PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Sitedeki Tüm Dini Tartışmaları Okumuş Olan Kimse

world
09-04-2016, 22:58
Kesinlikle Türkiye'deki bir din aliminden daha çok bilerek burdan ayrılır.Ben bu forum haricinde her türden dini görüşün ortaya serildiğini görmemiştim. 19'cusundan Ömer Çelakılcısına ordan Süleyman Ateş'çisine,Yehova Şahidi'nden Mormon'una ordan Protestan'ına hinduizm ,Budizm,Tengrizm,Gnostisizm, Pagan,Deist,Ateist,ignostik,Agnostik v.b v.b her şey var şu din kategorisinde. Bu forumu adam akıllı günlük okuyarak tamamlayan kimse sayılı teologlar biri olmuştur net.

Türkiye'nin en büyük dini kaynak arşivi burda olabilir.Burası bir ateist site ironi ve düşünülmesi gerekli olan da budur.Müthiş gerçekten.Hepinizi ve hepimizi Müslüman'ından Ateistine herkesi tebrik ederim.

kut
09-04-2016, 23:21
Kesinlikle Türkiye'deki bir din aliminden daha çok bilerek burdan ayrılır.Ben bu forum haricinde her türden dini görüşün ortaya serildiğini görmemiştim. 19'cusundan Ömer Çelakılcısına ordan Süleyman Ateş'çisine,Yehova Şahidi'nden Mormon'una ordan Protestan'ına hinduizm ,Budizm,Tengrizm,Gnostisizm, Pagan,Deist,Ateist,ignostik,Agnostik v.b v.b her şey var şu din kategorisinde. Bu forumu adam akıllı günlük okuyarak tamamlayan kimse sayılı teologlar biri olmuştur net.

Türkiye'nin en büyük dini kaynak arşivi burda olabilir.Burası bir ateist site ironi ve düşünülmesi gerekli olan da budur.Müthiş gerçekten.Hepinizi ve hepimizi Müslüman'ından Ateistine herkesi tebrik ederim.

Bence de. Bu forum ayrıca ideolojik çeşitlilik açısından da hem özgür hem de çok renkli. Sosyalistin, Marksistin, İslamcının, Türkçünün, Liberalin her çeşidinden var :)

Bu görüşlere mensup tüm üyelerden çok şey öğreniyor insan. Farklı bakış açılarından görebiliyorsun pek çok konuyu. Bu forum Türkiye'nin bir değeridir, abartmıyorum. Başka hiçbir forumda bu denli renklilik ve her kesime açık olma bulamasınız, anında banlarlar adamı. Ben pek çok Türkçü forumdan bir iki ileti sonra banlanıyordum mesela :), çünkü genelinden farkı düşüncelerim var biraz. İslamî forumlarda zaten bir saniye dahi kalmak mümkün değildir :) Burası herkese açık...

world
09-04-2016, 23:40
Bence de. Bu forum ayrıca ideolojik çeşitlilik açısından da hem özgür hem de çok renkli. Sosyalistin, Marksistin, İslamcının, Türkçünün, Liberalin her çeşidinden var :)

Bu görüşlere mensup tüm üyelerden çok şey öğreniyor insan. Farklı bakış açılarından görebiliyorsun pek çok konuyu. Bu forum Türkiye'nin bir değeridir, abartmıyorum. Başka hiçbir forumda bu denli renklilik ve her kesime açık olma bulamasınız, anında banlarlar adamı. Ben pek çok Türkçü forumdan bir iki ileti sonra banlanıyordum mesela :), çünkü genelinden farkı düşüncelerim var biraz. İslamî forumlarda zaten bir saniye dahi kalmak mümkün değildir :) Burası herkese açık...

Buranın Bedevi ve BebeWan gibi trolleri meşhur gerçi BebeWan sonradan troll olup forumdaki üyelere kızgınlığından yaptı ama olsun troll sonuçta . Bir de Durak gibi Doğrusu gibi harbiden Allah'ın imtihanı olabilecek Müslümanlar arkadaşlarla tartışacak Hasan Akçay'ın tefsir metodolojisi çözmek istersen baya bir zorlanacaksınız.Hoşgeldiniz tekrar.Spartacus gibi Pryhon(Doğu felsefesi daha çok) gibi Yıldıztozu gibi, Nihilist gibi Materyalist felsefenin üstadları sayılabilecek ustalar da burda.fıratb84 kardeşimiz de gnostisizm ve doğu felsefesi üzerinde yazılar paylaşıyordu şu an pek yok ama blogu üye imzasında var ona da bakabilirsiniz.GERÇEKTEN BİLGİ YUVASI.

Önceki biraz eski konularda Yehova Şahidi olan hur-kus nickli arkadaş falan da vardı o da bilgiliydi kendi alanında.Onun da üyeliği sonlandırılmış ama olsun.

İlahimasal
09-04-2016, 23:58
İnsanların samimiyetleri inandıkları değerlerden daha güzel.

Evet forum çok güzel bir forum ve bilgi deposu.Özgür olmakda cabası.

Bazen göremediklerimiz oluyor.Yaşamak için çaba sarf ediliyor.Eğilmeden,bükülmeden

Spartaküs belki özel bir durum ama paylasmakda mahsur olmadığını düşünüyorum.
Bir kişinin üzerindeki yük bilinsin diye.

. spartacus´isimli üyeden Alıntı
100+100+100 = 300 TL (ocak, şubat, mart) Ödendi

Kasa 120

Sevgili Şüpheci Dinsiz üstteki mesajın geçerli ise-muhtemel hesapları karıştırmadıysam- Kasa: 220

Kaldı 1 ayımız

world
10-04-2016, 01:11

Bazen göremediklerimiz oluyor.Yaşamak için çaba sarf ediliyor.Eğilmeden,bükülmeden

Bu nedir hocam domain ücreti falan mı?Anlamam pek.

kut
10-04-2016, 02:16

Ben de bu işlerden pek anlamıyorum, ama forum reklam alabilir ve böylece gelir elde edebilir sanırım. Ekşisözlük bile reklam alıyor forum olmadığı halde. Ana sayfaya ve uygun yerlere reklam alınabilir, dozunu kaçırmadıkça (her sayfa değiştirince açılan pop-uplar vb.) birkaç reklam forumun yapısını bozmaz bence.

Save The Day
10-04-2016, 02:33
Bu forumun daha popüler hale gelip üyelerin sayısının artması ve en önemlisi aktif üye sayısı artmalı. O zaman tadından yenmez.

world
10-04-2016, 08:56
Bu forumun daha popüler hale gelip üyelerin sayısının artması ve en önemlisi aktif üye sayısı artmalı. O zaman tadından yenmez.

Popülerllik forumu kapattırmaya yönelik girişimleri de artırabilir.

Save The Day
10-04-2016, 09:16
Popülerllik forumu kapattırmaya yönelik girişimleri de artırabilir.

niye artırsın

world
10-04-2016, 09:27
niye artırsın

Popülerlik her türden insanı çeker yani şeriatçısından, radikaline kadar bu da yönetimi zorlar.