PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "İçine cin kaçmış" deyip defalarca tecavüz etti

Ahlaksız
04-10-2017, 19:15
Antalya'da psikolojik rahatsızlıkları olan kadınlara kendisini 'ermiş' olarak tanıtıp, "İçine cin kaçmış, çıkarmak için birlikte olmamız gerekli" diyerek cinsel istismarda bulunan 42 yaşındaki Y.Y. tutuklandı.
http://odatv.com/icine-cin-kacmis-deyip-defalarca-tecavuz-etti-0410171200.html
Ateist bir bayanın başına,böyle bir olay gelir mi:)

Nero
04-10-2017, 20:06
Tecavüz etmemiş, kadının rızasıyla yapmış... :)

Kadın salaklığına doymasın. Belki de salağa yatmıştır. :)

Ateist kadınların başına da başka tür işler geliyordur, tabii salaklarsa... :)

Karaiskakis
04-10-2017, 21:29
Amerika'da özellikle fundamental akımı temsil eden Hristiyanlar arasındada bu tür cin/kötü ruh kovma adı altında yapılan uygulamalar oldukça yaygındır. Fakat haklarını yemiyim, kötü ruh kovuyoruz ayağına yaptıkarı taciz vakalarına pek rastlanılmaz. Fakat pek çok olay ve olguyu açıklamak için ruhlara atıfda bulunmak, Müslümanlara kıyasla özellikle Pentekostal Hristiyanlar arasında oldukça yaygındır. Eğer kötü bir düşünce var ise ( tabi bu kötülük onların savunduğu inanca göre bir kötülüktür) onu, arkasında kötü bir ruhun oluşu ile tanımlarlar. Eğer Hristiyanlığa aykırı bir düşünce akımı veya fraksiyon var ise onu, arkasında kötü ruhsal güçler olduğu iddiası ile yaftalarlar. Hastalığı bile bir kötü ruhlar ile ilişkilendirirek tanımlayıp, o hastalık ruhunu İsa'nın adı ile kovarak şifa vermeye çalışırlar. Tabi bu vasıta ile şifa bulmak isteyenlerden belirli miktarlarda maddi yardımları, sahip oldukları dini kurum ve kuruluşlara vermelerini talep ederler. Hatta bir televanjelik bir televizyon programında, kanser hastası birisine eğer kanserden kurtulmak istiyorsa parasını, kendisinin sahip olduğu dini kuruluşa vermesi gerektiğini söylemişti. Acı olanı ise pek çok çaresiz insanın kör bir inanç, belkide son bir umut duygusu ile istenilen paraları veriyor olmaları.

upuaut
05-10-2017, 08:15
Evet, Müslüman yapmışsa (ki cin çıkarmanın İslamiyet'te yeri yoktur. Bu, Hristiyanlıktaki şeytan kovma ya da çıkarmanın İslamiyet'e yansımış şeklidir), kesinlikle o kişi tecavüzcüdür. Ayrıca bu kişi bir ateiste tecavüz ettiği için, bir sapıktır. Ama bunu bir Hristiyan yapmışsa, o kişi deli ya da hastadır. Çünkü bunun Hristiyanlıkta yeri vardır; İslamiyet'te değil!

Bkz. aşağıdaki "Hristiyansa deli ve hasta, Müslüman ise terörist" haberine.

http://gazetemanset.blob.core.windows.net/resim/egazete/2017/10/05/star/2fc88c27-7e73-4a3a-b486-f12577c50d88.jpg

9/11 Olayları'na bakmak gerekiyor!

Peki Batı, Müslümanlar'a neden terörist diyor?

Şunun için diyorlar; Batı'ya göre 9/11 Olayları'nı Müslümanlar yapmıştır. Fakat bu durum komplo teorileri nedeniyle 15-05-2016, 02:44'e kadar kanıtlamadı (Bkz. #488 (http://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=585859&postcount=488)). Çünkü bu komplo teorilerinin en büyüğü olan "İkiz Kuleler'e uçak çarpmadı!" iddiası idi.

Bildiğiniz üzere "11 Eylül ve getirdikleri ve götürdükleri (http://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=7539&page=49)" tartışmasında hatırı sayılır bilimsel araştırma makalelerim vardır. Bu makaleleri yazmak o kadar kolay olmadı; konunun dünyanın önde gelen uzmanlarını dinledim, okudum, araştırdım ve İkiz Kuleler'e çarpan uçakların kanıtları gözlerimiz önünde cereyan ettiğine göre, o zaman mutlaka bunun bir bilimsel açıklaması olmalıdır, diyerek bir sürü eziyete katlandım.

Bakınız, hangi ruh hastalarının elinden kurtulmuşum:

1) İnanılır gibi değil, İngiliz fizikçiler Richard D. Hall ve Andrew Johnson, 2. Kule'ye çarpan uçağın 50 farklı görüntüsü eşliğinde fizik bilgilerini konuşturdular ve batmaz denilen TİTANİK gemisindeki gibi 2. Kule'ye, dolayısıyla 1. Kule'ye uçakların çarpmadıklarını adeta yemin billah ederek söylüyorlardı. Onlara göre 2. Kule'ye top şeklinde tanımlamayan bir cisim çarpmıştı!

https://www.youtube.com/watch?v=9-cRJTkMPNA

2) Bir diğer uzman grup, emekli uzman pilot John Lear'ın başını çektiği aşağıdaki videodadır:

https://www.youtube.com/watch?v=YQBlv7sZGVE

Bu adamların hiç şakası yok; bunlar normal pilot ve uzmanlar değil, kalburüstü kişilerdir. Biz daha doğmadan onlar uçak kullanıyorlardı. O kadar kendilerini aşmış kişiler bunlar yani!

