world´isimli üyeden Alıntı
Kesinlikle Türkiye'deki bir din aliminden daha çok bilerek burdan ayrılır.Ben bu forum haricinde her türden dini görüşün ortaya serildiğini görmemiştim. 19'cusundan Ömer Çelakılcısına ordan Süleyman Ateş'çisine,Yehova Şahidi'nden Mormon'una ordan Protestan'ına hinduizm ,Budizm,Tengrizm,Gnostisizm, Pagan,Deist,Ateist,ignostik,Agnostik v.b v.b her şey var şu din kategorisinde. Bu forumu adam akıllı günlük okuyarak tamamlayan kimse sayılı teologlar biri olmuştur net.
Türkiye'nin en büyük dini kaynak arşivi burda olabilir.Burası bir ateist site ironi ve düşünülmesi gerekli olan da budur.Müthiş gerçekten.Hepinizi ve hepimizi Müslüman'ından Ateistine herkesi tebrik ederim.
|
Bence de. Bu forum ayrıca ideolojik çeşitlilik açısından da hem özgür hem de çok renkli. Sosyalistin, Marksistin, İslamcının, Türkçünün, Liberalin her çeşidinden var
Bu görüşlere mensup tüm üyelerden çok şey öğreniyor insan. Farklı bakış açılarından görebiliyorsun pek çok konuyu. Bu forum Türkiye'nin bir değeridir, abartmıyorum. Başka hiçbir forumda bu denli renklilik ve her kesime açık olma bulamasınız, anında banlarlar adamı. Ben pek çok Türkçü forumdan bir iki ileti sonra banlanıyordum mesela

, çünkü genelinden farkı düşüncelerim var biraz. İslamî forumlarda zaten bir saniye dahi kalmak mümkün değildir

Burası herkese açık...