PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihat Hatipoğlu Davası

evrensel-insan
13-08-2014, 01:51
Bu davayla ilgilenen ve destek olmak isteyen herkesi yarın, carsamba, sabah saat 10:30'da Çağlayan Adliyesine bekliyoruz.

KAMUOYUNA DUYURULUR

Ateizm Derneği 16.04.2014 tarihinde İstanbul'da kurulmuştur. Ülkemizin ve bulunduğumuz coğrafyanın ilk yasal Ateist oluşumudur. Ateizm Derneği Türkiye'de yaşayan inançsız, dinsizlerin ve benzeri düşüncelere sahip olan kişilerin aynı çatı altında toplanarak toplumumuzu bu konularda bilinçlendirmek, dinsiz ve inançsız bireylerin kendi arasında yardımlaşma ve dayanışma sağlamalarını, sosyal alanda örgütlenmelerini ve hukuki dayanışmalarını sağlamak amacıyla hukuki ve sosyal platformda dini baskı ile mücadele etmek için kurulmuştur.

Kısaca halk arasında ATV olarak bilinen (Turkuvaz Aktif Televizyon Prodüksiyon A.Ş.) ve ulusal çapta yayın yapan bu televizyon kanalında 14.07.2014 tarihinde yayınlanan “Nihat Hatipoğlu İle İftar Saati” adlı programda program sunucusu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu adlı kişi seyircilerden gelen bir soruyu yanıtlarken ifade özgürlüğü ve eleştiri sınırlarını aşarak ayrıca sorulan soruyla da hiçbir bağlantısı olmadan ateistlere karşı hakaret ve küfre varan ifadeler kullanarak ve küçümseyip aşağılayarak şu ifadeleri kullanmıştır.

“Her ateist aslında Allaha sığınıyor. Ben hiçbir ateisttin Allah’ı inkar ettiğine inanmıyorum, inkar ediyoruz diyenler yalan söylüyor. Çünkü hepsi sıkışınca Allah’ım demeye başlıyor. Aciz kalınca Allah’ım Yarabbi’m demeye başlıyor gözleri sağa sola dönüyor ne ateisti.
Her şey Allah’ın varlığının delilidir onun için hiçbir ateistin Allah’ı inkar ettiğine inanmıyorum şahsen. Şeytan bile Allah’ı inkar etmiyor Şeytan ne diyor Allah’ım beni ateşten yarattın. (Arapça bir şeyler söylüyor)… beni yarattın diyor farkında. Ee! ateistlerin en büyük babası Şeytan, yani öyle sayılırsa Şeytan onlardan çok daha temizdir.”

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu bununla da kalmayıp ertesi gün yine aynı adlı programda ve yine bir soru üzerine belirtilen bu ifadelere ek olarak ikinci kez yine vahim ifadeler sarf etmiştir.

“İlk inkarcı da şeytandır ama Şeytan Allah’ı inkar etmemiştir, büyüklenmiştir bundan dolayı şeytanlık vasfını kazanmıştır. İnançsız olanlara çelmeyi de ve inançsız olanlara oltayı da Şeytan atar bu nedenle hepsinin lideri şeytandır dedim. Babaları yani mecazi anlamda babaları bu işin şeytandır dedim.”

Bu ifadelerle Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hiçbir bilimsel ve dinsel temele dayanmadan sadece Ateistleri şeytanın çocuğu ve şeytana tapan ve toplumdaki bütün kötülüklerin baş sorumlusu olarak gösterme çabası içine girerek, toplumda var olan ateistlere karşı insanlara kin ve nefret aşılamaya çalışmaktadır.

Bu, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun bilimsel doktrinden uzak olduğu ve bu konuda hiçbir bilgisinin de olmadığı gerçeğini ortaya koymaktadır. Tanrı olgusunu reddeden bir topluluğun tanrının yaratmış olduğu söylenen bir varlığa yada meleğe tapmasının veya onun buyruğu altında olmasının hiçbir mantıklı açıklaması yoktur. İlahiyat Profesörü olan birinin bunu anlayabilecek bir bilgi ve birikime sahip olması muhtemel bir durum olacaktır.

Fakat bu durum açıkça gösteriyor ki Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun bilerek ve isteyerek bu ve buna benzer ifadeler kullanarak toplumda yaşayan insanlar arasında bir ayrımcılık yaratma ve toplumdaki bazı kesimleri ötekileştirme gayreti içinde olduğu bellidir. Toplumdaki genel kanıyla Ateist olarak bilinen, farklı düşünce ve felsefi akımları benimsemiş olan kişileri toplum nezdinde küçük düşürmek aşağılamak ve hedef göstererek halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek istemektedir.

Yakın tarihimizde yer alan ve her biri bir insanlık suçu olarak tarihimize kara bir leke olarak işlenen, Maraş, Malatya, Çorum Olayları ve en son yaşanan ve 37 kişinin katledilmesine neden olan Sivas Katliamı, hep bu tarz insanların ve toplumda belirli bir konumda bulunan ve kitleleri yönlendirebilecek ve sözü dinlenebilecek bu kişilerin halkı galeyana getirerek ve açık hedef göstererek yapmış oldukları konuşma ve ötekileştirme söylemleri ile ortaya çıkmıştır.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun televizyon programlarında sürekli ötekileştiren ve aşağılayarak hedef haline getirmeye çalıştığı ateistler, sarf edilen bu düşmanca söylemlerden rahatsızlık ve endişe duymuş, tedirgin ve rencide olmuşlardır. Çünkü bu tür söylemler toplum ve kamu barışını tehlikeye sokabilecek vasıf ve mahiyette olup bu tür bir inanışa sahip olan insanlara yarın Türkiye’nin her hangi bir yerinden bir saldırının gelmeyeceğini hiç kimsenin garanti etmesi mümkün olmayacaktır.

Tüm bu nedenlerle Ateizm Derneği olarak Türkiye’de yasayan dinsiz ve inançsız yurttaşlarımız adına inisiyatif kullanarak Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na 13.08.2014 Çarşamba günü dava açacak olduğumuzu duyururuz. Bu vesileyle toplumumuzdaki dinsiz ve inançsız kesimin bundan böyle sosyal hayatta olduğu gibi mahkemelerde de yalnız olmadığını tarihe not düşmek isteriz.

Barış ve sevgi dileklerimizle:

“ARTIK YALNIZ DEĞİLİZ! ”

~Ateizm Derneği

Kuel Tigin
13-08-2014, 12:18
Soytarı Nihat. Hiçbir ateistin Allah'ı inkar ettiğine inanmıyormuş, "Allah'ım yarabbim" diyorlarmış çünkü. Senelerin verdiği ağız alışkanlığını tuttu tefsir etti nerelere çekti.