3) Ya Ace Baker'a ne demeli? O, bir imaj dâhisidir. O da "Key" adlı programında 1'deki fizikçiler gibi 2. Kule'ye çarpan uçaklara ait görüntüleri tanıklar eşliğinde bilimsel açıklamalarıyla teker teker çürütüyor (Y. N. Bir videoda 46. tanığın ifadesine rastladım) ve kendisine uçak çarptığına ilişkin orijinal bir görüntü verene 1 milyon dolar vereceğini vaat ediyordu. Ona göre orada 1 trilyon dolarlık bir komplo kurulmuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=HY9FJGfq470

Şüphesiz bu örneklerin sayısı istenildiği kadar artırılabilinir, ama yukarıdakiler başat örneklerdir. Bunlara bir de "September 11" programını eklemek istedim, ancak Youtube'da bulamadım. O da başat bir örnektir çünkü.

Burada bir kez daha vurgulamak adına ifade etmem gerekirse, #488 (http://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=585859&postcount=488) no'lu mesajımda görüldüğü üzere, benim başarım, başta Evan Fairbanks'in orijinal video çekimi ve Steven Warran'un orijinal fotoğrafları olmak üzere sayısız imaj üzerinde bilimsel araştırmalarda bulunmamla birlikte, son zamanlarda revaçta olan yüksek frekanslı monitörlerde imajların daha doğru görüntülenmesinin farkına varmamda yatar:

https://www.overclockers.co.uk/media/image/thumbnail/MO004EO_79956_800x800.jpg

Çünkü Evan Fairbanks'in çekim için kullandığı camcorder 24 FPS'te çalışıyordu ve diğerlerinin kullandığı kameraların da bundan pek bir farkı yoktu. Yani 9/11'de herkes yüksek hızlı uçakları 24 FPS gibi düşük bir frekansta görüntülemeye çalışmıştı ve ortaya şu tür garip görüntüler çıkmıştı:

https://www.youtube.com/watch?v=fL_x9NsxJlg

Bu orijinal bir görüntüdür; CGI hologram değildir. Yani uçağın sağ kanadının aşağıya doğru eğilmiş görüntüsü, kameranın düşük frekanslı olmasından kaynaklanmıştır. Dolayısıyla alıcılarınızın ayarlarıyla oynamaya kalkmayınız.

Oysa bu ve imajı bozuk diğer görüntülerin doğru bir şekilde görüntülenebilinmesi için en az 900 FPS'li bir kameraya ihtiyaç vardır. Şimdi bilgisayarlarımızda kullandığımız en son model 240 HZ ya da FPS'tir. Buna göre, yukarıdaki son videoda uçağı doğru bir şekilde görüntülünebilinmesi için bu monitörü de 4'e katlamamız gerekir ki bu, 4x240=960 HZ demektir. Fakat böyle bir monitör için epey beklememiz gerekiyor.

Bir Elvis Presley Mektubu!

Şimdi, ben yukarıdaki araştırmacılara hiç kızgın değilim; çünkü onlar ne de olsa araştırmacılardır. Onlar hakkında hiçbir yerde saygısızlıkta bulunmadım (ki birkaç mesajımda eleştirdim. Hatta hafif şaka yollu dalga bile geçtim. Ama bu, hiç bir zaman kırıcı şekilde olmadı).

Ben, sadece bana gençliğimi hatırlatan Donald Trump'ın, 9/11'den 2 gün sonraki çok müthiş bir performans gösterdiği,

https://www.youtube.com/watch?v=gNodh9OlTrQ

açıklamalarından hareketle 1970'de Richard Nixon'a bir mektup yazan Elvis Presley gibi kendisinden bir istekte bulunacağım.

Sayın Başkanım, 9/11 Olayları hepimizin malumudur. Sizden önceki başkanlar; J.W. Bush ve Obama, kamuoyunu tatmin edici açıklamalarda bulunmadılar. Bırakın tatmin edici açıklamalarda bulunmalarını, hiçbir açıklamada bulunmadılar. Özellikle Bush döneminde hiç kimse ağzını bile açamadı. Çünkü onun zamanında basına sansür vardı. O zamanlardan aklıma ilk gelenler, "Loose Change" ve Michael Moore'un "Fahrenheit 9/11" belgeselleridir. Yani o günkü Amerika 15 Temmuz darbesi nedeniyle şimdi ülkemizden çok daha beter bir durumda idi. 9/11 hakkında bırakın konuşanın, en ufak bir imada dahi bulunanın canına okuyorlardı. Aynı şekilde, İngiltere de öyle idi!

