türbanı üniversiteye laik görmediniz ama *ALLAH *türbanı çankaya köşküne laik gördü.
şimdi köşke *türban çıkacak ama *üniversiteye giremeyecekmi.elbette girecek.girmelide bu şaçma olan yasak bir an önce kaldırılmalı.bu ülke *demokratik ve çağdaş bir memlekettir.
kıyafetler değil fikirler önemlidir.
şimdiden tüm milletimize hayırlı olsun diliyorum.
Demokrasiyi siz veya sizin gibiler sadece belli bir alanda kullanılmasını mı uygun görüyor tekadım?Yani iş türbana geldiğinde bu ülke demokratik,laik ve bu yüzden türban yasağı kalkmalı öyle mi?Peki neden-bu kadar benimsediğiniz laikliği veya demokrasiyi(!)- kendi içinizde bunları uygulamıyorsunuz neden yasakçı zihniyete sahip dinde demokrasiden söz etmiyorsunuz?ya da söz edemiyorsunuz?İlk önce dönün kendinize bakın ve ne için bir demokrasi istediğinizi tekrar düşünün,kadınları eşitlikten uzak bir zihniyetin içine sokmak için mi kullanılmalı demokrasi!
Hem diğer taraftan peşin konuşma istersen daha köşke kimin çıkcağı belli değil,son ana kadar bekle..Zaten çıksa bile sen sanıyor musun ki her şey istedikleri gibi olacak?Ya da sen öyle sanmaya devam et :wink:
Gördüm meyhanede,bir bilge piri
Dedim:Gidenlerden vermiyorsun haberi.
Dedi:Şarap iç,bizim gibi çok kimseler;
Gittiler,onlardan alamadık haberi.