Bu Ramazan çok dalga geçildi bunla (ve Müslümanlarla); bir aylık program için 600.000 TL almış, millete ayda 850.TL ile geçinmenin "faziletlerini" anlatmış.

Bu millet, bu Arap zırvalarından kendini çekip kurtaramadığı sürece, bunlar hep olacak.

okeanos
13-08-2014, 12:39
nihat hatipoğluna göre atesitler şeytanı takip ediyor öylemi..

birileri atesit nedir açıklamalı ona, hadi kendi bilmiyor kurmayları bari uyarsın

Şüpheci Dinsiz
13-08-2014, 17:21
Bu din adamlarına neden profesörlük, doktorluk ünvanı verilir bir türlü anlamam. Adam ne kadar okusa, ne kadar araştırsa, ne yapsa sonuçta üfürük okuyor bilim değil. Üfürüğün de profesörü bu kadar üfürükten oluyor işte.

Kimi ömrünü laboratuvarlarda geçirip ay sonunu zor getirir, kimi bunun gibi iki üfürür milyonlar içinde yüzer.

Neremiz doğru ki?

Sevgiler

Thelogical Facts
04-09-2014, 03:11
r5noHbP67Is

Nihat Hatipoğlu ateistlere şeytandan daha kötüler falan demiş bunlar da suç duyurusu açmışlar.Abi ateistler şeytana inanmıyo ki bırakın desin şeytan bize göre parodi,mit Ateizmi bir inanç gibi savunmak saçma geldi bana.Ateistler kötü demek istediyse de bırakın desin zaten toplumun çoğu böyle görüyor Amerika'da ne güzel Tanrı gaylerden nefret ediyor pankartı da açabiliyorsunuz Tanrı muhtemelen yok afişi de asabiliyorsunuz kimse de birşey yapamıyor.Bu olay saçma geldi bana...

LaIlaheIllallah
12-11-2014, 23:51
Soytarı Nihat. Hiçbir ateistin Allah'ı inkar ettiğine inanmıyormuş, "Allah'ım yarabbim" diyorlarmış çünkü. Senelerin verdiği ağız alışkanlığını tuttu tefsir etti nerelere çekti.

Bu Ramazan çok dalga geçildi bunla (ve Müslümanlarla); bir aylık program için 600.000 TL almış, millete ayda 850.TL ile geçinmenin "faziletlerini" anlatmış.

Bu millet, bu Arap zırvalarından kendini çekip kurtaramadığı sürece, bunlar hep olacak.

Mason, satılmış, cok sevdiğiniz popcular paraları götürünce sıkıntı olmuyor da, zekatını veren, hayrını yapan, üstüne üstlük insanları bilgilendiren birisi para kazanınca sıkıntı oluyor?

pianola
13-11-2014, 05:18
üstüne üstlük insanları bilgilendiren birisi para kazanınca sıkıntı oluyor?

seni de baya bilgilendirmis gorunuse bakilirsa =D

spartacus
13-11-2014, 05:26
Mason, satılmış, cok sevdiğiniz popcular paraları götürünce sıkıntı olmuyor da, zekatını veren, hayrını yapan, üstüne üstlük insanları bilgilendiren birisi para kazanınca sıkıntı oluyor?

baştan sona Safsataya dayalı bir cümle. Efenim Arabistanda, İran'da şurda burada insanlara tecavüz edenler var diye, e canım o halde herkes tecavüz etsin mi demeli, ya da tecavüzcü aklanmalı mı bu şekilde?. Dinin kaymağını en pişkince yiyen, tipik örneklerden.
Ben hiç Allahım yarabbim demiyorum, bu kavramlar artık kullanım alanım dışında(25 yıldır).

Aklıma hiç bir koşulda herhangi bir masal kahramanı ya da ondan yardım dilenmek gelmiyor, bir yardan düşenin superman beklemesine verilecek umut dolu bir yanıtım yok, ne de umut tacirliğinini savunulacak bir yanı-yeri yok. Örneğin dara düşene meselesinin ne olduğu, nelerden kaynaklandığı, nasıl çözümlenirler konusu dururken, hızır masalları ile uyutacak, öte yandan atı alan Üsküdar'ı geçecek denli kişiliksizliği anlamlı bulmuyorum......

Bize ne popçulardan, kendin gibi düşünmeyenler ya masondur, ya kafirdir ya bilmem nedir, tipik cahil şartlanmışlığı...

Konuda ismi geçen kişi din tacirliği yapıyorsa, inanç tacirliği yapıyorsa, bunları maddi kaynak-gelir çerçevesinde kullanıyorsa bu iş pazarlıktır, ticarettir. Demek ki inancın ticareti oluyor, alınıp, satılıyormuş, bunu eleştirmeyi dahi hazmedemezlik sonucu ne diyelim, insanlar layık olduğu gibi yönetiliyor, öyle yaşayıp, öyle de ölüyor...

Godsgift
13-11-2014, 09:31

Size neler ogrettigi ortada, hakaret, hakaret, kufur..... cok sevdigimiz(!!!!) popcular bizi kandirarak paralarimizi almiyor, canin isterse konserine gidersin, isterse kasetini alirsin..... sizi mutlak itaate, cennet yalaniyla kandiranlar, sozde bilim ogretiyorlar ya neresi bilimse bunun, ac bilac yasamayi, kolelestirilmenizi sagliyorlar. Zekatini veriyormus, yaninda miydin verirken? Sana acliga sukretmenin faziletlerini anlatana bizden once senin sorman lazim sen de biraz bu faziletlerden yararlansan ya diye...

