PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekbirli faşist saldırı Eylemcilere satır fırlattılar

xcan
17-06-2013, 16:23
Eylemcilere satır fırlattılar

Kasımpaşaspor formalı 20-30 kişilik bir grup Şişhane’de eylemcilere böyle saldırdı.

17 Haziran 2013 Pazartesi 12:50

http://www.yurtgazetesi.com.tr/images/haberler/eylemcilere_satir_firlattilar_h36845.jpg İSTANBUL - Kasımpaşaspor formalı 20-30 kişilik bir grup Şişhane’de eylemcilere böyle saldırdı.

Kasımpaşa’da bazılarının üzerinde Kasımpaşaspor forması olan 20-30 kişilik bir grup Şişhane’ye doğru sloganlar atarak yürüdü.

Gruptakilerin ellerinde satır ve sopalar olmasına rağmen arkalarından yaklaşan polislerin gruba herhangi bir müdahalede bulunmadığı vatandaşın kamerasına yansıdı. Bir başka kamerada ise gruptan bir kişinin bulvarın Şişhane tarafına doğru satır fırlattığı görülüyor.

Sözcü Gazetesi

Video çok önemlidir
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/eylemcilere-satir-firlattilar-h36845.html

reddediyorum
17-06-2013, 17:38
Videonun sonlarına doğru polis grubu uyarıyor ve büyük bir ihtimalle de gözetim altında bölgeden uzaklaştırmak için arkalarından gidiyor.

xcan
17-06-2013, 17:59
Anlat ,anlat heyecanlı oluyor.
Köpekler önde polis arkada korumada...

Subat
17-06-2013, 18:06
O grup dün istiklalden karaköy'e kadar gitti. Videodaki polisler bu güruhun arkasını koruyor. Bazı direnişçi grupların, göz altına alınmamak için tekbir getirmek suretiyle polis kontrolünden kolayca çıktıklarını biliyoruz. Ardından da koşarak uzaklaşmışlar. Hatta bu yönde çağrı yapanlar dahi oldu.

Bu durum dahi polisin eli satırlı, bıçaklı gruplara müdahale etmediğini gösteriyor. Bunlar daha alana girmeden, tophane'de bıçakların dağıtıldığı haberi gelmişti.

Ne gariptir ki, 11 haziran günü molotof kokteyili atan bir kaç kişi henüz yakalanmamışken isimleri açıklandı ama polise 31 mayıs günü saldırı emri veren kişi bulunamadı hala!
Ne gariptir ki tophane'de bıçakların dağıtıldığı anında haber oldu ama polis o gruba engel olamadı!

Subat
17-06-2013, 18:08
Videonun sonlarına doğru polis grubu uyarıyor ve büyük bir ihtimalle de gözetim altında bölgeden uzaklaştırmak için arkalarından gidiyor.

Farkında olmadan bir şeyi itiraf etmişsiniz zaten. Elinde bıçakla birilerini kovalayan kişilere yapılması gereken işlem nedir? Göz altına almak. Oysa bunun olmayacağını adınız gibi bildiğiniz için, gözetim altında bölgeden uzaklaştırmak demişsiniz. Zaten senaryo belli. Kılıf bulma telaşı nelere kadirmiş, kimleri ne hale sokarmış izlemeye devam ediyoruz..

Ahlaksız
17-06-2013, 18:15
Provokatör diye feryat edenler,alın size provokatör..!

reddediyorum
18-06-2013, 00:36
1- Video net değil. Videoda "eli satırlı" olarak lanse edilen şahsın elindeki cismin ne olduğu ve şahsın kim olduğu tam olarak seçilemiyor.

2- "Eli satırlı" olarak lanse edilen kişinin de aralarında bulunduğu grup ile tekbir getiren grup farklı farklı karelerde yer alıyorlar. Bu iki grup birbirinden alakasız da olabilir.

Farkında olmadan bir şeyi itiraf etmişsiniz zaten. Elinde bıçakla birilerini kovalayan kişilere yapılması gereken işlem nedir? Göz altına almak. Oysa bunun olmayacağını adınız gibi bildiğiniz için, gözetim altında bölgeden uzaklaştırmak demişsiniz. Zaten senaryo belli. Kılıf bulma telaşı nelere kadirmiş, kimleri ne hale sokarmış izlemeye devam ediyoruz..

3- Üç haftadır cam çerçeve indiren, araç yakan, bina kundaklayan, polise taş ve molotof atan her grup göz altında alındı mı, alınıyor mu? Bu insanlar eğer gerçekten de ellerinde satırlarla, sopalarla geziyorlar ise bunun sorumluları, bu insanları kışkırtıp zorla kendi üzerlerine saldırtmaya çalışan tiplerdir. Sabrın da bir sınırı vardır değil mi ama?

errata
18-06-2013, 00:45
Maalesef bunlar yeni şeyler değil.
Klişe bir laf kullanayım; Bunlar bu coğrafyanın kodlarında var.

http://cahit45.blogcu.com/6-filo-yu-kible-yapip-namaz-kilanlar/9317194

Ahlaksız
18-06-2013, 01:21
Sabrın da bir sınırı vardır değil mi ama?
Ne yapacaksınız acaba?
Kafamızı kestikten sonra kalbimizi yerken,Cnn kamerasına bakarak tekbir mi getireceksiniz?
Nedir yani bu sabrın sonu?

Neva
18-06-2013, 01:33

Bu mizrak bu cuvala sigmaz ki!? Neresinden tutsaniz elinizde kaliyor.

Khaos
18-06-2013, 01:58
redd;

kemalist bir blogger tarafından yazılmış da olsa;shibumi'nin verdiği linki sabredip sonuna kadar bi okusana.

sonra da gel, ''yok arkadaş öyle olmadı'' de, diyebiliyorsan tabi.

aslında başlık açıp işlenmesi gereken bir konudur.
sadece iki cümleyi kabaca alt alta yazınca sizin yaptığınız ve yapabileceğiniz şerefsizliklerin sınır tanımayacağı ispat olunur.

1-harp hiledir
2-bu ülke dar'ül harptir.

sizin bilinçaltınızda bu iki cümlenin en iğrenç karışımı mevcuttur.

bunun somutta anlamı şudur.

dar'ül harpte olduğumuz müddetçe, her türlü şerefsizlik sizce mübahdır.

bu ülkede sizin amerikancı islam şeriatınıza boyun eğmeyen bir tek canlı kaldığı sürece siz bu toprağa dar'ül harp penceresinden ve harp hiledir penceresinden bakmaya devam edeceksiniz.

yani hilekarlık ve onun doğal sonucu olan şerefsizlik sizin kaderinizdir...

bu arada bana laf yetiştirmeden shibumi'nin verdiği linki oku.
senin tarihindir.
her ne kadar kemalist bir kafa tarafından da yazılmış olsa, gerçek olmadığını söyleyebilcek kadar bakayım yüzsüzleşebilecekmisin.