Orijinalini görmek için tıklayınız : spartacus denilen forum ağasına
Son yaşanan olaylar hakkında başlık açıyorum, tartışalım, konuşalım diye ilahi komedya ile alibey denilen sefil yaratıklar gelip saçma sapan, alakasız yazılar yazarak konuyu sabote ediyor. Sen hem bu soysuz çakalların küfürlerine müdahale etmiyorsun, hemde benim yazımı silip, konuyu kilitliyorsun. Bu iki sefil ve onursuz yaratığın derdi buydu zaten. Ve bu iki bok çuvalı her başlığın altında bunu yapıyorlar.
spartacus
09-09-2015, 03:01
Son yaşanan olaylar hakkında başlık açıyorum, tartışalım, konuşalım diye ilahi komedya ile alibey denilen sefil yaratıklar gelip saçma sapan, alakasız yazılar yazarak konuyu sabote ediyor. Sen hem bu soysuz çakalların küfürlerine müdahale etmiyorsun, hemde benim yazımı silip, konuyu kilitliyorsun. Bu iki sefil ve onursuz yaratığın derdi buydu zaten. Ve bu iki bok çuvalı her başlığın altında bunu yapıyorlar.
Sen bunun için varlık gösterdin zaten. Küfür etmek, ettirmek için. Sandık odası senin başarılı provakatörlüğünle ettirdiğin ve ettiğin küfürlerle doluyor.
Sana şarlatan mı demiş, link vermiş, şartlatan demek küfür değil. Bir noktaya kadar zaten dokunmuyoruz -ki bu ayardaki bir çok mesajın zaten forumda hala açık-, senin ettiğin küfür ise editi hak ediyordu, küfürden başka tek kelimende olmayınca, tümü gitti, geriye bir şey kalmadı.
Ne halt ediyorsanız kendiniz edip, sonrada günah keçisi aramayın.
Forumda cevaplama butonu var, bana mı soruyorsun yazarken?
Bu başlıkta sandığa gidecek.
Sen bunun için varlık gösterdin zaten. Küfür etmek, ettirmek için. Sandık odası senin başarılı provakatörlüğünle ettirdiğin ve ettiğin küfürlerle doluyor.
Sana şarlatan mı demiş, lin vermiş, şartlatan demek küfür değil. Bir noktaya kadar zaten dokunmuyoruz, senin ettiğin kfür ise editi hak ediyordu.
Ne halt ediyorsanız kendiniz edip, sonrada günah keçisi aramayın.
Forumda cevaplama butonu var, bana mı soruyorsun yazarken?
Bu başlıkta sandığa gidecek.
Ulan salak. O başlıkta ne provakotörlüğü vardı?
Neva denilen forum agasi(!) cevapliyor;
Provokatorce baslik acildigi surece, ve bu tip iceriklerde mesaj asildigi surece, basliklar kitlenecek, mesajlar da editlenecek veya cope gidecektir.
Ulke olarak hassas bir donemden geciyoruz, yasanan olaylardan hepimizin haberi var, en fazla bu gibi donemlerde birlik ve beraberlige ve sagduyulu yaklasimlara ihtiyacimiz varken, bu tur mesajlarin, siddete, nefrete vs. egilimi koruklenmekten baska bir ise yaramadigini bildirmek isteriz.
Baslik tarafimdan kilitlenmistir.
spartacus
09-09-2015, 03:07
Ulan salak. O başlıkta ne provakotörlüğü vardı?
Nereden bileceğiz olmadığını? Daha dün ırkçılara aslanım diyen sen, bir gün sanra diğerine diyen sen şimdi nerede bulursanız kafasını kırın diyen sen, daha dün kafasını kırın dediklerini paylaşıyordun boy, boy...
Bak salak dedin ama editlemedim-belkide kaç kez dedin bunu-, ne diyorsan kendine diyorsun...