Odyssey
19-11-2014, 01:42
Bu din adamlarına neden profesörlük, doktorluk ünvanı verilir bir türlü anlamam. Adam ne kadar okusa, ne kadar araştırsa, ne yapsa sonuçta üfürük okuyor bilim değil.
Onların prof.luğu şöyle oluyor; "hangi toplumda doğduysa, o toplumun inancını mutlak doğru gibi gösterme" profesörlüğü
Daha sonra "Dogmatik Cehalet Ana Bilim Dalı Başkanlığı"na terfi ediyorlar :)

ahura mazda
14-01-2015, 00:48
Arkadaşlar nasıl Prof. oluyorlar söyleyeyim yalakalıkla. Doktora tezleri hepsinin bir facia Akademik alanları ilahiyat yani teoloji bölümün ismi Sünni İslam Araştırmaları Enstitüsü değil. Doktoraları uluslararası alanda çöp hiçbir anlam ifade etmiyor. Türkiye'de İlahiyat fakülteleri kadro doldurmak dışında hiç bir işlevi yoktur sünni islama bile katkıları yoktur. Yani yarın ilahiyat fakülteleri kapatılsa cemaatlerin oluşturduğu medreselerden daha kalifiyeli adamlar çıkar. Mesela Cübbeli Ahmet havada karada Nihat Hatipoğlu'nu öttürür.Fethullah Gülen gibi alaylı bir adam bilgisi ile öttürür. Mesela İhsan Eliaçık bilgisi ile ezer. İlahiyat fakülteleri çöp okullardır,eğitimleri kalitesizdir.

upuaut
14-01-2015, 04:44
Arkadaşlar nasıl Prof. oluyorlar söyleyeyim yalakalıkla. Doktora tezleri hepsinin bir facia Akademik alanları ilahiyat yani teoloji bölümün ismi Sünni İslam Araştırmaları Enstitüsü değil. Doktoraları uluslararası alanda çöp hiçbir anlam ifade etmiyor. Türkiye'de İlahiyat fakülteleri kadro doldurmak dışında hiç bir işlevi yoktur sünni islama bile katkıları yoktur. Yani yarın ilahiyat fakülteleri kapatılsa cemaatlerin oluşturduğu medreselerden daha kalifiyeli adamlar çıkar. Mesela Cübbeli Ahmet havada karada Nihat Hatipoğlu'nu öttürür.Fethullah Gülen gibi alaylı bir adam bilgisi ile öttürür. Mesela İhsan Eliaçık bilgisi ile ezer. İlahiyat fakülteleri çöp okullardır,eğitimleri kalitesizdir.

İster alaylı olsun, ister mektepli (İmam-Hatip okulları, İlahiyat fakülteleri vs.) hepsi sahtekarlıkta güreşiyor. Çünkü bugün Museviler ve Hristiyanlar gibi Kutsal Kitapları'ndaki gerçekleri anlatmak yerine (ki onlar da sahtekardır ama hiç olmazsa, Kutsal Kitapları sahtekarlıklarını açıkça deşifre eder haldedir) kitleleri aldatmak üzerine yalan yolu seçmişlerdir. Bu yüzden İmam-Hatip okulları ve İlahiyat fakültelerinin gerçek değeri birer çöplüktür. Hiç kimseye katkıları yoktur.

Örneğin, kendimize Kuran'dan rastgele bir konu seçelim: Miras hesabı.

Bu konu matematik ile ilgilidir ve ilk ciddi çalışma 820'lerde Harezmi tarafından yapılmıştır. Hadi Harezmi, içinde "Feraiz (Miras) Hesabı" olan "El- Kitab'ul Muhtasar fi'l Hesab'il Cebri ve'l Mukabele (http://tr.wikipedia.org/wiki/H%C3%A2rizm%C3%AE)" kitabını zamanın Halifesi El Memun'a verirken, ondan korktu ve çekindi, dolayısıyla Kuran'daki miras ayetlerinin gerçekte ne anlam ifade ettiğini açıklayamadı ya da (ki en kuvvetli olasılık budur) Kuran'daki miras ayetlerinin gerçekte ne anlam ifade ettiğini ortada olduğu halde, aldatıcı yolu seçti; bunu anlarım ama, günümüzde bu konu İlahiyat fakülteleri tarafından açıklığa kavuşturulamaz mıydı?

Mümkün değil. Onlar da Harezmi'nin bir metodunu ("Avl") kullanırlar ve aldatma yolunu seçmişlerdir.

Oysa günümüzde birçok dile çevrilen orijinal metin çok açıktır. Hadi kendimizi es geçelim. Çünkü ne de olsa ülkemizin matematikte katkısı yok denecek kadar azdır. Fakat elin oğlu (Batılılar), Kuran çevirilerinden miras ayetlerinin yanlış olarak ifade edildiğini, dolayısıyla matematik hatasını derhal görüyor ve dalgasını da bir güzel geçiyor.

Kardeşim, matematiği bugünkü hale getirenler Batılılar değil mi? O zaman matematikte en yetkili onlar olduğuna göre, neden onların miras ayetlerinde gördükleri matematik hatasını kabul etmiyorsunuz?

Peki;

1. Orijinal metin açık değil mi?
2. Matematikte en yetkili kişiler Batılılar değil mi?

soruları açık olduğu halde, kimi kandırıyorsunuz siz?

İçinde olduğumuz dönem şeffaflık çağı değil mi? Tarihimizle yüzleşelim, eğitimden emniyete kadar her konuda AB'nin normlarına uyacağız diyerek İslam adına terör yaratanlar, bu konuda ve genelde de Kuran ile yüzleşmekten neden kaçınır ve terör yaratır?

Anlaşıldı, siz, şuna "İslam Terörü" desenize. Bu, Paris'te gözden kaçmadı?

ahura mazda
14-01-2015, 11:41
Bu görüşü yanlış buluyorum kandırma sanatının bile bir inceliği vardır. Tarih boyunca mutlaka ama mutlaka böyle insanlar olmuştur. Varlıkları zarar veriyor olabilir,ahlaki olarak yoz olabilirler ancak bu tip insanlar ayrı bir tez ve araştırma konusudur,ciddi araştırmalar gelecek nesillerin kandırılmasını da önler,edebiyatı da zenginleştirir,mizaha da katkı sağlar. Bahsettiğimiz insanlar aslında ateist Cübbeli Ahmet'i dikkatle dinlerseniz bunu fark edersiniz ve olayların içeriğinin farkında gayet bilinçli ama çarpıtıyor dini kullanıyor işin garip tarafı bilimi aşağılıyor ama bilimle alakalı haberleri de takip ediyor sonra tekrar sohbetlerinde kullanıyor yani meraklı adam normalde biliyoruz ki inanç yoğunlaştıkça merakta ölüyor,okuma da azalıyor,bilgi almada. Bilgi ve inanç araştırmaları ortada.

Turan Dursun'da mesela bu tip eğitimden geçen ama kitleleri kandırma yoluna gitmeyen bir hoca aslında. Bu tip eğitimden çıkarsan ya kitleleri kandıran bir ateist ya militan bir ateist oluyorsun. Hani benim arkadaşlarım da var hafız olan,imam hatibi bitiren,ilahiyatta master yapan hepsinin müşterek özelliği agresif bir şekilde dini reddetmeleri insan doğası işte. İhsan Eliaçık'ta diyor mesela bir sohbetinde imam hatip'e yüklenildikçe ateist sayısı da artacak diye. Çünkü Diyanetin kullandığı din iktidar dini sünni islam da değil şimdi orada okuyan bir çocuk öncelikle iktidar dinini sonra gerçek sünni islam dinini görecek yalan içinde yalan şüpheye düşüp araştırmaya koyulduğunda bu sefer sünni islamın ilkelliği ve çelişkileri ile karşılacak. Buyrun size turandursun.com'a üye yeni bir deist ve ateist.