Sizin, emlak kralı babanızın işini sürdürmeniz nedeniyle yapılar hakkında bir uzman kadar bilgili olduğunuzu yukarıdaki videodaki açıklamalarınızdan anlaşılıyor. Acaba 16 yıl önce gösterdiğiniz cesareti bugün de aynı şekilde gösterip Amerika'yı ve tüm dünyayı aydınlatacak, hiç olmazsa kurbanların yüreklerini ferahlatacak, yeni açıklamalarda bulunmanız mümkün müdür? Ayrıca, 9/11 için bir soruşturma yapmanız mümkün müdür?

Bu arada, şuna da değinmeden geçemeyeceğim. Seçim gecesi babanız ile birlikte çekilmiş bir resmi duvar kağıdı yapmış (bkz. "Donald Trump and his father in 1987 at Wollman Rink in Central Park (https://www.nytimes.com/2016/08/13/us/politics/fred-donald-trump-father.html)") ve saat farkı olması rağmen YAHOO'nun canlı yayınında size destek vererek izlemiştim, seçimi.

Devam edeceğim, şimdilik bu kadar!

kartopu
05-10-2017, 09:40
Antalya'da psikolojik rahatsızlıkları olan kadınlara kendisini 'ermiş' olarak tanıtıp, "İçine cin kaçmış, çıkarmak için birlikte olmamız gerekli" diyerek cinsel istismarda bulunan 42 yaşındaki Y.Y. tutuklandı.
http://odatv.com/icine-cin-kacmis-deyip-defalarca-tecavuz-etti-0410171200.html
Ateist bir bayanın başına,böyle bir olay gelir mi:)

Bu durumda kim suçlu kim masum

Kadın rahatsız bir kurtarıcıya ihtiyaç duymuş o ermişte bundan faydalanmış. Yani kadını allahı da kullanarak aldatmış.
İşte mesele bu gün hep konuşulan şey olan İnsanın siyasi ticari çıkraları allahı bile kullanabileceğini anlatan küçük bir örneğinin Antalya da yaşanmış olması.

Bu konuda en çok tepki İnanlardan gelmesi gerekirken İnançsızların vermesi ayrıca düşünülmesi gereken ikinci şey oluyor.
Adam Allahı kullanıyor inanlar için kutsal olanı uğruna çıhat yapılanı şehit olunacak kadar önemli olanı kullanıyor.

Sırf çıkarı için İşte bu ülkede Allahı ne kadar anlıyorlar bu küçük bir vakadan da anlaşılıyor.
Bence bu ülke % 90 ateist. Veya tüccar.

Vefik Sami
05-10-2017, 12:05
Aslında, "Orman kânunu" denen durum, insan topluluklarında da etkin. Bilindiği üzere, etobur hayvanlar, kaçamayacak derecede zayıf-hasta veya küçük olan diğer canlıları yakalayıp yer. Biz insan toplulukları içerisinde de derdini-sıkıntısını çözemeyecek derece zayıf olanlar, üçkâğıtçılara, sahtekârlara "yem" oluyor.

Vefik Sami
05-10-2017, 12:09
Bence bu ülke % 90 ateist. Veya tüccar.

Ne demek istediğinizi anladım.
Ama; müsaadenizle ben de şöyle bir "ek" yapacağım.

Ateist; dindarlara nisbetle çok daha nâmus, şeref ve haysiyet sâhibidir.
İnanmadığı hâlde, "inanmış" görünmez.

Karanlıktan aydınlığa
05-10-2017, 13:28
Thomas Glendenning Hamilton ismini hiç duydunuzmu,kendisi ruh çağırdığını düşünmüş olsada cinleri çağıran bir batılıydı.
https://www.youtube.com/watch?v=kXXC2RTvF_4

bu da cincinin değilde cinin hışmına uğramış bir kadın
https://www.youtube.com/watch?v=XqruVR-arJU

kartopu
05-10-2017, 18:49
Ne demek istediğinizi anladım.
Ama; müsaadenizle ben de şöyle bir "ek" yapacağım.

Ateist; dindarlara nisbetle çok daha nâmus, şeref ve haysiyet sâhibidir.
İnanmadığı hâlde, "inanmış" görünmez.

Mustafa Kemalin Bir sözü var .Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diyor.
Sorun ahlaklı insan olmaktır. Sporcu olmak veya imam olmak değil. Fırsatı ganimete çevirmek değil Bana göre ateist veya inançlı olmak değil kim olursan ol ahlaklı olmaktır.

Sana biri bir emanet bırakmış onu gözün gibi koruman gerekmiyor mu ?
Kadın gayet safça kendini inandığı kişiye emanet etmiş iyileşmek istiyor sen gel ondan faydalan ayıp yav insan olan bunu yapar mı birde kadın özürlü .
Bu ne inançlıdır ne ahlaklı pis herifin biri.

İşte ateist olarak ben küfür ederim ama dindar olanlar küfürle kalmamalı çünkü bir pislik bütün gurubu pisletir. En çok da dindarların ilgilenmesi gereken olay.

Bir ateist yapsa ben utanırım bu yapılandan.
Bunu hiristiyanlığın üstüne atarak pislikten arınılmaz Adam bunu Müslümanlık adına yapıyor.

Ahlaksız
05-10-2017, 22:17
upuaut;cin inancı islamda vardır..
"Dün gece, CİNLERDEN İFRİT, namazımı bozdurmak içn bana ansızın saldırdı.
http://turan-dursun.blogspot.com.tr/2011/12/muhammedin-seytan-direge-baglamaktan_06.html
Bu cümleyi (sözde) Muhammed kurmuş..Sahih bir hadis bu..Yani Müslümanlar bu hadisi gerçek kabul etmek zorundalar..
Dikkat edin,cin son peygambere saldırıyor..!

