Orijinalini görmek için tıklayınız : Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı
evrensel-insan
25-02-2014, 00:45
Bu kayıt doğruysa Başbakan Erdoğan o koltukta bir saniye daha oturamaz! Başbakan - Bilal Erdoğan şok ses kaydı http://t.co/82wWtMmnl6
@KorayaydinMHPFeb 24, 2014 20:17:58 GMT Follow @KorayaydinMHP14 retweets | 2 replies
Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı - YouTube
Read more at www.youtube.com
Tweet
Related Tweets
Developing - Turn On auto update?
@DarbeliMatk4p : Allah'ını, ülkesini, insanı, doğayı sevenler bu kaydı dinletebildiğiniz herkese dinletin!! #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI http://t.co/QlfW3Cy7nJ 1 hour 12 mins ago
more »
Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı - YouTube
...
www.youtube.com
@solhaberportali : Ses kaydı iddiası: 'Bilal evdeki paraları sıfırla!' http://t.co/2IHxDMNvlI 1 hour 10 mins ago
more »
Ses kaydı iddiası: 'Bilal evdeki paraları sıfırla!' | soL Haber Portalı
Tapelere göre operasyon günü oğlu Bilal Erdoğan’ı arayan Başbakan Erdoğan, işadamlarından rüşvet karşılığı alındığı iddia edilen ve 5 ayrı evde tutulan paraları bir önce elden çıkarmaları talimatını veriyor. ...
haber.sol.org.tr
@vallayalan : ahaha bu kayıt montaj lan ergenler #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI #HerşeyYalanHeryerYolsuzluk http://t.co/ltH6w8jo3r 50 mins ago
more »
Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı Orjinali - YouTube
Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı Orjinali ...
www.youtube.com
@zuhalayla : 30 milyon Euro , bu evde kalan ufak bir miktar bir de = > http://t.co/sKOABwhAng #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI 1 hour 22 mins ago
more »
@sinan_ogan : Bu ses kaydı gerçekse eğer... http://t.co/aHzwPGu2qP #HerşeyYalanHeryerYolsuzluk #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI http://t.co/VRmnriNnBk 1 hour 25 mins ago
more »
@MuhteremAdam : Bu Bilal-Tayyip konuşmasını dinledikten sonra AKPye oy veriyorsanız diyecek hiç bir şey yok. #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI http://t.co/i11WMzeQkb 1 hour 23 mins ago
more »
@ulkucu_kurt : Bu link açıyor... Erdoğanın Gerçek Yüzü!! http://t.co/GXPpi6ATZJ #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI 58 mins ago
more »
@AnatoliaHack : #RTE na ait bu ses kaydi Savcinin talebi mahkemenin karari ile kolluk tarafından yapilan yasal dinlemedir. http://t.co/Frxf627Axv 43 mins ago
more »
Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı! - Video Dailymotion
BAŞBAKANIN ŞOK SES KAYDI!!! Hırsızlığın babadan oğula geçtiğini görecek, yalan ve soygun rejimiyle yönetildiğimize bir kez daha şahit olacaksınız. Başçalan bu ses kaydının ardından istifa etmek zorunda kalacak... Bugece Büyük Gece! BA$ÇALAN ERDOĞAN'ın Maskesinin Düştüğü Gece! Sadece iki hece: HIR-SIZ. ...
www.dailymotion.com
@BASCALAN : Herkes Gerçekleri Bilsin Diye, TT de Birinci Sıraya Çıkalım. http://t.co/2wYdSWvgJS #BASCALANınBombaSESKAYDI 6 mins ago
http://www.youtube.com/watch?v=Cvf4aeRLu0E
Bu internete yolsuzluklar ile ilgili dusen en son kayit.
Artik kim bu iktidari bu teybi dinledikten sonra mesru ve mubah kilacak ise, bir kez daha dusunsun!
evrensel-insan
25-02-2014, 00:59
Bu bantin internete dusmesinden sonra;
CHP MYK acil toplanti yapti ve yarin meclise bu bantin getirilecegini ve hukumetin dusmesi gerektigini soyledi.
Basbakanlik kasetin bir montaj ve iftira oldugunu ve bunu yayinlayanlardan "hesap sorulacagini" acikladi.
MIT mustesari H.Fidan acilen diktator ile gorustu.
evrensel-insan,
Sevmediğiniz bir yapı, parti, ülke, din, kişi, her ne olursa olsun. Niye bu kadar anlamsızca üstüne gidip düşmanca alaşağı etmek için uğraş verirsiniz anlamış değilim. Hele ki teknoloji ve bilime bu kadar önem veren sizin bu anlayışınızı hiç anlamış değilim.
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/devlet-bahceli-nin-sesine-montaj-onderimiz-ocalan
Bak montaj yapılmış bir video. Buna da olabilir mi acaba diyebilir misin?
CHP şunu artık anlamalı. Düşmanca yapılan bir politika ile hiç bir zaman oy kazanamazsın. AKP gider başkası gelir, CHP muhalefet olmaktan öteye gidemez...
evrensel-insan,
Sevmediğiniz bir yapı, parti, ülke, din, kişi, her ne olursa olsun. Niye bu kadar anlamsızca üstüne gidip düşmanca alaşağı etmek için uğraş verirsiniz anlamış değilim. Hele ki teknoloji ve bilime bu kadar önem veren sizin bu anlayışınızı hiç anlamış değilim.
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/devlet-bahceli-nin-sesine-montaj-onderimiz-ocalan
CHP şunu artık anlamalı. Düşmanca yapılan bir politika ile hiç bir zaman oy kazanamazsın. AKP gider başkası gelir, CHP muhalefet olmaktan öteye gidemez...
Sırf sizin cahilce yorumunuza yanıt vermek için hesap açtım.
Hayır efendim, bu tape MONTAJ DEĞİL.
R.T ile şehzade Bilal kriptolu telefon hattı kullanıyorlar, kriptolu telefon hattından farklı zamanlarda alınan kayıtlarının montajlanması imkansızdır. Çünkü her aramada kripto sayısal değeri yenilenir.
Siz kafanızı kuma sokmaya, kendinizi kandırmaya devam edin, ama herkesi de sizin gibi AK KOYUN zannetmeyin. Kimse salak değil burada, milletin zekasını bu kadar hafife almayın.
Not: Ses uzmanlarının ezici bir çoğunluğu tape lerin gerçek olduğu konusunda hem fikir. Kaldı ki bunu anlamak için ses uzmanı olmaya gerek yok, en basit bir ses çözümleyici program ile bile bu tapelerin gerçek olduğunu anlayabilirsiniz.
Sırf sizin cahilce yorumunuza yanıt vermek için hesap açtım.
Hayır efendim, bu tape MONTAJ DEĞİL.
R.T ile şehzade Bilal kriptolu telefon hattı kullanıyorlar, kriptolu telefon hattından farklı zamanlarda alınan kayıtlarının montajlanması imkansızdır. Çünkü her aramada kripto sayısal değeri yenilenir.
Siz kafanızı kuma sokmaya, kendinizi kandırmaya devam edin, ama herkesi de sizin gibi AK KOYUN zannetmeyin. Kimse salak değil burada, milletin zekasını bu kadar hafife almayın.
Not: Ses uzmanlarının ezici bir çoğunluğu tape lerin gerçek olduğu konusunda hem fikir. Kaldı ki bunu anlamak için ses uzmanı olmaya gerek yok, en basit bir ses çözümleyici program ile bile bu tapelerin gerçek olduğunu anlayabilirsiniz.
Buyrun o zaman çok biliyorsanız ispatlayın. Ya da ispatlayanın bilgisini paylaşın.
Ben ne ak koyunum, ne chp. Üye olduğun platformun önce içeriğine bir bak, ondan sonra yorum yap.
Telefonları kriptoluymuş, bu yüzden montaj yapılması imkansızmış ama dinlemesi imkanlı değil mi?
Bak ANLAMAKTAN yoksun olan şahıs, ben ne bu kasetlere inanırım, ne başka kasetlere, Baykal'ın kine de inanmadık, başkalarınınki ne de...
İnanmaya programlanmışsınız diyen ateistler sorgusuz inanıyor. Birileri Youtube a Peygamberimizin sesi ile Turan Dursun sitesi hakkında birşeyler söyletse eklesek buraya ne olacak? Hepiniz iman mı edeceksiniz?
Neyse siz benim ilk cümleme odaklanın ve buyrun ispatlayın veya ispat edenin bilgisini paylaşın. Varsa tabi bilginiz ve vicdanınız...
Ve lütfen ses kayıtlarında telafuz edilen para miktarlarını google yardımı ile bize resimleyin. Kaç kamyon? 1.000 yeter mi?
İspatlamak için benim ayıca bir şey yapmama gerek yok, elinizin altında intenet var, test eden etmiş açıklamasını da yapmış zaten. Az araştırında cahil kalmayın.
Telefonları kriptoluymuş, bu yüzden montaj yapılması imkansızmış ama dinlemesi imkanlı değil mi?
3.bir kriptolu hat ile konuşmaya sızılabilir ve konuşmalar kayıt altına alınabilir, karşılıklı konuşmalar arasındaki boşluklar zaten kripto decode edildiği için meydana gelmiştir. Zaten konuşmaların içerisinde R.T. üzeri kapalı olarak hattın kriptolu olduğunu ama yine de konuşurken her şeyin söylenmemesi gerektiğini kendi ifade etmiştir. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz, dinlediğinizi anlayın bari.
Dip Not: Benim ateist olduğumu ya da Chp taraftarı olduğumu nerden biliyorsunuz? Malum mu oldu size?
İspatlamak için benim ayıca bir şey yapmama gerek yok, elinizin altında intenet var, test eden etmiş açıklamasını da yapmış zaten. Az araştırında cahil kalmayın.
3.bir kriptolu hat ile konuşmaya sızılabilir ve konuşmalar kayıt altına alınabilir, karşılıklı konuşmalar arasındaki boşluklar zaten kripto decode edildiği için meydana gelmiştir. Zaten konuşmaların içerisinde R.T. üzeri kapalı olarak hattın kriptolu olduğunu ama yine de konuşurken her şeyin söylenmemesi gerektiğini kendi ifade etmiştir. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz, dinlediğinizi anlayın bari.
Dip Not: Benim ateist olduğumu ya da Chp taraftarı olduğumu nerden biliyorsunuz? Malum mu oldu size?
Abdala malum olurmuş bana değil.
Ben size CHP lisiniz demedim ki? Bunu nereden çıkarttınız? Siz işi iyicene psikopata bağlamışsınız. Bu da kayıtların amaca ulaştığını gösteriyor aslında :)
Her ne ise dediğim gibi, imzamdan yola çıkarak buyrun diyorum ki, ispatlayın, ispatlayamıyorsanız ispatlayanların bilgilerini gösterin, paylaşın. Çok mu zor birşey istiyorum? Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Öğrenmek istiyorum ki soruyorum çünkü nasıl olduğunu bilmiyorum. Siz biliyorsunuz ki veya görmüşsünüz ki inanıyorsunuz. Bende diyorum ki, buyrun anlatın ve herkes görsün inansın. Bende inanayım...
en basit bir ses çözümleyici program ile bile bu tapelerin gerçek olduğunu anlayabilirsiniz.
Size göre bakın basitmiş, buyrun gösterin.
Ben bu konuda akademisyen değilim, siz benim yapacağım testlere de güvenmezsiniz. Ama buyrun yapan akademisyenleri paylaşayım, hatta biri aynı benim gibi bu testi her kesin yapabileceğini belirtmiş, üstelik program adını da vermiş, indirin kendi gözlerinizle görün montaj mı gerçek mi? diye.
http://www.haberartiturk.com/d/other/uzman-1.jpg
http://www.haberartiturk.com/d/other/uzman-2.jpg
http://www.haberartiturk.com/d/other/1.jpg
Size göre bakın basitmiş, buyrun gösterin. Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz diyordum ya işte ispatı, ben en basit program ile bile anlaşılabilir dedim, benim için basit olduğunu ifade etmedim. Ben uzun süre müzisyenlik yapmış biri olarak bu yorumu yaptım, bu kadar uzun bir konuşmayı öyle montajla falan yapamazsınız. Onu bir geçeceksiniz.
akepe gitse bile alternatifi hazır. cehape.. kılıçdaroğlu da başladı teyyip gibi YENİ Türkiye zırvalıklarına.. anahtar cümle YENİ Türkiye. yazık bu ülkeye ve bizlere...
Anlatamıyorum sanırım ben kendimi. Arkadaşım, haber sitelerinden alınan resimleri koymuşsun.
Bunlar ne kadar gerçek ise bu da o zaman gerçektir diyerek bir link paylaştım ama hiç üzerinde durmadın. Neden? Üzerinde durulduğunda bir katkımı sağlamıyor?
Her haber sitesinde şu an türlü türlü kayıtlar var. Hangisine inanalım? Herkes birbirini kandırma derdinde, herkes güç derdinde. Birileri insanları bir yerlere doğru sürüklemeye çalışıyor, herkes de buna uyup sağına soluna bakmadan gidiyor.
Siz burada zırvalaya durun, bandın gerçekliği açıklandı bile. Sizinle daha fazla polemiğe girecek değilim, okuyan, araştıran, takip eden gerçeğin ne olduğunu biliyor zaten.
Şüpheci Dinsiz
25-02-2014, 15:48
Sevgili Yergin,
Kendimce bu video ve öncekiler hakkında bir kanaat sahibiyim. Elbette %100 doğru olduğunu iddia edemem. Ama, yaşadığım, şahit olduğum olaylardan, güvenilir çevremden duyduklarımdan bu kanaate sahip oldum.
Benim, hırsızla hırsız olmayanı ayırmak için benimsediğim kriterler vardır ki, sanırım evrensel kriterlerdir, onlar da yaşamda şeffaflık, denetlenebilirlik, bağımsız yargı önünde aklanmak, aklanmayı istemektir.
Videolara konu olan kişilerin yargıdan kaçma, yargıyı ele geçirme, delilleri karartma, kişi ve kurumlara ağır sansür baskısı uygulama çabalarını görünce kendileri hakkında sahip olduğum kanaat güçleniyor.
"Hangisine inanalım" demişsiniz. Ben bağımsız yargıya inanalım diyorum. Yani hepimiz el ele verelim, hep birlikte bağımsız yargıyı inşa edelim, bütün vatandaşlarını din/dil/ırk/etnisite/mezhep gözetmeden kucaklayan bir anayasa ve hukuk sistemi oluşturalım. Baştan sona yenilenelim, parlamenter sistemi temizleyelim, halk olarak temizlenelim, kafalarımızı da temizleyelim.
Gerekirse daha uzun konuşabiliriz, adımları detaylandırabiliriz.
Sevgiler
Siz burada zırvalaya durun, bandın gerçekliği açıklandı bile. Sizinle daha fazla polemiğe girecek değilim, okuyan, araştıran, takip eden gerçeğin ne olduğunu biliyor zaten.
Siz insanları kandırmaya, insanların kandırılmasına çanak tutmaya devam edin. Bu zihniyet bu ülkede hiç bir zaman güç olmadı olamıyacakta. Tek gereken okumuş bir millet. Bir gün bu da olacak ve hiç bir yerde bundan nemalanamıyacaksınız.
Sevgili Yergin,
Kendimce bu video ve öncekiler hakkında bir kanaat sahibiyim. Elbette %100 olduğunu iddia edemem. Ama, yaşadığım, şahit olduğum olaylardan, güvenilir çevremden duyduklarımdan bu kanaate sahip oldum.
Benim, hırsızla hırsız olmayanı ayırmak için benimsediğim kriterler vardır ki, sanırım evrensel kriterlerdir, onlar da yaşamda şeffaflık, denetlenebilirlik, bağımsız yargı önünde aklanmak, aklanmayı istemektir.
Videolara konu olan kişilerin yargıdan kaçma, yargıyı ele geçirme, delilleri karartma, kişi ve kurumlara ağır sansür baskısı uygulama çabalarını görünce kendileri hakkında sahip olduğum kanaat güçleniyor.
"Hangisine inanalım" demişsiniz. Ben bağımsız yargıya inanalım diyorum. Yani hepimiz el ele verelim, hep birlikte bağımsız yargıyı inşa edelim, bütün vatandaşlarını din/dil/ırk/etnisite/mezhep gözetmeden kucaklayan bir anayasa ve hukuk sistemi oluşturalım. Baştan sona yenilenelim, parlamenter sistemi temizleyelim, halk olarak temizlenelim, kafalarımızı da temizleyelim.
Gerekirse daha uzun konuşabiliriz, adımları detaylandırabiliriz.
Sevgiler
Sevgili Deist_tr,
Ben pireye kızıp yorgan yakmam. Yorgan olmak isteyene de seçilebiliyorsan buyur ol ama ben kimseden taraf değilim ve kimseyi de seçmiyorum derim.
Sahip olduğun kanaate sonuna kadar saygı duyuyorum. Ama malesef ki bu saygıyı herkesin göstermesi gerektiği için bu güzelim ülkemizde çok zor gerçekleşen birşey. Bağımsız yargı için ben Metin Feyzioğlu'nun devreye alınmasını arzulardım. Ama sanırım kendisi, kendini bu konuda henüz hazır hissetmiyor ki adımları biraz yavaş kalıyor.
Siz insanları kandırmaya, insanların kandırılmasına çanak tutmaya devam edin. Bu zihniyet bu ülkede hiç bir zaman güç olmadı olamıyacakta. Tek gereken okumuş bir millet. Bir gün bu da olacak ve hiç bir yerde bundan nemalanamıyacaksınız.
Sevgili Boşbakanınla aynı ağzı konuşuyorsunuz, aynı hamurdan geldiğiniz belli. Asıl siz hem kandırılıyorsunuz, hem insanların kandırılmasına çanak tutuyorsunuz. Bu hırsızlıkta sizinde payınız büyük, siz ve sizin gibi zihniyetler de devletin milletin soyulmasından sorumlu.
Söz uçar yazı kalır, sizinde benimde yazdıklarımız kalacak.
Buyrun görelim, bakalım neler olacak.
Sevgili Boşbakanınla aynı ağzı konuşuyorsunuz, aynı hamurdan geldiğiniz belli. Asıl siz hem kandırılıyorsunuz, hem insanların kandırılmasına çanak tutuyorsunuz. Bu hırsızlıkta sizinde payınız büyük, siz ve sizin gibi zihniyetler de devletin milletin soyulmasından sorumlu.
Söz uçar yazı kalır, sizinde benimde yazdıklarımız kalacak.
Buyrun görelim, bakalım neler olacak.
Okuyun okuyun, okumak ayıp değildir. Üye olduğunuz bu forumu da okuyun, diğer yerleri de. Ben her zaman buradayım. Seçim sonrası buyrun gelin tartışmaya devam edelim. Ben müslümanım. Ne AKP li, ne CHP li, ne MHP li...
Söz uçtu gitti ya kalacak ise şununla kalsın.
Dünya'da her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır.
Mustafa Kemal Atatürk
Mesele sorumlu aramak ise herkes herkesin açığını arar, bugün televizyonlarda gördüğümüz gibi. Mesela sorumlu aramak değil, sorumlu olmaktır.
evrensel-insan
25-02-2014, 20:33
evrensel-insan,
Bir ulkedeki kendini basbakan yerine koyan bir diktatorun yolsuzluklarinin kitleye duyurulmasinin neresi yanlis?
Ayrica ben her iki koldan basbakanligin ve CHP'nin aciklamalkarinin da ozetini verdim.
Ne diyor basbakanlik "ahlaksizca montaj" Peki neden "bu kayit basbakana ait degil" diyemiyor, neden kaydi yalanliyamiyor?
Ayrica montaj olmadigini da anlamak lakapli arkadas gayet guzel aciklamis.
Burada politika ile insanlik adina islenen sucu bir birine karistirmayalim. Burada ulkenin toplumun farkli halklarinin her turlu alin terinin calinmasi soz konusudur.
Diktator ise butun bunlarin uzerini ortmek icin caba harcamaktadir, cunku kendisi her turlu konunun basidir.
Burada politik olarak ta, kendi adina ortada olan bir durumda bir basbakanin basta kalmasiu sadece delilleri karartma adinadir.
Benim anlamadigim, senin burada savundugun nedir?
Onu acikca ortaya koyarsan, belki o mihvalde yazisabiliriz.
Neyi savunuyorsun?
Ortada bir yolsuzluk varsa, bunun kim tarafindan yapilmasinin sence onemi nedir?
Neden yolsuzluklarein uzerine gidilecegi yerde; ulke her turlu otokrat yetistirimi ile bir hapishaneye donusturulmek isteniyor?
Neden onca devlet gorevlisi gorevden alindi ve yerleri degisti?
Neden TIB, HSYK VE MIT tek adamin eline birakiliyor, ki bu adamlasr direk diktatore bagli.
2.2 katrilyon miktardan bahsediliyor, kimin bu para? Nerden geldi?
Dedigim gibi neyi savundugfunu acikca soylersen, ona gore yazisiriz.
evrensel-insan
25-02-2014, 20:55
CHP ses kaydını kimlere nasıl inceletti?
Başbakanlık'ın 'montaj' dediği kayıt üzerinde ses uzmanlarıyla teknik inceleme yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Halıcı'dan açıklama.
T24 - Hülya Karabağlı/ CHP, dün gece internete düşen ve Başbakan Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydının gerçek olup olmadığı konusunda uzun bir gece geçirdi. Elektronik mühendisi Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, ses uzmanlarıyla birlikte konuşmadaki ses karakteri, ses rengi ve konuşmaların arka planından gelen seslerin tek tek analizini yaptı.
Halıcı, "İncelememize göre Başbakan'ın konuşması montaj değil. Neden değil? Çünkü konuşmalar arasına başka ses girmemiş. Konuşmanın başlangıcından sonuna kadar aynı kişi" dedi. Halıcı, kayıtlarda arkadan gelen seslerin de "kaydın montaj olmadığını gösterdiğini" savundu.
Halıcı ve ses uzmanlarının incelemesi sonrası konuşmanın montaj olmadığı görüşü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na iletildi. Yargı ve diğer kaynaklardan da gelen teyitler sonrasında Başbakan ve oğlunun konuşmasının Kılıçdaroğlu'nun Meclis'te yapacağı grup konuşmasında dinletilmesine karar verildi. Ve Kılıçdaroğlu, bu süreç ardından bugün yaptığı konuşmada kaydı başından sonuna kadar dinletti.
Halıcı: Konuşma bir bütünlük içeriyor
T24'e konuşan CHP Genel Başkan Yardımıcı Emrehan Halıcı inceleme sürecini anlattı. Halıcı, "Konuşmayı tümüyle her açıdan incelediklerini" söyledi. Ses analizi yaptıklarını anlatan Halıcı, sesin iniş ve çıkışlarına, konuşma arasında bir ses eklenip eklenmediğine, konuşmanın arka planından gelen başka seslere tek tek baktıklarını belirtti ve "İncelememize göre Başbakan'ın konuşması montaj değil. Neden değil? Çünkü konuşmalar arasına başka ses girmemiş. Konuşmanın başlangıcından sonuna kadar aynı kişi. Eğer araya Başbakan'ın başka bir sesi konulmuş olsaydı, bu sesin karakterini, rengini değiştireceği için hemen anlaşılırdı" dedi.
Başbakan'ına ait olduğu söylenen görüşmelerde arka plandan gelen seslerin de kaydın montaj olmadığını gösterdiğini söyleyen Halıcı "Bizzat ben bu konuların uzmanı olarak ses analizi yaptım. Arka plandan gelen gürültülüler, Başbakan ve oğlu arasındaki konuşma hepsi bir bütünlük içinde" söyledi.
Emrehan Halıcı, "Ses kayıtlarının içine başka seslerin yerleştirilmediğini" de vurguladı.
CHP'li Tekin: Ses uzmanları çalıştı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, konuşmayla ilgili ses uzmanlarından yararlandıklanını ve incelemeden geçirildiğini belirtti. Tekin, "Başka bilgi ve belgeler çıkacak mı" sorusuna da şöyle yanıt verdi:
"CHP'ye 17 Aralık sonrası çok sayıda bilgi ve belge geliyor. Ayrıca çok sayıda duyum da geliyor ve bu duyumlar da doğru çıkıyor."
http://www.gercekgundem.com/siyaset/27585/chp-ses-kaydini-kimlere-nasil-inceletti
evrensel-insan,
Beni bilip tanıdığını düşündüğüm için sorunu şimdilik es geçiyorum.
Sana bazı sorular sorayım, çünkü herkes dolu taraflara bakıyor, eksik taraflara değil.
Muhalefete dair diyorlar ki,
BDP: Şikayetçi ol, suç duyurusunda bulun ve haklı isen haklan.
Peki bunu niye kendi yapmıyor?
CHP: HSYK teklifinden sonra Anayasa Mahkemesine giden neden suç duyurusunda bulunmuyor?
Ve bence çok can alıcı nokta, Kılıçdaroğlu diyor ki, benden sana tavsiye, yurt dışına kaç...
Bu nasıl bir tavsiyedir? İnsana sormazlar mı, hem ülkeyi soydu diyorsun hem de kaç diyorsun.
CHP ve MHP: Her ikiside dün gece olağanüstü toplantı yaptılar. Peki yaptıkları açıklamaların daha öncekilerden farkı neydi?
