Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Biyoloji > Evrim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 23-08-2013, 21:09
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart İlk insan nereden gelmiştir?

Alt 23-08-2013, 21:15
speech speech isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Suudi Arabistan ile Fikirtepe arasında kaldım. Sondaki şişkoya da kıl oldum; bir bok biliyormuş gibi konuşmuş. Ağzının üstüne iki tane çakasım geldi.
Alt 25-08-2013, 01:17
drcrysis drcrysis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

speech´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Suudi Arabistan ile Fikirtepe arasında kaldım. Sondaki şişkoya da kıl oldum; bir bok biliyormuş gibi konuşmuş. Ağzının üstüne iki tane çakasım geldi.
aynen,iki terim öğrenmiş antropolog gibi konuşmuş;ilk insanın nerden geldiğini 9 saniyede açıkladı kadın bravo
Alt 25-08-2013, 02:30
rastaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rastaman rastaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

''Suudi Arabistan'dan gelmiştir'' diyen arkadaşı tanıyorum,Mardinli'dir,Karaköy'de abi-kardeş seyyar kuruyemiş tezgahı işletiyorlar.
Alt 25-08-2013, 02:59
upuaut upuaut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

upuaut - İCQ üzeri Mesaj gönder upuaut - AİM üzeri Mesaj gönder upuaut - YAHOO üzeri Mesaj gönder upuaut isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Videoda söylenenlere bakınca halkımızın ne kadar kara cahil olduğuna bir kez daha tanık oldum. Yaratıcısını tanıyamıyor. Yazık gerçekten.

Yaratıcımız bize o kadar akıl fikir vermiş ama, biz aklımızı kullanamıyoruz. Daha doğrusu, aklımızı kullanabiliyoruz ama üzerimizdeki anlamsız yoğun baskılardan gerçekleri söyleyemiyoruz.

İnsan bir çevresine bakar be, kardeşim. Dünyanın her tarafı canlı dolu: Toprak üstünde olduğu gibi, toprak altında da sayamayacağımız bir sürü canlı var. Biz bu kadar canlının olduğu yoğun bir ortamda nereden geldiğimizi söyleyemiyoruz. Videodaki kişiler sadece Aristo mantığını yürütseler nereden geldiklerini bal gibi de görecekler.

Çok basit. Yeryüzünde bu kadar canlı olduğuna göre, biz insanlar onların içinden çıkarak geldik. Sadece bu basit bilgiyi söyleyen bile yok o videoda.

Kardeşim, siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz, yoksa yaratıcınızdan değil de aklınızı kiraya verdiğiniz kişilerden mi korkuyorsunuz?

Şunu diyemiyorlar: Benim tek efendim var, o da Yaratıcı'dır. Siz, yaratıcımıza ne ad verirseniz verin, neden yalnızca O'ndan korkmadığınızı dile getiremiyorsunuz da, O'nun yarattığı bazı kullardan korkuyorsunuz?

Tüm çok Tanrılı ve Tek Tanrılı dinler bizim bir Yaratıcımız olduğunu söyler ve yalnızca ondan korkmamızı, yalnızca ona ibadete etmemizi ister.

Şunu söyleyemiyor musunuz: Yaratıcımız o kadar güçlü ki, tüm Evren'i tek bir şeyden, Evren'deki herşey ondan ve biz insanlar da Dünya'daki basitten karmaşığa giden yolda diğer canlıların içinden çekip çıkarılarak yaratılmıştır.

İşte Yaratıcımız bu kadar güçlüdür: Tek bir şeyden herşeyi yaratan.

Ne yazık ki videodaki kişiler bu basit şeyi ifade etmeleri gerekirken, geçmişte Yaratıcımızın gücünden bihaber yazılmış şeylere inanıyor hala.

Yazık size, Yaratıcımızın gücünü anlayamayan zavallılar!
Alt 25-08-2013, 13:37
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Nereden geldiğimizi değil de, nereye doğru gitmekte olduğumuzu bir an önce düşünmeye başlasak daha iyi olacak. Çünki bu gidişle, üzerinde canlıların yaşayabileceği bir dünya da kalmayacak.
Alt 25-08-2013, 22:59
AerA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AerA AerA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Fikirtepe? Orada takıldım zaten... Çok güldüm

Genel olarak sorulan soruyu idrak edemediğinden, abuk sabuk cevaplar verenler var.
Halk olarak daha ne kadar mala bağlarız bilemiyorum.

Teoloji gece yarısı, karanlık bir mahsende, orada olmayan kara kediyi aramaktır. Robert A. Heinlein
Alt 27-06-2015, 15:21
Nana Buluku Nana Buluku isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bilmediğin konularda konuşacağına Adem deyip geç.
Alt 25-07-2015, 17:24
aris aris isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Fikirtepe diyen elemana güldüm,sebebi olarak ilk insanlara benziyolar deyişine daha çok.Gerçi soru biçim bakımından zaten geyiklik,5 saniyede ne cevap verebilirsin ki,düşündüm de iyi demiş.
Alt 16-09-2015, 18:26
İlahimasal İlahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Çakma deil orjinal belgsel.
Bu resim deki neye benziyor.

İzlandalı bir grup jeolog, petrol aramak için deniz altına indiler, denizin altında garip sesler duydular. Şimdiye kadar deniz altında hiç duyulmayan bir ses… Deniz bilimcilerinin bile hiç rastlamadığı bu sesin ne olduğunu araştırmak için bir grup jeolog denizaltıyla okyanusun derinlerine indi. Su altında sesi bir kez daha duyan araştırmacılar, kamerayla kayda başladı. O anda elleriyle cama dokunan yaratık, izleyen herkesi şok etti.

Videolu Kanıtlara ve bilim adamları ve bir askeri personelin itiraflarına dayanılarak kanıtlanmaya çalışan denizkızları aslında denizde milyon yıllardır yaşayan suda yaşayan bir insan türü olarak düşünülüyor.

GÖRÜNTÜLER KURGU MU?
Birçok hükümetin bunu bilip de gizlediği iddia edilen belgesel çok fazla ses getirdi. Bir süre sonra yayıncı kuruluş belgeselin kurgu olduğunu söylese de bir çok insan, Discovery Channel’ın, hükümet baskısından ötürü görüntüleri ‘kurgu’ diyerek yalanladığını düşünüyor
http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-i...=gunun-icinden

Önerilen Siteler