Kendi iletilerinizden seçmeyin lütfen uyanık fire.
"benim savaşımın altında insanlık yatar.. yani tüm dünya insanlığı.. ben bir kaç dini inancın, milletin, etnik kökenin savaşçısı değilim.. benim ne bir inancım ne bir milletim ne de etnik bir kimliğim var.. ben sadece sıradan bir insanım.."paslıcivi
"atamızı ( K.Atatürk) eleştirmeye yeltenmek için en az onun kadar bu ülkeye bir şeyler vermiş olmak gerekir. Boş laf edenlere yazık derim hem de çok yazık."
Tanrıyı takip et ama adımlarını izleme.
Biz tanrıyı oynamazsak kim oynayacak?
Biliyorum konuyla pek alakalı değil bu sözler fakat konuda üyelerden altın sözler denmiş.Sanırım herkes kendine göre doğru sözleri paylaşıyor.
"atamızı ( K.Atatürk) eleştirmeye yeltenmek için en az onun kadar bu ülkeye bir şeyler vermiş olmak gerekir. Boş laf edenlere yazık derim hem de çok yazık."
Saygılarımla
Rumpelstiltskin
Bu yanlış bir söz açıkcası... Her insan başka bir insanı eleştirebilir rahatlıkla sadece eleştirinen haklılığı için eleştirdiği şeyleri yapmaması gerekir...
Dinlerin doğru tarafları da vardır; Mesela Hristiyanlık İslamiyetin, İslamiyet de Hristiyanlığın yanlış olduğunu iddia eder.
Bu yanlış bir söz açıkcası... Her insan başka bir insanı eleştirebilir rahatlıkla sadece eleştirinen haklılığı için eleştirdiği şeyleri yapmaması gerekir...
Sanane ! Seni ne ilgilendiriyo
Açıklama istedik mi..alla alla