PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : insanlar çoşmuş:)

Ahlaksız
04-05-2013, 15:54
Sivas’ta jandarmanın düzenlediği baskında 30 kişi tecavüz iddiasıyla gözaltına alındı, 6’sı tutuklandı.

Sivas’ın Kangal ilçesinde akıllara durgunluk verecek bir baskın düzenlendi. İddiaya göre; bir evde toplanan 30 erkek kendi aralarında cinsel ilişkiye girdi. Cinsel ilişkiyi reddedenler ise tecavüze uğradı. Tecavüze uğrayanlardan birisi olay yerinden kaçıp jandarmaya haber verince de olay patlak verdi. Tecavüze uğrayan kişinin şikayetiyle savcılık izniyle eve baskın düzenleyen jandarma, evin içinde bulunan 30 kişiyi gözaltına aldı. Ardından da gözaltına alınanlar Kangal Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkeme tarafından 30 kişiden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderilirken 24 kişi de serbest bırakıldı. Olaya karışanların üniversite öğrencisi olduğu öne sürüldü.
Sivas'ta akllara durgunluk verecek olay! | CHP Haberleri | Habertrk | Vatan | Milliyet | Hrriyet | En son muhalif gndem (http://www.muhalifgazete.com/67804-Akillara-durgunluk-verecek-bir-olay.htm)
Bir de ülkemizdeki yobazlar meydanlara çıkıp,''bizim zamanımızda şu kadar üniversite yapıldı'' filan derler..!
Görüyoruz ki,üniversiteli gençler kafayı sıyırmışlar..
Bu gençler mi geleceği kuracak?

Özellikle müslümanlığa vurgu yapmak istiyorum..Çünkü bu gençlerin hepsi müslümandır..(çok büyük bir ihtimalle)
Bu gençler müslüman bir ülkede yaşıyorlar..Anneleri/babaları müslüman..
Bu olay çok önemli bence..Toplumsal olarak ciddi bir travma yaşıyoruz ve bu argümanları muhalefet iktidarın yüzüne vurmalı..Toplum mahvolmuş durumda ama kimsenin umurunda bile değil..

Neva
04-05-2013, 22:37
Özellikle müslümanlığa vurgu yapmak istiyorum..Çünkü bu gençlerin hepsi müslümandır..(çok büyük bir ihtimalle)

Anlasilan bir kisim cosmus ateistler(!) istihareye yatmislar ve soz konusu genclerin musluman oldugunu bu yolla bilmisler!!!!!

Ahlaksız
04-05-2013, 23:08
Anlasilan bir kisim cosmus ateistler(!) istihareye yatmislar ve soz konusu genclerin musluman oldugunu bu yolla bilmisler!!!!!
Sn.Neva;bu ülkenin %99'u müslüman dedikleri için,bende bu gençlerin çok büyük bir ihtimalle hepsinin müslüman olduğunu düşünüyorum..

Neva
04-05-2013, 23:52
Sn.Neva;bu ülkenin %99'u müslüman dedikleri için,bende bu gençlerin çok büyük bir ihtimalle hepsinin müslüman olduğunu düşünüyorum..

Sayin NOLAN;

Siz ciddI ciddi %99'u musluman soylemine inaniyor musunuz?

30 erkek soz konusu habere gore. 30 erkegin birbiriyle cinsel iliskiye girmesi icin, musluman, hristiyan vb. olmasi bir gereklilik midir sizce?

Oyleyse bunun, Turkiye'deki " Tum escinseller muslumandir " demekten farki var mi?

Subat
05-05-2013, 00:30
İslamofobi ile ateizm karışmış birbirine.
Bu bakış açısı doğru değil.

Ahlaksız
05-05-2013, 01:24
Sayin NOLAN;

Siz ciddI ciddi %99'u musluman soylemine inaniyor musunuz?

30 erkek soz konusu habere gore. 30 erkegin birbiriyle cinsel iliskiye girmesi icin, musluman, hristiyan vb. olmasi bir gereklilik midir sizce?

Oyleyse bunun, Turkiye'deki " Tum escinseller muslumandir " demekten farki var mi?
Sn.Neva;benim neye inandığımın bir önemi yok..Herkesçe söylenen/dillendirilen rakam 99 ya da 98'dir..Buyrun;
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9Clkelere_g%C3%B6re_M%C3%BCsl%C3%BCman_n%C3%BC fusu
3O kişinin en az 29'u müslüman yani..Bu rakama nasıl itiraz edebilirsiniz,anlamıyorum inanın..
Diğer iki sorunuzu da anlamadım..Soru sormak için soru soruyorsunuz sanki..
Ortada bir gerçek var..Bu ülke müslüman bir ülke ve bu ülkedeki kişilerin çok büyük bir bölümü müslüman..Bu gerçeğe rağmen,laf olsun diye konuda yazdıklarıma itiraz etmenizi anlamıyorum..
Bu ülkenin büyük bir bölümü(%98-99)müslüman değilse,nedir?
Alevileri-hristiyanları-musevileri-dinsizleri hesap edipte farklı bir rakam çıkarmanıza gerek yok..Halkın ağzında olan rakam %98-99'dur..Yoksa bilmiyormusunuz bu gerçeği?

