Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 25-02-2014, 00:45
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı

Bu kayıt doğruysa Başbakan Erdoğan o koltukta bir saniye daha oturamaz! Başbakan - Bilal Erdoğan şok ses kaydı http://t.co/82wWtMmnl6
@KorayaydinMHPFeb 24, 2014 20:17:58 GMT Follow @KorayaydinMHP14 retweets | 2 replies

Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı - YouTube
Read more at www.youtube.com
Tweet

Related Tweets
Developing - Turn On auto update?

@DarbeliMatk4p : Allah'ını, ülkesini, insanı, doğayı sevenler bu kaydı dinletebildiğiniz herkese dinletin!! #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI http://t.co/QlfW3Cy7nJ 1 hour 12 mins ago
more »

Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı - YouTube

...
www.youtube.com
@solhaberportali : Ses kaydı iddiası: 'Bilal evdeki paraları sıfırla!' http://t.co/2IHxDMNvlI 1 hour 10 mins ago
more »

Ses kaydı iddiası: 'Bilal evdeki paraları sıfırla!' | soL Haber Portalı

Tapelere göre operasyon günü oğlu Bilal Erdoğan’ı arayan Başbakan Erdoğan, işadamlarından rüşvet karşılığı alındığı iddia edilen ve 5 ayrı evde tutulan paraları bir önce elden çıkarmaları talimatını veriyor. ...
haber.sol.org.tr
@vallayalan : ahaha bu kayıt montaj lan ergenler #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI #HerşeyYalanHeryerYolsuzluk http://t.co/ltH6w8jo3r 50 mins ago
more »

Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı Orjinali - YouTube

Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı Orjinali ...
www.youtube.com
@zuhalayla : 30 milyon Euro , bu evde kalan ufak bir miktar bir de = > http://t.co/sKOABwhAng #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI 1 hour 22 mins ago
more »

@sinan_ogan : Bu ses kaydı gerçekse eğer... http://t.co/aHzwPGu2qP #HerşeyYalanHeryerYolsuzluk #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI http://t.co/VRmnriNnBk 1 hour 25 mins ago
more »

@MuhteremAdam : Bu Bilal-Tayyip konuşmasını dinledikten sonra AKPye oy veriyorsanız diyecek hiç bir şey yok. #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI http://t.co/i11WMzeQkb 1 hour 23 mins ago
more »

@ulkucu_kurt : Bu link açıyor... Erdoğanın Gerçek Yüzü!! http://t.co/GXPpi6ATZJ #BAŞÇALANınBombaSESKAYDI 58 mins ago
more »

@AnatoliaHack : #RTE na ait bu ses kaydi Savcinin talebi mahkemenin karari ile kolluk tarafından yapilan yasal dinlemedir. http://t.co/Frxf627Axv 43 mins ago
more »

Başçalan Erdoğan'ın Yalanlarının ve Yolsuzluklarının Kaydı! - Video Dailymotion

BAŞBAKANIN ŞOK SES KAYDI!!! Hırsızlığın babadan oğula geçtiğini görecek, yalan ve soygun rejimiyle yönetildiğimize bir kez daha şahit olacaksınız. Başçalan bu ses kaydının ardından istifa etmek zorunda kalacak... Bugece Büyük Gece! BA$ÇALAN ERDOĞAN'ın Maskesinin Düştüğü Gece! Sadece iki hece: HIR-SIZ. ...
www.dailymotion.com
@BASCALAN : Herkes Gerçekleri Bilsin Diye, TT de Birinci Sıraya Çıkalım. http://t.co/2wYdSWvgJS #BASCALANınBombaSESKAYDI 6 mins ago

Bu internete yolsuzluklar ile ilgili dusen en son kayit.

Artik kim bu iktidari bu teybi dinledikten sonra mesru ve mubah kilacak ise, bir kez daha dusunsun!

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 25-02-2014, 00:59
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Bu bantin internete dusmesinden sonra;

CHP MYK acil toplanti yapti ve yarin meclise bu bantin getirilecegini ve hukumetin dusmesi gerektigini soyledi.

Basbakanlik kasetin bir montaj ve iftira oldugunu ve bunu yayinlayanlardan "hesap sorulacagini" acikladi.

MIT mustesari H.Fidan acilen diktator ile gorustu.

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 25-02-2014, 13:03
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan,

Sevmediğiniz bir yapı, parti, ülke, din, kişi, her ne olursa olsun. Niye bu kadar anlamsızca üstüne gidip düşmanca alaşağı etmek için uğraş verirsiniz anlamış değilim. Hele ki teknoloji ve bilime bu kadar önem veren sizin bu anlayışınızı hiç anlamış değilim.