Bir ülkede muhalefete bakın, iktidara bakın. Her iki tarafta kasetlerle, iddialarla birbirine saldırıyor. Halkta bunlara napıyorsunuz siz diyeceğine, birbirlerini yemelerini izliyor. Kimileri de buna destek oluyor. Bu nasıl bir ülke oldu böyle arkadaş? Hani Gezi olaylarında millet ruhu ortaya çıkmıştı?
evrensel-insan
25-02-2014, 21:11
evrensel-insan,
Beni bilip tanıdığını düşündüğüm için sorunu şimdilik es geçiyorum.
Sana bazı sorular sorayım, çünkü herkes dolu taraflara bakıyor, eksik taraflara değil.
Muhalefete dair diyorlar ki,
BDP: Şikayetçi ol, suç duyurusunda bulun ve haklı isen haklan.
Peki bunu niye kendi yapmıyor?
CHP: HSYK teklifinden sonra Anayasa Mahkemesine giden neden suç duyurusunda bulunmuyor?
Ve bence çok can alıcı nokta, Kılıçdaroğlu diyor ki, benden sana tavsiye, yurt dışına kaç...
Bu nasıl bir tavsiyedir? İnsana sormazlar mı, hem ülkeyi soydu diyorsun hem de kaç diyorsun.
CHP ve MHP: Her ikiside dün gece olağanüstü toplantı yaptılar. Peki yaptıkları açıklamaların daha öncekilerden farkı neydi?
Bir ülkede muhalefete bakın, iktidara bakın. Her iki tarafta kasetlerle, iddialarla birbirine saldırıyor. Halkta bunlara napıyorsunuz siz diyeceğine, birbirlerini yemelerini izliyor. Kimileri de buna destek oluyor. Bu nasıl bir ülke oldu böyle arkadaş? Hani Gezi olaylarında millet ruhu ortaya çıkmıştı?
Once teferruatlari gecelim ve surda anlasalim.
Sen neyi savunuyorsun?
Bu yolsuzluklari savunuyor musun?
Savunmuyorsan, diktatorun tum bu yolsuzluklari ort basetme girisimine ne diyorsun?
Savunuyorsan, neyi ve neye dayanarak savunuyorsun.
Burada konuya ister din ister etik ister insanlik ister hak yeme olarak deginebilirsin.
Cunku konu politika ve KIMIN NEYI NEDEN NASIL YAPTIGI DEGIL. Ortada olanin ne oldugu ve tartismasi.
Benim neyi savunduğum adına bir örnek vereyim sana.
http://image.cdn.haber7.com/haber/haber7/archive/250220141745260947797_3jpg_h605.jpg
İlave olarak şuna da bir göz atmanı isterim.
http://www.haber7.com/guncel/haber/1131642-abdden-ses-kaydi-ile-ilgili-ak-partiye-jet-rapor
evrensel-insan
25-02-2014, 22:22
Benim neyi savunduğum adına bir örnek vereyim sana.
http://image.cdn.haber7.com/haber/haber7/archive/250220141745260947797_3jpg_h605.jpg
İlave olarak şuna da bir göz atmanı isterim.
http://www.haber7.com/guncel/haber/1131642-abdden-ses-kaydi-ile-ilgili-ak-partiye-jet-rapor
Bak en basitinden boyle dusunen ve hakikaten gizleyecegi, ort bas edecegi bir seyi olmayan kisi soyle der "Evet, adima oldugu iddia edilen bir ses kaydi ortaya cikmistir. Burada hepimize dusen gorev bu kaydin once gercek mi yoksa bir kurgumu oldugunu anlamaktir. Bu konuda parlementoda tum partilerin de ortak katildigi bir bilirkisi kurumu kurulacak ve kaset incelenecektir" gibi bir aciklama yapar.
Hatta baska ulkelerde ortada boyle bir iddia oldugunu goren kisi ETIK OLARAK GOREVINI BIRAKIR.
Senin diktatorun ne yapiyor?
Tum yaptiklari SADECE KENDISININ SUCLU OLDUGUNU KANITLAMAKTAN OTE GITMIYOR.
Deniz Feneri henuz hafizalarda.
Acikla bakalim.
Neden tum bu HSYK, TIB VE MIT duzenlemeleri?
Gorev yeri degistirilen onca devlet yetkilisinin nedeninin ne oldugu?
Ayakkabi kutusunun nasil tahliye oldugu?
Nerde etik, iyi niyet, anlayis, izahat aciklasma?
Yoksa tum toplumun tek sozcusu diktatorun de, herkes ona biat mi edecek?
Erdoğan suçlu, suçlu biri olmasa tepkisi şöyle olurdu, bu kaset montajdır, bağımsız bir düzine ses analisti ile yapacağımız canlı yayında bunun montaj olduğunu göstereceğim, halkım bunlara prim vermesin der.
Onun yerine tam bir suçlu psikolojisi gösterip esip gürlüyor.
Bak en basitinden boyle dusunen ve hakikaten gizleyecegi, ort bas edecegi bir seyi olmayan kisi soyle der "Evet, adima oldugu iddia edilen bir ses kaydi ortaya cikmistir. Burada hepimize dusen gorev bu kaydin once gercek mi yoksa bir kurgumu oldugunu anlamaktir. Bu konuda parlementoda tum partilerin de ortak katildigi bir bilirkisi kurumu kurulacak ve kaset incelenecektir" gibi bir aciklama yapar.
Hatta baska ulkelerde ortada boyle bir iddia oldugunu goren kisi ETIK OLARAK GOREVINI BIRAKIR.
Senin diktatorun ne yapiyor?
Tum yaptiklari SADECE KENDISININ SUCLU OLDUGUNU KANITLAMAKTAN OTE GITMIYOR.
Deniz Feneri henuz hafizalarda.
Acikla bakalim.
Neden tum bu HSYK, TIB VE MIT duzenlemeleri?
Gorev yeri degistirilen onca devlet yetkilisinin nedeninin ne oldugu?
Ayakkabi kutusunun nasil tahliye oldugu?
Nerde etik, iyi niyet, anlayis, izahat aciklasma?
Yoksa tum toplumun tek sozcusu diktatorun de, herkes ona biat mi edecek?
Arkadaş,
İkidir neyi savunuyorsun diye soruyorsun. Bende bir CHP milletvekilinin twitter üzerinden yazdıklarını paylaşıyorum cevap olarak. Sonra diyorsun ki, senin diktatörün ne yapıyor...
Aş artık kendini evrensel-insan. Evren kendini aştı, sen aşamadın.
evrensel-insan
25-02-2014, 22:52
Arkadaş,
İkidir neyi savunuyorsun diye soruyorsun. Bende bir CHP milletvekilinin twitter üzerinden yazdıklarını paylaşıyorum cevap olarak. Sonra diyorsun ki, senin diktatörün ne yapıyor...
Aş artık kendini evrensel-insan. Evren kendini aştı, sen aşamadın.
Beni CHP ilgilendirmiyor, yolsuzluklar ilgilendiriyor.
Sen henuz kewndini asmanin algisinda bile degilsin ki. Cunku kullar sadece birinin kuludur, kendi kimlikleri varliklari yoktur.
O yuzden sen once kendi varliginin algisina ve bilincine erismen gerekiyor ki, kendini asma sonraki konu.
Ben ise kendi kendimi her gun sorgulayan biri olartak zaten kendim olmaya calisiyorum.
Tabi bunu egosuna teslim olmuslar algilayamaz.
O yuzden konu yolsuzluk, ne AKP, ne cemaat ne de CHP yani konu kim degil, yapilan yolsuzluklar ve neden ujstunun ortulmeye calisildigi.
Beni CHP ilgilendirmiyor, yolsuzluklar ilgilendiriyor.
Sen henuz kewndini asmanin algisinda bile degilsin ki. Cunku kullar sadece birinin kuludur, kendi kimlikleri varliklari yoktur.
O yuzden sen once kendi varliginin algisina ve bilincine erismen gerekiyor ki, kendini asma sonraki konu.
Ben ise kendi kendimi her gun sorgulayan biri olartak zaten kendim olmaya calisiyorum.
Tabi bunu egosuna teslim olmuslar algilayamaz.
O yuzden konu yolsuzluk, ne AKP, ne cemaat ne de CHP yani konu kim degil, yapilan yolsuzluklar ve neden ujstunun ortulmeye calisildigi.
Ben Allah'ın kuluyum, başkasının değil. Beni başkaları ile karıştırma.
Konu yolsuzluk ise yolda yerde gördüğün parayı alıpta bunu şu kaçırır iken düşürmüş yakalayın deme. Biraz youtubedan Metin Feyzioğlu videosu izle. Özellikle geçen gün ki Kanal D de yayınlanan programını izle.
O da senin söylediklerin gibi HSYK, internet düzenlemesine karşı ama sözleriniz farklı nedense...
Benim bu konuda başka diyeceğim yok. Bundan sonra herşeyi izleyip göreceğiz. Haksız olan kim ise sonuna kadar yargılanmalı, cezalandırılmalıdır.
Başka sözüm yok...
evrensel-insan
25-02-2014, 23:38
Ben Allah'ın kuluyum, başkasının değil. Beni başkaları ile karıştırma.
Konu yolsuzluk ise yolda yerde gördüğün parayı alıpta bunu şu kaçırır iken düşürmüş yakalayın deme. Biraz youtubedan Metin Feyzioğlu videosu izle. Özellikle geçen gün ki Kanal D de yayınlanan programını izle.
O da senin söylediklerin gibi HSYK, internet düzenlemesine karşı ama sözleriniz farklı nedense...
Benim bu konuda başka diyeceğim yok. Bundan sonra herşeyi izleyip göreceğiz. Haksız olan kim ise sonuna kadar yargılanmalı, cezalandırılmalıdır.
Başka sözüm yok...
Farketmez sonucta KULLUK KENDILIK DEGILDIR. KENDILIK INSANOGLU BIRI OLDUGUNUN BILINCIDIR.
Diyecegin olamaz zaten. Cunku diyecegin ancak senin kim kandirmacaligi uzerine tartismadir, ayni diktatorunun yaptigi gibi. Konu ise yolsuzluk. Burada tartisilan yolsuzluktur.
Yolsuzlugu yapanlarin bunu ort bas etme cabasidir. Zaten yolsuzlugu yapomasalardi, ort bas da etmezlerdi.
O yuzden YA YOLSUZLUGU ALGILAYACAKSIN, YA DA DIKTATORE BIAT EDECEKSIN.
Senin yaptigin ikincisidir. YOLSUZLUGU ALGILAMAK GIBI BIR DERDIN YOK.
Yolsuzlugu algiladigin zaman tekrar yazisiriz.
Iste o zaman belki yukarida sorulan ve es gectigin sorulara belki yanit verebilecek bir bilgin ya da dusuncen olusur.
Farketmez sonucta KULLUK KENDILIK DEGILDIR. KENDILIK INSANOGLU BIRI OLDUGUNUN BILINCIDIR.
Diyecegin olamaz zaten. Cunku diyecegin ancak senin kim kandirmacaligi uzerine tartismadir, ayni diktatorunun yaptigi gibi. Konu ise yolsuzluk. Burada tartisilan yolsuzluktur.
Yolsuzlugu yapanlarin bunu ort bas etme cabasidir. Zaten yolsuzlugu yapomasalardi, ort bas da etmezlerdi.
O yuzden YA YOLSUZLUGU ALGILAYACAKSIN, YA DA DIKTATORE BIAT EDECEKSIN.
Senin yaptigin ikincisidir. YOLSUZLUGU ALGILAMAK GIBI BIR DERDIN YOK.
Yolsuzlugu algiladigin zaman tekrar yazisiriz.
Iste o zaman belki yukarida sorulan ve es gectigin sorulara belki yanit verebilecek bir bilgin ya da dusuncen olusur.
Kimse benim diktatörüm değil ve olamaz. Kendi kurduğun oyunda kendi kendine oynamaya devam et ve lütfen iftira atma!!
Yolsuzluk ise konu bende buna cevap yazdım değil mi? Buradan yazılanlar google'da translate oluptamı sana ulaşıyor? Eğer öyle ise söyle, pek iyi değildir ama ingilizce yazmaya çalışırım...
evrensel-insan
26-02-2014, 01:43
Kimse benim diktatörüm değil ve olamaz. Kendi kurduğun oyunda kendi kendine oynamaya devam et ve lütfen iftira atma!!
Yolsuzluk ise konu bende buna cevap yazdım değil mi? Buradan yazılanlar google'da translate oluptamı sana ulaşıyor? Eğer öyle ise söyle, pek iyi değildir ama ingilizce yazmaya çalışırım...
Bak su tweet herseyi acikliyor. Ne diyorsun?
"Kriptolu telefonları bile dinlemişler"
anlamı= Bilal ile kriptolu telefondan konuştuk, onu bile dinlemişler! ! !
Bu cümle son ses kaydının GERÇEK olduğunun kendi ağzından itirafıdır.
Çünkü şimdiye kadar kriptolu ses kaydı yoktu ortalarda....
zavallı bir yandan da panikle montajjjjjjj diyor...
IFTIRA!? GOSTER ATTIGIM IFTIRAYI? GOSTEREMEZSEN.......
evrensel-insan
26-02-2014, 01:49
KRİPTOLU TELEFON NEDİR?
Kriptolu telefonlar, üzerlerindeki özel bir şifreleme yazılımı ile karşılıklı olarak uçtan uca şifreli görüşmeyi mümkün kılan özel telefonlardır. Bu telefonlar sayesinde ilave bir güvenlik seviyesi sağlanarak GSM şifreleme algoritmalarının kırılması riskine karşı içeriğin gizli tutulması hedeflenmektedir. ASELSAN, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için kriptolu telefon üretmişti.
DEVLETİN KRİPTOPLU TELEFONLARINI DİNLİYORLAR
- İşte en son TÜBİTAK olayı aynen bu durumda. TÜBİTAK’ta yeni bir yapılanmaya bakanımız gidiyor. Çok enteresan devletin kriptolu telefonlarını bile oradan dinliyorlar, bu kadar bunlar alçak.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/44835/Erdogan_dan__kriptolu_telefon__itirafi_.html
Daha nasil ispat istiyorsun, bir daha bir seye iftira demeden once iyi dusun!
Cun ku isine gelmiyor, biat ettigin diktatorune tum insani degerlerini yikarak sahip cikiyorsun!
Biraz insanlik, biatin bu kadari da cok fazla; sana yakismiyor!
Bak su tweet herseyi acikliyor. Ne diyorsun?
"Kriptolu telefonları bile dinlemişler"
anlamı= Bilal ile kriptolu telefondan konuştuk, onu bile dinlemişler! ! !
Bu cümle son ses kaydının GERÇEK olduğunun kendi ağzından itirafıdır.
Çünkü şimdiye kadar kriptolu ses kaydı yoktu ortalarda....
zavallı bir yandan da panikle montajjjjjjj diyor...
IFTIRA!? GOSTER ATTIGIM IFTIRAYI? GOSTEREMEZSEN.......
Bence senin biraz bilgiye ihtiyacın var.
http://www-2.cs.cmu.edu/~dgroup/papers/cano00voice.pdf
http://cs229.stanford.edu/proj2013/RaghunathArumugamVeerapandianGanapathiSubramian-ReconstructionOfHumanVoiceForImpersonation.pdf
Hoş ne söylenirse söylensin değişmeyeceksin çünkü sen evrensel-insan sın. Bu siteyi müslüman site olarak göreceğime inanırım ama senin değişeceğine asla inanmam, o derecesin...
evrensel-insan
26-02-2014, 01:57
Bence senin biraz bilgiye ihtiyacın var.
http://www-2.cs.cmu.edu/~dgroup/papers/cano00voice.pdf
http://cs229.stanford.edu/proj2013/RaghunathArumugamVeerapandianGanapathiSubramian-ReconstructionOfHumanVoiceForImpersonation.pdf
Hoş ne söylenirse söylensin değişmeyeceksin çünkü sen evrensel-insan sın. Bu siteyi müslüman site olarak göreceğime inanırım ama senin değişeceğine asla inanmam, o derecesin...
Asil degisemeyenler, senin gibi kullardir. 14. yuzyildan kalma inanca tutunanlardir.
Degisim, cagdaslikla sorgulama ile algi ile INSANLASMA ILE, EVRENSELLESME ILE BILISSELLIK ILE PARALELDIR.
Neyse sen once kulluktan kendini kurtarip, insanoglu mertebesine er de! ondan sonra degisimin ne oldugunu ayrica yazisiriz.
Anima Libera
26-02-2014, 10:18
İkinizde çok sıkıcısınız, boş verin gitsin.
İsteyen saf duygularıyla Başbakan'ını müslüman ahlak abidesi olarak görmeye devam eder. İsteyen 'başçalan', 'diktatör' gibi ifadelerle kendi kendine büyüttüğü hıncını almaya çalışır.
Bu sidik yarışları bi' harika dostum.
En son verdiğim linkleri hiç okudunmu evrensel-insan?
Bir de şuna bakmanı tavsiye ederim.
http://www.ensonhaber.com/metin-feyzioglundan-ses-kaydi-tepkisi-2014-02-26.html
Feyzioğlu'nun söylediklerine katılıyorum, destekliyorum.
Vefik Sami
26-02-2014, 12:45
Ortalık toz-duman!...
Müthiş bir bilgi-yorum kirliliği ile karşı karşıyayız. AKEPE yanlıları Tayyip'i koruyor. Muhalefet yanlıları Tayyip ve AKEPE aleyhine çıkan her dedikoduya 'mal bulmuş mağribi' gibi balıklama dalıyor.
Politikayı menfaat aracı yapmayan, seçim zamanı gidip oyunu kullanan sâde vatandaşın, karşı karşıya kalınan bu olup-bittide hiç bir dahli yok. Fakat ne yazık ki; fatura her zaman olduğu gibi yine bu suçsuz/günahsız insanlara kesilecek.
"At tepişir, eşek tepişir; arada katır ölür" hesâbı olan vatandaşa olacak.
AKEPE muhiplerinin şu günlerde sarıldığı en mühim argüman; "Kriptolu telefon dahi dinlenebiliyorsa vatandaşın hali nice olur ?" geyiği. Dikkatleri bir hırsızlık/talan ihtimâlinden başka taraflara çekme çabası. Ben anlayamıyorum: İddianın doğruluğu ya da yanlışlığı kesin olarak ıspatlanmadan nasıl oluyor da başbakan savunulmaya çalışılıyor. Eğer ses kaydı gerçek ise "Bir milyar doları götüren başbakan" konuşulması gerekirken, bu işin ortaya çıkarılması noktasında kullanılan yöntemin hukuksuzluğundan söz edilmesi, bir şeyleri örtme çabası değil mi ? Misâl Mehum ÖZAL'ın zehirlendiğine dâir kanıtlar meşrû olmayan yolardan elde edilse, sanıklar yakalansa " deliller hukûka aykırı yoldan elde edilmiştir." gerekçesiyle kâtiller salıverilecek mi ?
AKEPE muhiplerinin gövdelerini siper edercesine buldukları her malzemeyi Tayyip'i savunma adına kullanmaları; muhalefetin de, iktidar aleyhine elde ettiği her söylentiyi bilâkayduşart sahiplenmesi bu ülkede siyasetin ne denli kirli yapıldığının bir göstergesi değil mi ?
Muhalefet de bir tuhaf. Deniz BAYKAL aleyhine servis edilen kasteler, MHP'li altı vekilin istifasına yol açan görüntülü kayıtlar ortaya çıkınca bu partiler ve müntesipleri koro hâlinde "Bu bir komplodur" demişlerdi. İğne kendilerine batarsa "komplo". Çuvaldız başkalarına batınca "gerçek"
Benim bu son ses kaydından midem bulandı. Mantıksal olarak birşeyler garip duruyor. Bir milyar doları cukka edecek kadar kirlenmiş bir başbakan bu kadar parayı evinde neden saklasın ki ? Bir milyar doları memleketin en büyük bankasından isteseniz, gene bir günde toplayıp- çıkaramaz. Başbakan bu kadar mebleğı kısa sürede toparlayamayacağına göre neden evinde saklasın ki ?
Bu adam bu kadar salak mı ?
Şimdi ortaya koyacağım senaryo ile ilgili elimde hiç bir delil kayıt yok. Lâkin; acabâ diyorum. Bu ses kasedi AKEPE tarafından ortaya atılmış bir zoka mı ? Muhalefet de balıklama atladı. Eğer bir şekilde bu kasetin montaj veya dublaj olduğu ıspatlanırsa, artık AKEPE aleyhinde çıkacak gerçek delillere kimseler inanmayacak.
Zamanlamaya dikkat !
Seçimlerden bir ay önce bu illegâl ses kaydı servis edildi.
Bir hafta kalınca, "Kayıt sahte" bilgisi verilirse, AKPE şimdiye kadar kaşıkla dağıttığını, kepçe ile geri toplar.
Benden söylemesi.
Şüpheci Dinsiz
26-02-2014, 16:12
Sevgili Vefik Sami,
Ortalık toz-duman!...
[...]
Bu adam bu kadar salak mı ?
[...]
Zamanlamaya dikkat !
[...]
Benim de şöyle bir teorim var:
17 Aralık'tan önceki 1-1,5 yıl boyunca yasal olarak toplanan veriler var. Bunların servis edileceği gün çok önemli. Kurban hazırlıksızken, tüm teknik imkanlar henüz elinizdeyken yemi ortaya atıyorsunuz, paniğe düşen kurbandan "itiraf veya suç üstü" niteliğinde ek veriler elde ediyorsunuz.
Eee, 40 yıl saman altından su yürütebilmiş sinsi mi sinsi bir şebekeyi karşınıza almışsınız, elde ettiğiniz her şeyi bu şebekeye borçlusunuz, ama kibirden sarhoş olup ona kafa tutuyorsunuz.
Bence bununla kalmaz, ortaya çıkacak çok şey vardır, muhtemelen daha da kötü şeyler olacaktır. Biri istifaya zorluyor, diğeri istifanın "her anlamda sonu olacağını" düşünüyor.
Sevgiler
Yahu Yergin; başbakanlık makamı dediğin yere adamlar Allah emriyle oturmuyor.
Demokratik olarak insanları bir takım vaatlerle ikna eder başbakan olursun.
Ancak hatırı sayılır miktarda insan, delil, durum senin artık meşru olmadığını söylüyorsa "bırakırsın" bu kadar.
Dünya'nın modern ve gelişmiş ülkelerinde bu işler böyle yürür.
Kimse, halka daha iyi hizmet edebildiği için "halka zulmetme", "koltuğu bırakmama", "inadına kalacağım" deme hakkına sahip değil. Bu durum diktatörlük değildir elbette. Ancak demokrasi hiç değildir.
Dünya Winston Churchill gibi gerçekten "dünyaya hakim" liderleri de, bunların siyasetten nasıl ayrıldıklarını da gördü.
Senin ve Erdoğan'ın kafasındaki "sözde" demokrasiye bakarsak Churchill'in ölene kadar başbakan kalması gerekiyordu.
Başbakan sizi nasıl kandırıyor emin değilim. Ancak gözünüzü açıp olan biteni iyi görseniz kendi namusunuz için daha iyisini yaparsınız.
CHP, MHP, SP gibi sistem partilerinin iyi olduğunu, farklı olduğunu düşünmüyorum. Öyle sananlara ise gülüyorum elbette.
Zira AKP'yi yok etmeyi düşünürken yeni AKP'ler üretmenin bir mantığı yok.
Gerçekten demokrasi şart.
Zor olan, şu durumdaki bir ülkede bunun nasıl sağlanabileceği.
CHP, MHP, SP gibi sistem partilerinin iyi olduğunu, farklı olduğunu düşünmüyorum. Öyle sananlara ise gülüyorum elbette.
Zira AKP'yi yok etmeyi düşünürken yeni AKP'ler üretmenin bir mantığı yok.
Gerçekten demokrasi şart.
Zor olan, şu durumdaki bir ülkede bunun nasıl sağlanabileceği.
Farklı şeyler söylemiyoruz ki Kapitan...
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama nedense AKP li oluveriyorum. Niye? Müslümanım diye mi? Bırakın artık bu önyargıyı...
Haksızlık yapan, hırsızlık yapan, yolsuzluk yapan sonuna kadar cezalandırılmalı demiş iken hala AKP yanlısı olduğumu düşünmeniz anlamsız.
Ben sadece diyorum ki, ortada bir yanlış var ise bu yanlış düzgün bir şekilde bulunur, çözülür ve cezası ne ise çözümü ne ise gereği yapılır. Ortaya nereden geldiği belli olmayan bir kaset ile bu iş olmaz diyorum. CHP milletvekili de aynısını söylüyor, bak bende böyle düşünüyorum, bunu savunuyorum demek için yazıyı paylaşıyorum. Sonra yine AKP li oluyorum...
Zor olan dediğin için şahsi düşünceme göre Feyzioğlu bazı açıklamalar yapıyor bunlara katılıyorum ve onaylıyorum. Hiç bir şey için geç değil bence.
Bu ülkede demokrasi sağlanacak ise, bu nereden geldiği belli olmayan eller ile değil, yeri yurdu belli olan eller ile sağlanabilir.
aliyarasfal
26-02-2014, 17:05
Dostum Vefik Sami;
teoriniz elbette gözardı edilemez, ancak Desit tr dostumun şu tespitini iyi analiz ediniz; cemaat yapılanmasıyla, işlerliğiyle örgütlü ve tek başına(bireysel) hareket etmeyen ve elindeki verileri gayet iyi bilen kullanan bir yapı. Eğer bu ses kaydını onlar ortaya koymadı ise, sizce bunu gerekli gördükleri veya destekledikleri siyasi hareketlere anında iletip önlem almazlar mıydı?