Ayrıca cin çıkarma da islamda vardır..Bakınız;
https://sorularlaislamiyet.com/peygamberimizin-zamaninda-herhangi-bir-sahabenin-icine-cin-girmis-midir

Nero
05-10-2017, 22:21
Çin çıkarma veya şeytan çıkarma denilen şey aslında yapışık ruh çıkarma işidir. Günümüzde de modern psikiyatride bu uygulanmakta ve hasta iyi edilmektedir.

Tabii seks yoluyla değil. :)

SelGom
06-10-2017, 12:32
Neye göre tecavüz dendiği çok mühim. Tecavüz diyebilmek için karşıdaki kişinin istememesi ve rızasının olmaması durumunda tek tarafın bu istememeye rağmen zorla ilişkiye girmesi durumu varsa buna tecavüz denir. Fakat cin çıkarma hususunda kişi nasıl cin çıkaracağını(cinsel ilişki) söylemesine rağmen ve oraya gelenler cinsel ilişkiye girilmesi gerektiğini bile bile gelip de sonradan cayıp mı tecavüz olarak nitelemişler? Yoksa cin çıkarmanın seks yoluyla olduğunu bilmeden gelip de orada birden zorla ilişkiyle mi sonuçlanmış? Bir üçüncü ihtimal ise her iki taraf da kendi rızasıyla ilişkiye girmesine rağmen başkalarının bu cinsel ilişkiyi öğrenmesi durumunda kendisini kurtarmak ve temize çıkarmak için karşıdakine tecavüz ettiği iftirası atılmış olabilir. Yani insanların ''tecavüz etti'' demesiyle tecavüz ettiği sonucuna varmak çok hatalı olur. Ki cinsel ilişki olup olmamasına bakmak da tecavüzü belirleyen bir şey değil, onun zorla olup olmamasının kanıtı olmadan tecavüz denilemez.

kartopu
06-10-2017, 12:54
Minare çalınmış, hangi renk ne ölçüde kılıf giydirip saklamak gerekiyor düşün dur artık.

Vefik Sami
06-10-2017, 12:57
Neye göre tecavüz dendiği çok mühim. Tecavüz diyebilmek için karşıdaki kişinin istememesi ve rızasının olmaması durumunda tek tarafın bu istememeye rağmen zorla ilişkiye girmesi durumu varsa buna tecavüz denir.

Eski hakem, Tıp doktoru Ahmet Çakar, Beyaz tv de adı "Beyaz futbol" olan ama; futbol dışında hemen her şeyin konuşulduğu programda mealen şunları söyledi:

"Kadın istemediği, rızâ göstermediği müddetçe, bir erkek kadın ile aslâ cinsel ilişkiye giremez. Erkek, iki kişi olur da birisi kadını tutarsa o başka."

SelGom
06-10-2017, 13:14
Eski hakem, Tıp doktoru Ahmet Çakar, Beyaz tv de adı "Beyaz futbol" olan ama; futbol dışında hemen her şeyin konuşulduğu programda mealen şunları söyledi:

"Kadın istemediği, rızâ göstermediği müddetçe, bir erkek kadın ile aslâ cinsel ilişkiye giremez. Erkek, iki kişi olur da birisi kadını tutarsa o başka."

Gerçekten dedi mi? Çok ilginç bir görüşmüş. 2 kişi olunca tecavüz olup olmaması değişmiyor çünkü zorlama var, hatta zorlamanın derecesi artıyor ama bunu illegal olarak görmemesi garibime gitti. Bir de şöyle bir düşünce var ki 2 kişi eğer evliyse zorla ilişki olabilir diye de düşünce var. Çok ilginç.

Ekleme: Ahmet Çakar'ın bir videosunu izledim. Orda sanırım farklı bir şeyden bahsediyor. Yani bir erkek bir kadına tecavüz edemez derken etmesinin legal veya ahlaki olup olmamasını kastetmiyor. Fiziksel olarak imkansızlıktan bahsediyor, yani cinsel birleşmenin imkansızlığı. 2 erkek kısmını ise sanırım başka videoda söylüyor ama tahminimi söyleyim. Bir erkek tecavüz etmeye çalıştığında fiziksel imkansızlıktan ötürü cinsel birleşme gerçekleşemiyor ama bir erkek daha varsa o kadını tuttuğunda bu imkansızlık ortadan kalkıyor ve mümkün oluyor. Ben bunu anlıyorum ifadelerden ama elbette kendisi tecavüze karşı olduğunu dile getiriyor. Konu edilen kısımlar fiziksel mümkünlük ve kumpas olup olmama meselesi, yoksa legal veya illegal olup olmama değil.