Engse Hohol
11-03-2017, 09:39
✔ (http://odatv.com/bilim-ona-emanet-1103171200.html) Türkiye'de bilim, beyin yakan sözleriyle Nihat Hatipoğlu'na emanet edildi. Nihat Hatipoğlu YÖK'e atandı. "Ateistlerin en büyük babası Şeytan, öyleyse Şeytan onlardan daha temizdir" diyen Hatipoğlu'na Ateizm Derneği dava açmıştı. Sonuç hakkında bilgim yok. Olasılıkla mahkemeye hiç çıkmamıştır bile.

0S4abEFGdOA
6K6VMRItPEw

Kendisine polis tarafından sorulan sorulara, kendi de polise soru sorarak trolleyen Adanalı Torbacı arkadaşımızın ne farkı vardı Nihat Hatipoğlu'ndan anlamıyorum. Adanalı Torbacı işini yerine uygun yapıyor olmasından ötürü daha takdir edilesiydi. Adanalı Torbacının mezarlık okutmanlığını ve mezarlıkta kuran-ı kerim satış işini elinden aldılar, cezaevine attılar, Nihat Hatipoğlu'nu ise YÖK'e atadılar. Ne kahpesin sen dünya.

kartopu
11-03-2017, 09:50
Anadoluda bir halk değimi vardır.
Para için söylenir. Allah değisin ama Allahtan da geri değilsin.
İşte zamanımızda para bu .Para artık bu zamanda tanrı olmuş ve tanrının tahtını işgal etmiştir.

Shutur Nahundi
11-03-2017, 11:46
Evliyalar bastonla uçak düşürdüler, taş deve doğurdu diyen adamları başka ülkede deli hastanesine yatırırlar. TC'de akademisyen yapıyorlar ne güzel ülke. YÖK Denetleme Kurulu üyesi Prof. Dr. Bülent Arı ne demişti "Türkiye'nin geleceği için cahil nesil lazım" unuttunuz mu? İşte geliyor cahil nesil. YÖK bilim kurulunda olması gerekenler sırasında Cübbeli Ahmet, Vehbi Güler, Nihat Doğan, Kadir Mısırlıoğu var. Hatipoğlu ile birlikte Prof. Mazhar Bağlı da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğüne atandı. Bu da büyük bir fark yaratacaktır batı dünyasına ettiğimiz bilimsel öncülüğümüzün farkı artırmasına. Batı dünyası neyle takip eder arkamızdan artık kendileri düşünsünler.

Ahlaksız
11-03-2017, 19:12
İmam hatip mezunu,ayrıca üniversite mezunu olmadığına dair kitaplar bile yazılan birisi bu ülkede cumhurbaşkanı oluyorsa ve ülkedeki tüm siyasi oluşumlar 15 temmuz sonrasında gördüğümüz gibi bu kişiye biat ediyorsa;Nihat Hatipoğlu'nun yöke atanması gayet doğaldır..

Cercis Hz Circis
11-03-2017, 19:16
Çoğunluk neyi seçerse, çoğunluk tarafından seçilen hükümetler de çoğunluk arasındaki adamları seçerek devlet makamlarına yerleştiriyor ki, bir sonraki seçimlerde tekrar kendisini seçsinler o adamlar ve akp tekrar hükümet olsun. Nihat Hatipoğlu'nu sevmeyenler zaten akp'ye oy veren insanlardan değil. Dolayısıyla akp bu atamalarla seçmen kaybetmiyor, hatta kazanıyor bile olabilir. Evet, Evliyalar bastonla uçak düşürdüler, Taş deve doğurdu ve birde Kütük ağlıyordu, hz. muhammed'e ağlayan hurma kütüğü repliği muhteşemdir üstadın. Üstad dediğim Nihat Hatipoğlu. Artık üstad demek lazım.

kartopu
12-03-2017, 11:02
Bu siyasi oluşumlar bize gösteriyorki kimse kimseye altın tepsi içinde rahat bir hayat sunmuyor. Bu dinciler bu iktidar biçimi için 1926 dan bu yana büyük çaba harcadı bu iktidar için nice ortaklıklar kurdu.
Bir fırsatını buldu ve iktidara yerleşti şimdide iktidarlarını perçinleştiriyor.

Biz ne yaptık bütün yoksulları bunların kollarına terk ettik fındık kabuğunu dolmayan sebepler yüzünde dev kavgalar yarattık
Varoşları terk edip elit semtlere taşındık

Suçumuz büyük affımız zor olacak.

Atatürkçüler ne yaptı kendilerini bu ülkenin sahibi sandı sanki bu mülk onların elinden alınmayacak Atatürk deyince bütün akan sular duracak sandılar solcuları düşman bellediler kürtlere kulak asmadılar. Ama dinciler hem liberalleri hem kürtleri hem yoksulları yanına çekti.

Bu gün CHP % 25 oya sahip % 3 de CHP dışı sol var .Aslında küçük rakam değil % 8 cıvarında kürt türkiye sınırlarında kalmak isteyenle birlikte % 36 yı buluyor.
Bu ülkede kurtuluş savaşı verenlerin nüfusu bu kadar bile yoktu.

Yeterki böbürlenmeyi bırakıp aklını başına toplasınlar her kese saygı ve ortak mücadele ile başarılmayacak hiç bir şey yok.

Engse Hohol
04-04-2017, 10:56
✔ (http://www.haber10.com/guncel/nihat_hatipoglu_yok_uyeligi_surpriz_oldu-696879) Nihat Hatipoğlu: YÖK üyeliği sürpriz oldu.

YÖK üyeliğine atanmasıyla ilgili konuşan Hatipoğlu "Ben Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim. Kendisi ile benim ayrı bir muhabbetim var. Böyle bir görev beklemiyordum. Tensip buyurmuşlar ben de kabul ettim. YÖK üyesi ilahiyatçı arkadaşımızın görev süresi bitince beni atamışlar. Ben de bu görevi onurla kabul ettim. Kararname imzalandıktan sonra haberim oldu. Yarım saat içinde yüze yakın YÖK ile ilgili istek geldi. Sosyal hayatı yok sayan bir İlahiyat elbette düşünülemez. Özellikle İlahiyatlarla ilgili aklımda önemli işler var. Çünkü toplumun buna ihtiyacı var" dedi.