Neva
05-05-2013, 01:30
Sn.Neva;benim neye inandığımın bir önemi yok..Herkesçe söylenen/dillendirilen rakam 99 ya da 98'dir..Buyrun;
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9Clkelere_g%C3%B6re_M%C3%BCsl%C3%BCman_n%C3%BC fusu
3O kişinin en az 29'u müslüman yani..Bu rakama nasıl itiraz edebilirsiniz,anlamıyorum inanın..
Diğer iki sorunuzu da anlamadım..Soru sormak için soru soruyorsunuz sanki..
Ortada bir gerçek var..Bu ülke müslüman bir ülke ve bu ülkedeki kişilerin çok büyük bir bölümü müslüman..Bu gerçeğe rağmen,laf olsun diye konuda yazdıklarıma itiraz etmenizi anlamıyorum..
Bu ülkenin büyük bir bölümü(%98-99)müslüman değilse,nedir?
Alevileri-hristiyanları-musevileri-dinsizleri hesap edipte farklı bir rakam çıkarmanıza gerek yok..Halkın ağzında olan rakam %98-99'dur..Yoksa bilmiyormusunuz bu gerçeği?

Sayin NOLAN;

Bakiniz koydugunuzun haberin dogruluk payi dahi tartisilir. Olay 14 Subat'ta oluyor iddiaya gore, basin bunu yeni(!) haber yapiyor.

Sivas’ta jandarmanın düzenlediği baskında 30 kişi tecavüz iddiasıyla gözaltına alındı, 6’sı tutuklandı.

Sivas'ta yerel bir internet sitesinde 14 Şubat'ta yer alan habere göre, bir evde toplanan 30 erkek cinsel ilişkiye girdi Cinsel ilişkiyi reddedenler ise tecavüze uğradı. Tecavüze uğrayanlardan birisi olay yerinden kaçıp jandarmaya haber verince de olay patlak verdi. Tecavüze uğrayan kişinin şikayetiyle savcılık izniyle eve baskın düzenleyen jandarma, evin içinde bulunan 30 kişiyi gözaltına aldı. Ardından da gözaltına alınanlar Kangal Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkeme tarafından 30 kişiden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderilirken 24 kişi de serbest bırakıldı. Olaya karışanların üniversite öğrencisi olduğu öne sürüldü.

http://wap.milliyet.com.tr/News/NewsArticle.aspx?ID=1703329

Ha yazmamayim diyorum ama, siz de bu haberi alip, isleyip bize muslumanlar diye kakalamaya calisiyorsunuz. Ulkenin ciddi kismi deist, siz bize hayir muslumanlar diye anlatmaya calisiyorsunuz.

Olay gercek bile olsa, 30 erkegin biraraya gelip sevgililer gununde cinsel iliskiye girmesi onlari illa ki musluman yapmaz.

Her kimlikten insan da olabilir.

Bu olayi yapanlarin, ornegin hristiyan olmadigina dair ispatiniz nedir?

Bu kadar tutarsiz bakis acisi olur mu?

Ahlaksız
05-05-2013, 01:49
Ulkenin ciddi kismi deist, siz bize hayir muslumanlar diye anlatmaya calisiyorsunuz.
Aman yarabbim..Şu sözlere bakarmısınız:playball:

Neva
05-05-2013, 01:55
Aman yarabbim..Şu sözlere bakarmısınız:playball:

Baktik bile, siz biraz gec kalmissiniz sadece.

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=14540

Ahlaksız
05-05-2013, 01:59
Baktik bile, siz biraz gec kalmissiniz sadece.

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=14540
Siz öyle sanın sn.Neva..Sizin bu söyleminize karşılık benim bir şey dememe gerek yok..Takılın siz böyle..Türkiye'deki insanların büyük bölümü deistmiş:pound:

Neva
05-05-2013, 02:01
Siz öyle sanın sn.Neva..Sizin bu söyleminize karşılık benim bir şey dememe gerek yok..Takılın siz böyle..Türkiye'deki insanların büyük bölümü deistmiş:pound:

Aynen siz de devam, biz aliskiniz genelde, boyali basin gaziyla gundem yaratanlara..

qlause
05-05-2013, 02:05
Bu ne saçma bir konu yahu

Ahlaksız
05-05-2013, 02:30
Bu ne saçma bir konu yahu
Saçma olandan kastınız nedir acaba?

Kozmik Perspektif
05-05-2013, 03:10
Yani sevgililer günü 30 gay bir araya gelip sex partisi yapmışlar öyle mi? Peki 6 kişi tutuklu da 24'ü niye serbest? Bu cinsel ilişkide çift taraflı rıza varsa davanın konusu ne?

ALKA
05-05-2013, 09:03
Bu başlık kilitlenmiştir.

Bilgilendirme:
Turan Dursun forumu İslam ve din eleştirilerinde magazinsel haberlere ve bayağı suçlamara değil kaliteye ve bilgiye önem veren bir platformdur. Muhakkak ki İslam veya o dine inanlar daha başka ve bilgili bir şekilde eleştirilebilirler, daha iyi dayanaklarla argümanlar sunulabilir ve savunulabilir. Bu tür ergen olmayan magazinsel eleştiri veya desteksiz argümanlarla forumu çöplüğe döndürmeye ve kalite arayan okuyucularımızı hayal kırıklığına uğratmaya hakkımız da yok.

Bu yüzden bu tür başlıklar kilitlenecektir. Daha derin ve destekli eleştiriler getirilmesi umuduyla.