Muhalefetin rahatlığını iyi anlayın, çünkü cemaat gazeteleri (sözcüleri) bu verilere ne derse pür dikkat odur aslolan. cemmaat kendi yayınlamadığı bir veriyi sizce üstlenip bu tuzağa düşer mi ve siyasi zekası olan parti ve örgütler bu ayrıntıyı atlar mı?
Yani bu günkü cemaat sözcülerinin sözlerine bakın, üstleniyor ve sahipleniyorlarsa bilinki kendilerine aittir. Yan o teorinizi doğrulamanın yolu basit. Açın okuyun cemaat yazarlarını bu gün veye izleyin kanallarını raharlıkla çözersiniz olayı.
Ülke ve millet olarak gerçekten berbat durumdayız, aşağı tükür sakal, yukarı tükür bıyık, karşıya tükür rüzgar, yutkunmak ve çaresiz bir uyanıp topyekün birliktelik olmaz ise ki buda zor görülüyor şimdilik gelecek hakkında iyimser tahminim yok. Şurda bile birbirimizi suçlamakla meşgulken, arkadaş hepsi suçlu, çözüm ne olmalıyı düşünmek heleki bu örgütsüzleştirilmiş vetepkisizleşmiş vede taraflaşmış bakışlarımızla dahada zor. İmkansız değil. Umut daima var.
Şimdilik saygımla gittim...
Bu milletin buyuk bir cogunlugunun demokraside anladigi Tayyip demokrasisidir. Gonul, demokrasinin yerlesmesini isterken, akil bu milletin bunu kaldiramiyacagini, demokrasinin bile ancak bir diktatorun zorlamasiyla oturtulabilecegini bilir.
Tayyip'in, baslarda demokrasi getirebilecek bir diktator havasini verdigi gunlerde, bu ulkenin aydin dusunurlerinin de oyunu toplamasinin, bu davranisin, bir takiyye oldugunu anlayana kadar devam etmesi tesaduf degilldir. Belki de, megalomaniye, dini sahsi ticaretine alet etmeye kapilmadan idare edebilseydi, aranilan diktator olabilirdi dusuncesindeyim. Ne yazik ki, bu buyuk firsati kacirdi, ulkenin ve kendi gelecegini tehlikeye soktu. Bunda baslangic ortaklarinin da payi oldugunu kendisi de nihayet anladi ama artik cok gec.
Her konuşmasının ardından biraz daha konuşşaydı hükümeti devirecekti dediğimiz Burhan kuzusu bir bomba daha patlatmış. Bu adam ne kadar konuşturulsa o kadar kar yani.
‘Ses kayıtları doğru olsa bile’ (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/ses-kayitlari-dogru-olsa-bile-462621/)
AKP Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, internetteki kayıtların doğru olsa bile kimsenin bunlara inanmayacağını söyledi.
Görüp de inanmamak en hafif tabirle salaktır. Tayyip'in guzusu, mealen bizim taban salaktır, görseler bile inanmazlar diyor. Tabanı salak gördüklerinden bunca rezilliği hayasızca yapabiliyorlar, bunu biz gayet iyi biliyoruz. Tabanlarının, Akp'nin rantına ucundan kenarından da olsa ortak olanlarını saymazsak bile geri kalanların hepsi olmasa bile ekserinin sahiden salak olduklarını da biliyoruz. Ama bu kez bizzat kendileri tabanlarını salaklar sürüsü olarak gördüklerini itiraf etmiş oldular. Ama ben salaklığın da bir sınırın olduğunu umuyorum.
Bir de konuşmalardan (gerçek ya da sahte) kriptolu telefonda konuşulduğu anlaşılıyor. Çünkü Tayyip, Bilaloğlana burada da olsa bu kadar açık konuşma diyor. Dün Tayyip kriptolu telefonların dinlenmesinden ilk defa söz etti. Bunu bu yolla konuşmaların gerçek olduğunu itiraf ettiğine yorsak abartmış olmayız.
Tayyip, oğlumla kriptoludan konuştum ama konuşmayı montajlayıp bambaşka bir şekle sokmuşlar diyorsa eğer oğluyla neden kriptolu telefonda konuştuğunu açıklaması lazım. Kriptolu telefon devlet sırrı olan bilgileri içeren konuşmaların dinlenmesini zorlaştırmak için üretilmiştir. Sen oğlunla ne konuşuyorsun ki de dinlenmeyeyim diye bu kadar kastırıyorsun?
Kriptolu da oğlumla konuşmadım diyorsan neden ilk defa kriptolu telefonda görüşüldüğü anlaşılan bu konuşmanın yayınlanmasının hemen ardından bugün kriptolu telefonu dinliyorlar dedin? Zamanlama çok manidar, sayın başbakan!
Tayyip eğer haklıysa Dünya'nın muhtelif yerlerinde hükümetlerden bağımsız çalışan tarafsız adli kurumlar var. Onlardan bir kaç tanesine göndersinler kayıtları. Haklıysan haklılığın çıkar ortaya. Bunu yapmaması konuşma kayıtlarının gerçek olduğundan başka bir anlama gelmez.
Bu işi Tubitak'a falan yaptırırsa da salaklar dışında kimseyi ikna edemez. Daha dün Tubitak'ın yapısını değiştireceğiz dedi. Ve evvelki gün de üzerimde baskı var, onların istediği şekilde rapor yazmaya zorlanıyorum diyen üst düzey bir Tubitak yöneticilsinin kurumla ilişiğini kestiler.
Hepsini bir kenara koyalım, zaten çocukluğunda simit sattığını anlatan bu adamın belediye başkanı, sonrasında da başbakan maaşı ile bu serveti edinmesinin mümkün olmadığını, bu servetin helal parayla yapılmayacağını göremeyenin aldığı nefese yazık.
Yandaş basında şöyle bir haber çıkmış:
ABD'den ses kaydı ile ilgili Ak Parti'ye jet rapor
Ak Parti, dün gece internet ortamında yayınlanan Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu ifade edilen ses kaydını ABD'deki dünyanın en gelişmiş stüdyolarından birine analize gönderdi.
Stüdyoda yürütülen çalışmalarda, montajlı olduğu ifade edilen ses kaydındaki seslerin tamamen kesilip yapıştırılmış ve bilgisayarda eklemeler yapılmış bir kurgu çalışması olduğu ortaya çıktı.
Neredeyse kelime kelime eklemelerle oluşturulan ses kaydı analizi yapan ekipleri bile şaşkına çevirdi.
Kayıttaki ses kırılmalarının tek tek ayrıştırıldığı ses kaydında bazı yerlerde iki kelimenin tek kelime haline getirildiği de ortaya çıktı. Stüdyonun AK Parti'ye ulaştırdığı ön raporda eksik kelimelerin bilgisayar seslendirmesi ile tamamlandığı tespit edildi.
Saniye saniye not tutulan ses kaydı ile ilgili yazılı bir rapor hazırlanırken raporun çok kısa bir süre içinde Başbakan Erdoğan'a teslim edileceği öğrenildi.
Kaynak: Haber7
Bu stüdyo hangi stüdyo?
At yalanı, öp Akp'nin tabanı.
Nasılsa sormazlar hangi stüdyoymuş.
Stüdyoyla falan zaten olmaz o iş. Bağımsız adli kurumlara göndereceksin.
Hatta garanti olsun diye birden fazlasına göndereceksin.
Çocuk, pardon koyun kandırıyor sanki.
Bu arada dışarıdan Akp'nin müziğini Dombıra isimli eserden arakladığı seçim şarkısının sesi geliyor. Hırsızlığınız ortaya çıktı, bari şarkıyı geriye çekin. Hırsızlığınızdan bile utanmıyor, şarkıyın hala seçim çalışmasında kullanıyorsunuz. Bir işiniz de hakka, hukuka uygun olsun be! Parti değil, resmen suç şebekesisiniz.
Vefik Sami
26-02-2014, 17:55
Dostum Vefik Sami;
teoriniz elbette gözardı edilemez, ancak Desit tr dostumun şu tespitini iyi analiz ediniz; cemaat yapılanmasıyla, işlerliğiyle örgütlü ve tek başına(bireysel) hareket etmeyen ve elindeki verileri gayet iyi bilen kullanan bir yapı. Eğer bu ses kaydını onlar ortaya koymadı ise, sizce bunu gerekli gördükleri veya destekledikleri siyasi hareketlere anında iletip önlem almazlar mıydı?
Efendim, GÜLEN cemaati ile AKEPE arasında bir kavaganın yaşandığını hepimiz görüyoruz. Tespitlerimde yanılmıyorsam; hangi cenah haksız çıksa, sonunda zarârı İslâm görecek. Çünki; her iki taraf da İslâmi kimliklerini ön plâna çıkarma gayretinde oldular şimdiye kadar. ABD'nin Orta Doğu ve Kuzay Afrika politikalarındaki stratejik değişimin nedenleri ufak ufak ortaya çıkıyor gibi. Usame bin Ladin çıbanı sonrası Batı, kendi eliyle islâmın güçlenmesine izin vermeyecektir. İki yumurtayı birbirine vurduğunuzda en az birinden biri zarar görür. Bu gün yapılan bu.
Ama 100 puanlık baraj sorusu da şu.
Şimdilik arka planda kalıp gelişmeleri sessizce izliyor görünen ABD hangi tarafta ?
Benim senaryo doğru çıkarsa, tespit etmek pek zor olmayacak gibi...
Ama hâlen cevap bulması gereken diğer soru; ABD, F. GÜLENİ elinde tutmaya/kulanmaya devam eder ise rövanş ne olur ? Kesin olan o ki; ortaya çıkacak her tür sonuçta kazanan sâdece ABD olacak gibi görünüyor. Demirel; aynı safta gibi görünenlerin birbiriyle mücâdeley girmelerini "İt'i it'e kırdırma taktiği" diye betimler. Ortadaki "kemik" büyük. Hâliyle kavga da büyük olacak.
İslâm vs. hepsi makyaj...
Anima Libera
26-02-2014, 20:18
Zamanlama moneydar.
Neyin nesi olduğu belli olmayan bu derin devleti tasfiye etmedikten önce gitmemeli bu hükümet. Erdoğan giderse yenisi gelir, pek değişen bir şey olmaz.
evrensel-insan
26-02-2014, 20:44
Zamanlama moneydar.
Neyin nesi olduğu belli olmayan bu derin devleti tasfiye etmedikten önce gitmemeli bu hükümet. Erdoğan giderse yenisi gelir, pek değişen bir şey olmaz.
Ya yolsuzluklardan yanasin, ya da karsisin.
Tarafini sec.
Anima Libera
26-02-2014, 20:57
Ya yolsuzluklardan yanasin, ya da karsisin.
Tarafini sec.
Yolsuzluklara karsiyim. Yapan derhal istifa etsin. Ama istifa ederken kendini yasadışı dinleyen zihniyeti de götürsün.
Ama yargı zaten doğru dürüst yürümediği için bu olmayacak. O halde tarafını seç: ya Hükümet ya Cemaat.
evrensel-insan
26-02-2014, 21:08
Yolsuzluklara karsiyim. Yapan derhal istifa etsin. Ama istifa ederken kendini yasadışı dinleyen zihniyeti de götürsün.
Ama yargı zaten doğru dürüst yürümediği için bu olmayacak. O halde tarafını seç: ya Hükümet ya Cemaat.
Baak basta sinirli akil cikmazi ile konjuyu degerflendirme, once ufkunu genislet ve farkina varki; INSANLIK DENEN, HAK VE OZGURL;UK DENEN, KIMSEYE BIAT ETMEME DENEN, KENDIN OLMA DENEN SEYLERI OGREN.
Ya da yaszilanlari otur oku. Mesela "Dusmanimin dusmani dostumdur" basligini oku.
Oku ki bu kendi aklini sinirladigin tikanikliktan kurtulasin.
NE CEMAAT NE HUKUMET; HAK VE OZGURLUKLER BIAT ETMEMEK HER TURLU YOLSUZLUGA KARSI CIKMAK.
Zaten bu aklin ikili cikmazlarindan akil kurtulamaszsa, iste boyle ikili tuzaklarda tikanir kalir ve KENDINI IKISINDEN BIRINE TESLIM EDER.
Ya da KENDI TESLIM ETTIGINE TESLIM OLMAYANI BU SINIRLI AKILLA KARSI TARAFTAN GIBI ALGILAR.
Anima Libera
26-02-2014, 21:26
Baak basta sinirli akil cikmazi ile konjuyu degerflendirme, once ufkunu genislet ve farkina varki; INSANLIK DENEN, HAK VE OZGURL;UK DENEN, KIMSEYE BIAT ETMEME DENEN, KENDIN OLMA DENEN SEYLERI OGREN.
Ya da yaszilanlari otur oku. Mesela "Dusmanimin dusmani dostumdur" basligini oku.
Oku ki bu kendi aklini sinirladigin tikanikliktan kurtulasin.
NE CEMAAT NE HUKUMET; HAK VE OZGURLUKLER BIAT ETMEMEK HER TURLU YOLSUZLUGA KARSI CIKMAK.
Zaten bu aklin ikili cikmazlarindan akil kurtulamaszsa, iste boyle ikili tuzaklarda tikanir kalir ve KENDINI IKISINDEN BIRINE TESLIM EDER.
Ya da KENDI TESLIM ETTIGINE TESLIM OLMAYANI BU SINIRLI AKILLA KARSI TARAFTAN GIBI ALGILAR.
Bir tarafı desteklemek ona biat etmek anlamına gelmez. Sen kendi gazının oyununa gelmişsin.
Elbette ikisinden birisini tercih etmek zorunda değilsin. Üsteki mesajım senin mesajına verilen ironik bir cevaptı.
Peki senin buna karşı koyduğun nedir? Ya onlardansın, ya bizdensin diyorsun. Sizden olmayanlara da 'biatçı' lafını yakıştırmak bir o kadar regresif, reaksiyoner ve tahammülsüz değil mi?
Ne onların, ne de sizin zihniyetinizden taraf olmaya gerek. Seçim yapmaya da gerek yok.
evrensel-insan
26-02-2014, 21:28
Bir tarafı desteklemek ona biat etmek anlamına gelmez. Sen kendi gazının oyununa gelmişsin.
Elbette ikisinden birisini tercih etmek zorunda değilsin. Üsteki mesajım senin mesajına verilen ironik bir cevaptı.
Peki senin buna karşı koyduğun nedir? Ya onlardansın, ya bizdensin diyorsun. Sizden olmayanlara da 'biatçı' lafını yakıştırmak bir o kadar regresif, reaksiyoner ve tahammülsüz değil mi?
Ne onların, ne de sizin zihniyetinizden taraf olmaya gerek. Seçim yapmaya da gerek yok.
Neymis benim "kendi gazimin oyununa gelmisligim?"
Ozaman KARSI CIKANLARI ELESTIRME. SADECE SENIN YAPAMADIGINI YAPTIKLARI ICIN SAYGI DUY.
Anima Libera
26-02-2014, 21:42
Neymis benim "kendi gazimin oyununa gelmisligim?"
Ozaman KARSI CIKANLARI ELESTIRME. SADECE SENIN YAPAMADIGINI YAPTIKLARI ICIN SAYGI DUY.
Neden eleştirmeyim?
Siyaset'te eleştirmek, tartışmak, destek çıkmak yok mudur?
Herkes sizin görüşünüze katılmak zorunda mı?
'Eleştirme!!!' diyen bir zihniyet nasıl demokrat olacak?
evrensel-insan
26-02-2014, 21:51
Neden eleştirmeyim?
Siyaset'te eleştirmek, tartışmak, destek çıkmak yok mudur?
Herkes sizin görüşünüze katılmak zorunda mı?
'Eleştirme!!!' diyen bir zihniyet nasıl demokrat olacak?
Iste algilayamadigin bu.
Ortada bir siyaset yok. T.C. toplumunu farkli halklarini sindirmeye susturmaya biat etmeye ve bunun icin her turlu otoriteyi kullanmaya yonelmis bir diktator ve emir erleri var.
Ustelik yalan, talan, yolsuzluk, iftira, baski teror, zulum korku salma kisaca ULKE VE TOPLUMU KENDI ARAPLASTIRMA CIKARLARI DOGRULTUSUNDA PESKES CEKME VE SOMURME VAR.
Bu bir politika degil, insanlik sucudur. Bu suca sessiz kalan bu sucu savunan bu suca karsi cikanlari elestiren herkes te bui suca ortaktir.
Sen once olan biteni POLITIK OLARAK ALGILAMAMAYA YONEL.
Bak o zaman hesey cok farkli gorunecek.
evrensel-insan
26-02-2014, 22:05
KRİPTOLU TELEFON NEDİR?
Kriptolu telefonlar, üzerlerindeki özel bir şifreleme yazılımı ile karşılıklı olarak uçtan uca şifreli görüşmeyi mümkün kılan özel telefonlardır. Bu telefonlar sayesinde ilave bir güvenlik seviyesi sağlanarak GSM şifreleme algoritmalarının kırılması riskine karşı içeriğin gizli tutulması hedeflenmektedir. ASELSAN, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için kriptolu telefon üretmişti.
DEVLETİN KRİPTOPLU TELEFONLARINI DİNLİYORLAR
- İşte en son TÜBİTAK olayı aynen bu durumda. TÜBİTAK’ta yeni bir yapılanmaya bakanımız gidiyor. Çok enteresan devletin kriptolu telefonlarını bile oradan dinliyorlar, bu kadar bunlar alçak.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/44835/Erdogan_dan__kriptolu_telefon__itirafi_.html
Daha nasil ispat istiyorsun, bir daha bir seye iftira demeden once iyi dusun!
Cun ku isine gelmiyor, biat ettigin diktatorune tum insani degerlerini yikarak sahip cikiyorsun!
Biraz insanlik, biatin bu kadari da cok fazla; sana yakismiyor!
Burada mantiken ve kasten yapilan bir carpitma var.
Bilindigi gibi, 17 aralik la baslatilan operasyonlarin ikinci ayagi 25 Aralikti ve bu operasyonda Diktatorun oglu B.Erdogan'da gozaltina alinacakti.
Bunun anlami 17 Araliktaki operasyonlardan once bu dinlemelere karar verilmis olmasi ve B.ERDOGAN'IN DA TELEFONUNUN DINLENMEYE ALINMASIYDI.
Yani DINLENEN DIKTATORUN DEGIL, B.ERDOGAN'IN TELERFONUDUR.
Bunun en guzel kaniti da DINLENEN TELEFONUN SAHIBI OLAN B.ERDOGAN'IN CIKAN SES KAYDINDA SESININ DIKTATORDEN DAHA NET VE YUKSEK olmasidir.
B.Erdogan'i arayan diktatordur ve dinleme B.Erdogan'inm telefonu uzerinden yapilmistir.
Bunu tahmin eden diktator ise kisik sesle konusmus ve hatta oglunu dinlenme olanagi uzerinden uyarmistir.
evrensel-insan
26-02-2014, 22:30
Konusmanin tam metni:
R.T.E: Sabah operasyon yaptılar, bu Ali Ağaoğlu,Reza Zarrab, bizim Erdoğan’ın oğlu, Zafer’in oğlu, Muammer’in oğlu filan, bunların şu anda evlerinde
arama yapıyorlar.
B.E: Evet.
R.T.E: Şimdi diyorum ki senin evinde ne var ne yok. Sen bunları bir çıkar tamam mı?
B.E: Bende ne olabilir baba, senin para var kasada.
R.T.E: Onu diyorum işte. Ben şimdi gönderiyorumkardeşini. O bilgiler onda var tamam mı abinle konuş, amcanla konuş, o da aynı şekilde çıkarsın, eniştenle konuş o da.
B.E: Ne yapalım bunları baba, nereye koyalım?
R.T.E: Belirli yerlere, oralara şey yapın.
B.E: Berat’ta da var.
R.T.E: Onu söylüyorum işte, şimdi bir araya gelin; amcanı da al, Ziya eniştende var mı yok mu bilmiyorumda, tamam mı, Burak Abi’ne de hemen şey yap.
17 Aralık saat 11.17
B.E: Hasan Abi, abim Berat, amcam düşünüyoruz. Berat’a fikir geldi. Bir kısmını Faruk’a diğer işle ilgili verelim diyor, öbür paraları işlediği gibi işlesin.
R.T.E: Şey yapmanızda fayda var, tamamıyla sıfırlamanızda.
B.E: Tamamıyla sıfırlayacağız inşallah.
17 Aralık saat 15.39
R.T.E: Sana verdiğim görevler tamam mı?
B.E: İşte akşam bitirmiş oluyoruz, Berat ile ilgili olan kısmını hallettik, Mehmet Gür ile ilgili olan kısmı önce halledeceğiz, geri kalanını da artık karanlık
olunca halledeceğiz.
17 Aralık saat 23.15
R.T.E: Sıfırladınız mı?
B.E: Sıfırlamadık babacım, 30 milyon Avro gibi bir miktar daha var, eritemedik henüz. Berat’ın aklına geldi, Ahmet Çalık’ın alacağı bir 25 milyon dolar kalmış, onu oraya verip üstüyle de Şehrizar’dan daire alabiliriz diyor, sen nasıl bakarsın baba?
R.T.E: Tamam yapın.
B.E: Tamamen sıfır mı kalsın baba, yoksa senin elinde biraz para kalsın mı?
R.T.E: Kalsın olmaz, Mehmet’le şey yapsaydınız, onu da oraya aktarsaydınız.
B.E: Onlara verdik tamam, 20 milyon dolar verdik.
R.T.E: Allah Allah ya aktarsaydınız, sonra şey yapardınız.
B.E: Bu kadar verebildik, zaten zor, yer kaplıyor. Bir kısmını Tunç Abi’ye verdik.
18 Aralık Saat 10.58
R.T.E: Tamamen sıfırlandı mı?
B.E: Yani sıfırlandı derken işte bende bir bu Samandıra’nın ve Maltepe’nin paraları vardı, 730 bin dolar ve 300 bin lira, onları da şey yapıcam; bizim
Faik Işık’a borcumuz vardı, 1 milyon lira ona vereceğim, üstünü de akademiye aktar diyeceğim.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/45241/iste_o_konusmalarin_tam_metni.html
evrensel-insan
26-02-2014, 23:10
Aksam saatlerfin de internete iki yeni ses kaydi videosunun dustugu soyleniyor.
Ayrica bugunku MGK toplantisi da "sizdirilmis"
Bunun uzerine diktator, Eskisehir ve Mersin mitinglerini iptal etmis.
Ne dersiniz, "yuzu mu kalmadi" yoksa bir operasyon hazirligi mi?
evrensel-insan
26-02-2014, 23:11
Bir ses kaydı daha: "Parayı kesinlikle alma ne söz verdiyse onu getirsin"
Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı daha internete sızdırıldı.
Cumhuriyet.com.tr
Yayınlanma tarihi: 26 Şubat 2014 Çarşamba
Söz konusu kayıt bir öncekini duyuran “Başçalan” adlı hesaptan duyuruldu. Youtube’a yüklenen kayıtta; iddiaya göre Başbakan ile Bilal Erdoğan arasında Sıtkı Ayan adlı işadamının 10 Milyon dolar rüşvet vermesi konusu konuşuluyor.
Kayıtta; Başbakan’ın Bilal Erdoğan’a “Parayı kesinlikle alma. Ne söz verdiyse onu getirecekse getirsin, getirmeyecekse gerek yok. Bunlar ne zannediyorlar bu işi ya” dediği iddia ediliyor. Burada iddia edilen sözlerin ne demek istediği net değil. Ancak kaydı sızdıranlar; Başbakan’ın söz konusu miktarı az bulduğunu ima ettiğini iddia ediyorlar.
..............................................
Yeni ses kaydı çıktı: Erdoğan: "Ne söz verdiyse getirecek, yakında kucağımıza düşecekler, merak etme" http://t.co/32op2L2a0X
@24haber54 minutes ago 5 retweets
Haramzadelerden yeni ses kaydı
Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen yeni bir ses kaydı yayınlandı. Kayıtta geçen ifadelere göre iş adamı Sıtkı
Read more at www.yurtgazetesi.com.tr
evrensel-insan
26-02-2014, 23:18
http://www.youtube.com/watch?v=5eTnS00MmJM
evrensel-insan
27-02-2014, 00:04
İKİNCİ BOMBA: "PARALARIN TAŞINDIĞI" İDDİASI
Haramzadeler adlı twitter hesabından yayınlanan ses kaydında ise iddiaya göre; 17 Aralık rüşvet operasyonu günü Başbakanın evindeki paralar başka yerlere transfer ediliyor.
İddiaya göre Kısıklı'daki Erdoğan'ın evinden arabalarla taşınan paraların bir kısmının transferini Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın "sağ kolu" Medet Nebi Yanık gerçekleştiriyor.
Ses kaydında öne sürülen bilgilere göre; 17 ARalık günü işadamı Faruk Kalyoncu'ya yüklü miktarda para taşıyan Medet Nebi Yanık, sonraki günde Çslık Grubu'na para transferini gerçekleştiriyor.
Öne sürülenlere göre; Kalyoncu'nun "işlerini yapan" Hakan Aslan'la telefon görüşmesinde "daha önce buluştuğumuz garajda görüşmek" üzere sözleştikleri duyuluyor.
Görüşmede Aslan'ın "Euro mu dolar mı" dediği duyuluyor. Yanık da "bilmiyorum" karşılığını veriyor.
