Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-02-2017, 18:34
bilgivehis bilgivehis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Perinçek Akp'li oldugunu itiraf etti

Kaynak: http://odatv.com/erdogani-tercih-ede...702171200.html
Alt 07-02-2017, 21:12
İlahimasal İlahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Perinçek' i Çin denmi davet ettiler? Perinçek' i Çin'e birisimi gönderdİ? bilemiyoruz
Perinçek Rusya ile arayı yaptı( öyle diyorlar) . Çin lede yaparmı?
Ermeni konusunda da çok girişken.
Bu adamı sevemedim gitti. Neden böyle bilmiyorum.

Bu gün Bahçeliyi dinledim..adamın referandumda evet demesine bir tek gerekçe söylemedi. Her sözü hamaset, kışkırtma, tehdit di. Herkes gibi bende neden EVET dediğini açıklayacak diye bekledim TIK yok. Bİr cümlesi khafızama kayd oldu" Evet çıkınca kaçacak delik arayacaklar " dedi. Aklında baya bir yok etme planları var bellide , Bahçeli bu gün dediğini yarın yutar diye düşünüyorum.Tecrübe ile sabit.

Bahçelinin bu günki konuşması milleti bölme ayrıştırma , parçalama, birbirlerine saldırmaları için ortam yaratmaya yönelikdi...Evvelden Birlikden, vatandan bahseden birisinin bu hale dönmesinde kesinlikle bir sebep olmalı . En son geçirdiği kalp amelyatında birşeyler yaptılar desem !?!?, tehdit ediliyor!?!?! , şimdiye kadar takiye yapıyorduda bilinç altı yüzeye mi çıktı!?!? bilemedimki. Ancak birşeyler var.....

-Kamu kuruluşlarının varlık fonuna devredilmesi ile alakalı bir tek cümle kurmadı.
-Türk islam taraftarı olmasına rağmen , amerikada yeni başkan olan psikopatın , müslümanlar ülkeme giremez diyip bunuda kanuna bağlayan adama tık yok. Halbuki türklerde müslüman?!?! sadece Türk deilki.TRUMPDAN o da korkuyor olabilrmi?
-Para ganimet gibiyken , Taksimde cami neden yapılıyor ne gerek var diyen adam, bu gün ekonomi dip yapmışken bu harcamaya tepki veremedi.
-Akp nin politik yanlışlarını , yavru muhalefet olmasına rağmen bir tek sefer olsun dile getirmedi.

Birde bunun üzerine kalkıp bir yerde durmam lazım benim o yerde erdoğanın yanı demesinmi?!?!?! Erdoğan partili cumhurbaşkanı olucak !?!?!? BUdurumda sayın Bahçeli hangi partili olucak ?!?!

Anayasada 18 madde deişikliği yapıyorsunuz , 19 olsaydı ne olurdu?

19 niye dedim.......19. maddde yaşı kemale ermiş ne kadar bunak varsa siyasetten el çektirilip emekliye sevk edilmeli diye bir madde de olmalıydı.

Hem 19 mucizesi derdik.

Hem de bu 19 maddenin yüzü suyu hürmetine evet diyen falan çıkardı.

19.MADDE : Yaşı 60 ı doldurmuş olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı erkek,kadın , seçilme hakları yaşlarının kemale erip bunamaya meyil tutmaları hasebi ile yasaklanmıştır.
A BENDİ: Görevde bulunan ve 60 yaşını doldurmuş vekillerin vekilliklerinin düşürülüp agari ücretle emekliye sevkine .

Gerisine gerek yok.

Tatarka üyemiz kendi tabiri ile ychp tayyibe ( akp) ye hizmet ediyor demişdi ya.......kim hizmet etmiyorki?

AHZAB DAN ÖNCE Zeynep mhmd'in GELİNİYDİ AHZAB DAN SONRA Zeynep mhmd'in KARISIYDI .
Alt 08-02-2017, 10:21
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hakikaten oy kullanma, millet vekili olma yaşın alt sınırı varda niçin üst sınırı yok. Halbuki bankalar kredi verirken bile üst yaş sınırı arıyor. Bazı konularda devlet tam yetkili hastane raporu istiyor.
Bence siyasetinde bir üst yaş sınırı olmalı bence her şeyden önemli.

