Orijinalini görmek için tıklayınız : zeki alasya öldü
İlahimasal
10-05-2015, 22:55
tiyatronun duayeni zeki alasya seni çok özliycez.
https://www.youtube.com/watch?v=SKnxOGiVgVc&feature=youtube_gdata_player
Felâsife
10-05-2015, 23:29
TVler bu kadar, ta çocukluktan beri izleyince, kanıksayınca, insan öldüğüne bile inanamıyor, güle güle Zeki Alasya :\
Büyük bir kayıp yeri dolarmı bilmiyorum.
Mizahı çok iyi kullannan toplumdaki olumsuzlukları ince mizahla yolu ile eleştiren komedi gibi ama yerine göndermelerde yapan sanatçılardan Zeki Alasyayı kaybettik.
Yaprak dökümü ölüme kafa tutamıyoruz.
Şüpheci Dinsiz
11-05-2015, 03:08
Yılbaşından önce bir toplantıdayım, bir de baktım karşıma Zeki Abi oturdu. Hemen fırladım, ellerini sıktım, onunla büyüdüğümü söyledim, varlığı için, emekleri için teşekkür ettim.
Ben hayatımda önemli yeri olan, üstümde çokça emeği olan bir ağabeyi gördüğüme sevinmiştim, o da yıllardır görmediği bir kardeşini görmüş kadar sevinmişti. Bir süre sonra çıktım, çıkarken selam verdim, içten karşılık verdi.
Zeki Abi ağır hastaymış meğer.
--/--
Devekuşu Kabare'den efsane sahneler :
Yasaklar 1 (Favorim 17:30'da taş devri yasakları)
https://www.youtube.com/watch?v=lwFVIUqJO_M
Yasaklar 2
https://www.youtube.com/watch?v=s9MvNZIfHvc
Güle güle Zeki Abi, güle güle.
Zeki Bey benim müşterimdi, kendisini ve ailesini de tanırım evine de gittim 2 kere. Yaptığım iş dolayısıyla bir çok ünlü ile tanışma fırsatım oluyor ama Zeki Alasya gibi bir şahsiyetle tanışmak hepsine bedel. Kendisini tvlerde nasıl neşeli güleryüzlü mütevazi görüyorsanız aynı öyleydi. Kendi ağzından hayat hikayesini dinledim saatlerce muhabbet etmiştik sabahlara kadar da dinleyebilirim o kadar tatlı dilli biri. Aklıma gelen herşeyi soruyordum en meşhur filmleri hakkında çekim süreçleri ve diğer yeşilçam ünlüleri hakkında yorumlarını dinleme fırsatım oldu.
Hastaneye kaldırıldığından 3 gün sonra haberim oldu kendisini aramam gerekiyordu telefonuna da Jülide Hanım bakmıştı o zaman haberim, oldu çok üzülmüştüm kara haber de tez duyulur o kadar kötü olduğunu bilmiyordum .Sabah haber izlerken gördüm inanamadım şok oldum gözlerim doldu o değerli insan ölürken o kadar gereksiz insan yaşıyor...
Saygılarımla
Vefik Sami
11-05-2015, 11:19
Böyle topluma mâlolmuş sanatçılar, değerli insanlar vefât ettiğinde sâdece onlar ölmüyor. Bizlerden de birer parça onlarla berabere yitip gidiyor.
Her san'atçı özel.
Eskilerin tâbiriyle Nev'i şahsına münhasır.
Bu itibarla yerleri de doldurulamıyor.
Devekusu kabare tiyatrosu oyuncularinin olmazsa olmaz ikilisinin yarisini kaybettik. Ilk seyrettigim gunden beri, hafizamda silinmeyen kayitlar birakan Zeki Alasya, olumsuzluge ulasanlardan biridir. Sozleri ve mimiklerini hep hatirlayip gulumseyecegiz ... Artik aramizda olmasa da, bizlerle yasamaga devam edecektir.
blackwater
12-05-2015, 10:15
Huzur içinde yat güzel insan.
Hiç tanımadığın, görüşmediğin, ismini bilmediğin insanlar bile sen öldün diye hüzünleniyorsa hayatını boşa harcamamışsın demektir.
Bir cinar daha devrildi,yeri dolar mi bilmem.
I8GzlpqgsSQ