PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kinlenmekte haksızmıyız?

xcan
05-06-2013, 20:30
Kinlenmekte haksızmıyız
Bir şerefsiz kindar nesil yetiştireceğiz dese!
Kendisi gibi düşünmeyenlere karşı.
Kinlenmezmiydiniz?
Kız çocuğunuc 10 larca polis tarafından yerlerde sürüklense ve tekmelense
Kinlenmezmiydiniz?
Allahınızı severseniz.
Onuru olan ,insan olan bir insan kinlenmezmi?
Soruyorum.
Lütfen görüş belirtin.
Rica ediyorum.

Ahlaksız
05-06-2013, 20:47
Canınız yandığınızda değil,canı yananları gördüğünüzde kinlenecektiniz..

xcan
05-06-2013, 20:55
Aç biraz söylemini
Asıl yüzünü peçeyle gizlemede Tayyibin provakotörüyüm de.
OSO uzantısı iki yüzlü

rasa
05-06-2013, 21:03

Nolan ğerçekden çok büyük haksızlık ediyorsunuz! hani senin yaptığını hiç bir akp yalakası yapamıyor:sad: Buna bir son versen iyi olacak gerçekden.

Subat
05-06-2013, 22:13

Zırva bunlar zırva.
Benim canıma malıma namusuma zarar gelirse sokağa inerim diyen kimdi?
Hemde öyle tankla tüfekle değil, ağır sanayi hamlenle inecektin sokağa :)

Sıvamayı bıraksan kendi adına iyi bir iş yaparsın.

Ahlaksız
05-06-2013, 22:34
''Geçti borun pazarı sür eşşeği Niğde'ye..''
Ne anladınız bu sözlerden?
Hiç bir şey değil mi?
İşte bu yüzden meydanlardasınız..!

Kolay gelsin size..Gazman'a selam:)

Subat
05-06-2013, 23:21
Atasözünü bile anlamamışsınız. Klasik şartlanmayla cevap veriyorsunuz.
Bor, niğdenin bir ilçesidir.
Eğer Bor'daki pazar kaçtıysa, Niğdedeki pazara yönelki onu da kaçırmayasın demek.

Sıvamayı kesin. Yeterince bok ettiniz her yeri.

Natürelist
05-06-2013, 23:54

Sayin NOLAN, aciklamalariniz ile sasirtiyorsunuz beni, kusura bakmayiniz ama söylemek zorunda kaldigimi hissediyorum,

Sizce ülkeyi yöneten bu tipler'le nasil basedilebilir? cözüm yolu insanin en dogal hakki olan vurup kirip dökmeden, can yakmadan insanca protesto yapamiyorsa, bence buna diktatörlük denir. Bakiniz yurdisinda yasiyorum adam gibi gidip protestomu yaptim kimsenin de burnu kanamadi. Bir insan yasadigi kendi ülkesinde sokaga cikip kimseyi incitmeden protesto etmesinden neden bu kadar korkuluyor? neden polis adeta gözü dönmüs bir katil gibi hareket ediyor?

Düsünün bir, Almanyada bu yobazlarin (selefilerin) yaptigi bir eylem de, bir alman polisini agir yaralamislardi hemide bir avuc kisiler tarafindan, Alman polisi bile Türk polisinin yaptigi siddeti zulmü, selefilere yapmamisti, ama tam tersi kendi vatandasi da olan Türkiye halki bunu haketmiyor...

Bugün Dünyanin her yerinde tepkiler geliyor, siz kalkmis birakin bunlari diyorsunuz? ee...o halde nasil bu ortacag ziniyetini degistireceksiniz? yani hic bir sey yapmayalim öylece eli kolu bagli kalip kölelige razi gelelim öyle mi?...

Tabii ki bir can'in kaybedilmesine hepimiz üzülüyoruz, ancak bundan tek sorumlu bir kisi varsa o da tayyip'dir! ve bundan baska birilerini sorumlusunu aramanizi yanlis buluyorum...

Ille de birilerinin yasamina son mu verilmeli ki? bu tepkiler dinsin? hayir tersine daha da öfkelendiriyor! ve ben buna sahsen hatta politika ile hic mi hic alakasi olmayan esim oglum yegenlerim su an hepimiz büyük bir tepki veriyoruz, yani öfkeli degilim desem yalan olur. Bu durumu burada gayet net olarak görüyoruz ve buradaki basinda da büyük yanki yapmistir su anda. Artik bundan sonrasina bakmaliyiz tayyip nasil bir tutum sergileyecek? dayattirma politikalarina devam mi edecek bilemeyiz, fakat bundan sonra da Türkiye'de huzur kalmamistir ve birseylerin degismesi de artik sarttir...

Ahlaksız
06-06-2013, 00:16
Sayin NOLAN, aciklamalariniz ile sasirtiyorsunuz beni, kusura bakmayiniz ama söylemek zorunda kaldigimi hissediyorum,
Sn.Natürelist;zamanında bu insanlar bu iktidara tepki göstermediği için şimdi bu olaylar yaşanıyor..Bende''boşuna feryat etmeyin,Tayyip bu saatten sonra kendini ezdirmez ve hepinizi ezer'' diyorum..Bu bir realite..

Sırf sizlere muhalif olayım diye sizin bu tepkilerinize muhalefet ettiğim yok inanın..Ben yıllardır bu insanlara sövüyorum..Hatta o kadar çok sövdüm ki bu insanlara,artık sövmekten bile bıktım..Aynı şekilde bu halka da sövüyorum..