Paranın Kalyon Holding'in Beykoz-Kavacık'taki binasına gittiği iddia ediliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=1zO8fg6V1yg&feature=youtu.be
Şüpheci Dinsiz
27-02-2014, 00:42
Buyrunuz, bu bilgi kirliliğinden bir haber:
sol.org.tr (http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/cakma-sahte-raporu-da-erdoganlarin-ses-kaydini-dogruladi-haberi-88552)
Çakma 'sahte raporu' da Erdoğanlar'ın ses kaydını doğruladı
ABD’li uzman bir şirketten alındığı öne sürülen ama bir türlü şirketin ismi verilmeyen raporu, haberleştiren yayınlara sorduk, hepsi top çevirdi. Sorgulamamızdan sonra yapılan haberse, kaydın kritik bölümlerini doğruladı.
Serdar Nazım Yüce - soL
Haber7.com sitesinde bugün yayımlanan bir haberde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'ın arasında geçtiği iddia edilen telefon konuşmasının AKP tarafından ABD'li bir şirkete inceletildiği ve kayıtların montaj olduğu bilgileri yer aldı. Habere göre söz konusu ses kaydı ABD'deki dünyanın en gelişmiş stüdyolarından birine analize gönderilmiş ve analizin ön raporu AKP'ye ulaştırılmıştı. Haberi yayınlayan Haber7 Yayın Koordinaötü Osman Ateşli, belgeleri kendisinin gördüğünü söylerken; "Kaynaklarım şirketin ismini yayımlamamı istemedi" şeklinde konuştu.
Kaynak AKP
Sitede yayımlanan haberle ilgili telefonla bilgi aldığımız Yayın Koordinatörü Osman Ateşli, söz konusu ön raporu Başbakan'ın yakınındaki bir ismin gösterdiğini aktararak; "Yani her türlü belgesi var ama güvenlik nedeniyle bir bilgi paylaşamam" dedi.
Ön raporu kendisine ulaştıran kişilerin detayları paylaşmamasını ve yakında konuyla ilgili AKP'den bir açıklama geleceğini de aktaran Osman Ateşli, "Şirketin ismini vermememiz söylendi Ak Parti'den" dedi. Ön raporun Başbakan'a da sunulduğunu söyleyen Ateşli, ses kırılmalarıyla ilgili şeylerin bir bölümünü gösterdiklerini ve bunun üzerine haberi yaptıklarını belirtti.
Star "3 maymun"u oynadı
Haber7.com'un haberi Yeni Şafak ve Star'ın internet sitelerinde de yer alırken, bilgi aldığımız Yeni Şafak yetkilisi "Alıntıladık haberi. Haberin kaynağını ararsanız daha iyi olur. Bizim bir bilgimiz yok" diyerek topu Haber7’ye attı.
Sitelerindeki habere Haber7.com'un imzası yerine kendi imzalarını atan Star yetkililerinin hepsi "Bir bilgimiz yok. O yüzden açıklama yapmayı doğru bulmuyoruz" dedi.
Gün içinde yaptığımız bu görüşmelerin ardından Haber7, yine şirketin ismini vermeksizin, “rapor”a dair daha ayrıntılı bilgilerin yer aldığı ikinci bir haber yayımladı. Bu haberde, kaydın hangi saniyelerinde nasıl oynamalar yapıldığının dökümü yer aldı. Fakat gerçekliği kuşkulu bu bilgilerde bile, kaydın 01:17’nci saniyesinden 04:22’inci saniyesine kadar hiçbir müdahale yapılmadığı bilgisi yer alıyor. O aralıkta duyulan konuşmalar ise, hırsızlığı kanıtlamaya yetiyor.
evrensel-insan
27-02-2014, 00:52
Diger bir carpitma da Konya uzerine. O saatlerde Diktator Konya'da oldugu icin Ankara'da olamaszmis.
Halbuki kasette Ankara'da oldugunu degil, Ankara da kalacagini soyluyor.
Nevandaar
27-02-2014, 01:47
Bu kadar çok kayıtlı rezillik ile Avupa'da düşürlümedik hükümet, ipe götürülmedik politikacı kalmazdı herhalde.
Ancak medya inanılmaz bir sansür uyguluyor. Çıtını çıkarmıyorlar. Chp ve Mhp'nin grup toplantılarını canlı verirken ses kaydı açılınca anında canlı yayını kestiler, sadece Halk TV vermeye devam etti.
Parti seçmenlerinin "internete erişim imkanı" üzerinden eğitim seviyeliri üzerine bir araştırma yapılmıştı. Sıra CHP > MHP > AKP > BDP şeklinde olmuştu.
Yani durum şu ki bu kayıtları genel olarak Chp'liler izliyor görüyor ve sonuç olarak zaten oy vermeyecekleri Akp'ye karşı sadece daha fazla kin ve nefretle doluyorlar. Hepsi bu.
Peki Akp seçmenininin ne kadarı bu olanlardan haberdar?
İnternete girmeseniz ve sadece televizyon izlesiniz şu anda Türkiye'de ne olduğunu düşünürdünüz?
Bir gümbürtüdür gidiyor bir kayıt ve sair birşeyler var ama bütün medya ağız birliği yapıyor ise demek ki yalan dolan var işin içinde. Hem hükümet aleyhindeki kayıtları yayınlamaya gerek duymadan olaya direkt olarak Devlet Bahçeli videosunu göstererek çürütme yoluna da gittiler.
Kısacası bu rezilliklerin yapması gereken etkini 100'de 1 gibi bir oranda etki yapacağını düşünüyorum. Bu da Akp'nin oylarının yerel seçimlerde %30 -35 aralığında olması demek bence.
Konu hakkında fena olmayan bir yazı(bence):
Şu gerçeği kabul edelim. Başbakan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen telefon konuşmaları gerçek bile çıksa...
Hükümetin tüm bakanlarının yolsuzluğa bulaştığı tek tek kanıtlansa bile...
Erdoğan’ın medyaya müdahalesi dünyayı ayağa kaldırıp “Yuh artık!” bile dedirtse...
Bir değil, bin ayakkabı kutusu bulunsa... “AKP gidicidir!” diye haykırsak sabah akşam...
Seçmeni Erdoğan’ı desteklemekten vazgeçmeyecek.
Belki Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, İzmir, Eskişehir gibi yerlerde ilerici adaylar kazanacak...
Levent Kırca ve Ümit Zileli ağabeylerimiz alacakları oylarla çok kişiyi şaşkına çevirecekler... AKP oylarında 5-6 puanlık bir düşüş yaşanacak belki...
Ama sonuçta seçmeni yine hükümetin arkasında duracak.
Nedeni basit: Çünkü bu hükümeti onlar seçtiler.
Ona 12 yıl boyunca umutlarını, duygularını, ideallerini ve inançlarını bağladılar.
Bunun tarihsel, kültürel, psikolojik nedenlerini falan tartışmak uzun sürer, burada hiç girmeyelim.
Ama şimdi “Pardon, siz haklıymışsınız. Biz salakmışız. En iyisi bundan sonra sizi destekleyelim” demeyecekler.
Çünkü insanoğlu o kadar rasyonel bir varlık değildir. Duygularının ve egosunun esiridir çoğu zaman.
Kitlelerin de egosu vardır. Hata ettiklerini, kandırıldıklarını, bir rüyada yaşadıklarını duymak istemezler.
Bunu söylediğiniz zaman inadına sarılırlar kendi inançlarına. Aynen şimdi taraftarının Erdoğan’a sarıldığı gibi.
İnsanlar ancak “Sen artık daha iyisine layıksın” dersek dinlemeye başlarlar. “Daha iyisini” gösterirsek.
Önlerine daha iyi projeler, reformlar, vizyon ve icraatlar koyarsak yani. Sevgiyle ve empatiyle yaklaşırsak.
Yoksa istediğimiz kadar yolsuzluk çıkaralım ortaya, sonuç değişmez. Nitekim, değişmiyor.
Şimdilik “hükümete giydiren” köşe yazılarlarını alkışlayıp sosyal medyada paylaşmaya devam edelim.
Mahsuru yok, sonuçta bu da bizim egomuz.
Ama bu gariban yazıyı da kesip bir köşede saklayalım. Seçim sonuçlarının şaşkınlığı geçince çıkarıp okuruz. Belki o zaman bir anlam ifade eder.
Kaynak (http://www.aydinlikgazete.com/yazarlar/tuna-kiretmici/34607-tuna-kiremitci-erdogan-kaybetmeyecek.html)
http://www.izle7.com/ulketv/izle-3801-ulke-tv-bicak-sirti-25-subat-2014.html
Bu da Hulki Cevizoğlu, Erol Mütercimler, Mehmet Metiner ve bir konuğun daha olduğu yaklaşık 2 saatlik bir program.
Programın özeti: Mehmet Metiner o kadar çok ağladı, o kadar çok masum rolü yaptı ki programı kendimi zorlayarak bitirebildim. Ergenekon ve Balyoz davalarında Akp'nin önüne sahte deliller koyan şeytan cemaat şimdi de Akp'ye komplo kuruyormuş, Akp'lilerin düştüğü tuzağa milliyetçiler falan düşmesinlermiş.
O kadar çok acındırdı ki kendilerini, bir ara "Haklı olabilirler mi acaba?" dedim kendi kendime :)
Şunu da sormak isterim;
Dinleme, inceleme falan filan ile bazı operasyonlar yapılıyor, yapıldı. 17 Aralık operasyonu olsun, tırların durdurulması olsun. Hepsinde görüntü vardı. Çünkü dinlenildi ve sonrasında operasyon yapıldı. Peki bunu da dinledikten sonra neden operasyon yapılmadı? Yapacak adam mı kaldı hepsini değiştirdi deseniz, bu olay da zaten 17 Aralık'ta geçiyor. Eğer bu kayıt gerçek ise böyle bir imkanı neden ellerinden kaçırsınlar ki?
evrensel-insan
27-02-2014, 02:16
Şunu da sormak isterim;
Dinleme, inceleme falan filan ile bazı operasyonlar yapılıyor, yapıldı. 17 Aralık operasyonu olsun, tırların durdurulması olsun. Hepsinde görüntü vardı. Çünkü dinlenildi ve sonrasında operasyon yapıldı. Peki bunu da dinledikten sonra neden operasyon yapılmadı? Yapacak adam mı kaldı hepsini değiştirdi deseniz, bu olay da zaten 17 Aralık'ta geçiyor. Eğer bu kayıt gerçek ise böyle bir imkanı neden ellerinden kaçırsınlar ki?
Hangi operasyondan bahsediyorsun, yapilamiyan 25 Aralik operasyonundan mi?
Zaten bu ses kaydi tam da operasyon zamaninda oluyor.
sertanyaril
27-02-2014, 02:28
Bence de güzel bir soru sormuşsunuz. Yalnız kim yaklaştırıyor ki polisi Bilal Erdoğan'ın yanına, onu düşündünüz mü? Ben açıkçası ses montajlamayla ilgili çok şey okudum, yabancı kaynaklar da dahil, bu işin öyle kolay bir iş olmadığını gördüm.
Şimdi burada üç ihtimal görüyorum:
1. Bu kayıt gerçek ve başbakan gerçekten yolsuzluk yapmıştır. (Bu kayıt olmasa dahi yolsuzluktan büyük bir servet edindiğinden %100 eminim. Daha AKP yeni kurulduğu dönemde 1 milyar dolar topladıklarını söylemişti Koç'un sahibi. Muhtemelen Deniz Feneri'nden falan edindikleri servetti.)
2. Bu kayıt gerçek değidir. Birileri montajlamıştır.
3. Bu kaydı montajlama yapıp Akp piyasaya sürmüştür. Kayıt sahte çıkarsa mağdur edebiyatı yapabilmek amaçlı.
Eğer bu kaydı cemaat piyasaya sürdüyse %100 gerçektir. Zira cemaat sahte bir kayıt sunarak AKP nin eline koz vermek gibi acemice bir iş yapmaz.
4. Cemaat gerçekte AKP ile savaş halinde değildir. Bütün dönen olaylar AKP ile Cemaat'in arasında planlanmış akıllıca bir oyundur. AKP nin elini güçlendirmek içindir. (Pek olası görünmüyor ama bu din pazarlamacılarından her şey beklenir.)
Anima Libera
27-02-2014, 02:56
Kayıt gerçek olmasa Bilal neden 'galiba beni takip ediyorlar' desin ki?
Şunu da sormak isterim;
"İnanılır gibi değil ama Kadir İnanır.
Bu son ses kaydı hakikat mi hakikat.
Yedi iklimi cihânın duruyor karşında,
Amerika'yla beraber bakıyorsun: AB!
Çehreler başka, lisanlar, deriler rengârenk:
Sâde bir hâdise var ortada: Zulümler denk.
Kimi Hindû, kimi yamyam, kimi bilmem ne belâ...
Hani, tâuna da züldür bu rezil istilâ!"
Evet, Yergin, sana kutlamamıza az bir süre kalan Çanakkale Zaferimizin 99. Yıldönümü nedeniyle Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitleri'ne" şiirinden bir bölümüyle seslenmek istedim. Çünkü paralel yapının 17 Aralık 2013'ten sonra medyalarında çokça zikrettikleri üzere, salağa yatanlara ancak bu şekilde hitap edilebilir. Yine Kuran'a göre, belki bu sayede imana gelirler de hakikat yolunu bulabilirler.
Ne ilginçtir ki iktidar kanadı ve medyası bir koro halinde bu son ses kaydı için "IF" ile başlayan cümleler kurarak toplumu salak yerine koymayı ve 9/11'deki olayların analizlerinde gibi incelenmesinden kaçınmaktadır (Not: Eski Başbakanlarımızdan Ecevit İngiliz Edebiyatçı Rudyard Kipling'in "IF" şiirini, son mısrasından hareketle, "Adam Olmak" olarak Türkçe'ye çevirmiştir).
Ne oluyor kardeşim! Ben bu son ses kaydını ilk dinlediğimde Bilal'in sesini hemen tanımış ve bu ses kaydının montaj ya da fake olduğunu aklımın ucundan dahi geçirmemiştim. Benim bu ses kaydında çözemediğim tek olay, Bilal'in babasının sesi idi ve bu ses boğuk bir şekilde sanki çok uzaklardan geliyormuş gibi idi. Ama ertesi gün Abdüllatif Şener (ki kendisi AKP'nin kurucularından ve Başbakanın sağ kolu idi)'in açıklamasını okuyunca "tamam!" dedim ve ondan sonra bu ses kaydının tamamen orijinal olduğuna hükmettim.
Bu ses kaydının şantaj, montaj ya da fake olduğuna mı inanıyorsunuz, 9/11'deki gibi hemen bir ses analizine tabi tutarsınız, olur biter.
Örneğin, 9/11 ile ilgili şu resme bir bakalım.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRjFEUiIB6yIKoIhgBVs7Jrivr_-ZyT67SVHtwypwcTivsVYhnNFw
Bu resim CNN tarafından yayımlanan bir videodan alınmadır. Ancak bu video "911conspiracy.tv (http://www.911conspiracy.tv/2nd_hit.html)" sitesinde 21. video olarak değerlendirmeye alınmış ve fake olduğu kanıtlanmıştır. Çünkü bu uçak gökyüzünde soldan sağa doğru ilerlerken resmin sağındaki 2 büyük gökdelenin arasından geçerken "Hop hop, değiş Tonton"daki gibi birden kararmış (daha doğrusu, karartılmış) ve arkasında kalması gereken 2. gökdelenin önünden geçmesi gerekirken arkasından geçmiştir.
Bu videoyu çeken görgü tanığı Park Foreman (ki adı resim üzerinde yazılıdır. 37 yaşında güvenlik görevlisi) şunları söyler:
"Başının üzerinden geçen bir uçak sesi duydum ve sonra pencereden dışarıya baktım. İlk kuledeki (WTC 1) ateşi ve diğer uçağın güneyden yaklaştığını gördüm. Kameramı hemen yerleştirdim ve binanın içine düz bir şekilde giderken onu takip ettim. O diğeri gibi sağa doğru gider gibi gözüküyordu!"
Evet, Park Formeman'ın ifadesi bu ama videosu fake'tir.
upuat,
Bak, kimsenin salağa yattığı yok. İnsanları salağa yattı diyerek böbürlü böbürlü konuşmayı pek seversin biliyorum ama sen gel bunu zikretme. Zikretme ki seni gören "adam" sansın...
Yahu nasıl vicdansız bir kişiliktir bu. Kendinden olmayanı sonuna kadar rencide edecek, aşşağılayacak, ondan sonra da ben demokrasiden yanayım diyecek.
Ah nefsim ah, her seferinde bırak Yergin yazma burada, eski kadro gitti, yenileri de seni "salak" olarak görüyor, bırak yazma diyorum ama bir türlü söz geçiremedim.
upuat birazdan demirin indirilmesi konusuna da girer, oradan Peygamberimize, oradan Tevrat'a, oradan İncil'e, oradan Afganistan'a, oradan Taliban'a, oradan Suriye'ye, oradan da Mısır'a vs. vs.
evrensel-insan
27-02-2014, 15:37
Burada mantiken ve kasten yapilan bir carpitma var.
Bilindigi gibi, 17 aralik la baslatilan operasyonlarin ikinci ayagi 25 Aralikti ve bu operasyonda Diktatorun oglu B.Erdogan'da gozaltina alinacakti.
Bunun anlami 17 Araliktaki operasyonlardan once bu dinlemelere karar verilmis olmasi ve B.ERDOGAN'IN DA TELEFONUNUN DINLENMEYE ALINMASIYDI.
Yani DINLENEN DIKTATORUN DEGIL, B.ERDOGAN'IN TELERFONUDUR.
Bunun en guzel kaniti da DINLENEN TELEFONUN SAHIBI OLAN B.ERDOGAN'IN CIKAN SES KAYDINDA SESININ DIKTATORDEN DAHA NET VE YUKSEK olmasidir.
B.Erdogan'i arayan diktatordur ve dinleme B.Erdogan'inm telefonu uzerinden yapilmistir.
Bunu tahmin eden diktator ise kisik sesle konusmus ve hatta oglunu dinlenme olanagi uzerinden uyarmistir.
27 Şubat 2014 14:25
'Kayıtlar gerçek, cihaz Bilal'in telefonunda'
Hükümet yanlısı gazetelerin 'yalan ve çarpıtılmış' olarak verdiği ses kayıtları analizini bu kez ABD'li 'gerçek' bir dijital güvenlik uzmanı Joshua Marpet inceledi: "Hepsi gerçek!"
Başbakan Erdoğan'la oğlu Bilal arasında geçen telefon konuşmasını analiz eden 'siber analist' Joshua Marpet, "17 Aralık sabahı başlayan ve 26 saatlik bir zaman diliminde yapılmış beş farklı konuşmayı bir araya toplamışlar" dedi.
Dinleme cihazı Bilal'in telefonunda
McClatchy Medya Şirketi'nin isteği üzerine ses kayıtlarının analizini yapan veri güvenliği adli danışmanlık şirketi Guarded Risk'in sahibi Marpet, seslerin tamamen uyumlu olduğunu belirtti. Telefonda Başbakanın sesinin daha 'mekanik' bir şekilde duyulduğunu, bunun da kriptolu telefon kullanmasından kaynaklandığını söyleyen Marpet, "Dinleme cihazı büyük ihtimalle Bilal Erdoğan'ın telefonuna yerleştirilmiş. Bu nedenle Bilal'in sesi daha net geliyor" dedi.
Rapor hazırlıyor
Twitter'dan da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Marpet, çok sayıda soru gelmesi üzerine yarım saatlik sanal bir konferans düzenledi. Canlı olarak bir kez daha ses kayıtlarının analizini yapan dijital güvenlik uzmanı bütün verileri kısa bir süre içinde bir rapor halinde yayınlayacağını belirtti.
Kaynak: Diken
http://www.gercekgundem.com/guncel/27963/kayitlar-gercek-cihaz-bilalin-telefonunda
evrensel-insan
27-02-2014, 15:41
Bugun Star ve Turkiye gazetelerinde cikan, montaj ile ilgili haberler ve kaynak, kaynagin kendi tarafindan yalanlandi.
'Amerikalı şirket montaj raporunu yalanladı: Bu sahtekarlıktan utanın!'
Tarih27.02.2014 11:27
Başbakan Erdoğan ile oğluna ait olduğu iddia edilen ses kaydının Amerikalı bir medya şirketin raporuna dayandırılarak montaj olduğu yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğu öne sürüldü
T24
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydının Amerikalı bir medya şirketin raporuna dayandırılarak montaj olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı öne sürüldü.
Zaman'da "Amerikalı şirket montaj raporunu yalanladı" başlığıyla yayımlanan haber şöyle:
Amerikalı firma yaptığı açıklamada, montaj haberini yalanladı. Bir diğer şirket ise, kendilerinin daha çok müzik kayıtları ile ilgilendiklerini ve adli ses uzmanı olmadıklarını ifade etti.
Kaynak olarak gösterilen John Marshall Media (JMM) şirketinin Kurucusu ve CEO'su John Marshall Cheary, Türkçe bir kayıt için herhangi bir görüş belirtmediklerini ifade ederek “Bu bariz sahtekarlığı yayınlayanlar kendinizden utanın.”dedi.
Haberin duyulmasından kısa bir süre sonra Facebook üzerinden açıklamada bulunan CEO Cheary, sözkonusu dökümanın 'J Ou Production' tarafından imzalandığı, kağıdın üzerine ise John Marshall Media kartviztinin zımbalandığına dikkat çekti. Cheary bununda şirketin resmi antetli kağıdı olmadığını belirtti. Bu durumun bariz bir hile teşebbüsü olduğunu kaydeden Cheary “Bu kayıt JMM tarafından analiz edilmemiştir ve JMM adli ses uzmanı değildir. Kendisini bizim şirketin çalışanı gibi gösteren bu şahıs için dava açmayı düşünmekteyiz ve bu konuda şirket politikalarımızı gözden geçirmekteyiz.”şeklinde açıklamada bulundu.
Haberde adı geçen bir diğer şirket Kaleidoscope Sound ise, incelenmesi istenen ses kaydının, sadece aralıksız devam eden bir konuşma olup olmadığını analiz ettiklerini belirtti.
Şirket adına Facebook üzerinden açıklamada bulunan Randy Crafton, ses kaydının parçalı olduğuna karar verdiklerini bunun ötesinde herhangi tespitte bulunmak için kesinlikle en az yerli (Türkçe) konuşmacının hazır bulunması gerektiğini ifade etti. Zaten YouTube'daki ses kaydı beş ayrı konuşmadan oluşuyordu, şirket sadece bunu doğrulamış oldu.
Anlamadıkları konuşmaların içeriği ilgili herhangi bir görüş belirtmediklerine dikkat çeken Crafton, sözkonusu mektubun herhangi bir kimsenin masumiyeti ya da suçluluk göstergesi olarak yorumlanmaması gerektiğini ifade etti. Crafton, bu açıklamaların sadece basit bir soruya verilmiş cevap olduğunu söyledi.
http://t24.com.tr/haber/amerikali-sirket-montaj-raporunu-yalanladi-bu-sahtekarliktan-utanin/252124
upuat,
Bak, kimsenin salağa yattığı yok. İnsanları salağa yattı diyerek böbürlü böbürlü konuşmayı pek seversin biliyorum ama sen gel bunu zikretme. Zikretme ki seni gören "adam" sansın...
Yahu nasıl vicdansız bir kişiliktir bu. Kendinden olmayanı sonuna kadar rencide edecek, aşşağılayacak, ondan sonra da ben demokrasiden yanayım diyecek.
Ah nefsim ah, her seferinde bırak Yergin yazma burada, eski kadro gitti, yenileri de seni "salak" olarak görüyor, bırak yazma diyorum ama bir türlü söz geçiremedim.
upuat birazdan demirin indirilmesi konusuna da girer, oradan Peygamberimize, oradan Tevrat'a, oradan İncil'e, oradan Afganistan'a, oradan Taliban'a, oradan Suriye'ye, oradan da Mısır'a vs. vs.
O tabir senin için kullanılmış değildir. Bu tabir çok rencide edici olduğunu bildiğim için bakın mesajımda o tabirin kimden geldiğini (kırmızı renkle vurguladığım yere bakınız lütfen) söylemişim:
Çünkü paralel yapının 17 Aralık 2013'ten sonra medyalarında çokça zikrettikleri üzere, salağa yatanlara ancak bu şekilde hitap edilebilir. Yine Kuran'a göre, belki bu sayede imana gelirler de hakikat yolunu bulabilirler.
Ne ilginçtir ki iktidar kanadı ve medyası bir koro halinde bu son ses kaydı için "IF" ile başlayan cümleler kurarak toplumu salak yerine koymayı ve 9/11'deki olayların analizlerinde gibi incelenmesinden kaçınmaktadır (Not: Eski Başbakanlarımızdan Ecevit İngiliz Edebiyatçı Rudyard Kipling'in "IF" şiirini, son mısrasından hareketle, "Adam Olmak" olarak Türkçe'ye çevirmiştir).
Bu alıntıda görüldüğü üzere "salağa yatmak" tabiri benden değil, paralel yapının medyasından gelmektedir. Ben sadece bu tabirle aynı hataya düşenlere seslenmek, dolayısıyla uyandırmak istedim. Yoksa, bu forumda kimseyle bir alıp veremediğim kişi yoktur.
Buna göre eğer bu tabir seni rencide ettiyse, sen üzerine alınmışın demektir ama gör be hocam, bu da gol değilse (son ses kaydı) ben ne yapayım artık.
