Orijinalini görmek için tıklayınız : Perinçek Akp'li oldugunu itiraf etti
bilgivehis
07-02-2017, 18:34
Kaynak: http://odatv.com/erdogani-tercih-edenler-perinceki-de-tercih-etmis-olurlar-0702171200.html
İlahimasal
07-02-2017, 21:12
Perinçek' i Çin denmi davet ettiler? Perinçek' i Çin'e birisimi gönderdİ? bilemiyoruz
Perinçek Rusya ile arayı yaptı( öyle diyorlar) . Çin lede yaparmı?
Ermeni konusunda da çok girişken.
Bu adamı sevemedim gitti. Neden böyle bilmiyorum.
Bu gün Bahçeliyi dinledim..adamın referandumda evet demesine bir tek gerekçe söylemedi. Her sözü hamaset, kışkırtma, tehdit di. Herkes gibi bende neden EVET dediğini açıklayacak diye bekledim TIK yok. Bİr cümlesi khafızama kayd oldu" Evet çıkınca kaçacak delik arayacaklar " dedi. Aklında baya bir yok etme planları var bellide , Bahçeli bu gün dediğini yarın yutar diye düşünüyorum.Tecrübe ile sabit.
Bahçelinin bu günki konuşması milleti bölme ayrıştırma , parçalama, birbirlerine saldırmaları için ortam yaratmaya yönelikdi...Evvelden Birlikden, vatandan bahseden birisinin bu hale dönmesinde kesinlikle bir sebep olmalı . En son geçirdiği kalp amelyatında birşeyler yaptılar desem !?!?, tehdit ediliyor!?!?! , şimdiye kadar takiye yapıyorduda bilinç altı yüzeye mi çıktı!?!? bilemedimki. Ancak birşeyler var.....
-Kamu kuruluşlarının varlık fonuna devredilmesi ile alakalı bir tek cümle kurmadı.
-Türk islam taraftarı olmasına rağmen , amerikada yeni başkan olan psikopatın , müslümanlar ülkeme giremez diyip bunuda kanuna bağlayan adama tık yok. Halbuki türklerde müslüman?!?! sadece Türk deilki.TRUMPDAN o da korkuyor olabilrmi?
-Para ganimet gibiyken , Taksimde cami neden yapılıyor ne gerek var diyen adam, bu gün ekonomi dip yapmışken bu harcamaya tepki veremedi.
-Akp nin politik yanlışlarını , yavru muhalefet olmasına rağmen bir tek sefer olsun dile getirmedi.
Birde bunun üzerine kalkıp bir yerde durmam lazım benim o yerde erdoğanın yanı demesinmi?!?!?! Erdoğan partili cumhurbaşkanı olucak !?!?!? BUdurumda sayın Bahçeli hangi partili olucak ?!?!
Anayasada 18 madde deişikliği yapıyorsunuz , 19 olsaydı ne olurdu?
19 niye dedim.......19. maddde yaşı kemale ermiş ne kadar bunak varsa siyasetten el çektirilip emekliye sevk edilmeli diye bir madde de olmalıydı.
Hem 19 mucizesi derdik.
Hem de bu 19 maddenin yüzü suyu hürmetine evet diyen falan çıkardı.
19.MADDE : Yaşı 60 ı doldurmuş olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı erkek,kadın , seçilme hakları yaşlarının kemale erip bunamaya meyil tutmaları hasebi ile yasaklanmıştır.
A BENDİ: Görevde bulunan ve 60 yaşını doldurmuş vekillerin vekilliklerinin düşürülüp agari ücretle emekliye sevkine .
Gerisine gerek yok.
Tatarka üyemiz kendi tabiri ile ychp tayyibe ( akp) ye hizmet ediyor demişdi ya.......kim hizmet etmiyorki?
Hakikaten oy kullanma, millet vekili olma yaşın alt sınırı varda niçin üst sınırı yok. Halbuki bankalar kredi verirken bile üst yaş sınırı arıyor. Bazı konularda devlet tam yetkili hastane raporu istiyor.