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...derimiz-ocalan

Bak montaj yapılmış bir video. Buna da olabilir mi acaba diyebilir misin?

CHP şunu artık anlamalı. Düşmanca yapılan bir politika ile hiç bir zaman oy kazanamazsın. AKP gider başkası gelir, CHP muhalefet olmaktan öteye gidemez...

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 25-02-2014, 13:33
Anlamak Anlamak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Yergin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evrensel-insan,

Sevmediğiniz bir yapı, parti, ülke, din, kişi, her ne olursa olsun. Niye bu kadar anlamsızca üstüne gidip düşmanca alaşağı etmek için uğraş verirsiniz anlamış değilim. Hele ki teknoloji ve bilime bu kadar önem veren sizin bu anlayışınızı hiç anlamış değilim.

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...derimiz-ocalan

Bak montaj yapılmış bir video. Buna da olabilir mi acaba diyebilir misin?

CHP şunu artık anlamalı. Düşmanca yapılan bir politika ile hiç bir zaman oy kazanamazsın. AKP gider başkası gelir, CHP muhalefet olmaktan öteye gidemez...

Sırf sizin cahilce yorumunuza yanıt vermek için hesap açtım.

Hayır efendim, bu tape MONTAJ DEĞİL.

R.T ile şehzade Bilal kriptolu telefon hattı kullanıyorlar, kriptolu telefon hattından farklı zamanlarda alınan kayıtlarının montajlanması imkansızdır. Çünkü her aramada kripto sayısal değeri yenilenir.

Siz kafanızı kuma sokmaya, kendinizi kandırmaya devam edin, ama herkesi de sizin gibi AK KOYUN zannetmeyin. Kimse salak değil burada, milletin zekasını bu kadar hafife almayın.

Not: Ses uzmanlarının ezici bir çoğunluğu tape lerin gerçek olduğu konusunda hem fikir. Kaldı ki bunu anlamak için ses uzmanı olmaya gerek yok, en basit bir ses çözümleyici program ile bile bu tapelerin gerçek olduğunu anlayabilirsiniz.
Alt 25-02-2014, 13:58
Kıdemli Üye

Anlamak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sırf sizin cahilce yorumunuza yanıt vermek için hesap açtım.

Hayır efendim, bu tape MONTAJ DEĞİL.

R.T ile şehzade Bilal kriptolu telefon hattı kullanıyorlar, kriptolu telefon hattından farklı zamanlarda alınan kayıtlarının montajlanması imkansızdır. Çünkü her aramada kripto sayısal değeri yenilenir.

Siz kafanızı kuma sokmaya, kendinizi kandırmaya devam edin, ama herkesi de sizin gibi AK KOYUN zannetmeyin. Kimse salak değil burada, milletin zekasını bu kadar hafife almayın.

Not: Ses uzmanlarının ezici bir çoğunluğu tape lerin gerçek olduğu konusunda hem fikir. Kaldı ki bunu anlamak için ses uzmanı olmaya gerek yok, en basit bir ses çözümleyici program ile bile bu tapelerin gerçek olduğunu anlayabilirsiniz.
Buyrun o zaman çok biliyorsanız ispatlayın. Ya da ispatlayanın bilgisini paylaşın.

Ben ne ak koyunum, ne chp. Üye olduğun platformun önce içeriğine bir bak, ondan sonra yorum yap.

Telefonları kriptoluymuş, bu yüzden montaj yapılması imkansızmış ama dinlemesi imkanlı değil mi?

Bak ANLAMAKTAN yoksun olan şahıs, ben ne bu kasetlere inanırım, ne başka kasetlere, Baykal'ın kine de inanmadık, başkalarınınki ne de...

İnanmaya programlanmışsınız diyen ateistler sorgusuz inanıyor. Birileri Youtube a Peygamberimizin sesi ile Turan Dursun sitesi hakkında birşeyler söyletse eklesek buraya ne olacak? Hepiniz iman mı edeceksiniz?

Neyse siz benim ilk cümleme odaklanın ve buyrun ispatlayın veya ispat edenin bilgisini paylaşın. Varsa tabi bilginiz ve vicdanınız...

Ve lütfen ses kayıtlarında telafuz edilen para miktarlarını google yardımı ile bize resimleyin. Kaç kamyon? 1.000 yeter mi?