Şimdi, 9/11'den size güzel bir örnek vermekle son ses kaydını nasıl değerlendirmemiz gerektiğini belirtmek istedim. Yani salağa yatanların bu son ses kaydını öyle hemen reddetmesinin o kadar kolay bir şey olmadığını göstermek istedim. Örneğin, 9/11'de o gün televizyonlarda CNN'in bu video görüntüsünü izleyen Amerikan halkı "ne sihirdir, ne keramet; el çabukluğudur marifet" yöntemiyle derhal uyutulurken, çok sonra yapılan görüntü-ses analizi sonunda bu videonun fake olduğu anlaşıldı.
Oysa aynı taktik bu son ses kaydında da iktidar ve medyası tarafından kullanılmış ve kitleler yine uyutulmuştu. Bütün mesele olayın olduğu anda bu gibi örneklerle uyanık kalmak ve yalanları duymaya başladığınız anda da .iktir çekebilmektir.
İşte sen ve senin gibilerin,
Upuaut birazdan demirin indirilmesi konusuna da girer, oradan Peygamberimize, oradan Tevrat'a, oradan İncil'e, oradan Afganistan'a, oradan Taliban'a, oradan Suriye'ye, oradan da Mısır'a vs. vs.
dalgasına karşılık 9/11'deki o örneği bunun için verdim!
Herhalde mesele anlaşılmıştır ve burada senin gibi iktidarın zulümlerini onaylamamız gerekmiyor!!!
O tabir senin için kullanılmış değildir. Bu tabir çok rencide edici olduğunu bildiğim için bakın mesajımda o tabirin kimden geldiğini (kırmızı renkle vurguladığım yere bakınız lütfen) söylemişim:
Bu alıntıda görüldüğü üzere "salağa yatmak" tabiri benden değil, paralel yapının medyasından gelmektedir. Ben sadece bu tabirle aynı hataya düşenlere seslenmek, dolayısıyla uyandırmak istedim. Yoksa, bu forumda kimseyle bir alıp veremediğim kişi yoktur.
Buna göre eğer bu tabir seni rencide ettiyse, sen üzerine alınmışın demektir ama gör be hocam, bu da gol değilse (son ses kaydı) ben ne yapayım artık.
Şimdi, 9/11'den size güzel bir örnek vermekle son ses kaydını nasıl değerlendirmemiz gerektiğini belirtmek istedim. Yani salağa yatanların bu son ses kaydını öyle hemen reddetmesinin o kadar kolay bir şey olmadığını göstermek istedim. Örneğin, 9/11'de o gün televizyonlarda CNN'in bu video görüntüsünü izleyen Amerikan halkı "ne sihirdir, ne keramet; el çabukluğudur marifet" yöntemiyle derhal uyutulurken, çok sonra yapılan görüntü-ses analizi sonunda bu videonun fake olduğu anlaşıldı.
Oysa aynı taktik bu son ses kaydında da iktidar ve medyası tarafından kullanılmış ve kitleler yine uyutulmuştu. Bütün mesele olayın olduğu anda bu gibi örneklerle uyanık kalmak ve yalanları duymaya başladığınız anda da .iktir çekebilmektir.
İşte sen ve senin gibilerin,
dalgasına karşılık 9/11'deki o örneği bunun için verdim!
Herhalde mesele anlaşılmıştır ve burada senin gibi iktidarın zulümlerini onaylamamız gerekmiyor!!!
Bende o zaman, hata olarak gördüğüm halde birilerinin yanlış yaparak ateistlere karşı hitap şekli ile mi sana hitap edeyim?
Ön yargılar kırılmadığı sürece, hiç kimse hiç bir platform da bir arpa boyu yol alamaz. Ne zaman sen ve senin gibiler bunu anlar, o zaman işte Türkiye'de demokrasi olabilir. Aksi takdirde hiç bir zaman olamaz.
Ben hiç bir zaman iktidarın veya muhalefetin zulmünü onaylamadım, zulüm gördüğünü iddia edenlerin sokaklarda taş, sopa ile etrafı kırma eşkiyalığını da onaylamadım.
Ama sana kızmıyorum, çünkü sende insansın. İnsan, maksadı uğruna neler yapmamış ki bu zamana kadar, şimdi de yapar.
evrensel-insan
27-02-2014, 18:14
Ve sansür başladı: 'En bomba' ses kaydına artık ulaşılamıyor
Büyük tepki çeken 'internette sansür' yasasının ilk kurbanı Türkiye'yi sarsan, Erdoğan ile oğlu Bilal arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı oldu. 'Haramzadeler' ve 'Başçalan' isimli hesaplardan yayınlanan ses kayıtları arasında sadece 'Paraları sıfırla' denildiği iddia edilen ve 'en bomba ses kaydı' olarak nitelendirilen telefon görüşmesine ait sayfa resmen sansürlendi.
Cumhuriyet.com.tr
Yayınlanma tarihi: 27 Şubat 2014 Perşembe
AKP'nin internette sansür yasası uygulanmaya başladı. 17 Aralık sonrasında internete sızdırılmaya başlanan ses kayıtları Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmeye devam ederken, 'Başçalan' isimli YouTube hesabından yayınlanan ve Erdoğan'ın oğlu Bilal'e 'Paraları sıfırla' talimatı verdiği öne sürülen ses kaydına erişim engellendi.
UYARI SAYFASI GELİYOR!
Erişim engellemesi şimdilik bir servis sağlayacı ile sınırlı. YouTube'a yüklenen videoya erişmek isyenler, linke tıkladığında "http://85.29.61.130/uyari.html" sayfasına yönlendiriliyor. 'URL tabanlı sansür'ün ilk uygulaması olduğu belirtilen bu durum, sosyal medya ve Ekşi Sözlük'te internet kullanıcıları tarafından da dile getirildi. Ses kaydını dinlemek isteyenler boş, beyaz bir sayfa ile karşılaşırken bazı kullanıcılar da 'Sayfa görüntülenemiyor' uyarısı aldıklarını belirtiyorlar
evrensel-insan
27-02-2014, 18:22
Erdoğan'ın kızı ve damadının evrakları imha telaşı
Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Erdoğan-Bilal Erdoğan ses kaydının ardından bugün de 'evrak imha etme' görüşmesi olduğu öne sürülen yeni bir ses kaydı yayınlandı.
Cumhuriyet.com.tr
Yayınlanma tarihi: 27 Şubat 2014 Perşembe
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal arasındaki ses kaydının ardından Haramzadeler grubu yeni bir ses kaydını sızdırdı. Söz konusu ses kaydında, evrakların imhası için bir 'öğütücü makinesi' alındığı öne sürülüyor.
Twitter'daki Haramzadeler, yeni bir ses kaydı yayınladı. Bu kayıtta, Başbakan'ın kızı Esra Albayrak ve damadı Berat Albayrak'ın sabah erken saatlerde şoförü Medet Nabi Yanık ile telefon konuşmaları yer alıyor.
Berat Albayrak, evrakları yok etmek için öğütücü almaya yolladığı Medet Nabi Yanık'a Çin malı almaması konusunda sinirli bir şekilde uyarıda bulunuyor. Damat, "Ben şimdi öğütücü aldığımız yerdeyim" diyen Nabi Yanık'a kızıyor.
Çin malı için kazık yediğini belirten Berat Albayrak, "Orada dolanma ora 5 para etmez. Ben ona niye para vereyim bir daha. Adam gibi büyük bir şey al" diyor. Berat Albayrak, "Yabancı marka büyük bir şey al. Büyük bir şey al yani" diyor.
Ses kaydının devamında Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak'a ait olduğu iddia edilen ses de şoför Yanık'a "Şeyi getirecektin ya... Bir daha taşımayalım ben aşağıda çalıştığım için" ifadelerini kullanıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=bEn0LFtYasE
evrensel-insan
27-02-2014, 20:45
B.Erdogan ada aliyor, su an internete dusen ses kaydi.
https://www.youtube.com/watch?v=lLjKYCWxNrI
Burhan Kuzu’dan ‘kriptolu telefon’ itirafı (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/burhan-kuzudan-kriptolu-telefon-itirafi-463590/)
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2014/02/burhan-kuzu-tweet.jpg
Başbakan Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları hakkında önce montaj yorumunu yapmış ardından ise kriptolu telefonunun dahi dinlendiği itirafında bulunmuştu.
AKP Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından yine çok konuşulacak tweetler attı. Kuzu, “Başbakana ait kriptolu telefonun şifresini çözen çete, Boğaz’da bir yalıdan Avrupa ve ABD’ne servis yapmış. Kriptolu telefonları şifreleyen TÜBITAK elemanlarından beş kişi bu olaylar üzerine aniden izne ayrılmış!!!!” yazdı.
Kuzu’nun bu yazdığı mesaj sosyal medyada binlerce kişi tarafından, “ses kayıtlarının gerçek olduğu” kanaatinin beyanı gibi kabul edilerek paylaşıldı.
Şu kuzucuğun biraz üzerine gitseler bu zekayla kaş yapma telaşı içerisinde herşeyi yumurtlar gibime geliyor. :)
Vefik Sami
28-02-2014, 12:39
Şu kuzucuğun biraz üzerine gitseler bu zekayla kaş yapma telaşı içerisinde herşeyi yumurtlar gibime geliyor. :)
Bahsettiğiniz şahıs, anayasa hukûku profesörü.
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Başkanlığı yapmış. AKEPE kurucu üyelerinden. Alıntı yaptığınız sözlerinde muhakkak hikmetler - Hikmet Çetin n'olamaz; O, CEHAPE li - vardır. İdrâk içün; zihinsel çözümleme ve analtik düşünce şarttır. Kâlplerinde hastalık olanlar bu zât-ı muhteremim derûni anlamlar taşıyan beyânâtını aslâ ve kat'â anlayamazlar.
Aynı muhterem; "Bu ses kaydı gerçek olsa dahi insanımız gene inanmaz." dememiş miydi ?
Ha; "sen anladın mı ?" diye sual tevcih olunur ise, ben de anlayamadım.
Lâkin, müselmanın temel düstûru "işittik ve itaat ettik" olduğundan, bir 'Kâlp hastalığı" emâresi göstermeme adına sükût edilmekte ve 1 miyar dolar iddiasının gerçekliği/kaynağı sorgulanmak yerine "delillerin hukûka aykırılığı" ile gündem saptırılmaktadır.
Bunlar Tayyip'e "Peygamber" demediler mi ?
Sn. başbakanın evinden bir tır dolusu 24 âyar külçe altın çıksa gökten indiğini kabul ederler.
Allah arş-ı âlâsından peygamberine vahiy indiridirken, değersiz metal/kâğıt parçalarını mı esirgeyecek ?
Bahsettiğiniz şahıs, anayasa hukûku profesörü.
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Başkanlığı yapmış. AKEPE kurucu üyelerinden. Alıntı yaptığınız sözlerinde muhakkak hikmetler - Hikmet Çetin n'olamaz; O, CEHAPE li - vardır. İdrâk içün; zihinsel çözümleme ve analtik düşünce şarttır. Kâlplerinde hastalık olanlar bu zât-ı muhteremim derûni anlamlar taşıyan beyânâtını aslâ ve kat'â anlayamazlar.
Aynı muhterem; "Bu ses kaydı gerçek olsa dahi insanımız gene inanmaz." dememiş miydi ?
Ha; "sen anladın mı ?" diye sual tevcih olunur ise, ben de anlayamadım.
Lâkin, müselmanın temel düstûru "işittik ve itaat ettik" olduğundan, bir 'Kâlp hastalığı" emâresi göstermeme adına sükût edilmekte ve 1 miyar dolar iddiasının gerçekliği/kaynağı sorgulanmak yerine "delillerin hukûka aykırılığı" ile gündem saptırılmaktadır.
Bunlar Tayyip'e "Peygamber" demediler mi ?
Sn. başbakanın evinden bir tır dolusu 24 âyar külçe altın çıksa gökten indiğini kabul ederler.
Allah arş-ı âlâsından peygamberine vahiy indiridirken, değersiz metal/kâğıt parçalarını mı esirgeyecek ?
Herkes bu kaset olayından sonra laf etme "yetki"sini kendisinde görür iken, inanmadığınız bir Allah'ın kulu suç duyurusunda bulunmuyor nedense.
Ne CHP,
ne MHP,
ne BDP,
ne başkası...
Meclis TV kesiliyor, suç duyurusunda bulunuluyor,
Milletvekilleri tartışıyor, suç duyurusunda bulunuluyor,
HSKP onaylanıyor, Anayasa Mahkemesine gidiliyor,
Ama bangır bangır bağırılan bir olayın üstüne kimse suç duyurusunda bulunmuyor. Niye yahu? Kılıçdaroğlu 3-4 yerde incelettik kasetlere gerçek diyor, ama bunları açıklamıyor. Niye?
Ortada dönen tezgahta, iki tarafta kendince planlar yapıyor. Siz de kendinize bu planda "İslamiyet'e laf sokma olarak pay biçtiniz ya, daha bunun ötesine söylenecek tek kelime laf yoktur...
Vefik Sami
28-02-2014, 15:10
Herkes bu kaset olayından sonra laf etme "yetki"sini kendisinde görür iken, inanmadığınız bir Allah'ın kulu suç duyurusunda bulunmuyor nedense.
Ne CHP,
ne MHP,
ne BDP,
ne başkası...
Meclis TV kesiliyor, suç duyurusunda bulunuluyor,
Milletvekilleri tartışıyor, suç duyurusunda bulunuluyor,
HSKP onaylanıyor, Anayasa Mahkemesine gidiliyor,
Ama bangır bangır bağırılan bir olayın üstüne kimse suç duyurusunda bulunmuyor. Niye yahu? Kılıçdaroğlu 3-4 yerde incelettik kasetlere gerçek diyor, ama bunları açıklamıyor. Niye?
Ortada dönen tezgahta, iki tarafta kendince planlar yapıyor. Siz de kendinize bu planda "İslamiyet'e laf sokma olarak pay biçtiniz ya, daha bunun ötesine söylenecek tek kelime laf yoktur...
Bakınız; benim mesajımda bahse konu ses kayıtların ne gerçekliğine, ne de sahteliğine dâir bir vurgu var. Youtube'dan izlemek istedim ama; bir camii'nin görüntüsü eşliğinde "Kur'an tilâveti" dinlemek durumunda kaldım. Sebeb-i hikmeti nedir bilemem. Teknik olarak inceleme/anlama imkânım olmadığı için ses kaydı ile alâkalı lehte ya da alyehte yazamam. Ama son bir-kaç gündür gündem oluşturan bu son derece önemli mevzû için "özel yetki" gerektiği kanâatinde değilim. T.C. vatandaşı olmak kâfi.
Kimsenin neden suç duyurusunda bulunmadığını bilemem. Fakat artık ayyûka çıkmış bir iddia için savcıların kendiliğinden harekete geçmesi gerekmiyor mu ? Bunların bir diğer adı da 'Müddei-yi Umûmi"(*) yanlış bilmiyorsam. Bir zamanlar "gözünün üstünda kaşın var" deyip AKEPE'yi kapatma davası noktasında birbirileriyle âdetâ yarışan Yargıtay baş savcılarını hatırlıyorum da; şimdikinin "körler-sağırlar"ı oynamasına akıl sır ermiyor.
Dediğim gibi.
Muhakak vardır bir hikmeti.
(*) Müddei-yi Umûmi= Milletin umum haklarını korumak üzere muhakemede hazır bulunan vazifeli, hukuk tahsilini bitirmiş hükümet memuru. Adliye bakanlığına bağlı, icra kuvvetini birlik halinde temsil eylemek üzere teşekkül eden, adlî idare makamında bulunan şahıs. Savcı.
aliyarasfal
28-02-2014, 18:28
Bu tapeler bildiğim kadarı ile zaten başlamış olan operasyonun devamı niteliğinde ve onun kapsamında. Suç duyurusuna değil, hukuğun serbest bırakılmasına, kolluk kuvvetlerinin hareket etmesine izin verilmiyor.
Zaten mahkemelik ve asıl olayın zaten başbakan dahil geniş bir kesimi içine alan hazırlanmış savcılık dosyasının sümen altı edilme çabası var ortada. Suç duyurusu ve süreç çoktan başladı sorun mekanizmanın işlememesinde.Yani savcılık o suç duyurusunu davayı açarak başlattı anlayacağınız.
Şimdilik saygımla gittim...
evrensel-insan
28-02-2014, 21:54
Ses kaydı montaj' diyen şirketten açıklama
Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen "paraları sıfırlama" kaydının montaj olduğu şeklinde rapor veren Kaleidoscope Sound şirketi yeni bir açıklama yaptı.
Açıklamada, çıkan haberlerin aksine, kendilerinin profesyonel bir ses laboratuvarı olmadığı belirtildi ve "Bu işi bize veren müşteri geri gelirse 50 dolarını geri alabilir." denildi.
PARALARINI GERİ ALABİLİRLER
Şirketin facebook hesabından Randy Crafton imzasıyla yapılan açıklamada, "Bu; genç, işine bağlı ve çalışkan bir personelin yaptığı masum bir hatadır." ifadelerine yer verildi. Personelin, Türkçe konuşabiliyor olsa gerçekte ne hakkında rapor vereceğini hemen anlayacağı vurgulandı. Crafton, sadece bu ses kaydından bir montaj olup olmadığının sorulduğunu ve kendilerinin de 'evet' cevabını verdiğini, fakat 5 farklı konuşmanın ardı ardına bir araya getirildiğini daha sonra öğrendiklerini ifade etti. Crafton, "Bu da bizim vardığımız sonuçla uyumlu." dedi.
Kaleidoscope Sound adına yapılan açıklamada, "Bazı eklemelerin var olduğu gözlemimizi, bu kayıtların 'gerçek' olup olmadığı ya da içeriğini değiştirilip değiştirilmediğine dair bir teyit ya da yalanlama olarak anlaşılmasın. Bunun için çok özel kriminal bir ses laboratuvarı gerekir. Biz ise kayıt ve müzik yapımıyla ilgilenen ticari bir stüdyoyuz" ifadelerine yer verildi.
Ses kaydı üzerinde yaptıkları 30 dakikalık inceleme için 50 dolar aldıklarını belirten şirket yetkilisi, "Müşteri stüdyomuza gelirse 50 dolarını geri alabilir." dedi.
HABERDE İSMİ KULLANILAN UZMAN: KANDIRILDIM
Montaj haberinde uzman olarak görüşüne başvurulan Robin Lai, ses kaydıyla ilgili açıklamasının yanlış bilgilendirme yoluyla alındığını ve kendisinin kandırıldığını söyledi.
Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Türkçe bilmediğini ve kayıttaki diyaloğun içeriği konusunda yanlış bilgilendirildiğini belirten Lai "Kayıtla ilgili açıklamamı çalıştığım şirket adına değil, kişisel olarak yaptım. Güvendiğim bir şahıs benden bir kartvizit aldı ve yazdığım dokümanın üzerine zımbalayarak sanki çalıştığım şirketten gibi gözüken sahte bir doküman oluşturdu" diye konuştu. Dokümanda da yazıldığı gibi hızlı bir analiz yaptığını hatırlatan Lai, kendi amaçlarının hizmetine sokmak isteyen kişiler tarafından kandırıldığını ve ününü böyle utanç verici şekillerde kullanan bireyler hakkında yasal işlem başlatmayı düşündüğünü ifade etti.
http://www.gercekgundem.com/dunya/28305/ses-kaydi-montaj-diyen-sirketten-aciklama
Bir kisinin dusunce ve davranisinin kendi ahlaksizligi kendinedir. Asil ahlaksizlik, kendi ahlaksizligina baskalarini da kullanarak alet etmektir.
evrensel-insan
28-02-2014, 23:15
Başçalan'ın Çatalca Vurgunu
https://www.youtube.com/watch?v=iQQ35CiF1vk&feature=youtu.be
evrensel-insan
02-03-2014, 00:57
TÜRGEV'e Bağış Yap Adaylığı Kap
https://www.youtube.com/watch?v=n0gLDkt0Ka0&feature=youtu.be
evrensel-insan
02-03-2014, 01:04
Başçalan Erdoğan'ın Oğlu Bilal İstanbul'u Parselliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=8LfCv--HpWY&feature=youtu.be
evrensel-insan
02-03-2014, 01:28
Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'dan Reza Sarraf'a kıyak.
http://www.youtube.com/watch?v=j4OJ8L_IEiM&feature=youtu.be
evrensel-insan
02-03-2014, 23:05
Zarrab'ın Zafer Çağlayan Aracılığıyla TÜRGEV'e Gönderdiği Rüşvet
https://www.youtube.com/watch?v=_V09-cSA2ak
evrensel-insan
02-03-2014, 23:10
ALO Fatih Bilal'e verilecek 1 milyon TL'lik Rüşvet'e Aracılık Ediyor.
https://www.youtube.com/watch?v=yHizaymCTYA
evrensel-insan
02-03-2014, 23:12
Başçalan Erdoğan Futbolu da Kirletiyor.
http://www.youtube.com/watch?v=Yin7V_AYAow&feature=youtu.be
evrensel-insan
03-03-2014, 22:32
Erdoğan'ın Başdanışmanı İbrahim Kalın Rüşvet İlişkisi
https://www.youtube.com/watch?v=yLzv-9Y0UZM
evrensel-insan
04-03-2014, 01:00
Başçalan Erdoğan'ın Skandal Yargıya Müdahale Kayıtları
https://www.youtube.com/watch?v=m1nCVWjASk0&feature=youtu.be
Anima Libera
04-03-2014, 01:06
Bu kaset yayinlamanin anlam ve etkisini kavrayamadim. Her gün yeni bir kaset var, degisen bir sey yok. Interneti fazla kullanmayanin haberi olmaz. O yüzden -her ne kadar yasadisi olsa da- bu islere ismi karisan kisilerin yüzü kizaracagina meydanlarda fink atiyor.
Cemaatin taktigi bu kadar basit olamaz herhalde!?.....
evrensel-insan
04-03-2014, 01:10
Tivnikli'nin tahsil edemediği elektrik paraları Erdoğan'ın talimatı ile devlet tarafından ödeniyor.
http://www.youtube.com/watch?v=GjF_Ay3ozpY&feature=youtu.be
evrensel-insan
04-03-2014, 01:22
Bu kaset yayinlamanin anlam ve etkisini kavrayamadim. Her gün yeni bir kaset var, degisen bir sey yok. Interneti fazla kullanmayanin haberi olmaz. O yüzden -her ne kadar yasadisi olsa da- bu islere ismi karisan kisilerin yüzü kizaracagina meydanlarda fink atiyor.
Cemaatin taktigi bu kadar basit olamaz herhalde!?.....
Sen neden "degisen bir sey yok" algisindasin?
Ya da "degisen bir sey yok" derken, ne gibi bir degisiklikten bahsediyorsun?
Yani sence "degisen bir sey var" ne olmali?
evrensel-insan
04-03-2014, 01:31
Önemli iddia: Rüşvetin görüntüsü mü yayınlandı?
Pazartesi, 03 Mart 2014 19:35
Reza Sarraf'ın Egemen Bağış'a rüşvet götürdüğü iddiasıyla yeni bir video yayınlandı.
Yayınlanan görüntüde, Yolsuzluk operasyonu tutuksuz sanığı İş Adamı Reza Sarraf'ın Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'a 500 Bin Dolar rüşvet götürdüğü iddia ediliyor. Videoda Zarraf, İstanbul Ortaköy'deki Avrupa Birliği Bakanlığı Ofisi'ne giriş yapıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=OKRNcKBgKgE&feature=player_embedded
Anima Libera
04-03-2014, 01:34
Sen neden "degisen bir sey yok" algisindasin?
Ya da "degisen bir sey yok" derken, ne gibi bir degisiklikten bahsediyorsun?
Yani sence "degisen bir sey var" ne olmali?
Secimleri kazandiktan sonra daha da motive olup yasal düzenlemelere gideceklerdir. Bu da demektir ki artik hangi 'pisligimi' yayinlarsaniz yayinlayin etki etmez.
Hükümetin ve AKP'nin calkantili dönemini bekliyorum. O zaman birseyler degisir. Ama su an koskoca 326 vekilden sadece 7-8 istifa etti. Diger yöneticilerden hicbir ses yok. Su an itibariyle cok basarili bir sekilde bunu da gecistirmeye calisiyorlar.
evrensel-insan
04-03-2014, 01:36
Secimleri kazandiktan sonra daha da motive olup yasal düzenlemelere gideceklerdir. Bu da demektir ki artik hangi 'pisligimi' yayinlarsaniz yayinlayin etki etmez.
Hükümetin ve AKP'nin calkantili dönemini bekliyorum. O zaman birseyler degisir. Ama su an koskoca 326 vekilden sadece 7-8 istifa etti. Diger yöneticilerden hicbir ses yok. Su an itibariyle cok basarili bir sekilde bunu da gecistirmeye calisiyorlar.
Sen "secimleri kazanmak" derken, bunu neye dayanarak soyluyorsun?
Istanbul, Ankara ve Izmir ellerinden cikarsa ve cekirdek kadro %25'i gecemezse, nasil bir kazanc olacak bu?
Anima Libera
04-03-2014, 01:40
Sen "secimleri kazanmak" derken, bunu neye dayanarak soyluyorsun?
Istanbul, Ankara ve Izmir ellerinden cikarsa ve cekirdek kadro %25'i gecemezse, nasil bir kazanc olacak bu?
Izmiri alamazlar, ama Istanbul ve Ankara büyük ihtimal. Genelde de %40-45 arasi oy alacaklarini varsayarsak bu bariz bir secim zaferidir.