Bence siyasetinde bir üst yaş sınırı olmalı bence her şeyden önemli.
Çok haklısın Sn. İlahimasal.
Ahlaksız
10-02-2017, 22:33
Perinçek'i ne olursa olsun ''adam'' sanırdım..
15 temmuz sonrasındaki tavırları,tümden Perinçek'e bakışımı değiştirdi..Bu sayede siyasetten tamamen uzaklaştım..Çok da iyi oldu..
Perinçek'i ben de düzgün biri zannediyordum. Duruşu sağlam, sosyalist vs.
Meğer o da tayyibin izindeymiş.
Türkiye'deki en büyük sorun tayyiptir. Herkesi sindiriyor. TC tarihindeki en büyük zombi. her yer müritleri zombilerle dolu.
Zombiler yığın gibi çok.
spartacus
10-02-2017, 23:34
Perinçek, hiç bir zaman sandığınız-sandığımız kişi olmadı, olamazda, O adına psikolojik harp denen ve kontrgerillanın iş bitirdiği etkin faşist örgülenme dönemlerinde(devletin derini olmasa da-nesi derin olacak, zırhı ırkçılık-dincilik-vatan-ezan-bayrak'dan mamül faşit, katil yapılar resmi kurumlar-a, kimileri derin devlet der ya), egemen brokrasi, dünya devleri(örn:ABD ve CIA), derin devletin çeşitli görünümdeki fraksiyonları tarafından sağa ayar verilirken, sola da verilen ayarın anlayış-niteliğine uygun olarak yerini almış(ister direk isterse dolaylı etki) bir kukladan ibaretti. geniş anlamda düşünürsek, solun içine sız-dırıl-mış veya içindeyken bulunup dönüştürülmüş bir truva atı(kısaca nasıl ifade ederim derken aklıma geldi, bir kaç kelimeyle: truva atı!).
Nasıl ifade edilir, sahte sol mu denir, taktik olarak avucunda tutma mı denir her neyse işte, o stratejinin at gözlüğü takılmış, kullanılan bir atlısı ve diğer taraftan da, üzerindeki sürücü ideolojinin-siyasetinin koşula, duruma göre bir o yana, bir bu yana sürülmesi durumu vardır...
Perinçek her şey olmuştur, sosyalist görünümlü(asla sosyalist olamaz), Mussolini, Hitlerci utangaç faşist, ırkçı, bazen milliyetçi, bazen İttihat terakkici, bazen Kemalist, bazen ulusalcı, bazen ezilen halklara hak-hukuk isteyen bazen ezilen halkların yok edilmesinin bayrakçısı, bazen Cumhuriyetçi, bazen osmanlıcı....
Şimdi ise tamda faşist olması gerektiği bir dönemde, değil mi?
Her neyse, Perinçek her zaman truva atıdır, Erdoğanla arası iyi olursa, AKP ile iyi olursa, truva atı olarak da düşünmek gerekebilir.
Ama birde şu var, Perinçek lafta aşırı abartan birisidir, bol partal atar. Misal işçilerin, sendikaların, devrimcilerin, 1990'larda özelleştirme karşıtı hayli faal ve kitlesel eylemlerinde, Perinçek veya temsil ettiği örgütlenme alanlardan kovulurken(ki işbirlikçi, faşist olduğu için!), yani 3-5 kişyii aşmayan kitlesine, bir kaç binin geçmeyen halk desteğine rağmen, Perinçek ekrana çıkıp "Gümbür, gümbür geliyoruz, ilk seçimde tek başına iktidarız" diyebilen, "sayıca örgütünün yüzbinlerce kişiye eriştiğini" iddia edebilen birisidir.
İşinin doğası gereği, atar, yalan söyler, savurur, üfürür, bir kaşık suda fırtınalar kopartır...
Bu AKP, Erdoğan bizim stratejimizde, ne diyorsak yapıyor vb lafızları da farklı görünmüyor, demek ki Perinçek iktidar olsa, Hitler'i bile mumla aratacak...
Truva Atı...
bilgivehis
10-02-2017, 23:46
Perinçek, bana kalırsa kırk yıldır dönme-dolap görevini üstlenmişti bir yerlerden.
