Orijinalini görmek için tıklayınız : Üniversite türban çankaya
türbanı üniversiteye laik görmediniz ama *ALLAH *türbanı çankaya köşküne laik gördü.
şimdi köşke *türban çıkacak ama *üniversiteye giremeyecekmi.elbette girecek.girmelide bu şaçma olan yasak bir an önce kaldırılmalı.bu ülke *demokratik ve çağdaş bir memlekettir.
kıyafetler değil fikirler önemlidir.
şimdiden tüm milletimize hayırlı olsun diliyorum.
kıyafetler değil fikirler önemlidir.
Giydiğin kıyafet senin fikriyatının dışa vurumudur *!!
benim fikriyatım ALLAH rızası için yaşamaktır. VATANINI *BAYRAĞINI *sevmeyende ALLAH rızasını kazanamaz.
Demokrasiyi siz veya sizin gibiler sadece belli bir alanda kullanılmasını mı uygun görüyor tekadım?Yani iş türbana geldiğinde bu ülke demokratik,laik ve bu yüzden türban yasağı kalkmalı öyle mi?Peki neden-bu kadar benimsediğiniz laikliği veya demokrasiyi(!)- kendi içinizde bunları uygulamıyorsunuz neden yasakçı zihniyete sahip dinde demokrasiden söz etmiyorsunuz?ya da söz edemiyorsunuz?İlk önce dönün kendinize bakın ve ne için bir demokrasi istediğinizi tekrar düşünün,kadınları eşitlikten uzak bir zihniyetin içine sokmak için mi kullanılmalı demokrasi!
Hem diğer taraftan peşin konuşma istersen daha köşke kimin çıkcağı belli değil,son ana kadar bekle..Zaten çıksa bile sen sanıyor musun ki her şey istedikleri gibi olacak?Ya da sen öyle sanmaya devam et :wink:
''türbanı *üniversiteye *laik *görmediniz *ama * ALLAH * türbanı *çankaya *köşküne *laik *gördü. '' tek adım
üniversitelerin LAİK kalmalarını ve LAYIK oldukları çağdaş görünüme kavuşmalarını istiyoruz.
VATANINI Â*BAYRAĞINI Â*sevmeyende ALLAH rızasını kazanamaz.
Kimmiş vatanını ,bayrağını sevmeyen haa söyle bakalım !
sodomo--
24-04-2007, 17:36
Yahu Tekadım'ın işi gücü topic açmak ve 3 satır yazı yazıp bırakmak. Hiç muhattap olmaz o kimseyle çünkü o sadece topic açar ve kaçar :)
InVitatio
24-04-2007, 17:47
vur kac mi yapiyor ne :-) ?
sıktıra ,sıktıra, *giyinmek çağdaşlıkmı. * kadın haklarını islamdan başka kimse *savunmuyor. kadınları *şuan dünya sömürüyor.
zelzeleci
24-04-2007, 19:11
Tekadım! Sağa sola bok atacağına sen önce diğer açtığın başlıklarda yazılanlara cevap ver.
Bak kim sıktıra sıktıra giyiniyor?
http://www.ntvmsnbc.com/news/406259.asp
ozgur_beyin
24-04-2007, 19:17
Tekadım kardeşim, troyya nın sitesinde seni beklediklerini,okudum davete icabet etmeyecekmisin?
* * yoksa! bu sitede *kadrolu imam olarak kalıp, *bizi irşada *mı devam edeceksin. :idea: *:idea: *:idea:
commandante
24-04-2007, 19:36
ne o gül denen şahıs çankaya ya türbanı götürür ne de üniversiteye sokar dostum sen hulyalara dalmışsın ii uykular.
