Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-06-2013, 16:23
xcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
xcan xcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Tekbirli faşist saldırı Eylemcilere satır fırlattılar

Eylemcilere satır fırlattılar

Kasımpaşaspor formalı 20-30 kişilik bir grup Şişhane'de eylemcilere böyle saldırdı.

17 Haziran 2013 Pazartesi 12:50

İSTANBUL - Kasımpaşaspor formalı 20-30 kişilik bir grup Şişhane'de eylemcilere böyle saldırdı.

Kasımpaşa'da bazılarının üzerinde Kasımpaşaspor forması olan 20-30 kişilik bir grup Şişhane'ye doğru sloganlar atarak yürüdü.

Gruptakilerin ellerinde satır ve sopalar olmasına rağmen arkalarından yaklaşan polislerin gruba herhangi bir müdahalede bulunmadığı vatandaşın kamerasına yansıdı. Bir başka kamerada ise gruptan bir kişinin bulvarın Şişhane tarafına doğru satır fırlattığı görülüyor.

Sözcü Gazetesi

Video çok önemlidir
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gunde...ar-h36845.html
Alt 17-06-2013, 17:38
reddediyorum reddediyorum isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Videonun sonlarına doğru polis grubu uyarıyor ve büyük bir ihtimalle de gözetim altında bölgeden uzaklaştırmak için arkalarından gidiyor.
Alt 17-06-2013, 17:59
xcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
xcan xcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Anlat ,anlat heyecanlı oluyor.
Köpekler önde polis arkada korumada...
Alt 17-06-2013, 18:06
Subat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Subat Subat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

O grup dün istiklalden karaköy'e kadar gitti. Videodaki polisler bu güruhun arkasını koruyor. Bazı direnişçi grupların, göz altına alınmamak için tekbir getirmek suretiyle polis kontrolünden kolayca çıktıklarını biliyoruz. Ardından da koşarak uzaklaşmışlar. Hatta bu yönde çağrı yapanlar dahi oldu.

Bu durum dahi polisin eli satırlı, bıçaklı gruplara müdahale etmediğini gösteriyor. Bunlar daha alana girmeden, tophane'de bıçakların dağıtıldığı haberi gelmişti.

Ne gariptir ki, 11 haziran günü molotof kokteyili atan bir kaç kişi henüz yakalanmamışken isimleri açıklandı ama polise 31 mayıs günü saldırı emri veren kişi bulunamadı hala!
Ne gariptir ki tophane'de bıçakların dağıtıldığı anında haber oldu ama polis o gruba engel olamadı!

Yarattığımız her etki bize bir düşman kazandırır, çoğunluğun kabul ettiği bir insan olmak için sıradan biri olmak gerekir.

Sigmund Freud
Alt 17-06-2013, 18:08
Subat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Subat Subat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

reddediyorum´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Videonun sonlarına doğru polis grubu uyarıyor ve büyük bir ihtimalle de gözetim altında bölgeden uzaklaştırmak için arkalarından gidiyor.
Farkında olmadan bir şeyi itiraf etmişsiniz zaten. Elinde bıçakla birilerini kovalayan kişilere yapılması gereken işlem nedir? Göz altına almak. Oysa bunun olmayacağını adınız gibi bildiğiniz için, gözetim altında bölgeden uzaklaştırmak demişsiniz. Zaten senaryo belli. Kılıf bulma telaşı nelere kadirmiş, kimleri ne hale sokarmış izlemeye devam ediyoruz..

Yarattığımız her etki bize bir düşman kazandırır, çoğunluğun kabul ettiği bir insan olmak için sıradan biri olmak gerekir.

Sigmund Freud
Alt 17-06-2013, 18:15
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Provokatör diye feryat edenler,alın size provokatör..!
Alt 18-06-2013, 00:36
reddediyorum reddediyorum isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

1- Video net değil. Videoda "eli satırlı" olarak lanse edilen şahsın elindeki cismin ne olduğu ve şahsın kim olduğu tam olarak seçilemiyor.

2- "Eli satırlı" olarak lanse edilen kişinin de aralarında bulunduğu grup ile tekbir getiren grup farklı farklı karelerde yer alıyorlar. Bu iki grup birbirinden alakasız da olabilir.

Subat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Farkında olmadan bir şeyi itiraf etmişsiniz zaten. Elinde bıçakla birilerini kovalayan kişilere yapılması gereken işlem nedir? Göz altına almak. Oysa bunun olmayacağını adınız gibi bildiğiniz için, gözetim altında bölgeden uzaklaştırmak demişsiniz. Zaten senaryo belli. Kılıf bulma telaşı nelere kadirmiş, kimleri ne hale sokarmış izlemeye devam ediyoruz..
3- Üç haftadır cam çerçeve indiren, araç yakan, bina kundaklayan, polise taş ve molotof atan her grup göz altında alındı mı, alınıyor mu? Bu insanlar eğer gerçekten de ellerinde satırlarla, sopalarla geziyorlar ise bunun sorumluları, bu insanları kışkırtıp zorla kendi üzerlerine saldırtmaya çalışan tiplerdir. Sabrın da bir sınırı vardır değil mi ama?
Alt 18-06-2013, 00:45
errata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
errata errata isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Maalesef bunlar yeni şeyler değil.
Klişe bir laf kullanayım; Bunlar bu coğrafyanın kodlarında var.

http://cahit45.blogcu.com/6-filo-yu-...lanlar/9317194
Alt 18-06-2013, 01:21
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

reddediyorum´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sabrın da bir sınırı vardır değil mi ama?
Ne yapacaksınız acaba?
Kafamızı kestikten sonra kalbimizi yerken,Cnn kamerasına bakarak tekbir mi getireceksiniz?
Nedir yani bu sabrın sonu?
Alt 18-06-2013, 01:33
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Subat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu mizrak bu cuvala sigmaz ki!? Neresinden tutsaniz elinizde kaliyor.

Önerilen Siteler