Bu görevinin sonuna yaklaşmış olacak ki, hiç bu kadar bu derece dönmemişti.
Demek ki, ona Cumhuriyet yıkılana Laiklik bitene kadar görevini sürdür denmiş.
Aslında Perinçek bu gücü almasının kaynagı kendisini kırk yıldır bırakmayan başka dönme-dolaplar sayesindedir.
Fakat bu kadro kırk yıldır solu sürekli halkın nezdinde kötü itibar bırakarak asli görevlerini yapmış oldular...
Şimdi ise tamda faşist olması gerektiği bir dönemde, değil mi?
Aslinda hic de sasmamak lazim, fasizm'e egilim gostermesine, Akp safhina gecisine, malum yagli hamburgerler(hani su gecenlerde haber girilmisti) hasta edebiliyor insanlari.
Sahi kimdi ulkeye bu kadar ton domuz etini sokup da ne yaptiniz diyen, ha buldum Fikri Saglar sormus..
http://www.birgun.net/haber-detay/chp-li-saglar-500-ton-domuz-etini-ne-yapacaksiniz-139522.html
Sol'u ne kadar oldurmeye calisirlarsa calissinlar, sol bir sekilde dirilme imkani bulur, ama bunlara iliskin pek umut yok gibi. Varlik fonunu dahi sorgulamaya korkan, biatci kesim. Ulkenin satilmamis, peskes cekilmemis kurumu vs. kalmamis kimin umrunda?
Aysenil Samlioglu guzel sormus, dondur kafani da bir bak babinda ;
https://twitter.com/samliogluayseni/status/830042444280557568
https://twitter.com/samliogluayseni/status/830041672226594816
Ama bunlari yazarsak, aman diyeyim, vatan haini, terorist, bolucu filan ilan ediliriz.
Huloggggg!
Guzel bir ironi.
q4CZBxIoulE
Perinçek'i ne olursa olsun ''adam'' sanırdım..
15 temmuz sonrasındaki tavırları,tümden Perinçek'e bakışımı değiştirdi..Bu sayede siyasetten tamamen uzaklaştım..Çok da iyi oldu..
Hatirliyorum, nerdeyse iki yil once, demedigini birakmiyordun.
Yahu bu adam nasil kalin kafali diyordum kendi kendime.
Arada perincek cikinca tv de,
Gelirdin aklima..
Gorse bu adam nasil cevap verir bu olanlara diye...
Simdi daha net gordun.
Uzaklasmani istemem aslinda.
Asil simdi fikrini, dusunceni merak ediyorum.
Yorumlayisini..
Gerci turk halkinin zekasini ve cok demokrat (seriat isteruuukk, ) mitinglerini...
secmenini gordukce..
...
Secmenin IQ su ile degerlendirilmeli bence.
Ananizi...elliyeyim... mi deseler, "EVVVEEEETTT" diyecek bir kitlenin varligi
Hem hayret icinde birakiyor, hem gerceklerle yuzlesmemizi sagliyor.
Perincek konusunda,
Kemalist Devrim, Din ve Allah adli kitabini okumustum.
Galiba sadece onu okudum.
Perincek'e dair bir tek o var tekrar okumak istedigim.
Liseyi yeni bitirmistim. Etkilemisti de beni.
Arkadaslarima bahseder olmustum, Ataturk soyleymis, bakin felan filan..
Gelinen su noktaya bakinca hayret ediyorum..
Bu donekten cok da umutlu degilsem de..
Zira akli basinda biri,
Donmesin, duz gelsin.
Ahlaksız
11-02-2017, 18:20
Sn.natan;bana mı ''kalın kafalı'' diyordunuz?
Çok ayıp:)
Perinçek'e saygım büyüktü..Özellikle Silivri konusundaki hassasiyeti ve o süreçteki tavırları beni etkiledi..Ne kadar da Muhammed'i öven birisi olduğunu bilsem de,sol Kemalist çizgisi yüzünden adam bilirdim kendisini..Meğer o da diğerleri gibiymiş..15 temmuz sonrası ne olduğunu anladım ve bu insanlardan uzaklaştım..