Çok haklısın Sn. İlahimasal.
Alt 10-02-2017, 22:33
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Perinçek'i ne olursa olsun ''adam'' sanırdım..
15 temmuz sonrasındaki tavırları,tümden Perinçek'e bakışımı değiştirdi..Bu sayede siyasetten tamamen uzaklaştım..Çok da iyi oldu..
Alt 10-02-2017, 22:49
Tatarka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tatarka Tatarka isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Perinçek'i ben de düzgün biri zannediyordum. Duruşu sağlam, sosyalist vs.
Meğer o da tayyibin izindeymiş.
Türkiye'deki en büyük sorun tayyiptir. Herkesi sindiriyor. TC tarihindeki en büyük zombi. her yer müritleri zombilerle dolu.
Zombiler yığın gibi çok.

Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür.(Friedrich Nietzsche)
Alt 10-02-2017, 23:34
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Perinçek, hiç bir zaman sandığınız-sandığımız kişi olmadı, olamazda, O adına psikolojik harp denen ve kontrgerillanın iş bitirdiği etkin faşist örgülenme dönemlerinde(devletin derini olmasa da-nesi derin olacak, zırhı ırkçılık-dincilik-vatan-ezan-bayrak'dan mamül faşit, katil yapılar resmi kurumlar-a, kimileri derin devlet der ya), egemen brokrasi, dünya devleri(örn:ABD ve CIA), derin devletin çeşitli görünümdeki fraksiyonları tarafından sağa ayar verilirken, sola da verilen ayarın anlayış-niteliğine uygun olarak yerini almış(ister direk isterse dolaylı etki) bir kukladan ibaretti. geniş anlamda düşünürsek, solun içine sız-dırıl-mış veya içindeyken bulunup dönüştürülmüş bir truva atı(kısaca nasıl ifade ederim derken aklıma geldi, bir kaç kelimeyle: truva atı!).
Nasıl ifade edilir, sahte sol mu denir, taktik olarak avucunda tutma mı denir her neyse işte, o stratejinin at gözlüğü takılmış, kullanılan bir atlısı ve diğer taraftan da, üzerindeki sürücü ideolojinin-siyasetinin koşula, duruma göre bir o yana, bir bu yana sürülmesi durumu vardır...

Perinçek her şey olmuştur, sosyalist görünümlü(asla sosyalist olamaz), Mussolini, Hitlerci utangaç faşist, ırkçı, bazen milliyetçi, bazen İttihat terakkici, bazen Kemalist, bazen ulusalcı, bazen ezilen halklara hak-hukuk isteyen bazen ezilen halkların yok edilmesinin bayrakçısı, bazen Cumhuriyetçi, bazen osmanlıcı....

Şimdi ise tamda faşist olması gerektiği bir dönemde, değil mi?

Her neyse, Perinçek her zaman truva atıdır, Erdoğanla arası iyi olursa, AKP ile iyi olursa, truva atı olarak da düşünmek gerekebilir.

Ama birde şu var, Perinçek lafta aşırı abartan birisidir, bol partal atar. Misal işçilerin, sendikaların, devrimcilerin, 1990'larda özelleştirme karşıtı hayli faal ve kitlesel eylemlerinde, Perinçek veya temsil ettiği örgütlenme alanlardan kovulurken(ki işbirlikçi, faşist olduğu için!), yani 3-5 kişyii aşmayan kitlesine, bir kaç binin geçmeyen halk desteğine rağmen, Perinçek ekrana çıkıp "Gümbür, gümbür geliyoruz, ilk seçimde tek başına iktidarız" diyebilen, "sayıca örgütünün yüzbinlerce kişiye eriştiğini" iddia edebilen birisidir.

İşinin doğası gereği, atar, yalan söyler, savurur, üfürür, bir kaşık suda fırtınalar kopartır...

Bu AKP, Erdoğan bizim stratejimizde, ne diyorsak yapıyor vb lafızları da farklı görünmüyor, demek ki Perinçek iktidar olsa, Hitler'i bile mumla aratacak...

Truva Atı...

