden bi yazim da gidim dedin dimi.
modOrÖtÖr:)
Saygılarımla
Rumpelstiltskin
Sayın Sesli'den:
"atamızı ( K.Atatürk) eleştirmeye yeltenmek için en az onun kadar bu ülkeye bir şeyler vermiş olmak gerekir. Boş laf edenlere yazık derim hem de çok yazık."
Saygılarımla
Rumpelstiltskin
MadScientist
26-02-2013, 08:01
Tanrıyı takip et ama adımlarını izleme.
Biz tanrıyı oynamazsak kim oynayacak?
Biliyorum konuyla pek alakalı değil bu sözler fakat konuda üyelerden altın sözler denmiş.Sanırım herkes kendine göre doğru sözleri paylaşıyor.
Firestorm
27-02-2013, 00:54
Sayın Sesli'den:
"atamızı ( K.Atatürk) eleştirmeye yeltenmek için en az onun kadar bu ülkeye bir şeyler vermiş olmak gerekir. Boş laf edenlere yazık derim hem de çok yazık."
Saygılarımla
Rumpelstiltskin
Bu yanlış bir söz açıkcası... Her insan başka bir insanı eleştirebilir rahatlıkla sadece eleştirinen haklılığı için eleştirdiği şeyleri yapmaması gerekir...
Bu yanlış bir söz açıkcası... Her insan başka bir insanı eleştirebilir rahatlıkla sadece eleştirinen haklılığı için eleştirdiği şeyleri yapmaması gerekir...
Sanane ! Seni ne ilgilendiriyo :)
Açıklama istedik mi..alla alla
Saygılarımla
Rumpelstiltskin
mücerred
13-03-2013, 17:16
Deist tr den aslında müslümanlık bildiginiz gibi degil diyen bütün müslümanlara
Anladım, gerçek İslam'ı Muhammed peygamber, hatta Allah bile bilmiyor, bir tek siz biliyorsunuz. Peki.
Mucerred'ten ;
Hepimizin bir cahil hatta kara cahil yanımız vardır.Takma kafana.Ya da kafana tak bu cahilliklerini aşmaya bak
Önemli olan tarafkende adil olabilmektir.Bunu başardıgımız da erdemli insan oluruz.
reddediyorum
09-06-2013, 05:03
Altın söz olduğunu düşündüğüm için değil paylaşabilecek daha uygun bir başlık bulamadığım için buraya yazıyorum (söz bile sayılmaz bir sorgulama sadece): "Namusu olanlar kazanamazlar" deyip namus üzerine yemin ettirmek bir çelişki değil midir?
Yaşayan bir ÖRNEK gösteremeyen kelimeler,
maddeci bir görünüme sahip
ve
hayalkırıklığına uğramış bugünün kuşağına umut verici olamaz.
Bu başlıkta forumda yazılan imzalık iletileri paylaşıyoruz arkadaşlar.
Öldükten sonra inek cennetine gideceğine inanarak ineğe tapmak dahi öldükten sonra yok olacağını bile bile "insanlık" gibi idealistik (hayâlî) şeyleri amaç edinerek yaşamaktan daha mantıklıdır.
Spartacus'den ;
Uzun sözün kısası Tanrı benim :)
Olmadığımı kim iddia edebilir? Neye dayanarak, hangi niteliklere bakarak?
Ahlaksız
18-07-2013, 22:26
Sn.sesli'den;''Bilen inanmaz,inanan bilmez..''