Bir cemaate üye olup olmadığı sorulan Hatipoğlu, "Benim cemaatim Hz Muhammed'in cemaatidir. O bizim liderimiz, sığınağımız, efendimizdir. Bence en büyük cemaat Hz. Muhammed ümmetidir. Bana bu cemaat yetiyor. Keşke ona layık olabilsek" dedi.

tolonbey
03-06-2017, 22:13
İşte böyleee,
Sayın Hatipoğlu,seninle herhanki bir televizyonda tartışmak istiyorum.
İstersen seç bir televizyon eger kabul ederlerse seninle bu konuyu tartışalım.
Bensana şunu soracam,senin yaptığın ibadetler PUTPEREST dediklerinden alıntımıdır degilmidir.VARMISIN TARTIŞMAYA?
Dedeniz

manas
04-06-2017, 02:13
Mason, satılmış, cok sevdiğiniz popcular paraları götürünce sıkıntı olmuyor da, zekatını veren, hayrını yapan, üstüne üstlük insanları bilgilendiren birisi para kazanınca sıkıntı oluyor? demiş öteki sayfalardan bir vatandaş.

hayra bak, dini parayla anlatıyor hemde deli paralar karşılığında.. onların vereceği zekatı sevsinler kazandığının milyonda birini veriyorlar. ulan ben onların yaptığı hayrı bu fakir halimle yapıyorum insanada hayvanada. dinsiz aziz nesin bütün kazancını kimsesiz çocukların eğitimine harcadı, siz bunu takdir ettiniz mi.. YOK!
dinle ilgili çarpıklıkları eleştirince, topçunun popçunun kazancına helal be demedik, onları savunmadık. milyonlarca dolar alan topçu da o din adamlarından farksız benim için. ne anlatıyorsunuz siz.

Engse Hohol
04-06-2017, 05:25
Nihat Hatipoğlu "evimiz çiş kokuyor" diyen izleyiciye "çişe DNA testi yaptırın" diyeceğine,
"cinler idrar kokusunu yapmışlardır. cinler enerji değillerdir, cinler insanlar gibi varlıktır" dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=zPDcLITexjM

İdrar kokulu evde yaşayan adam, insan olarak evde 4 kişi yaşıyorlarmış ama 6 kişi gözüküyorlarmış. Bu da ilginç.
Gerçekte olmayan 2 kişiyi cinci hoca nasıl tespit etmiş merak ettim!

Engse Hohol
14-06-2017, 20:24
✔ (http://odatv.com/nihat-hatipoglunun-programinda-kan-donduran-soru-1306171200.html) Nihat Hatipoğlu ile iftar adlı programda bir kadın "Üzerime tiner dökerek kendimi yakmaya yeltendim, intihar etmeye çalıştım, orucum bozulmuş mudur hocam" diye sordu Nihat Hatipoğlu'na.

https://www.youtube.com/watch?v=Grh7w2GDVxM

"Evimiz çiş kokuyor" sorusunu soran adamla bu kadının beynindeki mantalite işleyişi aynı ve bu işleyişi islam organize ediyor. İslam dini, akıl sağlığı normal insanları bile şizofren ediyor. 21nc yüzyılda meleklere, cinlere perilere inanan insanlar, akıl hastanesine yatırılmalılar. Böyle sokaklarda dolaşmaları son derece tehlikelidir. Koskoca profesör kadrosunu devlet bu klinik vakalara tahsis etmemeli. İş'e yaramıyor zaten bu uygulama. Her yıl aynı cinnet anılarını ve soru-yorumlarını dinliyoruz hatta bazılarına tanık oluyoruz ve artık yapacak birşey olmuyor çünkü olay, 10 yaşındaki Ceylin'in başına gelen gibi trajediye dönüşmüş oluyor.

✔ (http://www.ntv.com.tr/turkiye/kacirilan-10-yasindaki-ceylin-olu-bulundu,5uSILrbyhE6AqWg8R3iMuA) Minik Ceylin'in cesedi sandıktan çıkarıldı. Kaçırılan 10 yaşındaki Ceylin, komşularının evinde ölü olarak bulundu.

Engse Hohol
18-06-2017, 12:13
Nihat Hatipoğlu'nu ilk defa şurada takdir ettim: Aşağıya eklediğim videoda bir kadın; "Şu an bile cinleri görüyorum, televizyonun önünden geçip gidiyorlar" deyince Nihat Hatipoğlu kadına dediki; "Herşeye rağmen doktorla bi görüşün"... Açık açık "Sen şizofrenisin, Psikiyatr'a git" demedi ama onun konumunda birisi zaten diyemez böyle birşey. Diyebileceği kadar sen hastasın, doktora git dediğini düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=Q0G9iQr-MZ4

Cercis Hz Circis
18-06-2017, 13:51
İnsan karakterinin yapılanmasında ve toplumların kültürel şekillenmesinde coğrafyanın önemli ölçüde etkisi var. Britanya, Finlandiya, Norveç, İsveç, Rusya, Kanada gibi kuzey bölgelerinin 6 ay kış dönencesinde 20 saat gece, 4 saat gündüz ve diğer 6 ay yaz dönencesinin 20 saat gündüz, 4 saat gece yaşamaya maruz kalanlarda da şizofreni hastalığı yerine depresif bozukluk veya karamsarlık türü psikolojik sorunları oluyor. Bu da herşeyin fazlası zarar demek oluyor. Güneşin altında, parlak ışık altında ve zifiri karanlıkta fazla durmamak lazım.

Engse Hohol
23-06-2017, 07:02
✔ (http://odatv.com/amca-kiziyla-evlenilir-mi-sorusuna-ne-yanit-verdi-2206171200.html) Konuk izleyici sordu; Amca kızıyla evlenilir mi?

Nihat Hatipoğlu yanıtladı; E ben teyzemin kızıyla 35 yıllık evliyim. Benim hanım teyzemin kızı. Teyze kızı, amca kızı, hala kızı, dayı kızı hepsi caiz olan evliklerdir. Kuranı kerimde helal olan ve haram olan evlilikler belirtilmiştir. Bu nedenle de teyze, amca, dayı kızıyla evlenmekte hiçbir dini sakınca yoktur. Peygamberimiz kendi öz kızını kime verdi, Ali'ye. Kimdir hazreti Ali, peygamerin amca oğlu, değil mi? Kendi öz kızını amcasının oğluna vermiştir peygamberimiz.

https://www.youtube.com/watch?v=otSjjYGgZwU

Amon yarebbi
23-06-2017, 14:09
Zaten din ne içindir?