O kadar oy kaybedeceklerse bu oylar kime gidecek? CHP'ye gitmeyecegi belli. MHP'nin Büyüksehir adaylari cok zayif, fazla oy alamazlar.
Yoksa %25'lere düseceklerini mi saniyorsun?
evrensel-insan
04-03-2014, 02:04
Izmiri alamazlar, ama Istanbul ve Ankara büyük ihtimal. Genelde de %40-45 arasi oy alacaklarini varsayarsak bu bariz bir secim zaferidir.
O kadar oy kaybedeceklerse bu oylar kime gidecek? CHP'ye gitmeyecegi belli. MHP'nin Büyüksehir adaylari cok zayif, fazla oy alamazlar.
Yoksa %25'lere düseceklerini mi saniyorsun?
%40-45 cekirdek disi. Sence kim kaldi cekirdek kadronun disinda, AKP'ye oy verecek olan?
Ic Anadolu'da oylari MHP'ye kayiyor.
CHP'de olan yerleri korudugu gibi, yeni yerler de one geciyor.
Kurd varliginin oldugu yerlerde de, oy kaybi gundemde.
Aslinda onemli olan diktator disinda kalan %60-70 oyun mumkun oldugu kadar tek ya da iki elde toplanmasi.
Anima Libera
04-03-2014, 02:08
%40-45 cekirdek disi. Sence kim kaldi cekirdek kadronun disinda, AKP'ye oy verecek olan?
Ic Anadolu'da oylari MHP'ye kayiyor.
CHP'de olan yerleri korudugu gibi, yeni yerler de one geciyor.
Kurd varliginin oldugu yerlerde de, oy kaybi gundemde.
Aslinda onemli olan diktator disinda kalan %60-70 oyun mumkun oldugu kadar tek ya da iki elde toplanmasi.
Cemaatin oylari ne kadar etki yapar?
evrensel-insan
04-03-2014, 02:16
Cemaatin oylari ne kadar etki yapar?
%10 etki yapar, bu da diktator icin %40 altidir.
evrensel-insan
04-03-2014, 20:08
Okçular Tekkesi Usulsüz Şekilde TÜRGEV'e Devrediliyor
https://www.youtube.com/watch?v=pznaoNnSA0o
evrensel-insan
04-03-2014, 20:09
Başçalan Erdoğan'ın Skandal Milli Gemi Yolsuzluğu Kaydı
https://www.youtube.com/watch?v=cwdel7Q37rQ&feature=youtu.be
Anima Libera
05-03-2014, 17:51
%10 etki yapar, bu da diktator icin %40 altidir.
Cok iddiali konustun. Nereye yayiliyor bu yüzde 10'luk kesim?
O değil de bir AKP milletvekili işin "felsefik" boyutunu dile getirmiş izleyelim, LSD kafasından feyz alalım:
azATKjtL1Ro
evrensel-insan
05-03-2014, 20:58
Cok iddiali konustun. Nereye yayiliyor bu yüzde 10'luk kesim?
F.Gulen emrinde yayilacak.
Sonucta diktator, cemaati bitirmek icin dugmeye basti. Artik "bu yollar da beraber yuruyemiyorlar" cunku yol sadece diktatore yetiyor.
Son algi da diktatorun oylarinin %15 dustugu soyleniyor.
Bu da %40 alti demektir.
evrensel-insan
05-03-2014, 21:31
Başçalan Erdoğan'ın Danıştay'a Müdahale Kaydı
https://www.youtube.com/watch?v=InJK84SCLW0&feature=youtu.be
evrensel-insan
05-03-2014, 23:21
Başbakan Erdoğan Saba Tümer ve Yaşar Nuri Kovulma Talimatını veriyor.
http://www.youtube.com/watch?v=mzbHqtCmzKU
evrensel-insan
05-03-2014, 23:26
Bilal Erdoğan'ın Şirketi - Enerji İhalelerinin Keyfi İptali ve Rant
https://www.youtube.com/watch?v=BEDda5m5GGA
Vefik Sami
06-03-2014, 00:22
Yaşar Nuri ÖZTÜRK Hoca'nın İslâmi ilimlerdeki bilgisine tek kelâm edemem.
Hattâ kendisini takdir etmek dahi, benim haddim değil.
Lâkin;
Bu zât-ı muhterem CHP den mebus adayı yapılınca, seçim otobüsü üzerinde o zamanki CHP genel başkanı sn. Deniz BAYKAL'ı "Bozkırın yağız delikanlısı" şeklinde niteleyip, mikrofona davet etmiş idi. Sonra sn BAYKAL kendisini MKYK'na seçtirmeyince "yağız delikanlı" birden bir "tu-kaka" olmuştu. Zâten kısa süre sonra da CHP'den istifâ edip Halkın Yükselişi Partisi'ni kurdu. Kişiler hiç bir zaman halkın yükselişini sağlayamazlar. Anca büyük kitleleri peşlerine takıp, yönlendirmeyi severler. Genelde menfaatleri doğrultusunda tabii ki...
Bence o dönem Yaşar Nuri Hoca tüm popülaritesi ve güvenilirliğini yitirdi. Ne kadar sûret-i haktan görünmeye çabalasa da siyâsi ikbâl peşinde koşarken yalpalaması, siyâsi kimliğini sıfırladı. Artık bir "siyasi kişilik" olarak hiç kimsenin Hocayı umursayacağını sanmam. O'nun AKEPE aleyhinde konuşması başbakanı neden bu kadar rahatsız etmiş; anlaşılabilir bir durum değil.
Hoca, yaptığı dini içerikli programlarla, kendilerine "İlâhiyatçı" süsü verip işkembe-i Kübrâ'dan sallayan nice zevâtı ekranlardan kaçırdı. Kendisinin katıldığı programlara iştirak etmeye cesâret eden ilâhiyatçı yok gibi. Sâdece diyanet işleri eski başkanı Prof. Süleyman ATEŞ o'nunla kora kor bir münakaşaya giriyor. Yahu bırakın adamı da hiç olmazsa şu din bezirgânlarının ipliğini pazara çıkarsın.
Ama ne gezer ?
Siyasetin çarklarına çomak sokulunca tv ekranları bile yasaklanıyor.
Adâlet bakanı Sâdullah ERGİN de, Aydın DOĞAN'ı mahkum ettiremediği için haşmetmaaplarından fırça yedi.
Bu gün öğle haberlerinde +1 tv de izleme fırsatım oldu.
Hz.Tayyip soruyor: "Bu Aydın DOĞAN mahkemesi neden beklediğimiz gibi sonuçlanmadı ?" diye
Sâdullah ERGİN de, "Efendim; Hürriyet gazetesi davasına bakan hâkim aleviymiş" diyerek bir savunma refleksi geliştiriyor kendince.
Atmış yaşıma geldim.
Nice siyasetçiler gördüm, kimilerini yakından tanıdım.
Ama bunlar kadar sinsi, tehlikeli olanına rastlamadım hiç.
En kızdığım siyâset adamı Süleyman DEMİREL idi.
Bir gün karşılaşma fırsatım olursa, "mübârek" ellerinden öpeceğim.
evrensel-insan
06-03-2014, 00:37
Başçalan Erdoğan'ın Yandaş Savcı Ataması
https://www.youtube.com/watch?v=NE_1uAPP9U8&feature=youtu.be
kamilistforvendetta
06-03-2014, 00:43
t..k ile tayyo anlaşmış.
t..k nın muaberatındaki bilgiler ile
tayyo fetoyu alt edecek
tayyo yine tepemizde kalacak
t..k da eski prestijine kavuşacakmış
böle bir dedi kodu duydum
ne derece doğru bilemem
ama uzun vadede öğreniriz diyemem
kafası çalışan herkes
en fazla 2 ayda anlar bunun doğru olup olmadığını
düşünsenize
bunca şeye rağmen bu boşbakan hala hırlayabiliyorsa bence boşa değil
biyerlerden bir taviz almış bişeyler karşılığında.
bu t..k hep aynı şeyleri yapıyor ne hikmetse
hadi hayırlı olsun
kamlistler bi gol daha yediler
kamilistforvendetta
06-03-2014, 03:17
http://www.youtube.com/watch?v=yVa9nJNUZy0
kamilistforvendetta
06-03-2014, 03:41
http://www.youtube.com/watch?v=ijGMmWjUEaI&feature=kp
kamilistforvendetta
06-03-2014, 03:44
t..k ile tayyo anlaşmış.
t..k nın muaberatındaki bilgiler ile
tayyo fetoyu alt edecek
tayyo yine tepemizde kalacak
t..k da eski prestijine kavuşacakmış
böle bir dedi kodu duydum
ne derece doğru bilemem
ama uzun vadede öğreniriz diyemem
kafası çalışan herkes
en fazla 2 ayda anlar bunun doğru olup olmadığını
düşünsenize
bunca şeye rağmen bu boşbakan hala hırlayabiliyorsa bence boşa değil
biyerlerden bir taviz almış bişeyler karşılığında.
bu t..k hep aynı şeyleri yapıyor ne hikmetse
hadi hayırlı olsun
kamlistler bi gol daha yediler
buna cevap verebilecek yok galiba
kamilistforvendetta
06-03-2014, 04:01
http://www.youtube.com/watch?v=9kB-r2tlyJY
evrensel-insan
06-03-2014, 20:34
Enerji Rantı - Yatırım Ajansına Rüşvet- Erdogan Hakan Fidan
https://www.youtube.com/watch?v=14t2zx1VvEQ
evrensel-insan
06-03-2014, 20:46
BAŞÇALAN Erdoğan, Milliyet'in Sahibi DEMİRÖREN'e Hakaret Ediyor.
http://www.youtube.com/watch?v=hHBJgxgDIP4&feature=youtu.be
evrensel-insan
06-03-2014, 23:31
Latif Topbaş AKP İzmir İl Başkanının Değişmesini İstiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=DwtlC5c78Rw&feature=youtu.be
Vefik Sami
07-03-2014, 11:57
Habertürk kanalında Balçiçek İlter'in konuğu olan bir AKEPEli vekil, başbakan ve bakanların telefonlarının dinlenmesini eleştirirken şöyle bir "gerekçe" ortaya koydu.
"Allah insanları günah işlemeye müsait şekilde yarattı. İnsanların günah işlemesinini engellemedi, işleyenlere de karışmadı. Yâni hepimizin 'günah işleme özgürlüğü' var. Başbakanın ve bakanların telefonlarının dinlenmesi bu özgürlüğe müdâheledir. Allah'ın yapmadığı işi yapıyorlar."
Bu vekil kısa süre sonra AKEPE'den istifâ ederse, kuduğu cümlelerin bir ironi olduğu anlaşılır; söyledikleri anlamlı olur. Ama; anlattıklarına kendisi de inanıyorsa ebleh, milletin inanacağını zannediyorsa yavşaktır.
"Allah insanları günah işlemeye müsait şekilde yarattı. İnsanların günah işlemesinini engellemedi, işleyenlere de karışmadı. Yâni hepimizin 'günah işleme özgürlüğü' var. Başbakanın ve bakanların telefonlarının dinlenmesi bu özgürlüğe müdâheledir. Allah'ın yapmadığı işi yapıyorlar."
Peygamberden aliyorlardir guclerini, kirk haramilerin reisi muhammed de ayni gorusteydi herhalde, hatta soygunlarina allahi bile ortak etti pay vererek....
evrensel-insan
07-03-2014, 19:46
BAŞÇALAN Erdoğan Adalet Akademisini Ele Geçirmeye Çalışıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Cz0QeJ-jens
evrensel-insan
07-03-2014, 19:51
Erdoğan'dan inanılmaz gaf.
Evlatlarıma helal lokma yedirmedim!"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir mitinginde büyük bir gafa imza attı. Yolsuzluk ve ses kayıtlarıyla ilgili konuşurken, "Evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde" diyerek miting alanındakileri de şaşırttı.
http://www.gercekgundem.com/siyaset/29803/erdogandan-inanilmaz-gaf
http://www.youtube.com/watch?v=2XS4YOvwkfI
evrensel-insan
07-03-2014, 20:22
Daha once you tube'e konup ta sonradan kaldirilan ses kaydi tekrar yayinlandi.
Tayyip Erdoğan'ın "Hayırsever Reza"sı, Reza Zarrab Dubaili Heyet
https://www.youtube.com/watch?v=qrty9pTlHJo
evrensel-insan
07-03-2014, 20:52
Erdoğan Malezya’dan sığınma talep etti mi?
Mart 7, 2014 |
CHP milletvekili sosyal medyada çok tartışılan o soruyu sordu...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a, “Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi ve ailesi için Malezya’dan sığınma hakkı istediği iddiası doğru mudur?” diye sordu.
Tanrıkulu, Başbakan Yardımcısı Arınç’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şu sorulara yanıt aradı:
“Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun 17 Aralık 2013 günü başlatıldığı gün Recep Tayyip Erdoğan’un oğlu Bilal Erdoğan’ı saat sabah 8:02 de arayarak operasyondan haberdar etmesi ve Bilal Erdoğan’ın Kısıklı’daki villası da dahil 5 ayrı evde tutulan paraların evlerden tasfiye edilmesini istemesinden sonra gün boyunca süren ve ertesi güne dek sürdüğü paraların evlerden taşınması talimatından sonra gelişen süreçte paraların (Dolarlar ve Eurolar) evlerden minibüslere aktarılarak Çalık Holding Binası’na taşındığı iddiası doğru mudur?
18 Aralık 2013 günü Çalık Holding Binası’na taşınmaları tamamlanan paraların (Dolarlar ve Eurolar) daha sonra Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanının bulduğu bir formülle Uzakdoğu’daki bir ülkeye sevk edilmesi planının devreye sokulduğu iddiası doğru mudur? Recep Tayyip Erdoğan bu formülü bulan danışman kimdir?
JAPONYA VE SİNGAPUR ZİYARETLERİ GÖSTERMELİK Mİ?
Hiç planda yokken birden Uzakdoğu resmi gezisi gündeme alınarak Çalık Holding Binası’nda tutulan paraların (Dolarlar ve Eurolar) 3 Ocak 2014 tarihinden itibaren Uzakdoğu gezisi için ayarlanan uçağa sevk edildiği iddiası doğru mudur?
Uzakdoğu gezisinin, şüpheli görünmemesi için 3 ülkeyi kapsayacak şekilde gezi düzenlendiği iddiası doğru mudur?
Japonya ve Singapur’a ziyaretlerin tamamen göstermelik olarak düzenlendiği iddiası doğru mudur?
BAŞBAKAN ERDOĞAN MALEZYA’DA SIĞINMA HAKKI İSTEDİ Mİ?
Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi ve ailesi için Malezya’dan sığınma hakkı istediği iddiası doğru mudur?
İddia doğru ise Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi ve ailesi için Malezya’dan sığınma hakkı verildiği iddiası doğru mudur?
25 Aralık 2. dalga operasyon ve soruşturmasından bir gün önce Medical Park Hastanelerinin Carlyle (Varlık Yönetimi Şirketi) tarafından sahip olunan yüzde 40 hisselerinin 24 Aralık 2013 tarihinde Malezyalılara (Turkven Özel Yatırım Fonu) satıldığı iddiası doğru mudur? Doğruysa bu bir tesadüf müdür?
25 Aralık 2. dalga operasyon ve soruşturmasından iki gün önce 23 Aralık 2013 tarihinde Hintli GMR’ye ait yüzde 40 payın 1 milyar Ringgit’e (yaklaşık 225 milyon Euro) Sabiha Gökçen Havalimanının yüzde 20 oranla ana hissedarlarından Malezyalılara (Malaysia Airports ) satıldığı iddiası doğru mudur? Doğruysa bu bir tesadüf müdür?”
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogan-malezyadan-siginma-talep-etti-mi-467043/
evrensel-insan
07-03-2014, 21:15
Efkan Ala, Rıza'nın Suç Ortağı İstihbarat Müdürünü Koruyor.
https://www.youtube.com/watch?v=q1essuRlkGk
kamilistforvendetta
08-03-2014, 02:24
turan feyzioğlunun buluşu ile bir kez daha kemalizmin ne mene bir şey olduğu ortaya çıktı
satış gerçekleşti.
tayyip sattı. evet. sattı. cepini de doldurdu.
ama
serbest kalanlar neyin karşılığında serbest kaldı
biraz düşünün.
evrensel-insan
08-03-2014, 02:34
turan feyzioğlunun buluşu ile bir kez daha kemalizmin ne mene bir şey olduğu ortaya çıktı
satış gerçekleşti.
ama
biraz düşünün.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=513259#post513259
Vefik Sami
08-03-2014, 12:09
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/140308_barinc.hmedium.jpg
Sn. Bülent ARINÇ'ın gözlerindeki ifâde anlamlı gibi.
Son günlerde "hem nalına hem mıhına" vurmaya çabalıyor.
CNN Türk'te katıldığı bir programda 'Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz. (...) Yolsuzluk iddialarının üzerine gidilerek kamu vicdânı rahatlatılmalıdır.' dedi.
Bu tipler en tehlikeli insanlardır.
İyi zamanlarınızda size "en samimi/candan" dostunuz gibi görünür.
Bir tehlike sezdiğinde ise, çevresindeki insanları hiç düşünmeden satar.
Başbakan'ın atv deki programda sözünü ettiği "Bu iş yürek işidir" göndermesinin adresi belli gibi...
evrensel-insan
08-03-2014, 22:16
8 Mart 2014
...............................................
Hangi kasetler mi?
Kulislerde dile getirilen iddialara göre, Başbakan Erdoğan'ı sıkıntıya sokacak üç kasedin varlığından söz ediliyor. Erdoğan bunlardan birini, dün gece basına kapalı yaptığı toplantıda AKP kurmaylarıyla paylaştı. Erdoğan, o toplantıda "muta nikahı'' yaptığına ilişkin bazı belge ve bilgilerin piyasaya sürüleceğini söylüyor. İran'da çekildiği öne sürülen görüntülerin Erdoğan'ı çok zor durumda bırakacağı belli... Erdoğan, yakın arkadaşlarıyla konuşurken, "İran'a iki kez gittim. Birinde eşim, diğerinde kızım yanımdaydı'' diyor ve ''muta nikahı''na ilişkin bilgi ve belgelerin doğru olmadığını söylüyor.
SURİYE İSTİHBARATININ AÇIKLAMASI
Ancak; birkaç gün önce Suriye basınına yansıyan bir bilgi ise belki Erdoğan'ın olmasa bile, bazı bakanlarının aynı suçlamayla karşı karşıya kalacağını gösteriyor. Suriye istihbaratı, "Elimizde Ortadoğu'daki bazı siyasetçilerin önemli görüntüleri var. Bunları İran'dan temin ettik'' açıklamasını yaptı.
.......................................
ÜLKÜCÜLERİ TAHRİK EDECEK KASET
Erdoğan'ın başını ağrıtacağı söylenen diğer tape ise artık deşifre oldu. Başbakan'ın Muhsin Yazıcıoğlu'na ilişkin söylediği iddia edilen sözlerini okudunuz. Buna ilişkin bir kaset, görüntü ya da tape çıkar mı bilmiyoruz. Ancak; özellikle Gülen çevresi, Erdoğan'ın Muhsin Yazıcıoğlu'na yapılacak bir suikast ihbarı sonrası "O da zaten çok oldu, ne yaparlarsa yapsınlar'' dediğini yayıyor.
Burada sıralayamayacağım daha birçok iddia ve bilgi, çeşitli haber kaynakları aracılığıyla gazetecilere servis ediliyor. Ancak; dediğim üzere bunların tamamı şu an için sadece ''iddia'' niteliği taşıyor. Bu iddialar ispatlanır mı, söylenen kasetler çıkar mı; çıkarsa ne olur bilmiyoruz... Ancak; seçimin kaderinin bir anda değişebileceğini söylemeden de geçemiyoruz...
SEÇİME 22 GÜN KALA GERÇEK TABLO
AKP'NİN OY ORANI
Benim edindiğim bilgilere göre, AKP yüzde 35 - 36, CHP ise 30 - 31 bandındadır. MHP yüzde 18, BDP ise sekiz oranını yakalamıştır.''
TGRT'de de anlattığım verilere göre, Sarıgül ile Topbaş (siz Tayyip Erdoğan anlayın) arasındaki fark üç puana indi. AKP, İstanbul'da bugün itibariyle 44, CHP ise 41 puanda görünüyor. CHP'nin belediye meclis üyeliği tartışmaları yüzünden İstanbul'da bir puan kaybettiği gerçeğini de söylemek gerekiyor.
.................................................. .............
http://www.gercekgundem.com/yazarlar/baris-yarkadas/1888/ocalan-ve-erdogan-bursada-gorustu-mu
Muta nikahı nedir?
Muta nikahı daha çok İran’da görülür. Bu nikahla bir erkek, rızası olan bir kadınla, ücret karşılığında belirli bir süreliğine cinsel olarak birlikte olmak üzere evlendirilir.
evrensel-insan
08-03-2014, 22:38
Haramzadeler'e Youtube şoku
17 Aralık operasyonunun ardından Youtube'da yayınladıkları tapelerle gündeme gelen Haramzadeler'in Youtube hesapları kapatıldı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/#
evrensel-insan
08-03-2014, 23:30
Bunlar ya konustuklarinin ne anlama gelebiklecegini bilmiyorlar, ya da hakikaten cok "saflar" ya da bu "saflik politikasi" ile magduru oynayarak popularitelerini surdurmek istiyorlar.
Cunku her cikan ses kaydindan sonra, yaptiklari aciklamalar; sadece kendilerini ele vermekten baska bir ise yaramiyor.
Iste bir tane daha;
Başbakan çocuğu vakıf adamı olamaz mı?
08 Mart 2014 Cumartesi 17:31
Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Genel Müdürü Salih Koç, 17 Aralık operasyonu ardından vakıflara yönelik yapılan iddiaların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratma amaçlı olduğunu savunarak, "Başbakan çocuğu vakıf adamı olamaz mı?" dedi.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/basbakan-cocugu-vakif-adami-olamaz-mi-h49722.html
evrensel-insan
09-03-2014, 00:33
BAŞÇALAN Erdoğan'ın Skandal Havuz Medya Kaydı.
https://www.youtube.com/watch?v=LpzboucQpsY
evrensel-insan
09-03-2014, 01:16
Haramzadeler'e Youtube şoku
17 Aralık operasyonunun ardından Youtube'da yayınladıkları tapelerle gündeme gelen Haramzadeler'in Youtube hesapları kapatıldı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/#
HARAMZADELER @HARAMZADELER333 43m
Arkadaşlar şu an başka bir hesap kullanmıyoruz. Kendisine eğlence arayan şu trole lütfen SPAM>> http://twitter.com/haramzadaler333
#YalanaDoymuyorlar
HARAMZADELER @HARAMZADELER333 15m
Digitürk'ün satışı ile ilgili skandal bir kayıtla karşınızda olacağız
bakkalmahmud
09-03-2014, 01:28
Sayin evrensel abim hizina yetisemedigimden seni pek takip edemiyorum,benim hayatim esnaflarin icinde gecdi adamlar en kücük kagitsizküreksiz isi bile telefonda sifreli konusurlar,birsey olmayacagini bildikleri halde,,,bu kockoca basbakan nasil oluyorda bu kadar acik veriyor?,onun sorumlulugu sadece kendisiyle sinirli olmadigi halde,onun herhareketi camiasinada maledilebileceyini bildiyinden daha dikkatli olmak zorunda deyilmi?,yanlis anlama ben yapmamisdir demiyorum,ben yapdigina yüzdeyüz inanirim.saygilar
evrensel-insan
09-03-2014, 02:33
Sayin evrensel abim hizina yetisemedigimden seni pek takip edemiyorum,benim hayatim esnaflarin icinde gecdi adamlar en kücük kagitsizküreksiz isi bile telefonda sifreli konusurlar,birsey olmayacagini bildikleri halde,,,bu kockoca basbakan nasil oluyorda bu kadar acik veriyor?,onun sorumlulugu sadece kendisiyle sinirli olmadigi halde,onun herhareketi camiasinada maledilebileceyini bildiyinden daha dikkatli olmak zorunda deyilmi?,yanlis anlama ben yapmamisdir demiyorum,ben yapdigina yüzdeyüz inanirim.saygilar
Turkce de bir deyim vardir "guvendigim daglara karlar yagdi" diye. Iste diktatorun dustugu durumda odur. "beraber yurudu" diger yarisi ile "ayran icmis, ayri dusmus" tur.
Bundan sonra daha dikkatli olacagini soyluyor. Eee "sutten agzi yanan, yogurdu ufleyerek yer."
evrensel-insan
09-03-2014, 03:17
Digiturk Satışı-1 Digiturk'u Satın Alma Kavgasında ALO FATİH
https://www.youtube.com/watch?v=jgZUtgAgByU
evrensel-insan
09-03-2014, 03:24
Digiturk 2 - MİT, Erdoğan'ın Talimatıyla İllegal Kayıtları
https://www.youtube.com/watch?v=B9yYWXEAXoI
evrensel-insan
09-03-2014, 03:42
Ankara'dan yalan rüzgarı
Avrupa’dan peş peşe gelen eleştirilere Ankara, masal anlatarak yanıt verdi. AB Bakanlığı’nın Brüksel’e ilettiği resmi görüşe göre; “Yolsuzluk soruşturmaları bağımsız yargı kurumları tarafından yürütülüyor. Hükümet, devam eden hiçbir soruşturmaya müdahale etmedi. HSYK’de yapılan değişiklik, Venedik Komisyonu’yla büyük oranda uyumlu.”