DrLecter
24-04-2007, 19:38
'türbanı üniversiteye laik görmediniz ama *ALLAH *türbanı çankaya köşküne laik gördü'
Allah aşkına bu nasıl bir yorum Tayyip Erdoğan Allah mı ki türbanı Çankaya Köşküne laik görsün? Allah Tayyip mi laik gördü? Günaha girme tekadım Allahla kıyaslama bu adamı.Kaldı ki koskoca müslüman alemi lale devrini(!) yaşarken bu çağda Yüce Tanrının halledemediği bir türban kalmıştı çünkü açlık bitti sefalet bitti işsizlik bitti savaşlar bitti hakslın Allah bunları bir bir bitirdi bir türban kalmıştı ya onu da halletti..Allah sizden razı olsun:)
bir insana sırf karısı türbanlı olduğu için destek veren tekadım arkadaş. bu adamlar yolsuzluklardan aklanmadan, devletin değerleri olan kurumlarını satmışken nasıl olurda çankaya gibi en üst mertebeye çıkabilirler?
bunların ilk işleri, idamı yeniden getirip içerdeki solcu tutsakları asmak olur. sayın abdullah öcalan'da bundan nasibini alır heralde.
ALLAH *türbanı çankaya köşküne laik gördü.
*Tek adımlık abi!
Yav senin bu Allah ta nerde ıvır zıvır bişey var onu görüyo he!
İslam alemi inim inim inliyo! batı islam aleminin kanını emiyo
Seninkide sizin gibi Türbanla uğraşıyo,N'apsamda Çankaya'ya
türban çıkarsam diye uğraşıyo.İslam alemine reva gördüklerine
bakıldığı zaman Çankaya'ya türbanı layık görmesi büyütülecek
bi olayda değil yani.
*Çankaya'ya türbanı layık gördü ölünce sizede Cenneti layık görücek
ohh! kebap,hem bu dünyada hem öte tarafta yaşadınız valla!
Kim demiş Allah müslümanları takmıyor diye?Bak! Çankayaya türban
çıkardı,Müslümanları inim inim inletenleride öldüklerinde cezalandırıcak!
daha ne istiyonuz?istese bütün batı aleminin üstüne salar ebabilleri ama
şimdi türban daha önemli bi hadise,önce onu halletmeye çalışıyo! Eee! iş
biraz zor tabi ol demeklede olmuyo,80 yıldır Çankaya'ya türban çıkarmaya
çalışıyo.
sodomo--
24-04-2007, 23:25
türbanı üniversiteye laik görmediniz ama *ALLAH *türbanı çankaya köşküne laik gördü
Bu niceliksel çoğunluğa dayalı demokrasilerde ciddi haksızlıklar yapılıyor bize. Düşünsenize Tekadım'ın attığı oy da 1 oy bizlerin oyu da 1 oy :)
Konuya baktığımızda herkes TEKADIM'a yüklenmiş..
Birde tarafsız olarak düşünelim Atatürk'un Annesi,Kız kardeşi ve eşi başörtülüydü..
LAİKLİK sizce nedir?
Tek taraflı olarak mı?
Yoksa genel olarak herkes için mi?
Laik demokratik bir ülkede yaşıyorsak o zaman neden Müslüman,isevi, Yahudi gibi dinler kendi geleneklerine göre giyinmesin ki.
- Sakal uzatırsın olmaz.
- Bıyık uzatırsın olmaz
- Şort ile üniversiteye girmek isterin olmaz.
- Top sakal bırakırsın olmaz.
- Şapka Takarsın olmaz.
- Düşünceni açıklarsın olmaz.
- Başörtüsü örter olmaz.
- Bilimsel cevap verirsin olmaz.
- Araştırma yaparsın olmaz.
- İşyeri açarsın olmaz.
- Kilise üniversite olmasını istersin olmaz.
- Namaz kılarsın olmaz.
- Rüşvet almazsın ..Cevap :Niye almıyorsun.
- Kitap okursun niye okuyorsun.
- Kitap yazmak istersin olmaz.
- olmaz...
- olmaz...
- olmaz...
- olmaz...
----- Peki kardeşim bu LAİKLİK nasıl bişey bize anlatında ona göe hareket edelim..
----- Söz de Laikliğe hayır...
----- Bizler Atatürk'ün Laiklik anlayışını hiç anlamadan yaşıyoruz.
----- Atatürk'ün kitaplarını iyi okumak lazım.