Vefik Sami
06-10-2017, 17:33
Yani bir erkek bir kadına tecavüz edemez derken etmesinin legal veya ahlaki olup olmamasını kastetmiyor. Fiziksel olarak imkansızlıktan bahsediyor, yani cinsel birleşmenin imkansızlığı. 2 erkek kısmını ise sanırım başka videoda söylüyor ama tahminimi söyleyim. Bir erkek tecavüz etmeye çalıştığında fiziksel imkansızlıktan ötürü cinsel birleşme gerçekleşemiyor ama bir erkek daha varsa o kadını tuttuğunda bu imkansızlık ortadan kalkıyor ve mümkün oluyor. Ben bunu anlıyorum ifadelerden

Evet, doğru anlamışsın..
Zâten ben de böyle söylediğini yazmıştım.
Hiç kimse - Eğer kayışı sıyırmadıysa - tecâvüzü legâl olarak görmez.

Ahlaksız
06-10-2017, 18:16
SelGom;kadınların psikolojik sorunları var..Atlama burayı..
Bu it,öyle ya da böyle tecavüzcüdür..Kadınların rızası var gibi imalı cümleler kurmamak lazım..
Kadının kafa gitmiş..Zaten dindar bir de..Yani iki defa bozmuş kafayı..!
Bu kadından yararlanmak tecavüzdür..Bu kadın kendi isteğiyle soyunsa da tecavüzdür bu..Tecavüz illa kadının üstüne başını yırtmakla olmaz..

Karanlıktan aydınlığa
06-10-2017, 19:21
devlet hastahaneleri cinci hocalarla tedavi bölümü açmalı.yoksa suistimal edenler devam edecektir.

Ahlaksız
06-10-2017, 21:15
Mrkuvars;bu konuda reise bir mektup yollayabilirsin:)

''Selamün aleyküm reis..Bazı cinciler aslında cinci değil..Gerçek cincilerin hastanelerde hizmet sağlaması,sahte cincilerin foyasını ortaya çıkaracaktır...Bu konuda gereken neyse yapacağınızdan eminim..Kolay gelsin reis..''

:)

Karanlıktan aydınlığa
07-10-2017, 01:58
Mrkuvars;bu konuda reise bir mektup yollayabilirsin:)

''Selamün aleyküm reis..Bazı cinciler aslında cinci değil..Gerçek cincilerin hastanelerde hizmet sağlaması,sahte cincilerin foyasını ortaya çıkaracaktır...Bu konuda gereken neyse yapacağınızdan eminim..Kolay gelsin reis..''

:)

Ciddiye almadığın bu cinci hocaların çoğunun kapı gibi ruhsatı vergi levhaları var.acaipte para kazanıyorlar.madem devlet bu hocaları ciddiye alıyor,insanları tedavi edeceklerine inanıyorlar,bizzat hastahaneler de hizmet vermeleri gerekir diye düşündüm.hem sigorta bağkur kapsamına da girer hastalar daha ucuza tedavi olur,hem de sapıklar tacizler tecavüzler olmaz.reise mektup göndersem sana bu aklı kim verdi derlerse senin adını vermek zorunda kalırsam beni takdir edebilir misin?

Felâsife
07-10-2017, 03:02
SelGom;kadınların psikolojik sorunları var..Atlama burayı..
Bu it,öyle ya da böyle tecavüzcüdür..
Aynen.

devlet hastahaneleri cinci hocalarla tedavi bölümü açmalı.yoksa suistimal edenler devam edecektir.

Bu işin doğrusu bu elbette, şurada (http://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=592315&postcount=22) ben zaten bu meyanda fikirde belirttim, zira geçen sene bizzat başıma gelmiş bir olayımda var (http://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=589271&postcount=14). Olay sadece hasta kişi ilede sınırlı değil, ailelerde bu meselede telef olurlar/oluyorlar. Nereye gideceklerini ilk etapta bilemiyorlar, hastalık psikolojisi denen şey var ki bu sadece hasta kişilerde olmaz, onun en yakınlarında da olur.

Hasılı "ilk şok dalgası" insanlara panik yaptırır, ben şok geçirmem diyecek insan, henüz sağlam bir darbe almamıştır, bekara karı boşaması kolay denir bu yüzden.
Zira çocuğunuz, yakınınız birden kendini kaybediyor ve siz sakin kalabiliyorsunuz! aslında o sakinlik bile şoktur çoğu zaman, şok illa panikte yaptırmaz! + her kafadan bir ses çıkar. Diğer yandan hastanız kendini, şuurunu kaybeder de kaybeder.

Hasılı cin çarptı denilen şey, en dipte olmasa bile, yüzeyde hakikaten bir "çarpılma" durumuna dönüşür. Bir kişide çarpılmaz o evdekiler çarpılır. "Ateş düştüğü yeri yakar" O ateşte hangi eve düşerse o yanar.

Devlet bu işe el atmalı bencede, belli ki bilim çağı denen çağda "cin" kelimesi kaşıntı yapıyor birilerine, o zaman "ruh" kelimesini de kaldırın "Ruh ve sinir hastalıkları hastanesi" ne demek?
Ruh çok mu bilimsel!

Bu gerçekten bir sorun, hemde ciddi bir sorun, bunada sadece psikolojik sorun demek, cin kelimesinden tırsıldığından oluyor. İşin bilim tarafı yok öyle şey diyor, tv hocaları da dua okuyun diyor.
Lakin hastada öte yandan gittikçe deliriyor.
Resmen kişiler bu cinci hocalara yönlendiriyor. Bunun başka bir açıklamasını bulamıyorum.

kartopu
07-10-2017, 11:52
Devletin bıraktığı boşluğu birileri dolduracaktır. Devlet cemaatler tarikatlar le yönetilirse bu sorunlar olur. Psikiyatri yerine cinci hocalar, hukuk yerine mafya, ekonomi yerine soygun. Yalan, çalan, talan, uzmanlığı olamayan alanda konuşan çok olur.

