PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ortaokulda Namaz kampanyası

Erdem Alaca
15-11-2013, 18:19
...

Karabük Kayabaşı Ortaokulu'nda öğrencilere namaz çetelesi dağıtıldı ve buna uyarak namaz kılan çocuklara tablet bilgisayar dağıtılacağı belirtildi.

MÜDÜR YARDIMCISI ODATV'YE KONUŞTU

Konuya ilişkin Odatv'ye konuşan okulun Müdür Yardımcısı Atila Ateşçi, öğrencilere namaz kılmaları için Din Kültürü öğretmeni tarafından namaz çetelesi dağıtıldığını doğruladı. Okuldaki herkesin bilgisi dahilinde yapılan bu uygulamanın okul Müdürü Murat Ciğer tarafından yürütüldüğünü belirtti.

Dağıtılan namaz çeteleleriyle ilgili Milli Eğitim'den kendilerine gelmiş bir belgenin olup olmadığına ilişkin soruları cevaplayan Ateşçi, bunun Milli Eğitim'le ilgili olmadığını, bir kampanya kapsamında yapıldığını söyledi.

Konuya ilişkin Müdür Murat Ciğer'in detaylı bilgiye sahip olduğunu belirten Ateşçi, "kendisi şuan namazda olduğu için sizinle görüşemez" dedi.

Kaynak (http://www.odatv.com/n.php?n=okullarda-bu-kagit-dagitildi-1511131200)
http://www.odatv.com/images/resimler/asdas(3).jpg

Kıl namazını, topla puanlarını, kap tabletini...

inferno
15-11-2013, 18:25
İslam gazete kuponuna benzemeye başladıysa sonu gelmiş demektir.

Yergin
18-11-2013, 12:18
Erdem Alaca,

Bir an aklıma geldi, sorayım istedim. Cevap verebilirseniz memnun olurum. Şu an eskisi gibi olmasada, neden ülkemizdeki akademisyenler, profesörler hep yurt dışına çıkmış? Ve bu kişilere ne gibi teklifler sunulmuş?

Erdem Alaca
18-11-2013, 12:37
Cevap verebilirseniz memnun olurum. Şu an eskisi gibi olmasada, neden ülkemizdeki akademisyenler, profesörler hep yurt dışına çıkmış? Ve bu kişilere ne gibi teklifler sunulmuş?
Beyin göçü denilen olay herhalde sn.Yergin. ABD kapıyor bizim yetenekli gençlerimizi.

Bir anımı anlatayım, ben çocukken yaşadığım mahallede Asoft isminde bir bilgisayarcı vardı. Commodore 64 oyunları falan satardı. Commodore 64'te oyunları teyp kasetinden yüklerdik, dolayısıyla manyetik bant yüzünden sık sık hata alır, tam yüklemenin sonunda bilgisayar kilitlenirdi.

Bu Asoft'un ortaklarından Tuna Ertemalp isimli bir ağbi vardı. "Lodo" isminde Commodore 64'te çığır açan bir yükleme sistemi icat etmişti. Bu sistemle oyunlar parça parça yükleniyor, hatalı teyp okumalarında kaseti biraz geri sarıp tekrar play'e basıyorduk - sonuçta her oyun hatasız yükleniyordu. Bahsettiğim olaylar tabii 30-35 sene öncesi olaylar, ama Tuna Ertemalp'in geliştirdiği sistem dünyada ilk ve tekti - dükkanlarına her uğradığımda ekip harıl harıl oyun basıyor, ihracat yapıyorlardı.

Böyle bir beyindi işte Tuna Ertemalp. Sonra bir gün bir baktım ki, Microsoft onu kapmış; ABD'deki dev Microsoft binasının dev bahçesinde fotoğrafından tanıyıp bunu öğrendim.

Böyle yapıyorlar işte sn. Yergin, sadece bir örnek.

inferno
18-11-2013, 17:33
Tubitak gibi Türkiye'nin gururu olabilecek bir Bilim ve Araştırma Merkezi eğer evrimi ciddiye almıyorsa, ODTU gibi dünya devleri arasına giren koskoca bir üniversiteye devlet savaş açtıysa, Atom Mühendisliği okuyup Türkiye'de bir iş bulamamış devlet bununla ilgili bir kurum açmamışsa, bir genç astronot olmak istiyorsa ve Türkiye'de hiçbir şey olamayacağının farkındaysa Amerika'ya da gider, Çin'e de gider, Japonya'ya da gider, oralara gidene de o kişileri alana da hiç bir şey söyleyemeyiz. "Bu adam Ne biçim milliyetçi" "Bu adam Ülkesini sevmiyor mu" tarzında sözler söylemeye hakkımız yoktur.
O kişi Sevdiği işi hayalindeki işini yapmak ister, onu alacak ülke de Kendi menfaati sonucunda o kişiden faydalanır, imkanlarını da geldiği ülkeden yüksek tutmaya çalışır.
Sorun Devletin kendisindedir öğrencisini gencini dinlemeyen devlet Bağnaz kalmaya devam eder.
Geri kalmaya devam eder,
Düşünemez,
İhracat yapmak zorunda kalır,
Bir yol bir köprü için bile Dışarı ihale açar,
Para sürekli dışarı akar,
Halkı sürekli açlık ve sefalet çekmeye devam eder,
Bağımsızlığını kaybeder,
Devletin Tüm kurumlarını yönetecek aklı başında bir adam bulamadığı için sürekli zarar eder,
Sonra Bu kurumları satmak zorunda kalır,
Kendi halkı da köleleşir ve o yabancı kurumlarda karın tokluğuna çalışır.