----- Atatürk'ün düşüncesini iyi anlmak ve uygulamak lazımdır.
Laiklik diye bir kelime geçiyorsa o zaman her alanda bir özgürlük olması gereklidir.
Bu üniversite de olabilir..Çankaya da olabilir.Çünkü LAİK demokratik bir ülkede yaşıyoruz..Tek taraf şeklinde olmaması lazımdır.
Eğer laiklik tek taraflı ise ozaman ben bu laikliği kabul etmem.Nedeni tarafsız değil..
Kısaca LAİKLİK TARAFSIZ OLARAK DÜŞÜNÜLMESİ LAZIMDIR.
Sevgili metee;
Bari sen yapma dostum.Laiklik,benim bakışım ile bir dairenin geometrik noktası olan merkezidir.
Dairenin her yerine EŞİT uzaklıktadır.
Ama dairenin herhangi bir unsuru da o merkeze EŞİT uzaklıkta olmalı değil midir ?
1980 ve öncesinde toplumda da,Üniversitelerde de olmayan bu TÜRBAN krizi neden oldu ki sence ?
Anayasamızın
MADDE 10. – Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.
(Ek: 7.5.2004-5170/1 md.)Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür.
Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.
Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.
sıktıra ,sıktıra, *giyinmek çağdaşlıkmı. * kadın haklarını islamdan başka kimse *savunmuyor. kadınları *şuan dünya sömürüyor.
Tekadım arkadaş böyle buyurmuş...
Kadın haklarıyla ilgili bir kitabı henüz basıma hazırladım. (ben yazmadım, sadece hazırladım) Bilip bilmeden ne çok şey konuşuluyor böyle.
Tekadıma birkaç sorum olacak:
1-Kadın hakları nedir?
2-İnsan haklarından farkları var mıdır?
3-Hangi hakları kapsar?
4-Kadının, kocasının TEK EŞİ olmasını istemesi onun hakkı mıdır? Bu konuda Kur'an ne der, kadına nasıl bir hak verir?
5-Kadınların aklen ve dinen eksik olduklarını söylemek onların hangi haklarını korumaya yöneliktir?
6-Kadınların erkek kardeşlerinin yarı oranında miras payı almaları kadın haklarına ne tür bir fayda sağlamıştır?
7-Kadına boşanma hakkı verilmemiş olması kadının hangi yararını korumaya yöneliktir?
8-Savaşlarda esir alınan kadınların köle pazarlarında satılması, veya efendilerinin sınırsız cariye portföyüne dahil edilmesinde kadınların hangi menfaatleri korunmuş olmaktadır.
9-Kur'an'ın evrenselliği ve kıyamete kadar geçerli bir kitap olduğu düşünülerek somut olarak günümüz kadınına uyguladığımızda başka hiçbir toplumun, hiçbir anayasanın, hiçbir birleşmiş milletler v.s. kuralının getirmediği, vermediği hangi HAKLARI KADINA VERİR KUR'AN. ULUSLARARASI SÖZLEŞMELERDEN ÜSTÜN TUTABİLECEĞİMİZ BİR TEK HÜKÜM VAR MIDIR KUR'AN'DA.
şuanki psikolojik durumunuzu tahmin etmek hiçde zor değil .içim içim yanıyorsunuz.
ALLAH size hidayet *nasip etsin ne diyim. size üzülüyorum.ve üzüldüğüm için buradayım.
yazdıklarınızdan anladığım *tek şey var .oda islamı hiç bilmediğiniz.sadece bilmek istediğiniz gibi
yaşamak ve anlamak istiyorsunuz.
özelliklede onur üyesi *lakabı taktığınız k.c * eğer bu kişi sizin aydınınız ise * diğerleriniz hakkında yorum yapmaya bile gerek yok islamiyeti bilme hususunda.
bu *şahşa kadın hakları konusunda bir kaç örnek vermek istiyorum.
1. islamda dul kadına maaş bağlanır.
ülkemizde ise vesika vermek için öncelik tanınır.
bu çok acı bir tutum. kadın lar ismi yazım olmuyan yerlerde bpazarlanır.