İşte bunun için Liyakat gerekiyor. Laik olan Laik olduğu yerde bulunacak. Hukuk en üst kurum olacak C.B da dahil her kes mahkeme önüne çıkarılabilecek.
Hesap sorulamayan kimse olmayacak.

Baskoylu
07-10-2017, 16:04
Dunyanin her yerinde ve yasamin her alaninda ISLAM denilen suc makinasi, insanlik sucu islemeye inanc liderlerinin cizgisinde giderek devam ediyor.

Bu suc makinasi Peygamberlerini ve inanclarini kollama adi altinda yaptigiklari butun igrenclikleri farkli kiliflar bularak Hiristiyan, Yahudi, Budist vs vs gibi olusumlara ayitmis gibi gostererek Suc Makinasi Islami aklamaya calismaktadirlar... Ama Nafile....

Ornegin, Insanlik Dusmani ve Suc makinasi Islam, Aleviler icin MUMSONDU yapiyorlar diyerek kendilerinde olan igrenclikleri Alevilerin ustune atmalarinin sebebi.. Cinsi Sapik Hz. Muhammed`in kendi kizina Tecavuz Etme olayini gizleme ve saklama amaclidir....
Aleviler, Kivre ve Misayiplik (sadic) olgusuna IKRAR olarak bakar kesinlikle iki Ayilenin evliliklerinin mumkunu olmadigi Kardes gibi sayilmasi goz onunde bulundurursak.. Islamda Kivre ve Sadic kiz alip vermek normaldir...

Hz. Muhammed ve yakin arkadaslari bir birlerine Kiz cocuklarini kucuk yasta bir birlerine sunup, Kucuk Kiz Cocuklara tecavuz ederken... ELINE, BELINE VE DILINE sahip olanlari da, Kendilerinde olan igrenc yapilanmalari, Insanlik degerleri tasiyan baska topluluklari da kendi saflarina cikmek icin her turlu YALAN, DOLAN, SAHTEKARLIK VE ONURSUZLUKLAR yaparak cirkefliklerini ve igrencliklerini yasamin her alaninda surdururler...

Vahsice insan bogazlarlar... baskasina vahsi derler.
Kucuk yastaki Kiz Cocuklara tecavuz ederler... istikameti baska topluluklara veya farkli kiliflar bularak Vahsi islami aklamaya calisirlar...
Hirsizlik, Yagmalama, Uckagitcilik, Dolandiricilik vs vs her turlu pislikleri yaparlar. Baskalari yapiyormus gibi farkli bir ortam ve zemin hazirlamaya calisirlar....

BIRAKIN ISLAMIN BIR YANLISINI, (ISLAM BASLI BASINA SUC MAKINASIDIR)

ISLAM`IN SADECE TEK BIR GUZEL YAPILAMASINI SOYLEYIN ONUN UZERINE TARTISALIM.

Cin çıkaracağım diyerek tecavüz etti

Kağıthane'de "cin" çıkardığını iddia ederek 18 yaşından küçük bir kıza cinsel istismarda bulunup, teyzesini de taciz ettiği için 21 yıl hapse çarptırılan Kenan K. hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. "Cinci hoca" aynı suçlamayla bu kez çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlamasıyla yargılanacak.

Kağıthane Gürsel Mahallesinde şifa dağıtan bir hoca olduğunu arkadaşlarından öğrenen 17 yaşındaki Yasemin A., Kenan K.'nın verdiği sohbetlere katıldı. Sohbet sonrası Yasemin A., ağzında çıkan yaralar nedeniyle 60 yaşındaki Kenan K.'dan yardım istedi. Kenan K.'da "sana cin musallat olmuş" diyerek genç kızı tedavi için evine davet etti. Evinde genç kıza "cini çıkaracağım" diyerek tecavüz etti. Tecavüz sonrası ise genç kız soluğu karakolda aldı. "Cinci hoca"dan şikayetçi oldu. "Cinci hoca" hakkında çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlamasıyla yeni bir iddianame hazırlandı.
4 yıl cinsel istismarda bulunmuştu
Kağıthane'de bir aksesuar mağazasında dini sohbetler düzenleyerek şifa dağıttığını iddia eden Kenan K., 2014'ün Ocak ayında sohbete katılıp "şifa aradığını" söyleyen bir genç kızı "Senin üzerindeki mahlukatları alacağım" diyerek odasına götürdü. Burada K.D.'yi çırılçıplak soyan "cinci hoca" K.D.'nin cinlerle cinsel münasebette bulunduğunu ve onları çıkarmak için kendisiyle de cinsel münasebette bulunması gerektiğini söyledi. Ardındah K.D'ye tecavüz etti. Bu eylem ise aylarca devam etti. Bir süre sonra K.D'nin teyzesi olan G.B. de şifa bulmak için Kenan K.'nın sohbetlerine katılmaya başladı. K.D.'ye yönelik taciz eylemlerini G.B.'ye de uygulayan Kenan K., teyzenin şikayetiyle soluğu karakolda aldı. "Cinci hoca" hakkında nitelikli cinsel istismar suçlamasıyla 21 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Çağdaş Ulus / İstihbarat