Vatan partisine üyeydim..!
Siyaset konusunda söylenecek hiçbir şey yok..Çünkü herkes siyasetçi oldu bu ülkede..Herkesin siyasetçi olduğu bir ülkede,gerçekten siyasetten anlayan insanların boş boş muhabbet etmeleri anlamsız..
bilgivehis
11-02-2017, 19:14
Sn.natan;bana mı ''kalın kafalı'' diyordunuz?
Çok ayıp:)
Perinçek'e saygım büyüktü..Özellikle Silivri konusundaki hassasiyeti ve o süreçteki tavırları beni etkiledi..Ne kadar da Muhammed'i öven birisi olduğunu bilsem de,sol Kemalist çizgisi yüzünden adam bilirdim kendisini..Meğer o da diğerleri gibiymiş..15 temmuz sonrası ne olduğunu anladım ve bu insanlardan uzaklaştım..
Vatan partisine üyeydim..!
Siyaset konusunda söylenecek hiçbir şey yok..Çünkü herkes siyasetçi oldu bu ülkede..Herkesin siyasetçi olduğu bir ülkede,gerçekten siyasetten anlayan insanların boş boş muhabbet etmeleri anlamsız..
Sevgili Ahlaksız, İşçi Partisine ben de üyeydim, seni bilmem ama ben nasıl bir parti oldugunu bile bile üye olmuştum.
Bunun nedeni, mücadeleci bir yapıya sahiptim, bu iş örgütsüz olmuyordu, o sıralarda başvuralabilecegim bir dernek, örgüt veya parti yoktu. Örgütlü olmak adına son çare dönek bir partiye üye olmak zorunda kaldım. Yani örgütsüz bir hiç olmaktansa varsın çetrefilli bir örgüt olsun demiştim. En azından kendi düşüncelerimi orada pratige dökerim diye düşünmüştüm. Ancak benim için bu çok zor bir durumdu, bir nevi kötünün iyisiyle yaşamak gibi bir şeydi. Tabi bu durumu kimseye açamazdım sonra benden daha tecrübeli ve bilgili oldugunu gördügüm bir yaşlı partiliye cesaret edip durumu anlattım.
O da bana demesin mi "Zaten ben de aynı düşünce için buradayım".
İşte bu söz beni biraz rahatlatmıştı, ancak rahatlamam uzun sürmedi.
Megerse partinin çekirdek kadrosu benim gibi olanları kendi yöntemleriyle tespit edip partideki etkinliğinin önüne geçiyorlarmış.
Bu aynı zamanda "partinin çekirdek kadrosu bunca dönekliğe karşın kırk yıldır neden hiç değişmez?" sorusunun da yanıtıydı.
İşte o zaman anladım ki, döneklik zamana-ortama göre değil, bizzat bu partinin temel ideolojisidir ve bu döneklik ideolojisini kabul edenler ancak çekirdek kadroya dahil olabiliyor.
Bu yüzden bu parti halkın sol anlayışına gerçekten çok büyük darbe vurarak, toplumu diğer zihniyetlere yönlendirme görevi yürüttü ve yürütüyor...
Ahlaksız
11-02-2017, 19:31
Ben o kadar içeri girmedim ama dediğinize katılıyorum..
Türkiye'de yapılacak bence hiçbir şey yok..Bu ülkenin insanı ile yola çıkılmaz..
Aramizda ayip mi var sevgili ahlaksiz insan :)
( samimiyetime bagisla beni)
Bu arada Yalcin Kucuk'u nereye koymali. Bilindigi gibi eskiden, daglara selam gonderen biri, simdilerde Kemalist. Bu guvensizligimi, bu akilalmaz degisimlere gkre temellendirmistim kendi capimda. Aydinlik dergisi guzeldi, o ara takip ederdim.
Bir gercek var ki, Ataturk mesela, akil, bilime verdigi deger ve karakter ozellikleri bakimindan saygi duyulmasi gereken biri benim acimdan fakat, baskalari gibi onu kült yapmaya niyetim olmadi hic bir zaman. Ben pkk icin de ayni dusunuyorum.
