Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika > Aktüel Haberler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-10-2017, 19:15
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart "İçine cin kaçmış" deyip defalarca tecavüz etti

Antalya'da psikolojik rahatsızlıkları olan kadınlara kendisini 'ermiş' olarak tanıtıp, "İçine cin kaçmış, çıkarmak için birlikte olmamız gerekli" diyerek cinsel istismarda bulunan 42 yaşındaki Y.Y. tutuklandı.
http://odatv.com/icine-cin-kacmis-de...410171200.html
Ateist bir bayanın başına,böyle bir olay gelir mi
Alt 04-10-2017, 20:06
Nero Nero isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Tecavüz etmemiş, kadının rızasıyla yapmış...

Kadın salaklığına doymasın. Belki de salağa yatmıştır.

Ateist kadınların başına da başka tür işler geliyordur, tabii salaklarsa...
Alt 04-10-2017, 21:29
Karaiskakis Karaiskakis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Amerika'da özellikle fundamental akımı temsil eden Hristiyanlar arasındada bu tür cin/kötü ruh kovma adı altında yapılan uygulamalar oldukça yaygındır. Fakat haklarını yemiyim, kötü ruh kovuyoruz ayağına yaptıkarı taciz vakalarına pek rastlanılmaz. Fakat pek çok olay ve olguyu açıklamak için ruhlara atıfda bulunmak, Müslümanlara kıyasla özellikle Pentekostal Hristiyanlar arasında oldukça yaygındır. Eğer kötü bir düşünce var ise ( tabi bu kötülük onların savunduğu inanca göre bir kötülüktür) onu, arkasında kötü bir ruhun oluşu ile tanımlarlar. Eğer Hristiyanlığa aykırı bir düşünce akımı veya fraksiyon var ise onu, arkasında kötü ruhsal güçler olduğu iddiası ile yaftalarlar. Hastalığı bile bir kötü ruhlar ile ilişkilendirirek tanımlayıp, o hastalık ruhunu İsa'nın adı ile kovarak şifa vermeye çalışırlar. Tabi bu vasıta ile şifa bulmak isteyenlerden belirli miktarlarda maddi yardımları, sahip oldukları dini kurum ve kuruluşlara vermelerini talep ederler. Hatta bir televanjelik bir televizyon programında, kanser hastası birisine eğer kanserden kurtulmak istiyorsa parasını, kendisinin sahip olduğu dini kuruluşa vermesi gerektiğini söylemişti. Acı olanı ise pek çok çaresiz insanın kör bir inanç, belkide son bir umut duygusu ile istenilen paraları veriyor olmaları.
Alt 05-10-2017, 08:15
upuaut upuaut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

upuaut - İCQ üzeri Mesaj gönder upuaut - AİM üzeri Mesaj gönder upuaut - YAHOO üzeri Mesaj gönder upuaut isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Kimse kimseyi enayi yerine koymaya kalkmasın!

Evet, Müslüman yapmışsa (ki cin çıkarmanın İslamiyet'te yeri yoktur. Bu, Hristiyanlıktaki şeytan kovma ya da çıkarmanın İslamiyet'e yansımış şeklidir), kesinlikle o kişi tecavüzcüdür. Ayrıca bu kişi bir ateiste tecavüz ettiği için, bir sapıktır. Ama bunu bir Hristiyan yapmışsa, o kişi deli ya da hastadır. Çünkü bunun Hristiyanlıkta yeri vardır; İslamiyet'te değil!

Bkz. aşağıdaki "Hristiyansa deli ve hasta, Müslüman ise terörist" haberine.

9/11 Olayları'na bakmak gerekiyor!

Peki Batı, Müslümanlar'a neden terörist diyor?

Şunun için diyorlar; Batı'ya göre 9/11 Olayları'nı Müslümanlar yapmıştır. Fakat bu durum komplo teorileri nedeniyle 15-05-2016, 02:44'e kadar kanıtlamadı (Bkz. #488). Çünkü bu komplo teorilerinin en büyüğü olan "İkiz Kuleler'e uçak çarpmadı!" iddiası idi.

