Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk insan nereden gelmiştir?
Ahlaksız
23-08-2013, 21:09
http://www.youtube.com/watch?v=zkFp954zESo
Suudi Arabistan ile Fikirtepe arasında kaldım. Sondaki şişkoya da kıl oldum; bir bok biliyormuş gibi konuşmuş. Ağzının üstüne iki tane çakasım geldi.
drcrysis
25-08-2013, 01:17
Suudi Arabistan ile Fikirtepe arasında kaldım. Sondaki şişkoya da kıl oldum; bir bok biliyormuş gibi konuşmuş. Ağzının üstüne iki tane çakasım geldi.
aynen,iki terim öğrenmiş antropolog gibi konuşmuş;ilk insanın nerden geldiğini 9 saniyede açıkladı kadın bravo
rastaman
25-08-2013, 02:30
''Suudi Arabistan'dan gelmiştir'' diyen arkadaşı tanıyorum,Mardinli'dir,Karaköy'de abi-kardeş seyyar kuruyemiş tezgahı işletiyorlar.
Videoda söylenenlere bakınca halkımızın ne kadar kara cahil olduğuna bir kez daha tanık oldum. Yaratıcısını tanıyamıyor. Yazık gerçekten.
Yaratıcımız bize o kadar akıl fikir vermiş ama, biz aklımızı kullanamıyoruz. Daha doğrusu, aklımızı kullanabiliyoruz ama üzerimizdeki anlamsız yoğun baskılardan gerçekleri söyleyemiyoruz.
İnsan bir çevresine bakar be, kardeşim. Dünyanın her tarafı canlı dolu: Toprak üstünde olduğu gibi, toprak altında da sayamayacağımız bir sürü canlı var. Biz bu kadar canlının olduğu yoğun bir ortamda nereden geldiğimizi söyleyemiyoruz. Videodaki kişiler sadece Aristo mantığını yürütseler nereden geldiklerini bal gibi de görecekler.
Çok basit. Yeryüzünde bu kadar canlı olduğuna göre, biz insanlar onların içinden çıkarak geldik. Sadece bu basit bilgiyi söyleyen bile yok o videoda.
Kardeşim, siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz, yoksa yaratıcınızdan değil de aklınızı kiraya verdiğiniz kişilerden mi korkuyorsunuz?
Şunu diyemiyorlar: Benim tek efendim var, o da Yaratıcı'dır. Siz, yaratıcımıza ne ad verirseniz verin, neden yalnızca O'ndan korkmadığınızı dile getiremiyorsunuz da, O'nun yarattığı bazı kullardan korkuyorsunuz?
Tüm çok Tanrılı ve Tek Tanrılı dinler bizim bir Yaratıcımız olduğunu söyler ve yalnızca ondan korkmamızı, yalnızca ona ibadete etmemizi ister.
Şunu söyleyemiyor musunuz: Yaratıcımız o kadar güçlü ki, tüm Evren'i tek bir şeyden, Evren'deki herşey ondan ve biz insanlar da Dünya'daki basitten karmaşığa giden yolda diğer canlıların içinden çekip çıkarılarak yaratılmıştır.
İşte Yaratıcımız bu kadar güçlüdür: Tek bir şeyden herşeyi yaratan.
Ne yazık ki videodaki kişiler bu basit şeyi ifade etmeleri gerekirken, geçmişte Yaratıcımızın gücünden bihaber yazılmış şeylere inanıyor hala.
Yazık size, Yaratıcımızın gücünü anlayamayan zavallılar!
Vefik Sami
25-08-2013, 13:37
Nereden geldiğimizi değil de, nereye doğru gitmekte olduğumuzu bir an önce düşünmeye başlasak daha iyi olacak. Çünki bu gidişle, üzerinde canlıların yaşayabileceği bir dünya da kalmayacak.
Fikirtepe? Orada takıldım zaten... Çok güldüm :)
Genel olarak sorulan soruyu idrak edemediğinden, abuk sabuk cevaplar verenler var.
Halk olarak daha ne kadar mala bağlarız bilemiyorum.
Nana Buluku
27-06-2015, 15:21
Bilmediğin konularda konuşacağına Adem deyip geç.
Fikirtepe diyen elemana güldüm,sebebi olarak ilk insanlara benziyolar deyişine daha çok.Gerçi soru biçim bakımından zaten geyiklik,5 saniyede ne cevap verebilirsin ki,düşündüm de iyi demiş.
İlahimasal
16-09-2015, 18:26
Çakma deil orjinal belgsel.
Bu resim deki neye benziyor.
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2015/09/16/djde21.jpg
İzlandalı bir grup jeolog, petrol aramak için deniz altına indiler, denizin altında garip sesler duydular. Şimdiye kadar deniz altında hiç duyulmayan bir ses… Deniz bilimcilerinin bile hiç rastlamadığı bu sesin ne olduğunu araştırmak için bir grup jeolog denizaltıyla okyanusun derinlerine indi. Su altında sesi bir kez daha duyan araştırmacılar, kamerayla kayda başladı. O anda elleriyle cama dokunan yaratık, izleyen herkesi şok etti.
Videolu Kanıtlara ve bilim adamları ve bir askeri personelin itiraflarına dayanılarak kanıtlanmaya çalışan denizkızları aslında denizde milyon yıllardır yaşayan suda yaşayan bir insan türü olarak düşünülüyor.
GÖRÜNTÜLER KURGU MU?