2.çok bildiğini zanneden k.c *kadınların boşanamayacağını * *zanneder. bu kişi işte islamla uzaktan bir alakası olmadığını kanıtlamış bulunmakta.
halbuki eşini boşuya bilir. islamda talak konusunu okumasını temenni ederim.
kadınların aklen ve dinin eksik olduğunu kim den öğrendin. güldürme beni. sadece kadınlar bazı konularda *zayıftır. bunu *herkez bilir.
daha bir çok konuda * çok zayıfsız.sen bir ilmihal al ve oku. k.c öğren sonra gel.
geçen hafta *bir ateist *şirketime geldi. şirketimizin satmış olduğu ürünler hakkında bilgi almak istemiş.
şahsı görünce * *ateist olduğunu hemen anladım.dedim bu kişi ateist.dediklerimde boş çıkmadı.
ve bu şahıs bu sitede *yazılarda yazmakta. ve bu kişi ile yaklaşık yarım saat görüştük.
konuştuk.şahıs sanki hiç ama hiç ölmeyecekmiş gibi kendini inandırmış.yaşını soruyorum.bana cevap * vermek istemiyor. ama 70 yaşında olduğunu *zorda olsa öğrendim.beni çok küçümsercesine konuşmalarda bulundu. şahısa gerçekten çok ama çok üzüldüm. nedenmi
çünkü o artık iman etmek istese,ALLAHI görse dahi inanmayacak konuma gelmiş.psikoloji denen hiç bir şey kalmamış.ve bu sitede ki 16 ,17 yaşındaki çocukları ALLAH hidayet versin demekten başka bir şey göremiyorum. çok üzücü bir durum. bu şahış hayatımda gördüğüm 7 veya 8. ateist kişi hepside alnı özellikleri taşıyor.fazlada açıklama yapmak istemiyorum .çünkü o şahıs bu sitede.ismi lazım değil.
şunuda bilin bu kişiye de * göstermiş olduğum saygıyıda hiç bir müşterimede göstermedim.
çünkü islamiyet bize yardımcı olmayı ve sevdirmeyi emreder.sizin yazdıklarınız gibi biz size
ateist siniz diye sizi *haşa kaba kuvvet *kullanmak gibi bir tutumumuz olamaz.
ama *yıllanmış ateistler kendilerini *zeki bizide aptal gibi görmekteler.
İnsanın dıs gorunumune bakarak hangı dınden yada ateist olup olmadıgını anlamana hayran kaldım
senden rıcam bı arada bana ogreti ver ne olur * :D *:D
Bir tavuk restoranında gelen müşterinin verdiği siparişi masaya getiren garsonu birazdan müşteri yanına çağırır.
-Bu tavuk alabama tavuğu lütfen kaldırın
Garson içeri gider ve ahçıbaşına sorar
-Bu tavuk alabama tavuğu mu ?
-Evet alabama tavuğu da sen nereden biliyorsun ?
-Bende bilmiyorum ama şu masada oturan müşteri söyledi ve tavuğu istemedi başka tavuk istiyor.
Garson yeni tavuğu servis eder ve bekler.Adam tavuğa bakar ve
-Bu da Centuky tavuğu bunu da istemem.Başka tavuk getirin lütfen.
Garson içeri gider ve ahçıbaşına durumu anlatır.Ahçıbaşı müşterinin yanına gelir ve sorar
-Beyefendi siz bu tavukların nereli olduğunu nasıl bildiniz ?
Adam
-Popolarına bakarak neden sordunuz ?
Ahçıbaşı arkasını döner eğilir ve adama
-Ben nereliyim ?
Sevgili tekadım çocukluğumda halamın kocası ile çarşıya giderdik.İnanılmaz bir adamdı.Hangi meyve veya sebzenin güzel olduğunu bilirdi.Her gidişimizde ben ısrarla sorardım
-Enişte sen hangisinin iyi olduğunu nasıl biliyorsun ? diye.
Yüzüme bakar gülümser ve
-Meslek sırrı söyleyemem derdi.