Bakın bir şeyi atlıyorsunuz..

Sorun Tayyip değil,bu rezil halktır..Bu rezil halk yıllarca yapılan şerefsizliklere sessiz kalmış ve en sonunda kafasına gaz bombasını yiyince feryat etmeye başlamıştır..Ayrıca feryat edenlerde en fazla %25'tir..Gerisi hâlâ aynıdır..!

Bu saatten sonra ne yapılabilir..Bence hiç bir şey yapılamaz..

antilop
06-06-2013, 00:39
Sn.Natürelist;zamanında bu insanlar bu iktidara tepki göstermediği için şimdi bu olaylar yaşanıyor..Bende''boşuna feryat etmeyin,Tayyip bu saatten sonra kendini ezdirmez ve hepinizi ezer'' diyorum..Bu bir realite..

Sırf sizlere muhalif olayım diye sizin bu tepkilerinize muhalefet ettiğim yok inanın..Ben yıllardır bu insanlara sövüyorum..Hatta o kadar çok sövdüm ki bu insanlara,artık sövmekten bile bıktım..Aynı şekilde bu halka da sövüyorum..

Sorun Tayyip değil,bu rezil halktır..Bu rezil halk yıllarca yapılan şerefsizliklere sessiz kalmış ve en sonunda kafasına gaz bombasını yiyince feryat etmeye başlamıştır..Ayrıca feryat edenlerde en fazla %25'tir..Gerisi hâlâ aynıdır..!

nolan
havanı alırsın
,Tayyip bu saatten sonra kendini ezdirmez ve hepinizi ezer'' diyorum..Bu bir realite.. demişsin ya bak bakalım öylemi oluyor.

bir laf vardır bilirmisin
her zaman papaz pilav yemez diye
sanırım duymadın galiba

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201325431117649&set=a.1651560208745.2088350.1229196409&type=1&theater

bak bakalım sana tanıdık geliyormu
yada birv kaç arkadaş var ya sitede akp savunucusu
yok yok onlar akp yi savunmuyor
ülkenin zarar görmemesini istiyorlar sadece
tabi yersek

Natürelist
06-06-2013, 00:46

Anliyorum, ve o kadar da karamsar olmayiniz, ancak hersey halk ile ama bir zamanlar halkin cogu Aziz Nesin'in dedigi gibi aptaldi, ancak simdi durum biraz da olsa degisti, sonucu etkiler mi? görecegiz...

ALKA
06-06-2013, 04:14
bak bakalım sana tanıdık geliyormu
yada birv kaç arkadaş var ya sitede akp savunucusu
yok yok onlar akp yi savunmuyor
ülkenin zarar görmemesini istiyorlar sadece
tabi yersek

Yalnız NOLAN arkadaş ne AKP'yi ne de Tayyip'i savunuyor. Bence ona karşı yapılan yandaşlık suçlaması doğru değil. Sadece bir ümit olmadığını ve geç kalındığını söylüyor. Bu doğrusu çok pesimist bir düşünce olsa da kendisini anlamak gerekiyor. Bir haklılık payı olabilir de kendisine göre ama "eyleminiz yarar getirmez, bırakın" diyorsa bu durumda kendisine katılmıyorum, hatta bir sonuç getirmese bile, çünkü hiç bir şey yapmamış denememiş olmak insanları daha pişman eder, bunun yanında bu kişinin kendi kararı. Herkesin eyleme katılması beklenemeyeceği gibi katılmaması da beklenemez. Sadece fikrini söylemek istemiş.

Neva
06-06-2013, 04:28
Yalnız NOLAN arkadaş ne AKP'yi ne de Tayyip'i savunuyor. Bence ona karşı yapılan yandaşlık suçlaması doğru değil. Sadece bir ümit olmadığını ve geç kalındığını söylüyor. Bu doğrusu çok pesimist bir düşünce olsa da kendisini anlamak gerekiyor. Bir haklılık payı olabilir de kendisine göre ama "eyleminiz yarar getirmez, bırakın" diyorsa bu durumda kendisine katılmıyorum, hatta bir sonuç getirmese bile, çünkü hiç bir şey yapmamış denememiş olmak insanları daha pişman eder, bunun yanında bu kişinin kendi kararı. Herkesin eyleme katılması beklenemeyeceği gibi katılmaması da beklenemez. Sadece fikrini söylemek istemiş.

Yine de bu bize veya katilimci sokaktaki insanlara veya bu harekete "rezil halk" veya "bu insanlarin olumunden" yaralanmasindan siz sorumlusunuz demesini gerektirmiyor maalesef..

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=31992

ALKA
06-06-2013, 05:34
Yine de bu bize veya katilimci sokaktaki insanlara veya bu harekete "rezil halk" veya "bu insanlarin olumunden" yaralanmasindan siz sorumlusunuz demesini gerektirmiyor maalesef..

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=31992

Doğru dememiş çünkü direnişe katılanlar kendi kararını verebilen insanlar. Kimse beni bir başkası buna zorladı diyemez dolayısıyla. Hatta bir kişiye "katılman gerek" denerek teşvik edilse bile, neticesinde kendi fikri ve duruşu var "hayır ben almayayım teşekkür ederim" diyebilir. Oldukça sınırlı ve dar bir bakış açısını yansıtmış NOLAN'ın mesajı. Bu bakımdan daha önceki ifadesini bilmediğim için bir yukarıdaki mesajımda yanlış bir tespit yapmış olabilirim. Ama fikrini belirtebilir o başka.