Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Konu Kapatılmıştır

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 09-09-2015, 02:53
Bedevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bedevi Bedevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

Standart spartacus denilen forum ağasına

Son yaşanan olaylar hakkında başlık açıyorum, tartışalım, konuşalım diye ilahi komedya ile alibey denilen sefil yaratıklar gelip saçma sapan, alakasız yazılar yazarak konuyu sabote ediyor. Sen hem bu soysuz çakalların küfürlerine müdahale etmiyorsun, hemde benim yazımı silip, konuyu kilitliyorsun. Bu iki sefil ve onursuz yaratığın derdi buydu zaten. Ve bu iki bok çuvalı her başlığın altında bunu yapıyorlar.
Alt 09-09-2015, 03:01
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Bedevi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Son yaşanan olaylar hakkında başlık açıyorum, tartışalım, konuşalım diye ilahi komedya ile alibey denilen sefil yaratıklar gelip saçma sapan, alakasız yazılar yazarak konuyu sabote ediyor. Sen hem bu soysuz çakalların küfürlerine müdahale etmiyorsun, hemde benim yazımı silip, konuyu kilitliyorsun. Bu iki sefil ve onursuz yaratığın derdi buydu zaten. Ve bu iki bok çuvalı her başlığın altında bunu yapıyorlar.
Sen bunun için varlık gösterdin zaten. Küfür etmek, ettirmek için. Sandık odası senin başarılı provakatörlüğünle ettirdiğin ve ettiğin küfürlerle doluyor.
Sana şarlatan mı demiş, link vermiş, şartlatan demek küfür değil. Bir noktaya kadar zaten dokunmuyoruz -ki bu ayardaki bir çok mesajın zaten forumda hala açık-, senin ettiğin küfür ise editi hak ediyordu, küfürden başka tek kelimende olmayınca, tümü gitti, geriye bir şey kalmadı.

Ne halt ediyorsanız kendiniz edip, sonrada günah keçisi aramayın.

Forumda cevaplama butonu var, bana mı soruyorsun yazarken?

Bu başlıkta sandığa gidecek.

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 09-09-2015, 03:02
Bedevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bedevi Bedevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

spartacus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen bunun için varlık gösterdin zaten. Küfür etmek, ettirmek için. Sandık odası senin başarılı provakatörlüğünle ettirdiğin ve ettiğin küfürlerle doluyor.
Sana şarlatan mı demiş, lin vermiş, şartlatan demek küfür değil. Bir noktaya kadar zaten dokunmuyoruz, senin ettiğin kfür ise editi hak ediyordu.

Ne halt ediyorsanız kendiniz edip, sonrada günah keçisi aramayın.

Forumda cevaplama butonu var, bana mı soruyorsun yazarken?

Bu başlıkta sandığa gidecek.
Ulan salak. O başlıkta ne provakotörlüğü vardı?
Alt 09-09-2015, 03:06
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Neva denilen forum agasi(!) cevapliyor;

Provokatorce baslik acildigi surece, ve bu tip iceriklerde mesaj asildigi surece, basliklar kitlenecek, mesajlar da editlenecek veya cope gidecektir.

Ulke olarak hassas bir donemden geciyoruz, yasanan olaylardan hepimizin haberi var, en fazla bu gibi donemlerde birlik ve beraberlige ve sagduyulu yaklasimlara ihtiyacimiz varken, bu tur mesajlarin, siddete, nefrete vs. egilimi koruklenmekten baska bir ise yaramadigini bildirmek isteriz.

Baslik tarafimdan kilitlenmistir.
Alt 09-09-2015, 03:07
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Ulan salak. O başlıkta ne provakotörlüğü vardı?
Nereden bileceğiz olmadığını? Daha dün ırkçılara aslanım diyen sen, bir gün sanra diğerine diyen sen şimdi nerede bulursanız kafasını kırın diyen sen, daha dün kafasını kırın dediklerini paylaşıyordun boy, boy...

Bak salak dedin ama editlemedim-belkide kaç kez dedin bunu-, ne diyorsan kendine diyorsun...

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Konu Kapatılmıştır

Önerilen Siteler