Bildiğiniz üzere "11 Eylül ve getirdikleri ve götürdükleri" tartışmasında hatırı sayılır bilimsel araştırma makalelerim vardır. Bu makaleleri yazmak o kadar kolay olmadı; konunun dünyanın önde gelen uzmanlarını dinledim, okudum, araştırdım ve İkiz Kuleler'e çarpan uçakların kanıtları gözlerimiz önünde cereyan ettiğine göre, o zaman mutlaka bunun bir bilimsel açıklaması olmalıdır, diyerek bir sürü eziyete katlandım.

Bakınız, hangi ruh hastalarının elinden kurtulmuşum:

1) İnanılır gibi değil, İngiliz fizikçiler Richard D. Hall ve Andrew Johnson, 2. Kule'ye çarpan uçağın 50 farklı görüntüsü eşliğinde fizik bilgilerini konuşturdular ve batmaz denilen TİTANİK gemisindeki gibi 2. Kule'ye, dolayısıyla 1. Kule'ye uçakların çarpmadıklarını adeta yemin billah ederek söylüyorlardı. Onlara göre 2. Kule'ye top şeklinde tanımlamayan bir cisim çarpmıştı!

2) Bir diğer uzman grup, emekli uzman pilot John Lear'ın başını çektiği aşağıdaki videodadır:

Bu adamların hiç şakası yok; bunlar normal pilot ve uzmanlar değil, kalburüstü kişilerdir. Biz daha doğmadan onlar uçak kullanıyorlardı. O kadar kendilerini aşmış kişiler bunlar yani!

3) Ya Ace Baker'a ne demeli? O, bir imaj dâhisidir. O da "Key" adlı programında 1'deki fizikçiler gibi 2. Kule'ye çarpan uçaklara ait görüntüleri tanıklar eşliğinde bilimsel açıklamalarıyla teker teker çürütüyor (Y. N. Bir videoda 46. tanığın ifadesine rastladım) ve kendisine uçak çarptığına ilişkin orijinal bir görüntü verene 1 milyon dolar vereceğini vaat ediyordu. Ona göre orada 1 trilyon dolarlık bir komplo kurulmuştu.

Şüphesiz bu örneklerin sayısı istenildiği kadar artırılabilinir, ama yukarıdakiler başat örneklerdir. Bunlara bir de "September 11" programını eklemek istedim, ancak Youtube'da bulamadım. O da başat bir örnektir çünkü.

Burada bir kez daha vurgulamak adına ifade etmem gerekirse, #488 no'lu mesajımda görüldüğü üzere, benim başarım, başta Evan Fairbanks'in orijinal video çekimi ve Steven Warran'un orijinal fotoğrafları olmak üzere sayısız imaj üzerinde bilimsel araştırmalarda bulunmamla birlikte, son zamanlarda revaçta olan yüksek frekanslı monitörlerde imajların daha doğru görüntülenmesinin farkına varmamda yatar:

Çünkü Evan Fairbanks'in çekim için kullandığı camcorder 24 FPS'te çalışıyordu ve diğerlerinin kullandığı kameraların da bundan pek bir farkı yoktu. Yani 9/11'de herkes yüksek hızlı uçakları 24 FPS gibi düşük bir frekansta görüntülemeye çalışmıştı ve ortaya şu tür garip görüntüler çıkmıştı:

Bu orijinal bir görüntüdür; CGI hologram değildir. Yani uçağın sağ kanadının aşağıya doğru eğilmiş görüntüsü, kameranın düşük frekanslı olmasından kaynaklanmıştır. Dolayısıyla alıcılarınızın ayarlarıyla oynamaya kalkmayınız.