Suan ve gecmiste oldugu gibi kurtlerin apo dogmasiyla beyinleri curumus. Bu bir külttur. Baslarindakiler de curumus birer dinozordur. Alcaklardir.
Bugun Diyarbakira AMED demeyi vazife edinmis ve bunu yaparken "yurtsever"bilinci yuklenmis Kurtler neye dayanarak Amed demektedir? Hic dusundunuz mu? Ne amed'i? Tuncelinin adi dersimdir. Diyarbakirin adi Amed degildir. Diyarbekir'dir. Yuzbin cesit pkk bayragi uretenlerin her zamanki gibi cok afedersiniz bir yerinden sallamasindan ibarettir. Bugun bu orgutun basindakilerin omurgasizligi, salakligi yuzunden kurt sehirleri yakilip yikilmistir.
Kime sordular da hendek kazdilar?
Oz elestiri kulturunden bahseden yoneticileri, kendilerini neden sorgulamiyorlar?
Neyse konuyu biraz dagittim. Sinirlerim bozuldu.
Yalcin kucuk'e gelmek istiyordum aslinda.
Dusunce iz nedir?
Ahlaksız
11-02-2017, 23:26
Sn.natan;Yalçın Küçük'ü pek bilmem..Kitaplarını filan okumadım..Birkaç programda izledim sadece..Akplilerin tarihçisi Kadir Mısırlıoğluna benziyor biraz..
bilgivehis
12-02-2017, 17:38
Sevgili Natan, Yalçın Küçük kendi hayal dünyasında ürettigi uc görüşlerle gündemde kalmaya çalışan sahte muhaliftir.
Bir gün apocu, bir gün perinçekçi, bir gün atatürkçü olur, ertesi gün oldugu yere bir şekilde çamur atar gündemde kalır kitabını satar.
Bilgi ve deneyimini kullanarak bazı duyulmayan çelişkili konuları duyurur, insanları orayla meşgul ederek güncelligini korur.
İddiaların içine bazen gerçek bazen atmasiyon bazen de kıvırmasiyon katarak insanların kafasını karıştırmak gibi bir görev yüklenmiştir.
Bu anlamda perinçekten çok da bir farkı yoktur.
Örnegin başına bir kalpak takar, koyu atatürkçüymüş gibi görünür ama kurtuluş savaşının anlam ve önemini rencide ederek atatürkü dolaylı olarak yerin dibine batırır.
Tam bir sistem adamı, kapitalistlerin aradıgı cins muhalif...
D. Perinçek. Y. Küçük .A. Öcalan.
Bende Alpaslan Türkeş ten söz edeyim. Bir sözü var çok hoşuma gitti. Bir soru üzerine şöyle demişti Değişmeyen ölülerle delilerdir her kes değişir.
Yani Alpaslan Türkeş de değişmiş değişimden söz etmişse A. Öcalan D. Perinçek Y. Küçük ün değişmesi çok normaldir. Ben TKP mk üyesi bir arkadaşın Feto cu olduğunu biliyorum.
Hayat, çıkarlar, menfaatler, faydacılık anlayışı, zaman, her insanı değiştiriyor.
Partilerde öyledir kuruluş amaçları itifakları faydalanma bilinci programlarda taktiklerinde değişime sebep olabilir Bazı ilkelerden vaz geçebilirler. Sonunda her partinin hedefinde iktidar olmak vardır İktidar olamasalar da iktidar ortağı olmak isterler.
Perinçek in bu gün anayasa referandumunda evet demesi çok normaldir. Perincek oldum olası ABD karşıtıdır tek ilkesi ABD karşıtlığına dayanır.
Şimdide yine öyle AKP özellikle Erdoğan ı ABD karşıtı olarak biliyor ABD nin Erdoğanı sildiğini düşünüyor Özellikle Rus uçağının düşürülmesinden sonraki Erdoğanın Rusya ya yanaşması Perinçekte umut yarattı. Haydar Baş ı izleyin Prinçekteki değişim H. Baş ta da var.