Rahmetli karpuzu tıklatır kavunu koklardı.
Hala onun aldığı kavun karpuzun güzel oluşlarını nasıl tespit ettiği konusunda derin derin düşünür yine de bir anlam veremem.Çünkü çok tıklattığım ve kokladığım halde (herhalde yetenek düşmanıyım)bol miktarda kelek mal aldığımı bilirim.
Şu ateist olanı tanıma işinin sırrını,lütfedip "Meslek sırrıdır söylenmez" perdesine büründürmeden bizimle paylaşabilir misiniz ?
sodomo--
25-04-2007, 13:01
1980 ve öncesinde toplumda da,Üniversitelerde de olmayan bu TÜRBAN krizi neden oldu ki sence ? (Psiko)
İşte Psiko dostumun sorduğu çok yerinde bir soru. Hadi cevapla bunu da Tekadım görelim seni.
TEKADIM *demiş ki; " sıktıra, sıktıra, * giyinmek *çağdaşlıkmı"... tabiiki de değil, biz, "türbana karşıyız" derken, türbanın alternatifi olarak dekolteyi savunmuyoruz...
peki *ya kafasını sıkmabaşla örtüp bir taraflarını sıkıştıran kadınları hangi sınıfa koyuyorsun, sonra makyaj yapan türbanlı kardeşlerimize bir sözün var mı:)))))))))))))))
Ve ayrıca tübanlı bir ateist olmaz değil mi... Türban takan insanın zihniyetini az buçuk anlarsın, ne de olsa bir simge... ama başı açık birinin dünya görüşü hakkında hiçbir fikir yürütemezsin... *işte işin püf noktası da burada....
ve son birşey, türban konusunda neden bayanlardan çok erkeklerin sesi çıkıyor:))))))))))))) bacılarının, kızlarının başını zorla örttürdükleri için olabilir mi?
9 yaşında çocukla evlenen bir peygamberin islamı mı tekadım? neyse sen hidayete ermişsin:))))))))) kurtulmuşsun ya bizi düşünme, yolun açık olsun...
ozgur_beyin
25-04-2007, 13:41
3277 - Amr İbnu'I-Ahvas (R.a) anlatıyor: "Resulullah (S.a.v) buyurdular ki: "Kadınlara karşı hayırhah olun. Çünkü onlar sizin yanınızda ESİRLER gibidirler. Onlara iyi davranmaktan başka bir hakkınız yok, yeter ki onlar açık bir çirkinlik işlemesinler. Eğer işlerlerse yatakta yalnız bırakın ve şiddetli olmayacak şekilde DÖVÜN. Size itaat ederlerse haklarında aşırı gitmeye bahane aramayın. Bilesiniz, kadınlarınız üzerinde hakkınız var, kadınlarınızın da sizin üzerinizde hakkı var. Onlar üzerindeki hakkınız, yatağınızı istemediklerinize çiğnetmemeleridir. İstemediklerinizi evlerinize almamalarıdır. Bilesiniz onların sizin üzerinizdeki hakları, onlara giyecek ve yiyeceklerinde iyi davranmanızdır.''
Tirmizi, Tefsir Tevbe, (3087).
* KOCANIN KADIN ÜSTÜNDEKİ HAKKI
6529 - Hz. Aişe (R.a) anlatıyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Eğer bir kimsenin bir başkasına secde etmesini emretseydim, kadına, KOCASINA SECDE etmesini emrederdim ve eğer bir erkek karısına kırmızı bir dağdan siyah bir dağa ve siyah bir dağdan kırmızı bir dağa taş taşımayı emretseydi, uygun olan, KADINI *BU EMRİ YERİNE GETİRMESİDİR."
* * Sevgili TEKADIM *şu hadisleri bir oku, islamın kadına ne kadar yüce! bir değer *OLARAK BAKTIĞINA bir bak.
Sonrada şu siteye bir bak.Bakalım *söylediklerinle örtüşüyormu?