http://arizalitv.web.tv/video/18-cinci-hoca-cin-cikarma-ayagina-resmen-kadina-tecavuz-ediyor__6utbai5wduu

http://www.internethaber.com/cin-cikarma-bahanesiyle-tecavuz-193827h.htm

http://www.gazetevatan.com/cin-cikarma-bahanesiyle-tecavuz-etti-722533-yasam/

https://ruclip.com/video/8JCWp5THHOc/a%C5%9F%C4%B1k-cin-bak%C4%B1n-k%C4%B1z%C4%B1-b%C4%B1rakmamak-i%C3%A7in-neler-s%C3%B6yl%C3%BCyor.html

https://halkweb.com/cin-hastanesinin-kurucusu-sahtekari-var-dolandiricisi-var-tacizcisi-var-olayi-merdiven-altindan-cikarip-kurumsallastirdik/

Kastamonu merkez de meydana gelen bir olay akıllara durgunluk verdi. 12 Mart 2016 da Kanser nedeniyle vefat eden ve 13 Mart 2016 da Cenazesi Mezarlığa defnedilen H.A. Defin gecesi İmam Hatip Öğretim Görevlisi olan Z.B. tarafından mezarlıktan kazılarak çıkarıldıktan sonra. 23 Gün boyunca defalarca kez tecavüz etti. Cesedi kokmaması için Derin dondurucuda saklayan Z.B. Komşuların şüpesi üzerine tekrardan gömmeye çalışırken yakalandı.

https://scontent-yyz1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/12993508_1033010626780234_8614341670579146646_n.jp g?oh=582a9aa50fde0e46bc9a252845c52646&oe=5A419917
(https://www.facebook.com/filozofill/photos/a.634416816639619.1073741827.634406126640688/1033010626780234/?type=3)

Karanlıktan aydınlığa
07-10-2017, 16:51
"Dine Hakaret Suçu" işleyen başköylü ,kendine çeki düzen vermen için polisin kapına dayanması mı gerekiyor ?

Ahlaksız
07-10-2017, 17:20
Ciddiye almadığın bu cinci hocaların çoğunun kapı gibi ruhsatı vergi levhaları var.acaipte para kazanıyorlar.madem devlet bu hocaları ciddiye alıyor,insanları tedavi edeceklerine inanıyorlar,bizzat hastahaneler de hizmet vermeleri gerekir diye düşündüm.hem sigorta bağkur kapsamına da girer hastalar daha ucuza tedavi olur,hem de sapıklar tacizler tecavüzler olmaz.reise mektup göndersem sana bu aklı kim verdi derlerse senin adını vermek zorunda kalırsam beni takdir edebilir misin?
Cinci hocaların vergi levhası mı var?
Anlamadım..Nasıl yani?
"Dine Hakaret Suçu" işleyen başköylü ,kendine çeki düzen vermen için polisin kapına dayanması mı gerekiyor ?
Din deyip siyasetçiler garibanı söğüşlesin,din deyip birileri ensar gibi yurtlarda çocukları düdüklesin;sende dine hakaret etti diye insanları tehdit et..

Hadi kapımıza polis geldi diyelim..Ne olacak,ne değişecek?
Yine birileri din deyip garibanı söğüşleyecek,yine birileri din deyip çocukları düdükleyecek..
Bir ateisti hapse attırarak sevap mı kazanacaksınız?
Bunun yerine sizin inancınızı kullanıp sizi söğüşleyenlere veya sizin inancınızı kullanıp Müslüman çocuklara tecavüz edenlere yönelseniz doğru olmaz mı?

upuaut
07-10-2017, 18:48
Evet, Müslüman yapmışsa (ki cin çıkarmanın İslamiyet'te yeri yoktur. Bu, Hristiyanlıktaki şeytan kovma ya da çıkarmanın İslamiyet'e yansımış şeklidir), kesinlikle o kişi tecavüzcüdür. Ayrıca bu kişi bir ateiste tecavüz ettiği için, bir sapıktır. Ama bunu bir Hristiyan yapmışsa, o kişi deli ya da hastadır. Çünkü bunun Hristiyanlıkta yeri vardır; İslamiyet'te değil!

Bkz. aşağıdaki "Hristiyansa deli ve hasta, Müslüman ise terörist" haberine.

http://gazetemanset.blob.core.windows.net/resim/egazete/2017/10/05/star/2fc88c27-7e73-4a3a-b486-f12577c50d88.jpg

9/11 Olayları'na bakmak gerekiyor!

Peki Batı, Müslümanlar'a neden terörist diyor?