Oysa bu ve imajı bozuk diğer görüntülerin doğru bir şekilde görüntülenebilinmesi için en az 900 FPS'li bir kameraya ihtiyaç vardır. Şimdi bilgisayarlarımızda kullandığımız en son model 240 HZ ya da FPS'tir. Buna göre, yukarıdaki son videoda uçağı doğru bir şekilde görüntülünebilinmesi için bu monitörü de 4'e katlamamız gerekir ki bu, 4x240=960 HZ demektir. Fakat böyle bir monitör için epey beklememiz gerekiyor.

Bir Elvis Presley Mektubu!

Şimdi, ben yukarıdaki araştırmacılara hiç kızgın değilim; çünkü onlar ne de olsa araştırmacılardır. Onlar hakkında hiçbir yerde saygısızlıkta bulunmadım (ki birkaç mesajımda eleştirdim. Hatta hafif şaka yollu dalga bile geçtim. Ama bu, hiç bir zaman kırıcı şekilde olmadı).

Ben, sadece bana gençliğimi hatırlatan Donald Trump'ın, 9/11'den 2 gün sonraki çok müthiş bir performans gösterdiği,

açıklamalarından hareketle 1970'de Richard Nixon'a bir mektup yazan Elvis Presley gibi kendisinden bir istekte bulunacağım.

Sayın Başkanım, 9/11 Olayları hepimizin malumudur. Sizden önceki başkanlar; J.W. Bush ve Obama, kamuoyunu tatmin edici açıklamalarda bulunmadılar. Bırakın tatmin edici açıklamalarda bulunmalarını, hiçbir açıklamada bulunmadılar. Özellikle Bush döneminde hiç kimse ağzını bile açamadı. Çünkü onun zamanında basına sansür vardı. O zamanlardan aklıma ilk gelenler, "Loose Change" ve Michael Moore'un "Fahrenheit 9/11" belgeselleridir. Yani o günkü Amerika 15 Temmuz darbesi nedeniyle şimdi ülkemizden çok daha beter bir durumda idi. 9/11 hakkında bırakın konuşanın, en ufak bir imada dahi bulunanın canına okuyorlardı. Aynı şekilde, İngiltere de öyle idi!

Sizin, emlak kralı babanızın işini sürdürmeniz nedeniyle yapılar hakkında bir uzman kadar bilgili olduğunuzu yukarıdaki videodaki açıklamalarınızdan anlaşılıyor. Acaba 16 yıl önce gösterdiğiniz cesareti bugün de aynı şekilde gösterip Amerika'yı ve tüm dünyayı aydınlatacak, hiç olmazsa kurbanların yüreklerini ferahlatacak, yeni açıklamalarda bulunmanız mümkün müdür? Ayrıca, 9/11 için bir soruşturma yapmanız mümkün müdür?

Bu arada, şuna da değinmeden geçemeyeceğim. Seçim gecesi babanız ile birlikte çekilmiş bir resmi duvar kağıdı yapmış (bkz. "Donald Trump and his father in 1987 at Wollman Rink in Central Park") ve saat farkı olması rağmen YAHOO'nun canlı yayınında size destek vererek izlemiştim, seçimi.

Devam edeceğim, şimdilik bu kadar!
Alt 05-10-2017, 09:40
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Antalya'da psikolojik rahatsızlıkları olan kadınlara kendisini 'ermiş' olarak tanıtıp, "İçine cin kaçmış, çıkarmak için birlikte olmamız gerekli" diyerek cinsel istismarda bulunan 42 yaşındaki Y.Y. tutuklandı.
http://odatv.com/icine-cin-kacmis-de...410171200.html
Ateist bir bayanın başına,böyle bir olay gelir mi
Bu durumda kim suçlu kim masum

Kadın rahatsız bir kurtarıcıya ihtiyaç duymuş o ermişte bundan faydalanmış. Yani kadını allahı da kullanarak aldatmış.
İşte mesele bu gün hep konuşulan şey olan İnsanın siyasi ticari çıkraları allahı bile kullanabileceğini anlatan küçük bir örneğinin Antalya da yaşanmış olması.