*http://www.homa.org/
6530 - Abdullah İbnu Ebi Evfa (S.a.v) anlatıyor: "Hz. Muaz Şam'dan dönünce Resulullah aleyhissalatu vesselam'a secde etmişti. Aleyhissalatu vesselam hayretle : "Ey Muaz! Bu da ne?" dedi. O açıkladı: "Şam'a gitmiştim, onların reislerine ve patriklerine secde ettiklerine rastladım. İçimden, aynı şeyi size yapmak arzusu geçti." Aleyhissalatu vesselam, bunun üzerine: "Bunu yapmayın! Zira, şayet ben, bir kimseye, Allah'tan başkasına secde etmeyi emretseydim, kadına kocasına secde etmesini emrederdim. Muhammed'in nefsi elinde olan Zat-ı Zülcelal'e yemin ederim ki, bir kadın, kocasının hakkını eda etmedikçe Rabbinin hakkını da eda edemez. Kadın (deve sırtındaki) semere binmiş iken kocası nefsini talep edecek olsa, kadın bu isteğe mani olamaz."
* *BU HADİSE' DE İYİCE BAK. Kadın efendisinin(kocasının) sex kölesidir.Efendisinin * HEVA'sı her şeyin önündedir. İslam kadının *okumasınıda istemez ,çünkü gözü gönlü açılır, allah korusun! *SERKEŞLİK edebilir.
* İslam a göre kadın *şeytanla eşdeğer gibidir.. islamcı yazarların *dediği gibi değildir olay. Onlar sadece kadınlara ve inançlı insanlara yönelik, *reklam kampanyalarıdır.
ateisti görünce içim buğz ediyor.bir soğukluk hissediyorum.özelliklede yaşlıları *70 yaşındaki bile 15 lik gibi giyinmeye çalışıyor.sözleri ile *bizim işimizi bizden iyi biliyor gibi konuşuyorlar.mütevazilik 0. ölüme bile inanmamaya başlıyorlar.1 ,2 yıla kadar *ömür uzatılacak zannediyorlar.
işçi partisine üyeler. *hareketlerini *uzaktan gören emin çölaşan zanneder
ozgur_beyin
25-04-2007, 14:34
TEKADIM, BUĞZ'un kelime anlamı şudur.
Â* Â* Â*Birisi hakkında gizli ve kalbî düşmanlık beslemek, başkasına kin duymak, nefret etmek.
Â* Â* Â*Ateistlere düşmanlık beslemeninsebebi senin gibi düşünmememiz mi?
Â* Â* Â*B u hadisemi uyarsın
Â* Â* Â*Birbirinize karşı kin doğuracak hareketlerde bulunmayın, birbirinize haset etmeyin, birbirinize darılıp arka çevirmeyin. Ey Allah'ın kulları birbirinizle kardeş olunuz. (Kardeş sevgisi gösteriniz)". (Buharî, Edeb, 57-58; Müslim, Birr, 24-28, 30; Ebû Davûd, Edeb, 47).
Â* Â*yoksa buna mı?
Â* Â*
Â*Sevdiğini ölçülü sev, olur ki bir gün ona kızarsın, buğz ettiğine de ölçülü buğz et olur ki bir gün onu seversin. "
. (Tirmizi, Birr, 60).
Â* Â*Sevgili TEKADIM, Â*BEN SANA NE BUĞZ EDERİM NEDE DÜŞMANLIK. Â* Neden bu kadar ön yargılısın
Â* Â*Bir kadına tecavüz eden müslüman mı ?efdaldir yoksa tecavüzcü müslamanın elinden kadını kurtaran ateist mi ?efdaldir.senin nazarında
. insanları Â*düşüncelerinden dolayıkategorize etme. Şunu hiç unutma hiç kimse senin gibi ,dü-
şünmek zorunda değildir.Sende herkes gibi düşünmek zorunda değilsin.
Â* Hayata bir pencereden bakma, hayatında siyah ve beyazdan başka renk olmaz.
Sende bir "cevher" olduğunu anlamıştım sevgili tekadım *:)
"geçen hafta *bir ateist *şirketime geldi. şirketimizin satmış olduğu ürünler hakkında bilgi almak istemiş.