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 25-02-2014, 14:07
Aday Üye

İspatlamak için benim ayıca bir şey yapmama gerek yok, elinizin altında intenet var, test eden etmiş açıklamasını da yapmış zaten. Az araştırında cahil kalmayın.
Telefonları kriptoluymuş, bu yüzden montaj yapılması imkansızmış ama dinlemesi imkanlı değil mi?
3.bir kriptolu hat ile konuşmaya sızılabilir ve konuşmalar kayıt altına alınabilir, karşılıklı konuşmalar arasındaki boşluklar zaten kripto decode edildiği için meydana gelmiştir. Zaten konuşmaların içerisinde R.T. üzeri kapalı olarak hattın kriptolu olduğunu ama yine de konuşurken her şeyin söylenmemesi gerektiğini kendi ifade etmiştir. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz, dinlediğinizi anlayın bari.

Dip Not: Benim ateist olduğumu ya da Chp taraftarı olduğumu nerden biliyorsunuz? Malum mu oldu size?
Alt 25-02-2014, 14:14
Kıdemli Üye

Anlamak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İspatlamak için benim ayıca bir şey yapmama gerek yok, elinizin altında intenet var, test eden etmiş açıklamasını da yapmış zaten. Az araştırında cahil kalmayın.

3.bir kriptolu hat ile konuşmaya sızılabilir ve konuşmalar kayıt altına alınabilir, karşılıklı konuşmalar arasındaki boşluklar zaten kripto decode edildiği için meydana gelmiştir. Zaten konuşmaların içerisinde R.T. üzeri kapalı olarak hattın kriptolu olduğunu ama yine de konuşurken her şeyin söylenmemesi gerektiğini kendi ifade etmiştir. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz, dinlediğinizi anlayın bari.

Dip Not: Benim ateist olduğumu ya da Chp taraftarı olduğumu nerden biliyorsunuz? Malum mu oldu size?
Abdala malum olurmuş bana değil.

Ben size CHP lisiniz demedim ki? Bunu nereden çıkarttınız? Siz işi iyicene psikopata bağlamışsınız. Bu da kayıtların amaca ulaştığını gösteriyor aslında

Her ne ise dediğim gibi, imzamdan yola çıkarak buyrun diyorum ki, ispatlayın, ispatlayamıyorsanız ispatlayanların bilgilerini gösterin, paylaşın. Çok mu zor birşey istiyorum? Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Öğrenmek istiyorum ki soruyorum çünkü nasıl olduğunu bilmiyorum. Siz biliyorsunuz ki veya görmüşsünüz ki inanıyorsunuz. Bende diyorum ki, buyrun anlatın ve herkes görsün inansın. Bende inanayım...

en basit bir ses çözümleyici program ile bile bu tapelerin gerçek olduğunu anlayabilirsiniz.
Size göre bakın basitmiş, buyrun gösterin.

Alt 25-02-2014, 14:31
Aday Üye

Ben bu konuda akademisyen değilim, siz benim yapacağım testlere de güvenmezsiniz. Ama buyrun yapan akademisyenleri paylaşayım, hatta biri aynı benim gibi bu testi her kesin yapabileceğini belirtmiş, üstelik program adını da vermiş, indirin kendi gözlerinizle görün montaj mı gerçek mi? diye.

Size göre bakın basitmiş, buyrun gösterin.
Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz diyordum ya işte ispatı, ben en basit program ile bile anlaşılabilir dedim, benim için basit olduğunu ifade etmedim. Ben uzun süre müzisyenlik yapmış biri olarak bu yorumu yaptım, bu kadar uzun bir konuşmayı öyle montajla falan yapamazsınız. Onu bir geçeceksiniz.

Konu Anlamak tarafından (25-02-2014 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eksik kelime.
Alt 25-02-2014, 14:55
Selmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Selmet Selmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

akepe gitse bile alternatifi hazır. cehape.. kılıçdaroğlu da başladı teyyip gibi YENİ Türkiye zırvalıklarına.. anahtar cümle YENİ Türkiye. yazık bu ülkeye ve bizlere...
Alt 25-02-2014, 15:16
Kıdemli Üye

Anlatamıyorum sanırım ben kendimi. Arkadaşım, haber sitelerinden alınan resimleri koymuşsun.

Bunlar ne kadar gerçek ise bu da o zaman gerçektir diyerek bir link paylaştım ama hiç üzerinde durmadın. Neden? Üzerinde durulduğunda bir katkımı sağlamıyor?

Her haber sitesinde şu an türlü türlü kayıtlar var. Hangisine inanalım? Herkes birbirini kandırma derdinde, herkes güç derdinde. Birileri insanları bir yerlere doğru sürüklemeye çalışıyor, herkes de buna uyup sağına soluna bakmadan gidiyor.

Önerilen Siteler