Akraba kızları ile evlenmek içindir. Kimin kime ayar vereceği kuranda ayrıntıları ile yazmaktadır. İslam mensuplarının kuranı okumayıp , para karşılığı cevap veren adama sorular yöneltmesi şaşırtıcı !

O izleyici benim gibi bir ateiste bu soruyu sorsa ayrıntılı bir şekilde , İslami olarak kimin kimi düdükleyeceğini anlatırım.

Parada istemem.....

Nero
23-06-2017, 14:27
https://www.youtube.com/watch?v=otSjjYGgZwU

Şu adamlardaki tipe, tipteki kayıklığa bakın! Nasıl da pişkin sırıtıyorlar! Ağız sulanmış galiba, diller hafif dışarıda. Hatipoğlu da üstüne düşen görevi yapmış ve eski kulağı kesiklerden biri olarak, hafif mûzipçe sırıtıyor.

Akraba içi evlilik tabii bu saygıdeğer halkımızın işine geliyor. Mal ve mülk dışarıya, eloğluna, el kızına gitmiyor. İleride sorun çıkarsa fazla başları ağrımayacak. Bu nedenle dışarıdan değil, içeriden kız arıyorlar.

Düne kadar oyun oynadığı teyze kızıyla karı-koca olmak bu nedenle işlerine geliyor. Ama karakter uyumu?.. O kolay. Taşlar birbirine sürte sürte uyum sağlanır. Sağlanmasa da önemli değil; çocuk olur, evlilik kurtulur.

Cinselliğe hâlâ bu düzeyde yaklaşan bir toplumsal gerçekliğimiz varken, Hatipoğlu gibiler, şapkadan tavşan çıkaran sihirbazlar gibi, Kuran'dan daha neler bulur çıkarır, kimbilir! :)

marcos
23-06-2017, 19:02
https://www.youtube.com/watch?v=cMET4zQ-IQM

İlginç

Muhammed iki kızını Osman' la evlendiriyor.Kendisi gelini ile evleniyor.Hoca başka türlü konuşuyor.

Keşke Hoca Muhammed' in döneminde yaşasaymış.Doğruyu öğretirdi.

tolonbey
01-07-2017, 00:27
İşte böyleee,
Tanrı Allah’ın Ahirette Bacak Açması (https://islamingercekleri.wordpress.com/2013/05/27/5-tanri-allahin-ahirette-bacak-acmasi/)
Posted on Mayıs 27, 2013 (https://islamingercekleri.wordpress.com/2013/05/27/5-tanri-allahin-ahirette-bacak-acmasi/) by bayraktr (https://islamingercekleri.wordpress.com/author/bayraktr/)
“Allah ahirette Peygamberlere kimliğini kanıtlamak için bacağını açıp baldırını gösterir.
” (Müslim İman 302, Buhari 97/24,10/29, Müsned, 3/1)
“Ebu Said (ra) anlatıyor. Resulullah (aleyhisselatu vesselam)’ı dinledim,
-
“Baldırların açılacağı,
kendilerinin secdeye davet edileceği gün…(Kalem 42) mealindeki ayetle ilgili olarak” şöyle diyordu:
“Rabbimiz baldırını açar,
her mümin erkek ve her mümin kadın O’na secde eder.
-
Dünyada iken kendisine riya ve gösteriş olarak secde edenler geri kalırlar. Onlar da secde etmeye kalkarlar, ancak sırtları bükülmeyen yekpare bir tabakaya dönüşür (ve secde edemezler.)” (Buhari, Tefsir, Nun vel Kalem 2, Tefsir, Nisa 8, Tevhid 24; Müslim, İman 302. (183)
-
Konuyu tasvir eden ayet 68/42 nolu ayettir.
Arapçası ve meali aynen şöyledir:
-
“Yevme yukşefu an sâkın ve yud’avne iles sucûdi fe lâ yestetîûn” Arapça
-
“O gün bacak keşfolunur ve secdeye davet edilirler ama güç yetiremezler.” Türkçe
Burayet de müslümanların, milletin gözünden kaçırmak için binbir takla attıkları, mealcilerin gerçek anlamını örtmek için binbir sahtekarlığa başvurdukları bir ayettir.
-
Kimi mealci bacak yerine perde demiş, perde açılacak diye anlam vermiştir. Halbuki “sak” apaçık bacak demektir. Bunu kanıtlamak çok kolay. 75/29 nolu ayette “bacak bacağa dolanır” şeklinde ölüm anını anlatır. Burda hiç bir uyanık mealci perde perdeye dolanır filan demez. Kelime aynıdır.
-
“Velteffetis sâku bis sâk(sâkı).” (75/29) Arapça
“Ve bacak bacağa dolaşır. ” (75/29) Türkçe
İşin içinden bu kadar ucuz çıkılmayacağını bilen daha akıllı mealciler, açılan bacağın insanların olduğunu iddia ederler.
-
Bu ise anlamı iyice saçma hale getirir.
Çünkü İnsanların bacağının açılmasıyla secdeye davet edilmelerinin hiç bir alakası olamaz. Böyle olsa deli saçması olurdu.
“Bacak açılır, otomobil ani bir frenle durur” cümlesi bir anlam ifade der. Ama “bacak açılır, güneş tutulur” diye bir cümle alakasız bir saçmalamadır.
O yüzden açılan bacak allahın bacağıdır, başka türlü yorumlanamaz.