şahsı görünce * *ateist olduğunu hemen anladım.dedim bu kişi ateist.dediklerimde boş çıkmadı.
ve bu şahıs bu sitede *yazılarda yazmakta. ve bu kişi ile yaklaşık yarım saat görüştük.
konuştuk.şahıs sanki hiç ama hiç ölmeyecekmiş gibi kendini inandırmış.yaşını soruyorum.bana cevap * vermek istemiyor. ama 70 yaşında olduğunu *zorda olsa öğrendim.beni çok küçümsercesine konuşmalarda bulundu. şahısa gerçekten çok ama çok üzüldüm. nedenmi
çünkü o artık iman etmek istese,ALLAHI görse dahi inanmayacak konuma gelmiş.psikoloji denen hiç bir şey kalmamış.ve bu sitede ki 16 ,17 yaşındaki çocukları ALLAH hidayet versin demekten başka bir şey göremiyorum. çok üzücü bir durum. bu şahış hayatımda gördüğüm 7 veya 8. ateist kişi hepside alnı özellikleri taşıyor.fazlada açıklama yapmak istemiyorum .çünkü o şahıs bu sitede.ismi lazım değil.
Tekadım;
Hiç kimse ateist olduğunu, Tanrıya inanmadığını açıklamadan onun ateist olduğunu anlayamazsın.
Sen değil, hiç kimse anlayamaz. Ne bakışından, ne duruşundan, ne giyiminden, ne yürüyüşünden, ne de konuşmasından.
"Ben anlarım" diyorsan, sen ya kafayı yemişsin ya da katıksız bir yobazsın.
Hiç kimsenin de kendisi söylemeden bu sitede yazdığını bilemezsin. Kimse de kalkıp sana bu sitede yazdığını söylemez. Nickini vermez. Söylüyorsa o kafayı yemiştir.
Senin ise "Bu siteden 70 yaşında bir ateist dükkanımıza geldi." deyip te örneğin birinin ismini vermene hiç kimse inanmaz. İnandıramazsın. Herkes bunun bir iftira olduğunu düşünür.
Böyle bir tavır içinde de bulunduğunda ise kötüniyetinden dolayı derhal ihraç edilirsin. Bunu da bil. Şarlatanlığın lüzumu yok. Kimseyi aşağılamaman gerektiğini ve hayatında tanıyabildiğin sadece birkaç ateist (?) nedeniyle tümünü aynı kefeye koyup değerlendirmezsin.
Tanıdığını sandığın ve ateist dediklerinin ise belki de ateist dahi olmadıkları bile mümkün. Çünkü senin ateist teşhisinde büyük bir sakatlık var. Sen şimdi beni de ateist yaparsın Allah bilir. :)
Tabi
Hepiniz ateistsiniz.
Ben hepinizin ciğerini okurum.
ATEİSTLEEEEEEEEEEEEEEEER * :wink:
BENİM DİNİME İFTİRA ATAN LA KARDEŞ OLMAM.
* tekadım iki kelimelik sloganların, kabak tadı vermeye, başladı. burası *billboard değil metruk binanın duvarı hiç değil
*isim değiştirip, kılık değiştirip buraya *geliyorsunuz, papağan gibi bir cümlelik sözde, fikirlerinle kirlilik yapıyorsun niye sabır taşlarını zorluyorsun.
* *senden kimse kardeşlik falan beklemiyor. sadece insan olabilmen bize yeter.bu sana ilk ve son ihtardır.
* * Ya edebinle yazarsın yada bohçanı toplarsın. anlayabilecek zekan vardır umarım
* *
* * *özgür_beyin
tekadimi geriye dogru giden Tekadim,
* Kafani islam kumundan kaldirip, objektif olarak dunyaya bakmasini ogrendigin gun, ne kadar yanildigini anlayacaksin. Sen inanmak icin istedigin kadar mazuriyet uydurabilirsin kendine, ancak sunu bil ki gorunen koy kilavuz istemez, yeter ki bakmasini ogrenebilesin. Acnacak biri varsa o da sensin. Bunca zamandir yaziyor, herkese cevaplar yetistiriyorsun ama sonucta dedigin hicbirsey yok. Sen kendini guzel ahlakli iyi bir insan oldugunu da zannedebilirsin ancak oradan buradan edindigin sacmaliklarla insan yargilamak dinine bile ters duser senin.