Bu konuda en çok tepki İnanlardan gelmesi gerekirken İnançsızların vermesi ayrıca düşünülmesi gereken ikinci şey oluyor.
Adam Allahı kullanıyor inanlar için kutsal olanı uğruna çıhat yapılanı şehit olunacak kadar önemli olanı kullanıyor.

Sırf çıkarı için İşte bu ülkede Allahı ne kadar anlıyorlar bu küçük bir vakadan da anlaşılıyor.
Bence bu ülke % 90 ateist. Veya tüccar.
Alt 05-10-2017, 12:05
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Aslında, "Orman kânunu" denen durum, insan topluluklarında da etkin. Bilindiği üzere, etobur hayvanlar, kaçamayacak derecede zayıf-hasta veya küçük olan diğer canlıları yakalayıp yer. Biz insan toplulukları içerisinde de derdini-sıkıntısını çözemeyecek derece zayıf olanlar, üçkâğıtçılara, sahtekârlara "yem" oluyor.
Alt 05-10-2017, 12:09
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

kartopu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence bu ülke % 90 ateist. Veya tüccar.
Ne demek istediğinizi anladım.
Ama; müsaadenizle ben de şöyle bir "ek" yapacağım.

Ateist; dindarlara nisbetle çok daha nâmus, şeref ve haysiyet sâhibidir.
İnanmadığı hâlde, "inanmış" görünmez.
Alt 05-10-2017, 13:28
Karanlıktan aydınlığa Karanlıktan aydınlığa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Thomas Glendenning Hamilton ismini hiç duydunuzmu,kendisi ruh çağırdığını düşünmüş olsada cinleri çağıran bir batılıydı.

bu da cincinin değilde cinin hışmına uğramış bir kadın

''senin derdin ne biliyor musun cevap yetiştirmenin seni büyük adam yaptığını sanıyorsun''
Alt 05-10-2017, 18:49
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Vefik Sami´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne demek istediğinizi anladım.
Ama; müsaadenizle ben de şöyle bir "ek" yapacağım.

Ateist; dindarlara nisbetle çok daha nâmus, şeref ve haysiyet sâhibidir.
İnanmadığı hâlde, "inanmış" görünmez.
Mustafa Kemalin Bir sözü var .Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diyor.
Sorun ahlaklı insan olmaktır. Sporcu olmak veya imam olmak değil. Fırsatı ganimete çevirmek değil Bana göre ateist veya inançlı olmak değil kim olursan ol ahlaklı olmaktır.

Sana biri bir emanet bırakmış onu gözün gibi koruman gerekmiyor mu ?
Kadın gayet safça kendini inandığı kişiye emanet etmiş iyileşmek istiyor sen gel ondan faydalan ayıp yav insan olan bunu yapar mı birde kadın özürlü .
Bu ne inançlıdır ne ahlaklı pis herifin biri.

İşte ateist olarak ben küfür ederim ama dindar olanlar küfürle kalmamalı çünkü bir pislik bütün gurubu pisletir. En çok da dindarların ilgilenmesi gereken olay.

Bir ateist yapsa ben utanırım bu yapılandan.
Bunu hiristiyanlığın üstüne atarak pislikten arınılmaz Adam bunu Müslümanlık adına yapıyor.
Alt 05-10-2017, 22:17
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

upuaut;cin inancı islamda vardır..
"Dün gece, CİNLERDEN İFRİT, namazımı bozdurmak içn bana ansızın saldırdı.
http://turan-dursun.blogspot.com.tr/...maktan_06.html
Bu cümleyi (sözde) Muhammed kurmuş..Sahih bir hadis bu..Yani Müslümanlar bu hadisi gerçek kabul etmek zorundalar..
Dikkat edin,cin son peygambere saldırıyor..!

Ayrıca cin çıkarma da islamda vardır..Bakınız;
https://sorularlaislamiyet.com/peyga...n-girmis-midir

Önerilen Siteler