Allahın bacağını görünce millet öyle şok oluyor ki,
secdeye de varamıyorlar!
Artık nasıl bir bacaksa! Bir de destekleyen sahih denen kitapta hadis var.
-
İlk manevra Elmalılı’dan gelmiştir.
Bu acayip ve komik anlamı örtmek için aynen şöyle meal vermiştir:
-
“Bir sak keşfolunur”!!! Aslında daha komik olanı da var. O da Tekin meali:”İşlerin güçleşip, herkesin paçalarını sıvayıp kaçacak yer aradığı (paçalarının tutuştuğu) gün….” Sanırsın adamlar dereye dalacak!
-
Ne paça sıvaması?
“Paçaları sıvayıp sıvışacak delik aradıkları” deseydin bari!
Nasıl bir iştir bu mealcilik?
-
İslami Bir Siteden Soru ve Sözde Cevabı:
“Allah ahirette Peygamberlere kimliğini kanıtlamak için bacağını açıp baldırını gösterir.”
-
(Müslim – İman 302, Buhari 97/24,10/29, Hanbel 3/1)
-
Bu hadisin hangi kitaplarda geçtiğine iyice dikkat edin.
Hadis kitaplarının sözde en doğrusu olarak gösterilen,
tek hadisini inkar edenin kafir olacağı söylenen Müslim ve Buhari’de. Hadisçilerin mantığına göre bu hadisi inkar eden kafir,
bu hadise inanan gerçek Müslüman olacaktır.
-
Allah’a hiçbir şeyin benzemediğini söyleyen ayete karşın,
hiçbir mecazi ifadeyi çağrıştırmadan,
Allah’ın baldırı olduğunu ve ahirette baldırını açacağını söylemenin saçmalığını uzunca anlatmaya gerek var mı?
-
Hadis sahih ve destekleyen ayet: Kalem -42,43 “Baldırların açılacağı (işlerin zorlaşacağı) ve kâfirlerin secdeye çağrılıp da gözleri düşmüş ve kendilerini zillet kaplamış bir halde buna güç yetiremeyecekleri günü (Kıyamet gününü) düşün. Halbuki onlar sağlıklarında secde etmeye çağrılıyorlar(ve buna yanaşmıyorlar)dı.”
-
Bazı ayet ve hadislerde Allahın eli, Allahın İpi, Allahın Baldırı gibi ifadeler kullanılmaktadır. Bu tür ayetler mütaşabih ayetlerdir. Peygamber efendimizde bazı hadislerinde mütaşabih kelimeler kullanmıştır. Taki insanlar bu meseleri daha iyi anlasın. Nitekim başka bir hadisi şerifte Peygamber efendimiz şöyle buyurmaktadır.
-
“Ebu Said (ra) anlatıyor.
Resulullah (aleyhisselatu vesselam)’ı dinledim,
[Baldırların açılacağı, kendilerinin sevdeye davet edileceği gün…(Kalem 42) mealindeki ayetle ilgili olarak Şöyle diyordu:
-
“Rabbimiz baldırını açar, her mümin erkek ve her mümin kadın O’na secde eder. Dünyada iken kendisine riya ve gösteriş olarak secde edenler geri kalırlar. Onlarda secde etmeye kalkarlar, ancak sırtları bükülmeyen yekpare bir tabakaya dönüşür (ve secde edemezler.)” [Buhari, Tefisr, Nun vel Kalem 2, Tefsir, Nisa 8, Tevhid 24; Müslim, İman 302. (183)]
-
Kalem suresinin 42. ayetinde “Keşfus – sak” tabiri geçmektedir.
Lügat olarak baldırın açılması manasına gelir. Görüldüğü üzere ayeti kerimeden asıl maksat lügat maksadı değildir, belki bir mesaj söz konusudur.
-
Hadis yukarıdaki rivayette baldır kelimesini “sakehu” şeklinde zamir olarak kaydeder.

İbnu Hacer bir başka tarikde zamirsiz olarak “sake” şeklinde geldiğini ve bu şeklin -ayeti kerimeye uygunluk arzetmesi sebebiyle- daha doğru oldğunu söyler.
Aksi takdirde yukarı ki tercümede aslına muvafık olarak kaydettiğimiz üzere Cenab-ı Hakka baldır izafe ederek, insana teşbih etmek gibi te’vili tekellüflü bir durum ortaya çıkacağını belirtir.
-
Öyle ise, “baldırı açmaktan” murad nedir?
-
Alimler bunu, “bütün hakikatkerin çırıl çıplak ortaya çıkması (sebebiyle) hesap ve cezanın bütün şiddet ve dehşetiyle hüküm sürmesi” şeklinde anlamışlardır.
-
Nitekim hadiste,
Resulullah (aleyhisselatu vesselam) Cenab-ı Hakkın bütün gerçekleri ortaya koyarak hesap verme hadisesinin dehşetini yaşattığı hengamda, dünyada iken kulluğunu samimiyetle yapanlarla,
riyakar hareket edenleri tefrik edip mü’minleri dehşetten kurtaracağını, riyakarları da sırtları eğilmez bir hale sokarak cürümlerini yüzlerine vurmak suretiyle, dehşetlerine dehşet katacağını belirtmektedir.
-
AÇIKLAMA: Bu sadece yorumdur kuranda hiçbir dayanağı yoktur.
En abzurt kelimede bile hikmet arayan zihniyet elbet buna benzer akıl yürütmeyle cevaplar bulacaktır.
-
Kuranın bütün açıkları böyle zorlama yorumlarla kapatılmaktadır.
Alıntı
Tolonbey:1500 yıl önce ki Arap YALANLARI Arap SAÇMALARIDIR.Arabın,Araplaşmışların HİÇBİR DOĞRULARI YOKTUR.
1500 yıl önce Arabın nekadar İLKEL olduğunu TANRIYA YAPTIĞI bu İFTİRADAN anlamak zor değildir.
Dedeniz

Engse Hohol
30-05-2018, 17:52
https://www.youtube.com/watch?v=6RNzlECdKFc

https://1.bp.blogspot.com/-flJCUWLopxI/Ww64iL_YaNI/AAAAAAAAUVQ/H-V0Sarz4YMOm-qVMqY-_1_IhQMCDO9KwCLcBGAs/s1600/ydb46.jpg

Nihat hatipoğlu'nun bahsettiği ağlayan hurma kütüğü hannâne videosu youtube'a yüklenmiş, ben de capsını yaptım. Muhammed'in parmaklarından çeşme gibi su akıyordu, biz de içiyorduk diyen sahabelere kıyasla biraz az sallamış Nihat nakitoğlu ama Türkiye koşullarına göre ideal sayılabilir ağlayan kütük hikayesi.

Turdur
17-10-2018, 05:24

Bilgi mi hikaye mi ?
Anlattığı hikayelerin hangisi kanıtlayabilir ? Bir bilim adamı değil ki.

kartopu
17-10-2018, 09:30
Zaten bütün sorun paradan çıkıyor. Popçu, topçu, dinci, İmam ın ne kadar para götürmesi bu para götürenlerin dünya boyutundaki ölçüleri. Hak ediyor mu etmiyor mu.
Para mülk günümüzün ölçüsü .
Bütün değerlendirmeler bu ölçü sistemine dayanıyor . Acaba bu ölçü sistemi mi yanlış yoksa bu ölçüye uymayanlar mı.

Benim gözümde Nihat Hatipoğlu nun hiç bir değeri yok onu dinlemem bile kaç para aldığını da bilmiyorum. Bu para sisteminde bir çok yanlış var zaten, paranın kendisi yanlış .