Hükümet, 17 Aralık operasyonundan bu yana attığı tüm adımları AB’ye gülünç iddialarla savundu. Yolsuzluk soruşturmasının “bağımsız yargı” tarafından sürdüğünü savundu. Binlerce polisin görev yerinin değiştirilmesinin “rutin” olduğunu iddia eden hükümet, 17 Aralık soruşturmasına bakan savcıların görevden alınmasını da “inceleme sürecinin adil yürümesi için” sözleriyle savundu.
Avrupa Parlamentosu (AP) Dış İlişkiler Komitesi’nde önümüzdeki hafta oylanacak olan Türkiye raporuna itiraz etmek için gönderilen rapor yanıt Avrupalı parlamenterleri şoke etti. Türkiye’nin cevabında, paralel yapıdan kurtulduktan sonra siyasi reformların devam edeceği savunuldu. AB Bakanlığı tarafından gönderilen ve AP’nin 12 sayfalık Türkiye raporuna, 10 sayfa ile itiraz edilen yanıta “Avrupalı dostlarımız” denilerek başlanıyor ve AB’den gelen eleştiriler “Tamamen önyargılı yaklaşımın göstergesi” ifadelerine yer veriliyor. Cumhuriyet, hükümetin önümüzdeki hafta oylanacak rapor öncesinde AP’ye, 3 Mart’ta gönderdiği yanıtı açıklıyor:
Önyargı yok: Yolsuzluk olup olmadığını belirlemek için rutin yasal süreç hukuki çerçevede yürümektedir. Türkiye hukukun üstünlüğü konusunda önyargı olmadan, bazı yasal düzenlemeleri, bu tehdidi (paralel yapı) ortadan kaldırmak için alıyor.
Savcıları adalet için atadık: Yolsuzluk soruşturmaları bağımsız hukuk kurumları tarafından sürüyor. Çünkü, Türkiye’de yargının bağımsızlığı anayasa ile güvence altına alınmıştır. Bu nedenle, hükümet devam eden herhangi bir araştırmaya müdahale edemez. Soruşturmalarda adil bir süreci sağlamak için, savcılar bölge mahkemelerine atanmıştır.
Polisler rutin atama: Polis amirleri meslekten ihraç edilmedi; aksine, İçişleri Bakanlığı’nın rutin personel politikası çerçevesinde bir kısmı başka görevlere atandı. Ayrıca, görevini kötüye kullandığı iddiasıyla soruşturma altında olan bazı polis amirlerinin, hızlı ve adil soruşturma için yerleri değiştirildi.
HSYK’de hedef çoğulculuk: HSYK yasasındaki düzenlemeler geri adım olarak tanımlanamaz. HSYK’nin yapısı, üye sayısı ve yetki alanı değişmedi. Yapılan düzenlemeler Konsey’in, daha çoğulcu bir şekilde etkili görev yapması için. Ayrıca bu düzenlemeler Avrupa Komisyonu ve Venedik Komisyonu’nun tavsiyeleriyle büyük oranda uyumlu.
AB önyargılı: AB, uygulamayı görmeden bu yasaya önyargıyla yaklaşmamalı. Biz yargı bağımsızlığına büyük önem veriyoruz ama madalyonun iki yüzü var. Yargının tam olarak tarafsızlığını garanti altına almadan, güçler ayrılığında sadece bağımsızlık yeterli olmayacaktır.
İnternet yasası özgürlük için: İnternet yasası bireysel hak ve özgürlüklerin ihlalini önlemek ve gizliliği korumak amacıyla yasalaştırılmıştır. Cumhurbaşkanının onayının arından yapılan düzenlemeler yönetimin önleyici gücünü suiistimal etme ihtimalini tamamen ortadan kaldırmıştır ve tüm kararlar yargıya açıktır.
Paralelin kanıtı hükümet yakınları: Telefonları dinlenenlerden bazılarının hükümetin bazı üyeleriyle bağlantılı olması da yargı ve polisteki paralel yapıyı kanıtlamıştır.
AB’nin eleştirisinin nedeni ‘paralel’: AB tarafından Türkiye’ye yargının işleyişi ve bazı özgürlüklerin korunması konusunda yöneltilen eleştiriler, paralel yapının kısıtlayıcı ve güvenlikçi yaklaşımından ve uygulamalarından kaynaklanmaktadır. Paralel yapıdan kurtulmak, hukukun üstünlüğü çerçevesinde, hızlı ve sürdürülebilir şekilde köklü siyasi reformların yapılmasının yolunu açacaktır.
Yolsuzluğa karşı 3 strateji: Türkiye kendisini yolsuzlukla mücadeleye sıkıca adamıştır. Türkiye, 2010-2014 Yolsuzlukla Mücadele Stratejisi çerçevesinde yurtiçi ve uluslararası düzeyde yolsuzlukla mücadeleye kararlı şekilde devam ediyor. Stratejinin temel bileşenleri üç ana başlık altında toplanmıştır; önlenme, icra ve kamu bilincinin artırılması.
Sayıştay denetimine açık: Sayıştay’ın raporlara tam olarak erişimini sağlamak amacıyla, yasası Uluslararası Sayıştay Örgütlerinin standart ve prensipleriyle hazırlanmıştır. Sayıştay raporları online olarak kendi sitesinden ve TBMM’den yayınlanmaktadır.
Gezi’deki polis şiddetininin cezalandırılmadığı temelsiz: Tüm vatandaşlarımızın haklarını ve özgürlüklerini kullanacağı demokrasinin varlığı bizim temel hedefimizdir. Aşırı güç kullanan ve ciddi yaralanmalara sebep olan devlet yetkililerinin ve polislerin cezalandırılmadığı temelsizdir, yargı süreci devam etmektedir. Ayrıca İnsan Hakları Kurumu, Gezi Protestolarını ve sonuçlarını incelemek üzere özel bir komisyon kurmuştur. Bu komisyon insan hakları ihlalleri konusunda araştırmalarına devam etmektedir.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/48713/Ankara_dan_yalan_ruzgari.html
Hadi, icerde yalan atip; kendine biat eden kisima yalanlarini yutturuyorsun, iyi de seni senden daha iyi takib eden AB'ne yalan atarken, bu yalanlarin hic tutmayacagini ve gulunc duruma dusecegini hic mi dusunmuyorsun?
Alay konusu olmak tan zevk mi aliyorsun?
Meshur bir deyim vardir "ufak at dacivcivler, yesin" ya da madem atiyorsun, "ya baligi kucult, ya da oltayi buyut"
evrensel-insan
09-03-2014, 19:38
BAŞÇALAN & BİLALOĞLAN Harami Medyayı Satın Alıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=NVjBby9x1dM
evrensel-insan
09-03-2014, 19:39
BAŞÇALAN Erdoğan'ın oğlu Bilal'den MİT'e Talimat:
https://www.youtube.com/watch?v=34un0Kg4PSg
evrensel-insan
09-03-2014, 19:40
AKP'nin Skandal Sayıştayı Yok Etme Kaydı.
https://www.youtube.com/watch?v=NOIpKiZ4k7M
evrensel-insan
09-03-2014, 19:53
Zafer Çağlayan'ın Eksik Rüşvet İsyanı Reza'nın Kafasını Karıştırıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=betHhKrFoQ8&feature=youtu.be
evrensel-insan
09-03-2014, 21:48
Burak Erdogan ve ölümle sonuclanan kaza.
http://www.youtube.com/watch?v=HnsxyMUoNMY
evrensel-insan
09-03-2014, 21:53
HARAMZADELER @HARAMZADELER333 5m
Bugün oğlu Bilal'in hırsızlığını örten Erdoğan, oğlu Burak'ın da cinayetini örtmüştü.
evrensel-insan
09-03-2014, 21:58
Bilal Erdoğan & Yasin El Kadı Yolsuzluk İdaası Görüntüleri.
http://www.youtube.com/watch?v=4Bf-Fu6zilw
evrensel-insan
09-03-2014, 22:02
https://docs.google.com/viewer?pid=explorer&srcid=0B3vWHttMPj91QkNZMWF6Zm1fNzA&docid=ebd4c97d29117d36b9d9fc8d2622fecf%7C4b991318e 10824d3db435480914608de&a=bi&pagenumber=1&w=800
https://docs.google.com/viewer?pid=explorer&srcid=0B3vWHttMPj91QkNZMWF6Zm1fNzA&docid=ebd4c97d29117d36b9d9fc8d2622fecf%7C4b991318e 10824d3db435480914608de&a=bi&pagenumber=2&w=800
evrensel-insan
10-03-2014, 00:21
Tayyip Erdoğan Oğlu Burak'a 15 Milyon Dolara 6. Gemisini Aldı.
https://www.youtube.com/watch?v=p8eDxyhL5_A
evrensel-insan
10-03-2014, 23:30
BAŞÇALAN Erdoğan, Yolsuzlukları Örtmek İçin NTV'ye Baskı Yapıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=tJRJTyukpXo
evrensel-insan
10-03-2014, 23:38
BAŞÇALAN Hükümeti NTV'de de Alo Ferit Hattı Kurmuş.
https://www.youtube.com/watch?v=4Z2UmK2ZcJo
kamilistforvendetta
10-03-2014, 23:55
kamilistforvendetta´isimli üyeden Alıntı http://www.turandursun.com/forumlar/images/geruh/buttons/viewpost.gif (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=513310#post513310)
satış gerçekleşti.
ama
biraz düşünün.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=513259#post513259
eee evrensel noldu?
günden değiştimi değişmedimi?
iş puf oldumu olmadımı?
iki ay demiştim iki gün bile olmadı değilmi?
bu iktidarı aslında başımıza musallat edenler kemalistlermiymiş değilmiymiymiş.
ev sahibi rolu oynayanların kemalistler olduğu gerçeğini kiraya verdiklerin evin kiracılarının hırsızlıklarını bile kapatabilecek kadar pervasız olduklarını halamı görmezsiniz.
konu başbuğun cumhurbaşkanlığına evrilecekmi evrilmeyecekmi?
başbuğmu tayyomu seçimine dönüşecekmi dönüşmeyecekmi?
hırsızın rakibi bağbuğ mu?
hırsıza hırsız rakip olur.
başbuğda hırsız mı?
yoksa işin aslı nedir?
bütün kanallar güya bu iktidara karşı gelen kanallar bile
soygunları unutup da kendilerini içeri atanlara komünist bunlar diyen uyu..
tuncayın tahliyesini konuşmuyormu?
hoş oda ayrı bir komedi ya
tayyo bunlara komünist bunlar diyor.
bunlar taytoşculara komünist bunlar diyor.
sahi ya
bu komünistler ne zaman iktidar oldular da
bu tayyocuları bu kemalistleri ve bu paralelleri al aşağı ettiler.
yoksa derin devler dedikleri aslında komünistlermi ola
alla alla alllah alllah
hırsız var konusu kapanmıştır.
DAĞILABİLİRSİNİZ
evrensel-insan
11-03-2014, 00:08
kamilistforvendetta´isimli üyeden Alıntı http://www.turandursun.com/forumlar/images/geruh/buttons/viewpost.gif (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=513310#post513310)
satış gerçekleşti.
ama
biraz düşünün.
eee evrensel noldu?
günden değiştimi değişmedimi?
iş puf oldumu olmadımı?
Gundem tek degil ki degissin.
Bugun 3 taneydi.
Iki yeni ses kaydi
Tahliyeler
Yargi skandali
iki ay demiştim iki gün bile olmadı değilmi?
bu iktidarı aslında başımıza musallat edenler kemalistlermiymiş değilmiymiymiş.[/quote]
Bu iktidar zaten kemalistlerin milli/askeri ve her turlu kurulus degerine son vermek icin ve Turkiye'yi toplum olarak yapay bir sekilde sunni/sia yonetim ile araplastirmak ve bir O.Dogu ulkesi ve toplumu yapmak icin geldi.
Burada eger son tahliyelerden bahsediyorsan; bu bir cesit "gunah cikarma" politikasinin, kemalistlere oy icin "goz kirpmasidir."
Yani, "sizleri iceri atan ben degildim, cemaatti. Ben onlarin yaptigini telaffi ediyorum" mesajidir.
ev sahibi rolu oynayanların kemalistler olduğu gerçeğini kiraya verdiklerin evin kiracılarının hırsızlıklarını bile kapatabilecek kadar pervasız olduklarını halamı görmezsiniz.
"ev sahibi" ve "hirsizliklarini kapatabilecek kadar pervasiz olmalarini" cumlelerini aciklar misin?
Farkinda degilsin herhalde. Ben hergun diktatorun ses kayitlarini siteye koyuyorum. Ayrica kemalist de degilim.
konu başbuğun cumhurbaşkanlığına evrilecekmi evrilmeyecekmi?
Buna halk karar verecek. Yalniz kanunen adayligi gecerli degil.
başbuğmu tayyomu seçimine dönüşecekmi dönüşmeyecekmi?
hırsızın rakibi bağbuğ mu?
Hirsizin rakibi, toplum ve farkli halklari ve kesimleridir.
hırsıza hırsız rakip olur.
başbuğda hırsız mı?
yoksa işin aslı nedir?
Hirsiza rakip, toplumun halklaridir.
bütün kanallar güya bu iktidara karşı gelen kanallar bile
soygunları unutup da kendilerini içeri atanlara komünist bunlar diyen uyu..
tuncayın tahliyesini konuşmuyormu?
Hayir, gundem ne ise onu konusuyor. Yalniz bu iceri atmalarin bir kumpas oldugu zaten aciklandi.
hoş oda ayrı bir komedi ya
tayyo bunlara komünist bunlar diyor.
bunlar taytoşculara komünist bunlar diyor.
sahi ya
bu komünistler ne zaman iktidar oldular da
bu tayyocuları bu kemalistleri ve bu paralelleri al aşağı ettiler.
yoksa derin devler dedikleri aslında komünistlermi ola
alla alla alllah alllah
hırsız var konusu kapanmıştır.
DAĞILABİLİRSİNİZ
Birincisi "komunist" derken kimleri kastediyorsun?
Ayrica hirsiz konusu ne zaman hukuki olarak ceza gorurse kapanir.
kamilistforvendetta
11-03-2014, 00:28
bu videoları vermek bir şey değil
bunları bu videolar çıkmadan öncede bilenler biliyordu.
Bu iktidar zaten kemalistlerin milli/askeri ve her turlu kurulus degerine son vermek icin ve Turkiye'yi toplum olarak yapay bir sekilde sunni/sia yonetim ile araplastirmak ve bir O.Dogu ulkesi ve toplumu yapmak icin geldi.
Burada eger son tahliyelerden bahsediyorsan; bu bir cesit "gunah cikarma" politikasinin, kemalistlere oy icin "goz kirpmasidir."
Yani, "sizleri iceri atan ben degildim, cemaatti. Ben onlarin yaptigini telaffi ediyorum" mesajidir.anlaşmamıza sadık kalıyorum mesajı olmasın bu
ev sahibi olduğunu idda den kemalistlerdir.
türkiye cumhuriyetini biz kurduk. yıkılacaksada biz yıkarız.
iktidara kim gelirse gelsin asıl yöneten biziz demektir.
kenen evren denilen zatı muhterem kemalizmin temsiliyetidir.
12 eylül amerikanın izni kemalizmin talebi ile gerçekleşmiştir.
solcu olmasında ne olursa olsun isterse şeriatciler gelsin mantığından hareketle oluşturulşmuş siyasal yapılanmadır (bu günkü hükümet)
ama malesef iranda tudehin hatasına burada evsahibi olduğunu sanan
aslında emlakcı olduğunun arkında bile olmayan kemalizmdir.
komünist ile komünistleri kast ettim. başka bir şeymi anladın sen.
yada faşist deyince faşistelerden başka başka şeylerde mi anlaşılıyor?
komünistin ne olduğunu bildiğini sanıyordu oysa
galiba bilmiyormuşsun.
evrensel-insan
11-03-2014, 00:52
bu videoları vermek bir şey değil
bunları bu videolar çıkmadan öncede bilenler biliyordu.
anlaşmamıza sadık kalıyorum mesajı olmasın bu
ev sahibi olduğunu idda den kemalistlerdir.
türkiye cumhuriyetini biz kurduk. yıkılacaksada biz yıkarız.
iktidara kim gelirse gelsin asıl yöneten biziz demektir.
kenen evren denilen zatı muhterem kemalizmin temsiliyetidir.
12 eylül amerikanın izni kemalizmin talebi ile gerçekleşmiştir.
solcu olmasında ne olursa olsun isterse şeriatciler gelsin mantığından hareketle oluşturulşmuş siyasal yapılanmadır (bu günkü hükümet)
ama malesef iranda tudehin hatasına burada evsahibi olduğunu sanan
aslında emlakcı olduğunun arkında bile olmayan kemalizmdir.
komünist ile komünistleri kast ettim. başka bir şeymi anladın sen.
yada faşist deyince faşistelerden başka başka şeylerde mi anlaşılıyor?
komünistin ne olduğunu bildiğini sanıyordu oysa
galiba bilmiyormuşsun.
Mesela kastettigin komunistlere bir kac ornek verir misin?
Senin alginda kimler komunist?
Bir seyin onceden bilinmesi baskadir, kamuoyuna belge olarak yansimasi baskadir.
Ben Diktatorun ve partisinin ne mene bir sey oldugunu taa bastan biliyordum.
Cunku kendi agziyla acikladi.
Turkiye tarihi ile ilgili politika basliginda oldukca basligim var, onlara bakip; benim de onceleri ne dedigimi bulabilirsin.
Bence kimin ne oldugundan ziyade, ulkede hic bir zaman iktidardan bagimsiz ve onun oyuncagi olmayan devlet ve hukumetin olmamis olmasini dile getiriyorum.
kamilistforvendetta
11-03-2014, 01:16
Mesela kastettigin komunistlere bir kac ornek verir misin?
Senin alginda kimler komunist?
Bir seyin onceden bilinmesi baskadir, kamuoyuna belge olarak yansimasi baskadir.
Ben Diktatorun ve partisinin ne mene bir sey oldugunu taa bastan biliyordum.
Cunku kendi agziyla acikladi.
Turkiye tarihi ile ilgili politika basliginda oldukca basligim var, onlara bakip; benim de onceleri ne dedigimi bulabilirsin.
Bence kimin ne oldugundan ziyade, ulkede hic bir zaman iktidardan bagimsiz ve onun oyuncagi olmayan devlet ve hukumetin olmamis olmasini dile getiriyorum.
mesela kast edilen komünistler den senin anladığın ne?
benim örneklerim mi bu insanların söylediklerini aklayacak yada karalayacak olan.
komünist diye güya karalamaya çalıtıkları o insanlar mı ?
yok sa komünizm mi?
bir ideoloji kişilere yada kast edilenlere göremi değerlendirilir yoksa ilkelerine göremi?
mesela senin algına göre kimler komünist?
benimki belli komünizmin ilkelerine uyum sağlayan herkes komünisttir.
önce komünizm nedir? istersen onu açıkla ama bu konu sanırım bu başlığın konusu değil. değilmi?
onun için konuyu çarpıtmaya gerek yok.
söylem şu
eski hırsızlar yeni hırsızlara komünist bunlar diyor.
tuncay özkan da mahkeme kapısında aynı şeyi söylemişti
yeni hırsızlarda eski hırsızlara komünist diyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Jj__nNYDy5M
farkları ne?
burada aslolan; topluma empoze edilmeye çalışılan şey nedir?
her iki tarafda bir birinden beter.
buna rağmen bir başka yı işaret ediyorlar.
bunları göremeyecek kadar körmüyüz.
eksilerde hırsız yenilerde.
hiç iktidar olmamışlar nasıl hırsız oldular.
sizin çalmanıza asıl sebep komüniztler mi?
komünistler olmasa siz hırsızlıktan vaz mı, geçeceksiniz?
o zaman
tayyo gibi diyeyim
bak. yalan vallah yalan.
evrensel-insan
11-03-2014, 01:27
mesela kast edilen komünistler den senin anladığın ne?
benim örneklerim mi bu insanların söylediklerini aklayacak yada karalayacak olan.
komünist diye güya karalamaya çalıtıkları o insanlar mı ?
yok sa komünizm mi?
bir ideoloji kişilere yada kast edilenlere göremi değerlendirilir yoksa ilkelerine göremi?
mesela senin algına göre kimler komünist?
benimki belli komünizmin ilkelerine uyum sağlayan herkes komünisttir.
Bu anlamda Turkiye tarihinde hic bir komunist olmadi. Zaten komunizm de gelmedi. Cunku Sosyalizm gelmedi.
önce komünizm nedir? istersen onu açıkla ama bu konu sanırım bu başlığın konusu değil. değilmi?
onun için konuyu çarpıtmaya gerek yok.
söylem şu
eski hırsızlar yeni hırsızlara komünist bunlar diyor.
tuncay özkan da mahkeme kapısında aynı şeyi söylemişti
yeni hırsızlarda eski hırsızlara komünist diyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Jj__nNYDy5M
farkları ne?
Ne eskileri ne de yenileri komunist degil.
burada aslolan; topluma empoze edilmeye çalışılan şey nedir?
her iki tarafda bir birinden beter.
buna rağmen bir başka yı işaret ediyorlar.
bunları göremeyecek kadar körmüyüz.
Empoze edilmeye calisilan, milli ya da dini sivil ya da askeri vesayet.
eksilerde hırsız yenilerde.
hiç iktidar olmamışlar nasıl hırsız oldular.
sizin çalmanıza asıl sebep komüniztler mi?
komünistler olmasa siz hırsızlıktan vaz mı, geçeceksiniz?
Hirsizlik ile komunizmin bir bagi yoktur. Herkes herkesi kendi politik cikari dogrultusunda kendi aleyhine etiketler.
o zaman
tayyo gibi diyeyim
bak. yalan vallah yalan.
Neyin yalan neyin dogru oldugunu sadece ulkemizde politika belirliyor.
Kime/neye gore kim/ne dogru/yalan?
Benim bireysel olarak ne olup olmadigimi bilmen adina, su linke bir bak.
http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=480391&postcount=2
evrensel-insan
11-03-2014, 02:30
NTV'ye Yiğit Bulut'u Yayına Çıkaracaksınız Baskısı.
https://www.youtube.com/watch?v=y5Quh4GTp7M&feature=youtu.be
evrensel-insan
11-03-2014, 21:58
ALO Fatih 10 CHP'li birini bayramda konuşturup sonra da çakalım.
https://www.youtube.com/watch?v=Ma-_dZzAPNI&feature=youtu.be
evrensel-insan
11-03-2014, 22:27
Hukuk Tanımaz Efkan'dan Savcıyı Gazeteciyi Tutuklayın Talimatı.
https://www.youtube.com/watch?v=Olw2uh-nyH8
BAŞÇALAN @BASCALAN 1m
Yayınladığımız görüşme 19 Aralık gece 02.00'de ve 03.00'de gerçekleşmiştir.
evrensel-insan
11-03-2014, 23:09
Akılsız Horoz Efkan Ala'dan Şok Sözler: "Yaptığın Şeyi Suç Olmakt..
https://www.youtube.com/watch?v=oUhrM9Fyv6o
evrensel-insan
12-03-2014, 19:41
BAŞÇALAN Paraları Kaçırırken, Danışmanı KASA ve KAĞIT KIYM.
https://www.youtube.com/watch?v=U2dcSfySif8
evrensel-insan
12-03-2014, 19:44
İstanbul'daki Emniyet Müdürleri Başçalan'ın Evine Baskın Yapması
https://www.youtube.com/watch?v=cI5gPsJt3Ig
evrensel-insan
12-03-2014, 23:24
Hukuksuz Efkan, Yolsuzlukları Örtmek İçin Polislere Kin Kusuyor.
https://www.youtube.com/watch?v=GTvgAsB7xeg
evrensel-insan
13-03-2014, 21:20
Yayinlanan bir ses kaydi oldugu tarafimdan farkedilmis ve silinmistir.
evrensel-insan
13-03-2014, 23:53
AKP Anketleri Rüşvet Parasıyla Yapılıyor - Finansör Bahşişçi Reza
https://www.youtube.com/watch?v=gs5XQjoBWls
evrensel-insan
13-03-2014, 23:58
Yolsuzluk ve Rüşvet fezlekesi
https://docs.google.com/file/d/0B_-EpVlO3YMISEI3Y0pOVURTcnc/view?pli=1&sle=true
evrensel-insan
14-03-2014, 02:45
Efkan Ala'dan Savcı İçin Skandal Talimat: Tutsunlar Zekeriya Öz'ü İçeri atsinlar.
https://www.youtube.com/watch?v=y4zE4HIQXhA
evrensel-insan
14-03-2014, 20:36
Gezi 1 Gerilim isteyen Erdoğan olayaların yatışmasına izin vermiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=4RaA3X9qmbs
evrensel-insan
14-03-2014, 22:42
Google Drive can't scan this file for viruses.
17 ARALIK OPERASYONU BAKANLAR FEZLEKESİ Egemen Bağış Zafer Çağlayan Muammer Güler.docx
https://docs.google.com/uc?id=0B_-EpVlO3YMIb0p0Y1dJOHJ5NEE&export=download
46 nolu mesajdaki link 25 Aralik Operasyonu.
evrensel-insan
14-03-2014, 23:21
Belki Başbakan Bu Soruya Bir Cevap Verebilir…
Başbakan Fettullah Gülen Cemaati’ni Haşhaşilere benzetti…
Yeni bu Cemaat suikastçı, öyle ya Haşhaşiler tarihte adları suikastlarla geçiyor.