*Tavsiyem, bilgiclik taslayacagina biraz ogrenmeye calis. Ac su beynindeki muhuru, senin gibi, kendi inancinin en dogrusu oldugunu dusunen diger milyarlarca insani farket. Acaba onlar da hakli olabilir mi sorusunu sor kendine, belki o zaman tek adimlarla ilerlemeye baslayabilirsin insanlik yolunda.
spartacus
25-04-2007, 18:10
ya da katıksız bir yobazsın.
Pante
Katılıyorum, Tekadım trafik tabelası gibi, sürekli tek bir doğrultuda takılı kalmış, şartlanmış, psikoloji denen bir şeyi kalmamış... Trafik tabelası gibi ve ancak bir kaza, yada şiddetli bir rüzgar olmaksızın tek yönlü bu tabela aynı yönü göstermeye ve etrafını görememeye devam edecektir.
17-18 Yaşındaki çocuklar, Allah'a hidayet versinler... Başka türlü olmayacak gibi.... Hidayeti söyleyene(papağana) değilde söyletene(insan tarafından konuşturulan zavallı masal kahramanı tanrılar) sağlamak lazım...
exclusive
25-04-2007, 19:18
İran'da kadınlar kıyafetleri yüzünden şeriat polisince tutuklanıyor. Kadın Hakları Savunucuları ayrımcılıkla suçlanıp şeriat mahkemesine çıkarılıyor...
islam denen salgın hastalığın kadına yaptığı eziyeti başka kimse yapmıyor!
Tek adım abi.
*İşlettim seni abi!
70 yaşında Ateist kılığında geldim ya senin dükkana!nasıl yedin ama?
Bi dahaki sefere Hızır Aleyhselam kılığında gelip aklını alıcam senin..!
varsa tabi!
*Abi sen dağılmışın tamamen yaw!
Japonlar Sadece Ateistleri gösteren gözlük yapmışlar,Alalımmı sana?
Manyak gibi her insanı kılığına kıyafetine bakıp inceliyomusun''Ateistmi acaba''
''T.D sitesine yazan kafirlerdenmi acaba'' diye.Aman abim dikkat et ters birini
süzersin yine bi gün,Ağzının,burnunun yeri değişir mazallah.
Senin ilacın benim ama! ahhh!ahhh! vaktim yok! vaktim.
ozgur_beyin
26-04-2007, 00:27
Mep , sen hiç ,Texas , Tommix okudunmu bilmiyorum.? Texas, namı diğer Çelik Bilek'in Â*Rodi adında evlatlığı gibi
genç bir çocuk vardı. çok yaramazlık yaparsa dizine yatırıp döverdi.Sonunda aynısını bende sana yapacağım.
Â* Â* Sevgili MEP şu sazan çiftliğini artık kapat. Sen ilgilenmiyorsun, akın akın buraya geliyorlar. Tek adımlısı var, çift adımlısı var ,sek sek yapanı var, CEVHER'İ var Â*cevhersizi var ,var oğlu var.
Â* Â*Bi daha söylüyorum ya o çiftliği kapat, yada gel sazanlarınla ilgilen, bani hafakanlar basmaya başladı.
Â* Â*ANLADIN MI? :lol: Â*:cry: Â*:lol: Â*:cry: Â*:lol: Â*:cry:
Özgür abim
Bi kaç gün içinde asli vazifeme dönüp,
Şuursuz sazanları koruma kollama ve yeniden
topluma kazandırma vakfı'nda faaliyetlerime devam edicem.
şu an geç saatlerde ve kısa süreliğine girebiliyorum,özel nedenlerle
yakında yine full time burda olucam.Sazanları ürkütmeyin! iyi davranın
onlara!.