Arkadaşlar, yukarıdaki alıntının sonundaki soruya dikkat. Çünkü bu soru "İŞİD: Lav Vegas atıcısı Stephen Paddock katliamdan 6 ay önce Müslüman oldu(ISIS: Las Vegas Shooter Stephen Paddock Became Muslim Six Months Before Massacre) (https://www.yahoo.com/news/isis-las-vegas-shooter-stephen-004312350.html)" olayını perdelemek için yandaş basında haber bombardımanı yapılmıştır ve halen yapılmaktadır. Örnekse, yukarıdaki alıntıdaki haberle birlikte aşağıdaki "Zulme şahit Kur'anlar bulundu" haberini ve daha pek çok haber verebiliriz:

http://gazetemanset.blob.core.windows.net/resim/egazete/2017/10/07/dogruhaber/c68c55a0-0554-43ae-8b5a-8cf8a862abc5.jpg

Haberde Batman'ın antik kenti Hasankeyf ilçesine bağlı Uzundere (Vezrine) köyünde Cumhuriyetin kuruluşuyla beraber İsmet İnönü döneminde saklanan onlarca Kur'an-ı Kerim, elifba, mevlit ve Arapça yazılı metin bulunduğu geçiyor. Yok, cami ve medreseler kapatılmış; Kur'an-ı Kerim lafebesi yasaklanmış; şey ve alimler asılmış falan fina fıstık...

İnanılır gibi değil, hala Kürt kartıyla oynuyorlar. Çünkü haberde Uzundere'nin Kürtçe ismini parantez içinde "Vezrine" olarak vermişler.

Şimdi bu haber üzerine çok basit bir soru soracağım: İsmet İnönü döneminde Vezrine'de Kuran ile ilgili o kadara şey yasaklanırken neden aynı olay diğer illerde meydana gelmedi?

Cevabı çok basit. Çünkü orada Kuran adı altında terör yapılmıştı ve o günkü yönetim de teröre neden olan şeyleri yasaklama kararı almıştır.

Buyrun, burdan yakın:

http://odatv.com/images/2015_12/2015_12_19/hz.-muhammed-de-hendek-kazardi-1912151200_m2.jpg (http://odatv.com/hz.-muhammed-de-hendek-kazardi-1912151200.html)

Belki bu haberle İsmet İnönü'nün değeri anlaşılmış olur. Çünkü kendisi de Kürt idi ama bunlar gibi kafayı sıyırmamıştı!

tonyukukcuk
07-10-2017, 19:30
Cindi periydi insanları aptal yerine koyuyor bir tek o adam mı suçlu hayır şarlatanlara inanananlar daha suçlu.islamda cin apayrı bir kavram yani bu kelime çok farklı manalara geliyor yılan,yabancı mesela mecnun deli tabi hadisleri işe karıştırmayınca böyle yorumlarız ek olarak bizim anladığımız manadaki cinle alakalı sadece kurana göre bizimle bağlantılı varlıklar değil yani dünyada süleyman kıssasında geçiyor cin suresinde yabanılardan bir grup mi nas suresinde de tahminen vesveseden korunma bağlamında cin yani şeytan ama cin çıkarma gibi saçmalıklar yok

upuaut
08-10-2017, 13:55
http://gazetemanset.blob.core.windows.net/resim/egazete/2017/10/07/dogruhaber/c68c55a0-0554-43ae-8b5a-8cf8a862abc5.jpg

Haberde Batman'ın antik kenti Hasankeyf ilçesine bağlı Uzundere (Vezrine) köyünde Cumhuriyetin kuruluşuyla beraber İsmet İnönü döneminde saklanan onlarca Kur'an-ı Kerim, elifba, mevlit ve Arapça yazılı metin bulunduğu geçiyor. Yok, cami ve medreseler kapatılmış; Kur'an-ı Kerim lafebesi yasaklanmış; şey ve alimler asılmış falan filan fıstık...

Peki yukarıdaki haberi yapanlar, neden aynı olayın meydana geldiği aşağıdaki habere dikkat etmiyorlar? Çünkü işlerine öyle geliyor. Yani kendileri yapınca herhangi bir suç olmuyor ama İnönü yapınca bu kesinlikle suç oluyor.

Kusura bakma arkadaş, bu kafayla gittiğin takdirde Batı sana hep terörist der! Peki biz ne diyelim acaba?

https://www.youtube.com/watch?v=3EEWOtFEOrc

"DİMDİK AYAKTA DURACAKSINIZ (https://www.ulusal.com.tr/gundem/cumhurbaskani-erdogan-imam-hatiplerde-hamdolsun-1-milyon-300-bin-ogrenci-var-h176970.html)"

"FETÖ okullarıyla bir nesli mahvetmeye, ümmeti parçalamaya, bölmeye gayret edenlere karşı işte siz dimdik ayakta duracaksınız. Gençler, ilimde, irfanda süratle iyi yetişmelisiniz." şeklinde konuşan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Hiçbir zafer mücadele edilmeden ve bedel ödenmeden kazanılmaz, bunu böyle bilesiniz. Bu mücadeleyi verdik, vermeye de devam edeceğiz. Yeni nesillerin de işte böyle bir mücadele şuuruyla yetişmelerini, hareket etmelerini bekliyoruz. Tarihine, kültürüne, değerlerine saygılı iyi insan yetiştirmek tüm eğitimin, öğretim sistemimizin ortak amacıdır."*

Hz. Ali'yi anıyoruz!

Yukarıdaki habere yapanlar, neden aşağıdaki haberi es geçiyorlar? Çünkü işlerine öyle geliyor. Yani aynı şeyi kendileri yapınca serbest, ama İsmet İnönü yapınca tu kaka!

Ha, bunların ataları Kuran'ı mızrakların uçlarına takarak Hz. Ali'yi katletmişlerdi. Hz. Ali'yi andığımız bugünlerde bunlara dikkat ediniz!