Para bir değişim aracı olarak yaratılmış, günümüzde artık sermaye şekline dönüşmüş. Her para sahibi kaliteli diye bir şey yok hele ki Türkiye de para sahibi olmak iktidar da kim varsa kıçını ona dayamakla oluyor böylece kalite daha hızlı düşüyor.
İktidara yalakalık yapmak o kadar kolay bir iş değil her an ensende nefesini hissederek yaşayacaksın bir yanlışın bir ters adımın bütün birikimlerinin elinden gitmesine neden olur bir de hain damgası yersin.

Bence iktidara uzak durmak daha iyi en azından tedbiri elden bırakmazsın.

Engse Hohol
06-01-2019, 16:02
✔ (https://tr.sputniknews.com/turkiye/201901061036951806-nihat-hatipolu-sosyal-medya-gunah-sevap/) Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu "ahirette like'larınızın hesabını vereceksiniz" dedi.

✔ (https://www.devlette.com/profesor-nedir-nasil-olunur-profesor-unvani-nasil-alinir/) Türkiye'de profesörler ne iş yaparlar, Profesör maaşları ne kadar dır?

ForumKirpisi
06-01-2019, 16:32
✔ (https://tr.sputniknews.com/turkiye/201901061036951806-nihat-hatipolu-sosyal-medya-gunah-sevap/) Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu "ahirette like'larınızın hesabını vereceksiniz" dedi.

✔ (https://www.devlette.com/profesor-nedir-nasil-olunur-profesor-unvani-nasil-alinir/) Türkiye'de profesörler ne iş yaparlar, Profesör maaşları ne kadar dır?

nouman rescued ve ahmadis davidoglou da profesör değil mi?
profesör dedi mi insanın aklına konuştu mu etrafında ses çıkmayan biri falan geliyor bunlar alışveriş merkezinde mescidin yerini soranları hatırlatıyo bana.

Engse Hohol
19-01-2019, 04:21
https://2.bp.blogspot.com/-WpZJ8z1e4F0/XEJ58cBg9XI/AAAAAAAAVzM/dqpakapzp5M4Q7ccpgWGi0DyD5KPtpOkACLcBGAs/s1600/typ34.jpg

Kütük ağlıyordu, heryerinden yaş geliyordu diyen, ağaç kütüğünün ağladığına inanan Nihat Hatipoğlu, Bilim ve teknoloji üniversitesi rektörlüğüne atandı tayyip erdoğan tarafından. Düne değin "Gaziantep bilim ve teknoloji üniversitesi" olan kurumun adı torba yasa ile "Gaziantep islam, bilim ve teknoloji üniversitesi" oldu. Başına da Nihat Hatipoğlu getirildi. Bilim ve teknoloji bu adama göre değil ama halk seviyor bunu, dolayısıyla içerisinde islam dini dozajında olanları yuttururum demiş ve Nihat Hatipoğlu'nu atamış tayyip erdoğan. Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Said Hatipoğlu da tıpkı babası gibi ağaç kütüğünün ağladığına inanıyor ve baba-oğul bu öyküyü vaaz ederek çokca para kazanıyorlar. 2017 Ramazan ayında Nihat Hatipoğlu'nun aylık kazancı 600bin TL idi.

Engse Hohol
19-01-2019, 11:19
✔ (https://odatv.com/musluman-ciplak-olmaz-1101171200.html) Profesör niteliksiz islamcı vaiz Kerem Önder; Banyoda çıplak olmayın. Çıplak yıkananlarda delilik alametleri görülebilir. Hadis'de denilir ki; Kim gece çıplak olarak yıkanır da, kendisinde delilik alameti görülürse, kendisinden başka kimseyi kınamasın. Müslümanların bir kısmı banyoya girdiğinde çıplak giriyor. Müslüman çıplak bulunmaz, yatağa çıplak girmez; en azından üstünde bir atlet olur, şort olur. Şeytanların ve cinlerin tasallutu bundan olur. Banyoya girdiği zaman da çıplak olmaz. En azından bir şort, bir iç çamaşırı, bir havlu olur. Edep nedir? Göbek deliği ve diz kapağı. Bunun ikisini bir havluyla kapatmaktır. Edep budur. Bunu yapamıyorsan bir şort giy, şort ile yıkan ama asla çıplak yıkanma çünkü seni gözleyen cinler ve şeytanlar vardır.

https://www.youtube.com/watch?v=tjKxV48mR00

✔ (http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/188171/_Banyoda_ve_esinizle_yakinlasirken_ciplak_olmayin_ .html) Kaçak otel sahibi Profesör nitelikli vaiz Nihat Hatipoğlu; "Banyoda çıplak olmayın. banyoda ve yatakta çıplak olmayın" dedi.

Kerem Önder ve Nihat Hatipoğlu aynı şeyleri salık veriyorlar. Keşke bilim ve teknoloji üniversitesi rektörlüğüne Kerem Önder atansaydı. Nihat Hatipoğlu ile Kerem Önder aynı gerçek islamda mutabıklar. Daha az maaşa çalışırdı ve aynı akademik kazancı sağlardı TC'ye.

karakedi
19-01-2019, 17:02
anlamıyorum hakkaten. havuza işemekten bile imtina eden bu insanlar, kurslarda erkek çocuklarını afedersin götten badeliyor. sonra da bize ahlak dersi veriyor banyoda şort giy diye. neymiş cinler izlermiş... yahu şu adamlarla allahını seversen uzay ajansı mı kurulur. 21yya geldik lanet olsun bi bitmediniz.

onesihi
19-01-2019, 18:10
bir öğrenci nihat hatipoğlu'na uzayda astronotlar nasıl abdest alabilir sorusunu sorduktan sonra nihat hatipoğlu'nun kem-küm etmesi sebebiyle islam bilim ve teknoloji rektörlüğüne getirilmesi zaruret olmuştu. astronotların uzayda gusül abdesti almaları ile ilgili çalışmalar başlayacaksa bunu nihat hatipoğlu yapabilir, yapamazsa kimse yapamaz çünkü nihat hatipoğlu, soruyu soran çocuğa, inşallah maşallah dışında cevap veremeyince strese girmişti. ahdetmiş bir nihat hatipoğlu, türkiye uzay ajansının başarılı faliyetleri için fayda vermesi muhtemeldir.

Engse Hohol
27-01-2019, 18:17
✔ (https://www.facebook.com/AteistPhilosophie/videos/542717436247906/) çıplak banyoya alternatif giyinik islami banyo yöntemi