Birçok hükümetin bunu bilip de gizlediği iddia edilen belgesel çok fazla ses getirdi. Bir süre sonra yayıncı kuruluş belgeselin kurgu olduğunu söylese de bir çok insan, Discovery Channel’ın, hükümet baskısından ötürü görüntüleri ‘kurgu’ diyerek yalanladığını düşünüyor
http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/o-yaratik-gercek-mi-936941/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=gunun-icinden
İlk insanların nereden geldiğini bilmiyorum ama senin bi o.ospudan dünyaya geldiğin çok belli be ilahikomedya...
1.58'deki işin uzmanı zaten beyler.Videolarında Paganizmin kökeni ve dinlerden bahsediyordu.
İlahimasal
16-09-2015, 18:44
Paylaşımımdan sonra iki kişi yorum yapmış.
Birisi sevgili world arkadaşımız.
Digeri benim için gereksiz biri galiba ne yazısı nede niki görünmüyor. İsabet olmuş.
Bu din safsatası bu yüzyılda çökücek.
Ademmiş havvaymış,isaymış bilmem neymiş bunlar insanlik için gereksiz hatta zararlı olan düşunceler.
Bilim bu olayları direk yokdur şeklinde insanlara söyler fakat alıstıra alıştıra yapıyor.
Hayallere inanan insanları üzmek istemiyor.
Bilim çok merhametli,gaffur,kadir ve yücedir.
Digeri benim için gereksiz biri galiba ne yazısı nede niki görünmüyor. İsabet olmuş.
Yapma ya çok üzüldüm...
Böyle de onursuz bir adamsın işte. ---------- Söylediklerimi yutacak, hazmedecek kadar namussuzsun. Yüzüne tükürsek bile yarabbi şükür diyeceksin demek ki...
Onursuz herif...
----------------------------------------------------
Bedevi bir daha aşırı yakışıksız biçimde kendisi burada olmayan 3.şahıslara küfredersen denetime alınacaksın...
Spartacus
deliadam
16-09-2015, 19:05
ne zamandır burdayım yani forumu takip ediyorum sayenizde çok şey öğrendim .. ilkkez küfürlü bir atışma gördüm yakışmamış ikinizede küfür ve hakaret acizliğin işaretidir ...
İlahimasal
16-09-2015, 19:21
ne zamandır burdayım yani forumu takip ediyorum sayenizde çok şey öğrendim .. ilkkez küfürlü bir atışma gördüm yakışmamış ikinizede küfür ve hakaret acizliğin işaretidir ...
Deliadam küfür eden birisimi var ? Bende bazilarinin yazilari okunmuyor.
Küfur dili ile konusdukları için ben onları SİLDİM.
hakkaten küfür eden bir ahlkasızmı var.vay terbiyesiz vay.
Evrim sayfamızin bu güzide bölümünü kirletmiş.
Ben okuyamıyorum o küfürcü kimse görevliler gereğini yapar heralde.
Küfür evrimin bir parçası olamaz.olsa olsa kötü gen ürunüdür.
Deliadam küfür eden birisimi var ? Bende bazilarinin yazilari okunmuyor.
Küfur dili ile konusdukları için ben onları SİLDİM.
hakkaten küfür eden bir ahlkasızmı var.vay terbiyesiz vay.
Onu bunu bırakta niye yaşıyon ki sen la. Bomboş, çapsız, birikimsiz, cahil,onursuz, haysiyetsiz, edepsiz bir yaratıksın. Hani bir laf vardır ya döl israfı diye, tam olarak seni tanımlıyor. Aldığın oksijen bile zarar lan. Bence al silahı sık kafana. En azından ölürken, sefil bir yaratık olduğunun bilincindeydi ve bu sebeple kendi canına kıyacak cesareti ve farkındalığı gösterdi diyelim arkandan.
Ne dersin iyi olmaz mı?
deliadam
16-09-2015, 19:47
küfrü nasıl evrime bağladın şaştım valla :D
döl israfı yeni nesil küfür galiba :D
ikinizde mutlu kalın her daim kırmadan incitmeden yaşayın ve yaşatalım ...
İlahimasal
16-09-2015, 19:50
küfrü nasıl evrime bağladın şaştım valla :D
döl israfı yeni nesil küfür galiba :D
ikinizde mutlu kalın her daim kırmadan incitmeden yaşayın ve yaşatalım ...
Kendine iyi bak saygılar.
Dialectics
16-09-2015, 22:24
Ben bu konuda Morfik Rezonans teorisinden hareketle bir çıkarım düşünüyorum. Bu teoriye göre bir türün herhangi bir bireyi yeni bir özellik kazandığında bu o türün morfik alanını etkiler ve aynı türün farklı coğrafyadaki fertlerinde de bu yeni özellik ortaya çıkmaya başlar.
Dolayısıyla belki de insan sadece tek bir lokal coğrafyada evrimleşip, orada çoğalıp, sonra da tüm dünyaya dağılmış olmak yerine farklı coğrafyalarda evrilmiş olabilir.
İlahimasal
17-09-2015, 12:17
Çakma deil orjinal belgsel.
Bu resim deki neye benziyor.
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2015/09/16/djde21.jpg
Görüntüler yaratılışcıların moralini ve dayanma gücünü kırıyor.
Bilim karşısında ne kadar dayanabilirlerki.
Bu resimdeki görüntü su altındaki yaşamın delilidir.
Ben buradan geldim ,
Bazıları puttan geldiği idaasındalar.olabilir