NOLAN´isimli üyeden Alıntı
Canınız yandığınızda değil,canı yananları gördüğünüzde kinlenecektiniz..
|
Sayin NOLAN, aciklamalariniz ile sasirtiyorsunuz beni, kusura bakmayiniz ama söylemek zorunda kaldigimi hissediyorum,
Sizce ülkeyi yöneten bu tipler'le nasil basedilebilir? cözüm yolu insanin en dogal hakki olan vurup kirip dökmeden, can yakmadan insanca protesto yapamiyorsa, bence buna diktatörlük denir. Bakiniz yurdisinda yasiyorum adam gibi gidip protestomu yaptim kimsenin de burnu kanamadi. Bir insan yasadigi kendi ülkesinde sokaga cikip kimseyi incitmeden protesto etmesinden neden bu kadar korkuluyor? neden polis adeta gözü dönmüs bir katil gibi hareket ediyor?
Düsünün bir, Almanyada bu yobazlarin (selefilerin) yaptigi bir eylem de, bir alman polisini agir yaralamislardi hemide bir avuc kisiler tarafindan, Alman polisi bile Türk polisinin yaptigi siddeti zulmü, selefilere yapmamisti, ama tam tersi kendi vatandasi da olan Türkiye halki bunu haketmiyor...
Bugün Dünyanin her yerinde tepkiler geliyor, siz kalkmis birakin bunlari diyorsunuz? ee...o halde nasil bu ortacag ziniyetini degistireceksiniz? yani hic bir sey yapmayalim öylece eli kolu bagli kalip kölelige razi gelelim öyle mi?...
Tabii ki bir can'in kaybedilmesine hepimiz üzülüyoruz, ancak bundan tek sorumlu bir kisi varsa o da tayyip'dir! ve bundan baska birilerini sorumlusunu aramanizi yanlis buluyorum...
Ille de birilerinin yasamina son mu verilmeli ki? bu tepkiler dinsin? hayir tersine daha da öfkelendiriyor! ve ben buna sahsen hatta politika ile hic mi hic alakasi olmayan esim oglum yegenlerim su an hepimiz büyük bir tepki veriyoruz, yani öfkeli degilim desem yalan olur. Bu durumu burada gayet net olarak görüyoruz ve buradaki basinda da büyük yanki yapmistir su anda. Artik bundan sonrasina bakmaliyiz tayyip nasil bir tutum sergileyecek? dayattirma politikalarina devam mi edecek bilemeyiz, fakat bundan sonra da Türkiye'de huzur kalmamistir ve birseylerin degismesi de artik sarttir...