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 10-02-2017, 23:46
bilgivehis bilgivehis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Perinçek, bana kalırsa kırk yıldır dönme-dolap görevini üstlenmişti bir yerlerden.
Bu görevinin sonuna yaklaşmış olacak ki, hiç bu kadar bu derece dönmemişti.
Demek ki, ona Cumhuriyet yıkılana Laiklik bitene kadar görevini sürdür denmiş.
Aslında Perinçek bu gücü almasının kaynagı kendisini kırk yıldır bırakmayan başka dönme-dolaplar sayesindedir.
Fakat bu kadro kırk yıldır solu sürekli halkın nezdinde kötü itibar bırakarak asli görevlerini yapmış oldular...
Alt 11-02-2017, 02:09
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

spartacus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Şimdi ise tamda faşist olması gerektiği bir dönemde, değil mi?
Aslinda hic de sasmamak lazim, fasizm'e egilim gostermesine, Akp safhina gecisine, malum yagli hamburgerler(hani su gecenlerde haber girilmisti) hasta edebiliyor insanlari.

Sahi kimdi ulkeye bu kadar ton domuz etini sokup da ne yaptiniz diyen, ha buldum Fikri Saglar sormus..

http://www.birgun.net/haber-detay/ch...iz-139522.html

Sol'u ne kadar oldurmeye calisirlarsa calissinlar, sol bir sekilde dirilme imkani bulur, ama bunlara iliskin pek umut yok gibi. Varlik fonunu dahi sorgulamaya korkan, biatci kesim. Ulkenin satilmamis, peskes cekilmemis kurumu vs. kalmamis kimin umrunda?

Aysenil Samlioglu guzel sormus, dondur kafani da bir bak babinda ;

Ama bunlari yazarsak, aman diyeyim, vatan haini, terorist, bolucu filan ilan ediliriz.
Huloggggg!

Guzel bir ironi.

Konu Neva tarafından (11-02-2017 Saat 03:10 ) değiştirilmiştir.
Alt 11-02-2017, 03:28
Natan Natan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Perinçek'i ne olursa olsun ''adam'' sanırdım..
15 temmuz sonrasındaki tavırları,tümden Perinçek'e bakışımı değiştirdi..Bu sayede siyasetten tamamen uzaklaştım..Çok da iyi oldu..
Hatirliyorum, nerdeyse iki yil once, demedigini birakmiyordun.
Yahu bu adam nasil kalin kafali diyordum kendi kendime.
Arada perincek cikinca tv de,
Gelirdin aklima..

Gorse bu adam nasil cevap verir bu olanlara diye...

Simdi daha net gordun.

Uzaklasmani istemem aslinda.
Asil simdi fikrini, dusunceni merak ediyorum.
Yorumlayisini..

Gerci turk halkinin zekasini ve cok demokrat (seriat isteruuukk, ) mitinglerini...
secmenini gordukce..
...

Secmenin IQ su ile degerlendirilmeli bence.

Ananizi...elliyeyim... mi deseler, "EVVVEEEETTT" diyecek bir kitlenin varligi
Hem hayret icinde birakiyor, hem gerceklerle yuzlesmemizi sagliyor.

Perincek konusunda,
Kemalist Devrim, Din ve Allah adli kitabini okumustum.
Galiba sadece onu okudum.

Perincek'e dair bir tek o var tekrar okumak istedigim.
Liseyi yeni bitirmistim. Etkilemisti de beni.
Arkadaslarima bahseder olmustum, Ataturk soyleymis, bakin felan filan..

Gelinen su noktaya bakinca hayret ediyorum..

Bu donekten cok da umutlu degilsem de..

Zira akli basinda biri,
Donmesin, duz gelsin.
Alt 11-02-2017, 18:20
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Sn.natan;bana mı ''kalın kafalı'' diyordunuz?
Çok ayıp

Perinçek'e saygım büyüktü..Özellikle Silivri konusundaki hassasiyeti ve o süreçteki tavırları beni etkiledi..Ne kadar da Muhammed'i öven birisi olduğunu bilsem de,sol Kemalist çizgisi yüzünden adam bilirdim kendisini..Meğer o da diğerleri gibiymiş..15 temmuz sonrası ne olduğunu anladım ve bu insanlardan uzaklaştım..
Vatan partisine üyeydim..!

Siyaset konusunda söylenecek hiçbir şey yok..Çünkü herkes siyasetçi oldu bu ülkede..Herkesin siyasetçi olduğu bir ülkede,gerçekten siyasetten anlayan insanların boş boş muhabbet etmeleri anlamsız..

Önerilen Siteler