İnsanın dünya görüşleri eylemlerine de yansıyor. Bunu değişim olarak görüyoruz aslında değişen zaman ve koşullar insanda buna uyuyor.
Siyasette asıl olan sınıf mücadelesidir.
NickMickyok
13-02-2017, 15:04
Perinçek, bana kalırsa kırk yıldır dönme-dolap görevini üstlenmişti bir yerlerden.
Bu görevinin sonuna yaklaşmış olacak ki, hiç bu kadar bu derece dönmemişti.
Bence daha da dönmeye devam edecek.Erdoğan son değil.
İnsan değişir de, Perinçek gibi mi değişir:)
Bir zaman sözde sosyalist, bir dönem Apocu, bir dönem muhbirci :), bir dönem Atatürkçü-Kemalist, bir dönem Erdoğancı...
Bence daha da dönmeye devam edecek.Erdoğan son değil.
İnsan değişir de, Perinçek gibi mi değişir:)
Bir zaman sözde sosyalist, bir dönem Apocu, bir dönem muhbirci :), bir dönem Atatürkçü-Kemalist, bir dönem Erdoğancı...
Ben Erdoğancı değilim Erdoğan değişti Perinçekçi oldu diyor kendisi.
NoOneCares
16-03-2017, 23:25
Ben Erdoğancı değilim Erdoğan değişti Perinçekçi oldu diyor kendisi.
"Biz erdoğan savunmuyoruz. Erdogan bizim çizgimize geldi"
Diyor birileri!
Ülkede ahmak-aptal-karaktersiz-vs o kadar çok ki, erdoğan gitse de bu ülkeden bi cacik olmaz. Biri gider diğeri gelir.
Bu cümlelerimi "o bizim cizgimize geldi" diyen her Aptal üzerine alına bilir:director:
Noonecares ve world,
Bilindigi gibi, Erdoganin fasizmi ve yarini kurtarma telasi ugruna yasattiklari ortadadir. Gelinen durum boyle iken, haberlerde gordugumuzde 'hayir duamizi' alirken(!), Perincek, var olan bu siyasi fasizan yonelimi, "BIZIM" yorungemize girdi diyor.
Siz anladiniz da, anlamayanlar icin bir 'yani;' diyerek aciyorum.
bugun AKP NE ISE, ONUN UYDUSU vatan partisidir.
Kendi soylemlerinden cikarilan vargi da budur. Fasizmin doruk noktasini yasatan AKP, vataan partisine gore, ayni yorungede yuzmektedir. Vatan partisi der ki; AKP ISTE SIMDI BIZIM YORUNGEMIZE girmistir. Silahsor Cem Kucuk ile nice guzel atismalara diliyor ve kendilerini haramdaş medyalarinda daha da boy gostermelerini temenni ediyoruz. Asker, Ataturk, sosyalizm nutuklariyla, Ataturkculugu isteyen yurttaslarin kandirildigi SOMURULDUGU ortadadir.
Bakiniz,
Bu ulkede kimileri din ile,
Kimileri ise Ataturkculuk ile,
Daha da ileri zekalari ise milliyetcilik ile AFYONlaniyor.
Bu arkadaslarin dini, milli duygulari kullaniliyor.
Onlar ise, zaman zaman ayni cizgide bulunduklarindan memnuniyetlerini dile getiriyorlar.
Ataturkle, Apoyla, Leninle, Newtonla, Erdoganla, Hitlerle, Allahla, Zeusla, Isayla kimse sizi aldatmasin..!
Emegin, alin terinin, emekcilerin yani bizlerin somurulmesine dur deyin.
kimi insanlarin pesinde IZM LERLE niteleneceginize yani o sekilde tanimlanacaginiza, emekci halkin sinif mucadelesinin pesinde yoldasca el verin. El verin ki, karanliktan aydinliga cikalim.
Kimi degerli yada bes para etmez kisileri TABU HALINE getirmeyin.
Tabulastirmayin.
Inanin busekilde birsey olmuyor.
Duzen degismiyor..