NOLAN´isimli üyeden Alıntı
Sn.Neva;benim neye inandığımın bir önemi yok..Herkesçe söylenen/dillendirilen rakam 99 ya da 98'dir..Buyrun;
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cl...an_n%C3%BCfusu
3O kişinin en az 29'u müslüman yani..Bu rakama nasıl itiraz edebilirsiniz,anlamıyorum inanın..
Diğer iki sorunuzu da anlamadım..Soru sormak için soru soruyorsunuz sanki..
Ortada bir gerçek var..Bu ülke müslüman bir ülke ve bu ülkedeki kişilerin çok büyük bir bölümü müslüman..Bu gerçeğe rağmen,laf olsun diye konuda yazdıklarıma itiraz etmenizi anlamıyorum..
Bu ülkenin büyük bir bölümü(%98-99)müslüman değilse,nedir?
Alevileri-hristiyanları-musevileri-dinsizleri hesap edipte farklı bir rakam çıkarmanıza gerek yok..Halkın ağzında olan rakam %98-99'dur..Yoksa bilmiyormusunuz bu gerçeği?
|
Sayin NOLAN;
Bakiniz koydugunuzun haberin dogruluk payi dahi tartisilir. Olay 14 Subat'ta oluyor iddiaya gore, basin bunu yeni(!) haber yapiyor.
Sivas’ta jandarmanın düzenlediği baskında 30 kişi tecavüz iddiasıyla gözaltına alındı, 6’sı tutuklandı.
Sivas'ta yerel bir internet sitesinde 14 Şubat'ta yer alan habere göre, bir evde toplanan 30 erkek cinsel ilişkiye girdi Cinsel ilişkiyi reddedenler ise tecavüze uğradı. Tecavüze uğrayanlardan birisi olay yerinden kaçıp jandarmaya haber verince de olay patlak verdi. Tecavüze uğrayan kişinin şikayetiyle savcılık izniyle eve baskın düzenleyen jandarma, evin içinde bulunan 30 kişiyi gözaltına aldı. Ardından da gözaltına alınanlar Kangal Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkeme tarafından 30 kişiden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderilirken 24 kişi de serbest bırakıldı. Olaya karışanların üniversite öğrencisi olduğu öne sürüldü.
http://wap.milliyet.com.tr/News/News...spx?ID=1703329
Ha yazmamayim diyorum ama, siz de bu haberi alip, isleyip bize
muslumanlar diye kakalamaya calisiyorsunuz. Ulkenin ciddi kismi deist, siz bize hayir muslumanlar diye anlatmaya calisiyorsunuz.
Olay gercek bile olsa, 30 erkegin biraraya gelip sevgililer gununde cinsel iliskiye girmesi onlari illa ki musluman yapmaz.
Her kimlikten insan da olabilir.
Bu olayi yapanlarin, ornegin hristiyan olmadigina dair ispatiniz nedir?
Bu kadar tutarsiz bakis acisi olur mu?