Peki ya Başbakan, Başbakan hangi Cemaat’ten?
Başbakan Erdoğan Halid-i Cemaati’nden…
Gümüşhanevi Tekkesi'nden...
Nakşibendi değil, apayrı bir Cemaat…
İçinde Nakşi de var, Kadiri de…
İçinde Kübrevi de var, Ciştiye de var, Sühreverdi de var…
İçinde diğer inanç öğretileri de var, apayrı bir Cemaat…
Bu Cemaat’in bilinen son halifesi Mevlana Halid…
Halid Süleymaniyeli…
Hindistan’a gider, Abdullah Dıhlevi’den icazet alır, beş tarikatın halifesi unvanıyla…
Döner Süleymaniye’ye, ilk halife Abdusselam Barzani olur yani Mesud Barzani’nin dedesi...
İkinci halifesi Şemdinli’den Seyit Taha olur, o da Şeyh Ubeydullah’ın babası, Seyit Abdulkadir’in dedesi…
Şimdi bu Başbakan’ın Cemaati’ne yakından bakabiliriz…
Şeyh Ubeydullah, 1880’de Osmanlı’ya isyan eder, Girit’e sürgün edilir.
Şeyh Abdusselam Barzani, Osmanlı’ya 1907’de isyan eder, yakalanır, yargılanır ve asılır…
Seyit Abdulkadir, 1920’de Cumhuriyet Ordularına isyan eder, Koçgiri’de…
Seyit Abdulkadir, 1925’te Cumhuriyet’e isyan eder, Diyarbakır’da, yakalanır, yargılanır ve asılır…
Daha bitmedi, Başbakan’ın Cemaati’nin dahası var…
Anadolu’daki isyanlar başarısız olunca, bu isyandan kaçanlar Lübnan’da Hoybun adlı bir gizli örgüt kurar, Ermeni Taşnaksutyun Örgütü ile Türklere ve Cumhuriyet’e karşı işbirliği yapar.
Bu Hoybun Örgütü 1930’da Ağrı’da isyan çıkartır…
Bu isyana destek için, Molla Mustafa Barzani Dağlıca’da karakolumuza saldırır, dört askerimizi şehit eder.
Ve bu Cemaat’in kolları PKK’yı kurar, Türkiye’ de hala bu Cemaat’in etkisinde sürüklenir durur.
İşte Başbakan Erdoğan’ın Halid-i Cemaati'nin önde gelenlerinin öyküsü kısaca budur!
Daha ne diyelim…
Erdal Sarızeybek
Kaynak: Cemaat ve Barzani
http://www.sarizeybekhaber.com/haberler/basbakan-erdogan-hangi-cemaatten-h628.html
ERDAL SARIZEYBEK AÇIKLIYOR; 500 YILLIK SIR, YAVUZ SULTAN
http://www.youtube.com/watch?v=C6OiGUxLdU4
Erdal Sarızeybek: Başbakan hangi tarikattan
http://www.youtube.com/watch?v=v9lNDJ3CFd8
.
evrensel-insan
15-03-2014, 00:38
BAŞÇALAN Erdoğan Zekeriya Öz'den Yardım Dilendi.
https://www.youtube.com/watch?v=IeDqffk92zs
evrensel-insan
15-03-2014, 00:57
Yukaridaki video you tube'den kaldirilmis. O yuzden tekrar veriyorum.
BAŞÇALAN Erdoğan Zekeriya Öz'den Yardım Dilendi.
http://www.dailymotion.com/video/x1h0vok_bascalan-erdogan-zekeriya-oz-den-yardim-dilendi_news
evrensel-insan
15-03-2014, 01:04
Gezi 2 Provokatör Erdoğan'dan Talimat "Söküp atın"
https://www.youtube.com/watch?v=_L9lIq5OtiQ&feature=youtu.be
evrensel-insan
15-03-2014, 20:02
BAŞÇALAN Fatih Saraç'ı Deprosyona Sokmuş:
https://www.youtube.com/watch?v=0umFvIAsLbM
evrensel-insan
15-03-2014, 20:45
GEZİ 3 - Erdoğan'dan Çarşı Grubunu Destekleyen Beşiktaş Yönetimine tehdit.
https://www.youtube.com/watch?v=PYiwI3zg-Og
evrensel-insan
16-03-2014, 21:19
Cemaate operasyon fikri Tutuklanmaktan Kokan Bilal oğlandan çıkmış:
https://www.youtube.com/watch?v=oTjVEihoTko
evrensel-insan
16-03-2014, 23:09
BAŞÇALAN Erdoğan Futbolu da Kirletiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=L43e0ELMdNw
evrensel-insan
16-03-2014, 23:11
Kadir Topbaş Çınaraltı'ndaki Tarihi Mekanı Yağmaladı
https://www.youtube.com/watch?v=Cw1nIZlGpVA
Anima Libera
17-03-2014, 20:09
Ses kayıtları falan artık zevk vermiyor. Gündelik yenisi geliyor zaten. Video falan yok mu, suçüstü görüntüleri vs.?
evrensel-insan
17-03-2014, 22:16
Mehmet Altan'ı Star Gazetesinden BAŞÇALAN Erdoğan Kovdurdu.
https://www.youtube.com/watch?v=AinGQ32uFYM
evrensel-insan
17-03-2014, 22:18
Zafer Çağlayan'ın 25 Farklı Hattı, Otobanda Buluşma ve Tuvalette Rüşvet.
https://www.youtube.com/watch?v=dRG8uDx4ctU
evrensel-insan
17-03-2014, 22:29
Kadir Topbaş Çınaraltı'ndaki Tarihi Mekanı Yağmaladı
https://www.youtube.com/watch?v=Cw1nIZlGpVA
video silindigi icin yeniden konmus.
https://www.youtube.com/watch?v=zVKSxyrgCmk
evrensel-insan
18-03-2014, 00:12
Başörtülü Hidayet Şefkatli Tuksal'ı Star Gazete'den BAŞÇALAN Kovdurdu.
https://www.youtube.com/watch?v=pIskeYT0QIw
evrensel-insan
18-03-2014, 00:51
Reza 7 Egemen'e 500 Bin Dolar Bayram Harçlığı.
https://www.youtube.com/watch?v=aSmSUYJ2WTY&feature=youtu.be
evrensel-insan
18-03-2014, 20:18
Reza 8- Hayırsever Reza'dan Egemen Bağış'a Ayakkabı Kutusunda
https://www.youtube.com/watch?v=x0tUB6CtBdc
evrensel-insan
18-03-2014, 20:22
BAŞÇALAN Nijerya'ya Kimi Öldüreceği Belirsiz Silahlar Taşıtıyor
https://www.youtube.com/watch?v=EaRErLIGQVM
evrensel-insan
18-03-2014, 21:01
Egemen Bağış Kuran ile Dalga Geçiyor!
https://www.youtube.com/watch?v=jcICjAB7Chs
evrensel-insan
18-03-2014, 22:07
Erdoğan Mısır'ı EL Kadı'ya sattı:
https://www.youtube.com/watch?v=WMLFZUHJm24
Adam bu sefer de Bilal'i ağlatıyormuş az kalsın.
Bin pişmandır doğduğunda Bilal'i cami önüne bırakmadığına. :)
evrensel-insan
19-03-2014, 01:08
Milli İrade Bildirisi Erdoğan Baskısıyla Cemaat ve STK'lara Zorla İmzalattirildi.
https://www.youtube.com/watch?v=INbOigNbvkU&feature=youtu.be
evrensel-insan
19-03-2014, 01:13
Milli İrade Bildirisi Erdoğan Baskısıyla Cemaat ve STK'lara Zorla İmzalatildi.
https://www.youtube.com/watch?v=CJeMSUeDmdI&feature=youtu.be
evrensel-insan
19-03-2014, 01:17
Alo Fatih Habertürk'e ait bildirinin basım ücretini sildiriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=P9i18tGaDqk&feature=youtu.be
evrensel-insan
19-03-2014, 21:48
Reza 9 Muammer Güler 400 Bin Dolar Karşılğı Emniyet Müdürünü..
https://www.youtube.com/watch?v=QC0otbK6MhE&feature=youtu.be
evrensel-insan
19-03-2014, 21:52
Sarraf ve bakanlar hakkında MİT belgesi 1
https://pbs.twimg.com/media/BjGWCdlCUAACX1J.jpg
evrensel-insan
19-03-2014, 21:53
Sarraf ve bakanlar hakkında mit belgesi 2
https://pbs.twimg.com/media/BjGWpGxCEAETuJd.jpg
evrensel-insan
19-03-2014, 21:55
Sarraf ve bakanlar hakkında mit belgesi 3
https://pbs.twimg.com/media/BjGW99wCUAI3lTb.jpg
evrensel-insan
19-03-2014, 22:02
Erdoğan Ülkeyi Santim Santim Parsellemiş, TOKİ Başkanını Fırçalıyor:
https://www.youtube.com/watch?v=msYIPdiXULA
evrensel-insan
19-03-2014, 22:05
YÖK'te SKANDAL KAYIRMA!
https://www.youtube.com/watch?v=MypulPwnnjM
evrensel-insan
20-03-2014, 20:55
Rektörleri Cumhurbaşkanı Değil Erdoğan Atıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=oncWvmKxo9w
evrensel-insan
20-03-2014, 21:05
ÖCALAN KANSER, GIZLICE AMELIYAT EDILDI
03/20/20140 Comments
Öcalan için İmralı da hastane kuruldu
2315979550 (MEHMET FATİH SARAÇ – 90533924xxxx) 2013.09.13
NİLGÜN BALKAÇ : ya oğuzu aradım korkumdan bu arada arabanın içindeyim bakan falan yanımda kimse duymasın diye oğuz böyle birşey var sakın girdirtirmiyorum ben ben duydum istanbuluda şimdi uyarıyorum ankarayada sakın sizde böyle birşey girmeyin aman başımız derde girer dedim ondan sonra eee bu olayıda duydu aslında bu olayın dışında başka birşey daha var şimdi eee size oğuz söyledimi bilmiyorum öcalan rahatsız amaliyat oldu aman aman fatih
MEHMET FATİH SARAÇ : ne amaliyatı oldu
NİLGÜN BALKAÇ : aman ama bakın bu duyulursa bir yerde söylerseniz benim kellem gider kellemi götürürler
MEHMET FATİH SARAÇ : ne amaliyatı olmuş ya yok ya
NİLGÜN BALKAÇ : kanser
MEHMET FATİH SARAÇ : tam papazı yedik birde ölürse içerde yaktık ayvayı
NİLGÜN BALKAÇ : papazı yedik ay ve fatih bey kimse duymasın allah aşkına valla
MEHMET FATİH SARAÇ : neyi var kanser
NİLGÜN BALKAÇ : ne o erkeklerin pros prostat
MEHMET FATİH SARAÇ : he prostat kanseri
NİLGÜN BALKAÇ : prostat yeni biobsi yapıldı şey yapıldı sonucunu bilmiyorum hiç öğrenmedim
MEHMET FATİH SARAÇ : nerede yaptılar amaliyatı dışarda yaptılar galiba onu
NİLGÜN BALKAÇ : orda
MEHMET FATİH SARAÇ : nerde
NİLGÜN BALKAÇ : orda yapıldı
MEHMET FATİH SARAÇ : oraya hastahanemi kurdular ...
NİLGÜN BALKAÇ : işte gitti insanlar orda yapıldı ondan sonra eee aman aman valla beni yerler yani öldürürler beni yani hani siz bilin bilmeyin sakın öyle bir sorunda var yani bu dillendirilmiyor şimdi BDP'liler gittiğinde bu olay dillendirilebilir sorun olabilir yani
MEHMET FATİH SARAÇ : yani
Görüşmenin devamı
MEHMET FATİH SARAÇ : bu hafta ne yapıyoruz
NİLGÜN BALKAÇ : ya ben bu haftayı şöyle birşey düşündüm oğuzla konuştum eee şimdi o konuda haber bekliyorum birincisi şudur çözüm süreci yapalım dedim çözüm sürecinde selahattin demir
MEHMET FATİH SARAÇ : ben sana diyorum ki bütün siyasi partilerin grup başkanvekillerine birşey meclis başkanvekillerine ...
NİLGÜN BALKAÇ : yok şöyle bu çözüm süreci çok önemli bakın şöyle birşey düşündüm selahattin demirtaşa not bıraktım bir Selahattin Demirtaş 1 saat ikinci bir saat Hüseyin Çelik
MEHMET FATİH SARAÇ : şeyi çıkartık zaten Gülten Kışanak Gülten Kışanaka ...
NİLGÜN BALKAÇ : Gülten Kışanak onu karşılamazki Selahattin Demirtaş bambaşka birşey Gülten Kışanak reytingide olmayan vasat bir kadın selahattin Demirtaştır bu işin piri eee Selahattin Demirtaş diyarbakırda onuda aradım şimdi ordan haber bekliyorum eee Hüseyin çelik bir saat Selahattin Demirtaş bir saat Hüseyin Çelik niye böyle diyeceksiniz niye iki saat değil diyeceksiniz eee akparti rahatsız olur bir iki saat onu konuşturursak eee aynı gün içerisinde söz hakkı vermez pek
MEHMET FATİH SARAÇ : hüseyin çelik'emi ... yok canım yok canım Hüseyin Çelik iki saat aaa şeyemi Hüseyin Çelik mi olmalı bu
NİLGÜN BALKAÇ : yani iki saati Selahattin Demirtaşı verirsek dedim
MEHMET FATİH SARAÇ : bu Hüseyin Çelik mi olmalı ayrı bir konu
NİLGÜN BALKAÇ : iki saati Selahattin Demirtaşa verelim mi peki rahatsız olmaz mı
MEHMET FATİH SARAÇ : yok yok 1 saat 15 dakika falan yeter
NİLGÜN BALKAÇ : değil mi bende öyle düşündüm zaten geri kalanında bir akpartili alalım dedim
MEHMET FATİH SARAÇ : bence bence şeyi bak farklı birşey yap ne olur
NİLGÜN BALKAÇ : bide şöyle birşey hazırladım
MEHMET FATİH SARAÇ : mesela bak dinle bir dinle
NİLGÜN BALKAÇ : he
MEHMET FATİH SARAÇ : dur gazeteci kardeşim dur
NİLGÜN BALKAÇ : hee hee
MEHMET FATİH SARAÇ : evet bir Gülten şeye eee ...
NİLGÜN BALKAÇ : gazeteci kardeşim
MEHMET FATİH SARAÇ : he birşeye birşey söyle
MEHMET FATİH SARAÇ : neydi onun ismi Demirtaşa şeye soralım mesela güneydoğu anadoludaki gap projesi ile ilgili düşüncelerini sor
NİLGÜN BALKAÇ : ah bir gelse
MEHMET FATİH SARAÇ : ben getirim sana onu problem yokta
NİLGÜN BALKAÇ : aa ne zaman getirececen sabahtan beri mesaj atıyorum ya Allah aşkına onu getirin
MEHMET FATİH SARAÇ : an an an söylediğimi anladın mı
NİLGÜN BALKAÇ : evet biliyorum anladım
MEHMET FATİH SARAÇ : he
NİLGÜN BALKAÇ : anladım anladım güneydoğu anadolu gap projesi
MEHMET FATİH SARAÇ : gap projesi
NİLGÜN BALKAÇ : ne demek istediğinizi anladım
MEHMET FATİH SARAÇ : yani adamların cahilliğini bir çıkaralım ortaya ya adamlarda birşey yok ya kürtlerin dili kürtlerin dili eee abim konuştun ne olacak nede ne konuşacan
NİLGÜN BALKAÇ : yani
MEHMET FATİH SARAÇ : ne konuşacan ya ne diyecen yani
NİLGÜN BALKAÇ : eee fatih bey aranız iyiyse benimde aram iyi hala benim mesajlara geri dönmedi ne olur bir arasanız arattırsanız
MEHMET FATİH SARAÇ : dağ dağdalar kucaklaşıyordur ...
NİLGÜN BALKAÇ : ya ne olursun
MEHMET FATİH SARAÇ : peki bu senin haberin önemli BDP'lilerin haberi yokmu ... vardır onlarda birşey
NİLGÜN BALKAÇ : hangisinden
MEHMET FATİH SARAÇ : amaliyattan
NİLGÜN BALKAÇ : ay aman muhtemelen
MEHMET FATİH SARAÇ : yokmudur vardır ya
NİLGÜN BALKAÇ : muhtemelen yani eee konuşuluyor zaten ama yok siz sakın kimseye söylemeyin
MEHMET FATİH SARAÇ : hayır yok canım
NİLGÜN BALKAÇ : bu sorun olur benim başımı yakar yani bu iş hani siz sadece olayı bilin diye size söylüyorum ... ediyorum
MEHMET FATİH SARAÇ : anladım peki
NİLGÜN BALKAÇ : yani hakikaten başım derde girer yani
MEHMET FATİH SARAÇ : Allah kolaylık versin ne ya hangi ... ne diye girer bilmiyorum hiçbir şey geç tamam
NİLGÜN BALKAÇ : çünkü şey eee bazı şeyler ofriko oftiriko veriliyor burdan
MEHMET FATİH SARAÇ : tamam
NİLGÜN BALKAÇ : birşey daha soracam
MEHMET FATİH SARAÇ : tamamdır
NİLGÜN BALKAÇ : Selahattin Demirtaşı bir arayabilirmisin Fatih bey
MEHMET FATİH SARAÇ : bir arayayım aratayım hanımefendicim dur
NİLGÜN BALKAÇ : Allah aşkınıza ya
MEHMET FATİH SARAÇ : oldu
NİLGÜN BALKAÇ : tamam haydi sizden haber
MEHMET FATİH SARAÇ : varmı ...
MEHMET FATİH SARAÇ : yok sağol aratacam şey
NİLGÜN BALKAÇ : haydi sizden haber bekliyorum tamam aaas çok sağolun haydi hoşçakalın
http://webproxy.net/view?q=http%3A%2F%2Fharamzadeler.weebly.com%2F1%2F post%2F2014%2F03%2Fcalan-kanser-gizlice-ameliyat-edildi.html
evrensel-insan
20-03-2014, 22:58
ALO Fatih 5 Allah'a Şükür Uludere'yi Görmedik.
https://www.youtube.com/watch?v=4X1Pe3ktycE
evrensel-insan
20-03-2014, 23:09
Öcalan Kanser! Gizlice Ameliyat Edildi!
https://www.youtube.com/watch?v=XiVxLIJDpEM&feature=youtu.be
evrensel-insan
21-03-2014, 00:03
BAŞÇALAN @BASCALAN 17m
Yayınladığımız ham ses kayıtları istenilen analiz merkezinde teste tabi tutulabilir.
https://soundcloud.com/bascalan/sets/tayyip-erdo-an-evindeki-1 …
https://soundcloud.com/bascalan/egemen-bagis-kurana-hakaret …
evrensel-insan
21-03-2014, 00:05
BAŞÇALAN @BASCALAN 17m
Yayınladığımız ham ses kayıtları istenilen analiz merkezinde teste tabi tutulabilir.
https://soundcloud.com/bascalan/sets/tayyip-erdo-an-evindeki-1 …
https://soundcloud.com/bascalan/egemen-bagis-kurana-hakaret …
evrensel-insan
21-03-2014, 02:55
BOMBA TAPE! HAKAN FİDAN !!!
İran Ajan Hücresinin 2 önemli üyesi Hakan Fidan Yüzde Yüz Şiidir ve Yüzyılın Atamasıdır.
https://en-gb.facebook.com/photo.php?v=543401792445462&set=vb.245848732200771&type=2&theater
evrensel-insan
21-03-2014, 02:58
HARAMZADELER @HARAMZADELER333 46m
Haramzadeler'in tüm ses kayıtları, İzleyin, İndirin, İzlettirin Twitter Sansürünü delin...
https://www.youtube.com/user/haramzadeler333 …
HARAMZADELER @HARAMZADELER333 44m
İzleyin, İndirin, İzlettirin Twitter Sansürünü delin
https://drive.google.com/folderview?id=0B_-EpVlO3YMIMV9lX01mdzhQM0E&usp=sharing …
evrensel-insan
21-03-2014, 02:59
HARAMZADELER @HARAMZADELER333 45m
İzleyin, İndirin, İzlettirin Twitter Sansürünü delin
https://drive.google.com/folderview?id=0B_-EpVlO3YMIMV9lX01mdzhQM0E&usp=sharing …
HARAMZADELER @HARAMZADELER333 47m
Haramzadeler'in tüm ses kayıtları, İzleyin, İndirin, İzlettirin Twitter Sansürünü delin...
https://www.youtube.com/user/haramzadeler333 …
evrensel-insan
21-03-2014, 23:07
Bosphorus360 6- Tüm Rant Projeleri Şehzade'nin Onayı ile Yürütülüyor.
https://www.youtube.com/watch?v=GafjJTXRZ1o
evrensel-insan
24-03-2014, 00:36
HARAMZADELER @HARAMZADELER333 4h
Bugüne kadar yayınladığımız ses kayıtlarının listesi
https://pbs.twimg.com/media/BjbdGMbCMAAikx1.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BjbdisGCcAAnVKQ.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Bjbe88hCUAEd-cH.jpg
evrensel-insan
24-03-2014, 22:50
Erdoğan Kanal 24'e Ayar Veriyor. "Alo Akif BEKİ"
http://www.youtube.com/watch?v=aHceyT47RBo&feature=youtu.be
evrensel-insan
24-03-2014, 23:15
ALO Fatih 11 RTE'den Kılıçdaroğlu'na "Ula sen kimsin ki beni atayacan?
https://www.youtube.com/watch?v=Cnf71esgiPI&feature=youtu.be
evrensel-insan
25-03-2014, 00:21
Evli Burak Erdoğan İsviçreli Sevgilisini Ölümle Tehdit Ediyor.
https://www.youtube.com/watch?v=yLSGGJAXErA&feature=youtu.be
http://www.defnevetayyip.com/
Biraz önce böyle bir site yayınlandı Facebook'ta herkes paylaşıyor.
Başlığın adı turpun büyüklüğü
http://www.defnevetayyip.com/
Biraz önce böyle bir site yayınlandı Facebook'ta herkes paylaşıyor.
Başlığın adı turpun büyüklüğü
Böyle bir lafın iddianın ortaya atılması, ülke olarak insanlarımızın interneti ne kadar "ahlaksızca" kullandığını göstermekte. Şuursuz bir insanın ağzından laf çıkıyor, okumuş "adam" olmuş insanlar bunu oturup tartışıyor ya...
evrensel-insan
25-03-2014, 20:52
Böyle bir lafın iddianın ortaya atılması, ülke olarak insanlarımızın interneti ne kadar "ahlaksızca" kullandığını göstermekte. Şuursuz bir insanın ağzından laf çıkıyor, okumuş "adam" olmuş insanlar bunu oturup tartışıyor ya...
Hangisi ahlak, ahlaksizligi yapmak mi, yoksa bu yapilan ahlaksizligi etik algi olarak desifre etmek mi?
Ustelik kasedi koyan, zaten ilk sayfasinda neden Burak'in bu kasedini yayinladigini aciklamis.
Aslinda suc duyurusu da gerekli. Cunku kayittaki kiz yasami ile tehdit ediliyor.
Oldurulse, ne olacak?
evrensel-insan
26-03-2014, 00:54
Zannedersem diger baslik bu baslik ile birlestirilmis.
Aslinda o baslik ile bunun farki, diktatorun ses kayidi olan ile olmayan farkiydi.
Yani bu baslikta sadece diktatorun ses kaydi olanlar vardi, digerinde de; baskalarinin ses kayitlari vardi.
Neyse, oyle uygun gorundu ise saglik olsun.
evrensel-insan
26-03-2014, 00:55
Reza 10 Kabinenin 2 Temiz Bakanı
https://www.youtube.com/watch?v=PDGzJtK0IWU
evrensel-insan
26-03-2014, 21:23
Erdoğan Bilal'i Azarlıyor "Akşam Gazetesine Niye Gittin, Deşifre Oluyorsun.
http://www.youtube.com/watch?v=X2HqE7nLuiY&feature=youtu.be
evrensel-insan
26-03-2014, 21:55
Baykal kasedini Erdoğan yayınlamış!
http://vimeo.com/90067102
Erdoğan Bilal'i Azarlıyor "Akşam Gazetesine Niye Gittin, Deşifre Oluyorsun.
Ben bu Bilal'in ciddi ciddi bizim gibi kurban olduğunu düşünmeye başladım.
Ya baba, nere gitsem ora benim oluyor. :)
evrensel-insan
29-03-2014, 19:13
Can Dundar 17 Aralik 2013 gununde tum olanlari derleyerek bir belgesel hazirlamis.
Belgeselin adi " 17 Aralık belgeseli Erdoğan'ın En Uzun Günü" tek parca olarak hazirlanan belgesel de, o gun olanlar; saat sirasina gore ve de tum ses kayitlari ile birlikte duzenlenmis.
Belki de Turkiye tarihinde bir donum noktasi olan 17 Araloigin belgesi de bu hazirlanan video olacak.
http://www.dailymotion.com/video/x1kb1c6_can-dundar-in-hazirladigi-17-aralik-belgeseli-erdogan-in-en-uzun-gunu-tek-parca_tv
evrensel-insan
29-03-2014, 19:42
Tayyip Erdoğan Oğlu Burak'a 15 Milyon Dolara 6 Gemisini Aldı
https://www.youtube.com/watch?v=zV8KzWv-WLs